Widgets

ΤΡΕΛΑ ΠΑΝΗΓYΡΙΑ από τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Ο Mr.ALEXISΠανηγυρίζουν οι λαθρομετανάστες: H ανθελληνική κυβέρνηση θα νομιμοποιήσει και θα μονιμοποιήσει όλους τους “προσωρινά διαμένοντες πρόσφυγες”

Αφήνοντας πλέον στην άκρη κάθε είδους πρόσχημα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δείχνει τις αληθινές της προθέσεις ως προς την νομιμοποίηση και την μονιμοποίηση των λαθρομεταναστών.
Δια στόματος του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, η κυβέρνηση έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεσή της να προχωρήσει στις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις, προκειμένου οι σχεδόν 60.000 εγκλωβισμένοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα να έχουν δικαιώματα παιδείας, εργασίας, στέγασης και υγείας. Το γεγονός ότι ο Μουζάλας μας ενημερώνει με κάθε επισημότητα ότι ξεκινάνε οι διαδικασίες για την απόδοση δικαιωμάτων, τα οποία με την σειρά τους θα οδηγήσουν στην νομιμοποίηση αυτών των ανθρώπων, αποτελεί ουσιαστικά την έναρξη των ενεργειών “ένταξης” των λαθρομεταναστών με νόμιμο τρόπο στην Ελληνική κοινωνία.
Είναι ολοφάνερο ότι ο αριθμός των 58.452 λαθρομεταναστών, ο οποίος αναφέρεται από τον Μουζάλα είναι εντελώς πλασματικός, καθώς αφορά μόνο όσους εκ των παράνομα εισερχομένων στην Χώρα μας επέλεξαν να καταγραφούν μέσω των διαδικασιών εκείνων που προσεφέρθησαν στα νησιά του Αιγαίου. Και είναι εντελώς πλασματικός, γιατί λείπει ένα τεράστιο ποσοστό αυτών των παράνομα εισερχομένων, οι οποίοι ήρθαν το καλοκαίρι του 2015 με το πρώτο τεράστιο κύμα λαθρομετανάστευσης, όπου οι καταγραφές τους ήσαν ή σχεδόν ανύπαρκτες ή εντελώς πλασματικές, όπως άλλωστε έχει διαβεβαιωθεί από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες που έκαναν ελέγχους στην κατάσταση που επικρατούσε στα Ελληνικά νησιά.
Έτσι, λοιπόν, οι “προσωρινά διαμένοντες πρόσφυγες” θα νομιμοποιηθούν και μονιμοποιηθούν, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την κατάσταση που θα επακολουθήσει.
Όλα αυτά ίσως αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου, την απαρχή άλλων εξελίξεων, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με την προσπάθεια απόδοσης εκλογικών δικαιωμάτων στους νομιμοποιηθέντες πλέον μετανάστες, που πια θα έχουν στα χέρια τους, συν τοις άλλοις και το ισχυρό όπλο της ψήφου. Είναι γνωστές οι απόψεις του Μουζάλα και των πολιτικών του προϊσταμένων στην κυβέρνηση, αλλά και των γνωστών κύκλων του εξωτερικού, να μετατραπεί ολόκληρη η Ελληνική επικράτεια σ' έναν απέραντο καταυλισμό για όσους εισέρχονται παράνομα στην Χώρα μας. Και φυσικά η επιχείρηση μετατροπής ολόκληρης της Χώρας σε μια απέραντη αποθήκη ψυχών δείχνει ξεκάθαρα ότι ο αριθμός των μεταναστών, που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα, ξεπερνά κατά πολύ τον αριθμό των 60.000 που επισήμως δέχεται η κυβέρνηση.
Ακολουθώντας την τακτική του σαλαμιού η κυβέρνηση και το υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο του “συνταγματικού τόξου” δείχνουν τις πραγματικές τους διαθέσεις ως προς την μετατροπή της Χώρας σε ένα πολυπολιτισμικό χωνευτήρι. Την αρχική ιδέα της καλλιέργειας της συμπόνοιας και της συμπάθειας προς τους “πρόσφυγες”, τους οποίους “οφείλουμε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο για το προσωρινό διάστημα που θα μείνουν στην Χώρα μας”, διαδέχεται πλέον η νομιμοποίησή τους, με αποτέλεσμα η διαμονή τους να είναι επ' αόριστον. Για όσους παραμένουν “αμετανόητοι”, “δύσκαμπτοι”, “καχύποπτοι” και καλλιεργούν όχι με πράξεις βίας αλλά με την άποψή τους (!) την... ξενοφοβία, την μισαλλοδοξία και την μνησικακία υπάρχει και η ποινικοποίηση με συνοπτικές διαδικασίες της άρνησης αποδοχής της νέας πραγματικότητας που ετοιμάζουν οι πάσης φύσεως εθνομηδενιστές...ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Συριζαίος υπουργός Βίτσας: 60.000 “πρόσφυγες” δεν είναι πολλοί - Χωράμε και άλλους! Θα τους βάλουμε σε ξενοδοχεία και σπίτια


Το σχέδιο της κυβέρνησης για την δημιουργία 33 καταυλισμών λαθρομεταναστών σε όλη την χώρα αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας του Σύριζα, Δημήτρης Βίτσας .

Μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι οι περίπου 60.000 εγκλωβισμένοι «πρόσφυγες» σε όλη τη χώρα δεν είναι και τεράστιος αριθμός, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγκατασταθούν σύντομα και άλλοι...

Σχετικά με την διαχείριση του αριθμού των λαθρομεταναστών σε όλη την χώρα είπε στόχος είναι να δημιουργηθούν σε 31-33 καταυλισμοί όλη τη χώρα και ταυτόχρονα θα αυξηθεί η φιλοξενία σε σπίτια και ξενοδοχεία μέσω του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας.

Όπως είπε, από τα κέντρα αυτά εξαιρείται η Θράκη και ορισμένοι νομοί που βρίσκονται στα σύνορα. Αναφερόμενος στην υπόθεση της Κρήτης τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψη του σχεδίου για μεταφορά 2.000 λαθρομεταναστών είπε ότι «προσπαθούμε να διαμορφώσουμε μια κατάσταση ώστε κάθε περιφέρεια να αναλάβει ένα βάρος όταν και εφόσον χρειαστεί!»...>>>>
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από το 2006 η ΝΔ νομοθετούσε για το ενδεχόμενο “μαζικής εισροής εκτοπισθέντων αλλοδαπών”!

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας, τα κομματόσκυλα της ΝΔ επιχειρούν να εξαπατήσουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ισχυριζόμενοι πως το χρεοκοπημένο κόμμα τους μπορεί να λύσει το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα.
Στο σημερινό της φύλλο, η εφημερίδα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" παρουσιάζει την ωμή πραγματικότητα, τρίβοντας στη μούρη των πατριδοκάπηλων της ψοφοδεξιάς τα έργα τους, τα οποία και άνοιξαν τον δρόμο στην αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.
Στις 14 Απριλίου του έτους 2006 (επί κυβερνήσεως δηλαδή ΝΔ), δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα υπ' αριθμό 80, το οποίο προβλέπει την παροχή προσωρινής προστασίας σε περίπτωση μαζικής εισροής εκτοπισθέντων αλλοδαπών!
Το εν λόγω Προεδρικό Διάταγμα φέρει φαρδιές-πλατιές τις υπογραφές του Κάρολου Παπούλια (τότε Προέδρου της Δημοκρατίας) και των κάτωθι υπουργών: ...>> ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΔΩ!!!!Έρχεται ο χειμώνας - Που θα πάνε οι Λαθρομετανάστες;

Ανησυχία από τον ΟΗΕ - Θα τους βάλουν στις πόλεις της Ελλάδας;

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, έκανε λόγο για συνεχή βελτίωση της κατάστασης στα κέντρα φιλοξενίας «προσφύγων» κατά την επίσκεψή του στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Λαγκαδίκια, μαζί με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Φίλιπο Γκράντι, στον οποίο η κυβέρνηση έδωσε τα διαπιστευτήριά της.

Ερωτηθείς για τις κακές συνθήκες διαβίωσης που υπάρχουν σε άλλα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων, ο κ. Μουζάλας εξήγησε ότι υπήρξε ανάγκη να δημιουργηθούν 40.000 θέσεις μέσα σε δύο μήνες.

«Το να περιμένει κανείς ότι θα ήταν καλές θέσεις ή να έλεγε κάτι τέτοιο, θα ήταν ανόητος. Πολλές απ' αυτές τις θέσεις, όταν ξεκινήσαμε, ήταν πάρα πολύ κακές, αλλά βελτιώνονται συνέχεια. Τώρα περνάμε στη δεύτερη φάση, σιγά-σιγά χτίζουμε καινούργια camps, με σπιτάκια, με αξιοπρεπείς συνθήκες και καταργούμε τα παλιά» είπε ο κ. Μουζάλας για να ηρεμήσει τον Ύπατο Αρμοστή.

Ο Γκράντι δήλωσε ότι υπάρχουν δύο προκλήσεις, οι οποίες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα:

«Η πρώτη είναι οι προετοιμασίες για τον χειμώνα. Ο χειμώνας φαίνεται αρκετά μακριά, αλλά στην πραγματικότητα είναι κοντά. Είναι αρκετά δύσκολες οι συνθήκες εδώ, έχει υγρασία. Γι' αυτό και θα πρέπει να επιταχύνουμε τις προετοιμασίες για τον χειμώνα στις σκηνές και πάνω σ' αυτή την πτυχή θα εργαστούμε από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση. Η δεύτερη (πρόκληση) είναι ότι πολλοί άνθρωποι εδώ, αναμένουν την απάντηση στο αίτημά τους για μετεγκατάσταση, γεγονός που σημαίνει ότι η λύση γι' αυτούς είναι να μεταφερθούν σε άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε.. Ευτυχώς το πρόγραμμα είναι ενεργό, αλλά δυστυχώς είναι αργό. Και είναι κουραστικό για τους ανθρώπους να περιμένουν, χωρίς να γνωρίζουν πότε θα τους τηλεφωνήσουν από τις πρεσβείες, ποια πρεσβεία θα τους καλέσει κι ακόμη και μετά το τηλεφώνημα, η διαδικασία έχει ένα στοιχείο αβεβαιότητας» τόνισε ο κ. Γκράντι απευθύνοντας έκκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους για επιτάχυνση των διαδικασιών. «Οι συνθήκες εδώ θα είναι πάντα επισφαλείς, οπότε θα πρέπει να βρούμε μακροπρόθεσμες λύσεις».

Με αφορμή τον χειμώνα, ενδεχόμενα ζητηθεί από το κράτος να βάλει τους μετανάστες σε σπίτια μέσα στις ελληνικές πόλεις. ΠΗΓΗ


Εγκληματικότητα στον Άγιο Παντελεήμονα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Μπαγκλαντεσιανού - Τον έσφαξαν ομοεθνείς του για λίγα ευρώ

Η είδηση όπως περιγράφεται σε συστημική ιστοσελίδα είναι η εξής: Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής η ανθρωποκτονία 47χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές, που διαπράχτηκε στις 11 Αυγούστου 2016, εντός καταστήματος ψιλικών που διατηρούσε στον Άγιο Παντελεήμονα. Σημειώνεται ότι το θύμα είχε βρεθεί στον ημιώροφο του καταστήματος, με τα χέρια και τα πόδια του δεμένα ενώ ο λαιμός του ήταν περιτυλιγμένος με ζώνη παντελονιού και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος προκλήθηκε συνδυαστικά από κακώσεις προκληθείσες από αμβλύ όργανο, ταυτόχρονα με βασανισμό με αιχμηρό αντικείμενο και επακόλουθο στραγγαλισμό.
Όπως προέκυψε δράστες της ανθρωποκτονίας είναι τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 26, 28 και 30 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες (24 Αυγούστου 2016), με εντάλματα σύλληψης του αρμόδιου Ανακριτή, στο πλαίσιο ποινικής κακουργηματικής δικογραφίας, που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων”.
Συμπατριώτες του, λοιπόν, δολοφόνησαν τον άτυχο μπαγκλαντεσιανό για λίγα ευρώ. Η αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών μάλλον θα στενοχώρησε τους γνωστούς επαγγελματίες ανθέλληνες και “αντιρατσιστές”, οι οποίοι προφανώς θα προτιμούσαν να παραμείνει ανεξιχνίαστη προκειμένου να αποδώσουν στην δολοφονία, ως συνήθως, “ρατσιστικά κίνητρα”.
Γι' αυτό, άλλωστε, και η είδηση της αποκάλυψης της εθνικότητας των δραστών πέρασε στα “ψιλά” της ενημέρωσης. Αν ο δράστης ήταν Έλληνας, θα απέδιδαν αμέσως στην πράξη του “ρατσιστικό” χαρακτήρα, λες και όλα τα εγκλήματα που διαπράττονται σε βάρος αλλοδαπών από δράστες ελληνικής καταγωγής δεν μπορούν να συνδεθούν με άλλες παράνομες ενέργειες, όπως π.χ. δοσοληψίες.
Δεν το συζητάμε καν τι γίνεται όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται και το θύμα είναι Έλληνας, ενώ ο θύτης αλλοδαπός. Εκεί “δεν πρέπει να γενικεύουμε τα πράγματα”, “είναι μεμονωμένο περιστατικό”, “μην καλλιεργούμε την συλλογική ευθύνη” κ.τ.λ., με το περιβόητο “ρατσιστικό κίνητρο” να απουσιάζει πλήρως.
“Πολύ κρίμα” για τις πολιτικές... ερωμένες των πακιστανών, των μπαγκλαντεσιανών, των αφγανών κ.τ.λ., οι οποίοι έχασαν μια ακόμη ευκαιρία να διαδηλώσουν στο γνωστό στυλ “τρεις και ο κούκος” και να επιχειρήσουν να δικαιολογήσουν την θλιβερή ύπαρξή τους.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Κραυγή αγωνίας από τον Δήμο Ελληνικού: Υγειονομική βόμβα το κέντρο λαθρομεταναστών στο παλιό αεροδρόμιο

Απαράδεκτες συνθήκες επικρατούν στον καταυλισμό του πρώτου Αεροδρομίου στο Ελληνικό, κάτι άλλωστε που επιβεβαιώνει ο δήμος της περιοχής, καθώς κάνει λόγο για εικόνες ντροπής και άθλιες συνθήκες υγιεινής.
«Ο κίνδυνος για την δημόσια υγεία είναι μεγάλος, ενώ απορούμε πώς αφήνουν εκτεθειμένα μικρά παιδιά και τις οικογένειες τους σε αυτές τις άθλιες συνθήκες εδώ και ένα χρόνο τώρα. Άμεσα πρέπει να οδηγηθούν σε αξιοπρεπείς χώρους διαβίωσης» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ αναφέρεται ότι ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης μαζεύει μόνος του τα σκουπίδια στους εξωτερικούς χώρους.
Ο δήμος απευθύνει έκκληση τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, τον αρμόδιο υπουργό Υγείας και τις εισαγγελικές αρχές της χώρας να μεταβούν την στο παλαιό αεροδρόμιο και στα υπόγεια της αίθουσα αναχωρήσεων και να διαπιστώσουν αν ισχύουν ή όχι οι εικόνες ντροπής. >>>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!

Ο φίλος μας ο Ερντογάν: Οι τούρκοι διακινούν χάρτη στο διαδίκτυο που περιέχει την μισή Ελλάδα!

Η πρόσφατη εισβολή των τούρκων στην Συρία οδήγησε και σ' άλλες προκλητικές κινήσεις εκ μέρους τους, αυτή την φορά εις βάρος της Ελλάδας.
Έτσι, λοιπόν, τούρκοι διακινούν στο twitter έναν χάρτη που αναβιώνει την Οθωμανική Αυτοκρατορία με αφορμή την εισβολή του στρατού τους στην Συρία. Οι ορέξεις των τούρκων άνοιξαν και γι' αυτό στον χάρτη προσάρτησαν την μισή Ελλάδα, με τα νησιά του Αιγαίου, ολόκληρη την Κύπρο, ένα τμήμα της Βουλγαρίας, δείχνοντας τα μύχια σχέδιά τους για ξαναμοίρασμα εδαφών στα Βαλκάνια και όχι μόνο...>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ -> Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΝΔΙΑΝΤΡΟΠΑ: «ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ» (Αν δεν γουστάρουν οι Έλληνες να φύγουν) 

Ίδρυμα Αντενάουερ: Ισχυρή η Χρυσή Αυγή παρά τον αποκλεισμό και τις διώξεις - Ουρά του Σύριζα η ΝΔ
Εκτενή περιγραφή της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα και εκτιμήσεις για το… μέλλον των κομμάτων, περιλαμβάνει η έκθεση του Ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ (του κόμματος της φράου Μέρκελ) για την Ελλάδα.
Εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή, οι μερκελιστές αναφέρουν ότι «βρίσκεται εντελώς απομονωμένη στο Κοινοβούλιο», υπενθυμίζουν τις «εν εξελίξει ποινικές διαδικασίες εναντίον του κόμματος» και εκφράζουν την έκπληξή τους γιατί «Παρ’ όλα αυτά η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να εξασφαλίζει τη συνεχή υποστήριξη ενός τμήματος του ελληνικού λαού και παραμένει το τρίτο ισχυρότερο κόμμα στις πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις».
Από κει και πέρα, οι μερκελιστές εντοπίζουν δύο καλά κι ένα κακό γι’ αυτούς, «τις λίγες λαϊκές κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες κατά του κυβερνητικού έργου» (καλό), την μετατροπή της νουδούλας σε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ (Μπουμπούκο σκάσε!): «…μερικώς συναινετική διάθεση από την αντιπολίτευση, η οποία, μεταξύ άλλων, συναίνεσε στην υιοθέτηση του τρίτου μνημονίου τον Αύγουστο του 2015. Θεμελιώδης αντιπολίτευση έχει ασκηθεί μέχρι στιγμής μόνο σε μερικούς τομείς» (πολύ καλό), αλλά και τον αυξανόμενο ευρωσκεπτικισμό», τον οποίο αντιμετωπίζουν ως «μια ιδιαίτερα ανησυχητική τάση» (το κακό που λέγαμε).  ΠΗΓΗ

Οι συριζαίοι εξαθλιώνουν τους Έλληνες: 550.000 εργάζονται για 412 ευρώ μικτά - Στοιχεία ΣΟΚ από το ΙΚΑ

Τα επίσημα στοιχεία του ΙΚΑ που δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα, αποδεικνύουν δυστυχώς το αυτονόητο, ήτοι την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην εργασία και την ασφάλιση των Ελλήνων πολιτών.
Πιο συγκεκριμένα, παρατηρείται εκτόξευση των ευέλικτων-στην ουσία προσωρινών- μορφών απασχόλησης, με χαμηλά ασφάλιστρα και φυσικά εξαιρετικά χαμηλές απολαβές. Μάλιστα, οι μερικώς απασχολούμενοι υπολογίζονται στους 524.533, με μικτές αποδοχές μόλις στα 412,05 ευρώ.
Πρόκειται κυρίως για νέες θέσεις εργασίας, γεγονός που υποδηλώνει ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα αρνητική όσον αφορά τους νέους, οι οποίοι πέραν των αντικειμενικών δυσκολιών αντιμετωπίζουν και ένα ακόμη πιο επίφοβο μέλλον. Ωστόσο, ακόμη και όσον αφορά τους εργαζομένους πλήρους απασχόλησης, η κατάσταση δεν είναι διόλου ενθαρρυντική, καθώς σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2015, ο μέσος μισθός μειώθηκε κατά 3,2%.
Σε κάθε περίπτωση, τα παραπάνω στοιχεία δεν δείχνουν μόνο την ανικανότητα των αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών, εφόσον χρόνια και γνωστά σε όλους ζητήματα δεν έχουν ακόμη επιλυθεί, αλλά φανερώνουν κυρίως την αδιαφορία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Ελληνικό Λαό, καθώς οι μόνοι οι οποίοι κατ’ αυτούς έχουν ανάγκη στήριξης σε αυτήν την χώρα είναι οι λαθρομετανάστες.  ΠΗΓΗ
Διαιώνιση της διαπλοκής η δημοπρασία του Σύριζα για τις τηλεοπτικές άδειες σε παλιούς και νέους καναλάρχες


Ένα νέο νοσηρό και ανίερο σύστημα διαπλοκής επιχειρεί να στήσει ο Σύριζα με την διάτρητη και στημένη δημοπρασία για τις νέες τηλεοπτικές άδειες.
Με μια πρωτοφανή μαφιόζικη διαδικασία και παραβλέποντας όλους τους κανόνες και τους θεσμούς (ΕΣΡ) ο φιλόδοξος αρχιμιντιάρχης Νίκος Παππάς θα μοιράσει τις 4 (τόσες χρειάζεται...) άδειες πανελλήνιας εμβέλειας σε νέους και παλιούς νταβατζήδες.
Να σημειώσουμε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή την διαδικασία και μάλιστα με επίσημο γραπτό αίτημα που έστειλε στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αιτήθηκε την αποστολή παρατηρητή εκ μέρους του κόμματος κατά την δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου.
Όπως ήταν αναμενόμενο το αίτημα της Χρυσής Αυγής απορρίφθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και μάλιστα προφορικά και όχι γραπτά με το πρόσχημα ότι δεν προβλέπεται η αποστολή παρατηρητή για το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα της χώρας και για κανένα κόμμα γενικότερα.
Είμαστε σίγουροι ότι την ερχόμενη Τρίτη ο Σύριζα πίσω από κλειστές πόρτες θα ξεπουλήσει το δημόσιο αγαθό των τηλεοπτικών συχνοτήτων, που είναι περιουσία του ελληνικού λαού και θα δημιουργήσει το δικό του ελεγχόμενο κύκλωμα καναλαρχών και νταβατζήδων.
Όσον αφορά για την συνεχιζόμενη φίμωση και συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής από τους παλιούς και νέους καναλάρχες δεν αναμένουμε καμία αλλαγή ή τήρηση της νομιμότητας και της πολυφωνίας...
Για το ζήτημα το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:  "Ο ΣΥΡΙΖΑ διαιωνίζει την διαπλοκή και στήνει πίσω από κλειστές πόρτες τα δικά του διαπλεκόμενα κυκλώματα με μόνιμο θύμα τον ελληνικό λαό και την ελεύθερη ενημέρωση".  ΠΗΓΗ

Βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας στην Ναύπακτο - Καμία ενόχληση από τους “αντιρατσιστές”

Στο στόχαστρο αλητών και καθαρμάτων βρέθηκε η Ελληνική Σημαία του ενοριακού Ναού του Αγίου Γεωργίου Ναυπάκτου, καθώς χθες το βράδυ της άγνωστοι έλυσαν από τον ιστό την Σημαία και την κάρφωσαν(!) στα κάγκελα του εξωτερικού χώρου, στο Κεφαλόβρυσο.
Εννοείται, ότι το συγκεκριμένο συμβάν πέρασε στα “ψιλά” της ενημέρωσης. Δεν γνωρίζουμε αν το βέβηλο αυτό ανοσιούργημα προήλθε από ελληνόφωνους ή ξένους. Γνωρίζουμε, όμως, τι θα γινόταν αν μια παρόμοια πράξη βεβήλωσης γινόταν σε κάποιο μουσουλμανικό τέμενος ή εβραϊκή συναγωγή.
Θα ξεσηκωνόταν το... σύμπαν, ενώ οι γνωστοί κύκλοι που ευαισθητοποιούνται επιλεκτικά επί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των θρησκευτικών ελευθεριών και των φυλετικών διακρίσεων, θα μας μιλούσαν για την μισαλλοδοξία, την μνησικακία και την ρητορική του μίσους, οι οποίες “εννοείται” ότι έχουν ως αποκλειστικό περιεχόμενο τον αντισημιτισμό, την ισλαμοφοβία και την αριστερά...
Όταν καίγονται ή καταστρέφονται Ελληνικές Σημαίες, όταν βεβηλώνονται Ορθόδοξοι Ναοί και όταν με παρακρατικές μεθόδους παρεμποδίζονται βιαίως νόμιμες συγκεντρώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και συμβαίνουν επιθέσεις σε μέλη της και καταστροφές στην περιουσία τους, οι επιλεκτικά ευαίσθητοι παριστάνουν τον... Αλέκο.
Η βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας είναι μια ακόμη τρανή απόδειξη τόσο της ασυδοσίας των γνωστών ανθελληνικών κύκλων, όσο και της βαθύτατης υποκρισίας που διέπει τους (καλοπληρωμένους) “αντιρατσιστές”.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Φιρμάνι από την Κομισιόν στους υποτακτικούς Σύριζα - Ανέλ: Βγάλτε λάδι τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και όλους τους εμπλεκόμενους.

Ντομπρόβσκις και Μοσκοβισί έδωσαν εντολή στον Τσίπρα για διαγραφή όλων των εθνικών εγκλημάτων του Γεωργίου και των πολιτικά εμπλεκομένων της κυβέρνησης (πρώτη φορά Μνημόνιο) Πασόκ
Η εθελόδουλη στους διεθνείς τοκογλύφους συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καλείται για μια ακόμη φορά να δείξει την υπακοή της στους εντολείς της. Με μια επίσημη ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Ντομπρόβσκις, και οι επίτροποι Μοσκοβισί και Τίσεν, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παίρνει θέση για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ και μάλιστα καλεί τις ελληνικές αρχές να αμφισβητήσουν ενεργά και δημοσίως τις "ψευδείς εντυπώσεις" ότι τα στοιχεία της ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας παραποιήθηκαν στη διάρκεια της περιόδου 2010-2015!
Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Τύπου στις Βρυξέλλες για τις κατηγορίες προς τον Ανδρέα Γεωργίου, η Κομισιόν ζητεί από τις Ελληνικές αρχές "να προστατεύσουν την ΕΛΣΤΑΤ και το προσωπικό της από αυτές τις αβάσιμες αξιώσεις". Επίσης, ζητεί από την Ελλάδα να στηρίξει και να διατηρήσει την ποιότητα των Ελληνικών στατιστικών στοιχείων, καθώς και την ανεξαρτησία του Ελληνικού στατιστικού συστήματος, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που ορίζει η Ελληνική στατιστική νομοθεσία και η Δέσμευση για την Αξιοπιστία των Στατιστικών Στοιχείων του 2012.
Για το ίδιο θέμα εστάλη και επιστολή στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο! Η Κομισιόν τονίζει ότι τα έγκυρα και αξιόπιστα δημοσιονομικά στοιχεία είναι απαραίτητα για την λήψη ορθών οικονομικών αποφάσεων. Πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου ωστόσο αμφισβητούν την ποιότητα και αξιοπιστία των επίσημων στατιστικών στοιχείων στην Ελλάδα, αναφέρει η ανακοίνωσή της.
Γνωρίζοντας την ευκολία με την οποία (και) η νυν συγκυβέρνηση “κατεβάζει τα παντελόνια” σε μόνιμη βάση ύστερα από τις απαιτήσεις των αφεντικών της, είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα συμμορφωθεί “ως προς τις υποδείξεις”. Είναι, μάλιστα, μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αθωώσει τον Τζέφρυ και την κυβέρνησή του από τις τεράστιου μεγέθους ποινικές ευθύνες που έχουν ως προς την αναμφισβήτητη αλλοίωση των στοιχείων που έκανε ο Γεωργίου.
Με την μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να έχει ολοκληρωθεί πλήρως, είναι βέβαιο ότι θα επιχειρήσουν να συγκαλύψουν το έγκλημα της ΕΛΣΤΑΤ, χρησιμοποιώντας προφανώς ως φτηνή δικαιολογία τους “λόγους ανωτέρας βίας” που έχουν να κάνουν με τις “πιέσεις” που δέχονται από το εξωτερικό.
Το εμπειρικό υλικό, όμως, της Ιστορίας δείχνει συνεχώς ότι οι παραχωρήσεις και αυτής της κυβέρνησης προς τα αφεντικά της γίνεται σε καθαρά εθελοντική βάση, με μόνο αντάλλαγμα την όσο το δυνατόν περισσότερη παραμονή στην γλυκιά καρέκλα της εξουσίας, έστω και ως πειθήνια όργανα των εντολέων της.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Η ωμή παρέμβαση της Κομισιόν στην υπόθεση Γεωργίου και η προδιαγεγραμμένη υπακοή της εγχώριας εντολοδόχου κυβέρνησηςΗ ωμή, απαράδεκτη και ξεδιάντροπη παρέμβαση των δανειστών στο ζήτημα της ΕΛΣΤΑΤ και του Ανδρέα Γεωργίου δείχνουν, με τον πλέον προκλητικό τρόπο, ότι αντιλαμβάνονται την Χώρα μας ως μια αποικία τους, στην οποία έχουν το αποκλειστικό και το απόλυτο δικαίωμα της επιβολής των απόψεων και των συμφερόντων τους.
Για να καταλάβουμε το μέγεθος της παρέμβασής τους στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητούν την αθώωση (!) του Γεωργίου προτού καν αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη για το αν αυτός έχει ή όχι ευθύνες για το “φούσκωμα” του ελλείμματος το 2009, το οποίο οδήγησε την Χώρα μας στα εθνοκτόνα Μνημόνια.
Θα μπορούσε, βεβαίως, η παρέμβασή τους αυτή να θεωρηθεί και ως μια κίνηση πυγμής των δανειστών απέναντι (και) στους νυν εντολοδόχους τους, έτσι ώστε να μην αποκαλυφθεί το βρώμικο σχέδιο που έστησαν μαζί με τον συνειδητοποιημένο ανθέλληνα Τζέφρυ και τον Γεωργίου, με απώτερο σκοπό να αλλάξουν τον τρόπο υπολογισμού του ελλείμματος, σε τέτοιον βαθμό, ώστε το απαραίτητο “φούσκωμα” να φέρει ως... μονόδρομο την κατάληξη στα Μνημόνια.
Από την άλλη μεριά, το ότι η κυβέρνηση απέκρυψε την επιστολή που είχε αποσταλεί στον υπουργό Οικονομικών και δεν την επέστρεψε ως απαράδεκτη και προσβλητική για την Χώρα μας, προϊδεάζει την κατάληξη και αυτής της Ιστορίας. Μετά από ορισμένους λεκτικούς λεονταρισμούς, για την δημιουργία εντυπώσεων και μόνον, η κυβέρνηση θα υποκύψει και σ' αυτήν την ιταμή πρόταση των εταίρων και των δανειστών, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά την αποικιοκρατική αντίληψη και συμπεριφορά που έχουν απέναντι στην Ελλάδα και τον Λαό της.
Υ.Γ. Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του Reuters η ποινική δίωξη του Γεωργίου “συσπείρωσε υπέρ του οικονομολόγους και στατιστικολόγους από όλον τον κόσμο, μερικοί εκ των οποίων καλύπτουν τα δικαστικά του έξοδα”. Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο, περιγράφοντας το ιστορικό της υπόθεσης και την επάνοδό της στην Δικαιοσύνη, είχε προαναγγείλει -επικαλούμενο ανώνυμες πηγές στις Βρυξέλλες- ότι η ΕΕ θα έπαιρνε θέση στην πολιτική διαμάχη και θα υπερασπιζόταν τον Γεωργίου, τον “βετεράνο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου”, όπως τον χαρακτηρίζει. Χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο, για να φανεί ότι ο Γεωργίου είναι άνθρωπος των δανειστών;
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Οι ξένοι τοκογλύφοι διατάζουν τους υποτακτικούς τους Τσίπρα - Καμμένο να βγει λάδι ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και όλο το βρώμικο κύκλωμα που έριξε την Ελλάδα στα βράχια του μνημονίου. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να τιμωρήσει τους ενόχους για την εθνική μας δυστυχία και να επιβάλλει την νομιμότητα στη χώρα."ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Ακόμα έχει το θράσος και μιλά ο Τζέφρυ

Το ΠΑΣΟΚ σχημάτισε κυβέρνηση το 2009 με την περίφημη ατάκα "λεφτά υπάρχουν" του Γιωργάκη Παπανδρέου. Οι εκλογές είχαν γίνει τότε στις 4 Οκτωβρίου του 2009, αλλά ο ΓΑΠ ήξερε πολύ καλά ήδη από τον Ιανουάριο του 2009 ότι τα λεφτά δεν θα υπήρχαν γιατί θα ήταν σχεδιασμένο να μας βάλει στο πρώτο μνημόνιο. Αυτό αποδεικνύεται πρωτίστως με ένα έγγραφο του Αλμούνια αλλά και με την συχνή επικοινωνία που είχε ο ΓΑΠ με τους αμερικανούς (Χίλαρυ Κλίντον και το σκάνδαλο με τα e-mail) για να πάρει οδηγίες σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι στην Ελλάδα.
Αδιαμφισβήτητα ο ΓΑΠ κράτησε μια αμφιλεγόμενη στάση εκείνη την περίοδο που δεν πιστεύουμε ότι οφειλόταν σε πολιτική ανεπάρκεια. Καθαρά ο ΓΑΠ εκτελούσε ρητά τις διαταγές των Αμερικανών για υποχρεωτική είσοδο της Ελλάδος στον ασφυκτικό κλοιό του ΔΝΤ. Κι όταν λέμε Αμερικάνοι ο Σόρος δεν είναι μακριά! Βέβαια αν κρίνουμε αυτές τις διαταγές από τα αποδεδειγμένα αποτελέσματα τους, η τότε στάση του ΓΑΠ ήταν μια καθαρή προδοσία κατά της Ελλάδος. Επίσης ο ΓΑΠ ήξερε ότι είχε και το πλεονέκτημα της σταδιακής φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού που προφανώς είχε υπαγορευτεί από τους Αμερικανούς, δηλαδή ότι οι περικοπές θα γινόντουσαν σε βάθος χρόνου και έτσι ο Ελληνικός Λαός δεν υπήρχε περίπτωση να αντιδράσει άμεσα και αποτελεσματικά..
.>>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΔΩ!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 613092428325208084

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item