Widgets

Η οικογένεια στο στόχαστρο


«Ασφυξία, όπως λέμε οικογένεια»
«Nα ρηγματώσουμε το καθεστώς φυσικοποίησής της, την κοινωνική της κατοχύρωση ως προαιώνιο θεσμό, ως αναλλοίωτο και αμετάβλητο σύμβολο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση»
«Να σπάσουμε την κυρίαρχη ροή της αιώνιας επιστροφής στον πνιγηρό κύκλο των συγγενικών σχέσεων».
«Συζήτηση: η οικογένεια ως τόπος παραγωγής και αναπαραγωγής του θεσμού της ιδιοκτησίας, ως κατεξοχήν πεδίο οργάνωσης και διαμόρφωσης κοινωνικών και σεξουαλικών ταυτοτήτων, παραγωγής εθνικών σωμάτων».
Χωρίς τίτλο.jpg
Τα παραπάνω γράφει μια από τις πολλές αφίσες που γέμισαν την περιοχή των Αγίων Αναργύρων, κυρίως γύρω από σχολεία.
Την υπογράφει η οργάνωση «Θερσίτης – χώρος ραδιουργίας και ανατροπής» με την διεύθυνση του «χώρου» και οδηγίες για εύκολη πρόσβαση.
Το κείμενο της αφίσας δεν είναι καθόλου πρόχειρο. Είναι στοχευμένο, ορθά δομημένο, υπακούει σε κανόνες marketing  και διαφήμισης. Ακολουθεί την μέθοδο της «αντιστροφής της ψυχολογικής προπαγάνδας». Όλα όσα δηλαδή, αναφέρει για την οικογένεια, (προαιώνιος θεσμός, κοινωνική κατοχύρωση, σύμβολο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, κορμός εθνικού σώματος) είναι πραγματικότητες, που όμως με την μέθοδο της «αντιστροφής» παρουσιάζονται ως αρνητικά.
Οι «χώροι» αυτοί, έχουν κατακλύσει την πόλη μας. Στους Αγίους Αναργύρους, στο Μαρούσι, στην Βικτώρια, στην Κυψέλη, στο Γαλάτσι, στα Εξάρχεια, στο Παγκράτι, στον Πειραιά και αλλού.
Η οικογένεια βρίσκεται στο στόχαστρο, αναρχικών, άθεων, διεστραμμένων, διαστροφέων και γενικότερα διαλυτικών στοιχείων. Αυτή είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, αν θέλουμε να διασώσουμε, τον βασικό πυρήνα του Έθνους μας, την οικογένεια. Δεν χωρούν εδώ ολιγωρίες και αναβλητικότητες. Πρέπει να δράσουμε αποφασιστικά. Όπως ακριβώς κάνουν οι εχθροί μας.
Αυτό καθεαυτό το περιεχόμενο της αφίσας, δεν με εξέπληξε τόσο πολύ. Στην Χρυσή Αυγή προειδοποιούμε χρόνια τώρα για τα σχέδια αυτών των ομάδων.
Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το μέγεθος της καμπάνιας. Μιλάμε για εκατοντάδες αφίσες κι όλες σε περιοχές σχολείων, αλλά και η απόλυτη κάλυψη της πολιτείας.
Γιατί μόνο σαν κάλυψη μπορεί να ερμηνευθεί η εκκωφαντική απουσία της πολιτείας.
Η δηλητηρίαση  των παιδικών μυαλών, που πηγαίνοντας σχολείο, θα δουν αυτές τις αφίσες, δεν ενεργοποίησε κανένα αντανακλαστικό από πλευράς πολιτείας. Τα παιδιά είναι στο έλεος οποιουδήποτε θέλει να πουλήσει τις αυτοκαταστροφικές του νευρώσεις. Οι δάσκαλοι, διευθυντές κλπ που είδαν αυτές τις αφίσες έξω από τα σχολεία τους; Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε πει: «Στους γονείς οφείλομε το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην». Πού είναι οι γονείς να κινήσουν γη και ουρανό για να προστατεύσουν τα παιδιά τους; Πού είναι οι δάσκαλοι για να προστατεύσουν τα πνευματικά τους παιδιά;
Το κράτος πέφτει ανάσκελα και βγάζει αφρούς αγανάκτησης από το στόμα αν κάποιος κάνει το αδιανόητο έγκλημα να χαιρετήσει υψώνοντας τη δεξιά, αλλά στη δράση τέτοιων «χώρων» δεν βρίσκει τίποτε μεμπτό. Αστυνομία, ασφάλεια, εισαγγελείς ανηλίκων κλπ, είναι μάλλον αόμματοι.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κάποια έρευνα έδειχνε ότι τέτοιοι «χώροι» χρηματοδοτούνται κι από κάποιο ΕΣΠΑ ή άλλο ευρωπαϊκό πρόγραμμα.
Όπως όμως μπορείτε να καταλάβετε από την αφίσα, αυτό που πραγματικά τους ενοχλεί, είναι πως οι οικογένειες είναι εθνικοί πυρήνες. Για άλλη μια φορά, ο τελικός στόχος είναι το Έθνος. Την σημερινή κοινωνία του δημοκρατικού ρόγχου, φαίνεται να μην την απασχολεί τίποτε άλλο, παρά η αντίσταση στον Εθνικισμό.
Για τον σκοπό αυτό, στρατολογούνται άπαντες. Είτε είναι πολιτικοί, είτε είναι «ακτιβιστές» είτε είναι οι κενόψυχοι και  διεστραμμένοι αυτής της αφίσας.
Έχουν όμως γνώση η φύλακες. Οι Εθνικιστές είμαστε παντού. Είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε και θα νικήσουμε. Ακόμη και γι’ αυτούς που αδιαφορούν και αφήνουν τους «χώρους ραδιουργίας» να ραδιουργούν και να συνωμοτούν ενάντια στην Φυλή μας.
Η οικογένεια έχει τόσο σημαντικό ρόλο και τόσο βαθύ αντίκτυπο στην ζωή μας, που κατανοούμε γιατί επιλέγεται ως στόχος. Είναι μια προσπάθεια των παγκοσμιοποιητών να χτυπήσουν τον Εθνικισμό στη γένεσή του. Κι αυτή όμως η προσπάθεια θα πέσει στο κενό, όπως τόσες άλλες.
Αρκεί να μην αδιαφορήσουμε. Αρκεί να δράσουμε και να ενεργοποιηθούμε.
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 8804471691671916206

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item