Widgets

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ: «ΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΝΕ, ΓΕΡΝΑΝΕ και ΨΟΦΑΝΕ... ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ???»


Κυνική ανησυχία ΔΝΤ για το δημογραφικό στην Ελλάδα: Ποιος θα δουλεύει για να μας πληρώνει τα τοκοχρεολύσια;

Καμπανάκι κινδύνου για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας σήμανε το ΔΝΤ, επισημαίνοντας ότι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη η μέση ηλικία του πληθυσμού θα αυξάνεται καθ’ όλη τη διάρκεια των επόμενων 20 ετών.
Αυτό, βεβαίως, ήταν γνωστό. Όπως γνωστό ήταν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδος φθίνει δραματικά, ως αποτέλεσμα του συγχρόνου τρόπου ζωής. Από πού πηγάζει, όμως, αυτό το... ξαφνικό ενδιαφέρον του ταμείου για το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας;
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η έκθεση του ταμείου, οι επιπτώσεις θα είναι οι εξής:..>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ

H αύξηση του ΦΠΑ γονάτισε τα νοικοκυριά: έκοψαν ακόμα και βασικά είδη πρώτης ανάγκης
«Βουτιά» κατέγραψε ο όγκος πωλήσεων στα σούπερ μάρκετ - Μειώθηκε και ο τζίρος τους
Με δραματική μείωση της κατανάλωσης σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του 2016, αποκαλύπτοντας ότι επικρατεί βαθιά ύφεση στην καθημερινότητα των ελληνικών νοικοκυριών.
Τα στοιχεία της εταιρείας ερευνών αγοράς IRI δείχνουν υποχώρηση του τζίρου στα σούπερ μάρκετ κατά 8,8% το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2016 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2015, ενώ ακόμη μεγαλύτερη, της τάξης του 12,6%, είναι η κάμψη του όγκου πωλήσεων.
Τα στοιχεία από την αγορά, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι, καθώς οι έως τώρα εκτιμήσεις δείχνουν σημαντική υποχώρηση των πωλήσεων τόσο τον Ιούλιο όσο και κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, ακόμη και σε τουριστικές περιοχές αλλά και σε εποχικά είδη.
Σύμφωνα με επιχειρηματίες του κλάδου, αλλά και ειδικούς επί των στατιστικών στοιχείων του κλάδου των σούπερ μάρκετ η αιτία για την κατάρρευση των πωλήσεων, η οποία εντείνεται μήνα με τον μήνα, εντοπίζεται αφενός στην εξάντληση των ορίων αντοχής των καταναλωτών και αφετέρου στην αύξηση των τιμών που διαπιστώνεται στα είδη σούπερ μάρκετ λόγω και των αυξήσεων του ΦΠΑ.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Το ΔΝΤ ήρθε στην Ελλάδα για τον έλεγχο των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων


“Ο Σύριζα εξοντώνει” - Πάνω από 1.000 ευρώ για ΕΝΦΙΑ θα πληρώσουν 600.000 ιδιοκτήτες ακινήτων
Έρχεται η «λυπητερή» του ΕΝΦΙΑ για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων - Η μεσαία τάξη θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Κυριακάτικου Τύπου το 8% έως 10% των ιδιοκτητών θα κληθεί να πληρώσει περισσότερο από το 30% του φετινού ΕΝΦΙΑ, δηλαδή περισσότερα από 800 εκατομμύρια ευρώ. Η «λυπητερή» θα πλήξει πρωτίστως μέρος της μεσαίας τάξης της χώρας, μετά τις αλλαγές στις οποίες έχει προβεί το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο την ανακατανομή των βαρών του φόρου στα ακίνητα.
Σε περίπτωση που τα νοικοκυριά δεν μπορούν να καταβάλουν τον φόρο που τους αναλογεί ουσιαστικά θα εγείρει αμφιβολίες για τον εισπρακτικό στόχο του φετινού ΕΝΦΙΑ, ο οποίος και ανέρχεται σε 2,65 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ ταυτόχρονα προκαλεί πιέσεις σε ολόκληρο τον προϋπολογισμό.
Ο στόχος είσπραξης 2,65 δισ. ευρώ από τον φετινό ΕΝΦΙΑ θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τις οικονομικές αντοχές 600.000 ιδιοκτητών, καθένας εκ των οποίων θα κληθεί να πληρώσει πάνω από 1.000 ευρώ σε κύριο και συμπληρωματικό φόρο.
Εάν βάλουμε, μάλιστα, στην εξίσωση και το ότι ο ΕΝΦΙΑ βεβαιώνεται σε ατομικό επίπεδο, αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν νοικοκυριά που θα κληθούν να πληρώσουν 3.000 έως 4.000 ευρώ. Μιλάμε για ποσά που προφανώς πολλοί μεσαίοι αδυνατούν να καταβάλουν σήμερα, τουλάχιστον όχι εκπρόθεσμα.
Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η εκκαθάριση του φετινού ΕΝΦΙΑ αναμένεται να γίνει στα τέλη Αυγούστου και με βάση τον ισχύοντα προγραμματισμό, ο φόρος θα πληρωθεί σε πέντε δόσεις, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναδρομικές μνημονιακές περικοπές απειλούν τις συντάξεις που θα εκδοθούν με τον «ασφαληστρικό» νόμο Κατρούγκαλου

Έργα και ημέρες μνημονιακού Σύριζα: 2,28% αύξηση των ανέργων μέσα σε 1 μήνα!

Μπορεί ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός να μιλά για γερές βάσεις στην οικονομία, επιστροφή στην κανονικότητα, να χορεύει τον "καγκελάρη" και να κάνει ένα σωρό γραφικότητες, αλλά η σκληρή μνημονιακή πραγματικότητα τον διαψεύδει καθημερινά.
Ακόμα και μέσα στην τουριστική περίοδο που θεωρητικά η ελληνική οικονομία λαμβάνει κάθε σεζόν μία νέα ώθηση από τον τουρισμό, η κατάρρευση συνεχίζεται.
Μέσα σε έναν μήνα, από τον προηγούμενο Ιούνιο μέχρι τον Ιούλιο οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 2,28% όπως ανακοίνωσε με επίσημα στοιχεία ο ΟΑΕΔ. Εδώ να επισημάνουμε ότι μιλάμε για τους καταγεγραμμένους άνεργους. Δεν υπολογίζουμε τους ημιαπασχολούμενους που παίρνουν... χαρτζηλίκια, τους απλήρωτους, τους φοιτητές, τους εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό και όσους δεν έχουν πάει να καταγραφούν στον ΟΑΕΔ, αφού έτσι κι αλλιώς κανείς δεν βρίσκει εργασία.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ, στα 846.000 άτομα ανέρχονται οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιούλιο σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ΟΑΕΔ, περισσότεροι σε σχέση με τον Ιούνιο κατά 18.867, αυξημένοι σε ποσοστό 2,28%. Τα 440.584 άτομα (ποσοστό 52,08%) είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα περισσότερο ή ίσο με 12 μήνες και 405.416 (47,92%) είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι για χρονικό διάστημα λιγότερο των 12 μηνών.
Με βάση την ηλικία το μεγαλύτερο ποσοστό καταγράφεται στην ηλικιακή ομάδα 30-44 με ποσοστό 52,14%, ενώ το 91,06% είναι ελληνικής καταγωγής και το 44,52% απόφοιτοι λυκείου.
Τέλος, οφείλουμε να επισημάνουμε την αμφισβήτησή μας ακόμα και σε αυτά τα στοιχεία, καθώς οι άνεργοι στην χώρα μας σύμφωνα με τα στοιχεία της "Καθημερινής" για το 2015 ανέρχονται σε σχεδόν 2 εκατομμύρια και οι οικονομικά μη ενεργοί πολίτες σχεδόν 4,5 εκατομμύριαΠΗΓΗ


Οι τοπικές κοινωνίες αντιτίθενται στα κυβερνητικά σχέδια: Δεν θέλουν τους “πρόσφυγες” - Nα τους πάρουν οι «αλληλέγγυοι»

Μόλις άρχισε η λεγόμενη «προσφυγική» κρίση και φτιάχτηκαν τα πρώτα hot spots, οι αρμόδιοι υπουργοί της συγκυβέρνησης είχαν δηλώσει, ότι θεωρούν απαραίτητη την σύμφωνη γνώμη των τοπικών κοινωνιών.

Πράγματι, στην αρχή υπήρχε συμφωνία αρκετών εκπροσώπων των τοπικών κοινωνιών (δημάρχων) και φορέων, αν και οι… κακές γλώσσες έλεγαν πως για να εξασφαλιστεί αυτή η συμφωνία δούλεψαν τα «μυστικά κονδύλια» του κράτους… 

Τώρα τελευταία, όμως, η συγκυβέρνηση εισπράττει συνεχείς αρνήσεις, οδηγώντας τα δημοσιογραφικά της όργανα να κάνουν πικρόχολα σχόλια, του τύπου «Κρητική φιλοξενία… μόνο για πλουσίους» (φυλλάδα του «Ιού» φον Δημητράκη). Έτσι, στην Κρήτη, έμποροι, ξενοδόχοι και τουριστικοί πράκτορες απορρίπτουν ρητά και κατηγορηματικάτην έλευση των 2.000 (για αρχή…) «προσφύγων».

Το ίδιο συνέβη και με τον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, στην περιοχή του οποίου οι «αλληλέγγυοι» είχαν έτοιμο σχέδιο μετατροπής ξενοδοχείων σε… hot spots, για την φιλοξενία 1.100 «προσφύγων». Αλλά, με ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, ανακοινώθηκε ότι: «Η περιοχή των Αγίων Θεοδώρων δεν δύναται να φιλοξενήσει πρόσφυγες και μετανάστες», προκαλώντας νέα πικρόχολα σχόλια των «αλληλέγγυων» της κυβερνητικής δημοσιογραφίας: «Φαίνεται πως κάποιοι στην περιοχή θέλησαν να υψώσουν δίπλα στη γαλάζια σημαία της παραλίας των Αγίων Θεοδώρων τη μαύρη σημαία της μικροψυχίας, αν όχι της ξενοφοβίας και του ρατσισμού». 

Αχ, αυτοί οι «αλληλέγγυοι». Που είναι «αλληλέγγυοι» μόνο όταν είναι να «φορτώσουν» τα «προσφυγάκια» σε ώμους άλλων. Αλλά δεν κάνουν ούτε κουβέντα για να τους πάρουν στα σπίτια τους και να λυθεί μια χαρά το πρόβλημα! 

(ΥΓ): Αφελής ερώτηση: γιατί άραγε η συγκυβέρνηση των συριζοξεφτιλισμένων και οι «αλληλέγγυοι» βρίσκουν μονίμως παραθαλάσσιες τουριστικές περιοχές για να εγκαταστήσουν τους προστατευομένους τους; Τόσο πολύ τους ενοχλεί ο τουρισμός -που είναι πλέον η μοναδική πηγή εισοδήματος για εκατομμύρια Έλληνες- και θέλουν να τον καταστρέψουν; Τι παιχνίδι παίζουν; ΠΗΓΗ

Μπορεί οι ψεύτες του Σύριζα να λένε ότι δεν υπάρχει νέα έξαρση της λαθρομετανάστευσης, τα γεγονότα όμως τους διαψεύδουν πανηγυρικά. 

«Προσφυγικούς» καταυλισμούς σε όλη την χώρα σχεδιάζουν οι συριζαίοι: 1.000 λαθρομετανάστες σε κάθε περιφέρεια της Ελλάδας!


Την ανακατανομή των λαθρομεταναστών σε νέα κέντρα φιλοξενίας, που θα δημιουργηθούν σχεδόν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, εξετάζει η κυβέρνηση. Οι μοναδικές περιοχές που θα εξαιρεθούν είναι οι ακριτικοί νομοί, όπως ο Έβρος, και μικρά νησιά. 

Η δημιουργία των νέων κέντρων θα γίνεται βάσει πληθυσμιακών κριτηρίων. Στόχος της κυβέρνησης είναι η κάθε δομή να στεγάζει 500 έως και 1.000 άτομα, προκειμένου οι καταυλισμοί να μην μετατραπούν σε «μικρές πόλεις». Η υλοποίηση του θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο. Ο εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου για το προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης με δηλώσεις του σημείωσε ότι αρκετές από τις παλιές δομές κατασκευάστηκαν σε «καθεστώς βιασύνης» και συνεπώς δεν πληρούν όρους αξιοπρεπούς διαβίωσης, ενώ αντίθετα οι νέοι χώροι φιλοξενίας θα διαθέτουν κοντέινερ, κι όχι αντίσκηνα. 


Στην τρέχουσα φάση, όπως είπε, γίνεται επαναξιολόγηση των σημερινών καταυλισμών ώστε να διαπιστωθεί ποιες μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται μετά από μικρές αναβαθμίσεις, και ποιες πρέπει να καταργηθούν. Ορισμένα σημερινά κέντρα δεν αποκλείεται να διατηρηθούν και ως εφεδρικοί χώροι φιλοξενίας. 

Εν τω μεταξύ, με αυξημένους ρυθμούς συνεχίζονται οι λαθρομεταναστευτικές ροές προς τα ελληνικά νησιά μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, όπως φανερώνουν τα στοιχεία που έχει δώσει δημοσιότητα το κυβερνητικό όργανο για το προσφυγικό. 


Οι αφίξεις στα ελληνικά παράλια υπερδιπλασιάστηκαν ανάμεσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και το δεύτερο μισό του μήνα που ακολούθησε το πραξικόπημα, φθάνοντας από 634 σε 1.277. Τις πρώτες 20 ημέρες του Αυγούστου ο αριθμός των αφίξεων έφθασε στους 2.100, ήτοι κατά μέσο όρο πάνω από 200 την ημέρα.ΠΗΓΗ1

Σύντομα θα έρχονται απευθείας στον Πειραιά: Λαθρομετανάστες έφτασαν στην Καλαμάτα και στην Μύκονο! 

67 λαθρομετανάστες διαφόρων εθνοτήτων περισυνέλεξε και μετέφερε σκάφος του Λιμεναρχείου Καλαμάτας από τις βραχονησίδες «δύο Αδέρφια» νότια της νήσου Σαπιέντζας. Οι λαθρομετανάστες έχουν μεταφερθεί και βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο της Πύλου. 

Στις 4:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία για ύπαρξη μικρού σκάφους κοντά στη νήσο Σαπιέντζα, η αστυνομία ειδοποίησε το κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας και αμέσως πλωτό σκάφος του Λιμενικού ξεκίνησε έρευνα στην περιοχή όπου το χάραμα εντόπισε, νότια της νήσου Σαπιέντζα, στις βραχονησίδες «δύο Αδέρφια», ένα μικρό ξύλινο σκάφος λευκού χρώματος, το οποίο είχε προσαράξει και τους ανθρώπους να έχουν βγει στα βράχια. Το σκάφος του Λιμενικού προσέγγισε στις βραχονησίδες και περισυνέλεξε 67 άτομα τα οποία μετέφερε στο λιμάνι της Μεθώνης. 

Αν και δεν θα το φανταζόμασταν τελικά έγινε κι αυτό: Οι κοσμικοί επισκέπτες παραλίας της Μυκόνου είδαν ξαφνικά μπροστά τους 35 λαθρομετανάστες. Το κοντράστ της εικόνας είναι χαρακτηριστικό. Σε γνωστή φημισμένη παραλία του νησιού, την Λιά, αποβιβάστηκαν 35 λαθρομετανάστες οι οποίοι συνοδεία ανδρών του Λιμενικού Σώματος, περπατώντας ανάμεσα στις ξαπλώστρες πήραν το δρόμο για τα περαιτέρω. ΠΗΓΗ

Σύντομα απευθείας στον Πειραιά και γραμμή για τα "hot spot" και το Τζαμί!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ -> Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΝΔΙΑΝΤΡΟΠΑ: «ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ» (Αν δεν γουστάρουν οι Έλληνες να φύγουν) 


Κουρουμπλής: Θα γεμίσουμε όλη την Ελλάδα με λαθρομετανάστες!Συνέντευξη στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων έδωσε ο πρώην πασόκος και νυν συριζαίος υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, περί του λεγόμενου «προσφυγικού».

Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού, ας παραθέσουμε την δήλωση του Κουρουμπλή:

«το πρώτο ζήτημα που τίθεται είναι ότι δεν μπορεί η Μυτιλήνη και οι κάτοικοι της να εξακολουθούν να σηκώνουν μόνοι τους το βάρος αυτό. Θα πρέπει λοιπόν σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων στη Σάμο όλοι οι δήμοι της, ανάλογα με τον πληθυσμό τους, να φιλοξενήσουν κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα εγκλωβισμένοι στη Μυτιλήνη και στα άλλα νησιά. Και πρέπει να πω για άλλη μια φορά πως με αυτή την επίδειξη ανθρωπιστικού αποθέματος που δείξαμε ως ελληνικός λαός όλο αυτό το διάστημα, ας μην επηρεαζόμαστε από τη μιζέρια κάποιων λίγων. Αυτή η συμπεριφορά του ελληνικού λαού δεν πάει χαμένη, ούτε για τώρα ούτε για το μέλλον ούτε και για ζητήματα για την ασφάλεια που θέλει να νοιώθει κάθε χώρα. Και ο νοών νοείτω.».

Ο Κουρουμπλής ουσιαστικά προαναγγέλλει την ίδρυση ενός “HotSpot” σε κάθε γειτονιά.

Αν ο σκοπός ήταν η αποσυμφόρηση των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου τότε η πρώτη κίνηση της κυβέρνησης, πριν από οτιδήποτε άλλο, θα ήταν να σφραγίσει τα σύνορα. Τι νόημα έχει να αδειάζεις το νερό από μία σκάφη, όταν έχεις ανοιχτή τη βρύση;

Συνεπώς, η κίνηση της κυβέρνησης να σχεδιάζει την μεταφορά των λαθρομεταναστών «σε όλους τους Δήμους» δεν αφορά την αποσυμφόρηση των νησιών, αλλά την προετοιμασία για υποδοχή και άλλων εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών.

Αυτό που, βεβαίως, δεν μας είπε ο Κουρουμπλής είναι αν αυτό που λέει αφορά πραγματικά ΟΛΟΥΣ τους δήμους ή αν... εξαιρούνται οι δήμοι στους οποίους δεν έχει σπίτια, αλλά βίλες ή εκεί όπου παραθερίζουν οι υπουργάρες του μνημονίου. ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ του ΘΕΟΥ - ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ από ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ και ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ - Ανεξέλεγκτοι οι λαθρομετανάστες: Άγριες συμπλοκές μεταξύ Σύριων και Πακιστανών

Γερμανικό ΥΠ.ΟΙΚ: Να πιέσουμε οικονομικά την Ελλάδα για να κρατήσει όλα τα “προσφυγάκια”Ενώ η περιβόητη συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας (όπως κι όσο εφαρμόστηκε…) πνέει τα λοίσθια, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν… Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του γνωστού γερμανικού περιοδικού “Der Spiegel” από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, η κυβέρνηση της χώρας ετοιμάζεται για την ώρα της κατάρρευσης της συμφωνίας. Τι σχέση έχει με μια τέτοια υπόθεση το υπουργείο Οικονομικών; Κι όμως έχει.

 Καθότι, σύμφωνα πάντα με το Spiegel, επισημαίνει ότι πρέπει να εξασφαλιστεί η πλήρης συνεργασία της Ελλάδας, ακόμη και αν χρειαστεί να της ασκηθεί «οικονομική πίεση».Ιδού τι γράφει -επί λέξει- το εσωτερικό έγγραφο του υπουργείου (που δεν διαψεύσθηκε…): «Πρέπει να εξασφαλιστεί η συνολική συνεργασία της Ελλάδας – και με τη χρήση οικονομικής πίεσης. Διαφορετικά υπάρχει η απειλή να υποχωρήσουμε σε μια συνοριακή γραμμή, η οποία μπορεί να κρατηθεί μόλις στα Δυτικά 

Βαλκάνια».Καταλαβαίνετε τώρα για οι –παλαιοί και νέοι- μνημονιακοί τσανακογλείφτες εφαρμόζουν οικονομικά προγράμματα που κατά κοινήν ομολογίαν «δεν βγαίνουν»; Για να είναι η Ελλάδα μια ζωή όμηρος των εντολέων τους!  ΠΗΓΗ

Σε «καραντίνα» 12 δήμοι λόγω ελονοσίας! Λαθρομετανάστες “εισάγουν” την ξεχασμένη ασθένεια στην πατρίδα μας - 65 τα κρούσματα από την αρχή του έτους

Εδώ και πολλά χρόνια η Χρυσή Αυγή κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις ξεχασμένες ασθένειες που επανεμφανίζονται στην χώρα μας από την ανεξέλεγκτη  λαθρομετανάστευση. Σήμερα λοιπόν, άλλο ένα ρεπορτάζ έρχεται να μας επιβεβαιώσει αλλά και να μας προβληματίσει ακόμα περισσότερο από τον αριθμό των κρουσμάτων ελονοσίας σε όλη την επικράτεια της χώρας.
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα 12 δήμοι της χώρας έχουν τεθεί σε «καραντίνα» λόγω κρουσμάτων ελονοσίας, μάλιστα κάτοικοι, εργαζόμενοι και επισκέπτες είναι σε προσωρινό αποκλεισμό από οποιαδήποτε αιμοδοσία! Από τα 65 κρούσματα, τα 61 είναι εισαγόμενα από χώρες της Ινδικής χερσονήσου και επτά από χώρες της Αφρικής ενώ τα 8 καταγράφηκαν σε κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ προσπαθεί να καθησυχάζει όμως η αλήθεια παραμένει μία: οι Έλληνες κινδυνεύουν από ασθένειες που δεν υπήρχαν στην Πατρίδα μας, πριν την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών από Ασία και Αφρική!
Ακολουθεί το ρεπορτάζ της Καθημερινής>>>> ΕΔΩ!!!
Επίθεση ενάντια στην Ορθοδοξία: Τσίπρας - Καμμένος στέλνουν κατηγορούμενο τον Μητροπολίτη Χίου επειδή μίλησε για “λαθρομετανάστες”


Πετάνε πλέον τις μάσκες ο άθεος κομμουνιστής Τσίπρας και ο θεομπαίχτης συνοδοιπόρος του, Καμμένος, αρχίζοντας ανοιχτό διωγμό κατά της Ορθοδοξίας μας. Είχαν προηγηθεί βεβαίως οι πρόσφατες τρομοκρατικές ενέργειες των παρακρατικών σκυλιών τους, με εισβολή στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης -και μάλιστα εν ώρα λειτουργίας- οι βεβηλώσεις Ιερών Ναών και η βομβιστική επίθεση στην Ιερά Σύνοδο, ως «προειδοποιήσεις» προς την Εκκλησία να μη μιλάει γι’ αυτά που συμβαίνουν στη χώρα, αλλά όπως φαίνεται το «μήνυμα» δεν ελήφθη, οπότε προχωράνε παραπέρα…


Σύμφωνα, λοιπόν, με «διαρροή»  προς τα ΜΜΕ, ο γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Παπαϊωάννου έστειλε τα σχετικά δημοσιεύματα από το πρόσφατο κήρυγμα του Ελληνοπρεπούς Μητροπολίτη Χίου στην Εισαγγελέα κατά του… ρατσισμού και στην Εισαγγελία Χίου, «προκειμένου να διερευνήσουν αν ο Μητροπολίτης διέπραξε αξιόποινες πράξεις»!
Μια πρώτη απάντηση στο θράσος των κατοχικών κυβερνητών της χώρας έδωσαν κύκλοι της Μητροπόλεως Χίου«Στην αγωνία του Μητροπολίτη να μιλήσει για το πρόβλημα αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης του ανατολικού Αιγαίου κάποιοι θέλουν να βλέπουν ρατσισμό. Κάποιοι εργολαβικά έχουν αναλάβει υπερασπιστές των μεταναστών, λησμονώντας τους ντόπιους πληθυσμούς και τα μεγάλα προβλήματα τους. Η κατάσταση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου απλά δεν πάει άλλο. Αγωνία εκφράζει ο Μητροπολίτης κι όχι μίσος. Αυτή τη στιγμή η Χίος μόνο φιλοξενεί 3.000 μετανάστες». ΠΗΓΗ
Και έπεται συνέχεια…

Υποκλίσεις Μέρκελ σε Ερντογάν: Ευχαριστούμε για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που μας στέλνεις «Σουλτάνε»


Το γεωπολιτικό παίγνιο καλά κρατεί στις πλάτες των λαών της Ευρώπης. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ηγεσίες των χωρών της είναι προσδεδεμένες στο άρμα των αμερικανοσιωνιστών και ως εκ τούτου τώρα σπεύδουν να κάνουν τεμενάδες στον «σουλτάνο» Ερντογάν που τους εκβιάζει με τις επισκέψεις στη Ρωσία.

Δείτε, λοιπόν, τραγελαφικές δηλώσεις που έκανε η Μέρκελ σε συνέντευξή της στο δίκτυο εφημερίδων «RedaktionNetzwerk Deutschland».
Ενώ η Ευρώπη μετρά τις εκατόμβες των νεκρών από την ισλαμική τρομοκρατία και η γερμανία προσφάτως βίωσε και συγκέντρωση – πορεία ισλαμιστών υπέρ του Ερντογάν, η Μέρκελ κάνει λόγο για «απογοητευτικά παραδείγματα ανεπιτυχούς ενσωμάτωσης», αλλά τονίζει ότι «θα ήταν εντελώς λάθος να εξαχθούν από αυτό συμπεράσματα για όλους τους τουρκικής καταγωγής πολίτες που ζουν στην Γερμανία».
Εν συνεχεία, μάλιστα, ευχαρίστησε και τον Ερντογάν για το λεγόμενο «προσφυγικό»! Ιδού τι είπε: «Η απόπειρα πραξικοπήματος με πολλά θύματα αποτελεί για την Τουρκία ένα άσχημο σημείο καμπής. Η Τουρκία, ως μέλος του ΝΑΤΟ, είναι ένας σημαντικός εταίρος. Είναι δε σημαντική και για την επίλυση συγκεκριμένων διενέξεων. Σκέφτομαι ειδικά το δράμα που εκτυλίσσεται στην Συρία. Η Τουρκία έχει υποδεχτεί τρία εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες. Αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα. Είναι έτσι η χώρα με την μεγαλύτερη συμβολή στην προσπάθεια αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής καταστροφής στην Συρία»
Βεβαίως, η Μέρκελ δεν είπε κουβέντα για το παρακρατικό δουλεμπορικό κύκλωμα που έχουν οι τούρκοι και θησαυρίζουν, στέλνοντας αυτά τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη. Ούτε συζήτηση, βεβαίως, για το γεγονός ότι οι δρόμοι της λαθρομετανάστευσης είναι οι δρόμοι του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
Όλα καλά, αφού διέταξε ο παγκόσμιος αμερικανοσιωνιστικός αφέντης, ο οποίος θέλει την τουρκία περιφερειακή δύναμη στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και την Ελλάδα υποτελή αυτής.  ΠΗΓΗ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ: Λίστα με όλες τις ΜΚΟ που χρηματοδότησε ο Σόρος για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές!Παρά το γεγονός ότι είναι ευρέως γνωστό ότι ο Σόρος έχει πολύ εκτενή δίκτυο χρηματοδότησης ΜΚΟ, έστω και αν αυτό χάνεται σε ένα πολυδαίδαλο σύστημα όπου μία οργάνωση χρηματοδοτείται από τα κεντρικά γραφεία του Open Society Foundation μόνο και μόνο για να χρηματοδοτήσει δεκάδες άλλες οργανώσεις με τη σειρά της, η διαρροή εγγράφων από τα dcleaks δίνει μία εικόνα αυτού του δικτύου, όπως διαμορφώθηκε για τις ανάγκες των Ευρωεκλογών του 2014.

Ελέω του τεράστιου όγκου των πληροφοριών που περιέχονται, ιδιαιτέρως αν κανείς ψάξει κάτω από την επιφάνεια, θα σας παρουσιάσουμε εξαιρετικά συνοπτικά τις οργανώσεις που τα πήραν αδρά για να επηρεάσουν, σύμφωνα με τις προσταγές του Σόρος το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών του 2014.

Ξεκινάμε από την χρηματοδότηση, μαζί με την αμερικανική πρεσβεία, της παρέλασης των ομοφυλοφίλων, αλλά και σχετικών δραστηριοτήτων ώστε να πιεστούν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές να εκφράσουν θετική γνώμη για τα θέματα της εν λόγω κοινότητας. Τελικώς τα 26 χιλιάδες δολάρια που έδωσε ο Σόρος φαίνεται ότι έπιασαν τόπο, αφού αμέσως μετά υπερψηφίστηκε από ψευτοδεξιά και αριστερά το περιβόητο «Σύμφωνο Συμβίωσης»...>>>> ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!!!!

Και ο σύμβουλος επικοινωνίας του Τσίπρα στο μισθολόγιο του Σόρος!Μετά από έρευνα στα DC LEAKS βγήκε στην επιφάνεια το όνομα του Ματθαίου Τσιμπάκη ως συνεργάτη του Σόρος. Ο Τσιμπάκης επιβεβαίωσε την πληροφορία δηλώνοντας πως «είχα ανάγκη από χρήματα. Που είναι το κακό;».

Ο Ματθαίος Τσιμπάκης είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Η πιο χαρακτηριστική ανθελληνική στιγμή του Τσιμπάκη βρίσκεται στην ανάρτηση που είχε κάνει με τίτλο "Όλοι λένε τα Σκόπια Μακεδονία".

Άραγε πόσα αργύρια είχε πάρει από τον Σόρος για αυτή τη εκδούλευση;

Και όσον αφορά το "που είναι το κακό;" που ρωτάει ο Τσιμπάκης, δεν θα του απαντήσουμε όπως στην γνωστή φάρσα - ανέκδοτο... Θα του πούμε απλώς ότι και ο Ιούδας είχε ανάγκη από τα χρήματα εκείνη την περίοδο, αλλά μετά δεν γυρνούσε να προσπαθεί να δικαιολογηθεί για την προδοσία. Στην προκειμένη αυτός προδίδει την Πατρίδα για τα αργύρια του Σόρος!  ΠΗΓΗ

Απέτυχε η “αντιρατσιστική” προπαγάνδα: Κλειστά σύνορα απαιτούν οι πολίτες της Ευρώπης

Μαύρα τα μαντάτα για τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης, αφού η πλειοψηφία των Ευρωπαίων τάσσεται αναφανδόν υπέρ του καθολικού κλεισίματος των συνόρων.


Συγκεκριμένα, σε πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για την Die Welt δήλωσαν ότι επιθυμούν το σφράγισμα των συνόρων το 44% των Γερμανών, το 44% των Σουηδών, το 40% των Πολωνών, το 45% των Γάλλων, το 55% των Ούγγρων και το 48% των Ιταλών.
Για την Ελλάδα δεν δημοσιεύτηκαν στοιχεία μάλλον για να γλιτώσουν μερικά εμφράγματα εκεί στα γραφεία της ΝΔ, του Σύριζα και κάποιων κρατικοδίαιτων ΜΚΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα ποσοστά είναι παραπλανητικά, αφού εμφανίζουν μονάχα όσους θέλουν να κλείσουν ΤΕΛΕΙΩΣ τα σύνορα. Όλους τους υπόλοιπους που δέχονται έστω και έναν ελάχιστο αριθμό προσφύγων, τους περιλαμβάνει στους “Refugees Welcome”, γεγονός που προφανώς δεν ισχύει. Τα πραγματικά ποσοστά των Ευρωπαίων που διαφωνούν με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων ξεπερνούν σε κάθε χώρα το 70%.
Στην ίδια δημοσκόπηση φάνηκε ότι το 60% των ερωτηθέντων πιστεύει πως ισλαμιστές εξτρεμιστές μεταμφιέζονται ως πρόσφυγες και φτάνουν στην Ευρώπη για να την αιματοκυλήσουν.
Οι Ευρωπαίοι σε όλες τις χώρες αντιλαμβάνονται πλέον την πραγματικότητα που οι πολιτικοί ταγοί τους προσπαθούν να ξορκίσουν. Ύστερα από εκατόμβες νεκρών της ισλαμικής τρομοκρατίας, όλοι πλέον φτάνουν σε αυτό που λέγαμε από την αρχή: απαιτείται μία Ευρώπη – Φρούριο για να κρατήσει μακριά τους τρελούς του Αλλάχ και να νικήσει την μάχη ενάντια στην τρομοκρατία.
Οι εγχώριοι πολιτικάντηδες, αριστεροί και ψευτοδεξιοί, διατείνονται εμπρός στην βούληση του Λαού να κλείσουν τα σύνορα ότι αυτό είναι αδύνατον: Ουδέν ψευδέστερον!
Άθελά τους, στην προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν τον «σουλτάνο» Ερντογάν να πιάσει τους «πραξικοπηματίες», απέδειξαν σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι λένε ψέματα. Ελικόπτερα απογειώθηκαν, το λιμενικό και οι λοιπές αρμόδιες αρχές πήραν σαφείς εντολές και τα σύνορα ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ και οι τούρκοι στρατιωτικοί που προσπαθούσαν να περάσουν με βάρκες, σαν τους λαθρομετανάστες, απέτυχαν!
Γιατί άραγε δεν το κάνουν αυτό για τις υπόλοιπες βάρκες με τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και ακραία ισλαμιστικά στοιχεία που προωθούνται σε θέσεις μάχης; Πολύ απλά γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει λεφτά με το κεφάλι και με το τσουβάλι, για κάθε λαθρομετανάστη που εισέρχεται στην Ελλάδα για να την αποσταθεροποιήσει και να αλλοιώσει την ίδια την κοινωνική συνοχή της κοινωνίας μας.
Ολόκληρο το «συνταγματικό τόξο» συμφωνεί στο να παραμείνουν ανοιχτά τα σύνορα και να αποκτήσουμε και εμείς νεκρούς από την ισλαμική τρομοκρατία. Δεν είναι μόνο ο Σύριζα και το ΚΚΕ που ως αριστεροί προφανώς εγκρίνουν αυτή την ανθελληνική πολιτική. Ούτε καν οι κεντρώοι Πασόκ, Ποτάμι και οι γραφικοί του Λεβέντη και επίσης καλοβλέπουν τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φωνάζοντας “Refugees Welcome”.
Είναι και οι υποκριτές δεξιοί που όταν αναζητούν ψηφαλάκια γίνονται «σκληροί», αλλά όταν το απαιτεί η παγκοσμιοποίηση ψηφίζουν για την κατασκευή του τεμένους, για το σύμφωνο συμβίωσης και οτιδήποτε άλλο σκεφτεί το μυαλό του Σόρος και του κάθε άλλου που επιθυμεί τον θάνατο του Έθνους – Κράτους. Καθόλου τυχαίο ότι η ΝΔ όχι μόνο ψήφισε για το τζαμί, αλλά η μοναδική της διαφωνία είναι στο πόση... χλίδα θα έχουν τα Hot Spot. ΠΗΓΗ
Το ΚΚ€ ως στυλοβάτης του συστήματοςΠάνω από 2 μήνες έχουν περάσει από την δημόσια ομολογία του ανεπάγγελτου και παιδιού του κομματικού σωλήνα, νυν σταλινίσκου του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας, (ΚΚΕ), Δημήτρη Κουτσούμπα, ότι στην περίπτωση κατά την οποία το κόμμα του αναλάβει την εξουσία στην Χώρα θα καταργήσει τις εκλογές!

Φαίνεται ότι οι Έλληνες δικαστές δεν θα διαθέτουν τηλεοπτική συσκευή στο σπίτι τους, ούτε διάβασαν (ελάχιστες, έστω) εφημερίδες οι οποίες αναφέρθηκαν στο γεγονός αυτό. Το ίδιο, μάλλον, ισχύει και για όλους τους βουλευτές του «συνταγματικού τόξου» (στο οποίο οι ίδιοι συμπεριλαμβάνουν το ΚΚΕ!), καθώς κανείς δεν βγήκε να καταγγείλει την ομολογηθείσα μελλοντική αντισυνταγματική και αντικοινοβουλευτική εκτροπή..>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας»: Αφαίρεσαν από το σήμα του «Άρη» τους μαιάνδρους


Στην παραποίηση – θυσία του εμβλήματος της καλαθοσφαιριστικής ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης στο βωμό της πολιτικής ορθότητας προχώρησαν οι... αρμόδιοι.
Όπως μπορείτε να δείτε, στο αυθεντικό έμβλημα της ομάδας που μεσουράνησε την δεκαετία του 80 με παίχτες ορόσημα για το άθλημα, ο θεός Άρης κάθεται στον θρόνο του ενώ πίσω του βρίσκονται μαίανδροι.
Προφανώς, επειδή το έμβλημα αυτό ενοχλούσε τους ταγούς της πολιτικής ορθότητας (ποιος ξέρει... ίσως να διαμαρτυρήθηκε ο Σύριζα Θεσσαλονίκης), το νέο έμβλημα της ομάδας έχει... αλλαγές, αφού – συγκεκριμένα – έχει αφαιρεθεί ο μαίανδρος, προφανώς γιατί είναι... ναζιστικό σύμβολο.
Ήδη στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας, οι οπαδοί της ομάδας «στολίζουν» τους υπευθύνους για αυτή την ασχήμια. Τι θα κάνουν στη συνέχεια; Θα βάλουν τις σημαίες του Σύριζα ή τον πυρσό της νουδούλας;  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5877753749964864855

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item