Widgets

ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: «ΝΑΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ την ΕΛΛΑΔΑ για να ΣΩΘΟΥΝ οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ (Απόλυτα συνένοχο το Δημοκρατικό»Τόξο)ΟΜΟΛΟΓΙΑ από Λαγκάρντ: Στο βωμό των Μνημονίων θυσιάστηκε η Ελλάδα και οι Έλληνες προς χάριν της Γερμανίας και της Γαλλίας!


Την έκδοση της έκθεσης του ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης (Independent Evaluation Office – ΙEO) του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των σχετικών δηλώσεων Λαγκάρντ, ακολούθησε ένας «παφλασμός» από δημοσιεύματα που καταδεικνύουν και καυτηριάζουν τις παραδοχές για τα λάθη του ΔΝΤ στην επέμβασή του στην Ελλάδα...>>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ 
ΕΔΩ!!!

Παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων! 157.000 ακίνητα θυσιάστηκαν στον βωμό του ΕΝΦΙΑ και της υπερφορολόγησης

Χιλιάδες Έλληνες πουλάνε τα σπίτια τους για να απαλλαγούν από τον ΕΝΦΙΑ και την υπερφορολόγηση - Στοιχεία ΣΟΚ
Την στιγμή που τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση προβάλλουν ασταμάτητα το «δράμα των προσφύγων» και τους επιδοτούν για να στεγάζονται σε διαμερίσματα, οι Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων ξεπουλούν άρον άρον τις περιουσίες τους, για να απαλλαγούν από τον ΕΝΦΙΑ που τους επέβαλαν τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.
Η φορομπηχτική πολιτική που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ ακολουθώντας τους προκατόχους της ΝΔ-Πασόκ, οδηγεί τους Έλληνες στην απόγνωση και τους αναγκάζει να ξεφορτωθούν τα σπίτια τους πουλώντας τα ακόμα και σε εξευτελιστικές τιμές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Κυριακάτικου Τύπου, οι Έλληνες για να ζήσουν, πουλάνε τα ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν την Εφορία, αλλά και για να απαλλαγούν από τους φόρους.
Η δραματική κατάσταση της κτηματαγοράς των τελευταίων ετών αποτυπώνεται στα στοιχεία που δείχνουν ότι 157.000 σπίτια «χάθηκαν» μέσα στην κρίση. Πουλήθηκαν για την αντιμετώπιση φορολογικών και δανειακών υποχρεώσεων ενώ σημαντική υποχώρηση της ιδιοκατοίκησης καταγράφουν δύο μελέτες καθώς και απίστευτη βουτιά 80% στις γονικές παροχές
Είναι χαρακτηριστικό ότι το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα έχει υποχωρήσει σήμερα στο 74%, από 77,2% που ήταν το 2010, όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία. Αυτό σημαίνει ότι 157.000 νοικοκυριά πούλησαν ακόμα και το σπίτι τους για να τα βγάλουν πέρα.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι Έλληνες δεν κάνουν πλέον συμβόλαια γονικών παροχών ή κληρονομιών ενώ υπάρχουν πολλοί που επιλέγουν την αποποίηση περιουσίας καθώς δεν θέλουν να έχουν ακίνητα που είναι πλήρως απαξιωμένα και ταυτόχρονα επιβαρύνονται με υψηλότατους φόρους. ΠΗΓΗ

Νέα αρνητική πρωτιά για την χώρα μας: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία η Ελλάδα!


Τα νέα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα η Eurostat επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν φέρει την Χώρα μας τα Μνημόνια.
Έτσι, λοιπόν, στο 23,3% ανήλθε η ανεργία στην Ελλάδα (στοιχεία Απριλίου 2016) σύμφωνα με την έκθεση που παρουσίασε σήμερα η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία. Όπως αναφέρει η Eurostat, η Χώρα μας εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση των κρατών - μελών αναφορικά με την ανεργία, ενώ ακολουθείται από την Ισπανία με 19,9%.
Επίσης η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι στην πρώτη θέση της ανεργία των νέων, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία Απριλίου 2016, το 47,4% των νέων κάτω των 25 ετών είναι άνεργο, ενώ ακολουθεί η Ισπανία με 45,8%.  Η χαμηλότερη ανεργία στους νέους καταγράφεται στην Μάλτα με 6,9% και την Γερμανία με 7,2%.
6 χρόνια συνεχούς μνημονιακής πολιτικής και όμως όχι μόνο δεν καλυτερεύει η κατάσταση στο ελάχιστο, αλλά η ανεργία στην Ελλάδα έχει φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα, ώστε να έχουμε μια αρνητική πρωτιά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο
Μια πρωτιά, η οποία έχει ως δημιουργούς της όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις του “συνταγματικού τόξου” που πέρασαν από το 2010 μέχρι σήμερα.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Παραδοχή ήττας από την κυβέρνηση: Ξεπουλήσαμε τα εργασιακά κεκτημένα με αντάλλαγμα την παραμονή μας στην εξουσία

Με ολοένα και πιο κυνικό τρόπο δείχνει να διαχειρίζεται η συγκυβέρνηση του μνημονίου τις αλλεπάλληλες οπισθοχωρήσεις της απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών εις ό,τι αφορά τα εργασιακά θέματα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι η Αριστερά όχι μόνο δεν έδινε και δεν προτίθεται να δώσει αγώνες για τα συμφέροντα των Ελλήνων, αλλά, αντιθέτως, προτιμά να τους αφήνει σκόπιμα εκτεθειμένους στις αιμοσταγείς ορέξεις των τοκογλύφων μόνο και μόνο για να αποκομίζει μικροπολιτικά οφέλη.
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έλαβε χώρα συζήτηση για την πορεία της διαπραγμάτευσης εν όψει της αξιολόγησης που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, με αφορμή τις «υπόνοιες» του ΔΝΤ για νέες, τολμηρές «αναπροσαρμογές» από πλευράς Ελλάδος για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων.
Σε αυτή τη συζήτηση και στις φήμες που καλλιεργήθηκαν γύρω από αυτό το θέμα ο Υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος, προσπάθησε να δώσει ένα τέλος παριστάνοντας τον υπερασπιστή των φτωχών, αναγγέλλοντας ότι δεσμεύεται να κατοχυρώσει τον 13ο και 140 μισθό για να καταλήξει στο ότι η στρατηγική του ΔΝΤ θα ηττηθεί, όπως έγινε και στην περίπτωση του ασφαλιστικού.
Ο κατά δήλωση του υπερήφανος κνίτης Κατρούγκαλος φαίνεται πως ξεχνάει ότι ο ασφαλιστικός νόμος που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση του όχι μόνο δεν αποτέλεσε ήττα για το ΔΝΤ και τη στρατηγική του, αλλά μια επιπλέον οικονομική ήττα για εκατομμύρια συνταξιούχους, που παρά τις διαβεβαιώσεις και τους εκ του ασφαλούς λεονταρισμούς του για προάσπιση των εργασιακών κεκτημένων, έκπληκτοι θα διαπίστωναν λίγο καιρό αργότερα ότι έχασαν και το ΕΚΑΣ.
Πως δικαιολόγησε αυτή την ήττα ο Κατρούγκαλος που στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με το μεγάλο κεφάλαιο ξέχασε ακόμα και τα βασικά της κομμουνιστικής θεωρίας; Με το να το παραδεχτεί ότι όσοι παραπονιούνται για το ΕΚΑΣ... έχουν δίκιο! Τέτοιο πολιτικό επιχείρημα θα το ζήλευε ακόμα και ο Μαρξ, που δυστυχώς δεν βρίσκεται εν ζωή για να θαυμάσει τους πολιτικούς του απογόνους και τις μεθόδους με τις οποίες χτυπούν τον καπιταλισμό και υπερασπίζουν τα λαϊκά συμφέροντα. Αλλά ο κομμουνισμός στην Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς τον Μαρξ ή τον Λένιν, γιατί έχει Τσίπρα και Καμμένο για κυβέρνηση και Κούλη για αντιπολίτευση, ώστε όλοι μαζί από κοινού, μαζί με κάποια άλλα μικρής εμβέλειας κομματικά παραμάγαζα να ψηφίζουν χέρι-χέρι κάθε διαταγή του ΔΝΤ για περαιτέρω μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.
Αλλά τι σημασία έχει πλέον ο 13ος και 14ος μισθός; Τι σημασία έχει το ΕΚΑΣ και η οικονομία γενικότερα όσο στην εξουσία παραμένουν οι εντολοδόχοι του ΔΝΤ και της τοκογλυφίας των Βρυξελλών; Σημασία δεν έχει το λάθος, αλλά η δικαιολόγηση του λάθους, για την οποία καμία αντίδραση δεν δύναται να υπάρξει εφόσον όλα γίνονται από κομμουνιστές που υπηρετούν τον διεθνισμό με μοναδικό αντάλλαγμα την παραμονή σε μια εξουσία με ημερομηνία λήξης...
ΥΓ. Τα ίδια γραφικά έλεγε και ο Σαμαράς για τον 13ο και 14ο μισθό και παραλίγο να χάσει με... 13 μονάδες διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ.
ΥΓ 2. Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι θα σώσει τα πορτοφόλια μας από την φοροεπιδορμή του ΔΝΤ και η ΝΔ ακολουθεί από κοντά ψηφίζοντας τα ίδια νομοσχέδια με την κυβέρνηση, ποιο κόμμα λέτε να βγει πολλαπλά ενισχυμένο στις επόμενες εκλογές; Υπομονή και η δυσάρεστη (γι’ αυτούς) έκπληξη δε θα αργήσει να έρθει...Ματθαιόπουλος Αρτέμης


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,800 ΣΚΛΗΡΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (από που πέρασαν άραγε)


Με ψίχουλα προσπαθούν οι συριζαίοι να «χρυσώσουν το χάπι» την περικοπή του ΕΚΑΣ και των συντάξεων

Το ένα πίσω από το άλλο "αντισταθμιστικό" μέτρο πέρασε η κυβέρνηση την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να μετριάσει τις αντιδράσεις των συνταξιούχων από τις περικοπές που φέρνει στις αποδοχές τους η εφαρμογή του ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου...>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Ο εμπαιγμός των μικροομολογιούχων συνεχίζεται - Νομιμοποιήθηκε η κλοπή των χρημάτων τους!

Οι μικροομολογιούχοι, μία κατηγορία συμπατριωτών μας, οι οποίοι όχι απλώς υπέφεραν τα πάνδεινα από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά καταστράφηκε η ζωή τους, βλέπουν τώρα να επιβραβεύεται δικαστικά αυτή ακριβώς η καταστροφή.
«Ντροπή! Στέλνουν 15.000 ελληνικές οικογένειες στον τάφο! Θα θρηνήσουμε θύματα»! Κραυγή αγωνίας των μικροομολογιούχων μετά την πολιτικά κατευθυνόμενη, όπως τη χαρακτηρίζουν, απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ), που αναγνώρισε ως νόμιμο το «κούρεμα» του PSI.
«Το δικαστήριο δεν εξέτασε καν το άρθρο 1 για την προστασία της περιουσίας του πολίτη. Η απόφαση των δικαστών ήταν ομόφωνη προς αυτή την κατεύθυνση.  Ακόμη κι αυτός ο υποτιθέμενος ανεξάρτητος φορέας, που ξεκίνησε να λειτουργεί προς όφελος του πολίτη, έχει προσκυνήσει τις τράπεζες»  αναφέρει ο πρόεδρος των μικροομολογιούχων Γιάννης  Τσολιάς. Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση ουσιαστικά «χειροκροτήθηκε» από την κυβέρνηση και φυσικά από τις πρώην κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. «Ειδικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος πραγματοποίησε μέχρι και ανάρτηση στον ιστότοπό του, όπου πανηγυρίζει για τη μη δικαίωσή  μας! Έχουν χαθεί οι κόποι χιλιάδων πολιτών, ο ιδρώτας μιας ζωής» αναφέρει ο κ.Τσολιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγαλειώδης δράση της περιφέρειας Πειραιώς ενάντια στο ξεπούλημα του Ο.Λ.Π. - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Σκοπός των ομολογιούχων το επόμενο χρονικό διάστημα είναι να πιέσουν, παρά τις αποφάσεις του ΣτΕ και του ΕΔΔΑ, την κυβέρνηση, ώστε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντί τους. «Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και προσανατολιζόμαστε πλέον στην αποκατάσταση της αδικίας από τη κυβέρνηση. Προεκλογικά τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Καμμένος  στήριξαν το αίτημά μας και υποσχέθηκαν να λύσουν το ζήτημα. Με αυτόν τον τρόπο πήραν 200.000 ψήφους. Υπάρχει κλίμα αγανάκτησης και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε» τονίζει ο κ. Τσολιάς».
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι σύμφωνα με τον πρόεδρο των μικροομολογιούχων η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τους κορόιδεψε προεκλογικά, με προφανή σκοπό την υφαρπαγή των ψήφων τους. Τώρα, αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες  «σφυρίζουν» αδιάφορα και επικροτούν αυτή την αδικία, γινόμενοι έτσι συνένοχοι του υπερφίαλου  πρώην «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος πανηγυρίζει για την καταστροφή αυτών των ανθρώπων.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


ΟΧΙ στους Έλληνες αστέγους είπαν οι λαθρολάγνοι της Δούρου: Μόνο η Ελληνική Αυγή στήριξε την πρωτοβουλία κατοίκων του Βοτανικού για δημιουργία εστίας αλληλεγγύης στην Ιερά Οδό 114

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, η "Ελληνική Αυγή για την Αττική'' έφερε ψήφισμα συμπαράστασης και έμπρακτης στήριξης προς την προσπάθεια που ξεκίνησαν κάτοικοι της περιοχής του Βοτανικού και τρεις σύλλογοι προς στήριξη των αναξιοπαθούντων Ελλήνων.
Πρόκειται για μία αξιέπαινη πρωτοβουλία που αφορά στέγαση και σίτιση Ελλήνων συμπολιτών μας που πλήττονται από τις συνέπειες την ανθελληνικής μνημονιακής πολιτικής στο κτίριο επί της Ιεράς Οδού 114 στον Βοτανικό χωρίς καμία στήριξη από την πολιτεία.
Η προσπάθεια της παράταξης μας έπεσε στο κενό και μάλιστα απορρίφθηκε ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις του "συνταγματικού τόξου" την ίδια στιγμή που και η περιφέρεια Αττικής παρέχει κατ' εξακολούθηση προκλητικά προνόμια στους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας!
Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

Θέμα: «Ψήφισμα και λήψη απόφασης για την στέγαση και σίτιση αναξιοπαθούντων Ελλήνων στο κτίριο της Ιεράς Οδού 114 στον Βοτανικό»
Προς : Πρόεδρο περιφερειακού συμβουλίου, κα Περιφερειάρχη, όλες τις παρατάξεις
Όπως είναι ήδη γνωστό στο κτίριο της Ιεράς Οδού 114 στον Βοτανικό, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες προσπάθεια κατοίκων της περιοχής και τριών τουλάχιστον συλλόγων προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος στέγασης και σίτισης Ελλήνων αναξιοπαθούντων οι οποίοι έχουν υποστεί τις συνέπειες των λεγόμενων μνημονιακών πολιτικών.

Πρόκειται για μία αξιέπαινη προσπάθεια η οποία αποδίδει καρπούς αφού στεγάζονται ήδη συμπολίτες μας εκεί ενώ καθημερινά σιτίζονται δεκάδες Έλληνες χωρίς σημειωτέων να υπάρχει καμία έμπρακτη συμπαράσταση από την πολιτεία.
Ζητάμε από το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής να δηλώσει την συμπαράσταση του σε αυτή την ανθρωπιστική προσπάθεια και αντίστοιχα την περιφερειακή αρχή να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην υλική υποστήριξη αυτής της ενέργειας.
«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες τίμησαν την μνήμη του Ίωνα Δραγούμη, του πνευματικού πατέρα του σύγχρονου Ελληνικού Εθνικισμού - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που διοργάνωσε η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης για να τιμήσει τον Κίονα του Ελληνικού Εθνικισμού, Ίωνα Δραγούμη, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1920. >>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!!


Εκβιάζουν οι τούρκοι με τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες: Δώστε μας την βίζα, αλλιώς ανοίγουμε τις πύλες

Την έξοδο από την συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση κοιτάει να βρει η Τουρκία τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να ανοίξει τους κρουνούς της λαθρομετανάστευσης. Βλέπετε, εισέπραξε ό,τι εισέπραξε από τα κονδύλια που περιελάμβανε η συμφωνία τώρα ετοιμάζονται απλά να εξέλθουν για να μην τους κουνάει το δάκτυλο η Ευρωπαϊκή Ένωση για τις προσπάθειες ανασύστασης των παλιών σουλτανάτων.
Έτσι, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung ο Τσαβούσογλου, αφού τόνισε τα «αποτελέσματα» της συμφωνίας, είπε ότι «Εάν δεν ακολουθήσει η κατάργηση της βίζας, θα υποχρεωθούμε να αποσυρθούμε από την συμφωνία που προβλέπει την επανεισδοχή προσφύγων και τη συμφωνία της 18ης Μαρτίου».
Φυσικά, η κατάργηση βίζας είναι ένα άπιαστο όνειρο για τους τούρκους, αφού οι ευρωπαίοι δεν είναι και τόσο... κορόιδα για να τους την δώσουν. Και δεν είναι τόσο κορόιδα γιατί τότε η πλημμυρίδα των «προσφύγων» θα γίνεται με τουρκικά έγγραφα κανονικότατα, μαζί με τους πράκτορες της MIT.     
Αν οι ευρωπαίοι επιλέξουν να «αυτοκτονήσουν» και να χορηγήσουν την βίζα, τότε οι τούρκοι θα κρατήσουν και τα δισεκατομμύρια και θα διοχετεύουν τους πράκτορές τους και τους λαθρομετανάστες με ταξιδιωτικά έγγραφα. Αν οι ευρωπαίοι αρνηθούν την βίζα, τότε η τουρκία θα μπορέσει ελεύθερα να εφαρμόσει τα όσα απαιτούνται για να μετατραπεί σε ένα κράτος σκληρά ισλαμιστικό.
Πάντως, όπως όλα δείχνουν από τις δηλώσεις των αξιωματούχων, συντόμως η Ελλάδα θα αρχίσει να δέχεται χιλιάδες λαθρομετανάστες καθημερινά, όπως και πέρισυ. Άλλωστε, η μικρή περίοδος ύφεσης των λαθρομεταναστευτικών ροών ήταν απλά για να μπορέσουν οι τούρκοι να εκβιάσουν πιο αποτελεσματικά.  ΠΗΓΗ

Μήνυμα Γιούνκερ προς Έλληνες: Ετοιμαστείτε για μαζικές αφίξεις λαθρομεταναστών

Συνέντευξη στην αυστριακή εφημερίδα “Kurier”, έδωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, με την οποία δηλώνει ότι η περιβόητη συμφωνία του Μαρτίου 2016 μεταξύ Ε.Ε. – Τουρκίας, για την αναχαίτιση των «προσφυγικών» ροών είναι στον αέρα:
«Ο κίνδυνος είναι αυξημένος. Η επιτυχία της συμφωνίας μέχρι τώρα είναι εύθραυστη. Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί επανειλημμένα ότι επιδιώκει να την θέσει υπό αμφισβήτηση. Εάν αυτό συμβεί, μπορούμε κατόπιν να αναμένουμε ότι οι μετανάστες θα ξαναρχίσουν να φθάνουν στην Ευρώπη μαζικά».
Εννοώντας φυσικά, ότι τα «προσφυγάκια» θα ξαναρχίσουν να φτάνουν στην Ελλάδα μαζικά.
(ΥΓ): Λέτε να ήξεραν κάτι οι συριζοψεκασμένοι και ανακοίνωσαν προσφάτως την δημιουργία 7 νέων hot spots; ΠΗΓΗ


Χίος: Πέφτει ο τουρισμός, ανεβαίνει η εγκληματικότητα! Απανωτές οι κλοπές-ληστείες με δράστες «προσφυγάκια»

Σαν να μην έφτανε στους Χιώτες η μεγάλη μείωση του τουρισμού, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν και την διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα!
Την κατάσταση που επικρατεί πλέον στο άλλοτε ήσυχο νησί του Αιγαίου, περιγράφει με άρθρο του τοπικός δημοσιογράφος, που επιπροσθέτως αναφέρει ότι οι Έλληνες κάτοικοι είναι έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, για να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους:
«Πάνε μέρες τώρα που οι αναφορές της Αστυνομίας στο νησί μας ολοένα και πληθαίνουν και μάλιστα σε βαθμό που πλέον προβληματίζουν ακόμα και τον πιο ανυποψίαστο πολίτη. Οι μικροκλοπές έγιναν διαρρήξεις και αισίως οι διαρρήξεις έγιναν ληστείες, από αυτές που παλιότερα καταγράφαμε εμείς οι δημοσιογράφοι μία ή και καμία φορά τον χρόνο.
Το να ανοίγει κάποιος το σπίτι του και να έρχεται αντιμέτωπος με διαρρήκτες που προτάσσουν μαχαίρι και γρονθοκοπούν, αποτελεί ένα σοκ όχι μόνο για το ίδιο το θύμα αλλά κυρίως για την τοπική μας κοινωνία που μέχρι σήμερα δεν είχε συνηθίσει ή καλύτερα δεν είχε βρεθεί αντιμέτωπη με τέτοιου είδους περιστατικά.
Δεν πήγε πολύ ώρα από τη στιγμή που η είδηση αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και τα πρώτα “post” στο Facebook πήραν και έδωσαν. Να συστήσουμε πολιτοφυλακή ο ένας, να βγάλουμε τις καραμπίνες ο άλλος, να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας ο παραδίπλα…».
(ΥΓ): Δεν πάνε καμιά βολτίτσα από Χίο μεριά, εκείνες οι υπουργάρες που τις πρώτες μέρες της λεγόμενης «προσφυγικής» κρίσης, δήλωναν αυτάρεσκα πως διαψεύστηκαν οι «ακροδεξιές Κασσάνδρες», γιατί δεν έχει κλαπεί ούτε μια κότα (Καμμένος, Τόσκας και ΣΙΑ); Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!

Ας δούμε και ποιοι είναι αυτοί που αυξάνουν την εγκληματικότητα, σ’ ένα νησί που μέχρι πρότινος ήξερε τις ληστείες μόνο από τον… κινηματογράφο και το αστυνομικό δελτίο άλλων περιοχών της χώρας…
Εξιχνιάστηκε, λοιπόν, η ληστεία που διαπράχθηκε εις βάρος ενός 49χρονου στη Χίο. Δράστες ήταν ένας 23χρονος Αλγερινός, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 40χρονος ομοεθνής του, ως συνεργός του.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι δύο δράστες μπήκαν στο σπίτι 49χρονου, παραβιάζοντας την είσοδό της και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ. Ακολούθως, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τότε ο ένας του επιτέθηκε, χτυπώντας τον με τα χέρια, ενώ ο δεύτερος του επιτέθηκε με μαχαίρι, χωρίς όμως να καταφέρει να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή…
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
(ΥΓ): Μήπως μπορούν να μας πουν οι «αρχές», από τις μέχρι τώρα εξιχνιασθείσες περιπτώσεις κλοπών και ληστειών στην Χίο, πόσοι εκ των δραστών είναι Έλληνες και πόσοι «προσφυγάκια»;  ΠΗΓΗΣύριζα και Ανέλ κρύβουν τον πραγματικό αριθμό των εν Ελλάδι «προσφύγων», με την ανοχή της ΝΔ

Είχαμε καιρό να ασχοληθούμε, αλλά έχει παραγίνει το κακό τους! Δεν έχει όρια, λοιπόν, η ξεφτίλα των συριζοψεκασμένων του κατ’ ευφημισμόν λεγομένου «Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης»!
Τον περασμένο μήνα, έδιναν περίπου 57.000 «προσφυγάκια» σ’ ολόκληρη την Επικράτεια. Και τόσους εξακολουθούν να δίνουν ακόμα και σήμερα (57.075), παρότι από την ημέρα που έγινε το αποτυχημένο στρατιωτικό κίνημα στην Τουρκία, μας… προτιμούν -σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού- τουλάχιστον 100-200 «προσφυγάκια» σε ημερήσια βάση.
Κι είναι τόσα πολλά τα «προσφυγάκια» που έρχονται τελευταία, που ανάγκασαν σήμερα την (συριζαία) περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου να στείλει επιστολή προς τον υπουργό Λαθρομετανάστευσης, στην οποία αφού κάνει λόγο για «σταθερή και αυξανόμενη ροή», αναφέρει ότι «τα νησιά του βορείου Αιγαίου δεν έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν άλλους πρόσφυγες πέρα από όσους ήδη διαμένουν στα ήδη θεσμοθετημένα και οργανωμένα hotspots».
Έλεος συριζοψεκασμένοι!
(ΥΓ): Αλήθεια, η νουδούλα των Μπουμπούκων, γιατί άραγε δεν καταγγέλλει την κοροϊδία; Λέτε να μην την έχει πάρει χαμπάρι, επειδή οι απρόσκλητοι δεν φτάνουν μέχρι την Μύκονο;  ΠΗΓΗ

Λεφτά υπάρχουν για τους λαθρομετανάστες! Χορηγία 7,3 εκατ. ευρώ από την Κομισιόν για ενίσχυση της υποδοχής στα νησιά

Ανακοινώθηκε σήμερα η χορήγηση επιπλέον έκτακτης χρηματοδότησης, ύψους 11 εκατ. ευρώ, από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας (TEA) του Ευρωπαίου επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, για την ενίσχυση της ικανότητας υποδοχής και ταυτοποίησης "προσφύγων και μεταναστών" στην Ελλάδα και την υποστήριξη της θαλάσσιας έρευνας και διάσωσης στην Ιταλία.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Έλληνας επίτροπος, στην Ελληνική Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης χορηγούνται 7,3 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της υποδοχής, της ταυτοποίησης και για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στα νησιά του Αιγαίου. Με τη σημερινή χρηματοδότηση η έκτακτη βοήθεια προς την Ελλάδα από τα ταμεία του χαρτοφυλακίου του Αβραμόπουλου ανέρχεται, πλέον, στα 353 εκατ. ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! => Κραυγή αγωνίας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Δεν αντέχουμε άλλους “πρόσφυγες”
Σημειώνεται, ότι εκτός από τα ελληνικά αιτήματα για έκτακτη χρηματοδότηση, τα οποία ο Αβραμόπουλος έχει ζητήσει να εξετάζονται κατά προτεραιότητα, 509 εκατ. ευρώ έχουν, ήδη, δεσμευθεί από τα ευρωπαϊκά ταμεία για τη μετανάστευση και την ασφάλεια για την Ελλάδα, στο πλαίσιο του εθνικού προγράμματός της για την περίοδο 2014-2020 (294,5 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ) και 214,7 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας.
Όλα για τους λαθρομετανάστες λοιπόν!  ΠΗΓΗ


Αεροδρόμιο Πάρου: Το μυστικό πίσω από τις πολυετείς καθυστερήσεις - Όσα κρύβουν τα συστημικά ΜΜΕ

Τον τελευταίο μήνα γράφτηκαν πολλά για το αεροδρόμιο της Πάρου. Πραγματικά αυτό το θέμα απασχόλησε σε αρκετές πτυχές, από τις τις οποίες οι δυο που προβλήθηκαν περισσότερο ήταν:
ότι το αεροδρόμιο τελείωσε μετά από πάρα πολλά χρόνια και θα διατίθεται πια σε χρήση
ότι τα εγκαίνια θα τα κάνει ο κ. Τσίπρας με την απαραίτητη συνοδεία 54 επιλεγμένων υπαλλήλων-στελεχών.

Εμάς ως Έλληνες πολίτες θα μας απασχολήσει σε αυτό το άρθρο και μια άλλη πτυχή αυτής της υπόθεσης που μάλλον εσκεμμένα δεν έχει προβληθεί όσο θα έπρεπε. Και για την ακρίβεια επιχειρηματολογούμε ότι θα έπρεπε να είναι και η κύρια διάσταση του θέματος του αεροδρομίου της Πάρου.

Αεροδρόμιο Πάρου λοιπόν. Γιατί έμενε παγωμένη η κατασκευή, ολοκλήρωση και παράδοση του αεροδρομίου τόσα χρόνια με τόσες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

Ίσως επειδη εάν η Πάρος δεν διέθετε επαρκείς υποδομές, τότε θεωρείτο άγονη γραμμή. Και ως άγονη γραμμή θα υπήρχε επιδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό της τάξεως των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως! Άρα είναι ένα αεροδρόμιο που πληρώσαμε κάτι περισσότερο από δυο φορές το πραγματικό του κόστος για να ολοκληρωθεί!

Πάντοτε στην Ελλάδα με τέτοιες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπάρχει κάτι κρυμμένο μετά από οποιαδήποτε ενέργεια που φαντάζει ως καλοδεχούμενο δημόσιο έργο. Γιατί πριν την λειτουργία του το οικονομικό όφελος πήγαινε προφανώς στις τσέπες κάποιων τοπικών κομματικών αρχόντων είτε της ΝΔ είτε του ΠΑΣΟΚ. Με κάποιο μελλοντικό όμως ξεπούλημα θα πάει κι αυτό να ευεργετεί τα ταμεία της Fraport.

Εμείς οι Έλληνες με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή θα έχουμε στις επόμενες εκλογές την πολιτική δύναμη που χρειάζεται για να μπορέσουμε να ακυρώσουμε το εξευτελιστικό ξεπούλημα των άλλων 14 αεροδρομίων και διαφυλάξουμε τα υπάρχοντα ελεύθερα Ελληνικά αεροδρόμια προς όφελος της Ελλάδας.  ΠΗΓΗ


«Καθάρισε» και ο Ψυχάρης: Επ’ αόριστον αναβολή της δίκης για τα δέκα «ξεχασμένα» εκατομμύρια

Μπορεί ο Σύριζα να πολεμάει στα λόγια την διαπλοκή, όμως το καλοκαίρι του 2016 θα μείνει στην Ιστορία ως το καλοκαίρι του μεγάλου κουκουλώματοςΕν μέσω θέρους και των περιβόητων «μπάνιων του Λαού», η κυβέρνηση χεράκι – χεράκι με την αντιπολίτευση και κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα στην Δικαιοσύνη και σε άλλους αρμόδιους φορείς επιχειρούν να αθωώσουν όλοκληρη την διαπλοκή για τα ανομήματά της.,... >>>  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Θίασος το Κοινοβούλιο: Οι Μητσοτάκηδες σε πλειοδοσία «αντιδικτατορικού αγώνος» με τις αριστεράτζες του Σύριζα

Συνέχεια δόθηκε στο ξεκαρδιστικό λογύδριο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αφότου δήλωσε «έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος», ρώταγε συνεχώς την Ολομέλεια «γιατί γελάτε, κύριοι;», λες και δεν καταλάβαινε ότι υπήρχε προφανής λόγος για τον γέλωτα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ως η πιο έξυπνη της υποθέσεως, επέλεξε την συνέχεια να μην την δώσει δημοσίως, αλλά ιδιωτικώς. Κατά κάποιους, είπε στον Τσακαλώτο να μην τα βάζει με την οικογένεια. Η ίδια έσπευσε να «τιτιβίσει» ότι απλώς του είπε ότι είναι έτοιμοι να συζητήσουν και να συγκρίνουν τις «οικογενειακές ιστορίες τους επί Χούντας».

Προφανώς πιο έξυπνη η Ντόρα, γιατί άμα έλεγε τέτοια μπαρούφα δημοσίως θα ρώταγε και αυτή σαν τον Κυριάκο «τι γελάτε, κύριοι»... Και βεβαίως θα γέλαγαν όλοι ενθυμούμενοι τον Βορίδη να ομιλεί κάτω από την εικόνα του Γεώργιου Παπαδόπουλου. Ή την αφιέρωση του Παττακού στον Άδωνι Γεωργιάδη.,.>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!


Επίθεση αναρχικών στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Διέκοψαν την Θεία Λειτουργία, προπηλάκισαν τον ιερέα και έφυγαν ανενόχλητοι χωρίς καμία σύλληψη

Ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους πιστούς - Μονό μετά την παρέμβαση των ΜΑΤ συνεχίστηκε η Θεία Λειτουργία   Μια ομάδα περίπου 25 ατόμων πραγματοποίησε σήμερα έφοδο στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, την ώρα της Κυριακάτικης Λειτουργίας...>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1347080646762260189

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item