Widgets

Eπιστολή: Μια Μάνα με 100 κιλά… και ένα 9χρονο Ελληνόπουλο για... 100 καναπεδάτους Άνδρες!
Αξιότιμε κ. Διευθυντά
Σου γράφω για ένα περιστατικό σε Δημοτικό σχολείο της Αθήνας στο οποίο δυστυχώς έγινα μάρτυρας και προκαλεί ανατριχίλα.
Ανατριχίλα για το μέλλον ενός παιδιού, ανατριχίλα για το μέλλον των παιδιών μας, ανατριχίλα για το μέλλον της άμοιρης πατρίδας μας.
Και μπαίνω στο προκείμενο, μήπως και συγκινηθούν κάποιοι και βγούν από τον λήθαργο…….
Μια 36χρονη Ελληνίδα μάνα μεγαλώνει μόνη της δυο παιδιά, δύο πανέξυπνα  κοριτσάκια, εννέα και πέντε ετών αντίστοιχα. Τα μεγαλώνει όπως οι μανάδες που γαλουχούσαν τα παιδιά με τα ιδεώδη της πατρίδας και τα ιδανικά του Έθνους, της Ορθοδοξίας και της οικογένειας. Δυσεύρετα δυστυχώς στις μέρες μας, στις μέρες του διεθνισμού, της παγκοσμιοποίησης και του ανθελληνισμού.
Τα στοιχεία της μητέρας και των παιδιών είναι στην διάθεσή σου ανα πάσα στιγμή.
Το 9χρονο κοριτσάκι (που σημειωτέον έχει απίστευτη κλήση στα μαθηματικά και την ιστορία, μελετάει βιβλία και συγγράμματα που είναι δυσνόητα ακόμη και για μεγάλους, όσο και να σου φαίνεται απίστευτο….)
Το κοριτσάκι πηγαίνει στην Τετάρτη Δημοτικού στο 17ο Δημοτικό Περιστερίου.
Δασκάλα στην τάξη της είναι η κυρία Μπατζή Ειρήνη.
Διευθυντής του εν λόγω δημοτικού ο κ. Κουντούρης Τηλέμαχος.
Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας η δασκάλα ζήτησε από τα παιδιά να γράψουν μια έκθεση με αντικείμενο… << ένα σημαντικό πρόσωπο της χώρας σας που έχει προσφέρει πολλά για αυτή !!! >> και να τεκμηριώσουν την άποψή τους με στοιχεία. Στην συνέχεια κάθε παιδί θα διάβαζε το πόνημα στην τάξη ώστε να γίνει αντικείμενο συζήτησης  από όλα τα παιδιά και φυσικά να βαθμολογηθεί από την δασκάλα.
Η 9χρονη μαθήτρια όταν ήλθε η σειρά της σηκώθηκε με περίσσιο θάρρος και σοβαρότητα και άρχισε να διαβάζει προς την τάξη την εργασία της, έχοντας επιλέξει ως κεντρικό πρόσωπο, τον Κυβερνήτη Γεώργιο Παπαδόπουλο, παραθέτοντας στοιχεία – οικονομικά, κοινωνικά και διεθνή – και τεκμηριώνοντας  τις απόψεις για το έργο που άφησε ο άνθρωπος αυτός στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία.
(Σημείωση: το συγκεκριμένο παιδί έχει απίστευτο θάρρος και δεν διστάζει να απαντήσει, με τον δέοντα πάντα σεβασμό, σε οποιονδήποτε μεγάλο, με τρόπο και αθωότητα που καθηλώνει….)
Η εν λόγω δασκάλα έγινε έξω φρενών, σταμάτησε την ανάγνωση του παιδιού ωρυόμενη, το κάθισε κάτω με απίστευτα προσβλητικές εκφράσεις και μάτια που πέταγαν φλόγες σε κλίμα δε τρομοκρατίας είπε στην ήδη κατατρομαγμένη ανήλικη μαθήτρια:  << Ποιός επέλεξε αυτό το πρόσωποοοοοο ??? Η μαθήτρια απάντησε:   << εγώ κυρία το επέλεξα και η μαμά μου συμφώνησε .. >>, << τα στοιχεία τα συγκέντρωσα μόνη μου από βιβλία που διαβάζω και από το διαδύκτιο.>>
Η δασκάλα άρχισε ξανά να φωνάζει και απευθυνόμενη στα παιδιά είπε επιθετικά:  << η συμμαθήτρια σας έγγραψε για ένα αρνητικό πρόσωπο που ήταν απατεώνας και κατέστρεψε την χώρα ..>> και συνέχισε έξαλλη:  << αυτά που σας είπε ότι ο  Παπαδόπουλος έκανε κοινωνικές μεταρυθμίσεις για τον λαό και δεν χρώσταγε ούτε μια δεκάρα σε τοκογλύφους  και εβραιομασώνους είναι όλα ψέματαααα …>>
Κάποια στιγμή η μαθήτρια διέκοψε την αλλοφροσύνη της δασκάλας και απευθυνόμενη σ’ αυτή της είπε:
<< αφού κυρία αυτά που γράφω είναι όλα ψέματα,  γιατί δεν με αφήνετε να συνεχίσω την ανάγνωση της εργασίας μου και να πώ  τα στοιχεία που έχω συλλέξει…???  
Τι φοβάστε ..??? >>.
Στο σημείο αυτό η οργή της δασκάλας ξεχείλισε, αφου είχε ισοπεδώσει το παιδί μπροστά σε όλους τους συμμαθητές του, έφυγε τρέχοντας να πάει να φέρει τον Διευθυντή του σχολείου κ. Κουντούρη.
 Ο Διευθυντής έβαλε στην γωνία την μαθήτρια επικροτώντας την άθλια συμπεριφορά της δασκάλας, επιδιώκοντας και καταφέρνοντας την στοχοποίηση και εν τέλει την απομόνωση ενός ανήλικου παιδιού.
Από εκεί και μετά το παιδί ζει μια απίστευτη κατάσταση.
Ο κ. διευθυντής αναρωτήθηκε ποτέ ότι το παιδί μπορεί να έγινε αποδέκτης επιθετικών και ειρωνικών συμπεριφορών,  από διαφόρους συμμαθητές της. Συμμαθητές της, ????  παιδιά <<δημοκρατών>>, γονέων που αναπολούν τα γκούλακ και την δημοκρατία του Στάλιν,  ή παιδιά αδιάφορων γονιών που έχουν εναποθέσει την μόρφωση και το μέλλον τους στην προπαγάνδα και τον προσηλυτισμό αναρχοδιεθνιστών????
Εδώ θέλω να σημειώσω ότι στο συγκεκριμένο σχολείο με αφορμή το πολυτεχνείο και κάθε είδους ευκαιρία γίνεται απίστευτη προπαγάνδα και προσηλυτισμός στα παιδιά που έχουν στο έλεός τους, δασκαλοι και διευθυντής. Προπαγάνδα για τον διεθνισμό, την αθρησκία, και εν γένει εναντίων όλων των ιδεωδών του Ελληνισμού.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι και το παρακάτω:
ΕΡΩΤΩ  τον αξιότιμο Διευθυντή κ. Κουντούρη,,,,  αληθεύει ότι :
Μετά το περιστατικό και σε ανύποπτο χρόνο είπατε  στα παιδια μέσα στην αίθουσα: << αυτά που σας μαθαίνανε τελειώσανε>> << αυτά που σας λέγανε για την θρησκεία και το Θεό ήταν όλα ψέματα, επιτέλους τα θρησκευτικά καταργήθηκαν….>>. ?????
Ετσι για να καταλάβουμε τι γίνεται στο σχολείο…..  απαντήστε μας κ. Κουντούρη αληθεύει ???
Ερωτώ λοιπόν και τον κάθε ΈΛΛΗΝΑ.
Πού μας πάνε ??
Πόσα τραύματα άφησε ο φασισμός και ο ρατσισμός τους σε ένα ανήλικο παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα στην ζωή ???
Πώς αυτό το 9χρονο παιδί θα αντέξει την στοχοποίηση και τον φασισμό των δασκάλων του και μερίδας συμμαθητών του ???
Τι διδάγματα περνάνε στην ψυχοσύνθεσή του και την διαμόρφωση του χαρακτήρα του ???
Για ποια δημοκρατία του μιλάμε, στην χώρα που την γέννησε ???
Πόσα άλλα παιδάκια δέχονται καθημερινά τον ρατσισμό και τον φασισμό χωρίς να μιλάνε και χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τους γονείς τους ???
Τι παιδιά μεγαλώνουμε ???
Ποια από αυτά τα παιδιά, που προσηλυτίζουν πωρωμένα και αρρωστημένα μυαλά σταλινοφασιστών θα υπερασπιστούν αύριο την πατρίδα και την κοινωνία ???
Ως πότε θα επιτρέπουμε στους νοσταλγούς  του δολοφόνου Στάλιν να κακοποιούν αθώες παιδικές ψυχές ???
Με κατακλύζει απόγνωση.
Απόγνωση και οργή.
Το όνομά μου είναι στην διάθεσή σου.
Χαράλαμπος Γιώτης
Απόστρατος Αξιωματικός του Πυροβολικού
Το όνομα της μητέρας είναι Μπακογάννη Ρένα
ΥΓ.  Ισως εγώ μεγάλωσα με λάθος ιδέες, ίσως η πατρίδα που μου παρέδωσαν οι πρόγονοι μου πάψει τελικά να υπάρχει. Παραμένω όμως όρθιος μέχρι τέλους όπως αυτή η ηρωίδα μάνα, κόντρα στις ορέξεις των ερπετών.
Τουλάχιστον θα τους κάνουμε την ζωή δύσκολη.

https://emprosnews.wordpress.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 2002521501602512780

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item