Widgets

ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΞΕΝΟ-ΔΟΥΛΟΙ...
Τα έσοδα του ληστρικού ΕΝΦΙΑ ισοδυναμούν με το κόστος της λαθρομετανάστευσης

Η Χρυσή Αυγή θα καταργήσει την φορολόγηση ακινήτων για την μικρή και μεσαία ιδιοκτησία και το Δημόσιο δεν θα υποστεί καμία απώλεια στα έσοδά του, γιατί ταυτόχρονα θα τελειώσει και η παράλογη σπατάλη υπέρ της λαθρομετανάστευσης ΠΗΓΗ


Συνθήματα της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη εμπόδισαν την επίσκεψη Τσαβούσογλου - Σοκ και δέος στους φιλότουρκους συριζαίους

Τρέμουν οι νεοραγιάδες του Σύριζα μπροστά στην Χρυσή Αυγή και στην παλλαϊκή αντίδραση που γιγαντώνεται κατά της επιχειρούμενης ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας.
Έλληνες Εθνικιστές επιφύλαξαν "θερμή" υποδοχή στον τούρκο υπουργό Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος ήρθε χθες στην Κρήτη για να συναντήσει τον Ν. Κοτζιά. 
Ομάδα ατόμων έγραψαν συνθήματα και πέταξαν φυλλάδια 50 μέτρα από την είσοδο του σπηλαίου στο Δικταίο Άντρο. Εξαιτίας μάλιστα αυτής της παρέμβασης η επίσκεψη των δύο υπουργών καθυστέρησε για 2 ώρες περίπου, αφού ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 3 αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε χθες στις 5 το απόγευμα.
Τελικά, οι αρχές δεν πρόλαβαν να σβήσουν τα συνθήματα και έτσι τόσο ο τούρκος υπουργός όσο και η ακολουθία του είδαν τα συνθήματα και αντελήφθησαν από πρώτο χέρι την "θερμή" υποδοχή των Ελλήνων Εθνικιστών.
Να σημειωθεί πως οι νεοραγιάδες προχώρησαν σε προσαγωγή ενός ατόμου, καθώς κρίθηκε ύποπτος ότι σχετιζόταν με την αναγραφή των συνθημάτων.
Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης ενάντια στο ξεπούλημα και την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας!  ΠΗΓΗ

Νέο “κρυφό φόρο” στις συναλλαγές σχεδιάζουν οι συριζαίοι για να αποφύγουν τον «κόφτη»


Φόρος στις τραπεζικές συναλλαγές, αν πατώσουν τα έσοδα του κράτους
Σχέδιο για επιβάρυνση 1 με 2 τοις χιλίοις σε όλες τις τραπεζικές και ηλεκτρονικές συναλλαγές προκειμένου να μην ενεργοποιηθεί ο δημοσιονομικός «κόφτης» καταρτίζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με την «Ημερησία».
Τα σχέδιο θα είναι έκτακτο στην περίπτωση που τα έσοδα δεν κινηθούν ικανοποιητικά. Θεωρείται δε ότι η επιβολή ενός τέτοιου φόρου δεν θα προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το σχέδιο προβλέπει εξαιρέσεις για τις συναλλαγές από λογαριασμούς μισθοδοσίας και πληρωμές φόρων - εισφορών.
Στην περίπτωση επιβολής φόρου 0,01% στις τραπεζικές συναλλαγές υπολογίζεται ότι τα έσοδα μπορούν να φτάσουν τα 300 εκατ. ευρώ. Για παράδειγμα, με φόρο ένα τοις χιλίοις, αν κάποιος πληρώνει μέσω τράπεζας ενοίκιο 500 ευρώ, τότε το ειδικό τέλος θα ήταν 50 λεπτά του ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η νέα φορολογική καταιγίδα που σχεδιάζεται αναμένεται να πλήξει ακόμη περισσότερο τους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών και θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην κατανάλωση αλλά και στα έσοδα του Δημοσίου, καθώς όπως έχει αποδειχθεί στα χρόνια των Μνημονίων οι αυξήσεις των έμμεσων φόρων οδηγούν στο αντίθετο αποτέλεσμα.
Αντί για αύξηση εσόδων προκύπτει μείωση, συμβάλλοντας στην αέναη τροφοδότηση του φαύλου κύκλου.  ΠΗΓΗ


Τα νοικοκυριά στο στόχαστρο των συριζαίων: Έμμεσοι φόροι και αύξηση ΦΠΑ εξαφανίζουν τα ήδη πενιχρά εισοδήματα

Είναι γεγονός ότι η οικονομική κατάσταση αλλά και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων βαίνουν διαρκώς προς το χειρότερο, με μια δήθεν «φιλολαϊκή κυβέρνηση» να αδιαφορεί πλήρως για τον Ελληνικό Λαό, ακολουθώντας πιστά τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων.

Τα πρόσφατα λοιπόν στοιχεία της Γενικής γραμματείας Δημοσίων Εσόδων επιβεβαιώνουν την οικονομική αφαίμαξη και υπερφορολόγηση των Ελλήνων πολιτών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο για αποτελεσματική αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Από την μία πλευρά τα φορολογικά έσοδα από έμμεσους φόρους αυξήθηκαν κατά 739,41 εκατομμύρια ευρώ, με τα έσοδα από τον ΦΠΑ να αυξάνονται περίπου στο 50%! Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά τους έμμεσους φόρους, δηλαδή όσους προκύπτουν από την παρακράτηση φόρου από μισθούς και συντάξεις (σε εφαρμογή από 27/05/2016) και από την φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων, σημειώθηκε αύξηση των εσόδων κατά 267,04 εκατ. ευρώ.

Τα προαναφερθέντα φορολογικά μέτρα έχουν στην ουσία οδηγήσει στην ένδεια τα ελληνικά νοικοκυριά, ενώ έχουν ως δευτερογενείς συνέπειες το κλείσιμο πολλών ελληνικών επιχειρήσεων και την εκτόξευση της ανεργίας.

Ακόμη λοιπόν κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει ώστε ο προϋπολογισμός να εμφανίζει ένα «θετικό πρόσημο» ικανοποιώντας τα αιτήματα των δανειστών, στην ουσία αυτό πραγματοποιείται εις βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι ήδη υφίστανται τις συνέπειες αυτής της μνημονιακής πολιτικής και αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν στα διαρκώς αυξανόμενα -και άδικα- φορολογικά μέτρα.
ΠΗΓΗ

Τα κοράκια του Σύριζα προαναγγέλλουν κατασχέσεις 2,05 δισ. ευρώ κατασχέσεις ως το Δεκέμβρη

Το ανάλγητο πρόσωπο και παράλληλα υποτακτικό στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων δείχνει η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ, η οποία μέσα από δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή, εξαγγέλλει ότι οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.
Ενώ οι πολίτες δεν μπορούν να πάρουν ανάσα από τα χρέη και την δυσβάσταχτη φορολογία, η συγκυβέρνηση με κυνισμό σχεδιάζει να βγάλει στο σφυρί τις περιουσίες όσων χρωστούν στο Δημόσιο.
Σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ ο Πιτσιλής δήλωσε ότι από την αρχή του 2016 έχουν εκτελεστεί περίπου 750.000 ηλεκτρονικά κατασχετήρια. Το 70% εξ αυτών αποφέρει στα κρατικά ταμεία πάνω από 3.000 ευρώ.
«Από παλαιό ληξιπρόθεσμο ο στόχος είναι 2,050 δισ. ευρώ ως ληξιπρόθεσμο και η εικόνα που υπάρχει είναι ότι δηλαδή είμαστε πάνω αν θέλετε από τους ενδιάμεσους στόχους της χρονιάς μέχρι στιγμής. Οπότε υπάρχει, αν θέλετε, μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι αυτό το κομμάτι θα πάει καλά», ανέφερε.
«Το 82% των οφειλετών του δημοσίου είναι οφειλέτες με ποσά κάτω από 3000 ευρώ ή μέχρι 3000 ευρώ και είναι και ένα ποσοστό αυτό το οποίο μεταβάλλεται διαρκώς, γιατί ξέρετε κάποιος χρωστάει γίνεται μια κατάθεση εξοφλεί μετά μπαίνει κάποιος άλλος, δηλαδή δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι αυτοί», συμπλήρωσε.
Το συμπέρασμα πάντως από τα λεγόμενα του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων είναι ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση δεν διστάζει να φτωχοποιήσει κι άλλο τον ελληνικό λαό, ώστε να πληρώσει τα παράνομα τοκοχρεολύσια στους ξένους επικυρίαρχους.  ΠΗΓΗ

Τρία στα 10 Ελληνόπουλα εκτός της δωρεάν φιλοξενίας σε βρεφονηπιακούς σταθμούς - Κονδύλια υπάρχουν μόνο για λαθρομετανάστες!

Τρία στα 10 Ελληνόπουλα εκτός της δωρεάν φιλοξενίας σε βρεφονηπιακούς σταθμούς - Κονδύλια υπάρχουν μόνο για λαθρομετανάστες!Σε μια περίοδο κατά την οποία η οικονομική κρίση, αλλά και η κρίση αξιών και ιδανικών καταβαραθρώνουν την ελληνική κοινωνία, τα παιδιά αποτελούν τα μεγαλύτερα θύματα, χωρίς μάλιστα να έχουν το παραμικρό μερίδιο ευθύνης.

Το γεγονός λοιπόν ότι περίπου 3 στα 10 παιδιά θα αποκλειστούν από την δωρεάν φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, είναι τουλάχιστον δείγμα πολιτικής αναλγησίας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα, με την κατάσταση να χειροτερεύει συνεχώς, έχουν αυξηθεί οι αιτήσεις των ελληνικών οικογενειών που ζητούν την φύλαξη των μικρών παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, κυρίως δε στην Πελοπόννησο (25,9%), την Ήπειρο (κατά 16,9%) και την Θεσσαλία(14,6%).

Πρόκειται για 121.569 αιτήσεις, με αύξηση κατά 13,74%, ποσοστό αύξησης ενδεικτικό της οικονομικής κατάστασης και της ένδειας των Ελλήνων. Σε περίπτωση λοιπόν που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν λάβει κονδύλια, θα απομακρύνει περίπου 36.769 παιδιά από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Την στιγμή λοιπόν που ουδεμία στήριξη δίνεται στον θεσμό της οικογένειας, η οποία αποτελεί την βάση ενός Έθνους, με το να αποκόβονται τα παιδιά από δημόσιες εκπαιδευτικές δομές, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προετοιμάζει ακόμη και εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά των λαθρομεταναστών, το οποίο περιλαμβάνει από εκμάθηση ξένων γλωσσών, μέχρι και παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης.

Πέρα από παράδοξη και άκαιρη, μόνο ύποπτη θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προβάλλει ως ξεκάθαρα ανθελληνική.
ΠΗΓΗ

Η Ελλάδα στα πρόθυρα αυτοκτονίας: Πάνω από 1 τρισ. ευρώ έχουν κοστίσει τα Μνημόνια στους πολίτες!


Οι πολιτικές των αδηφάγων δανειστών, με οδηγό το Βερολίνο, οδηγούν τη χώρα στην αυτοκτονία: φόροι και ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ύψη και την ίδια στιγμή μισθοί και συντάξεις ισοδυναμούν με ψίχουλα - Οι αριθμοί «ζαλίζουν»...

Με την Ελλάδα να διανύει ήδη έξι γεμάτα χρόνια Μνημονίων, εύλογα αναρωτιέται πλέον κανείς για πόσο διάστημα ακόμη θα συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος μια σειράς αποτυχημένων πολιτικών, οι οποίες ήδη, σύμφωνα με έμπειρους αναλυτές, έχουν κοστίσει στους πολίτες πάνω από 1 τρισ. ευρώ. Προσέξτε: αυτό είναι το ποσό που έχουν πληρώσει σωρευτικά οι Έλληνες έως και το 2016, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα η υπαγωγή της χώρας στην πρώην Τρόικα = νυν Κουαρτέτο (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, ESM).
Οι ακολουθούμενες πολιτικές έχουν πλήξει βάναυσα τη φοροδοτική ικανότητα των φορολογουμένων, οι οποίοι βλέπουν την ίδια στιγμή την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να υφαρπάζει με ό,τι μέσο μπορεί, κυρίως διά της υπερφορολόγησης, ακόμη και το ελάχιστο οικονομικό «οξυγόνο» που του απομένει, για να επιβιώσουν. Μισθοί πετσοκόβονται, κύριες και επικουρικές συντάξεις ψαλιδίζονται, παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες του οικονομικού επιτελείου να πείσουν τον κόσμο πως με «αριστερή κυβέρνηση δεν κόβεται τίποτα».
Έξι χρόνια και τρία Μνημόνια σε αριθμούς... .>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
Δημογραφικός μαρασμός: Στην 7η θέση παγκοσμίως με τον πιο γηρασμένο πληθυσμό η Ελλάδα

Το τεράστιο εθνικό πρόβλημα της υπογεννητικότητας έρχεται ξανά στην επιφάνεια με την νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
Σύμφωνα με στοιχεία της έκθεσης, η Χώρα μας βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της λίστας με τις χώρες που διαθέτουν τον πιο γηρασμένο πληθυσμό.
Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα με τις ανύπαρκτες γεννήσεις, την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού από αλλοδαπούς ισλαμιστές και τις 250.000 εκτρώσεις τον χρόνο βρίσκεται στην 7η θέση, ενώ οι προβλέψεις για τις επόμενες δεκαετίες είναι ακόμη πιο δυσοίωνες.
Σύμφωνα με τον ρυθμό των γεννήσεων, το 2050, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις υπόλοιπες χώρες (όλες ευρωπαϊκές) που βρίσκονται αντιμέτωπες με το συγκεκριμένο τεράστιο πρόβλημα, ο αριθμός των ανθρώπων που θα βρίσκονται σε ηλικία άνω των 65 ετών, θα είναι τρεις φορές μεγαλύτερος σε σχέση με σήμερα.
Το Έθνος οδηγείται σε δημογραφικό θάνατο, αλλά τα “σαΐνια” της “πολιτικής ορθότητας” έχουν έτοιμη την... λύση: πολιτογράφηση των αλλοδαπών ως Ελλήνων, προκειμένου να... αναζωογονηθεί η Πατρίδα μας.
Ο καθένας, ανάλογα με το κριτήριο που διαθέτει, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα που εξάγονται από όλη αυτή την κατάσταση, η οποία αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της ασφάλειας και της συνέχειας του Ελληνικού Έθνους.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Λαθρομετανάστες διέρρηξαν 10 σπίτια σε χωριό της Χίου - Μόνοι τους οι κάτοικοι προσπαθούν να προστατευτούν
Το κράτος δεν μπορεί να υπερασπιστεί την ασφάλεια των κατοίκων του χωριού και το έκαναν μόνοι τους! Σύστησαν ομάδες για να προστατέψουν τις περιουσίες τους αλλά και τις οικογένειές τους. 

Μόνοι και απροστάτευτοι από το κράτος, αισθάνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι της περιοχής των Βαβύλων, αφού τα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών στο χωριό είναι συνεχή και αυξανόμενα.
«Έχουμε τις τελευταίες μέρες πάνω από 10 διαρρήξεις σπιτιών στην ευρύτερη περιοχή από τους μετανάστες που φιλοξενούνται στην π. ΒΙΑΛ» ανέφερε κάτοικος της περιοχής στο alithia.gr. Για το λόγο αυτό οι κάτοικοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ομάδες περιφρουρήσεις του χωριού τους, αφού η πολιτεία, σύμφωνα με όσα λένε, δεν μπορεί να υπερασπιστεί την ασφάλεια τους.

Πάνω από 26 κάτοικοι των Βαβύλων, χωρισμένοι σε μικρές ομάδες των 4 ατόμων  βρίσκονται από το  βράδυ της Παρασκευής στους δρόμους, τις νυχτερινές κυρίως ώρες, αναπληρώνοντας το «κενό» του κράτους και ενισχύοντας έστω και με αυτό τον τρόπο το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.
Μάλιστα την πρώτη βράδια της ιδιότυπης αυτής περιπολίας, τα μελή μια ομάδας, έπεσαν πάνω σε λαθρομετανάστες, που μόλις είχαν διαρρήξει ένα ακόμη σπίτι. Οι δράστες στην θέα των κατοίκων τράπηκαν σε φυγή, πετώντας τα κλοπιμαία που παραδόθηκαν στην αστυνομία για να τα παραδώσει με την σειρά της στον κάτοχο. ΠΗΓΗ

Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάς: Η Europol στέλνει 200 αστυνομικούς για εντοπισμό τζιχαντιστών που στήνουν τρομοκρατικούς θύλακες στα “hot spot”
Δεν υπάρχει μέρα που να μην επιβεβαιώνεται η Χρυσή Αυγή σχετικά με τα διάτρητα ελληνικά σύνορα και την επικίνδυνη λαθρομεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση συνεπικουρούμενη από τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου".

Πρώτη είδηση της ημέρας είναι ότι περίπου 200 αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας θα φτάσουν στα ελληνικά νησιά τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να ελέγχουν τις ροές τζιχαντιστών ανάμεσα στους μετανάστες, όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της Europol Ρομπ Γουέινραϊτ.
Ο Γουένραϊτ παρουσίασε μια ξεκάθαρη θέση, η οποία έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα όλες τις μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών κρατών. Το Ισλαμικό κράτος, θέλοντας να απαντήσει στα χτυπήματα που δέχεται εντός της Συρίας, αποφάσισε να στείλει σκληροπυρηνικούς τζιχαντιστές στην Ευρώπη, προκειμένου να στήσουν θύλακες τρομοκρατικών επιθέσεων στα κέντρα λαθρομεταναστών.
«Οι αξιωματικοί θα αναπτυχθούν στα ελληνικά νησιά, ίσως και στην Ιταλία. Θα υπάρξει μια δεύτερη γραμμή άμυνας. Ελπίζουμε να αναπτύξουμε ορισμένους αξιωματικούς μέσα στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, καθώς ανησυχούμε για αναφορές ότι αυτού του είδους τα κέντρα γίνονται στόχος προσπαθειών ριζοσπαστικοποίησης μεταναστών» λέει ο Γουέινραϊτ.
Οι περίπου 200 αξιωματικοί που θα φτάσουν στα Βαλκάνια, θα αναπτυχθούν στα ελληνικά νησιά και θα χρησιμοποιήσουν μεθόδους της αγγλικής ασφάλειας. «Διαπιστώνουμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, μια στρατηγική του Ισλαμικού Κράτους να βάλει όσους περισσότερους τζιχαντιστές μπορεί μέσα στην Ευρώπη και να πραγματοποιήσει επιθέσεις ανάλογες με αυτές στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες», ανέφερε χαρακτηριστικά στην «Evening Standard» ενώ συμπλήρωσε πως θα υπάρξουν κι άλλες παρόμοιες τις επιθέσεις.
Μάλιστα ο Γουένραϊτ αποκάλυψε πως την περασμένη εβδομάδα η Europol ανακάλυψε σε καμπ μεταναστών στην Ελλάδα διάφορα διαβατήρια, τα οποία προορίζονταν για να χρησιμοποιηθούν από τζιχαντιστές!
Δυστυχώς, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η αυστηρή φύλαξη των συνόρων και η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών ΠΗΓΗ

«Ελεύθερη Ώρα»: Η λίστα με τις ΜΚΟ του Σόρος για να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή


της Βέτας Ανδρή
Απόρρητα αρχεία Σόρος: «Ημίμετρο η φυλάκιση της Χρυσής Αυγής… Να τεθούν εκτός νόμου όλοι οι Εθνικιστές»! ..>>>>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!!!

Συριζαίος υπουργός Βίτσας: 60.000 “πρόσφυγες” δεν είναι πολλοί - Χωράμε και άλλους! Θα τους βάλουμε σε ξενοδοχεία και σπίτιαΤο σχέδιο της κυβέρνησης για την δημιουργία 33 καταυλισμών λαθρομεταναστών σε όλη την χώρα αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας του Σύριζα, Δημήτρης Βίτσας .

Μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι οι περίπου 60.000 εγκλωβισμένοι «πρόσφυγες» σε όλη τη χώρα δεν είναι και τεράστιος αριθμός, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγκατασταθούν σύντομα και άλλοι...

Σχετικά με την διαχείριση του αριθμού των λαθρομεταναστών σε όλη την χώρα είπε στόχος είναι να δημιουργηθούν σε 31-33 καταυλισμοί όλη τη χώρα και ταυτόχρονα θα αυξηθεί η φιλοξενία σε σπίτια και ξενοδοχεία μέσω του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας.

Όπως είπε, από τα κέντρα αυτά εξαιρείται η Θράκη και ορισμένοι νομοί που βρίσκονται στα σύνορα. Αναφερόμενος στην υπόθεση της Κρήτης τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψη του σχεδίου για μεταφορά 2.000 λαθρομεταναστών είπε ότι «προσπαθούμε να διαμορφώσουμε μια κατάσταση ώστε κάθε περιφέρεια να αναλάβει ένα βάρος όταν και εφόσον χρειαστεί!»...>>>>
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!


Ο ανεκδιήγητος Μπουτάρης χωρίς ίχνος ντροπής αποκαλεί τα σκόπια «Μακεδονία» 
Τα σκόπια «Μακεδονία» αποκάλεσε σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Ο Μπουτάρης κατά την παρουσία του στα σκόπια μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Sitel και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις Ελλάδας - σκοπίων, αλλά και το ζήτημα της γλώσσας. Στη συνέχεια  ο Μπουτάρης είπει ότι «θα πρέπει να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όσο περισσότερο τη "Μακεδονία" να γίνει μέλος της ΕΕ. Η ένταξη σημαίνει πολύ περισσότερα από μία οικονομική συμφωνία».
Σε επόμενη ερώτηση σχετικά με την παρουσία του σε Φόρουμ, όπου ήταν ένας από τους ομιλητές, ο Μπουτάρης χρησιμοποίει ξανά τον όρο «Μακεδονία», τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως «είναι πολύ σημαντικό, ότι πολλοί από τους μαθητές που βρέθηκαν σε αυτό είναι από τη Μακεδονία» και στη συνέχεια προσθέτει πως «η Δημοκρατία της Μακεδονίας επί Τίτο  ήταν πολύ υποτιμημένη και απαξιωμένη».
Το περιεχόμενο της συνέντευξης αποκαλύπτει για ακόμη μια φορά, όχι μόνο τι πιστεύει ο Μπουτάρης και οι όμοιοί του για το ζήτημα του ονόματος, αλλά και τι προτίθενται να πράξουν.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!  ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από το 2006 η ΝΔ νομοθετούσε για το ενδεχόμενο “μαζικής εισροής εκτοπισθέντων αλλοδαπών”!

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας, τα κομματόσκυλα της ΝΔ επιχειρούν να εξαπατήσουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ισχυριζόμενοι πως το χρεοκοπημένο κόμμα τους μπορεί να λύσει το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα.
Στο σημερινό της φύλλο, η εφημερίδα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" παρουσιάζει την ωμή πραγματικότητα, τρίβοντας στη μούρη των πατριδοκάπηλων της ψοφοδεξιάς τα έργα τους, τα οποία και άνοιξαν τον δρόμο στην αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.
Στις 14 Απριλίου του έτους 2006 (επί κυβερνήσεως δηλαδή ΝΔ), δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα υπ' αριθμό 80, το οποίο προβλέπει την παροχή προσωρινής προστασίας σε περίπτωση μαζικής εισροής εκτοπισθέντων αλλοδαπών!
Το εν λόγω Προεδρικό Διάταγμα φέρει φαρδιές-πλατιές τις υπογραφές του Κάρολου Παπούλια (τότε Προέδρου της Δημοκρατίας) και των κάτωθι υπουργών: ...>> ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΔΩ!!!!

Μετέφεραν στα κρυφά λαθρομετανάστες στην ΚαστοριάΤη νύχτα την Τετάρτης 24 Αυγούστου μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο "Δέδης" στην Καστοριά και ιδιοκτησίας Μιχαηλίδη, 30 οικογένειες λαθρομεταναστών, υπό άκρα μυστικότητα, δεδομένου ότι κανείς εκ των τοπικών φορέων (περιφέρεια και Δήμος), αλλά ούτε και η Αστυνομία γνώριζε το παραμικρό.
Ερώτημα 1ο και μάλιστα εύλογο. Γιατί αυτή η μυστικότητα; Γιατί δεν ενημερώθηκαν οι, κατά νόμο και αρμοδιότητα, τοπικοί φορείς και η υπεύθυνη για την τάξη και ασφάλεια, αστυνομία; Τι έχουν να κρύψουν οι ιθύνοντες του Υπουργείου μεταναστευτικής Πολιτικής; Τέλος υπάρχει και άλλος νομός της Ελλάδας, όπου μεταφέρθηκαν μυστικά λαθρομετανάστες ή αποτελεί "προνόμιο" και πρωτοτυπία για την Καστοριά; Ο μόνος που γνώριζε ήταν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου κ. Μιχαηλίδης, ο οποίος ήταν και υποψήφιος με τη ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές, διότι υπέγραψε και τη σχετική σύμβαση με την Ύπατη Αρμοστεία.
Ερώτημα 2ο. Με ποιους όρους συμφώνησε ο κ. Μιχαηλίδης για να διαθέσει τη ξενοδοχειακή μονάδα; Έλαβε γνώση της εθνικότητας των λαθρομεταναστών και αν υπάρχουν μεταξύ αυτών πιθανοί κίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία; Αν γνώριζε όφειλε να ενημερώσει αρμοδίως. Για ποιο χρονικό διάστημα διέθεσε το ξενοδοχείο, υπό την έννοια αν οι λαθρομετανάστες θα παραμείνουν προσωρινά ή δημιουργείται μια μόνιμη κατάσταση; Ως υποψήφιος με τη ΝΔ, ενημέρωσε το κόμμα του και αν ναι τι οδηγίες έλαβε; Αυτό το ερώτημα μάλιστα είναι το πλέον επίκαιρο και φλέγον μετά και το σκάνδαλο που προέκυψε με τη σίτιση στο "hot spot" Σερρών. Αν τέλος δεν ενημέρωσε τη ΝΔ, τότε όσα προεκλογικά υποσχέθηκε για τη λύση του μεταναστευτικού προβλήματος, τα θυσίασε στο βωμό του χρήματος και της μπίζνας.
Το όλο θέμα αποτέλεσε και θα συνεχίσει να αποτελεί πεδίο αντιπαράθεσης με ανταλλαγή ύβρεων και αλληλοκατηγοριών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Όλα αυτά βέβαια για τα μάτια του κόσμου, καθότι το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι αποτέλεσμα των πολιτικών των 2 κομμάτων.
Η εγκληματική και εθνοκτόνα πολιτική των ανοικτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ και των 2 υπουργών μεταναστευτικής πολιτικής Χριστοδουλοπούλου και Μουζάλα, οι οποίοι να σημειώσω δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τον ακριβή αριθμό λαθρομεταναστών που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα. Να θυμίσω την περίφημη φράση της κυρά Τασίας, ότι οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια, ενώ στην πραγματικότητα κατάντησε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι.
Από την άλλη, η ΝΔ στηρίζει αναφανδόν την πολιτική των Ευρωπαίων του Λαϊκού Κόμματος στο οποίο ανήκουν, βάσει της οποίας χρειάζονται μετανάστες σε μεγάλους αριθμούς, για να εξασφαλίσουν φθηνά εργατικά χέρια. Βέβαια αυτό που κρύβουν επιμελώς είναι ότι, από τις χιλιάδες που έχουν εισέλθει στην Ευρώπη, θα διαλέξουν αυτούς που θέλουν και πληρούν τις προυποθέσεις, ενώ οι υπόλοιποι, λιγότερο ικανοί ή/και άχρηστοι κατά τα κριτήριά τους, θα εγκλωβιστούν, πού αλλού, στην Ελλάδα. Για αυτό και έκλεισαν όλες οι χώρες τα σύνορά τους.
Εδώ να υπενθυμίσω ότι ο Επίτροπος μετανάστευσης είναι το εξέχον στέλεχος της ΝΔ, Αβραμόπουλος, ο οποίος εκτελεί πιστά τις διαταγές του Γιούνγκερ και της Μέρκελ, ενώ γνωρίζει πόσο μεγάλο κακό κάνει στην Ελλάδα.
Εν κατακλείδι, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ φέρουν ακέραιες ευθύνες διότι αποδείχτηκε περίτρανα ότι είναι υπέρμαχοι της λαθρομετανάστευσης και συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια!
Η Χρυσή Αυγή θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για να αποτρέψει τη δημιουργία "hot spot" είτε στο Νομό Καστοριάς είτε σε οποιοδήποτε ιερό κομμάτι της Ελληνικής γης.
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής

Νέα θρασύτατη δήλωση Ξυδάκη: Η κυβέρνηση συμπονά και υποφέρει μαζί με τους πολίτες!

Ο ανεκδιήγητος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος εντελώς ανερυθρίαστα είχε πει στο παρελθόν ότι δεν έγινε και τίποτα φοβερό που οι τούρκοι μετέτρεψαν ξανά την Αγία Σοφία σε τζαμί, ενώ επίσης, είχε υποστηρίξει ότι η λύση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι η... πολιτογράφηση των αλλοδαπών, ξαναχτύπησε.
Την ώρα που ο κόσμος ξεσηκώνεται για ΕΝΦΙΑ, άγρια φορολόγηση και οι περισσότεροι πολίτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης με δήλωσή του υποστήριξε ότι οι Έλληνες έχουν τη συμπόνια της κυβέρνησης, προκαλώντας την κοινή γνώμη....>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Ξεπουλάει το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς ο Κοτζιάς


Σε μια τουλάχιστον περίεργη (για να μην πούμε άστοχη, ύποπτη ή προδοτική) δήλωση προέβη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ευρισκόμενος στα Σκόπια, σε ομιλία του ενώπιον των διπλωματών του γειτονικού κρατιδίου. «Ελλάδα και Σκόπια θα βαδίζουν μαζί μόλις επιλυθεί το θέμα του ονόματος και ακυρωθούν οι αλυτρωτισμοί. Μαζί θα βαδίζουν τον δρόμο της Ευρώπης».
Έτσι όπως έκανε την δήλωσή του ο Κοτζιάς, φαίνεται ότι το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα είναι  «οι αλυτρωτισμοί». Αν, δηλαδή, τα Σκόπια αποκηρύξουν τις αλυτρωτικές τους διαθέσεις (σε προσωρινή φάση βεβαίως) τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο ζήτημα της επίλυσης της ονομασίας.
Μήπως ο Κοτζιάς μας παρουσιάζει μια ζοφερή εικόνα από το εγγύς μέλλον; Μήπως προεξοφλεί  την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς, με αντάλλαγμα την αποκήρυξη του αλυτρωτισμού, ο οποίος, όμως, μπορεί να επανέλθει άνετα αργότερα, αφού θα έχουν εξασφαλίσει προηγουμένως την πλήρη συγκατάθεση της Ελλάδας για την χρήση του ονόματος της Μακεδονίας;
Όπως και να έχει, η δήλωση αυτή του Κοτζιά μόνο προβληματισμό προκαλεί για το πώς η Ελλάδα έχει φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια να απεμπολήσει επί της ουσίας κάθε πραγματικό ενδιαφέρον για το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ.
Η θέση της Χρυσής Αυγής παραμένει αδιαπραγμάτευτη: Κανένας συμβιβασμός για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προκλήσεις δίχως όρια: Τουρκική φρεγάτα παρενέβη εντός των θαλάσσιων συνόρων της Κύπρου“Τρέμει” ο Τραμπ: Ο Λεβέντης πάει στις ΗΠΑ για μια χειραψία με την Χίλαρι!
Πιθανώς κάποιοι να νομίζουν ότι πρόκειται για αστείο ή σατιρική είδηση, αποτελεί όμως πραγματικότητα στην φαιδρή προδοτική πολιτική σκηνή της χώρας. Η είδηση έρχεται από το "Secret" και με τον βαρύγδουπο τίτλο "η ώρα του Λεβέντη" πραγματικά προσφέρει γέλιο, καθώς τον γραφικό παραγιό των νταβατζήδων κανείς πια δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά.
Ο λόγος για τον Βασίλη Λεβέντη, που όπως αποκαλύπτει το άρθρο είναι με το ένα πόδι στις ΗΠΑ για να συνοδέψει τον γιο του πρώην αφεντικού του, Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ. Η αιτία που ο πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων μετά τα γεύματα και τις εντολές που πήρε από τις ευρωπαϊκές πρεσβείες μεταβαίνει στο... Αμέρικα, είναι για να παρευρεθεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης στην Χίλαρι Κλίντον!..>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Η Χρυσή Αυγή σε νέα χολιγουντιανή υπερπαραγωγή! Τι έκανε ο Ματ Ντέιμον στην πορεία για τα Ίμια;

Τις ημέρες αυτές κυκλοφορεί στους κινηματογράφους μία νέα χολιγουντιανή παραγωγή, το τρέιλερ της οποίας μας άφησε άναυδους. Ο πρωταγωνιστής βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος ανάμεσα σε διαδηλωτές με ελληνικές σημαίες και μαυροκόκκινους μαίανδρους!
Όπως είδαμε στο ολιγόλεπτο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο γνωστός υπερ-κατάσκοπος Τζέισον Μπορν (Ματ Ντέιμον) έρχεται στην Αθήνα για μία επικίνδυνη αποστολή και μπλέκεται σε μία κατάσταση χάους, όπου χιλιάδες εξαγριωμένοι εθνικιστές διαδηλωτές έχουν περικυκλώσει τη βουλή και συγκρούονται με τα ΜΑΤ.

Οι εικόνες είναι τόσο καλά σκηνοθετημένες που νομίζεις πως βρίσκεται πραγματικά στο Σύνταγμα. Οι στολές των αστυνομικών, ο εξοπλισμός τους, ακόμα και οι φωτεινές ενδείξεις στα λεωφορεία είναι πιστή αντιγραφή των ελληνικών. Φαίνεται πως οι παραγωγοί της ταινίας μελέτησαν με τις ώρες τα βίντεο από τις πορείες της Χρυσής Αυγής, γιατί οι σημαίες και τα πανό των διαδηλωτών είναι βγαλμένα στην κυριολεξία μέσα από τις κομματικές μας εκδηλώσεις. Η σημαία με το μαίανδρο στο παρακάτω πλάνο έγινε σίγουρα παραγγελία από το κατάστημα της Χρυσής Αυγής:

Κάποιοι τηλεθεατές σίγουρα πείστηκαν πως ο Ματ Ντέιμον είχε κατέβει στην πορεία για τα Ίμια. Στην πραγματικότητα πρόκειται για πλάνα γυρισμένα στην Τενερίφη της Ισπανίας. Από ένα σημείο και μετά βέβαια το σενάριο ξεφεύγει, αρχίζουν και πέφτουν μολότοφ και στο τέλος ρουκέτες RPG...
Εμείς θα θέσουμε το εξής απλοϊκό ερώτημα: πώς γίνεται η Χρυσή Αυγή, που είναι παντελώς ανύπαρκτη στα τσοντοκάναλα των νταβατζήδων του ελλαδιστάν, να πρωταγωνιστεί στις μεγαλύτερες χολυγουντιανές υπερπαραγωγές;
Πώς είναι δυνατό να σε παρακολουθούν προσηλωμένοι οι παράγοντες του κολοσσού Universal και να κάνουν ότι δεν σε βλέπουν οι τελειωμένοι καναλάρχες - λήσταρχοι του δημοσίου χρήματος και οι παπαγάλοι των βραδινών δελτίων;
Δείτε το σχετικό βίντεο από το 0.32 μέχρι το 1.18 και πάρτε μία γεύση από χολιγουντιανή αναπαράσταση πορείας της Χρυσής Αυγής:  ΠΗΓΗ


Δημοσιογράφος της ΕΡΤ χαρακτήρισε “γκάου” την Κατερίνα Στεφανίδη, γιατί διέπραξε το έγκλημα να μην ξέρει την “Αυγή”!

Τι ήθελε να βγει η χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη και να δηλώσει ότι δεν γνωρίζει την εφημερίδα “Αυγή”; Δημοσιογράφος της ΕΡΤ και της ΕΡΑ ΣΠΟΡ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ, την ολυμπιονίκη ως “γκάου”(!), επειδή έκανε το... έγκλημα να μην ξέρει ότι εκδίδεται (γραπτώς εννοούμε...) η εν λόγω φυλλάδα.
Ο λόγος για κάποιον Βασίλη Παπανικολάου, ο οποίος δουλεύει σε κρατικές συχνότητες, που συντηρούνται από όλους τους Έλληνες και θεώρησε ότι θα έπρεπε να δώσει διαπιστευτήρια... συριζοφροσύνης. “Πίστεψε” τόσο πολύ στο περιεχόμενο της ανάρτησης που έκανε, ώστε λίγο μετά την κατέβασε...

Είναι, όμως, καλύτερα, τόσο για τον συγκεκριμένο αυτόκλητο υπερασπιστή της “Αυγής”, όσο και για τους λοιπούς συριζαίους, που η Στεφανίδη εξεδήλωσε άγνοια για την φυλλάδα αυτή. Γιατί αν την γνώριζε, θα ήξερε και το περιεχόμενό της. Και τότε, πολύ πιθανόν, θα έλεγε: “Μήπως μου μιλάτε για μια πατσαβουροφυλλάδα, η οποία είναι η τελευταία κυκλοφοριακά εφημερίδα και κινείται γύρω στα 1.000 φύλλα ημερησίως; Μια ανθελληνική φυλλάδα που προωθεί τον εθνομηδενισμό, την πολυπολιτισμικότητα, την παραχάραξη της Ιστορίας, κάθε τι το παρακμιακό και περιθωριακό; Μια εμετική φυλλάδα, στην οποία επί χρόνια υπεύθυνος σ' αυτήν ήταν ο αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων Φίλης; Αν μιλάτε γι' αυτήν, ναι την ξέρω, και είμαι Υπερήφανη για τα όσα είπε εναντίον μου αυτό το ρυπαρό έντυπο με την μηδαμινή κυκλοφορία”.
Επομένως, οι... “Αυγίτες” και οι συνοδοιπόροι τους είναι μάλλον τυχεροί που η Στεφανίδη δεν ήξερε τι εστί “Αυγή”. Όσο για τον χαρακτηρισμό “γκάου”, αν αυτός διατυπωνόταν για τον αθλητή μιας ξένης χώρας (κατά προτίμηση αφρικανικής ή ασιατικής) είναι πολύ πιθανόν να ενεργοποιούνταν τα αντανακλαστικά των “αντιρατσιστών” και των νόμων φίμωσης της άποψης που αυτοί έχουν φτιάξει. Επειδή, όμως, η Στεφανίδη είναι Ελληνίδα όλα επιτρέπονται...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Υ.Γ. Με νέα του ανάρτηση, ο Παπανικολάου έκανε την... αυτοκριτική του λέγοντας χαρακτηριστικά “Συγγνώμη από την κ. Στεφανίδη. Ο γκάου είμαι εγώ”. Ό,τι πεις μεγάλε...
ΥΓ2. Ο Βασίλης Παπανικολάου ήταν αποσπασμένος για 8 μήνες (Ιούλιος 2015 - Φεβρουάριος 2016) στο γραφείο της Γεροβασίλη.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1342680816109931366

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item