Widgets

SYRIZA: «ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ - ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΝΦΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΟΡΟΥΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...
ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ: 1,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ!


Στοιχεία για τις οφειλές των Ελλήνων προς την ΔΕΗ, παρουσίασε η «επιχείρηση» (κι ας λένε τα συντρόφια…). Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, περίπου 350.000 καταναλωτές έχουν διακανονίσει συνολικές οφειλές προς τη ΔΕΗ, της τάξης του ενός δισ. ευρώ, αλλά πάνω από 1,8 εκατ. πελάτες, που επίσης οφείλουν ποσό άνω του ενός δισ., δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα κανέναν διακανονισμό.ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! -> Όταν η “Αυγή” δημοσίευε οδηγίες αποφυγής πληρωμής του ΕΝΦΙΑ...

Τα χρέη που δεν έχουν διακανονιστεί κατανέμονται ως εξής:

Κάτω από 500 ευρώ δεν έχουν διακανονίσει 1.230.000 πελάτες, με σύνολο οφειλής 146 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ 500 και 1.000 ευρώ δεν έχουν διακανονίσει 298.000 πελάτες, με σύνολο οφειλής 153 εκατ. ευρώ. Οι πελάτες με τις μεσαίου ύψους οφειλές, δηλ. μεταξύ 1.000 και 3.000 ευρώ, που δεν έχουν διακανονίσει την οφειλή τους ανέρχονται σε 216.000, με συνολική οφειλή 278 εκατ. ευρώ.

Οι πελάτες με τις μεγαλύτερες οφειλές, πλέον των 3.000 ευρώ, που δεν έχουν διακανονίσει τις οφειλές τους φτάνουν το 68%.

Εκεί έφτασαν τους Έλληνες οι πολιτικές των Μνημονίων – νέων και παλιών! ΠΗΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Σύριζα και ΝΔ αποσκοπούν στην διάλυση της Εθνικής ΠαιδείαςΟ συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του στην ολομέλεια για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας σχετικά με την φοίτηση των λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία αρχικά αναφέρθηκε λεγόμενα του βουλευτή της ΝΔ, Βορίδη και του υπενθύμισε ότι είναι αυτός που έφτιαξε τον νόμο για το αυτόφωρο σε όσους δεν πληρώνουν διόδια, σημειώνοντας παράλληλα πως όταν τους συμφέρει είναι φιλελεύθεροι και άλλες φορές περισσότερο μπολσεβίκοι και από τους μπολσεβίκους.  ΠΗΓΗ
Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Προτεραιότητα της ανθελληνικής σας κυβέρνησης είναι οι λαθρομετανάστες - Μισείτε κάθε τι ελληνικό! 

Ο βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την "ελληνόγλωσση και διαπολιτισμική εκπαίδευση".
Ο Συναγωνιστής επιτέθηκε στην ανθελληνική κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως προτεραιότητά της είναι τα παιδιά των λαθρομεταναστών, την ίδια ώρα που τα ελληνόπουλα μένουν έξω από τους παιδικούς σταθμούς και άλλα πηγαίνουν νηστικά στα σχολεία.
Απώτερος σκοπός της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ είναι η νομιμοποίηση και η μονιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.
Συνοδοιπόρος σε αυτήν την εθνοκτόνα πολιτική είναι και η ΝΔ, η οποία δεν έβγαλε λέξη για τους 22 χιλιάδες λαθρομετανάστες που θα κατακλύσουν τα ελληνικά σχολεία.
Τι να πουν άλλωστε, από την στιγμή που η επωφελούμενη ΜΚΟ Action Aid, είναι συμφερόντων της οικογενείας Μητσοτάκη, της αδερφής του προέδρου της ΝΔ, της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη.
Μπορεί ο αντεθνιστής υπουργός Φίλης να επιθυμεί να αλλάξει την ιστορία και να αλλοιώσει τον πληθυσμό της Πατρίδας με την μελλοντική ενσωμάτωση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, η Χρυσή Αυγή όμως θα αντισταθεί στον αφανισμό του ελληνικού λαού.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!   ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!! => ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΞΕΝΟ-ΔΟΥΛΟΙ...

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: 22.000 τέκνα λαθρομεταναστών θα κατακλύσουν τα ελληνικά σχολεία

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής στην δευτερολογία του σήμερα επί του επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την "ελληνόγλωσση και διαπολιτισμική εκπαίδευση" σημείωσε αρχικά ότι η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το εν λόγω νομοσχέδιο που αποσκοπεί στην υποβάθμιση της Ελληνικής Παιδείας.  ΠΗΓΗ

Αντώνης Γρέγος: Σύριζα και ΝΔ προωθούν την άμεση ισλαμοποίηση της πατρίδας μας

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την "ελληνόγλωσση και διαπολιτισμική εκπαίδευση".
Αρχικά απάντησε στα ψέματα των εκπροσώπων του Σύριζα σχετικά με την διαμονή των λαθρομεταναστών και σημείωσε πως δεν πρόκειται να φύγουν από την πατρίδα μας, γιατί δεν θα βρουν πουθενά αλλού καλύτερα αφού η κυβέρνηση τους παρέχει στέγη, τροφή, περίθαλψη κτλΠΗΓΗ

Η μνημονιακή φτωχοποίηση συνεχίζεται: 4 στους 10 Έλληνες λαμβάνουν αποδοχές έως 400 ευρώ!

Οποιοδήποτε στοιχείο έρχεται στην δημοσιότητα δείχνει με τον πιο σκληρό τρόπο την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ελληνικός Λαός στην εποχή των Μνημονίων.
Έτσι, λοιπόν, πάνω από το 43% των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και προσλήφθηκαν το 2015 αμείβεται με μηνιαίες αποδοχές έως 400 ευρώ.
Επίσης, το 58,8% των εργαζομένων που προσλήφθηκαν το 2015 λαμβάνει ποσά που δεν υπερβαίνουν τα 1000 ευρώ τον μήνα. Αυτά είναι τα πιο «τρανταχτά» στοιχεία του ΙΚΑ, με βάση τις μηνιαίες περιοδικές δηλώσεις, που δείχνουν ότι μπορεί ο αριθμός των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα να αυξήθηκε το 2015 κατά 85.053 άτομα, αλλά οι μισθοί υποχώρησαν.
Άρα επιβεβαιώνεται η συνεχιζόμενη «φτωχοποίηση» των εργαζομένων, που αναγκάζονται να δουλέψουν για μικρότερες αποδοχές μπροστά στον κίνδυνο της ανεργίας ή αποδέχονται συνθήκες ευέλικτων μορφών εργασίας (μερική απασχόληση, εκ περιτροπής εργασία).  
Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2015 μειώθηκε το ποσοστό όσων λαμβάνουν αποδοχές πάνω από 1.000 ευρώ, στο 41,2% από 43,23% που ήταν το 2014. Συνολικά, 728.393 άτομα εισπράττουν περισσότερα από 1.000 ευρώ τον μήνα. Υπάρχουν ακόμα 484.610 εργαζόμενοι (27,4% του συνόλου) που λαμβάνουν από 400 έως 800 ευρώ, σε μηνιαία βάση.
Άλλοι 209.546 εργαζόμενοι παίρνουν από 200-400 ευρώ τον μήνα (11,9%), ενώ το 8,1% του συνόλου (ή 143.715 εργαζόμενοι) εισπράττει μηνιαίως ποσά έως 200 ευρώ…
Καταστάσεις οι οποίες  ίσχυαν μόνο σε χώρες του Τρίτου Κόσμου και στην Κίνα, βλέπουμε τώρα ότι όχι μόνο εφαρμόζονται και στην Χώρα μας, αλλά το αρνητικό τους πρόσημο ενισχύεται ολοένα και περισσότερο, μετατρέποντας τον Ελληνικό Λαό σε κωπηλάτες μιας σύγχρονης εργασιακής γαλέρας.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Η Χρυσή Αυγή στέλνει στον Εισαγγελέα τον Κοντομηνά για την λίστα Λαγκάρντ

Η. Κασιδιάρης: "Ο καναλάρχης κέρδισε επάξια τουλάχιστον ένα χρόνο φυλάκιση"
Με αδιάσειστα στοιχεία σε βάρος του καναλάρχη Κοντομηνά ο Λαϊκός Σύνδεσμος καταθέτει μηνυτήρια αναφορά για ψευδορκία στην εξεταστική επιτροπή της βουλής και ζητά την διερεύνηση της συμμετοχής του στη λίστα Λαγκάρντ. Κατά την εξέτασή του, ο εν λόγω παράγοντας κατέθεσε ψευδέστατα ότι το όνομά του δεν εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή - και λόγω των επίμονων ερωτήσεων του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής- ομολόγησε την συμμετοχή του στην εν λόγω λίστα, σκηνοθέτησε επεισόδιο με αποτέλεσμα την διακοπή της συνεδρίασης με ευθύνη του προεδρείου.
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε στοιχεία από το επίσημο αρχείο του γαλλικού υπουργείου οικονομικών (που είχε λάβει ως μέλος της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ) από τα οποία προκύπτει ξεκάθαρα ότι η λίστα περιέχει λογαριασμό στο όνομα Kontominas Dimitris. Για τον λόγο αυτό κατατίθεται μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του καναλάρχη για ψευδορκία (που τιμωρείται με τουλάχιστον ένα χρόνο φυλάκιση).
Τα ίδια στοιχεία θα σταλούν και στον οικονομικό εισαγγελέα για να διερευνηθούν οι λόγοι που ο Κοντομηνάς αποκρύπτει την ύπαρξη του εν λόγω λογαριασμού.
Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο από την επιτροπή:
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς κατά Κοντομηνά:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ..>>> ΕΔΩ!!!
Χρήστος Παππάς: Θα νικήσουμε γιατί έχουμε Πίστη, Ιδέες και Αρχηγό - Είμαστε πάνω απ’ όλα Έλληνες στο αίμα και στην ψυχή!Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς κατά την ομιλία του στην βουλή σχετικά με την φοίτηση των λαθρομεταναστών στα ελληνικά σχολεία αρχικά είπε ότι με το νομοσχέδιο αυτό το η μεταπολίτευση ολοκληρώνει το έργο της για την καταστροφή της Εθνικής Παιδείας.
Εν συνεχεία ο συναγωνιστής Παππάς έκανε μια ιστορική αναδρομή σχετικά με την ανθελληνική πολιτική που ακολούθησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και έφτασαν το εκπαιδευτικό σύστημα σε αυτή την δυσμενή κατάσταση.
Επιπλέον κατήγγειλε τόσο την ΝΔ όσο και τον Σύριζα ότι με τις πολιτικές τους διώχνουν τους νέους και τις νέες από την Ελλάδα και τους αντικαθιστούν με σταδιακά με λαθρομετανάστες.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά:.>>>> ΕΔΩ!!!


Η ώρα της πληρωμής: Χαράτσι 13 ευρώ στα 14 ελληνικά αεροδρόμια που ξεπούλησαν Σύριζα και ΝΔ στην Fraport


Ίσως κάποιοι να μην αντιλήφθηκαν ακριβώς την σημασία του ξεπουλήματος των δεκατεσσάρων κερδοφόρων περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας στην γερμανική Fraport, από την 1η Ιανουαρίου 2017 όμως θα το καταλάβουν όλοι!
Αεροδρομιόσημο 13 ευρώ το οποίο θα επιβαρύνει τα αεροπορικά εισιτήρια, θα καλούνται να πληρώνουν από τις αρχές της νέας χρονιάς οι επιβάτες που θα μετακινούνται από και προς τα 14 περιφερειακά  αεροδρόμια, τα οποία ιδιωτικοποιούνται και τίθενται υπό τον έλεγχο της γερμανικής Fraport.
Αυτό προβλέπει η Κοινή Υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) των Υπουργών Μεταφορών και Οικονομικών, η οποία εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα και καθορίζει τη διαδικασία χρέωσης, είσπραξης διαχείρισης, ελέγχου - παρακολούθησης και ρύθμισης όλων των τεχνικών θεμάτων για τα νέα τέλη των αεροδρομίων.
Πρόκειται για απόφαση που προβλέπεται από τη σχετική σύμβαση παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων. Σύμφωνα με αυτή, το τέλος των 13 ευρώ ανά αναχωρούντα επιβάτη θα μπορεί να διατηρηθεί στο συγκεκριμένο ύψος για διάστημα τεσσάρων χρόνων, κατά το οποίο η κοινοπραξία της Fraport καλείται να υλοποιήσει συνολικές επενδύσεις 330 εκατ. ευρώ και στα 14 αεροδρόμια.
Στη συνέχεια, με την ολοκλήρωση των επενδύσεων, το αεροδρομιόσημο των περιφερειακών αεροδρομίων προβλέπεται να φτάσει ακόμα και τα 18 ευρώ!
Σύμφωνα με την ίδια υπουργική απόφαση, οι επιβάτες θα πληρώνουν το τέλος εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης αερολιμένος στην αεροπορική εταιρεία με την οποία μετακινούνται, μέσω του εισιτηρίου τους ή άλλου παραστατικού. Οι αερομεταφορείς θα το αποδίδουν, με τη σειρά τους, σε μηνιαία βάση (εφόσον πρόκειται για τακτικές αερογραμμές) ή επιτόπου πριν την αναχώρηση του αεροσκάφους (εφόσον πρόκειται για πτήσεις τσάρτερ). Σήμερα το ύψος των τελών στα αεροδρόμια της περιφέρειας είναι 12 ευρώ για τους επιβάτες που μετακινούνται εντός της ζώνης Σένγκεν, ενώ για κάποιους προορισμούς εκτός Σένγκεν φτάνει τα 22 ευρώ.
Να σημειωθεί πως τα 14 αεροδρόμια που έχουν περάσει στον έλεγχο της Fraport είναι τα εξής: Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Χανίων, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Ακτίου, Καβάλας, Ρόδου, Κω, Σάμου, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σκιάθου.  ΠΗΓΗ

Λεφτά υπάρχουν! 9,5 εκατ. ευρώ για την εκπαίδευση των “προσφυγόπουλων” θα φάνε καλά οι ΜΚΟ!


Ενώ η παιδεία για τα Ελληνόπουλα έχει -κατά γενικήν ομολογίαν- τα μαύρα της τα χάλια, οι… μεγάλοι τιμονιέρηδες Τσίπρας και Καμμένος διεκπεραιώνουν τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει -πάντα στημένοι στα τέσσερα!- στους διεθνείς αφέντες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για να τους επιτρέπουν να «κυβερνούν» την τριτομνημονιακή μας Μπανανία. Σύμφωνα, λοιπόν, με κυβερνητική «διαρροή»:

«Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, όχι μόνο για την ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά και για την έναρξη του προγράμματος εκπαίδευσης για τα παιδιά των προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν εκδοθεί οι αναγκαίες υπουργικές αποφάσεις που θα καθορίσουν αναλυτικά το πώς θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα, το οποίο έχει καταρτιστεί από τέλη Μαΐου. Μάλιστα, η πρώτη υπουργική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση, στις 31 Αυγούστου, νομοσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει διάταξη που δίνει στον υπουργό Παιδείας τη δυνατότητα έκδοσης υπουργικών αποφάσεων σχετικών με την εκπαίδευση των προσφύγων…».

Και ποιοι θα είναι αυτοί οι καθηγητές που θα πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο (δηλαδή από τους αγρίως φορολογούμενους Έλληνες…) για να διδάσκουν τα «προσφυγόπουλα»; Εφόσον κανένας δεν έχει προϋπηρεσία, θα εξετάζονται -σύμφωνα με την «διαρροή»- τα «ειδικά τους προσόντα». Ήτοι, αν είναι καλοί κομμουνιστές και πόσα τσιτάτα των Μαρξ-Λένιν και Στάλιν ξέρουν απόξω, αν είναι πολύ ή λιγότερο «αλληλέγγυοι», σε πόσες «αντιφασιστικές» πορείες έχουν συμμετάσχει, και άλλα τέτοια.

Όμως, εκτός από τους κανονικούς καθηγητές, εφόσον «ο αριθμός των διαθέσιμων εκπαιδευτικών δεν είναι ικανός να καλύψει τις ανάγκες», το υπουργείο έχει ήδη απευθυνθεί σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις! Δηλαδή, σε κάθε περίπτωση πλέον, θα τα σκάμε στις ΜΚΟ!

Πόσα «προσφυγόπουλα» υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα; Μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί 9.000 εν δυνάμει μαθητές, αλλά το υπουργείο θα φτιάξει υποδομές για τους… διπλάσιους - υπολογίζοντας προφανώς κι αυτούς που θα’ ρθουν στο μέλλον.
Όσον αφορά το κόστος για την υλοποίηση του όλου προγράμματος, υπολογίζεται ότι -σε πρώτη φάση- θα είναι 9,5 εκατομμύρια ευρώ- για τα «προσφυγόπουλα», λεφτά υπάρχουν! ΠΗΓΗ


Έρχεται νέο “τσουνάμι”: Πάνω από 462 λαθρομετανάστες πέρασαν στην χώρα το τελευταίο 24ωρο - 12.100 παραμένουν εγκλωβισμένοι στα ελληνικά νησιά

Την ώρα που η τουρκία απειλεί για την ακύρωση της συμφωνίας με την Ε.Ε. για το "προσφυγικό", σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού εξωτερικών της, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, η εισβολή χιλιάδων παράνομων μεταναστών στην χώρα μας αυξάνεται καθημερινά.
Μόνο το τελευταίο 24ωρο πέρασαν από τα τουρκικά παράλια στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 462 λαθρόμετανάστες, με τους περισσότερους (176) να αποβιβάζονται στη Μυτιλήνη, 128 στην Κω, 88 στη Χίο και 70 στη Ρόδο.

Οι νησιώτες βρίσκονται ξανά θεατές σε μια κατ΄ επανάληψη παράσταση που παίζεται εις βάρος τους, καθώς η κατάσταση με τους καταυλισμούς στα νησιά έχει γίνει αφόρητη με αποτέλεσμα όσοι καταφθάνουν τις τελευταίες ώρες να παραμένουν στα λιμάνια.
Ειδικά στην Μυτιλήνη, οι αιτούντες άσυλο που είναι εγκλωβισμένοι στο νησί αγγίζουν πλέον τους 5.000, αριθμός που σε ποσοστό φτάνει το 15% των κατοίκων της πόλης, γεγονός που οδήγησε στο χθεσινό «μπλακ άουτ» στις καταγραφές στο "hot spot" της Μόριας. Κορύφωση όλων των παραπάνω ήταν ότι έπειτα από ανεπιτυχείς «διαπραγματεύσεις», το Λιμενικό υποχρεώθηκε σήμερα να μεταφέρει τους 175 πρόσφυγες που έφθασαν στο νησί στον χώρο του λιμανιού πίσω από το Κολυμβητήριο έως ότου γίνουν αποδεκτοί για καταγραφή στη Μόρια. Το περιστατικό προκάλεσε την οργή του λιμενάρχη Μυτιλήνης, πλοιάρχου Νικόλαου Πασσάδη, ο οποίος χθες με έγγραφό του στον υπουργό Ναυτιλίας -το οποίο κοινοποίησε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης- κατήγγειλε την παρουσία των παράνομων μεταναστών στο λιμάνι.
Την δραματική αυτή κατάσταση ζουν και τα υπόλοιπα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, καθώς μόνον σήμερα παραμένουν εκεί 12.100 λαθρομετανάστες.
Η Τουρκία φαίνεται να παίζει το δικό της παιχνίδι εκβιασμών προκειμένου να αποσπάσει από την Ε.Ε. την πολυπόθητη βίζα, ενώ οι ηγέτες των ευρωπαϊκών κρατών σφυρίζουν αδιάφορα, καθώς το πρόβλημα έχει ανατεθεί στην ανθελληνική κυβέρνηση Τσιπρα-Καμμένου, η οποία για ακόμη μια χρονιά κατακλύζει την χώρα μας με μια ωρολογιακή υγειονομική βόμβα, η οποία απειλεί την δημόσια υγεία αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του καταρρέοντος κράτους.  ΠΗΓΗ

Γιατί οι γερμανοί αναμένουν φέτος 300.000 λαθρομετανάστες, την στιγμή που οι ροές είναι ελεγχόμενες και τα σύνορα κλειστά;

Μια πολύ περίεργη δήλωση έκανε ο επικεφαλής της ομοσπονδιακής υπηρεσίας μετανάστευσης και προσφύγων (BAMF) της Γερμανίας, Φράνκ-Γιούργκεν Βάιζε, στην εφημερίδα Bild am Sonntag, «προβλέποντας» πως τα «προσφυγάκια» που θα δεχθεί η χώρα του μέσα στο 2016 δεν θα ξεπεράσουν τους 300.000: «Προετοιμαζόμαστε για 250.000 ως 300.000 πρόσφυγες αυτή τη χρονιά».
Πώς όμως θα φτάσουν στην Γερμανία 300.000 «προσφυγάκια», όταν βρίσκεται σε ισχύ η συμφωνία Τουρκίας-Ε.Ε., οι ροές προς την «πύλη εισόδου» της Ευρώπης (την Ελλάδα) είναι «ελεγχόμενες» (της τάξης των 2-3.000 το μήνα) και τα σύνορα εξόδου από την Ελλάδα κλειστά;
Μήπως ο Βάιζε προαναγγέλλει το επικείμενο τέλος της συμφωνίας και την εν συνεχεία αθρόα είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων «προσφύγων» στην Ελλάδα, τόσων πολλών που εκ των πραγμάτων θα αναγκαστούν να πάρουν κάποιους και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη;
(ΥΓ): Πάντως, οι Τουρκαλάδες έχουν δώσει διορία στους Ευρωπαίους, για να ικανοποιήσουν τις νέες απαιτήσεις τους- μέχρι τον Οκτώβριο.
Λέτε, λοιπόν, από τον μεθεπόμενο μήνα ν’ αρχίσουν πάλι οι καραβιές των μυρίων;  ΠΗΓΗ


15 εκατομμύρια αφρικανοί είναι έτοιμοι να αποβιβαστούν στην Ευρώπη


Ενώ τα χαμίνια του Βοσπόρου οι Τούρκοι καταγγέλλουν την συμφωνία με την ΕΕ που αφορά την ροή των λαθρομεταναστών, 15 εκάτ. Αφρικανοί λαθρομετανάστες είναι έτοιμοι να εισβάλλουν στην Ευρώπη. Σύμφωνα με πληροφορίες προξενικών αρχών οι λαθρομετανάστες αυτοί θα προτιμήσουν κυρίως να αποβιβαστούν στις ακτές της Ελλάδας και Ιταλίας.
Τον Αύγουστο η κυβέρνηση της Κένυας αποφάσισε το κλείσιμο του στρατοπέδου προσφύγων στην Ντανταάμπ όπου στοιβάζονται 600.000 Αφρικανοί πρόσφυγες από γειτονικές χώρες. Το στρατόπεδο Ντανταάμπ είναι το μεγαλύτερο "hot spot" που υπάρχει παγκοσμίως. Το Ναϊρόμπι αποφάσισε την κατάργηση του στρατοπέδου λόγω έξαρσης των εγκλημάτων και εξ αιτίας της στρατολόγησης τζιχαντιστών εντός του στρατοπέδου από την ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Αλ Σαμπάαμπ της Σομαλίας, μια τρομοκρατική οργάνωση που ως γνωστό είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα. Οι 600.000 αυτοί πρόσφυγες του στρατοπέδου είναι βέβαιο ότι θα πάρουν τον δρόμο ως λαθρομετανάστες προς τις ακτές της Βορείου Αφρικής, απ’ όπου θα προτιμήσουν την διαδρομή φυγής προς την Ευρώπη..>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
Επιθεωρητές Δημόσιας Υγείας: Υγειονομική βόμβα το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων που τελεί υπό κατάληψη “αλληλέγγυων” και λαθρομεταναστών

Γράφαμε πρόσφατα για τα κρούσματα ελονοσίας που επανεμφανίστηκαν στην χώρα, καθώς και για το κέντρο λαθρομεταναστών στο Ελληνικό, το οποίο είναι μια υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα ήρθε το φως ακόμα μια υγειονομική βόμβα στην καρδιά της πρωτεύουσας από την νέα έκθεση-καταπέλτη των Επιθεωρητών Δημόσιας Υγείας, η οποία αποτυπώνει τις συνθήκες υγιεινής στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων, που τελεί υπό κατάληψη από αλληλέγγυους, οι οποίοι έχουν μεταφέρει εκεί λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύεται η κατάσταση αυτή εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία, καθώς τα λύματα πλημμυρίζουν τους δρόμους γύρω από το υπό κατάληψη κτίριο και αποτελούν εστία μόλυνσης για όλη την περιοχή. Παρά το γεγονός ότι οι Επόπτες Δημόσιας Υγείας δεν μπήκαν στο κτίριο, καθώς τελούσε υπό κατάληψη η εικόνα που αποτυπώνεται για την γύρω περιοχή είναι τραγική.
Ειδικότερα στην Έκθεση μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Στην οδό Έβανς υπήρχε μεγάλη ποσότητα στάσιμων κι δύσοσμων υδάτων τα οποία έρεαν σε όλους του γύρω δρόμους με αποτέλεσμα να γίνεται δυσχερής η παραμονή μας στην περιοχή. Επιπλέον λόγω των στάσιμων υδάτων υπήρχε μεγάλος αριθμός από κουνούπια τα οποία επιβαρύνουν τον περιβάλλοντα χώρο, επιτείνοντας το πρόβλημα Δημόσιας υγείας που έχει δημιουργηθεί. Αναφορικά με το πίσω ακάλυπτο χώρο υπήρχε μικρή ποσότητα απορριμμάτων τα (πλαστικά και αλουμίνια κουτιά,πάνε χαρτιά) τα οποία ρίχνουν οι καταληψίες από τα μπαλκόνια του κτιρίου»
Η Έκθεση καταλήγει τονίζοντας τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η για τη Δημόσια υγεία: «Τονίζεται ότι πέραν της αισθητικής ρύπανσης η επί μακρόν παραμονή των απορριμμάτων συμβάλλει στην επιτάχυνση διεξαγωγής αερόβιων και αναερόβιων διεργασιών (αύξηση μολυσματικού φορτίου) και στην εκδήλωση κινδύνων μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών παρουσία φορέων μετάδοσης) …Θα πρέπει να γίνει εντοπισμένη προνυμφοκτονία –εντομοκτονία ώστε να αντιμετωπιστεί ο υπερπληθυσμός των ώριμων κουνουπιών τα οποία έχουν αναπτυχθεί στον περιβάλλοντα χώρο».
Η Έκθεση Αυτοψίας κοινοποιήθηκε στους παραλήπτες 25/8/2016. Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι από την ημέρα που έγινε η κατάληψη του κτιρίου και παρά τις καταγγελίες στις αρμόδιες υπηρεσίες με έγγραφο στις 26/7/2016 χρειάστηκε να περάσει ένας μήνας για να συνταχθεί η έκθεση αυτοψίας και να κοινοποιηθεί, στο δε μεσοδιάστημα δεν έγινε τίποτα.  ΠΗΓΗ


Ξεσάλωσαν οι παρακρατικοί της Αριστεράς: Λιντσάρισαν τον διοικητή της τροχαίας Αθηνών - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Κάθε όριο ξεπέρασαν τα λυσσασμένα παρακρατικά σκυλιά Τσίπρα και Καμμένου, με τον άγριο ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, στο κέντρο της πόλεως!
Πιο συγκεκριμένα, οι γνωστοί-πασίγνωστοι παρακρατικοί (γόνοι υπουργών της συγκυβέρνησης των κομμουνιστών και των τρισάθλιων ψεκασμένων συνοδοιπόρων τους, στην πλειοψηφία τους…), που είχαν συγκέντρωση υπέρ των «προσφύγων», επιτέθηκαν με την γνωστή τσογλανομμουνιστική μέθοδο (50 εναντίον ενός…) στον διοικητής της Τροχαίας Αθηνών, που βάδιζε αμέριμνος στην οδό Πανεπιστημίου, με σκοπό να πάρει το αυτοκίνητό του και να επιστρέψει στην υπηρεσία του και αφού τον λιντσάρισαν ανενόχλητοι, εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.
Περαστικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο και ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Από την νέα άνανδρη επίθεση των πολιτικών επιγόνων των Βούλγαρων κομιτατζήδων, προκύπτουν ερωτήματα, Όπως:
1ον) Σε όλες τις συγκεντρώσεις αυτού του είδους, κινητοποιούνται πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ, αλλά και πολλοί αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας. Κανένας απ’ αυτούς δεν αντελήφθη τον ξυλοδαρμό του συναδέλφου τους ή μήπως τον αντελήφθησαν αλλά υπήρξαν «άνωθεν εντολές» να μην επέμβουν; Κι αν έγινε έτσι, αυτοί γιατί τις εκτέλεσαν;
2ον) Οι κάμερες με τις οποίες είναι γεμάτο το κέντρο των Αθηνών, είναι για… ομορφιά; Γιατί άραγε δεν τις αξιοποιεί το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, για να συλληφθούν οι δράστες;
(ΥΓ) 1: Τα περισσότερα «ενημερωτικά» ΜΜΕ, γράφουν για «επίθεση αγνώστων», αποφεύγοντας να αναφερθούν στην πολιτική ταυτότητα των τσογλαναράδων… Τόσο… «ενημερωτικά»!
(ΥΓ) 2: Τσίπρα-Καμμένε, μαζέψτε τα σκυλιά σας!   ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7632350892691078307

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item