Widgets

ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ του «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ»ΤΟΞΟΥ - ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ και ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ για όσους ΜΕΝΟΥΝ


Γι΄ αυτό μεταναστεύει η νεολαία στο εξωτερικό: Με λιγότερο από 450 ευρώ τον μήνα αμείβονται οι κάτοχοι μεταπτυχιακού στην μνημονιακή Ελλάδα

Σε μια χώρα όπου η οικονομία είναι κατεστραμμένη από τους διεθνείς τοκογλύφους, πλημμυρίζεται από λαθρομετανάστες και το κράτος φέρεται ρατσιστικά απέναντι στους Έλληνες, είναι επόμενο η νεολαία να μεταναστεύει μαζικά προς το εξωτερικό προς αναζήτηση ελπίδας.
Σύμφωνα με έρευνα για τους μισθούς που παίρνουν στην Ελλάδα ακόμη κι όσοι έχουν πτυχίο, τα μεγαλύτερα ποσοστά σε κάθε επίπεδο σπουδών είναι σήμερα υπάλληλοι. Όσον αφορά τις μηνιαίες αμοιβές των συμμετεχόντων βλέπουμε ότι μεγάλο ποσοστό κάθε επιπέδου σπουδών βρίσκεται στην κατηγορία από 451€ έως 1000€.
Στη Μεταλυκειακή Εκπαίδευση, Αποφοίτους Λυκείου, Γυμνασίου και Άλλο οι πλειοψηφία βρίσκεται στην κατηγορία αμοιβών από 451€ έως 1000€, ενώ η πλειοψηφία των πτυχιούχων ΑΕΙ/ΤΕΙ και διδακτορικών βρίσκεται σε ψηλότερη κατηγορία από 1001€ έως 2000€. Τα μεγαλύτερα ποσοστά όσων είναι υπάλληλοι σε κάθε επίπεδο σπουδών έχουν προϋπηρεσία πάνω από 11 έτη,οι αμοιβές τους ωστόσο δεν ανταποκρίνονται στα χρόνια εμπειρίας.
Μεταπτυχιακοί υπάλληλοι με 1-5 χρόνια προϋπηρεσίας αμείβονται με λιγότερα από 450€ και πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ με 6-10 χρόνια προϋπηρεσίας αμείβονται επίσης με λιγότερα από 450€!
Στα 11-15 χρόνια προϋπηρεσίας Μεταπτυχιακοί έχουν αμοιβές ακόμη και από 751€, ενώ Πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ και Μεταλυκειακής εκπαίδευσης ακόμη και από 451€! Όσον αφορά τη διακύμανση των αμοιβών τους την περίοδο της κρίσης οι συμμετέχοντες απάντησαν σε μεγάλη πλειοψηφία ότι είδαν μείωση σε διάφορα ποσοστά.
Ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν, γιατί στην Πατρίδα μας βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμού και η νεολαία αντί να εργάζεται και να ευημερεί στην Ελλάδα, μεταναστεύει μαζικά στο εξωτερικό.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ=> ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ! ΘΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ και τον ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΜΠΕΤΑ (για το τραγούδι του «Ο ΑΡΑΨ»)


Σενάρια στο Μαξίμου για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες: Ας το τολμήσουν! Μόνοι κερδισμένοι οι Έλληνες Εθνικιστές 

Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του!
Η εν λόγω λαϊκή ρήση δεν απευθύνεται μόνο στους κυβερνώντες του Σύριζα που καταρρέουν, αλλά συλλήβδην στο "συνταγματικό τόξο" που σε μια πιθανή πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα αντιμετωπίσει την αμείλικτη λαϊκή ετυμηγορία. Ο Ελληνικός Λαός έχει καταλάβει για τα καλά το θέατρο που παίζουν οι "δημοκρατικές δυνάμεις" της χώρας που μοναδικό σκοπό έχουν την διατήρηση ή την κατάληψη της εξουσίας με μέσο την άμεση εξυπηρέτηση των μνημονιακών επιταγών.
Εδώ και λίγες μέρες τα καθεστωτικά μέσα διακινούν για ακόμη μια φορά σενάρια πρόωρων εκλογών ως την μόνη διέξοδο διαφυγής για τον Τσίπρα. Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου και οι υπουργοί του Σύριζα να δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία πως οι επόμενες εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν όταν η κυβέρνηση εξαντλήσει την τετραετία, δηλαδή το 2019, ωστόσο όπως φαίνεται όλα είναι ακόμα ανοιχτά.
Οι παρασκηνιακές συζητήσεις στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ φουντώνουν και πληροφορίες αναφέρουν πως από το περιβάλλον του πρωθυπουργού ακούγονται ψίθυροι για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες στα μέσα ή προς το τέλος του φθινοπώρου. Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας δεν φαίνεται να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο, αφού είναι πολλά τα ανοιχτά θέματα. Στο κεφάλαιο οικονομία, άγχος προκάλεσε στην κυβέρνηση η υστέρηση των εσόδων και ο φόβος για πιθανή ενεργοποίηση του κόφτη. Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση δεν έχει μεγάλες αντοχές για λήψη νέων μέτρων, η επιλογή για πρόωρη προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία δεν θα προκαλέσει έκπληξη.
Ήδη στο Μαξίμου τρομάζουν από την έντονη κοινωνική δυσφορία ομάδων που πλήττονται από επώδυνα μέτρα (συνταξιούχοι, επαγγελματίες κ.ά.). Μάλιστα αυτό αποτυπώνεται και δημοσκοπικά με τη σταθερή υποχώρηση της δημοτικότητας του Σύριζα, την οποία όμως δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης πλην της Χρυσής Αυγής που εμφανίζει διαρκή άνοδο.
Την ίδια στιγμή σε ένα μήνα από τώρα, το φθινόπωρο, αναμένονται πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς για τη δεύτερη αξιολόγηση, καθώς στο τραπέζι θα βρεθούν τα εργασιακά. Στην περίπτωση που η κυβέρνηση υποχωρήσει για ακόμη μια φορά στις απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών, τότε δεν αποκλείεται ο Αλέξης Τσίπρας να καταφύγει σε εκλογικό αιφνιδιασμό, ώστε να προλάβει τη δυναμική της ΝΔ.
Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που καταρρέει η μοναδική σταθερή δύναμη εθνικής αντίστασης που τυγχάνει ολοένα ευρύτερης απήχησης και αποδοχής στην ελληνική κοινωνία είναι η Χρυσή Αυγή. Ας τολμήσουν λοιπόν, για όποιο λόγο θα προφασιστούν, να προχωρήσουν σε εκλογές. Νικητής θα αναδειχθεί ο Ελληνικός Λαός και ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, φορείς του εθνοκτόνου μνημονίου, δεν τολμούν να έρθουν αντιμέτωποι με την αμείλικτη λαϊκή ετυμηγορία, που θα αναδείξει την Χρυσή Αυγή ενδυναμωμένη ως την μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης". ΠΗΓΗ


Επαινετικά σχόλια για την απόδοση τιμών στους Ήρωες της Α’ ΜΚ σε στάση προσοχής από τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη

Πολλά και ποικίλα θετικά σχόλια απέσπασε η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Μνημόσυνο της Α’ Μοίρας Καταδρομών στο Μάλεμε Χανίων και η απόδοση Τιμών σε στάση προσοχής στους νεκρούς Ήρωες από τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη.
Δυο μέρες μετά και το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από αναπαραγωγή ρεπορτάζ και θετικών σχολίων για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στα Χανιά, ιδιαίτερα αφού γίνονται και οι κατάλληλες συγκρίσεις με τα σκύβαλα του Σύριζα που ασεβούν μπροστά στα μνημεία των Ηρώων του Ελληνισμού.
Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ του veteranos.gr:

"Κυριακή πρωί της 31ης Ιουλίου στο Μάλεμε το Στρατόπεδο Αποστολάκη της 1ης ΜΑΛ ,το μνημόσυνο των Πεσόντων Καταδρομέων  σε εξέλιξη και η ατμόσφαιρα βαριά και άκρως συγκινησιακή. Το ριζίτικο της Καρδιάς στην Μνήμη των Πεσόντων Καταδρομέων απο τους ίδιους τους Καταδρομείς θυμίζει αρχαία τραγωδία, λες και οι Θεοί κατέβηκαν στο κάτω κόσμο μαζί με την λύρα του Ορφέα να κλάψουν για το Χαμό των Καταδρομέων.
Οι Ριπές στο προσκλητήριο των Πεσόντων με την Κραυγή του Αξιωματικού …Έπεσαν Υπέρ Πατρίδος» θυμίζει σπαραγμό και όλοι κατεβάζουν τα κεφάλια. Κατάθεση Στεφάνου από τους Επισήμους και τους Πολιτικούς στο Μνημείο…
Η «Προσοχή όμως που χτύπησε» κατά την κατάθεση του Στεφανιού ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ήταν τέτοια που «κούφανε» ακόμη και τους Καταδρομείς! Συμφωνείς ή διαφωνείς με τις πολιτικές απόψεις του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, δεν μπορείς παρά να επισημάνεις την στάση του στο Μνημείο των Πεσόντων Καταδρομέων του Μάλεμε!"  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!=> Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΑΠΙΟ ΠΤΩΜΑ! - ΑΘΩΩΝΟΥΝ, ΒΟΛΕΥΟΥΝ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΚΟΛΑΦΟΣ και ΕΞΟΝΤΩΣΗ για τον ΑΠΛΟ ΛΑΟ Σφοδρή επίθεση Χρυσής Αυγής στο σάπιο καθεστώς 


Τούρκεψε και το Χίλτον! Η Dogus βάζει χέρι στο ιστορικό ξενοδοχείο - Σύντομα και στο Μαξίμου!

Μετά τον Φλοίσβο, τον Αστέρα Βουλιαγμένης και τον Κάμπο της Χίου οι τούρκοι επενδυτές της Dogus βάζουν χέρι και στο ιστορικό κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, το Χίλτον.
Όπως έγινε γνωστό, την Κοινοπραξία που απαρτίζεται από τις εταιρείες Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. και τη D-Marine Investments Holding B.V.,θυγατρική εταιρεία του Τουρκικού ομίλου Dogus, επέλεξε η Αlpha Bank ως προτιμητέο επενδυτή για το Hilton Αθηνών, κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών.
To Ηilton, που συμπλήρωσε φέτος 53 χρόνια λειτουργίας, διαθέτει συνολική δυναμικότητα 506 δωματίων, 22 εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και πλήθος άλλων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών. Ο όμιλος Dogus, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της Τουρκίας, δραστηριοποιείται σε 30 χώρες. Μεταξύ άλλων, αναπτύσσει δραστηριότητα στον χώρο του τουρισμού, της αυτοκινητοβιομηχανίας, των κατασκευών, της ενέργειας και της ψυχαγωγίας. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη δραστηριότητά του από τον τομέα των μαρίνων και συνεχίζει στον χώρο των ξενοδοχείων. Ειδικότερα, συμμετέχει στη μαρίνα του Φλοίσβου μέσω της D-Marine Investments Holding B.V με ποσοστό 32,2%.
Επίσης, κατέχει ποσοστό 90% στην εταιρεία KG Med Marinas, η οποία ελέγχει τις μαρίνες Γουβιών Κέρκυρας και Λευκάδας και το 75% της Μαρίνας Ζέας. H D-Marine Investments Holding B.V, που αποτελεί τον επενδυτικό βραχίονα του τουρκικού ομίλου στην Ευρώπη έχει βάλει στόχο όλες τις κερδοφόρες επιχειρηματικές μονάδες της Πατρίδας μας, τις οποίες η ανθελληνική κυβέρνηση ξεπουλά αφειδώς.
Δεν θα αποτελέσει έκπληξη οι τούρκοι της Dogus να κάνουν προσφορά και για το Μαξίμου, για να εγκαταστήσουν εκεί το επιχειρηματικό κέντρο του σουλτάνου!  ΠΗΓΗ


Βίντεο - ντοκουμέντο: Τζιχαντιστής προσεύχεται στους δρόμους του Βελγίου για τον αφανισμό των χριστιανών!
Νέο σοκαριστικό βίντεο από την ανεξέλεγκτη δράση των τζιχαντιστών στην Ευρώπη έρχεται στη δημοσιότητα από το Βέλγιο με πρωταγωνιστή ένα... κατατρεγμένο προσφυγόπουλο.
Ο 15χρονος μιλώντας άπταιστα αραβικά ζητάει από τους απανταχού Ισλαμιστές να αφανίσουν τους "μισητούς" Χριστιανούς! Τους καλεί να μην λυπηθούν κανέναν Χριστιανό και να τους σκοτώσουν όλους.
Όπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα, «La Meuse», η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το θέμα με δεδομένο ότι ο 15χρονος φαίνεται να βιντεοσκοπεί το «κάλεσμα» του σε δρόμο της επαρχίας Βερβιέρς που βρίσκεται κοντά στη Λιέγη.
«Καταστρέψτε όλους τους σιχαμένους Χριστιανούς, σκοτώστε όλους τους Χριστιανούς, μην αφήσετε κανέναν», λέει στο βίντεο ο νεαρός τζιχαντιστής με την αστυνομία να μην έχει ακόμα ταυτοποιήσει τα στοιχεία του. ΠΗΓΗ


Όμηρος των λαθρομεταναστών το κράτος: Επεισόδια στη Χίο, παρέλυσε η Θεσσαλονίκη για μιάμιση ώρα

Προειδοποίηση προς τους Έλληνες απέτειναν οι λαθρομετανάστες, αφού σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κατάφεραν να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά, με αφορμή τις καθυστερήσεις στην απόδοση ασύλου.Στην Χίο, Ιρακινοί που προφανώς δεν δικαιούνται άσυλο, απέκλεισαν τους «εθελοντές» μέσα στο Hot Spot στη Σούδα της Χίου, απαιτώντας να πάρουν άμεσα άσυλο. Το συμβάν έληξε με μικρής εκτάσεως επεισόδια, αφού πήραν άμεσα διαβεβαιώσεις, παρά το γεγονός ότι δεν είναι πρόσφυγες και συνεπώς πρέπει να απελαθούν άμεσα.
Στη Θεσσαλονίκη, οι εκεί «πρόσφυγες» που διαμένουν στα Διαβατά, πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία, παραλύοντας το κέντρο της Θεσσαλονίκης, απαιτώντας... καλύτερο κλιματισμό.
Και στις δύο περιπτώσεις δεν είχαμε τα συμβάντα προηγούμενων ημερών με μαχαιρώματα, σπασίματα δομών και τα τοιαύτα. Παρόλα αυτά φάνηκε για άλλη μία φορά η γύμνια του κράτους, αφού τα εκτεταμένα επεισόδια είναι προ των πυλών και στο «χέρι» των αριστεριστών υποκινητώνΠΗΓΗ

Κλαίνε στην “Αυγή”, γιατί η Χρυσή Αυγή λεηλατεί τον Σύριζα: Ολοσέλιδο αφιέρωμα γεμάτο ψέμματα και μαύρο δάκρυ!

Όλοι έχουμε αντιληφθεί από τις δημοσκοπήσεις ότι την κατάρρευση του κυβερνητικού μορφώματος την εισπράττει σε πολύ μεγάλο ποσοστό η Χρυσή Αυγή.
Αυτή η επιστροφή εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων στην Χρυσή Αυγή οδηγεί τους συριζαίους σε μία άνευ προηγουμένου παράκρουση. Ιδιαιτέρως μετά το κάζο της καταψήφισης του εκλογικού νόμου από την Χρυσή Αυγή, οι συριζαίοι έχουν αρχίσει και εμφανίζουν συμπτώματα... Σαμαρά.
Σε αυτή την κατεύθυνση η «Αυγή» φιλοξενεί ολοσέλιδο αφιέρωμα με ψέμματα και πολύ «Μάρθα Βούρτση» για την δράση της Χρυσής Αυγής εντός του Κοινοβουλίου:.>>>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!!!

Συγχαρητήριο μήνυμα της Χρυσής Αυγής στην Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη
H Χρυσή Αυγή συγχαίρει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Άννα Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα της σκοποβολής. Η νεαρή πρωταθλήτριά μας απέδειξε πως οι Έλληνες μπορούμε να είμαστε πρώτοι στον κόσμο αν βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, στο ταλέντο και στην σκληρή, παραγωγική εργασία.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Η Άννα Κορακάκη έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μετά το χάλκινο μετάλλιο (το πρώτο μετά το 1920 για την ελληνική σκοποβολή) στα 10μ, «σημάδεψε» ακόμα ψηλότερα και κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στα 25μ. με αεροβόλο πιστόλι.

Η Άννα Κορακάκη καθήλωσε όλη την Ελλάδα και πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η 20χρονη αθλήτρια του Ωρίωνα Θεσσαλονίκης μετά από έναν εκπληκτικό τελικό, που σίγουρα έκανε πολλούς να λατρέψουν το άθλημα της σκοποβολής, επικράτησε με 8-6 της Γερμανίδας Καρς και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου γράφοντας ιστορία.

Η σκοπεύτρια από τη Δράμα, στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα επιστρέψει στην πατρίδα έχοντας δύο μετάλλιο, το χάλκινο στα 10μ. και το χρυσό στα 25μ., όντας η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά δύο μετάλλια στους ίδιους Αγώνες.

Η Άννα αφού προκρίθηκε ως πρώτη από τον ημιτελικό, ξεκίνησε απίστευτα τον τελικό, καθώς η Καρς φαινόταν να μην μπορεί να την ακολουθήσει.

Κέρδισε το πρώτο σετ με 3-2, το δεύτερο με 4-2, όπως και το τρίτο φτάνοντας έτσι στους 6 βαθμούς κι απέχοντας ένα μόλις βαθμό από το χρυσό!

Εκεί η Καρς έκανε τη μεγάλη αντεπίθεση, εκμεταλλευόμενη και το φυσιολογικό άγχος της Ελληνίδας (είναι μόλις 20 χρονών ενώ η αντίπαλος της 34) και μείωσε σε 6-4 ενώ στην επόμενη πεντάδα βολών χάθηκε η πρώτη ευκαιρία για το χρυσό.

Οι δύο αθλήτριες είχαν από 3 εύστοχες βολές κι απέμενε άλλη μία. Αν ευστοχούσε η Άννα έπαιρνε το χρυσό ακόμη κι αν ευστοχούσε κι η Γερμανίδα, αλλά αστόχησε και το σκορ έγινε 6-6.

Όλα πλέον θα κρινόταν στο τελευταίο σετ κι εκεί η Άννα ήταν απλά απίστευτη. Ξεκίνησε με τρεις στις τρεις εύστοχες, αστόχησε στην επόμενη και πλέον στην τελευταία βολή ήξερε ότι αν έβρισκε στόχο είχε πάρει το χρυσό.

Σήκωσε το χέρι της, σημάδεψε και δευτερόλεπτα αργότερα το πράσινο φως στο στόχο ήταν η λύτρωση.

Το όνειρο είχε γίνει πραγματικότητα με την ίδια να γυρνά, να σηκώνει τα χέρια της ψηλά και αμέσως μετά να χάνεται στην αγκαλιά του πατέρα της και προπονητή της Τάσου Κορακάκη!  
ΠΗΓΗ

Λύσσαξαν τα φερέφωνα του Σύριζα και των νταβατζήδων με την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Τήνο

Βλέπουν εφιάλτες ακόμα και στον ξύπνιο τους τα φερέφωνα των αποκομμάτων του "δημοκρατικού τόξου" και των νταβατζήδων αναφορικά με την δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός βουλής.


Σήμερα η "Εφημερίδα των συντακτών", το κατ΄ εξοχήν φερέφωνο του Σύριζα που έχει πάρει εργολαβία την συστηματική συκοφάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών με ένα ολοσέλιδο παραλήρημα καλεί τους πάντες να προχωρήσουν σε έναν αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό αποκλεισμό των εκπροσώπων της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα...>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!


Ολοκληρώθηκε το ξεπούλημα του ΟΛΠ: Στους κινέζους έναντι πινακίου φακής το 51% και η διαχείριση του λιμανιού

Μπορεί οι συριζαίοι να προφασίζονται ότι «μάχονται κατά του ξεπουλήματος», ενίοτε προβαίνοντας σε κινήσεις εντυπωσιασμού, όπως η ανακήρυξη του Ελληνικού ως αρχαιολογικού χώρου μόνο και μόνο για να κάνουν πίσω αμέσως μετά, ή δηλώσεις από φαιδρούς αριστεριστές, όπως ο κατουρλής βουλευτής, όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για την κυβέρνηση που υπογράφει τα πάντα και ξεπουλάει τα πάντα. Έτσι, ενώ οι δηλώσεις και οι κινήσεις εντυπωσιασμού λαμβάνουν τη μέγιστη δημοσιότητα, το ξεπούλημα περνάει στα κρυφά και με τους συριζαίους να κρύβονται για να μην τους πάρει χαμπάρι ο κοσμάκης.
Σήμερα ολοκληρώθηκε το ξεπούλημα του ΟΛΠ στους κινέζους. Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί καταβλήθηκε το, ομολογουμένως απαράδεκτα μικρό, τίμημα των 368,5 εκάτ. ευρώ από την Cosco. Ο κινεζικός όμιλος κατέβαλε σήμερα στο ΤΑΙΠΕΔ το τίμημα για το 51% που ανέρχεται σε ποσό ύψους 280,5 εκατ. ευρώ. Επιπλέον 88 εκατ. κατατέθηκαν σε ειδικό σε λογαριασμό υπέρ του Δημοσίου) και ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του 51% έγινε μέσω Χρηματιστηρίου και το εν λόγω πακέτο πέρασε αμέσως μετά το άνοιγμα της συνεδρίασης, την πανηγυρική έναρξη της οποίας κήρυξαν ο πρόεδρος της Cosco Shipping, Γουάν Μιν και ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Σ. Πιτσιόρλας.
Κάπως έτσι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας, το οποίο θα μπορούσε να αποφέρει δισεκατομμύρια στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά παρέμενε επί δεκαετίες όμηρος των ερυθρών συνδικαλιστών, περνά στα χέρια των καπιταλιστών συνεχιστών του Μάο.
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε "βουλεύτριες" του Σύριζα σε πρόσφατη διαδήλωση του Σύριζα κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ. Σουρεάλ καταστάσεις... ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι εγχώριοι τουρκόφρονες στις οθωμανικές φιέστες του Ερντογάν 
Είδαμε εχθές την φιέστα που διοργάνωσε ο «σουλτάνος» Ερντογάν για τη «νίκη της δημοκρατίας», παρουσία εικονισμάτων του Κεμάλ, του ίδιου και σημαίες των γκρίζων λύκων.
Αυτό που δεν παρουσιάστηκε από τα εγχώρια ΜΜΕ είναι ότι οι εγχώριοι τουρκόφρονες είχαν μαζική παρουσία σε αυτές τις φιέστες. Προφανώς, η παρουσία τους παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, με δελτία τύπου και τα τοιαύτα δεν «έπαιξε» στα εγχώρια ΜΜΕ για να προφυλαχθούν οι εν Ελλάδι πατρώνες τους, δηλαδή ο Σύριζα, η ΝΔ, το Πασόκ και η αμερικανική πρεσβεία.

Το τουρκοκόμμα DEB βρέθηκε στις... δημοκρατικές εκδηλώσεις στην Ανδριανούπολη με αποστολή περίπου 100 ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν ο πρόεδρος Τσαβούς, ο αντιπρόεδρος Οζάν Αχμέτογλου, η αντιπρόεδρος Ρεφικά Μεχμέτ Αντέμ και άλλα μέλη της Κ.Ε. του κόμματος.

Στις κεντρικές εκδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν άλλοι... γνωστοί του εγχώριου ανθελληνισμού, προστατευόμενοι του κράτους και του παρακράτους. Συγκεκριμένα ο λόγος για τον πρώην βουλευτή του Πασόκ Αχμέτ Χατζηοσμάν και τους ψευδομουφτήδες Aχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερίφ.
Για πόσο καιρό η πολιτεία θα ανέχεται αυτούς τους ανθρώπους και – κυρίως – για πόσο καιρό ακόμα θα αφήνει την Ελληνική μουσουλμανική μειονότητα βορά στις ορέξεις τους; ΠΗΓΗ


Ανθελληνικό παραλήρημα του «σουλτάνου» Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη: Ευθείες απειλές κατά της Ελλάδος

Γιορτάστηκε η «νίκη της δημοκρατίας» στην τουρκία και εκεί παραβρέθηκαν όλα τα κόμματα του τουρκικού κοινοβουλίου, που έχουν κοινή ανθελληνική στάση και επεκτατικές βλέψεις εναντίον της Ελλάδος. Γιορτάστηκε η «νίκη της δημοκρατίας» με υποσχέσεις Ερντογάν ενώπιον των νέων Σελτζούκων ότι θα πάρει τα κεφάλια των αντιφρονούντων.
Ο «σουλτάνος» όμως δεν έμεινε στις εσωτερικές απειλές, αλλά έσπευσε και να δώσει συμβολισμούς που ευθέως παραπέμπουν σε σφαγές εναντίον του Ελληνισμού, απειλώντας εμμέσως την Ελλάδα που ήδη βιώνει μία κατακόρυφη αύξηση της πίεσης στο λεγόμενο «προσφυγικό».
Σε μία αποστροφή του λόγου του, λοιπόν, είπε ότι «ο λαός αυτός με την πίστη που άνοιξε τις πύλες της Ανατολίας πριν από χίλια χρόνια στο Ματζικέρτ, κινήθηκε και στις 15 Ιουλίου».
Η αναφορά του Ερντογάν σίγουρα δεν έγινε αντιληπτή από τους φαιδρούς του Μεγάρου Μαξίμου και του ΥΠΕΞ, οπότε να την εξηγήσουμε: Αναφέρεται στην Μάχη του Ματζικέρτ και την πρώτη εγκατάσταση των τούρκων στην Μικρά Ασία, που συνοδεύτηκε από βίαιους εξισλαμισμούς και σφαγές.
Η δεύτερη αναφορά του Ερντογάν είναι αρκούντως πιο πρόσφατη και θα πρέπει να έχει κινητοποιήσει ακόμα και τους συριζαίους. Συγκεκριμένα, είπε: «Μετά από 96 χρόνια από τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, το επαναλαμβάνω και εγώ: Το έθνος αυτό δεν δέχεται τη σκλαβιά».
Και σε περίπτωση που δεν το «έπιασαν» οι συριζαίοι να το αναλύσουμε και αυτό. Η συγκεκριμένη φράση αποτελεί την απαρχή της αντεπιθέσεως των τούρκων που κατέληξε στην Καταστροφή της Σμύρνης.  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2026647881042575998

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item