Widgets

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΟΛΟ το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»(ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΤΟΞΟ στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ και στην ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ


Απόλυτοι συνένοχοι στο τρίτο Μνημόνιο της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ οι αντιπολιτευόμενοι του «συνταγματικού τόξου»

Αναμφίβολα, ξεπούλημα των πάντων αποτελεί η τακτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία συνεχίζει την παράδοση της ξενοδουλείας από τις μνημονιακές κυβερνήσεις. Αποτελεί, όμως, ταυτόχρονα και μνημείο υποκρισίας το να… καταγγέλλεται αυτό το ξεπούλημα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης του «συνταγματικού τόξου», τα οποία έχουν παρόμοιες ευθύνες για την σημερινή τραγική κατάσταση. Συνένοχα στο «έγκλημα» αποδεικνύονται τα περισσότερα κόμματα, μολονότι τώρα, εκ του ασφαλούς, όχι μόνο καταψηφίζουν μνημονιακά νομοσχέδια στη Βουλή, αλλά διαμαρτύρονται ότι παραδίδεται η χώρα στους «γύπες» των αγορών!
Το τρίτο Μνημόνιο, που είχε εγκριθεί από την Ολομέλεια τον Αύγουστο του 2015 και μάλιστα με πλειοψηφία 222 βουλευτών (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΝΔ), προέβλεπε (σχεδόν) όλα τα μέτρα τα οποία σταδιακά γίνονται νόμοι του κράτους! Από το Υπερταμείο έως την αύξηση του ΦΠΑ αλλά και το ΕΚΑΣ, όλα αποτελούσαν μέρος της συμφωνίας, η οποία πλέον καταγγέλλεται από την αντιπολίτευση ως επώδυνη για τον ελληνικό λαό..>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα σχεδιάζουν οι Συριζαίοι - Ψαλίδι και στον κατώτατο μισθό!
Δεν έχει πάτο το βαρέλι της αναλγησίας των συνεχόμενων Μνημονίων, καθώς δεν έχει τελειωμό η αφαίμαξη του λαϊκού μόχθου. Δύο εφιαλτικά σενάρια μείωσης του κατώτατου μισθού (ο οποίος από το 2012 διαμορφώνεται στα 586 ευρώ) επεξεργάζονται την περίοδο αυτή τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών με υπηρεσιακά στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.
Τα σενάρια αυτά προβλέπουν τα εξής:
1. Ευθεία μείωσή του, με απόφαση της κυβέρνησης, βάσει του γενικού θεσμικού πλαισίου που ήδη παρέχει η νομοθεσία του 2013. Ο νόμος προβλέπει ότι «το ύψος του νομοθετημένου κατώτατου μισθού και νομοθετημένου ημερομισθίου θα πρέπει να καθορίζεται λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τις προοπτικές της για ανάπτυξη από την άποψη της παραγωγικότητας, των τιμών και της ανταγωνιστικότητας, της απασχόλησης, του ποσοστού της ανεργίας, των εισοδημάτων και μισθών».
2. «Διευκόλυνση» της μείωσής του μέσω της ενσωμάτωσης του 13ου και του 14ου μισθού στους 12 μηνιαίους μισθούς. Το δεύτερο σενάριο αντιστοιχεί σε παλιότερη πρόταση του ΔΝΤ, που είχε κατατεθεί σχεδόν ταυτόχρονα με την πλήρη κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στο Δημόσιο το 2012.
Ο χρονικός ορίζοντας αυτών των προτάσεων διαφαίνεται στο Φθινόπωρο του 2016, γεγονός το οποίο δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για το μέλλον της κυβέρνησης και την πιθανή δημιουργία ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων. Βεβαίως, η μέχρι τώρα πορεία των 153 βουλευτών της κυβέρνησης έχει δείξει ότι αυτοί είναι «μπετοναρισμένοι», ψηφίζοντας σαν πρόβατα το ένα μετά το άλλο τα νομοσχέδια που προβλέπει το τρίτο Μνημόνιο, το οποίο υπερψηφίστηκε απ’ όλες τις πτέρυγες του «συνταγματικού τόξου» το καλοκαίρι του 2015.
Μένουν ελάχιστοι μήνες για να διαπιστώσουμε τόσο την επαλήθευση ή μη των νέων εφιαλτικών σεναρίων εφαρμογής των μνημονιακών απαιτήσεων και διαταγών, όσο και το αν για μια ακόμη φορά οι κυβερνητικοί βουλευτές θα έχουν συμπεριφορά μαντριού, για να συνεχίσουν να γεύονται το «μέλι» της εξουσίας.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Σύριζα και ΝΔ συνέταιροι στην αποδόμηση της Εθνικής ταυτότητας και του αφελληνισμού της Παιδείας

Η λογική των «δυο άκρων» και η τοποθέτηση στον ίδιο κοινό παρονομαστή του Εθνικού λόγου με τον εθνομηδενισμό, αποτελεί ένα μόνιμο σύμπλεγμα αυτών που ευαγγελίζονται την κυριαρχία του μέτρ(ι)ου. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και τα όσα αναγράφονται από τον Χρήστο Γιανναρά στην «Καθημερινή» της Κυριακής, όπου υπό τον τίτλο «Το αβγό του φιδιού» γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«O εσκεμμένος πρωτογονισμός γίνεται κατάφωρος όταν, μετά το σημιτικό ΠAΣOK, έρχεται και ο ΣYPIZA να βασίσει στον κ. Aντώνη Λιάκο τις φιλοδοξίες του για «ανανεωτική» εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Δεν αξίζει σχολιασμό ή κρίσεις ούτε το πρόσωπο ούτε οι εξαγγελίες του – το ευθέως ανάλογο θα ήταν, να αναθέσει η όποια «Δεξιά» την προεδρία Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία στον κ. Κασιδιάρη. Το ουσιωδέστερο συναγόμενο είναι η κατοχύρωση της ανάγκης να καταψηφίζεται με συνειδητή αποστροφή ο ΣYPIZA. Όχι για την ανειλικρίνεια του κ. Τσίπρα, όχι για το «μπάχαλο» της κυβερνητικής σύγχυσης και ακοσμίας – έχουμε δει και χειρότερα επί ημερών Eυάγγ. Βενιζέλου και Σαμαρά. Να καταψηφίζεται στο διηνεκές ο ΣYPIZA μόνο επειδή ο μηδενιστικός του αμοραλισμός και ο μικρονοϊκός διεθνισμός του αποδείχνεται ανίατος. Επωάζει Λιάκους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Ανοίγει σαμπάνιες ο Μητσοτάκης: Συμφωνία Σύριζα - ΔΝΤ για μαζικές απολύσεις και μειώσεις μισθών
Με απλά λόγια, το αντίπαλο «αρνητικό» δέος στον εθνομηδενισμό του Λιάκου, είναι ο… Κασιδιάρης. Στην ίδια μοίρα, δηλαδή, η πλήρης άρνηση της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων, με την άδολη αγάπη για την Πατρίδα και την πρακτική εφαρμογή της. Ας μην ανησυχεί, όμως, άδικα ο Γιανναράς. Η «όποια Δεξιά» έχει απεμπολήσει πλήρως, εδώ και δεκαετίες, οποιαδήποτε πατριωτική συμπεριφορά (και) στον χώρο της Παιδείας, υιοθετώντας κι αυτή την αποδόμηση της Εθνικής ταυτότητας και την αποελληνοποίηση της Παιδείας από την οπτική γωνία του κοσμοπολίτικου φιλελευθερισμού. 
Από τον Γεώργιο Ράλλη την δεκαετία του 1970, ο οποίος κατακρεούργησε της Ελληνική γλώσσα ως υπουργός Παιδείας, μέχρι την Μαριέττα Γιαννάκου το 2007, η οποία ως υπουργός Παιδείας κι αυτή άναψε το «πράσινο φως» για το αντεθνικό βιβλίο της Ρεπούση, με τον περιβόητο «συνωστισμό», ο εθνομηδενισμός αποτελεί συνειδητή επιλογή και για την φιλελεύθερη Δεξιά. Όσο για «μηδενιστικό αμοραλισμό» και τον «μικρονοϊκό διεθνισμό» του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος «αποδείχνεται ανίατος», καθώς «επωάζει Λιάκους», τα ίδια ακριβώς θα ισχύουν και για τη ΝΔ του κοσμοπολίτη Μητσοτάκη αν τυχόν ανέλθει στην εξουσία Απλώς, αντί για «Λιάκους» θα επωάζει Ράλληδες, Γιαννάκων, Χατζηαβάτηδες, Κεραμέες και άλλα φυντάνια του φιλελεύθερου διεθνισμού.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Νομίζει ότι απευθύνεται σε χαχόλους ο Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν ψήφισε τα μνημονιακά μέτρα...

Με το γνωστό θράσος το οποίο διακατέχει κάθε γνήσιο τέκνο του εγχώριου πολιτικαντισμού, ο Μητσοτάκης «έδωσε τα ρέστα του» σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη προκαλώντας τον γέλωτα: «Εμείς δεν ψηφίσαμε τα μέτρα, αλλά την παραμονή της Ελλάδος στην Ευρώπη. Έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας». Γνωρίζει ο ίδιος, φυσικά, ότι λέει χοντροκομμένα ψέματα, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή. 
Τι να έλεγε, άλλωστε, ότι τα ίδια θα έκανε κι αυτός αν ήταν στη θέση του Τσίπρα; Γι΄ αυτό και καταφεύγει σε μια ρητορική, η οποία θυμίζει τα αλήστου μνήμης «Ζάππεια» του απατεώνα Σαμαρά: «Ο κ. Τσίπρας επέλεξε το μείγμα της πολιτικής, κάτι το οποίο είπαν ξεκάθαρα και οι δανειστές. Εμείς έχουμε άλλο δρόμο, αυτό με τον οποίο περιορίζονται οι δαπάνες. Εμείς θα ακολουθούσαμε ένα διαφορετικό μείγμα  μέτρων, υπάρχει άλλος δρόμος για να πετύχουμε τους ίδιους δημοσιονομικούς στόχους».
Φυσικά και ο Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά ότι κανείς νοήμων άνθρωπος δεν παίρνει στα σοβαρά αυτές τις φαιδρότητες. Ο ίδιος υπήρξε υπουργός του Σαμαρά, απολύοντας μάλιστα εργαζόμενους, η ΝΔ ψήφισε κι αυτή το τρίτο Μνημόνιο τον περασμένο Αύγουστο μαζί με ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, επομένως δεν τίθεται έστω και στοιχειωδώς κάποιο πολιτικό τεκμήριο αθωότητας (όπως υποτίθεται ότι είχε ο Τσίπρας, όταν κέρδισε τις εκλογές τον Ιανουάριο του 2015). 
Όμως, αυτή η τακτική είναι η μόνη με την οποία ο Μητσοτάκης μπορεί να εκμεταλλευτεί την αναμενόμενη φθορά του Τσίπρα. Λέγοντας, δηλαδή, χοντρά ψέματα. Θα περιμένει αυτή την φυσιολογική φθορά του ΣΥΡΙΖΑ, σ΄αυτό το διάστημα όμως «κάτι» πρέπει να λέει. Εκεί που ποντάρει ο Μητσοτάκης είναι στην αισχρή πολιτική λογική του «λιγότερο κακού». Πιστεύει ότι για μια ακόμη φορά ο Λαός θα συρθεί πίσω από την ανήθικη αυτή λογική και θα τον επιλέξει, όπως άλλωστε με την λογική του «μικρότερου κακού» επέλεξε τον μνημονιακό (πλέον) Τσίπρα στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου. 
Αν δύναμη του Μητσοτάκη και της ΝΔ, για να επιστρέψει στο «μέλι» της εξουσίας, είναι η αδυναμία και η απόγνωση του Ελληνικού Λαού, Δύναμη των Ελλήνων πρέπει να είναι η επίγνωση ότι η τύχη τους εξαρτάται μόνο από τους ίδιους, και απορρίπτοντας την απαράδεκτη λογική του «μικρότερου κακού» να συμπορευθούν με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ποιο ΕΚΑΣ; Άλλες είναι οι προτεραιότητες του Σύριζα


Είναι πραγματικά απίστευτη τόσο η επίδοση των συριζαίων στο «άθλημα» της κωλοτούμπας όσο και στον τρόπο με τον οποίο υποτάσσονται στα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αφορά τα όσα γίνονται με το ΕΚΑΣ. Στις 8 Μαΐου η κυβέρνηση ψήφισε στην Βουλή ότι οι χαμηλοσυνταξιούχοι πρέπει να επιστρέψουν το ΕΚΑΣ σε 12 δόσεις.
Στις 19 Μαΐου ο Κατρούγκαλος ανακοίνωσε ότι η επιστροφή του ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους θα γίνει «σε μηνιαίες δόσεις που να μην ξεπερνούν τα τριάντα ευρώ». Στις 22 Μαΐου ο Τσίπρας ανακοίνωσε ότι «δεν θα το κάνουμε, δεν θα ζητήσουμε από αυτούς τους ανθρώπους να μας φέρουν αναδρομικά πίσω από τις κύριες συντάξεις».
Στις 24 Μαΐου το Eurogroup παρέπεμψε τον Τσακαλώτο στην τρόικα, η οποία θέλει να μαζευτούν τα λεφτά από το ΕΚΑΣ. Και το πανηγύρι του παζαρέματος και του εξευτελισμού συνεχίζεται.
Μπορεί, βεβαίως, να κοροϊδεύουν ασύστολα τον Λαό, να τον απομυζούν από χρήματα και κάθε περιουσιακό στοιχείο, αλλά η… αριστερή συνείδηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο «ταξικός πόλεμος» που διεξάγει πετυχαίνει νικηφόρες μάχες αλλού, καθώς όπως αναγγέλθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης «Η θέσπιση νέου νομοθετικού πλαισίου για την αναγνώριση ταυτότητας φύλου αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και έχει ήδη δρομολογηθεί».
Είναι σαφές ότι η αναγνώριση των ομοφυλοφίλων ως φύλο αποτελεί πολύ πιο σημαντική προτεραιότητα από την υποστήριξη των δοκιμαζόμενων λαϊκών στρωμάτων. Για να μην πούμε ότι αποτελεί την μόνη προτεραιότητα. Έτσι κι αλλιώς, η κυβέρνηση αυτή σε θέματα εθνομηδενισμού και υποστήριξης των διαφόρων «ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων» έχει δείξει ότι είναι συνεπής. Αλλοίμονο στους φτωχούς, τους άνεργους, τους συνταξιούχους..ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ρεπορτάζ AstraTv Θεσσαλίας από την εκδήλωση για τον αγροτικό τομέα στον Βόλο

Αρχικώς, ο Στρατηγός και ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος κατήγγειλε την ξενόδουλη κυβέρνηση, η οποία σε αγαστή συνεργασία με το διεθνές τοκογλυφικό σύστημα εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό.
Με τη σειρά του ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε την ανάγκη άμεσης απαγκιστρώσεως από τις μνημονιακές εθνοκτόνες δεσμεύσεις"Η δήθεν αντιπολίτευση είναι εξίσου συνυπεύθυνη για την οικονομική υποδούλωση της Ελλάδας, ενώ η Χρυσή Αυγή διαθέτει Θέσεις και Πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση".
Ο βουλευτής Αττικής και Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης ανεφέρθη στην άμεση ανάγκη ενισχύσεως του πρωτογενούς τομέα, βασική προϋπόθεση για την επίτευξη Εθνικής Ανεξαρτησίας και Αυτάρκειας, ενώ μια γεωπολιτική στροφή προς τη Ρωσία προσδίδει αναντιρρήτως θετικό πρόσημο στην προώθηση των Εθνικών μας συμφερόντων.
 Άλλος παράγοντας, τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος θα συντελέσει στην ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας είναι η αξιοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. ΠΗΓΗ
Οι αλλαγές στον εκλογικό νόμο και ο αποπροσανατολισμός του Ελληνικού Λαού από τα πραγματικά προβλήματα

Συνέντευξη περί του νέου εκλογικού νόμου, έδωσε -για πολλοστή φορά- ο υπουργός Εσωτερικών, Κουρουμπλής, μιλώντας για τις προτάσεις που εξετάζει η κυβέρνηση για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο.
Ανάμεσα σε αυτές είναι η θέσπιση της απλής αναλογικής, το σπάσιμο των περιφερειών ώστε καμία να μην εκλέγει πάνω από 10 βουλευτές, η διατήρηση του ορίου εισόδου στην βουλή στο 3% και η κατάργηση του μπόνους, εκτός των περιπτώσεων που το πρώτο κόμμα ή συνασπισμός κομμάτων λάβει μεταξύ 40 και 42%.
Την ίδια ώρα δημοσιεύματα φέρουν την κυβέρνηση να εξετάζει παράλληλα και το ενδεχόμενο θέσπισης της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας κατευθείαν από τον λαό.
Όπως παρατηρούμε, αυτή τη φορά τα είπε ο αρμόδιος υπουργός κάπως… αλλιώς από την προηγούμενη. Και βάζουμε… στοίχημα, ότι την επομένη θα τα πει ξανά αλλιώς και την μεθεπομένη επίσης…
Είναι φανερό, ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά της προβλήματα (τις επιπτώσεις των νέων μέτρων, κ.τ.λ.) και ως μέσον αποπροσανατολισμού χρησιμοποιείται και ο εκλογικός νόμος ΠΗΓΗ
Σταλινικός αποκλεισμός των φορέων που πρότεινε η Χρυσή Αυγή στην συζήτηση για τον αναπτυξιακό νόμο
Για ακόμη μια φορά είδαμε πως οι Συριζαίοι και συνολικά τα κοινοβουλευτικά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => Ύβρεις κατά της Χρυσής Αυγής: Αυτά που διέγραψαν οι “δημοκρατικοί φασίστες” του συνταγματικού τοξου

Οι “πρόσφυγες” έβαλαν και πάλι φωτιά στο Hot Spot της Χίου - Κινδύνευσαν κατοικίες Ελλήνων

Φωτιά –για δεύτερη φορά- έβαλαν τα «προσφυγάκια» από το Ιράκ στο hot spot της Σούδας Χίου.  Όλα ξεκίνησαν από «διαμαρτυρία» που έκαναν τα «προσφυγάκια», τα οποία εν συνεχεία έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Η φωτιές γρήγορα επεκτάθηκαν σε σκηνές, γραφεία και βοηθητικούς χώρους –τι τραγική ειρωνεία!- των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και των ΜΚΟ.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική (αφού πρώτα επενέβη μια διμοιρία των ΜΑΤ για να απομακρύνει τους ταραξίες…) μιάμιση ώρα αργότερα, πριν επεκταθεί και σε κατοικίες που βρίσκονται κοντά στο hot spot.

Άραγε, θα περιμένουν οι «αρχές» να τριτώσει το κακό; ΠΗΓΗ


Ε. Καρακώστας: Ισοπεδώνετε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με τον αντι-αναπτυξιακό νόμο! 

Κατ' επίφαση «αναπτυξιακός» ο νόμος που έφερε στη βουλή η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, όπως επισήμανε ο ειδικός αγορητής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ευάγγελος Καρακώστας ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στην Λέσχη Bilderberg για να πάρει τις ευλογίες του παγκόσμιου ανθελληνικού κατεστημένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο κέντρο λήψεως αποφάσεων του παγκόσμιου κατεστημένου θα βρεθεί από 9 έως 12 Ιουνίου για... προσκύνημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα, ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πάει στη Δρέσδη της Γερμανίας μαζί με 130 συμμετέχοντες, προκειμένου να λάβει το χρίσμα από το παγκόσμιο ανθελληνικό κατεστημένο της παγκοσμιοποίησης ως επόμενος πρωθυπουργός της ελλαδικής αποικίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτοιμος ο Μητσοτάκης για χωρισμό Κράτους - Εκκλησίας και κατάργηση του θρησκευτικού όρκου!
Στην ίδια συνάντηση, προφανώς για να δώσουν τις μνημονιακές ευλογίες τους στον Κυριάκο, προκειμένου να «ξεκάνει» τους Έλληνες, θα είναι η Κριστίν Λαγκάρν και το δίδυμο Σόιμπλε - Μέρκελ.
Στην συνάντηση αυτή, βεβαίως, πέραν της «ορκομωσίας» του Κυριάκου θα συζητηθούν και εξαιρετικά σημαντικά θέματα και θα ληφθούν αποφάσεις, τις οποίες ο κόσμος θα δει να εφαρμόζονται απευθείας, αφού ως γνωστόν δεν επιτρέπονται δημοσιογράφοι ή πρακτικά σε αυτές της συνωμοτικές συναντήσεις.
Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της Λέσχης (και είναι η μοναδική πληροφορία που θα δοθεί), θα συζητηθεί το θέμα της Ρωσίας, δηλαδή η πανωλεθρία των αμερικανοσιωνιστών στα μέτωπα Ουκρανίας και Συρίας, η γεωπολιτική της ενέργειας και των αγωγών και το λεγόμενο «προσφυγικό», στα πλαίσια της συζητήσεως για την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον μετασχηματισμό της σε μία πιο παγκοσμιοποιημένη ακόμα κοινωνία.   ΠΗΓΗ


Επιστημονικός κεραυνός επιβεβαιώνει την πρωτοπορία του Ελληνισμού: Η Αγροτική Επανάσταση στην Ευρώπη προήλθε από την Ελλάδα

Επιστημονική έρευνα γονιδίων αποδεικνύει την προέλευση της Αγροτικής Επαναστάσεως και της απαρχής της αγροτικής οικονομίας, εν αντιθέσει με την προηγούμενη κατάσταση των τροφοσυλλεκτών, από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από 30 ξένους και 10 Έλληνες επιστήμονες διεξήγαγε επίπονες έρευνας που δημοσιεύονται στο επιστημονικό περιοδικό «Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America».

Η επίκουρη καθηγήτρια στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Την τελευταία πενταετία, με τη ραγδαία εξέλιξη της παλαιογενετικής έρευνας, η μία δημοσίευση διαδέχεται την άλλη, που αναθεωρεί ή επιβεβαιώνει παλαιές και πρόσφατες θεωρίες. Η πρόσφατη όχι μόνο επιβεβαιώνει ότι οι πρώτοι Βορειοευρωπαίοι αγρότεςήταν μετανάστες από το Αιγαίο, δείχνει ταυτόχρονα ότι ο δρόμος της μετανάστευσης προς την Ευρώπη παραμένει ίδιος επί εκατοντάδες αιώνες, με την Ελλάδα να αποτελεί σταυροδρόμι. Και μια τρίτη διαπίστωση που απασχολεί τους ερευνητές περισσότερο από έναν αιώνα: Τελικά, μετακινούνταν οι άνθρωποι μεταφέροντας τις ιδέες».

Η παλαιογενετική μελέτη με γονιδιακή ανάλυση βασίστηκε στην αλληλούχιση ολόκληρου DNA νεολιθικών σκελετών από τρεις διαφορετικές ελληνικές αρχαιολογικές θέσεις (Παλιάμπελα Κολινδρού, Ρεβένια Κορινού και Κλείτο Κοζάνης) καθώς και σε γενετικό υλικό από τη θάλασσα του Μαρμαρά.

Όπως αναφέρει η έρευνα οι πρώτοι αυτοί αγρότες είχαν με σκούρα μάτια, λευκό δέρμα και με δυσανεξία στη λακτόζη και τη γλουτένη και μετέδωσαν την έννοια της μόνιμης εγκατάστασης, την εξημέρωση ζώων και φυτών, που οδήγησαν σε βαθιές κοινωνικές αλλαγές συμπεριλαμβανομένων της αύξησης του πληθυσμού, της εμφάνισης νέων ασθενειών, της δημιουργίας των πόλεων ΠΗΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Συνέδριο μέριμνας για τους λαθρομετανάστες και όχι για τους Έλληνες!

Στις 4 Ιουνίου ολοκλήρωσε τις εργασίες του στην Σάμο το τριήμερο συνέδριο που διοργάνωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) με παρουσία του συνόλου σχεδόν εκπροσώπων του «συνταγματικού τόξου» με θέμα την αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού ζητήματος.

Η φιλοσοφία του συνεδρίου και το γενικότερο κλίμα που επικράτησε συνοψίζεται «στην εθνική υποχρέωση όλων των εμπλεκομένων να διαχειριστούν το πρόβλημα μακριά από ιδεολογικές αγκυλώσεις με εμπέδωση ενός κλίματος που θα διευκολύνει την συνοχή και την απάλειψη των διακρίσεων» !

Να υπενθυμίσουμε στους εν λόγω συνέδρους πως εθνική υποχρέωση ενός κράτους είναι να διασφαλίζει την ισότητα, την δικαιοσύνη, την ευημερία και το μέλλον των ημεδαπών κατοίκων του και όχι να κόπτεται πρωτίστως για τα οφέλη και την προνομιακή μεταχείριση εκείνων που παράνομα εισήλθαν στην πατρίδα μας και μάλιστα βάση ενός οφθαλμοφανούς σχεδίου υπονόμευσης.

Θα ήταν προτιμότερο η ΚΕΔΕ, η κυβέρνηση και ο οποιοσδήποτε άλλος δημόσιος φορέας να ασχοληθεί με την αντιμετώπιση της μνημονιακής λαίλαπας, την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, την ανεργία των νέων και τον ρατσισμό που βιώνουμε στην ίδια μας την χώρα.

Αρκετά πια με το ενοχικό σύνδρομο που προσπαθείτε να φορτώσετε στις συνειδήσεις των Ελλήνων μαζί με την διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού ζητήματος για το οποίο ουδεμία ευθύνη φέρει η Ελλάς.

Το έθνος μας βάλλεται από παντού, η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, η κατάσταση τείνει να χαρακτηριστεί μη αναστρέψιμη και παρόλα αυτά όσοι διαχειρίζονται τώρα τις τύχες της πατρίδας μας κωφεύουν στα πραγματικά προβλήματα του τόπου και αναλώνονται σε κορώνες «δημοκρατικής» ευαισθησίας και αμφίβολου ανθρωπισμού.

Η παράταξη μας θα συνεχίσει με συνέπεια και ακόμα μεγαλύτερη ένταση την πολιτική μάχη για τα συμφέροντα του λαού και του έθνους μας χωρίς καμία έκπτωση.   «Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Επικροτούν οι ανθέλληνες συριζαίοι την τουρκική πρόκληση στην Αγία Σοφία! Ξυδάκης: Δεν έγινε και κάτι τραγικό

Πώς να μην αποθρασύνονται οι τούρκοι και να προχωρούν σε προκλήσεις, όπως την μετατροπή εκ νέου της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, όταν υπάρχουν Έλληνες υπουργοί, οι οποίοι δικαιολογούν τις προκλήσεις τους; Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Νίκο Ξυδάκη, ο οποίος με μια απίστευτη απαράδεκτη και προκλητική ανακοίνωση δείχνει ότι ο εθνομηδενισμός αποτελεί επίσημη κρατική επιλογή. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε ότι «δεν είναι τραγικό να διαβάζεται το Κοράνι μέσα στην Αγία Σοφία. Έλλειψη σεβασμού θα ήταν να γίνουν απρέπειες. Όμως, το να διαβαστεί ένα θρησκευτικό κείμενο δεν είναι έλλειψη σεβασμού»! Την ώρα που όλος ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος παρακολουθεί άφωνος (και εξοργισμένος) τη μετατροπή ενός κορυφαίους χριστιανικού συμβόλου σε τζαμί, για τον Ξυδάκη αυτό είναι κάτι… ασήμαντο!
Ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος, που επί χρόνια δημοσιογραφούσε στην «Καθημερινή», είναι ο ίδιος ο οποίος πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχε υποστηρίξει ότι οι λαθρομετανάστες θα… λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας! Οι λέξεις ντροπή και αίσχος είναι ανεπαρκείς για να περιγράψουν την στάση του εν λόγω εθνομηδενιστή, ο οποίος όμως βρίσκεται σε μια καίρια θεσμική θέση και πληρώνεται από το σύνολο του Ελληνικού Λαού που δεν ανέχεται τέτοιες προσβολές προς την Εθνική και θρησκευτική ταυτότητα του.

Η εμετική, όμως, στάση του Ξυδάκη είναι αναμενόμενη, αν δούμε την επίσημη ανακοίνωση του Ελληνικού (;) ΥΠ.ΕΞ για το ζήτημα αυτό: «Καταδικάζουμε ως οπισθοδρομική την ανακοίνωση των τουρκικών Αρχών για τον προγραμματισμό της ανάγνωσης του Κορανίου στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, επ΄ευκαιρία του Ραμαζανιού.

Εμμονές, που αγγίζουν τα όρια της θρησκοληψίας, για μουσουλμανικές τελετές σε ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, είναι ακατανόητες και φανερώνουν έλλειψη σεβασμού και επαφής με την πραγματικότητα. Επιπλέον, τέτοιες ενέργειες δεν είναι συμβατές με σύγχρονες, δημοκρατικές και κοσμικές κοινωνίες». Μια ανακοίνωση εντελώς άγευστη και αόριστη, δίχως ίχνος εθνικής και θρησκευτικής αναφοράς για την Αγία Σοφία του Βυζαντινού Ελληνισμού.      

Μια ανακοίνωση με έντονο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα αφού το μόνο κατακριτέο είναι οι «θρησκοληπτικές εμμονές» και η «παγκοσμιότητα» του μνημείου. Πουθενά στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται η Ιδιαίτερη Αξία και Σημασία που έχει για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία η Αγία Σοφία.Και ύστερα περιμένει ο οποιοσδήποτε να… φοβηθούν οι τούρκοι, όταν τα διεθνιστικά «σαΐνια» που κυβερνούν αυτόν τον Τόπο ασελγούν οι ίδιοι πάνω στην ιστορική διαδρομή του.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σε «καλό» κλίμα η συνάντηση στα Τίρανα λέει ο Κοτζιάς: Συνηθισμένος ως συριζαίος στις διαδηλώσεις και τα συνθήματα εναντίον του “δεν είδε” την ανθελληνική διαδήλωση των “Τσάμηδων”

Συνάντηση με τον αλβανό ομόλογό του είχε σήμερα ο Νίκος Κοτζιάς στα Τίρανα. Ακριβώς έξω από τo υπουργείο στήθηκε συγκέντρωση από το συγκυβερνών κόμμα των «Τσάμηδων», τους οποίους «δεν κατάφερε να απομακρύνει» ο υπουργός.

Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στην είσοδο του αλβανικού ΥΠΕΞ και φώναζαν συνθήματα όπως «Τσαμουριά μητέρα μας περίμενέ μας» και «καταργείστε το εμπόλεμο». Ενώπιον όμως του κινδύνου να τιναχθεί στον αέρα η επίσκεψη του Κοτζιά στα Τίρανα, δόθηκε από την αλβανική κυβέρνηση εντολή στην αστυνομία να τους απομακρύνει σε μικρή απόσταση όπου παρέμειναν συνεχίζοντας να φωνάζουν ανθελληνικά συνθήματα μέχρι το τέλος της συνάντησης των δύο υπουργών Εξωτερικών. Κοινώς, η αλβανική κυβέρνηση προχώρησε σε εμπαιγμό του Κοτζιά.,.>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόκληση σε ζωντανή σύνδεση: Τελέστηκε ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία του Θεού Σοφία με εντολή Ερντογάν - BINTEO

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ «ΔΡΑΚΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 27 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ! 

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 27 επιθέσεις σε μαθήτριες είχε πραγματοποιήσει 46χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία! Ο «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» εκινείτο με ποδήλατο και την έστηνε έξω από σχολικά συγκροτήματα. Εκεί εντόπιζε τα θύματά του, τα ακολουθούσε κι όταν εύρισκε την κατάλληλη ευκαιρία ασελγούσε εις βάρος τους!

Η αστυνομία έφθασε στη σύλληψή του μετά από πολλές καταγγελίες που είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα τόσο στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, όσο και σε διάφορα τμήματα Ασφαλείας στην Αττική.

Έτσι, η Ασφάλεια συγκρότησε ειδική ομάδα για την αναζήτησή του και σε συντονισμό με τις κατά τόπο υπηρεσίες Ασφαλείας της Αττικής, ξεκίνησαν ελέγχους και στοχευμένες έρευνες σε σημεία που είχε δράσει. 

Οι έρευνες είχαν αποτέλεσμα, αφού ο 46χρονος Αλβανός εντοπίστηκε να κινείται με το ποδήλατό του στην περιοχή της Δραπετσώνας. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώνοντας ότι τα χαρακτηριστικά του ήταν αυτά του άνδρα που αναζητούσαν επιχείρησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο. Εκείνος αρνήθηκε να σταματήσει, ετράπη σε φυγή και ακινητοποιήθηκε τελικά σε μικρή απόσταση.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!  ΠΗΓΗ
Οι οθωμανοί ξανάρχονται: Το τουρκικό “καραβάνι της αφθονίας” ξανάρχεται στην ΘράκηΑνακοινώθηκε η νέα εισβολή των τούρκων με το οθωμανικό "καραβάνι της αφθονίας" στην Θράκη μας. Όπως φαίνεται από το πρόγραμμα στις 2 Ιουλίου θα βρίσκονται στην πόλη της Ξάνθης και στις 3 Ιουλίου στον Κέχρο της Κομοτηνής, για να αλώσουν πάλι συνειδήσεις και να προκαλέσουν με τις εξαγγελίες τους για τουρκικούς πληθυσμούς στα Βαλκάνια και στην Θράκη....
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!

Συντροφική αλληλεγγύη στο φετινό Gay Pride από την αμερικανική πρεσβεία

Από το «φονιάδες των λαών αμερικάνοι» στο «προστάτες των ομοφυλοφίλων αμερικάνοι». Αυτό είναι το συμπέρασμα το οποίο βγαίνει από την ανακοίνωση(!) της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, σχετικά με το ομοφυλοφιλικό φεστιβάλ. Οι ΗΠΑ, λοιπόν, από «ιμπεριαλιστές των λαών» γίνονται προστάτες των «ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων». Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:
«Διπλωμάτες από πρεσβείες Αυστραλίας, Βραζιλίας, Καναδά, Χιλής, Δανίας, Φινλανδίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιρλανδίας, Ισραήλ, Ολλανδίας, Νορβηγίας, Σλοβενίας, Σουηδίας, Ελβετίας, Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ στην Ελλάδα θα εκφράσουν και φέτος την υποστήριξή τους για το φεστιβάλ και την παρέλασηAthens Pride στις 11 Ιουνίου 2016 συμμετέχοντας στην ολοήμερη εκδήλωση» αναφέρεται στην ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα. Η ανακοίνωση προκάλεσε κατάπληξη, αφού για άλλα σοβαρά ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν έχει δείξει τον ανάλογο ζήλο.
Σημειώνεται επίσης ότι η αμερικανική πρεσβεία υιοθετεί το σύνθημα του φετινού Athens Pride «Γυναίκα δεν γεννιέσαι/άνδρας δεν γεννιέσαι, γίνεσαι», όταν το ΕΣΡ απέρριψε δύο φορές το σποτ για «ασαφή μηνύματα» προς την κοινωνία και επέτρεψε να προβληθούν μόνο συγκεκριμένα αποσπάσματα αυτού. Η πρεσβεία των ΗΠΑ ωστόσο δεν φαίνεται να πτοήθηκε ούτε απ’ αυτό και καλεί ανθρώπους άλλων εθνικοτήτων στην Ελλάδα να λάβουν μέρος στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων. «Οι χώρες μας υποστηρίζουν σθεναρά τα δικαιώματα όλων των LGBT ατόμων ως μέρος της δέσμευσής μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα».
Συνεχίζει την προκλητική ανακοίνωσή της: «Οι ετήσιες εκδηλώσεις των ομοφυλοφίλων λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι εκδηλώσεις μαζί με την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας τον Μάιο χρησιμεύουν για να επιβεβαιώνουν την ισότητα και την αξιοπρέπεια όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή το φύλο τους».
Αυτά διαβάσαμε στην «Δημοκρατία» και το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε από την δική μας μεριά είναι ότι φέτος δίπλα στους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες, εκτός από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την ΚΕΕΡΦΑ, θα υπάρχει και η συντροφική αλληλεγγύη της πρεσβείας των ΗΠΑ, έτσι ώστε να δοθεί «ένα καλό μάθημα» στον φασισμό, τον ρατσισμό και τον σεξισμό…  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Ξεκίνησε το άνοιγμα της ΝΔ στους νεοφιλελεύθερους εθνομηδενιστές: Η Ντόρα καλωσορίζει τον Τατσόπουλο!
Έτοιμη για την διεύρυνση με τους νεοφιλελεύθερους εθνομηδενιστές είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία αποκόπτει κάθε δεσμό (αν είχε ποτέ...) με τους πατριώτες ψηφοφόρους.  Μετά λοιπόν τις επαφές και τις διεργασίες με Στέφανο Μάνο, Άννα Διαμαντοπούλου και λοιπούς... κεντρώους ήρθε η ώρα για την μεγάλη μεταγραφή...>>>
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2904406407116819851

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item