Widgets

ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ

Το χρέος των Μνημονίων οδηγεί στην αποικιοποίηση, την αφαίμαξη πόρων και την φτωχοποίηση των Ελλήνων

Παρά την συντεταγμένη κυβερνητική προπαγάνδα η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική ως προς την διαχείριση του χρέους που έχουν αφήσει τα Μνημόνια. Η πρόσφατη επίσκεψη του Κλάους Ρέγκλινγκ, διοικητή του EFSF και του ESM, αποτελεί μια χαρακτηριστική περίπτωση αποδείξεως του αντιθέτου απ' όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση.
Όταν ρωτήθηκε για την πρόταση του Στουρνάρα “για μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος από 3,5% στο 2% ή στο 1,5% μετά το 2019 για λόγους βιωσιμότητας του χρέους”, ο Ρέγκλινγκ απάντησε ως εξής: “Συνάντησα τον Διοικητή κ. Στουρνάρα σήμερα το πρωί. Φυσικά συζητήσαμε γι' αυτό. Είδα την ανάλυση από την ΤτΕ και, ως οικονομολόγος, κατανοώ πολύ καλά τι υπάρχει πίσω από αυτές τις υποθέσεις. Πρέπει, όμως, να υπενθυμίσω ότι το πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ είναι κάτι που συμφωνήθηκε στην Σύνοδο Κορυφής πέρσι τον Ιούλιο και στο Eurogroup του Αυγούστου σε επίπεδο επικεφαλής κρατών, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Τσίπρα και κατόπιν και στο Eurogroup με τον κ. Τσακαλώτο, οπότε αυτό έχει συμφωνηθεί. Δεν ήταν πολύ σαφές για πόσο θα ισχύει το πλεόνασμα 3,5%, αλλά σίγουρα για πάνω από ένα χρόνο. Γι' αυτό από την πλευρά του ESM, πρέπει να σεβαστώ αυτό που συμφωνήθηκε και υπεγράφη από τους επικεφαλής των κρατών και των κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένου και του Έλληνα πρωθυπουργού”.

Αυτό το οποίο κατανοεί “ως οικονομολόγος” ο Ρέγκλινγκ είναι ότι ο “λογαριασμός” δεν βγαίνει. Ότι η εγχώρια καπιταλιστική πολιτική των Μνημονίων δεν μπορεί να αντέξει με “πρωτογενή πλεονάσματα” ύψους 3,5%, συνεχώς μετά το 2018. Όμως, ως υπάλληλος των διεθνών τοκογλύφων ο Ρέγκλινγκ αδιαφορεί γι' αυτό που κατανοεί ως οικονομολόγος και απαντά κυνικά: αυτό υπογράψατε, αυτό συμφωνήσατε, αυτό ισχύει. Και δεν δικαιούστε να το αμφισβητήσετε. Σ' αυτήν όμως την κυνική τοποθέτηση υπάρχει μια άρρητη υποσημείωση: όταν περάσει το 2018, το ζήτημα του χρέους θα ξανασυζητηθεί, όπως συμφωνήθηκε πρόσφατα.
Τότε θα μπουν κάτω όλα τα δεδομένα και θα υπογραφεί ένα νέο Μνημόνιο, θα συνεχιστεί η αποικιοποίηση της Χώρας, το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας της και η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, οπότε οι δανειστές δεν θα έχουν κανένα λόγο να μη δεχθούν κάποιες διαφοροποιήσεις στο ύψος των “πρωτογενών πλεονασμάτων”. Αυτό όμως, αν γίνει, θα συμβεί στο πλαίσιο ενός νέου “προγράμματος”, με ή χωρίς νέο δάνειο. Κάτι τέτοιο δεν είναι γνωστό από τώρα. Με αυτόν τον τρόπο ο Ρέγκλινγκ περιέγραψε, εμμέσως πλην σαφώς, την λειτουργία του χρέους ως εργαλείο αποικιοποίησης, αφαίμαξης πόρων και “κινεζοποίησης”.
Ο Στουρνάρας, όμως, ο Χουλιαράκης, αλλά και ο Μητσοτάκης από την ΝΔ, γιατί κόπτονται τι θα γίνει με τα “πρωτογενή πλεονάσματα” μετά το 2018; Αφού το 2018 υποτίθεται ότι “τελειώνει” το τρίτο Μνημόνιο και “φεύγουμε” από την επιτροπεία των δανειστών, όπως χαρακτηριστικά λένε. Τότε γιατί το συζητάνε; Ή μήπως τελικά δεν φεύγουμε, οπότε συζητούν από τώρα τους όρους του επερχόμενου τέταρτου Μνημονίου;  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δουλειά στους Έλληνες: Πλήθος κόσμου και Εθνικιστικός παλμός στην εκδήλωση για την ανεργία των νέων στην Κόρινθο

Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Europa Terra Nostra για την ανεργία των νέων. Την ώρα που οι πολιτικάντηδες δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε… ταξί, οι Εθνικιστές γεμίζουν τεράστιες αίθουσες στα Ίσθμια Κορινθίας..>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
Αποκαλύψαμε την εγκληματική συμπαιγνία τραπεζιτών και κομμάτων: Με υπεκφυγές και ψέμματα απαντούσε ο τραπεζίτης-διευθυντής της Εθνικής στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Μοίραζαν εκατομμύρια στα κόμματα χωρίς καμία εξασφάλιση - Καραμπινάτη απιστία σε βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος ομολόγησε υψηλόβαθμος τραπεζίτης ΠΗΓΗ

Σταθερά πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία η Ελλάδα των Μνημονίων

Υπάρχει -εδώ και χρόνια- ένας «τίτλος» που δεν τον χάνει η Ελλάδα με τίποτα! Τον «τίτλο» της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην ανεργία!
Έτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για τον Μάιο του 2016, η Ελλάδα των Μνημονίων όχι μόνο παραμένει σταθερά πρώτη σε όλη την Ευρώπη στην ανεργία, αλλά και με υπερδιπλάσιο του μέσου όρου της Ευρωζώνης ποσοστό και με την ανεργία των νέων να υπερβαίνει το 50%.
Μετά την Ελλάδα, ακολουθεί –σε απόσταση- η Ισπανία, με ποσοστό ανεργίας 19,8%.
Όσον αφορά στο επίπεδο των 28 κρατών-μελών της ΕΕ, η ανεργία τον Μάιο του 2016 ήταν στο 8,6%, ενώ τα μικρότερα ποσοστά ανεργίας στην Ευρώπη εμφανίζουν η Τσεχία (4%), η Μάλτα (4,1%) και η Γερμανία (4,2%).
Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Μνημονίων, παλιών και νέων!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Mr.ALEXIS προς ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ: «ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ!!!»


Ο εκπρόσωπος Τύπου στο Info Radio Κορίνθου για τις τρέχουσες εξελίξεις 

Ο συναγωνιστής και εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε τηλεφωνικά στο Info Radio Κορίνθου όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. ΠΗΓΗ


Μεγάλη νίκη των κατοίκων Ασπροπύργου με την αρωγή της Χρυσής Αυγής - Ακυρώθηκε η δημιουργία “hot spot” λαθρομεταναστών στην περιοχή!

Ακυρώθηκε η απόφαση δημιουργίας "hot spot" λαθρομεταναστών στον Ασπρόπυργο επιβεβαιώνουν δημοσιεύματα και κυβερνητικά στελέχη.
Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στη συνοικία νεοπροσφύγων Ποντίων Γκορυτσά στον Ασπρόπυργο διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.
Η Χρυσή Αυγή ήταν παρούσα στον τιτάνιο αγώνα που έδωσαν ο Δήμος, κάτοικοι και τοπικοί φορείς. Από την αρχή η Χρυσή Αυγή δήλωσε την αντίθεση της με την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών στην περιοχή και τάχθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, καθώς ο τόπος αυτός απέχει λίγες δεκάδες μέτρα απ' το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, όπου σταθμεύουν τα κυβερνητικά αεροσκάφη «Embraer», δεκάδες πυροσβεστικά και πολεμικά αεροσκάφη.
Eίναι ένα νευραλγικό σημείο όπου κάποιες χιλιάδες λαθρομεταναστών σε απόσταση αναπνοής από το στρατιωτικό Αεροδρόμιο θα αποτελούσαν απειλή ανα πάσα ώρα. Επίσης, σε μικρή απόσταση επίσης από το σημείο επιλογής βρίσκεται σταθμός της ΕΥΔΑΠ, απ' το οποίο υδροδοτείται μεγάλο μέρος της Αθήνας. O αγωγός ύδρευσης από το Μόρνο, ο οποίος είναι ανοιχτός και αφύλακτος σε μεγάλο τμήμα του, βιομηχανίες υγραερίου και χημικών, καθώς και το μεγαλύτερο διυλιστήριο αργού πετρελαίου της χώρας όλα αυτά με ελλειπή φύλαξη και τον φόβο δολιοφθοράς υπαρκτό.
Τον αγώνα των κατοίκων του Ασπροπύργου ενίσχυσε ο Βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης με την φυσική του παρουσία του, αλλά και τις ερωτήσεις στην Βουλή, καθώς και η Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής με συνεχή δυναμική παρουσία σε όλες τις συγκεντρώσεις των κατοίκων και ενημερωτικές ομιλίες στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης.
Ο Ασπρόπυργος αποτελεί το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουν κάτοικοι και τοπικοί φορείς που πλήττονται από τα κέντρα λαθρομεταναστών, καθώς η Χρυσή Αυγή είναι η φωνή των ελεύθερων Ελλήνων! ΠΗΓΗ

Δημήτρης Κουκούτσης: Το Μνημόνιο βλάπτει σοβαρά την Υγεία!Ο βουλευτής Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουκούτσης μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίκαιρη επερώτηση για τα τεράστια προβλήματα στην Δημόσια Υγεία. ΠΗΓΗ


Αποθρασύνθηκε ο ανθέλληνας Σουλτς: “Oι κυβερνήσεις δεν πρέπει να δίνουν προτεραιότητα στα εθνικά τους συμφέροντα”!


Το αποτέλεσμα του πρόσφατου δημοψηφίσματος στην Μεγάλη Βρετανία οδήγησε ορισμένους από τους πλέον χαρακτηριστικούς εκπροσώπους του εξαμβλώματος της Ε.Ε. να δείξουν με τον πλέον κυνικό τρόπο τι ακριβώς ενστερνίζονται τόσο αυτοί όσο και το δημιούργημά τους.
Όπως ο διαβόητος Μάρτιν Σουλτς, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, ο οποίος δήλωσε τα εξής στο γερμανικό κρατικό ραδιόφωνο: Η Ευρώπη δεν μπορεί να λειτουργήσει, εάν οι εθνικές κυβερνήσεις συνεχίσουν να δίνουν προτεραιότητα στα εθνικά τους συμφέροντα. Είναι ο λάθος δρόμος”. Αυτός ο διακεκριμένος ανθέλληνας, τον οποίο προσκυνούν σε μόνιμη βάση οι εγχώριοι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες του “συνταγματικού τόξου”, δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται την ύπαρξη της Ε.Ε. Ως μια εταιρία οικονομικού χαρακτήρα, η οποία όμως θα έχει χαρακτήρα πολιτικής ομηρίας με συγκεκριμένους θύτες και θύματα.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, το πολιτικό αυτό παχύδερμο λέει ότι τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων δεν είναι δυνατόν να καρποφορήσουν αν οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών δώσουν έμφαση στα εθνικά τους συμφέροντα και όχι σ' αυτά της οικονομικής ελίτ της Ευρώπης. Πριν από ένα χρόνο στην Ελλάδα βγήκε ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τους διεθνείς τοκογλύφους στο δημοψήφισμα το οποίο έγινε. Επειδή, όμως, είχαν απέναντί τους μια κυβέρνηση και σύσσωμη την αντιπολίτευση του “συνταγματικού τόξου”, οι οποίες δρούσαν έχοντας ως “προτεραιότητα” τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών και όχι της Χώρας τους, γι' αυτό και το “ΟΧΙ” του δημοψηφίσματος έγινε “ναι”.
Τώρα, με το δημοψήφισμα της Μεγάλης Βρετανίας, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, με τον Σουλτς να δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται την έννοια της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Ο τιποτένιος αυτός πολιτικάντης σύντομα θα διαπιστώσει ότι η Ευρώπη των οικονομικών συμφερόντων, της ολιγαρχίας του πλούτου, του πολυπολιτισμού, της ανασφάλειας, της ανεργίας και του καπιταλισμού έχει ημερομηνία λήξης, με την Ευρώπη των Εθνών, της Παράδοσης και της Ιστορίας να ανατείλει πολύ σύντομα ως μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ελπίδας για τους Λαούς της.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Επικύψεις μέσα στο Μαξίμου: Ρατσιστικές προσβολές από γερμανό υπουργό στους συριζαίους - «Μη μ’ αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!»


Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια της επισκέψεως του αντικαγκελάριου, Γκάμπριελ, μαζί με κουστωδία υπουργών και επιχειρηματιών για να αγοράσουν... κοψοχρονιά την Ελλάδα.
Όπως, λοιπόν, αναφέρει η «Αυγή», κατά τη στιγμή της φωτογράφισης του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ με τον Αλέξη Τσίπρα, ο φωτογράφος έσπρωξε τον πρώην υπουργό, Πέτερ Ραμσάουερ, ο οποίος του επιτέθηκε, λέγοντάς του: «Μη μ' αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!», στα γερμανικά αλλά και στα αγγλικά.
Αν ο ρεπόρτερ ήταν της «Αυγής», δηλαδή συριζαίος, οφείλουμε να πούμε ότι η δήλωση του γερμανού είναι κατά το ήμισυ σωστή, αφού γνωστή είναι η συνεργασία των συριζαίων με τους αναρχικούς. Όχι, όμως, και να τον αποκαλέσει... Έλληνα.
Πέραν των αστεϊσμών, πάντως, η αισχρή απόκριση του γερμανού πρώην υπουργού φανερώνει το αίσθημα του επικυρίαρχου που βιώνουν οι γερμανοί ενώπιον των προσκυνημένων πολιτικάντηδων.
Ενδεικτικό αυτού που λέμε ήταν η αντίδραση των συριζαίων που έσπευσαν να αποσιωπήσουν το γεγονός για να μην χαλάσουν οι... μπίζνες. Περιορίστηκαν μονάχα σε μία... χλιαρή διαμαρτυρία και σε ένα μονόστηλο στην «Αυγή».
Μία τέτοια προσβολή εναντίον σύσσωμου του Ελληνικού Λαού από έναν αξιωματούχο ξένης χώρας θα έπρεπε να έχει προκαλέσει ΑΜΕΣΗ διακοπή της συναντήσεως και στην απέλαση του ή ακόμα καλύτερα στην ποινική δίωξή του βάσει του αντιρατσιστικού νόμου, που σαφέστατα διώκει τέτοιες συμπεριφορές.
Θα ζητήσει άραγε η κυβέρνηση την δίωξη του συγκεκριμένου υπουργού της γερμανίας;  ΠΗΓΗ

Οι τοκογλύφοι βαράνε το νταούλι και Τσίπρας και Μητσοτάκης χορεύουν το τανγκό της μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης!

Πιο κοντά από ποτέ βρίσκεται το εγχώριο πολιτικό σύστημα στην συγκρότηση ενός μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού όπως επιτυχώς φάνηκε και από την πρώτη... πρόβα.
Όπως σημειώνουν τα "Παραπολιτικά" υπάρχουν 4 βασικοί λόγοι που ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης θα χορέψουν το τανγκό της συγκυβέρνησης στους ρυθμούς των νταουλιών των διεθνών τοκογλύφων.
Πρώτον, έρχονται νέες αξιολογήσεις και νέα οδυνηρά μέτρα που δεν θα μπορεί να σηκώσει μία ισχνή συγκυβέρνηση μόνη της.
Δεύτερον, το παράδειγμα BREXIT επιτάσσει πειθαρχία στις επιταγές της Ε.Ε. και εθελόδουλες κυβερνήσεις για να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα... ανυπακοής.
Τρίτον, ο νέος εκλογικός νόμος υποχρεώνει σε μεγάλες συνεργασίες για την συγκρότηση κυβέρνησης και θα είναι αδύνατο το πρώτο κόμμα να προχωρήσει μόνο του ή με μόνο μια προσθήκη ενός μικρότερου κόμματος.
Τέταρτον, είναι δεδομένη η βούληση του Βερολίνου για επιτάχυνση των "μεταρρυθμίσεων" στην Ελλάδα. Κατά το γερμανικό πρότυπο με τον μεγάλο συνασπισμό Χριστιανοδημοκρατών και Σοσιαλδημοκρατών, έτσι θέλουν και στην Ελλάδα μια μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα - ΝΔ για να μην υπάρχουν πια αντιδράσεις από τον Λαό.
Δεν είναι τυχαίο πως ο Λεβέντης, που είναι κατ΄εξοχήν η φωνή του Βερολίνου στην Ελλάδα έχει ξελαρυγγιαστεί να πραγματοποιήσει την βούληση των δανειστών, που δεν είναι άλλη από την μεγάλη μνημονιακή οικουμενική συγκυβέρνηση.
Μετά τις επόμενες εκλογές αυτό θα πιθανότατα θα γίνει πραγματικότητα, το πολιτικό σύστημα θα έχει πλήρως ξεβρακωθεί και η μοναδική φωνή αντίστασης των Ελλήνων θα είναι η Χρυσή Αυγή! ΠΗΓΗ
Μητσοτάκης: Είμαι καλύτερος στο ξεπούλημα του ΟΛΠ από τον Τσίπρα!
Ο πρόσφατος νέος εξευτελισμός της κυβέρνησης με το θέμα του ΟΛΠ και της Cosco, καθώς νόμιζε ότι θα μπορούσε να κάνει “τσαλιμάκια” στους κινέζους καπιταλιστές, αλλά τελικά επανήλθε στην σκληρή και θλιβερή πραγματικότητα της πλήρους υποτέλειας, θυμίζοντας την γνωστή ρήση “λέμε και καμιά μ...ία για να περνάει η ώρα”, προκάλεσε και την “έκρηξη” της ΝΔ, δια στόματος του ίδιου της του αρχηγού του Κυριάκου Μητσοτάκη..>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
Συστημικός γάλλος οικονομολόγος: Μέρκελ, Σόιμπλε, Τσίπρας και Ολάντ όλοι μαζί εναντίον του Εθνικισμού!

Συνέντευξη στο ευρωπαϊκό δίκτυο LENA (Leading European Newspaper Alliance), στο οποίο ανήκει και η γερμανική εφημερίδα Die Welt έδωσε ο συστημικός γάλλος οικονομολόγος του κόμματος Ολάντ, Τόμας Πικέτι, και μίλησε με αφορμή το BRexit για τα τεκταινόμενα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην συνέντευξή του απεύθηνε έκκληση στους διεθνείς τοκογλύφους να στηρίξουν Τσίπρα και Podemos γιατί μπορεί να είναι άχρηστοι και ανεύθυνοι, αλλά είναι τουλάχιστον διεθνιστές και πιστεύουν στον πυρήνα του καθεστώτος, δηλαδή στην εθνοαποδομητική παγκοσμιοποίηση.

Συγκεκριμένα είπε: «Θα έκανα έκκληση και στους δύο και θα τους έλεγα: Στηριχτείτε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Podemos. Δεν είναι τέλειοι, δεν έχουν καμιά εμπειρία, αλλά είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνοι από τους Βρετανούς, Ούγγρους και Γάλλους δεξιούς λαϊκιστές, διότι αυτοί τουλάχιστον σκέπτονται διεθνιστικά. Εκτός αυτού, η Μέρκελ και ο Ολάντ θα πρέπει να στείλουν ένα σαφές μήνυμα στην Ισπανία και τις άλλες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου ότι χρειαζόμαστε ένα μορατόριουμ, μια συμφωνία προσωρινής αναστολής της πληρωμής των χρεών για όσο διάστημα δεν υπάρχει ανάπτυξη».

Κρίνοντας από το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλοι οικονομολόγοι και ευρωπαίοι αξιωματούχοι που πλέον σκέφτονται έτσι, αντιλαμβανόμαστε ότι πάλι καλά που υπάρχουν τα Εθνικιστικά Κινήματα στην Ευρώπη, με πρωτοπορία την Χρυσή Αυγή, αλλιώς οι διεθνείς τοκογλύφοι θα μας είχαν πιει προ πολλού το αίμα.  ΠΗΓΗ

Μένουνε Ελλάδα! Στους 57.235 υπολογίζει τους «πρόσφυγες» το συντονιστικό της Κυβέρνησης

Όλοι γνωρίζουμε πως με την καλοκαιρία εντάθηκαν οι ροές των λαθρομεταναστών σε ολόκληρη την χώρα. Επίσης είναι γνωστό ότι τα βόρεια σύνορα παραμένουν κλειστά και έτσι οι λαθρομετανάστες παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα. Όμως παρά αυτά τα προφανή, το αρμόδιο συντονιστικό της κυβέρνησης με επικεφαλής τον... κατουρλή βουλευτή συνεχίζει να κοροϊδεύει την κοινωνία και να κρατά σταθερά τους αριθμούς κάτω από τις 60.000.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

«Συνολικά 57.235 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια, σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου καταμετρήθηκαν 8.637 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ καταγράφηκαν 36 νέες αφίξεις το τελευταίο 24ωρο.

Στην Αττική φιλοξενούνται 10.208 πρόσφυγες, στην κεντρική Ελλάδα 1.704 και στη νότια Ελλάδα 250. Στους 29 χώρους της βόρειας Ελλάδας παραμένουν 23.687 πρόσφυγες. Σε ενοικιαζόμενους χώρους από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες φιλοξενούνται 6.290 άτομα και σε μη οργανωμένες δομές 4.959, ενώ εκτός δομών εκτιμάται πως βρίσκονται 1.500 άτομα.»

Όπως αμέσως αντιλαμβάνεται κανείς δεν γίνεται αναφορά στον αριθμό προσφύγων που φιλοξενούν οι «αλληλέγγυοι». Όχι στα... σπίτια τους, αλλά σε υπό κατάληψη δομές του ελληνικού κράτους (βλέπε Πανεπιστήμια) και ιδιωτική περιουσία, όπως ξενοδοχεία και εγκαταλελειμένα κτήρια.


Επίσης, δεν προσμετρώνται οι λαθρομετανάστες που κατακλύζουν τους δρόμους και τις πλατείες των Ελληνικών πόλεων. Τέλος, δεν προσμετρώνται οι παλαιότεροι λαθρομετανάστες, που ζουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα υπό την ανοχή του κράτους.Με λίγα λόγια εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες μένουνε Ελλάδα! ΠΗΓΗ
Τους “πόνεσε” στον Περισσό η παρουσία κλιμακίων της Χρυσής Αυγής στα Δερβενοχώρια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς


Λύσσαξαν τα κομμούνια –που βγάζουν δισεκατομμύρια από καπιταλιστικές εταιρείες κι είναι ιδιοκτήτες πολλών χιλιάδων ακινήτων σ’ ολόκληρη τη χώρα- με την παρουσία των βουλευτών Κασιδιάρη και Καρακώστα καθώς και κλιμακίου της Χρυσής Αυγής, στο πλευρό των πυροσβεστών που έδιναν μάχη με τις φλόγες στα Δερβενοχώρια. Παράλληλα, τους πήγαν και μερικά μπουκάλια για να ξεδιψάσουν, γιατί το ψευδοκράτος των κομμουνιστών και των συνοδοιπόρων του, τους είχε… ξεχάσει. 

Έβαλαν, λοιπόν, κάποιο ανύπαρκτο σωματείο – σφραγίδα (είμαστε δυο, είμαστε τρεις…) της Πυροσβεστικής που ελέγχουν, την ΕΑΚΠ, να εκδώσει ανακοίνωση με τίτλο «Απομονώστε τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής», το οποίο βρωμάει χαλκείο του Περισσού από χιλιόμετρα.

Πάρτε μια γεύση σταλινικού υποκόσμου:

«Αναρτήθηκαν σε σελίδες στο διαδίκτυο φωτογραφίες σχετικά με την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη φωτιά στα Δερβενοχώρια. Η παρουσία της Χρυσής Αυγής για δήθεν συμπαράσταση στους πυροσβέστες είναι πέρα για πέρα υποκριτική και ψεύτικη. Η εγκληματική – ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής δεν έχει κανένα δικαίωμα να εμφανίζεται συμπαραστάτης των πυροσβεστών… Οι φασίστες εγκληματίες – ναζιστές, οι απόγονοι του Χίτλερ και των Ταγμάτων Ασφαλείας δεν χάνουν ευκαιρία να εμφανίζονται σαν υποστηρικτές των πυροσβεστών. Το έκαναν άλλωστε και με την υποκριτική εμφάνισή τους το Φλεβάρη 2016 στην Πλ. Κολοκοτρώνη στην πανελλαδική κινητοποίηση των Σ.Α και των Ε.Δ… Δημαγωγεί για τα προβλήματα των πυροσβεστών. Παντού ρίχνει το δηλητήριο του ρατσισμού και του ναζισμού. Αυτές οι θέσεις και αυτές οι αντιλήψεις δεν έχουν καμία σχέση με τον χαρακτήρα, το φιλότιμο και την συνείδηση των πυροσβεστών. Καμία ανοχή στους εγκληματίες – ναζιστές της Χρυσής Αυγής.Απομονώστε τους».

Τσιφουτάκια του Περισσού, το ξέρουν το ποίημά σας οι πυροσβέστες. Κανά μπουκάλι νερό θα τους πάτε ποτέ ή το τσιγκουνεύεστε κι αυτό; ΠΗΓΗ


Σε πανικό οι δημοσκόποι: Νέα άνοδος στο 8,4% για την Χρυσή Αυγή στην έρευνα της Alco - Ούτε μία διαρροή προς τα κίβδηλα αναχώματα! Οι συστημικές δημοσκοπήσεις έχουν γυρίσει "μπούμερανγκ" στο σύστημα της κλεπτοκρατίας κομμάτων και διαπλεκόμενων καναλιών, καθώς σε κάθε καινούρια έρευαν που διεξάγουν ανακαλύπτουν νέα άνοδο για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.Σε συνέχεια λοιπόν της χθεσινής δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ, η έρευνα της Alco για τα "Παραπολιτικά" καταγράφει νέα άνοδο για την Χρυσή Αυγή, η οποία αγγίζει ξεκάθαρα πια διψήφια ποσοστά...>>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!Ξέφυγε ο Μπουτάρης: Να κάνουμε τα πάντα για να μείνουν μόνιμα οι λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας! 


Συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης έδωσε όλος ο… καλός ο κόσμος. Η προφανώς ΜΚΟ οργάνωση «Καλώς τους» (η ελληνική μετάφραση του “Refugees Welcome” – κι όταν λένε «Καλώς τους» δεν εννοούν βεβαίως στα σπίτια τους…), ο προσφάτως βραβευθείς από το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ για τις… καλές του υπηρεσίες, δήμαρχος Μπουτάρης και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»…

Εκ μέρους των «Καλώς τους» μίλησε ο συντονιστής τους, καθηγητής ΕΜΠ («καθηγητές τρεις κι εχάθη η πατρίς», όπως έλεγε ο Μπίσμαρκ…), Νίκος Μπελαβίλας, ο οποίος αφού χαρακτήρισε την ΜΚΟ του «κοινωνικό συμβούλιο για τους πρόσφυγες», επισήμανε την ανάγκη ένταξης των «προσφυγόπουλων» στην εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και επίλυσης του στεγαστικού ζητήματος (αλλά όχι στα σπίτια των «Καλώς τους»), εφόσον «οι προσφυγικοί πληθυσμοί αντιμετωπίζουν την Θεσσαλονίκη ως τη νέα τους πατρίδα» (δηλαδή, εδώ θα μείνουν για πάντα!):

«Τα παιδιά τους θα πρέπει να πάνε στο σχολείο και οι οικογένειες να μείνουν σε διαμερίσματα γιατί τα μεγάλα camps έγιναν ως λύση πρώτης ανάγκης».

Ο ανεκδιήγητος Μπουτάρης, προχώρησε δύο βήματα παραπέρα, συμπεριλαμβάνοντας στις… υποχρεώσεις της Ελλάδος (σε ποιους άραγε;) να βρει δουλειές στα «προσφυγάκια» (οι Έλληνες άνεργοι δεν έχουν ανάγκη…) αλλά και να φροντίσει για την ικανοποίηση των θρησκευτικών αναγκών τους (δηλαδή, να χτίσει πολλά τζαμιά!):

«Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να ενσωματωθούν και να ενταχθούν στην αγορά εργασίας. Έχουμε μια υποχρέωση σε σχέση με την Ευρώπη, να κρατήσουμε στη χώρα 40.000 ή 50.000 άτομα. Η Θεσσαλονίκη είναι προσφυγομάνα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Δεν μπορούμε να γυρνάμε την πλάτη στους πρόσφυγες, δεν γίνεται. Αντί να έρχονται από τα Σκόπια, τη Βουλγαρία, εργάτες με διακρατικές συμφωνίες, να έρθουν οι πρόσφυγες, οι οποίοι και στα χωράφια θα εγκατασταθούν και θα γίνουν καλοί νοικοκυραίοι κάποια στιγμή. Πρέπει να φροντίσουμε επίσης τις θρησκευτικές τους ανάγκες».

Όπως καταλαβαίνετε, η ισλαμοποίηση της χώρας είναι μπροστά μας κι έχουν μάλιστα οριστεί και υπεύθυνοι ανά τομέα για την επιβολή της, από τους παγκόσμιους αφέντες. Και μόνο μία δύναμη μπορεί να την αποτρέψει: η Χρυσή Αυγή!Δώστε, λοιπόν, δύναμη στην Χρυσή Αυγή, για να κρατήσουμε την πατρίδα μας Ορθόδοξη κι Ελληνική! ΠΗΓΗ


Άδειες καρέκλες στην εκδήλωση του Σύριζα στην Κοζάνη - Κατάμεστη αίθουσα για την Χρυσή Αυγή στην Κόρινθο


Σε... άδειες καρέκλες μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας Πετρόπουλος σε εκδήλωση του Σύριζα
Η εικόνα είναι ενδεικτική: ο Σύριζα Κοζάνης διοργάνωσε πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον υφυπουργό Εργασίας Τάσος Πετρόπουλο και οι… πρόθυμοι μετριούνται στα δάχτυλα των δύο χειρών!
Αλλά, παρά το ότι ήταν «τρεις κι ο κούκος», η θλιβερή εκδήλωση έγινε κανονικότατα. Προφανώς, γιατί ο… κούκος-ομιλητής ήταν ευχαριστημένος που ήταν… λίγοι και καλοί οι ακροατές του, παρά να ήταν περισσότεροι και να του έριχναν… γιούχα!
Την πλάτη γυρνούν ολοένα και περισσότεροι ψηφοφόροι στην κυβέρνηση. Έτσι οι ψηφοφόροι του Σύριζα στην Κοζάνη προτίμησαν να απέχουν από την πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε το κόμμα και στην οποία θα μιλούσε, ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος.
Άλλωστε επρόκειτο για μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μόλις λίγες ώρες, αφού οι συνταξιούχοι είχαν δει τη σύνταξή τους μειωμένη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά την Παρασκευή με τον Τάσο Πετρόπουλο, να αναγκάζεται να μιλήσει σε σχεδόν 10 ανθρώπους και πολλές πολλές άδειες καρέκλες.

Ακολουθεί μία φωτογραφία που διακινούν χρήστες των κοινωνικών δικτύων στο διαδίκτυο, στην οποία συγκρίνουν τις εκδηλώσεις του Σύριζα στην Κοζάνη και της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο. ΠΗΓΗ

Όσο και για το κλίμα που επικρατούσε ορίστε και ένα μικρό βιντεάκι...
Καταρρέουν τα σύμβολα του “αντισυνταγματικού τόξου”: Η Μελίνα Μερκούρη υπήρξε ερωμένη του πιο φανερού συνεργάτη των Γερμανών


Μια από τις “ιερές αγελάδες” του “συνταγματικού τόξου”, και ιδίως του ΠΑΣΟΚ, είναι και η Μελίνα Μερκούρη, την οποία μάλιστα μας λανσάρουν συστηματικά, εδώ και δεκαετίες και ως “πρότυπο Ελληνίδας”. Μόνο που οι φημολογίες για την περίοδο της ζωής της κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής δεν συνάδουν καθόλου με αυτόν τον χαρακτηρισμό.
Αυτές τις φημολογίες φρόντισε να επαναφέρει στο προσκήνιο η δημοσιογράφος Ροζίτα Σώκου, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για το συγκεκριμένο “είδωλο” των ψευτοδημοκρατών είπε χαρακτηριστικά τα εξής:
«Εμείς τη Μελίνα… τα ξέραμε όλα της τα κουτσομπολιά. Στα 17 της σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε στην Κωνσταντινούπολη με τον Γιώργο Παππά, ο οποίος ήταν και κ…λάγνος! Θέλω να πω, ότι εμένα δεν με απασχολούσε καθόλου κι εγώ τη λάτρεψα όταν έκανε τη Στέλλα παρότι σε όλη την Κατοχή τα είχε με τον πιο φανερό συνεργάτη των Γερμανών, τον Γιαδικιάρογλου, ο οποίος έδωσε σε συνάδελφο δικό μου ένα μπουκάλι λάδι κι εκείνος του έδωσε ένα χρυσό μενταγιόν με αλυσίδα και το φορούσε η Μελίνα και καμάρωνε»!
Πέρα από τις καταγγελίες της Σώκου έχουν ακουστεί στο παρελθόν κι άλλα γύρω από την φιλογερμανική στάση της Μερκούρη κατά την περίοδο της κατοχής. Να υπενθυμίσουμε, μάλιστα, ότι ο θείος της, Γεώργιος Μερκούρης, ήταν αρχηγός του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος και διορισμένος από τις αρχές ως διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος. Ανεξαρτήτως του τι έγινε πραγματικά με την Μερκούρη εκείνη την εποχή, πρέπει να τονίσουμε ότι δεν αποτελεί μεμονωμένο φαινόμενο, συνεργάτες των γερμανικών δυνάμεων κατοχής να αλλάζουν γραμμή και στρατόπεδο.
Ιδίως μετά την μάχη του Στάλινγκραντ υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις ονομάτων ανθρώπων, που στην μεταπολεμική περίοδο “κόσμησαν” το πάνθεον της “δημοκρατικής παράταξης”, οι οποίοι βλέποντας ότι οι τελικοί νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου θα είναι οι Σύμμαχοι και όχι ο Άξονας, φρόντισαν να κάνουν στροφή 180 μοιρών, όχι μόνο για να σώσουν το τομάρι τους, αλλά και για να βγουν κερδισμένοι κιόλας.
Την επόμενη φορά που οι διάφοροι ακόλουθοι του “συνταγματικού τόξου” (ιδίως οι πασόκοι) αναμασήσουν τις γνωστές θεωρίες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για “απόγονους των ναζί”, “συνεργάτες των γερμανών” και άλλες χιλιοειπωμένες και ανούσιες αηδίες, ας τους θυμίσουμε να κοιτάξουν καλύτερα τα του οίκου τους και να ρίξουν μια ματιά στους “σκελετούς” που υπάρχουν στην ντουλάπα τους.
Εκεί θα βρουν άφθονους πραγματικούς συνεργάτες των γερμανών, καθώς και τους απογόνους τους... ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Επίθεση αλβανών κατσαπλιάδων εναντίον Βορειοηπειρωτών μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Χειμάρρας


Νέες αλβανικές προκλήσεις έλαβαν χώρα την Πέμπτη όταν η αίθουσα των συνεδριάσεων του Δ.Σ. της Χειμάρρας μετατράπηκε την Πέμπτη σε «ρινγκ» και η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «Ομόνοια», καταγγέλλει την «προκλητικά επαναλαμβανόμενη άσκηση φυσικής και ψυχολογικής βίας προς τους κατοίκους της Χειμάρρας», υπογραμμίζοντας πως «ηθικοί αυτουργοί αυτών των εντάσεων είναι η κυβέρνηση Ράμα και ο διορισμένος Δήμαρχος της Γιώργος Γκόρος»
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας himara.gr, στην ατζέντα της συνεδρίασης του ΔΣ περιλαμβάνονταν σήμερα δύο θέματα που προκαλούν έντονο προβληματισμό στους κατοίκους της περιοχής: το θέμα της ανάπλασης του κέντρου της Χειμάρρας και το ζήτημα της διαχείρισης των παραλιών της καλοκαιρινής περιόδου.
Κάτοικοι και καταστηματάρχες του ιστορικού κέντρου παρέστησαν στη συνεδρίαση, εκφράζοντας τη διαφωνία τους, όχι μόνο γιατί με τα σχέδια αυτά θίγεται η περιουσία τους αλλά και διότι αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του κέντρου της Χειμάρρας καθώς όπως τονίζουν, απώτερος στόχος είναι η υφαρπαγή της περιουσία τους από τρίτους. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και ενώ τα μέλη του ΔΣ φαινόταν να πείθονται από τα επιχειρήματα των δημοτών για την καταψήφιση των προτάσεων του Δημάρχου, πέντε με έξι άτομα, άγνωστα στην περιοχή, επιτέθηκαν στους πολίτες και τα μέλη του ΔΣ μετατρέποντας την αίθουσα σε «ρινγκ».
Υπενθυμίζουμε ότι όπως έχουμε αναφέρει πριν από λίγο καιρό, η αλβανική κυβέρνηση, με διαδικασίες εξπρές, υλοποιεί μεθοδικά σχέδιο υφαρπαγής ιδιοκτησιών ομογενών της Χειμάρρας, με στόχο να τις διαθέσει στη συνέχεια σε εγχώριους και ξένους μεγαλοεργολάβους που θέλουν να μετατρέψουν την παραθαλάσσια περιοχή-φιλέτο σε... αλβανική ριβιέρα! Στο πλαίσιο αυτό, κατοικίες και καταστήματα κατεδαφίζονται ως αυθαίρετα, ενώ ήδη στο χωριό Δρυμάδες αφαιρέθηκαν 123 τίτλοι ιδιοκτησίας από αντίστοιχες ελληνικές οικογένειες.
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι προκλήσεις των αλβανών και κάποιων βορειοηπειρωτών εξωμοτών, όπως ο Γκόρος, οι οποίοι ξεπουλούν τόσο τους συμπατριώτες τους όσο και την ίδια την δική τους καταγωγή, ταυτιζόμενοι με τις αλβανικές διεκδικήσεις, συνεχίζονται. Κι αυτό γιατί οι αλβανοί εκμεταλλεύονται στο έπακρο την ένοχα κραυγαλέα σιωπή των αλλεπάλληλων μεταπολεμικών κυβερνήσεων, οι οποίες τόσο επί κομμουνιστικής δικτατορίας του Ενβέρ Χότζα όσο και επί “δημοκρατίας” του Μπερίσα και του Ράμα όχι μόνο δεν έκαναν το παραμικρό για να προστατεύσουν με ουσιαστικό τρόπο τους Έλληνες της Αλύτρωτης Βορείου Ηπείρου, αλλά με την εντελώς παθητική στάση τους επί δεκαετίες έριξαν νερό στον μύλο του αλβανικού επεκτατισμού. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του Ψυχάρη από τον Εισαγγελέα - Απόκλιση μόνο 10 εκάτ. ευρώ στις δηλώσεις του

Στην δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του ιδιοκτήτη του Δημοσιογραφικού Ομίλου Λαμπράκη και γνωστού υβριστή της Χρυσής Αυγής και προπαγανδιστή του καθεστώτος, Σταύρου Ψυχάρη..>>>> ΟΛΑ ΕΔΩ!!!“Τούρκεψε” η Αγιά Σοφιά! Ο μουεζίνης κάλεσε σε προσευχή μέσα από το Σύμβολο της Ορθοδοξίας Ίχνος στοιχειώδους σεβασμού στα Ιερά Σύμβολα της Ορθοδοξίας δεν δείχνουν οι "καλοί γείτονες" τούρκοι, οι οποίοι προχωρούν κανονικά στην μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί.
Πλήρως αποθρασυμένοι από την υποχωρητικότητα των νεοραγιάδων του Σύριζα και της ΝΔ τα τσιράκια του σουλτάνου Ερνογάν βεβήλωσαν το σύμβολο της Ορθοδοξίας για ακόμη μια φορά.
Έτσι μετά από 81 χρόνια ο μουεζίνης απηύθυνε το κάλεσμα για την προσευχή μέσα από την Αγία Σοφία, ενώ μέχρι τώρα καλούσε σε προσευχή από τους μιναρέδες.
Η απάντηση του ελληνικού Υπ. Εξ, υπήρξε για ακόμη μια φορά αναιμική, καθώς έκανε λόγο για "παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά" και λοιπές εθνομηδενιστικές μπούρδες! Την ίδια ώρα ο Φίλης δίνει άδεια λειτουργίας στα εκατοντάδες παράνομα τζαμιά και η υποχωρητικότητα συνεχίζεται...
Μόνο με μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής ο Ελληνισμός θα διεκδικήσει δυναμικά αυτά που ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ του ανήκουν!  ΠΗΓΗ
Δείτε το βίντεο της ντροπής:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6880666282882780026

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item