Widgets

ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κ' ΠΡΟΔΟΤΕΣ: «ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ στην ΡΙΖΑ ΤΟΥ»


 Η αριστερά και η ψευτοδεξιά βλάπτουν σοβαρά τα Ιερά και τα Όσια των Ελλήνων

Το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη αποτελεί ένα σημείο ύψιστου συμβολισμού για σύσσωμο τον Ελληνισμό. Αποτελεί ένα κενοτάφιο που περικλείει τις ψυχές των Ηρώων του Έθνους που έδωσαν το αίμα τους για την Πατρίδα και έμειναν ανώνυμοι ή ακόμα και άταφοι.

Αριστερά και δεξιά της παράστασης έχουν χαραχτεί φράσεις από το έργο του Θουκυδίδη: ΜΙΑ ΚΛΙΝΗ ΚΕΝΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΣΤΡΩΜΕΝΗ ΤΩΝ ΑΦΑΝΩΝ από την περιγραφή της ταφικής τελετής πριν την εκφώνηση του Επιταφίου του Περικλή (2.34) αριστερά και στα δεξιά ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ από τον επιτάφιο (2.43). Στο μέσο του κενοταφίου χαράχτηκε με μικρότερα γράμματα η φράση: ΕΙΣ ΑΦΑΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ => ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΟΙ «ΓΚΕΙ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ!
Τον τοίχο περιβάλουν εκατέρωθεν πελεκημένοι πωρόλιθοι όπου είναι χαραγμένα, κατά ενότητες, τα ονόματα τόπων που έδωσε πολύνεκρες μάχες ο ελληνικός στρατός στην νεότερη ιστορία. Στα αριστερά της σύνθεσης περιλαμβάνονται οι μάχες του Α' Βαλκανικού Πολέμου. Στο κέντρο του μνημείου, στους πωρόλιθους που υπάρχουν στις κλίμακες, περιλαμβάνονται μάχες του Β` Βαλκανικού Πολέμου και της Μικρασιατικής Εκστρατείας. Στα δεξιά της σύνθεσης συγκρούσεις του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και επιχειρήσεις του Ελληνικού Στρατού στη Ρωσία. Μετά την απελευθέρωση το 1944 πάνω στο κενοτάφιο προστέθηκαν τα πεδία των μαχών του Β` Παγκοσμίου Πολέμου και αργότερα οι επιχειρήσεις στην Κορέα. Το 1994 με απόφαση της Βουλής των Ελλήνων προστέθηκε και το όνομα «Κύπρος».
Είναι σαφές ότι το συγκεκριμένο μνημείο αφορά το σύνολο του Ελληνισμού και θα έπρεπε να γίνεται σεβαστό από όλους τους σύγχρονους Έλληνες, γιατί αν μη τι άλλο, περιποιεί Τιμή σε αυτούς που έπεσαν για την ελευθερία του τόπου. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν έχουν έτσι...  ΠΗΓΗ
Δείτε φωτογραφίες και κάντε τις συγκρίσεις:
Συγκέντρωση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι εναντίον της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ


Συγκέντρωση Σύριζα – Ανέλ εναντίον της κυβερνήσεως ΝΔ – Πασόκ

Συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής:

Διεθνείς τοκογλύφοι και μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα συνεχίζουν το ξεπούλημα των πάντων

Τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης και της συνεχιζόμενης μνημονιακής πολιτικής μπορεί να… πανηγυρίζουν, επειδή ο ΕSM αποφάσισε και επίσημα την εκταμίευση της δόσης των 7,5 δισ. ευρώ για την Ελλάδα στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, η ουσία όμως είναι πολύ διαφορετική, καθώς η εκταμίευση αυτή πρέπει να εκλειφθεί ως προοίμιο των διαπραγματεύσεων του Σεπτεμβρίου, για τη νέα αξιολόγηση.
Τότε είναι που θα τεθεί στο τραπέζι, επισήμως πλέον, η πρόταση για κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

Με δεδομένο ότι η επιστροφή στο προμνημονιακό καθεστώς θεωρείται απαγορευμένη, έστω και ως σκέψη, το μόνο ζητούμενο είναι πόσο ακόμα θα βαθύνει η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού με τα όσα προβλέπει το τρίτο Μνημόνιο. Το τι θα γίνει ακριβώς με τον 13ο και 14ο μισθό δεν μπορούμε να το ξέρουμε από τώρα. Αν δηλαδή, θα κοπεί εξ ολοκλήρου ή ένα μέρος τους. Όταν, όμως, ο 13ος και 14ος μισθός έχουν κοπεί στο δημόσιο, όπως άλλωστε έχουν κοπεί και η 13η και 14η σύνταξη, γιατί να μην αρχίσει το ανάλογο ψαλίδισμα και στους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα; 
Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ έχει, εμμέσως πλην σαφώς, δεχτεί ότι αυτά τα  επιδόματα είναι… χαριστικά. Όταν κέρδισε τις εκλογές, έλεγε ότι θα δώσει εν είδει επιδόματος την 13η σύνταξη μόνο στους μικροσυνταξιούχους. Τελικά, δεν την έδωσε ούτε σ΄αυτούς, όμως η σύνδεσή της με το ύψος της σύνταξης έδειξε ξεκάθαρα ότι την αντιμετωπίζουν σαν προνοιακό βοήθημα. Επομένως, από άποψη αρχών, την ίδια αντίληψη έχουν και για τα δώρα στον ιδιωτικό τομέα. Την ίδια στιγμή, ο ΣΕΒ, ο οποίος έχει άψογη συνεργασία (και) με τη νυν κυβέρνηση, ομιλεί για ενσωμάτωση των μισθών αυτών στον βασικό μισθό, έτσι ώστε να μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να τους εξαφανίσουν.
Το εμπειρικό υλικό της κυβερνητικής πολιτικής που εξασκεί ο  ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι δεν έχει κανέναν ενδοιασμό για τα μεγαλύτερα ξεπουλήματα και παραχωρήσεις προς τους διεθνείς τοκογλύφους, αρκεί να παραμείνει στην εξουσία και το «μέλι» που την συνοδεύει. Είναι σαν να βλέπουμε έτοιμο ξανά το χιλιοπαιγμένο έργο, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.  Η κυβέρνηση θα τραβήξει υποκριτικά, για ακόμη μια φορά, τις περιβόητες «κόκκινες γραμμές» της και στο τέλος θα προχωρήσει, όπως πάντα, σ΄έναν ακόμη «έντιμο συμβιβασμό», επειδή «πρέπει να πάρουμε τη δόση», θυμίζοντας πάλι καταστάσεις οι οποίες παραπέμπουν στο δράμα των χρηστών ναρκωτικών ουσιών.
Πίσω από το γνωστό θέατρο, το οποίο θα παιχτεί για μια ακόμη φορά, ανάμεσα στην «ευαίσθητη» κυβέρνηση και τους «κακούς» δανειστές, κρύβεται η σαφής και αναλλοίωτη ουσία: Η πλήρης απεμπόληση της Εθνικής Κυριαρχίας, το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας της Χώρας και το βάθεμα της φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ: «ΠΑΝΩ από ΟΛΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω! Φωτορεπορτάζ από την μεγαλειώδη εκδήλωση στην Χαλκίδα


Εκατοντάδες Εθνικιστές κατέκλυσαν την κεντρική αίθουσα ξενοδοχείου στην Χαλκίδα όπου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τον πρωτογενή τομέα ως βάση ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας.>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Πέτυχε η πρώτη πρόβα συγκυβέρνησης ΝΔ - Σύριζα!


Προ ημερών ο υπουργός Εσωτερικών Κουρουμπλής, μιλώντας για τον νέο εκλογικό νόμο, έκανε την πρόβλεψη ότι μπορεί σε μια «δύσκολη στιγμή» στο μέλλον να συγκυβερνήσουν η νουδούλα με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κι αφού σιγουρότατα θα συγκυβερνήσουν που θα συγκυβερνήσουν κάποια στιγμή, είπαν να κάνουν και μία… πρόβα τζενεράλε.
Έτσι, χθες το βράδυ, στο Μουσείο της Ακρόπολης κάθισαν για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι ο mister Tsipras με την Περιστέρα του και ο φον Κούλης με την Μαρέβα του, στο δείπνο που παρέθεσε στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης προς τιμήν του γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν ο πρόεδρος Παυλόπουλος.
Κι όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, η πρώτη πρόβα ήταν απολύτως επιτυχής!
Καλή συνέχεια και με το καλό ο (πολιτικός) γάμος!  ΠΗΓΗ
Ηλίας Κασιδιάρης: Να μην μιλά για την Δικαιοσύνη η Νέα Δημοκρατία που ενορχήστρωσε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής 


Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλυψε στην Ολομέλεια της βουλής το παραδικαστικό της ΝΔ, η οποία είχε το θράσος να καταθέσει επίκαιρη επερώτηση για τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη. ΠΗΓΗ
ΘΕΡΙΖΕΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ –ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ- ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝΚρίση, λοιπόν. Αλλά, παρά την κρίση και την μείωση του μέσου εισοδήματος άνω του 25% τα τελευταία 5 χρόνια, η μνημονιακή Ελλάδα ήταν η δεύτερη ακριβότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα γαλακτοκομικά προϊόντα και στα αυγά το 2015. Επιπροσθέτως, η τιμή του ψωμιού, των δημητριακών, των αλκοολούχων ποτών και άλλων κατηγοριών τροφίμων είναι υψηλότερες από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, σύμφωνα με έρευνα της Eurostat.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία της έρευνας, τα γαλακτοκομιά και τα αυγά στην Ελλάδα είναι ακριβότερα κατά 31% από τον μέσο κοινοτικό όρο, ενώ υψηλότερες κατά 14% είναι οι τιμές στο ψωμί και τα δημητριακά, κατά 17% στα αλκοολούχα ποτά, κατά 13% στα ψάρια, κατά 16% στα βούτυρα και την μαργαρίνη και κατά 16% στα έλαια – αν και ελαιοπαραγωγός χώρα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε καμία κατηγορία προϊόντων η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη τριάδα των φθηνότερων χωρών, ανάμεσα στους «28».  Δεν είναι ένα ακόμα  θαύμα;  ΠΗΓΗΝ. Γ. Μιχαλολιάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει, η ΝΔ δεν μπορεί

Συνεχώς ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή παρ’ όλη την σκληρή πολεμική του συστήματος - Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει τα ψέματά του και τον εθνομηδενισμό - Αποτέλεσμα μηδέν από το άνοιγμα Κυριάκου προς κέντρο και κεντροαριστερά..>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Διψήφιο ποσοστό για την Χρυσή Αυγή ακόμα και στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις των συριζαίων

Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και μάλιστα με διψήφιο ποσοστό δεν μπορεί, πλέον, να το αμφισβητήσει κανείς, ούτε οι αρχισκευωροί της Νέας Δημοκρατίας ούτε οι πολιτικοί απατεώνες του Σύριζα.
Μπορεί, λοιπόν, η ΝΔ και ο Σύριζα να προβαίνουν σε έναν πόλεμο μαϊμού δημοσκοπήσεων που δείχνουν τον ένα ή τον άλλο πρώτο, όμως η πραγματικότητα περί της δυναμικής της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να κρυφτεί από κανέναν.
Έτσι μπορεί τις τελευταίες ημέρες να είδαμε παλινωδίες, με τις δημοσκοπήσεις των καθεστωτικών μέσων να δείχνουν ξεκάθαρα προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, όμως δημοσκόπηση του Σύριζα μέσω Bridging Europe δείχνει ξεκάθαρα προβάδισμα του Σύριζα (!), ενώ δίνει και... αβάντα στον κυβερνητικό εταίρο.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 22,1%, η ΝΔ 16,3%, η Χρυσή Αυγή 7,7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) 4,8%, το ΚΚΕ 7,2%, το Ποτάμι 1,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,1%, η Ένωση Κεντρώων 2,8%, η Λαϊκή Ενότητα 2,2%, η Πλεύση Ελευθερίας 2,7%, η Ανταρσύα 1,8%, «άλλο» 1,5%, «Δεν ξέρω-δεν απαντώ» 26,6%.
Το ποιος είναι μπροστά κάθε φορά εξαρτάται από αυτόν που... παραγγέλνει κάθε φορά την δημοσκόπηση, δηλαδή αυτόν που πληρώνει!
Το αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα όμως είναι ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχει διψήφιο ποσοστό για άλλη μία φορά σε ακόμη μία συστημική δημοσκόπηση.  ΠΗΓΗ

Ξεφτιλίστηκε: Την ώρα που ο Τσίπρας κατηγορούσε τον Εθνικισμό για το “προσφυγικό”, αλγερινοί λαθρομετανάστες έκαιγαν το “hot spot” στην Λέσβο!Οι χιλιάδες ανεξέλεγκτοι λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την χώρα και την έχουν μετατρέψει σε απέραντο "hot spot" ξεφτίλισαν για ακόμη μια φορά τον καταγέλαστο πρωθυπουργό που για όλα τα προβλήματα που ο ίδιος δημιουργεί, ρίχνει την ευθύνη στον. Εθνικισμό!


Την ίδια ώρα που ο Τσίπρας προχωρούσε σε μια ακόμη τραφελαφική παράσταση υποδεχόμενος τον γ.γ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν και του έκανε δώρο ένα χρησιμοποιημένο σωσίβιο (!), αλγερινοί λαθρομετανάστες έκαψαν το "hot spot" της Λέσβου, επειδή καθυστερεί η διαδικασία χορήγησης ασύλου...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΧΛΕΥΗ - ΣΙΧΑΜΑΡΑ και ΟΡΓΗ για το ΣΑΠΙΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ - Ξεχειλίζει η λαϊκή οργή....


Δημοσκόπηση ΣΟΚ για τους πολιτικάντηδες: Η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών τάσσεται στο πλευρό των Εθνικιστικών Κινημάτων, στηρίζοντας τις θέσεις τους!

Δημοσκόπηση διεθνούς κέντρου διεξαγωγής ερευνών φιλοξένησε η «Καθημερινή» της Κυριακής. Παραδόξως στο αποτέλεσμα της δημοσκοπήσεως ουδείς αναφέρθη, ουδείς έδωσε σημασία, ενώ οι συνήθως λαλίστατοι παπαγάλοι – δήθεν «έγκυροι» - του διαδικτύου μάλλον μάσαγαν κρακεράκια εκείνη την ώρα και ουδέν σχολίασαν.
Στην δημοσκόπηση, λοιπόν, της PEW τέθηκαν κάποια βασικά ερωτήματα στους πολίτες, όπως η συμφωνία ή όχι με τον χειρισμό της Ε.Ε. στο «προσφυγικό», δηλαδή αν συμφωνούν με τα ανοιχτά σύνορα και την «πολιτική ορθότητα». Η άλλη σημαντική ερώτηση αφορούσε τον χειρισμό των οικονομικών θεμάτων, δηλαδή την αυστηρή λιτότητα που ξεκίνησε από την Ελλάδα και προωθείται με βήμα γοργό στις υπόλοιπες χώρες, που δεν έχουν την... τύχη να έχουν Τσίπρα πρωθυπουργό για να περνάγε οι χιλιάδες των σελίδων χωρίς καμία αντίδραση.
Δεν θα σχολιάσουμε τα αποτελέσματα στις άλλες χώρες της Ε.Ε., που τα αποτελέσματα είναι ζοφερά για τους επικυρίαρχους, πρεσβευτές της παγκοσμιοποίησης σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Θα αναφερθούμε αυστήρα και μόνο στην Ελλάδα. Θυμάστε που η κυβέρνηση έλεγε πως όποιος αντιδρά στο «προσφυγικό» είναι Χρυσαυγίτης; Ε, λοιπόν, σύμφωνα με την διεθνή δημοσκόπηση της PEW, το ποσοστό των Χρυσαυγιτών στη χώρα μας είναι 94%!
Όσον αφορά το ζήτημα της μνημονιακής πολιτικής, μάλλον ο Μητσοτάκης έχει δύσκολο δρόμο για να διανύσει, αφού το 92% των Ελλήνων διαφωνούν με την πολιτική λιτότητας και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Ειδικά για το τελευταίο, υπάρχει ερώτηση για το μέλλον της Ευρωζώνης, που μόνο ένα πενιχρό ποσοστό ευαγγελίζεται την θέση των πολιτικών κομμάτων, περί ποιο ισχυρής ενώσεως, με περισσότερες αρμοδιότητες στα ευρωπαϊκά όργανα. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών απαξιώνει αυτή την επιλογή, απαιτώντας επιστροφή στις εθνικές κυβερνήσεις.
Τα αποτελέσματα που φαίνονται πρωτοφανή, απλώς επαναλαμβάνονται στις υπόλοιπες χώρες, με λιγότερη ζέση, ομολογουμένως, γεγονός που αποδεικνύει πως η Χρυσή Αυγή είναι στην πρωτοπορία των Εθνικών Αγώνων ανά την Ευρώπη.
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη!  ΠΗΓΗ

Έκθεση Τραπέζης της Ελλάδος: Τα Μνημόνια σκοτώνουν τους Έλληνες!


Μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά είναι απολύτως αληθινό. Σύμφωνα, λοιπόν, με την Νομισματική Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος με τίτλο «Μεταρρυθμίσεις στον τομέα της υγείας, οικονομική κρίση και επιπτώσεις στην υγεία του πληθυσμού», έχει παρατηρηθεί επιδείνωση της υγείας των Ελλήνων στα μνημονιακά χρόνια.
Πιο συγκεκριμένα από τα στοιχεία που παρατίθενται προκύπτει ότι:
-Οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν.
-Η παιδική θνησιμότητα αυξήθηκε σε ποσοστό κοντά στο 50%, λόγω κυρίως της αύξησης των θανάτων βρεφών κάτω τους ενός έτους και της μείωσης των γεννήσεων.
-Μεγάλη είναι η αύξηση του πληθυσμού με ψυχικά νοσήματα και ειδικά μείζονα κατάθλιψη.
-Οι πάσχοντες από χρόνια νοσήματα αυξήθηκαν κατά 24% περίπου.
Αυτά είναι τα «κατορθώματα» παλαιομνημονιακών και νεομνημονιακών που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια. Και μία και μόνη επιλογή υπάρχει για τους Έλληνες: να «σκοτώσουν» πολιτικά παλαιούς και νέους μνημονιακούς, πριν τους σκοτώσουν αυτοί κυριολεκτικά, με τα Μνημόνιά τους! ΠΗΓΗ
Μνημονιακό σοκ: Οι περιουσίες των Ελλήνων υφαρπάζονται από τους δανειστές! 428 χιλιάδες κατασχέσεις - 8700 πλειστηριασμοί

Τα νούμερα είναι αμείλικτα και άκρως αποκαλυπτικά για το πώς οι διεθνείς τοκογλύφοι υφαρπάζουν τις περιουσίες των Ελλήνων και τους καταδικάζουν στην φτώχεια και την εξαθλίωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κ. Πλάντζου για το "Πρώτο Θέμα" μόνο στο πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος έτους (Ιανουάριος - Απρίλιος 2016) οι εφορίες άδειασαν 428.465 τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών! Αν συνυπολογιστούν μάλιστα και οι κατασχέσεις του Μαΐου, τότε ξεπερνούν τις 500.000.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία μέσα σε ένα 8ωρο λειτουργίας της Διεύθυνσης Εισπράξεων της Γενικής Γραμματείας Εσόδων οι εφορίες προχωρούν σε 4300 κατασχέσεις!
Εν τω μεταξύ οι ρυθμοί καταλήστευσης του ελληνικού λαού αυξάνονται: Από 1200 που ήταν το ανώτατο ημερήσιο όριο από τραπεζικές καταθέσεις οφειλετών για χρέη προς την Εφορία, η Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων ζήτησε να αυξηθεί σε 1800 κατασχέσεις την ημέρα, γεγονός που αποδεικνύει ότι στοχεύουν και στα περίπου 3,5 εκατομμύρια Ελλήνων μικροοφειλετών.
Παράλληλα, κατ΄ εντολή των δανειστών μέσα σε 4 μήνες οι εφορίες προχώρησαν σε 8706 πλειστηριασμούς, εκδόθηκαν 9820 παραγγελίες κατάσχεσης, άνοιξαν 1423 νέοι φάκελοι κατάσχεσης και μπήκαν 1701 υποθήκες σε ακίνητα.
Ελέω Τσίπρα και κυβέρνησης "πρώτης φορά αριστερά" η ανάπτυξη ήρθε... για τους τοκογλύφους!  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ για τον ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΧΛΙΔΗ και ΠΡΟΝΟΜΙΑ για τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (και τα δικά τους παιδιά)Αυτόματες κατασχέσεις για χρέη σε Εφορία και Ταμεία - Βάζουν χέρι στους λογαριασμούς 200.000 οφειλετών

Η συμφωνία με τους εταίρους περιλαμβάνει δεσμεύσεις των ελληνικών Αρχών για εφαρμογή αυστηρότερων ρυθμίσεων και αυτοματοποιημένων διαδικασιών για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς περιουσιακών στοιχείων οφειλετών του Δημοσίου....>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

.Συνελήφθη ο πρώην δήμαρχος Κερατσινίου για απάτες κλπ. Πασόκ φυσικά!

Άλλος ένας (πρώην) εθνοσωτήρας, πασοκικής προελεύσεως, συνελήφθη «κλέπτων οπώρας».
Πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο Κερατσινίου (έως το 2014), Λουκά Τζανή, ιδιοκτήτη φαρμακείου, εις βάρος του οποίου (και τεσσάρων γιατρών του ΕΟΠΥΥ) σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα φάρμακα, νοθεία τροφίμων, απάτη τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και συνήθεια, καθώς και για ψευδή βεβαίωση κατ’ εξακολούθηση μετά χρήσεως και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί, εν αγνοία των ασφαλισμένων, χρησιμοποιούσαν τον ΑΜΚΑ τους και συνταγογραφούσαν φάρμακα. Στη συνέχεια παρέδιδαν τις συνταγές στον πασόκο πρώην δήμαρχο, ο οποίος τις εκτελούσε στο φαρμακείο του, σε περιοχή της Αττικής και αποζημιωνόταν από τον ΕΟΠΥΥ.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων και παρουσία εισαγγελέα, στο φαρμακείο του συλληφθέντα και σε δύο αποθήκες, για τις οποίες δεν υπήρχε άδεια από τον ΕΟΦ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.695 κουτιά φαρμάκων, από τα οποία έλειπε η ταινία γνησιότητας (μεταξύ αυτών και φάρμακα που εμπίπτουν στους πίνακες των ναρκωτικών ουσιών), 48 συσκευασίες φαρμάκων, τα οποία έφεραν ταινία γνησιότητας, αλλά η διάθεσή τους επιτρέπεται μόνο στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ και των νοσοκομείων, 1.200 ιατρικές συνταγές, οκτώ ατομικά βιβλιάρια υγείας ασφαλισμένων και δώδεκα βιβλιάρια συνταγογραφήσεων διαφόρων ασφαλισμένων.
Η συνολική αξία των παραπάνω φαρμάκων και η ζημία του Δημοσίου εκτιμάται ότι ανέρχονται σε τουλάχιστον 46.000 ευρώ.
Να τον χαίρεται το συνταγματικό τόξο!  ΠΗΓΗ

Ο ΣΕΒ στηρίζει πλήρως τον Τσίπρα στην άσκηση της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής


Μπορεί η κυβέρνηση να έχει συντριπτικά εναντίον της τον Ελληνικό Λαό, έχει όμως μαζί της τον ΣΕΒ!
Φαίνεται ότι η πρόσφατη συνάντηση του Τσίπρα με τους εκπροσώπους του ΣΕΒ έσφιξε αρκετά τις σχέσεις ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα ο ΣΕΒ να υπερασπίζεται πλέον την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης. Την άποψη ότι το Μνημόνιο θα φέρει ανάπτυξη διατυπώνει ο ΣΕΒ.
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών υποστηρίζει ότι η εφαρμογή του Μνημονίου είναι αναγκαία συνθήκη για την επιστροφή στην ανάπτυξη των στόχων δημοσιονομικής προσαρμογής, αλλά και την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.
Η απάντηση στον Τσίπρα και τον ΣΕΒ είναι ότι τα τρία διαδοχικά Μνημόνια όχι μόνο δεν έφεραν την ανάπτυξη, αλλά αντιθέτως επιδείνωσαν ακόμη περισσότερο την οικτρή οικονομική κατάσταση.
Ο καθένας μπορεί να υποθέσει ό,τι θέλει για τους λόγους αυτής της στήριξης του ΣΕΒ προς την κυβέρνηση και την απάνθρωπη μνημονιακή πολιτική, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή την οποία τόσες φορές έχουμε τονίσει.
Ότι δηλαδή, τα Μνημόνια έχουν την ίδια λογική με την κινούμενη άμμο. Όσο περισσότερο κινείσαι μέσα σ' αυτήν τόσο πιο πολύ βουλιάζεις...  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Απροστάτευτοι στις επιδρομές των λαθρομεταναστών οι κάτοικοι της Μόριας στη Λέσβο: Μόνοι προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους και τις ζωές τους 

Απροστάτευτοι από τις επιδρομές των λαθρομεταναστών αισθάνονται οι κάτοικοι της Μόριας, οι οποίοι ταμπουρώνονται στα σπίτια τους, για να σώσουν τις περιουσίες τους και τις ζωές τους.
Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα η αστυνομία εκτελεί συνεχείς περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το Κέντρο Κράτησης Μεταναστών, αλλά και εντός του χωριού και παρά το γεγονός ότι έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό η παραβατικότητα, εν τούτοις οι κάτοικοι της Μόριας ζουν κάτω από καθεστώς φόβου και τρόμου, παίρνοντας από μόνοι τους, δικά τους μέτρα προστασίας.
Χθες για μία ακόμα φορά η περιοχή τους ήταν σε κατάσταση συναγερμού, αφού εκδηλώθηκε ακόμα μία εξέγερση από τους λαθρομετανάστες, με την αστυνομία να επεμβαίνει για να αποκαταστήσει την τάξη και την Πυροσβεστική Υπηρεσία να σβήνει τις φωτιές που άναψαν εντός του Κέντρου Κράτησης. ΠΗΓΗΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»Τρεις έφηβες συμφώνησαν να καλύψoυν τις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τους, επειδή αισθάνονταν άσχημα για τους δράστες και δεν ήθελαν να υποστούν «διακρίσεις». .>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Δίδαγμα «αντιρατσισμού» από τον Γ.Γ. του ΟΗΕ στη Λέσβο - Για την Σύμβαση που καταπατούν οι μνημονιακές κυβερνήσεις ούτε λέξη!

Στην Λέσβο βρέθηκε ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, προκειμένου να στηθεί άλλη μία «αντιρατσιστική» πανήγυρις πάνω στις πλάτες των κατοίκων του νησιού, των οποίων η ζωή έχει κακοποιηθεί βάναυσα από τις στρατιές των «προσφύγων» και των «αλληλέγγυων» υπερασπιστών τους.
Μέχρι στιγμής από την Λέσβο έχουν παρελάσει στρατιές τηλεαστέρων, θρησκευτικών ηγετών και πολιτικάντηδων, όλοι κατέχοντες ένα κοινό μήνυμα: «Κρατήστε τους κάτοικοι της Λέσβου, για να μην έρθουν στα σπίτια τα δικά μας».
Το ίδιο ακριβώς μήνυμα έφερε και ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, ο οποίος είπε ότι η Λέσβος είναι το «νησί της ειρήνης» και ότι οι κάτοικοι της Λέσβου «δίνουν το καλύτερο παράδειγμα». Βεβαίως ο υποψιασμένος αναγνώστης θα αναρωτηθεί πού ήταν ο Μπαν Κι Μούν όταν οι τζιχαντιστές έριχναν χημικά σε παιδάκια; Πουθενά δεν ήταν, αφού τότε έπρεπε να συκοφαντηθεί το καθεστώς Άσσαντ για να γίνουν τα χατήρια των αμερικανοσιωνιστών.
Πού ήταν ο Μπαν Κι Μούν όταν κακοποιούσαν την Μυρτώ ή δολοφονούσαν τον Καντάρη και τον Λαζανά; Πουθενά, γιατί οι επιταγές του καθεστώτος είναι η παγκοσμιοποίηση και η πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών, ακόμα και αν έχει ως συνέπεια την έξαρση της εγκληματικότητας.
Τέλος, πού ήταν ο Μπαν Κι Μουν όταν η κυβέρνηση Σαμαρά και σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου σέρνουν σε δίκη, άνευ στοιχείων και άνευ κατηγορητηρίου, την Κοινοβουλευτική Ομάδα και τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, κατά παράβαση Σύμβασης του Οργανισμού στον οποίο προΐσταται;
Το συμπέρασμα είναι το εξής ένα και βιβλικό: Ουαί δεν υμίν (Γενικοί) Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές! ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9021394154653817133

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item