Widgets

ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ για ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ - Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ

Τρομοκρατεί την Ευρώπη ο Τσαβούσογλου: Από τον Οκτώβριο ξεκινούν νέες καραβιές χιλιάδων λαθρομεταναστών!

Συνέντευξη στην γερμανική “Bild” έδωσε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου, ο οποίος παίζοντας το ρόλο του… αδικημένου, κατηγόρησε την ΕΕ ότι «ταπεινώνει» την Τουρκιά, ισχυριζόμενος ότι η Τουρκία «εργάσθηκε όσο λίγες χώρες για να εκπληρώσει τις προϋποθέσεις ένταξης στην ΕΕ, αλλά δεν λαμβάνει σε αντάλλαγμα παρά απειλές, προσβολές και έναν πλήρη αποκλεισμό» και απαίτησε κατάργηση της βίζας για τους τουρκαλάδες.
Απαντώντας δε στην πολύ πονηρή –και πιθανότατα στημένη- ερώτηση, «αν η Τουρκία θα αφήσει και πάλι από τον Οκτώβριο εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να βγουν στη θάλασσα για να φτάσουν στην Ευρώπη», απάντησε με νόημα: «είτε εφαρμόζουμε όλοι τις συμφωνίες μαζί, είτε όλοι τις βάζουμε στην άκρη».
Συμπέρασμα: έ,ε,ερχονται οι νέες ορδές εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών!  ΠΗΓ


Η ισλαμική απειλή και η Ευρώπη της παρακμής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η εκδίκηση των “πιστών” ενάντια σε μία κοινωνία χωρίς πίστη
Ένας 33χρονος Αλγερινός ήταν ο δράστης της τελευταίας δολοφονικής επιθέσεως στο Σαρλερουά του Βελγίου. Κρατώντας ένα μεγάλο σπαθί επιτέθηκε εναντίον δύο γυναικών αστυνομικών κραυγάζοντας “Αλαχού ακμπάρ”. Στην συνέχεια έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, αλλά αυτό δεν λειτουργεί αποτρεπτικά για τους “τρελούς” του Αλλάχ, οι οποίοι έχουν εξαπολύσει μία μαζική και ανεξέλεγκτη επίθεση στις Ευρωπαϊκές χώρες. Επιτίθενται με κάθε τρόπο εναντίον απλών πολιτών, δημιουργώντας ένα χάος, το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η Ευρώπη.... >>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΔΩ!!!


Δικαίωση Χρυσής Αυγής: Ποιοι “πρόσφυγες”; Το Λιμενικό Σώμα επιβεβαιώνει πως όλοι οι εισβολείς είναι λαθρομετανάστες!

Όλα αυτά που προειδοποιούσε η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες μέσα από τα έντυπα και την πολιτική της δράση για τους κινδύνους της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, επιβεβαιώνονται καθημερινά.
Έτσι σύμφωνα ακόμα και με ρεπορτάζ καθεστωτικής εφημερίδας Λιμενικοί επιβεβαιώνουν ότι κανένας "πρόσφυγας" δεν εισέρχεται παράνομα στην Ελλάδα, παρά μόνο λαθρομετανάστες! Όπως επισημαίνουν στους 1.950 που εντοπίστηκαν να προσπαθούν να φτάσουν στην Ελλάδα το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου, μόνο οι 500 ήταν από την Συρία.
Μπροστά σε αυτήν την εικόνα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες λιμενικοί και αστυνομικοί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, καθώς διαπιστώνουν ότι με τις βάρκες από τα τουρκικά παράλια δεν έρχονται πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες. «Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις υπηκοότητες. Μόνο ένας στους τέσσερις είναι πρόσφυγας» δήλωσε χαρακτηριστικά αρμόδιος αξιωματούχος.
Την εικόνα αυτή επιβεβαιώνουν και τα στοιχεία από το Λιμενικό Σώμα που δείχνουν ότι από τα 1950 άτομα που εισήλθαν παράνομα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο μόνο οι 500 ήταν Σύριοι. Οι "οικονομικοί μετανάστες" αυτοί, μάλιστα, έρχονται... διαβασμένοι και με το που πατήσουν πόδι στην Ελλάδα ζητούν άσυλο, αναφέρει η ίδια πηγή στην εφημερίδα.
Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας για το προσφυγικό προβλέπει ότι η γειτονική χώρα έχει τη δυνατότητα να κάνει άμεση μετεγκατάσταση όλων των Σύριων προσφύγων που δέχεται στο έδαφός της προς ευρωπαϊκά κράτη, διαδικασία που δεν είναι το ίδιο εύκολη όταν πρόκειται για "οικονομικούς μετανάστες". Η εκτίμηση των υπηρεσιών ασφαλείας είναι ότι η κατάσταση αυτή είναι ένα σχέδιο ασφυκτικής πίεσης προς την Ελλάδα με «όχημα» το προσφυγικό.
Τα πράγματα είναι απλά και η Χρυσή Αυγή τα έχει πολλάκις επισημαίνει: Απέναντι στην ασύμμετρη εθνική απειλή της δημογραφικής αλλοίωσης της χώρας, της έξαρσης της εγκληματικότητας και της οικονομικής καθίζησης μόνη λύση είναι η ψήφιση και η ενεργοποίηση του νομοσχεδίου της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.  ΠΗΓΗ


Αποκαλύφθηκε το ανθελληνικό κυβερνητικό σχέδιο: Μόνιμοι καταυλισμοί λαθρομεταναστών σε ολόκληρη την Χώρα!

Αποκαλύφθηκε το ανθελληνικό κυβερνητικό σχέδιο: Μόνιμοι καταυλισμοί λαθρομεταναστών σε ολόκληρη την Χώρα!Κυβερνητικό στέλεχος, που δεν θέλησε να μιλήσει επωνύμως για προφανείς λόγους, αποκάλυψε στο Reuters το κυβερνητικό σχέδιο για «επίλυση» του λεγόμενου «προσφυγικού» ζητήματος.
Όπως παραδέχτηκε το κυβερνητικό στέλεχος, η κυβέρνηση στα νησιά βιώνει ένα τεράστιο πρόβλημα. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι Έλληνες τους γιουχάρουν και δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. Πλέον τους φτύνουν ακόμα και οι λαθρομετανάστες, τους οποίους προορίζουν για μελλοντικούς ψηφοφόρους τους.
«Αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα στα νησιά. Ο κόσμος νιώθει παγιδευμένος και αυξάνεται η σύγχυση. Έφτασαν ένα βήμα από το να κάνουν πράξη το όνειρό τους να φτάσουν στην Ευρωπη αλλά δεν τα κατάφεραν. Κινούμαστε σε μια κατεύθυνση αποσυμφόρησης επιταχύνοντας παράλληλα τις διαδικασίες εξέτασης των αιτήσεων ασύλου» δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.
Οι... οξύνοες του Μεγάρου Μαξίμου, όμως, βρήκαν την λύση στον δισεπίλυτο γρίφο του «προσφυγικού». Όχι, δεν αποφάσισαν να ακούσουν τη φωνή της λογικής και να κλείσουν τα σύνορα, προχωρώντας σε άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών. Αποφάσισαν να συντάξουν ένα... μεγαλόπνοο σχέδιο για την δημιουργία πολλών νέων δομών «φιλοξενίας» σε ολόκληρη την επικράτεια.
Όπως τόνισε η ίδια πηγή στο Reuters σχεδιάζουν να γεμίσουν την Ελλάδα με μόνιμους καταυλισμούς που θα μπορούν να χωρέσουν έως 1000 λαθρομετανάστες. Έτσι θα αποσυμφορήσουν σιγά σιγά τα νησία και θα μοιράσουν τους λαθρομετανάστες σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Βεβαίως, το μεγαλόπνοο κυβερνητικό σχέδιο θα προσκρούσει στην αύξηση των λαθρομεταναστευτικών ροών τους επόμενους μήνες, αλλά και το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει... πεπερασμένους χώρους, γεγονός που γίνεται ακόμα χειρότερο μιας και εξαιρείται η Εκάλη και όλα τα μέρη που ζουν στελέχη της κυβέρνησης.
Έτσι, οι καταυλισμοί θα αυξηθούν και όσο οι λαθρομετανάστες θα γίνονται περισσότεροι, οι καταυλισμοί εν τέλει θα καταλήξουν να «φιλοξενούν» πολλές χιλιάδες λαθρομεταναστών και να αποτελούν μια εστία εγκληματικότητας για κάθε γειτονιά.  ΠΗΓΗ

Όλα τα “καλόπαιδα” στην Πατρίδα μας: Συνελήφθη πακιστανός στην Κόρινθο για ανθρωποκτονία κατά συρροή!

Το γεγονός πως τα σύνορα της Ελλάδας είναι διάτρητα και ότι μαζί με τις ορδές των λαθρομεταναστών εισβάλλουν στην Πατρίδα μας επικίνδυνα εγκληματικά στοιχεία και τζιχαντιστές τρομοκράτες που σκοπεύουν να αιματοκυλίσουν την Ευρώπη το έχουμε επισημάνει πολλάκις. Η παρακάτω είδηση απλά επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τις προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής.
Στην Κόρινθο συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας ένας 25χρονος πακιστανός, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία και σε βάρος του εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 25χρονου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων από τις Πακιστανικές Αρχές, σύμφωνα με την οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή, πράξη που έγινε στις 2 Ιουλίου του 2014 στο Πακιστάν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου.
Κατά τα άλλα ο Τσίπρας, ο Μουζάλας, η κυρά - Τασία και οι λοιποί ψευτοανθρωπιστές θέλουν να ενσωματώσουν αυτόν τον "πλούτο" στην ελληνική κοινωνία. ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ του ΘΕΟΥ - ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ από ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ και ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ - Ανεξέλεγκτοι οι λαθρομετανάστες: Άγριες συμπλοκές μεταξύ Σύριων και Πακιστανών

Ο τραφελαφικός Τσίπρας ονειρεύεται τον “σύντροφο” Καμμένο ακόμα και στον ξύπνιο του


Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από έναν θιασάρχη πρωθυπουργό; Ο τραγελαφικός Τσίπρας κατάφερε να ευτελίσει ακόμα και την εκδήλωση Μνήμης για τους εκατοντάδες Έλληνες που έπεσαν θύματα των γερμανών κατακτητών στο Κομμένο Άρτας.
Η αριστερή καρικατούρα των Μνημονίων και των διεθνών τοκογλύφων προσέφερε απλόχερα γέλιο ακόμα και σε πιτσιρίκια και έφηβα κορίτσια μην μπορώντας ούτε το όνομα της μαρτυρικής πόλης του Κομμένου Άρτας να προφέρει σωστά.
Ο Τσίπρας λοιπόν έστειλε... αντιφασιστικό μήνυμα από το "Καμμένο" Άρτας. Καμμένο είναι το μυαλό σου, Αλέξη!
Ακόμα και στον ξύπνιο του τους τελευταίους υποτακτικούς που τον στηρίζουν μακαρίζει ο Τσίπρας, τον Λεβέντη και τον Καμμένο... ΠΗΓΗ
Δείτε το τραγελαφικό βίντεο:
Μεγάλες απαγορευμένες αλήθειες από τον Μητροπολίτη Χίου προκάλεσαν την δυσαρέσκεια των πολιτικάντηδων ψευτοδεξιάς και Σύριζα


Μεγάλες «απαγορευμένες» (μη «πολιτικά ορθές») αλήθειες, είπε ο Μητροπολίτης Μάρκος της Χίου – ένας Ελληνοπρεπής Μητροπολίτης που τιμάει τα ράσα του.
Μιλώντας, λοιπόν, σε πιστούς ενοριών της Μητροπόλεως Χίου, είπε κατ’ αρχάς πως «Δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες». Ασφαλώς κι έχει δίκιο, μιας και πρόσφυγες είναι όσοι φεύγουν από μια εμπόλεμη χώρα και πάνε σε μια άλλη, ασφαλή χώρα, όπως π.χ. οι πρόσφυγες από την Συρία που πηγαίνουν στην Τουρκία. Εφόσον, όμως, φεύγουν από την μία ασφαλή γι’ αυτούς χώρα (την Τουρκία) και πηγαίνουν σε μια άλλη (την Ελλάδα), είναι λαθρομετανάστες…
Στην συνέχεια, ο Μητροπολίτης Μάρκος καταφέρθηκε κατά του πολιτικού γάμου και του γάμου των λεγομένων «ομοφυλοφίλων», αλλά και της επικείμενης κατάργησης της προσευχής στα σχολεία, από την συγκυβέρνηση των αθέων Τσιπροκαμμένων.
Τέλος, ο Μητροπολίτης κατακεραύνωσε τους πολιτικάντηδες που ψήφισαν υπέρ του τζαμιού (ψευτοδεξιούς κι αριστερούς…), λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα».
Ποια ήταν η αντίδραση των πολιτικάντηδων της Χίου (του ψευτοδεξιού και του κομμουνιστή); «Διέρρευσαν» στον τοπικό Τύπο την… δυσαρέσκειά τους: «Κύκλοι από τα γραφεία των δυο βουλευτών, Μηταράκη και Μιχαηλίδη δεν κρύβουν τη δυσφορία τους, θεωρώντας πως τέτοιες δηλώσεις από τον Μητροπολίτη αποτελούν ευθεία επίθεση όχι μόνο ενάντια στον κοινοβουλευτισμό αλλά σε όλο το φάσμα της πολιτικής, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα σε πολιτικό και θεσμικό επίπεδο. «Δεν είναι κατάσταση αυτή. Κάπου έχει ξεφύγει όλο αυτό, έχει χαθεί το μέτρο και η λογική. Δεν είναι δυνατόν να ασκεί μικροπολιτική από άμβωνος ο Μητροπολίτης», αναφέρουν σημειώνοντας πως είναι τέτοια η δυσφορία των βουλευτών που στο εξής θα αποφεύγουν τις… συναντήσεις».
Τα συγχαρητήριά μας στον Ελληνοπρεπή Μητροπολίτη και μακάρι –για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας- να βρει μιμητές στον χώρο της Εκκλησίας μας!
Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο εν λόγω Μητροπολίτης στη νήσο Παναγιά, σημειώνοντας ότι "κανένας δεν θα μου πει που και πως θα λειτουργώ στη Μητρόπολη μου, πολύ περισσότερο η Τουρκία".  ΠΗΓΗ


Ξανάνοιξαν οι κρουνοί της λαθρομετανάστευσης: 206 μπήκαν στην Μυτιλήνη - Μόλις 6 επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία

Κάθε μέρα που περνά ολοένα και επιβεβαιώνονται οι προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής για ένα νέο λαθρομεταναστευτικό ρεύμα που θα πλημμυρίσει την Ελλάδα.  
Συνολικά 206 λαθρομετανάστες έφθασαν στη Λέσβο τα τελευταίο 24ωρο, δηλαδή από χθες Τετάρτη μέχρι και σήμερα Πέμπτη το πρωί.
Σήμερα στη Λέσβο, σε εφαρμογή της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας βρίσκονται εγκλωβισμένοι 4.084 άτομα. Στη Χίο 3.061 και στη Σάμο 1.045. Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου βρίσκονται εγκλωβισμένοι 8.190 λαθρομετανάστες.
Κατά τα άλλα η δήθεν συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας ισχύει... 6 λαθρομετανάστες, όλοι ενήλικες άνδρες, υπηκοότητας οι τέσσερις Πακιστάν και οι δυο Αλγερίας επέστρεψαν σήμερα στην Τουρκία σε εφαρμογή της Συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας.
Οι 6 αναχώρησαν στις 9 το πρωί για το Δικελί της Τουρκίας με ειδικό δρομολόγιο πλοίου της γραμμής από τη Μυτιλήνη στα μικρασιατικά παράλια, ναυλωμένο από τη Frontex. Οι επαναπροωθηθέντες παραιτήθηκαν του δικαιώματος ασύλου και θα οδηγηθούν σε καταυλισμό στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης.  ΠΗΓΗ

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τα έγγραφα του Σόρος: «Αξιόπιστοι σύμμαχοι» στην διάλυση της Ελλάδας οι συριζαίοι

«Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύη την καρδίαν μας, θεός ζηλότυπος μόνο το αίσθημα το ελληνικό∙ ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης» - Ι. Καποδίστριας
Την επαύριο των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η εταιρεία συμβούλων Kumquat παρείχε προς το ίδρυμα του Σόρος έναν εκτενή οδηγό σχετικά με τους νέους ευρωβουλευτές που μπορεί να λογίζει ως «αξιόπιστους συμμάχους» στον αγώνα για την «ανοιχτή κοινωνία», δηλαδή για τους αντεθνικούς σκοπούς του Σόρος, όπως αυτοί είναι ήδη γνωστοί ή έχουν διαφανεί από τις προηγούμενες δημοσιεύσεις με το απύθμενο μίσος εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, που οδηγούν τον σιωνιστή πλουτοκράτη να χρηματοδοτεί αντισυγκεντρώσεις και να χρηματοδοτεί δίκτυα υπέρ της λαθρομετανάστευσης..>>>>> ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΤΑ ΕΔΩ!!!!

Σόρος για τις παράνομες φυλακίσεις της Χρυσής Αυγής: Αυτά είναι ημίμετρα - Η “μαχητική δημοκρατία” επιτάσσει να τεθούν εκτός νόμου όλοι οι Εθνικιστές!


Εντός των εγγράφων του Σόρος, που προσφάτως είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν και μία μελέτη που εκπονήθηκε από έναν Χιλιανό καθηγητή, ονόματι Cristóbal Rovira Kaltwasser, για το «Παρατηρητήριο Δημοκρατίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Η εν λόγω μελέτη προσπαθούσε να εξάγει συμπεράσματα σχετικά με την επέμβαση του ΔΝΤ σε χώρες της Λατινικής Αμερικής και να τα προβάλλει στη σημερινή Ευρώπη, με ειδική σκόπευση στην λεγόμενη «άνοδο της ακροδεξιάς».

Μέσα σε αυτή την έκθεση, που προφανώς είχε υψηλό ενδιαφέρον για τον σιωνιστή Σόρος, υπάρχει και ένα βασικό συμπέρασμα για τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, οι οποίες – ως γνωστόν – διετάχθησαν από «Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις» που «έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή», σύμφωνα με τον τ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Α.Ρουπακιώτη.>>>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΡΟΣ: Μόνος μας εχθρός οι Εθνικιστές - Πώς θα τους αντιμετωπίσουμε!

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει την νέα διαπλοκή του ΣΥΡΙΖΑΣε χθεσινό της ρεπορτάζ η εφημερίδα "Δημοκρατία" αναφερόμενη σε άρθρο του Γενικού Γραμματέα, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου επισημαίνει τον ανοιχτό πόλεμο της Χρυσής Αυγής με την διαπλοκή, παλιά και νέα. 
Συγκεκριμένα γράφει: "Ν. Μιχαλολιάκος: Λόγια του αέρα η πάταξη τηs διαπλοκής.
ΣΦΟΔΡΗ επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σε άρθρο του με τίτλο «Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, οι "νταβατζήδες" μένουν». «Είκοσι ολόκληρους μήνες κυβερνά η αριστερά, η οποία υποτίθεται ότι Θα κτυπούσε το τέρας της διαπλοκής! Όπως όλοι γνωρίζετε, δεν έκανε και όπως πιστεύουμε δεν πρόκειται να κάνει τίποτε.
Απλά, τη θέση κάποιων από τους "νταβατζήδες", όπως είχε αποκαλέσει τα αφεντικά της διαπλοκής πρώην πρωθυπουργός, θα παραμεριστούν και την θέση τους θα πάρουν άλλοι. Λόγια του αέρα λοιπόν και ψέματα προεκλογικά οι μεγαλοστομίες των νεο-μπολσεβίκων» σημειώνει ο κ. Μιχαλολιάκος.
Χαρακτηριστικό σημάδι, όπως αναφέρει, «για το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο τα όσα συμβαίνουν στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων.
Σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο και βεβαίως και το ΚΚΕ συμμετέχει σε μία φαρσοκωμωδία και μόνη δύναμη αντίστασης στέκει η Χρυσή Αυγή που έχει πολεμηθεί σκληρά από το τέρας της διαπλοκής»."  ΠΗΓΗ


Παραδοχή από την “Αυγή”: Πρέπει να υπολογίζουμε και την “κρυφή” ψήφο - Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πολύ ψηλότερα!

Άκρως αποκαλυπτικό για τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και τα "μυστικά των δημοσκοπήσεων" είναι το σημερινό άρθρο του Κοσμά Κέφαλου στην "Αυγή". Το ότι το εν λόγω κείμενο γράφτηκε στο κομματικό όργανο του Σύριζα είναι επίσης ενδεικτικό, καθώς η εν λόγω εφημερίδα ουδόλως επιθυμεί να προμοτάρει την Χρυσή Αυγή, αντιθέτως καθημερινά της συκοφαντεί.
Παρόλα αυτά όμως ο εν λόγω συντάκτης στο κείμενο του, "τα μυστικά των δημοσκοπήσεων", αναφερόμενος σε μια πρόσφατη έκδοση της Public Issue σημειώνει: "...παρατηρείται συχνά οι ψηφοφόροι κάποιων κομμάτων να αποκρύπτουν την ψήφο τους, όπως συνέβαινε με τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ μετά την μεταπολίτευση, λόγω του υφιστάμενου αυταρχισμού και της Χρυσής Αυγής σήμερα, καθώς πολλοί ντρέπονται να πουν ανοιχτά ότι την ψηφίζουν."
Αρχικά να τονίσουμε πως ακόμα και οι δηλωμένοι εχθροί της Χρυσής Αυγής παραδέχονται πως η αποδοχή και η απήχηση των Εθνικιστών στην ελληνική κοινωνία είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, καθώς υπάρχει και ο παράγοντας "κρυφή ψήφος".
Όσο για το σχόλιο ότι "ντρέπονται" αυτοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, προτρέπουμε τον κ. Κέφαλο να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Αυτοί που ντρέπονται για την ψήφο τους, είναι οι ψηφοφόροι του "συνταγματικού τόξου" που παραπλανήθηκαν για ακόμη μια φορά από τους πολιτικάντηδες και στήριξαν ψεύτες και προδότες.
Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια διόλου ευκαταφρόνητη μερίδα ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής που δεν γνωστοποιεί στις εταιρείες δημοσκοπήσεων την προτίμησή τους και αυτό είναι λογικό από την δυσπιστία που υπάρχει στις συστημικές εταιρείες ερευνών και λόγω της πρωτοφανούς δίωξης και τρομοκρατίας των Ελλήνων Εθνικιστών που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Το συμπέρασμα πάντως είναι ένα: Το βράδυ των εκλογών θα εξελιχθεί σε έναν ακόμη οδυνηρό εφιάλτη για τους συστημικούς δημοσκόπους, τους νταβατζήδες και τους εκπροσώπους των αποκομμάτων του "δημοκρατικού τόξου". Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα είναι τόσο ψηλά που θα τους πιάσει ίλιγγος!  ΠΗΓΗ

Bir Allah! Συνιστωσάκιας του Σύριζα λανσάρει την μουσουλμανική αριστερά!

Η ξοφλημένη και πολλάκις ξεφτιλισμένη αριστερά σήμερα, υπάρχει σε διάφορες εκδοχές - οι οποίες, τις περισσότερες φορές, συναντιούνται και γίνονται… μία. Την σταλινική, την… νατοϊκή, την… ροζ και άλλες. Τώρα έχουμε και την  μουσουλμανική αριστερά!
Το ρόλο του κύριου εκφραστή της διεκδικεί επαξίως ο συνιστωσάκιας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Κούρκουλας (της συνιστώσας «Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό - αν σας βρωμάει Σόρος καλώς σας… βρωμάει), με άρθρο του υπό τον τίτλο «Γιατί λέμε ναι στο τζαμί στο Βοτανικό;».
Στο οποίο, αφού εξετάζει το όλον θέμα από,… μαρξιστική-λενινιστική άποψη, συμπεραίνει ότι ο χριστιανισμός είναι… φονταμενταλιστική θρησκεία και πως… καταπιέζει τις γυναίκες (γιατί «μέχρι το 19ο αιώνα στις αναπτυγμένες χώρες της Δύσης οι προγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις ήταν απαγορευμένες, οι γυναίκες έπρεπε να είναι καλυμμένες μέχρι τον αστράγαλο, η κληρονομιά δινόταν μόνο στο μεγαλύτερο αγόρι»…)!!!
Στο τέλος δε, καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: «Η παραχώρηση θρησκευτικών ελευθεριών στους μουσουλμάνους θα αποφορτίσει τις «θρησκευτικές διαφορές» και θα διευκολύνει την κοινή πάλη ανάμεσα σε ντόπιους και μετανάστες/πρόσφυγες εργαζόμενους, για όσα από κοινού μας απασχολούν και χρειάζεται να παλέψουμε μαζί γι’ αυτά: τα μέτρα βαρβαρότητας, τη φτώχεια και την ανεργία, τις πολιτικές των καπιταλιστών και των κυβερνήσεών τους. Αποτελεί τεράστιο λάθος η αδιαφορία για τα θρησκευτικά δικαιώματα των μεταναστών και των προσφύγων, επειδή είναι αντιδραστικές εν γένει οι θρησκείες. Ακόμα μεγαλύτερο λάθος είναι η υποστήριξη θρησκευτικών απαγορεύσεων των κυβερνήσεων από τμήματα της Αριστεράς, στο όνομα της «προόδου».
Εκτεθείτε συντρόφια, εκτεθείτε!


(ΥΓ): Α ρε μεγάλε Τζορτζ Σόρος, τι τους κάνεις! Μέχρι και… σαρίκι θα φορέσουνε τα συντρόφια, για να σε ικανοποιήσουνε!  ΠΗΓΗ


Άλλαξε πιάτσα η ψευτοδεξιά: Από την Συγγρού στο Μοσχάτο για νέα φέσια και απλήρωτους εργαζόμενους

Άλλαξε πιάτσα η ψευτοδεξιά: Από την Συγγρού στο Μοσχάτο για νέα φέσια και απλήρωτους εργαζόμενουςΤο νέο δρώμενο στο καρναβάλι του Μοσχάτου είναι γεγονός! Ο λόγος για την μετεγκατάσταση του άντρου της ψευτοδεξιάς από την Συγγρού στο Μοσχάτο.
Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με περίσσιο καμάρι παρουσίασε τα νέα γραφεία του αποκόμματος δηλώνοντας: "Μια νέα σελίδα ξεκινά σήμερα για τη ΝΔ στα καινούργια γραφεία μας στην όμορφη γειτονία του Μοσχάτου. Με τη μετακόμιση σε νέα, πιο λιτά γραφεία, βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας, και όπως βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και την κοινωνία και να την οδηγήσουμε σε έξοδο από την κρίση ".
Αλήθεια κ. Μητσοτάκη όταν λέτε βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας, εννοείτε ότι θα ξεχρεώσετε τους απλήρωτους εργαζόμενους, τα υπέρογκα χρέη, τα θαλασσοδάνεια και τα φέσια που αφήσατε στην Συγγρού σε όποιον μιλά ελληνικά;
Εμείς θα κλείσουμε με μια ευχή: Αυτά να είναι και τα τελευταία γραφεία της προδοτικής Νέας Δημοκρατίας!  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2707478030205938317

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item