Widgets

ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ - ΛΑΙΛΑΠΑ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ «HOT SPOT»Φορολογικό ημερολόγιο: 30 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες μέσα σε 150 μέρες!


Από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο πάνω από 7,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την πληρωμή παλιών και νέων φόρων - Ακριβαίνουν από Ιανουάριο βενζίνη, καφές και τσιγάρα


Πάνω από 30 δισ. ευρώ για φόρους καλούνται να δώσουν στο κράτος 7,5 εκατομμύρια μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες ακινήτων, χωρίς να συνυπολογίζονται καν οι αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών ή άλλες μειώσεις συντάξεων και επιδομάτων.

Μέσα σε 150 ημέρες, από το τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να βγάλουν από τις τσέπες τους και να πληρώσουν πάνω από μια ντουζίνα αυξημένους ή νέους φόρους, όπως:

- φόρο εισοδήματος,
- ειδική εισφορά αλληλεγγύης,
- τέλος επιτηδεύματος,
- φόρο πολυτελούς διαβίωσης,
- Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ),
- ΦΠΑ αυξημένο από 23% σε 24% σε όλα τα νησιά,
- τέλος σταθερής τηλεφωνίας,
- αυξημένο ειδικό φόρο σε βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης, υγραέριο,
- αυξημένο ειδικό φόρο κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο,
- αυξημένο ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης,
- αυξημένο ειδικό φόρο κατανάλωσης στον καφέ,
- αυξημένο ειδικό φόρο κατανάλωσης στα προϊόντα καπνού,
- αυξημένο ειδικό φόρο κατανάλωσης στα ηλεκτρονικά τσιγάρα,
- νέα τέλη κυκλοφορίας των Ι.Χ. για το έτος 2017.

Θα βρέξει φόρους: Οι φόροι πλέον θα επιβάλλονται κατά κύματα. >>>
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!
Σύριζα και Ανέλ «φούσκωσαν» τον ΕΝΦΙΑ στα 3,6 δισ. και τώρα αγωνιούν για το πως θα τον εισπράξουν!

Το οικονομικό επιτελείο, αναμένεται να ενημερωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας για τα αποτελέσματα της τελικής εκκαθάρισης. Με ποσό βεβαίωσης στα επίπεδα των 3,25 δισ. ευρώ, το υπουργείο Οικονομικών το μόνο που έχει να ελπίζει είναι σε πολύ υψηλή εισπραξιμότητα.
Σύμφωνα με το thetoc.gr το τελικό ποσό της βεβαίωσης είναι πολύ πιθανό να περιοριστεί ακόμη και κάτω από τα 3,25 δισ. ευρώ κάτι που σημαίνει ότι για να εισπράξει το υπουργείο Οικονομικών τα 2,65 δισ. ευρώ που έχει προγραμματιστεί για να κλείσει τον προϋπολογισμό, θα πρέπει η εισπραξιμότητα του φόρου να ξεπεράσει το 81%, ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εισπραξιμότητας για φόρο που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣυριζαίος βουλευτής πήγε να βγάλει πολιτικό λόγο σε συναυλία στην Κοζάνη και “τα άκουσε” από πολίτες
Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο η βεβαίωση του φόρου είναι πολύ πιθανό να περιοριστεί φέτος στα 3,25 δισ. ευρώ παρά τις αυξήσεις φορολογικών συντελεστών που έκανε η κυβέρνηση για τον φετινό υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ;
1. Η αρχική βεβαίωση, έβγαινε πάνω από τα 3,6 δισ. ευρώ. Ωστόσο, η κυβέρνηση «έκαψε» 270 εκατ. ευρώ για να αναστείλει – μόνο για φέτος- την επιβολή του συμπληρωματικού φόρου στα αγροτεμάχια κάτι που θα έφερνε εκκαθαριστικά φωτιά σε περισσότερους από 200.000 ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων κατά κύριο λόγο αγρότες και συνταξιούχους. Έτσι, το ποσό της βεβαίωσης έπεσε στα 3,34 δισ. ευρώ.
2. Στο ποσό αυτό δεν περιλαμβάνεται το κόστος των φορολογικών απαλλαγών που προβλέπονται και για τον φετινό ΕΝΦΙΑ. Μπορεί η κυβέρνηση να προχώρησε στην κατάργηση της έκπτωσης για τους μή ηλεκτροδοτούμενους χώρους, ωστόσο, οι εκπτώσεις που παραμένουν σε ισχύ-μείωση 50% για έχοντες εισόδημα κάτω από 9.000 ευρώ που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια ή πλήρης απαλλαγή για άτομα με αναπηρία- «κοστίζουν» περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ.
3. Από τις αρχές Ιουλίου, έχουν γίνει χιλιάδες τροποποιητικές δηλώσεις Ε9 οι οποίες θα επηρεάσουν το τελικό ποσό της εκκαθάρισης καθώς έχουν αναδρομική ισχύ. Είναι πολύ πιθανό, αυτές οι δηλώσεις να περιορίσουν ακόμη περισσότερο την τελική εκκαθάριση.
Με ποσό βεβαίωσης στα επίπεδα των 3,25 δισ. ευρώ, το υπουργείο Οικονομικών το μόνο που έχει να ελπίζει είναι σε πολύ υψηλή εισπραξιμότητα.
Συνολικά, υπολογίζεται ότι περίπου 500-600 χιλιάδες ιδιοκτήτες θα επιβαρυνθούν με περισσότερα από 1000 ευρώ. Αν οι λίγοι -οι οποίοι όμως πρέπει να αποδώσουν πάνω από το 30% του συνολικού ΕΝΦΙΑ- δεν ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις εμπρόθεσμα, είναι πιθανό να παρουσιαστεί «τρύπα» στα έσοδα από τον ΕΝΦΙΑΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ: «ΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΝΕ, ΓΕΡΝΑΝΕ και  ΨΟΦΑΝΕ... ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ???»

Μνημονιακό θράσος Κατρούγκαλου: Με 384 ευρώ σύνταξη κανείς δεν είναι φτωχός


Το μόνο πράγμα στο οποίο είναι ανταγωνίσιμη η ανικανότητα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς και η εθελοδουλεία της απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, αναμφίβολα είναι το θράσος που την διακατέχει, σε συνδυασμό με την απόλυτη αναλγησία απέναντι στα εξουθενωμένα λαϊκά στρώματα.
Το πιο πρόσφατο “κατόρθωμα” αυτού του είδους αποτελούν τα όσα δήλωσε ο Κατρούγκαλος. Ζήστε με 384 ευρώ της εθνικής σύνταξης! Αυτή είναι... η έμμεση προτροπή του υπουργού Εργασίας προς τους μελλοντικούς συνταξιούχους, αφού σε χθεσινή συνέντευξή του τόνισε: “Στο μέλλον όλοι οι Έλληνες θα παίρνουν συντάξεις με τους ίδιους κανόνες και όλοι οι Έλληνες θα είναι προστατευμένοι από τη φτώχεια με τον θεσμό της εθνικής σύνταξης”.
Άρα, εύλογα μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι με τα 384 ευρώ σύνταξης κανείς μελλοντικός συνταξιούχος δεν θα είναι πια φτωχός... Αλήθεια, αφού ο ίδιος θεωρεί ότι ένα ποσό της τάξης των 384 ευρώ μηνιαίως σε απομακρύνει από το στάδιο της φτώχειας, γιατί δεν επιχειρεί αυτός και οι υπόλοιποι... “μπρούκληδες” της κυβέρνησης να προσπαθήσουν να ζήσουν με αυτόν τον μισθό από εδώ και πέρα;
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο βαδίζει πιστά στα χνάρια των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων επιβάλλοντας εξοντωτικές περικοπές στους συνταξιούχους και ωθώντας τους έτσι στην εξαθλίωση και στα όρια της επιβίωσης, αλλά πολύ χειρότερα δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο να αφήσει “αξιομνημόνευτο” έργο, το οποίο δεν θα έχει προηγούμενο στον αφανισμό (και) των συνταξιούχων.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Βαριά τα μέτρα του Σύριζα για τους αγρότες: Θα πληρώνουν τις αυξημένες εισφορές του 2017 με βάση τα εισοδήματα του 2015

Είναι νωπές ακόμη οι μνήμες από τον ξεσηκωμό των αγροτών και την συγκέντρωσή τους στο Σύνταγμα τον περασμένο χειμώνα, κατά της καθεστωτικής μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Εν τούτοις, φαίνεται ότι οι κυβερνώντες είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν στην καταστροφή των αγροτών και την υποβάθμιση της εθνικής παραγωγής.
Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ, υπό τις πιέσεις των διεθνών δανειστών, προετοιμάζει την κατάργηση των ελαφρύνσεων σε εισφορές ασθενείας σε αγρότες αλλά και την κατάργηση των χαμηλότερων ασφαλίστρων για όσους επαγγελματίες δραστηριοποιούνται σε αραιοκατοικημένες περιοχές (κάτω των 2.000 κατοίκων).
Ακόμα, οι αγρότες θα κληθούν να πληρώσουν τις αυξημένες πλέον εισφορές για κύρια σύνταξη και επικουρική ασφάλιση, όχι με βάση το πραγματικό μηνιαίο εισόδημα του έτους της επαγγελματικής δραστηριότητας, αλλά με βάση τα εισοδήματα που είχαν δηλώσει το 2015.
Χωρίς φυσικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να αφήνει άλλους επαγγελματικούς κλάδους στο απυρόβλητο (ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες), είναι ξεκάθαρη η ανθελληνική και προδοτική πολιτική που ακολουθείται, η οποία στοχεύει πρώτα και πάνω απ’ όλα στη αποσάθρωση του αγροτικού τομέα.  ΠΗΓΗ

Όλα για τους δανειστές: Ακόμα 19 προαπαιτούμενα θα εκπληρώσουν οι Συριζαίοι μέχρι τον Οκτώβριο - Όλη η λίστα

Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστεί να δείξει το πραγματικό της -μνημονιακό- πρόσωπο, που υπηρετεί πιστά τις επιδιώξεις του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και των δανειστών, καθώς θα κληθεί να εκπληρώσει μέχρι τον Οκτώβριο δεκαεννιά προαπαιτούμενα, ώστε να πάρει τα 2,8 δισ. ευρώ και να περάσει στο κύριο μέρος της δεύτερης αξιολόγησης.
Κάποια εξ αυτών των ζητημάτων, θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί ως το Eurogroup της 9ης Σεπτεμβρίου και άλλα να ρυθμιστούν ως τον Οκτώβριο.
Η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση καλείται να «διευθετήσει» τα ακόλουθα ζητήματα: .>>>>>ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΔΩ!!!


Check in στο μνημόνιο: Tο facebook γίνεται ο στενός συνεργάτης των συριζαίων στα φορολογικά μέτραΟ Μεγάλος Αδελφός του οποίου για χάρη του έχουν αναπτυχθεί χιλιάδες θεωρίες συνωμοσίας τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει έναν πολύ ισχυρό σύμμαχο και αυτός δεν είναι άλλος από τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook, το instagram και το twitter.
Μέσα τα οποία με την προσωπική μας αποδοχή έχουν στην διάθεσή τους άπειρες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ζωής μας τις προσωπικές μας σκέψεις και ιδέες και το τραγικότερο όλων είναι ότι σταματά η ανωνυμία μας καθώς η μόδα των selfies κοινοποίησε και στον πλέον άγνωστο σ΄ εμάς την εικόνα μας.
Αυτά τα στοιχεία λοιπόν, δόθηκαν με ένα like μας και είναι έτοιμα να διατεθούν στον οποιοδήποτε μ' ένα απλό κλικ. Έτσι σκέφτηκαν και οι κυβερνώντες αυτού του τόπου, η θλιβερή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία διαμέσου του Υπουργείο Οικονομικών επεκτείνει το καθεστώς του τρομονόμου σε όλους του Έλληνες φορολογούμενους πολίτες προκειμένου να τους αποδώσει νέους αιματηρούς φόρους σύμφωνα με τα like, τα ουάου και τέλειο που έχουν πατήσει.
Και για όσους θεωρούν πως όλα τα παραπάνω αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός η συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες, με την Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων να επιστρατεύει σχέδιο δράσης που χρησιμοποιούν εδώ και δεκαετίες οι αμερικανικές φορολογικές αρχές και αφορά το διαδίκτυο και ειδικότερα τα κοινωνικά δίκτυα από τα οποία εκτός από τις κλασικές φωτογραφίες που θα αποδεικνύουν πολυτελή βίο, θα συλλέγονται στοιχεία που αφορούν συμμετοχή σε κλαμπ πλουσίων (λέσχες γκόλφ, πολυτελών αυτοκινήτων).
Παράλληλα υποχρεώνει τα πάσης φύσεως πιστωτικά ιδρύματα, καθώς και τα ιδρύματα πληρωμών και ηλεκτρονικών πληρωμών να ταυτοποιήσουν τον χρήστη των συναλλαγών και να ονομαστικοποιήσουν το μέσο των συναλλαγών. Τα στοιχεία αυτά θα περάσουν στην ενιαία πλατφόρμα του «Μητρώου Τραπεζικών Λογαριασμών και Πληρωμών», από όπου με ένα απλό e-mail και σε χρόνο - εξπρές οι ελεγκτικές υπηρεσίες θα αντλούν πληροφορίες για το εισοδηματικό και περιουσιακό προφίλ, τον τρόπο διαβίωσης και τις αγορές του κάθε φορολογούμενου.
Το παράλογο της όλης υπόθεσης είναι πως οι ελεγκτικές αρχές έχουν ήδη αρκετά στοιχεία για να καταδικάσουν όσους φοροδιαφεύγουν αλλά παρόλα αυτά επιλέγουν να τους αφήνουν ατσαλάκωτους. Ο απλός Έλληνας θα είναι αυτός ο οποίος θα κλιθεί για ακόμη μια φορά να πληρώσει καθώς μόνον σε αυτόν εφαρμόζονται πλήρως και αδέκαστα οι νόμοι αυτού του κράτους. Ο απλός Έλληνας λοιπόν είναι αυτός που θα πρέπει μια και καλή να μπλοκάρει τους εμπνευστές και τους συνεχιστές των μνημονίων.  ΠΗΓΗ


Όλα για τους λαθρομετανάστες: Ο ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ έρχεται στην Αθήνα για να εξασφαλίσει την μόνιμη ευχάριστη διαμονή τους

Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR), Φίλιππο Γκράντι, θα επισκεφθεί την χώρα μας από σήμερα μέχρι και τις 25 Αυγούστου. Βέβαια δεν καταλαβαίνουμε τον ρόλο της επισκέψεως του αφού στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι λαθρομεταναστευτικής φύσεως και όχι προσφυγικής. Άρα στόχος της επίσκεψης του Γκράντι είναι η... εκτίμηση των ανθρωπιστικών αναγκών των λαθρομεταναστών.
Ο Ύπατος Αρμοστής θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς και με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου. Δηλαδή με όλους όσους υποστηρίζουν την αθρόα παράνομη είσοδο στην πατρίδα μας οποιουδήποτε ξένου το θελήσει.
Επίσης αναφέρεται ότι ο Γκράντι θα θελήσει να συναντήσει και διαβασμένους λαθρομετανάστες που έχουν προλάβει και έχουν αιτηθεί άσυλο σε χώρους που πρωτολανσαρίστηκαν από το σύστημα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Νέας Δημοκρατίας ως προσωρινή φιλοξενία και έχουν καταντήσει γκέτο λαθρομεταναστών στην Αττική και την Κεντρική Μακεδονία.
Εμείς ως Χρυσή Αυγή θα θέλαμε να ενστερνιστεί ο κ. Γκράντι και τις ανθρωπιστικές ανάγκες των Ελλήνων που βλέπουν την υγεία τους να απειλείται από άκρως επικίνδυνες αρρώστιες και βαριά νοσήματα, όπως η ελονοσία, που είχαν εξαλειφθεί εδώ και δεκαετίες από την Ελλάδα και έχουν επανεισαχθεί τα τελευταία χρόνια από κάθε λογής λαθρομετανάστη.  ΠΗΓΗ
Χρυσές μπίζνες με τους λαθρομετανάστες: Η συριζαία Σταμπουλή καταγγέλλει στελέχη της Νομαρχιακής του Σύριζα για φαγοπότι 750 χιλιάδων ευρώ! 


“Σφαγή” μεταξύ των συριζαίων για την διαχείριση κονδυλίων για τους λαθρομετανάστες. Το "προσφυγικό" ζήτημα δίνει την δυνατότητα για “τρελή κονόμα” σε διαφόρους ψευτοανθρωπιστές, “αντιρατσιστές”, “αλληλέγγυους” κ.τ.λ., οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν βρει μια πολύ καλή πατέντα για να αυξάνουν το εισόδημά τους δια μέσου του... ενδιαφέροντός τους για τους “πρόσφυγες”.

Ορισμένες φορές, οι όποιες αποκαλύψεις για την (κακο)διαχείριση των κονδυλίων για τους “πρόσφυγες” έρχεται εκ των έσω, δηλαδή από τους ίδιους τους (δήθεν) ενδιαφερόμενους για τους λαθρομετανάστες.Έτσι, λοιπόν, «πυρά» κατά κομματικών στελεχών της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, για υπόθεση διαγωνισμού σίτισης των “προσφύγων” που φιλοξενούνται στην περιοχή, εξαπέλυσε η βουλευτής του νομού Αφροδίτη Σταμπουλή.


Η συριζαία βουλευτής καταγγέλλει το μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τάπα, υποστηρίζοντας πως μαζί με την κόρη του έχουν αναλάβει τη σίτιση των προσφύγων ύψους 750.000 ευρώ. «Αυτό που ξέρω είναι ένα άλλο ηθικό θέμα, η συντονίστρια του χώρου η κ. Χρύσα Τάπα είναι κόρη του κ. Τάπα, δηλαδή η κ. Τάπα που θα παραλαμβάνει τα τρόφιμα από τον πατέρα της και θα τα ελέγχει και υποτίθεται ότι θα πάρει και κάποια μέτρα εάν αυτά δεν είναι όπως πρέπει, είναι κόρη του προμηθευτή, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, αυτό είναι το ηθικά ασυμβίβαστο πέρα από την ιδιότητα του ως αναπληρωτής συντονιστής υπεύθυνος για το προσφυγικό, δεύτερο ηθικά ασυμβίβαστο, δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά, δεν είναι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει η Σταμπουλή.

Το ποσό των 750.000 ευρώ ακούγεται (και είναι) ασύλληπτο για τα δεδομένα της μνημονιακής Ελλάδας. Πέρα, όμως, από “την κονόμα”, την οποία καρπώνεται ένα μέλος του κυβερνώντος κόμματος, το ζήτημα επεκτείνεται κι αλλού. Στο ότι, δηλαδή, λεφτά για συντάξεις, μισθούς, κοινωφελή έργα, αλλά και για μια σχετικά αξιοπρεπή διαβίωση των μακροχρόνια ανέργων και άστεγων δεν υπάρχουν. Υπάρχουν, όμως, για άλλους σκοπούς, οι οποίοι ορισμένες φορές εξυπηρετούν και συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα.  ΠΗΓΗ

Ελλάδα: Χώρα ανοιχτών συνόρων μόνο για εισερχόμενους!

Είναι γνωστό -εδώ και 25 χρόνια- ότι όποιος θέλει να μπει στην Ελλάδα μέσω των ελληνο-αλβανικών συνόρων, μπαίνει χωρίς κόπο και κίνδυνο συλλήψεως.
Είναι βεβαίως απορίας άξιον, πως η Αστυνομία δεν μπορεί να πιάσει τους λαθρομετανάστες που εισέρχονται επί ελληνικού εδάφους, από τα ίδια πάντα μονοπάτια, που είναι μονίμως αφύλακτα – προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολών» να κάνουν τα στραβά μάτια.
Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με όσους επιχειρούν να διαβούν τα σύνορα… αντιστρόφως. Έτσι, στο ακριτικό χωριό Μολυβδοσκέπαστη της Κόνιτσας, εντοπίστηκαν 22 Αφγανοί, προερχόμενοι από το hot spot των Οινοφύτων Βοιωτίας, οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν στην Αλβανία. 
Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων με την οδηγία να… επιστρέψουν (μόνοι τους, χωρίς συνοδεία…) στο κέντρο φιλοξενίας από το οποίο έφυγαν και να μην το κουνήσουν από την Ελλάδα των «ανοιχτών συνόρων» – αλλά μόνο για όσους εισέρχονται.  ΠΗΓΗ

Ανεξέλεγκτες οι λαθρομεταναστευτικες ροές: Νέα περάσματα δημιουργούνται στον Έβρο - Στον αέρα η συμφωνία ΕΕ-τουρκίας

Νέα μονοπάτια λαθρομετανάστευσης προς την Ελλάδα έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, αυτή την φορά από τα χερσαία σύνορα της χώρας. Οι νέοι δρόμοι παρατηρούνται, βορειότερα, στα χερσαία σύνορα της Τουρκίας με τη Βουλγαρία αλλά και με την Ελλάδα στον Έβρο, όπου μεταφέρεται το τελευταίο διάστημα σημαντικό μέρος λαθρομεταναστών.

Στη Βουλγαρία γίνεται λόγος για αριθμό ίσο και μεγαλύτερο από αυτόν που φτάνουν το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, ενώ στα ελληνικά νησιά μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία μέσα σε έναν περίπου μήνα έφτασαν περί τους 2.500 άτομα. Αριθμός πάντως που ήταν σχεδόν διπλάσιος από το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πριν την απόπειρα πραξικοπήματος, προκαλώντας προβληματισμούς για αποτελεσματικότητα της συμφωνίας με την ΕΕ σχετικά με την διαχείριση των λαθρομεταναστών.

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες θέλουν τη Γερμανία να ετοιμάζει plan B για την περίπτωση κατάρρευσης της συμφωνίας. Η αύξηση του αριθμού των μεταναστών που φτάνουν στην χώρα μας έρχεται την ώρα που, σύμφωνα με τη Deutsche Welle, οι Γερμανοί προειδοποιούν ότι η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας μπορεί να καταρρεύσει και υποστηρίζουν ότι ήδη παρατηρούνται προβλήματα στην επαναπροώθηση «προσφύγων» από την Ελλάδα προς την Τουρκία.

Όπως αναφέρεται σε εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, που επικαλείται το Spiegel, οι συνέπειες των τρεχουσών εξελίξεων στην Τουρκία είναι «τελείως ασαφείς» και έτσι «δεν αποκλείεται να υπάρξει εκ νέου η ανάγκη ανάληψης δράσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο».Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, σε περίπτωση που καταρρεύσει η συμφωνία με την Άγκυρα θα πρέπει να «προστατευτούν αξιόπιστα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας από την Frontex. «Οι δε πρόσφυγες που θα κατέφθαναν στην Ευρώπη ή που δεν θα μπορούσαν να απελαθούν για ανθρωπιστικούς λόγους, θα πρέπει να μεταφέρονται σε κέντρα υποδοχής που βρίσκονται κοντά στα σύνορα, προκειμένου να γίνεται εκεί η καταγραφή τους» αναφέρει μεταξύ άλλων.  ΠΗΓΗ


Έτοιμοι για νέες θηριωδίες οι τζιχαντιστές: Καλούν σε επιθέσεις με μαχαίρια, ρόπαλα, σύριγγες και κατσαβίδια! 

Το "κύκνειο άσμα" των αιμοσταγών τζιχαντιστών αναμένεται τρομακτικό, καθώς παρόλο που χάνουν τον πόλεμο στην Συρία, τα κτήνη του ISIS είναι έτοιμα να εξαπολύσουν νέες πολύνεκρες επιθέσεις σε Ευρώπη και Αμερική.
Σε νέο βίντεo προς τους υποστηρικτές τους, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, τους καλούν σε νέες επιθέσεις κατά στόχων στη Δύση με ρόπαλα του μπέιζμπολ, κατσαβίδια, μαχαίρια, τρυπάνια ακόμη και υποδερμικές σύριγγες! Τους καλούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του παρανοϊκού Μοχάμεντ Μπουχλέλ, του Γάλλου τζιχαντιστή που έπεσε με φορτηγό πάνω σε πλήθος ανθρώπων τη 14η Ιουλίου, στη Νίκαια με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 86 άνθρωποι.
Στο βίντεο ένας άνδρας που μιλά αραβικά συμβουλεύει τους πιστούς οπαδούς του ISIS που δρουν μόνοι τους να μην αναζητούν περίπλοκους τρόπους και οπλισμό για να επιτεθούν στους "άπιστους". Δεν χρειάζονται εκρηκτικά ή οτιδήποτε άλλο. Τους αρκούν, όπως τονίζεται, ρόπαλα του μπέιζμπολ, ηλεκτρικά τρυπάνια, κατσαβίδια ακόμη και υποδερμικές σύριγγες!
Το βίντεο που έχει διάρκεια σχεδόν 20 λεπτά, επικεντρώνεται στις ΗΠΑ και τη Γαλλία. Δείχνει εικόνες από εκλογικά τμήματα στις ΗΠΑ, υποδεικνύοντας να γίνουν επιθέσεις κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου. Δείχνει επίσης τον Πύργο της Πίζας, τον Πύργο του Άιφελ και το Άγαλμα της Ελευθερίας.  ΠΗΓΗ

Να ξαναλάμψει το μεγαλείο των αγωνιστών του 1821 στο Πεδίο του Άρεως που έχει καταληφθεί από λαθρομετανάστες!

Την οργή του κάθε Έλληνα προκαλεί η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τον τελευταίο καιρό το Πεδίον του Άρεως στο κέντρο της Αθήνας.
Για την ιστορία το άλσος του Πεδίου του Άρεως σχεδιάστηκε το 1934 με κύριο σκοπό να τιμηθούν οι Ήρωες της Επανάστασης. Γι αυτό το λόγο και είναι διακοσμημένο με μαρμάρινες προτομές γνωστών ηρώων όπως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Νότης Μπότσαρης, ο Δημήτριος Υψηλάντης, η Λασκαρίνα Μπουμπούνα και ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης. Αυτές οι προτομές βρίσκονται για ένα ειδικό λόγο που θα αναλύσουμε παρακάτω τοποθετημένες κατά μήκος μίας οδού όπου ονομάζεται "Αγωνιστών του 21".
Σε αυτές τις προτομές ανήκουν και ιστορικά πρόσωπα που ενώ έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στον αγώνα για την απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνους από τον τουρκικό ζυγό είναι λιγότερο γνωστά. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Δόμνα Βιζβίζη, η ηρωική Θρακιώτισσα καπετάνισσα της Επανάστασης του 1821. ..>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!


Αποκάλυψη από την “Δημοκρατία”: Η “ρατσιστική” Γενική Γραμματεία του Τσίπρα αποκαλεί τους λαθρομετανάστες λαθρομετανάστες!

Μπορεί η κυβέρνηση της θολοκουλτούρας και του ψευτοανθρωπισμού να εγκαλεί την Χρυσή Αυγή για ακραίο και ρατσιστικό λόγο όταν χρησιμοποιεί τον όρο λαθρομετανάστες για όλους αυτούς που εισβάλλουν παράνομα στην Πατρίδα μας, η ίδια όμως η Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης Σύριζα σε επίσημο έγγραφό τους χαρακτηρίζει "λαθρομετανάστες".
Παραθέτουμε το αποκαλυπτικό άρθρο του Νίκου Σταυρουλάκη και το σχετικό ντοκουμέντο της εφημερίδας "Δημοκρατία":
ΕΓΓΡΑΦΟ-βόμβα που ξεσκεπάζει την υποκρισία της κυβέρνησης για την επιλεκτική ευαισθησία της στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων φέρνει σήμερα στο φως η «δημοκρατία». Την ώρα που ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Κώστας Παπαϊωάννου κατηγορεί τον μητροπολίτη Χίου για χρήση του όρου «λαθρομετανάστες» σε κήρυγμά του, επίσημο έγγραφο του Μεγάρου Μαξίμου, και μάλιστα από τη Γενική Γραμματεία τον πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζει τους πρόσφυγες στη Χίο «λαθρομετανάστες». .>>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!!
Εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”: Ανίερο και αντεθνικό σχέδιο Σόρος για τη διάλυση τη Χρυσής Αυγής
Αναδημοσιεύουμε το αφιέρωμα της εφημερίδας "Ελεύθερη Ώρα" για τον πόλεμο Σόρος ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές όπως αποκαλύπτεται από τα απόρρητα έγγραφά του.
Απόρρητα έγγραφα Σόρος: «ΜΟΝΟΣ μας εχθρός οι Εθνικιστές… Καταστρέψτε την Χρυσή Αυγή»!
της Βέτα Ανδρή
Δύο πρωτοσέλιδα της «Ε.Ω.» τις προηγούμενες μέρες… Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016: «Δολοφονήστε τη Χρυσή Αυγή - μεθοδεύεται προβοκάτσια για να «αποκλειστεί» από τις επόμενες βουλευτικές εκλογές»!!! Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016: «Τα απόρρητα αρχεία του Σόρος στη φόρα»… Είναι δυο πρωτοσέλιδα θέματα, που αν τα συνδυάσεις θα καταλάβεις ποιος είναι ο ΕΧΘΡΟΣ του σιωνιστή τοκογλύφου Τζορτζ Σόρος: είναι ΜΟΝΟ ο Ελληνικός Εθνικισμός, είναι ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή!..>>>>>  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!!


Ξεφτίλισαν τον Αριστοφάνη με άνδρες που φορούν σουτιέν και ζαρτιέρες! Παρών και ο Σαμαράς που δεν τα χάνει αυτά.


Μία… διαφορετική εκδοχή του έργου του Αριστοφάνη «Όρνιθες», παρουσιάζει ο («προοδευτικός» και «απελευθερωμένος» ασφαλώς…) Νίκος Καραθάνος στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, με ακατάσχετη χυδαιολογία - αρλουμπολογία και «ντύνοντας» άνδρες ηθοποιούς με  σουτιέν και ζαρτιέρες, εις το όνομα της τέχνης!

Χωρίς πολλές κουβέντες, πρόκειται για τον πλήρη εξευτελισμό των πάντων – ο οποίος όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά επιβραβεύεται κιόλας, γιατί στους σημερινούς καιρούς της απόλυτης παρακμής, συνιστά την «πολιτική ορθότητα»!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, το βράδυ της Παρασκευής «ετίμησε» με την παρουσία του την αισχρή παράσταση ο φον Αντωνάκης Σαμαράς, μετά συζύγου και του ζεύγους Πλακιωτάκη… ΠΗΓΗ
“Λύνει και δένει” στην ΝΔ ο κατηγορούμενος για παιδεραστία, Νίκος Γεωργιάδης - Επιχειρούν να πάνε στο αρχείο την υπόθεσή του;

Το θλιβερό, αποπροσανατολιστικό και ανήθικο πρόσωπο της φιλελεύθερης ΝΔ φάνηκε, για μια ακόμη φορά, στην περίπτωση του κατηγορούμενου για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκων πρώην (;) γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος, Νίκου Γεωργιάδη.
Δύο δημοσιεύματα της εφημερίδας “Παραπολιτικά” δείχνουν ότι στην ΝΔ (και) του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν θέση ο κοσμοπολιτισμός, τα σύμφωνα συμβίωσης, τα τζαμιά, ακόμη και οι κατηγορούμενοι για πολύ σοβαρά ζητήματα ηθικής τάξεως, αλλά όχι οι έστω και απλοϊκές πατριωτικές απόψεις και θέσεις. Το πρώτο δημοσίευμα, γραμμένο από τον ίδιο τον εκδότη της εφημερίδας Γιάννη Κουρτάκη, λέει τα εξής: “Μου λένε ότι ο απόλυτος κυρίαρχος στην επικοινωνία της ΝΔ είναι ο επικοινωνιολόγος Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο γνωστός δημοσκόπος υπήρξε επιλογή του πρώην βουλευτή και στενού συνεργάτη του Κυριάκου, Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος επιστρέφει δριμύτερος στα του Μοσχάτου. Επί της ουσίας, μιλάμε για ένα ισχυρό δίδυμο, που θα ασχολείται με στρατηγική και επικοινωνία”.
Σύμφωνα, δηλαδή, με τα λεγόμενα του εκδότη των “Παραπολιτικών”, ο κατηγορούμενος για ένα τόσο σοβαρό παράπτωμα Νίκος Γεωργιάδης “λύνει και δένει” στην ΝΔ, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε να είναι αυτός που πρότεινε και προώθησε τον Θεοδωρικάκο.
Το δεύτερο δημοσίευμα, σε άλλη σελίδα της εφημερίδας, λέει τα εξής: «Να σημειώσουμε εδώ ότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η έρευνα που αφορούσε στον Νίκο Γεωργιάδη. Μπορεί ο παραιτηθείς γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, στενός συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη, επανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή αν ο φάκελος πάει στο αρχείο; Να μια καλή ερώτηση, που περιμένει απάντηση, καθώς ήταν ένα πρόσωπο που συγκέντρωνε πολλά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Τι θα συμβεί; Όπως λένε κάποιοι, “δεν γίνεται τίποτε διότι το στίγμα θα μείνει” ή όπως λένε κάποιοι άλλοι, “αλίμονο αν εμείς μόνοι μας δικαιώνουμε τους συκοφάντες”.».
Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ότι ολοκληρώθηκε η έρευνα για τα όσα κατηγορείται ο υπερασπιζόμενος από την φυλλάδα των Συντακτών. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι τα όσα αναφέρονται για τυχόν κατάληξη της υπόθεσης αυτής στο αρχείο. Είναι δυνατόν; Υπάρχει έστω και η παραμικρή περίπτωση μια τόσο σοβαρή υπόθεση να μην φτάσει στην διαλεύκανσή της, αλλά στην ουσία να “κουκουλωθεί”; Αυτό είναι το “ήθος” που οραματίζονται στην ΝΔ; Αντί να ζητούν να διαλευκανθεί πλήρως ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, αντιθέτως να επιχειρούν το θάψιμό του, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα στενά και φτηνά συντηρητικά πολιτικάντικα σχέδιά τους; Ντροπή και Αίσχος!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7979434405309203389

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item