Widgets

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ...Από τον Σαμαρά στον Τσίπρα: Ίδια είναι η υποτέλεια των υπαλλήλων των διεθνών τοκογλύφων
Κάθε μνημονιακή κυβέρνηση η οποία πέρασε όλα αυτά τα χρόνια επιχείρησε να διαψεύσει το αυταπόδεικτο , ότι δηλαδή αποτελούσε συνειδητά υποχείριο και δοσίλογος των διεθνών τοκογλύφων.

Από τον κανόνα αυτόν δεν ξέφυγαν, φυσικά, και οι Συριζαίοι οι οποίοι ψελλίζουν διάφορες φτηνές δικαιολογίες για την αισχρή στάση τους. Ιδού ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: πριν από δύο περίπου εβδομάδες (συγκεκριμένα 21 Μαΐου), ο Τσακαλώτος κατέθεσε νομοτεχνική βελτίωση, η οποία προέβλεπε ότι το 20% των εσόδων που θα εισπράττει ετησίως το Δημόσιο από τη σύμβαση παραχώρησης των δεκατεσσάρων περιφερειακών αεροδρομίων θα παραχωρείται στους δήμους των περιοχών όπου βρίσκονται τα αεροδρόμια.

Την ακριβώς επόμενη ημέρα που θα ψηφιζόταν το πολυνομοσχέδιο, η συγκεκριμένη διάταξη άλλαξε άρδην και από υποχρεωτική έγινε δυνητική: «Οι ΟΤΑ μπορεί να επιχορηγούνται από τον προϋπολογισμό, πλέον της κανονικής επιχορήγησης, με ποσό ίσο με το 20% της ετήσιας αμοιβής που εισπράττει το Δημόσιο από καθεμιά σύμβαση παραχώρησης. Οι δικαιούχοι δήμοι μπορεί να καθορίζονται με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών».
Προφανώς, θέλησαν να πετάξουν ένα «ξεροκόμματο» στους δήμους, για να μπορούν να το επιδεικνύουν ως μέγα κέρδος, παρμένο με …σκληρό ιδρώτα, οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Στην συνέχεια, όμως, το πήραν πίσω και το έκαναν δυνητικό, καθώς τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας  παρακολουθούσαν διεξοδικά την διαδικασία ψήφισης του πολυνομοσχεδίου και κάθε επιμέρους ρύθμιση περνούσε από τη δική τους έγκριση ή μη.
Όταν λοιπόν απέρριπταν αυτοί κάτι, η κυβέρνηση αναγκαζόταν εξευτελιζόμενη να το πάρει πίσω. Κατά τ’ άλλα, οι Τσιπροκαμμένοι κατηγορούσαν τους Σαμαροβενιζέλους ότι η τρόικα τους έστελνε έτοιμα τα νομοσχέδια, ενώ κάνουν κι αυτοί ακριβώς τα ίδια με τους προκατόχους τους.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Ο απόλυτος εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε διανομή τροφίμων από το δήμο Θεσσαλονίκης

Τραγικές εικόνες εκτυλίχτηκαν χτες, κατά τη διανομή τροφίμων στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ. Ένταση, μικροεπεισόδια, λιποθυμίες και ένα απίστευτο χάος ήταν αυτό που έζησαν οι δικαιούχοι της επισιτιστικής βοήθειας. Χειρότερο όλων όμως ήταν ο εξευτελισμός ανθρώπων που έφτασαν στην απόλυτη ένδεια, συνέπεια των αδηφάγων πολιτικών, ντόπιων και ξένων, να διαπληκτίζονται για ένα κομμάτι ψωμί.

Η διανομή χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων και, σύμφωνα με τη διαδικασία αιτήσεων που προηγήθηκε, αφορούσε 9.196 δικαιούχους, αλλά στο χώρο εμφανίστηκαν και πολλοί μη εγγεγραμμένοι, που προσπαθούσαν να επωφεληθούν. Η πρωτοφανής ανοργανωσιά από την πλευρά του δήμου Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε την ευθύνη διανομής, η ζέστη και το πλήθος δημιούργησαν σύντομα μια κατάσταση που δεν μπορούσε να ελεγχθεί ούτε με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.


Ο λαλίστατος κατά τα λοιπά Μπουτάρης, με το γνωστό μπλαζέ υφάκι, φυσικά δεν καταδέχτηκε να πει μια συγνώμη, τόσο για την απίστευτη ταλαιπωρία που προκάλεσε, όσο και κυρίως για τις ακραίες μνημονιακές θέσεις που υποστηρίζει κατά καιρούς και κατά βάση αποτελούν την αιτία για όλα αυτά. Ο ίδιος και οι παρατρεχάμενοί του εξάλλου δεν έχουν κανένα οικονομικό πρόβλημα.  
Καλό θα είναι να μην προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, γιατί διανομές τροφίμων έκανε και ο Λαϊκός Σύνδεσμος, πριν οι ζηλόφθονοι ανθέλληνες τις σταματήσουν δια νόμου, και ουδέποτε παρατηρήθηκε το παραμικρό πρόβλημα. Εδώ όμως βρίσκεται και η ειδοποιός διαφορά μας. Οι Έλληνες Εθνικιστές προσφέρουν απ’ το υστέρημά τους με αγάπη για τον συνέλληνα, ενώ όλοι αυτοί οι δήθεν ανθρωπιστές, οπαδοί του πολυπολιτισμικού αχταρμά και κατ’ ουσίαν υπεύθυνοι της συμφοράς, νοιάζονται μόνο για την αυτοπροβολή τους.  
Καρανικόλας ΧρήστοςΤ.Ο. Θεσσαλονίκης


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ =>ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ του ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ»

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος για τις τροπολογίες ξεπουλήματος της μνημονιακής συγκυβέρνησης 


Κατά την τοποθέτησή του στην ολομέλεια της βουλής ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος αρχικά κατήγγειλε την βιασύνη της κυβέρνησης που φέρνει νέες συμπληρωτικές μνημονιακές τροπολογίες σε άσχετες κυρώσεις συμβάσεων για να πάρει την δόση της από τους δανειστές.

Εν συνεχεία, αναφερόμενος στις τροπολογίες ξεπουλήματος στηλίτευσε την υποκρισία των βουλευτών της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ που υφάρπαξαν την ψήφο των Ελλήνων και τώρα ξεπουλάνε την ΔΕΗ, αυξάνουν τον ΕΝΦΙΑ, μεταφέρουν στο ΤΑΙΠΕΔ τα ακίνητα του ΕΟΤ, ανεβάζουν τα διόδια και κόβουν το ΕΚΑΣ για χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους.
  
ΠΗΓΗ
Οι διεθνείς τοκογλύφοι δίνουν εντολές και οι εγχώριοι υπηρέτες τους υπάκουα τις εκτελούν

Το ότι (και) η νυν συγκυβέρνηση ακολουθεί τα χνάρια των προκατόχων της και εξυπηρετεί διεθνώς τα αδηφάγα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια της διαχείρισης της μνημονιακής κατοχής της Χώρας. Οι διεθνείς τοκογλύφοι αποφασίζουν και παρακολουθούν αν οι εγχώριοι υπηρέτες τους ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές τους.
Να ορισμένα πρόσφατα χαρακτηριστικά παραδείγματα: α) ο φόρος στην μπύρα προβλεπόταν αρχικά να αυξηθεί από 1η Ιανουαρίου 2018. Έτσι, κατατέθηκε αρχικά το νομοσχέδιο. Λίγο πριν ψηφιστεί, όμως, η ρύθμιση άλλαξε και ο φόρος στην μπύρα διπλασιάζεται άμεσα από 1η Ιουνίου 2016. β) Το νέο χαράτσι σε σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ (5% στο σύνολο του λογαριασμού) προβλεπόταν να ξεκινήσει από  Ιουλίου 2017. Τελικά, το έφεραν, μισό έτος μπροστά και θα εφαρμοστεί από 1 Ιανουαρίου 2017. γ) Υπήρξε διάταξη η οποία απάλλασσε από πρόστιμα όσους υπέβαλλαν εκπρόθεσμα αρχικές ή τροποποιητικές δηλώσεις Ε9. Η διάταξη άλλαξε και απλά τα πρόστιμα περιορίστηκαν στο μισό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί αποχώρησε η ΝΔ από την συζήτηση για τις off shore;
Από τα παραδείγματα που παραθέσαμε είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας όχι μόνο μπαινοβγαίνουν στα εγχώρια υπουργεία, αλλά πολύ περισσότερο έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλα τα οικονομικά δεδομένα. Έκαναν (και κάνουν) τους δικούς τους λογαριασμούς για την απόδοση του ενός ή του άλλου μέτρου, υποχρεώνοντας τους υπουργούς της κυβέρνησης να κάνουν αλλαγές μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να ανάψουν «το πράσινο φως» ότι πράγματι τα νέα φοροληστρικά μέτρα μπορούν να αποδώσουν 1,8 δισ. ευρώ.
Αυτά, λοιπόν, τα μικρά παραδείγματα που προηγήθηκαν είναι σε θέση να μας δώσουν μια μικρή σχετικά πρόγευση του περιβόητου «κόφτη», ο οποίος θα είναι ο τελικός μηχανισμός δημοσιονομικής διόρθωσης. Πριν τον «κόφτη», οι σχετικές υπηρεσίες της τρόικας που παρακολουθούν την πορεία της εκτέλεσης του προϋπολογισμού της γενικής κυβέρνησης και έχουν πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία, θα διαπιστώσουν τυχόν υστερήσεις στην απόδοση του ενός ή του άλλου μέτρου  και θα υποχρεώνουν την κυβέρνηση στη λήψη συμπληρωματικών μέτρων, όποτε αυτές απαιτούνται. Οι εκταμιεύσεις θα είναι σε υποδόσεις και θα συνδέονται με προαπαιτούμενα.
Βλέπουμε, λοιπόν, ξεκάθαρα ότι και η νυν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βαδίζει στα χνάρια των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, δεχόμενη αναντίρρητα, υπάκουα και με σκυμμένο το κεφάλι τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Με τροπολογίες κάνουν τα χατήρια των διεθνών τοκογλύφων: Πιο βαθιά ο «κόφτης» μισθών και συντάξεων

Παρά το γεγονός ότι η σημερινή κυβέρνηση είχε πολλάκις στηλιτεύσει την νεοδημοκρατική τακτική των άσχετων τροπολογιών που κατατίθενται την τελευταία στιγμή, αυτή πλέον έχει γίνει κομμάτι της κυβερνητικής κοινοβουλευτικής τακτικής.
Με τροπολογίες που κατατέθηκαν σε άσχετο νομοσχέδιο, επιχειρείται να μεταβληθούν προς το χειρότερο (βεβαίως) οι ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν στο νομοσχέδιο των 7500 σελίδων.
Συγκεκριμένα, οι αλλαγές που έφερε η κυβέρνηση χθες βράδυ προς ψήφιση προβλέπουν:
«Κόφτης» δαπανών: Το ποσό των προτεινόμενων μέτρων θα ορίζεται σε καθαρή βάση και όχι μόνο ως ποσοστό του ΑΕΠ. Περιγράφεται επίσης και ο μαθηματικός τύπος βάσει των οποίου μπορούν να μειωθούν τα ανώτατα όρια εκτέλεσης των δαπανών γενικής κυβέρνησης, με έμφαση στους μισθούς και τις συντάξεις.
Επιπλέον, σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών φυσικές καταστροφές ο μηχανισμός θα απενεργοποιείται μόνον κατόπιν συμφωνίας, και όχι απλώς «διαβούλευσης» με τους διεθνείς τοκογλύφους, όπως ισχύει σήμερα.
Δάνεια: Τόσο στα «κόκκινα» όσο, κυρίως, στα ενήμερα «πράσινα» δάνεια, η κυβέρνηση ανοίγει «παράθυρο» εξαιρέσεων στην γενική απαγόρευση στα funds να αυξάνουν το επιτοκιακό περιθώριο που πλήρωνε ο δανειολήπτης στην τράπεζά του.
ΕΝΦΙΑ: Αυξάνεται αναδρομικά ο φόρος από 3,5 τοις χιλίοις σε 5,5 τοις χιλίοις για τα μη ιδιοχρησιμοποιούμενα ακίνητα των Ανωνύμων Εταιρειών Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία ( ΑΕΕΑΠ).
Διευκολύνσεις στα Funds: Καταργείται η υποχρέωση των ξένων εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων και παροχής πιστώσεων να καταθέτουν σε μετρητά το μετοχικό τους κεφάλαιο (4,5 εκατ. ευρώ) στις ελληνικές τράπεζες όταν διευρύνουν την δραστηριότητα τους στην δανειοδότηση δανειοληπτών. Η υποχρέωση θα ισχύει μόνο για τις ελληνικές εταιρείες.
Ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ που ήταν μέχρι προσφάτως «κόκκινη γραμμή»: Μέχρι τον Οκτώβριο του 2016 αντί του Νοεμβρίου ορίζεται ότι θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η πώληση του 20% του ΑΔΜΗΕ σε στρατηγικό επενδυτή.  ΠΗΓΗ

Κοινός αγώνας – κοινός σκοπός: Μια “γροθιά” οι Εθνικιστές ενάντια στο Σύστημα


Ύπουλοι καιροσκόποι, πανούργοι τυχοδιώκτες, κουτοπόνηροι πολιτικάντηδες και αθεράπευτα εγωιστές δεν έχουν θέση σε καμία περίπτωση στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Ακόμα και η παρουσία λίγων από αυτούς είναι ικανή να συνταράξει τη συνοχή και τη συνεργασία μεταξύ των Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής και να μολύνει το αγνό πνεύμα που διακατέχει τον κοινό μας αγώνα. Η ιερότητα του κοινού μας σκοπού, που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της εξουσίας από τους Εθνικιστές, είναι αυτή η οποία μας κρατάει δεμένους και ενωμένους σαν μια γροθιά. Ο πειθαρχημένος μας προσανατολισμός στην κοινό σκοπό είναι αυτός που κάνει τη Χρυσή Αυγή να λειτουργεί ενιαία σαν ένα ανθρώπινο σώμα.


Κάθε μέρος και κάθε όργανο του σώματος συνεργάζεται με τα υπόλοιπα και εργάζεται στο τομέα του με αγωνιστικό πνεύμα. Με αυτόν τον τρόπο ο αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι ένας αγώνας κοινός για όλα τα μέλη της τα οποία εργάζονται αρμονικά για το κοινό μας σκοπό. Όποιος εγκλωβίζεται μέσα στην ατομική του πρακτική και δεν έχει διάθεση να συμμορφωθεί πρέπει να απομακρυνθεί το γρηγορότερο δυνατό από κοντά μας. Η ύπαρξη πόλων οι οποίοι χαρακτηρίζονται από ατομική ματαιοδοξία και άρρωστο εγωισμό μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν στην εσωτερική λειτουργία του κινήματος μας και να υπονομεύσουν το κοινό μας αγώνα με αποτέλεσμα να διακινδυνεύσει η επίτευξη του κοινού μας τελικού σκοπού.
Η εσωτερική αρμονία της Χρυσής Αυγής έχει απειληθεί πολλές φορές στο παρελθόν από κάθε είδους αριβίστες που μας προσέγγισαν. Η ακλόνητη πίστη μας στην Ιδέα, η πειθαρχημένη προσήλωσή μας στον κοινό Αγώνα και η μαγεία της πραγματοποίησης του κοινού μας Σκοπού, μας κρατούν ενωμένους στο διάβα των αγώνων μας και παρέχουν εκείνα τα φίλτρα τα οποία απομακρύνουν αργά ή γρήγορα τα ξένα σώματα που κατά καιρούς έχουν προσκολληθεί στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. ΠΗΓΗ
Ο εκπρόσωπος Τύπου στο DRI Fm για το σκάνδαλο με τις off-shore και τις τρέχουσες εξελίξειςΟ εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, μίλησε τηλεφωνικά στο DRi 92.2 fm για τον σάλο με τις offshore εταιρείες, την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην Πελοπόννησο, την επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα και παράλληλα παρουσίασε τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενημερωτικές δράσεις και περιοδεία στελεχών της Χρυσής Αυγής στην Εύβοια - Φωτορεπορτάζ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΟΛΟΚΛΗΡΟ το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»(ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΤΟΞΟ στο ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Χρήστος Παππάς: Οι συμφωνίες οφείλουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Πατρίδας μας


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις συμφωνίες της Ελλάδας με Αίγυπτο και Ισραήλ. ΠΗΓΗ


Πόλεμος στο κέντρο λαθρομεταναστών Σάμου: αφγανοί, πακιστανοί και σύριοι συνεπλάκησαν μεταξύ τους - 30 τραυματίες

Άναψαν και φωτιές - Χρειάστηκε παρέμβαση των ΜΑΤ
Ένα 24ωρο μετά τις άγριες συγκρούσεις στο Hot Spot της Μόριας στη Λέσβο, άγριες συμπλοκές ξέσπασαν αργά το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο λαθρομεταναστών στη Σάμο.
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το απόγευμα της Πέμπτης (02/06) το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Σάμου, όταν συνεπλάκησαν μεταξύ τους αφγανοί, πακιστανοί και σύριοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον 30 τραυματίες, ορισμένοι εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού με σοβαρά τραύματα.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της συμπλοκής, ωστόσο τα επεισόδια ήταν πολύ άγρια, με τα ΜΑΤ να εισβάλουν στο κέντρο φιλοξενίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κέντρο έφτασε και η πυροσβεστική, καθώς οι λαθρομετανάστες είχαν ανάψει φωτιές.  ΠΗΓΗΕπεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών και στο Ωραιόκαστρο: Ξεφεύγει η κατάσταση στα Hot Spot


Για μία πρίζα σημειώθηκαν γενικευμένα επεισόδια και στο Ωραιόκαστρο, μεταξύ λαθρομεταναστών.

Συγκεκριμένα, δύο λαθρομετανάστες διαφιλονίκησαν περί της χρήσεως μίας ηλεκτρικής πρίζας και το συμβάν κατέληξε σε γενικευμένη συμπλοκή 50 ατόμων, ένα εκ των οποίων έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε έναν άλλο λαθρομετανάστη στο χέρι.

Αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία μακριά λίστα ανάλογων επεισοδίων, μεγαλύτερων ή μικρότερων,τα οποία συμβαίνουν στα Hot Spot και καταλήγουν μέχρι και σε μαζικούς εμπρησμούς.

Η πολιτεία συνεχίζει όχι μόνο να είναι προκλητικά απούσα, αλλά και να επικροτεί ουσιαστικά τα όσα συμβαίνουν, μόνο και μόνο επειδή η Ευρωπαϊκή Ένωση επιδοτεί "με το κεφάλι" τις ΜΚΟ των ημετέρων. ΠΗΓΗ

Τι άλλο θα κάνει ο ανεκδιήγητος Φίλης; Ετοιμάζει σχολεία και πανεπιστήμια για λαθρομετανάστες

Τι άλλο θα κάνει ο ανεκδιήγητος Φίλης; Ετοιμάζει σχολεία και πανεπιστήμια για λαθρομετανάστεςΆλλη μια ένδειξη της προσπάθειας της κυβέρνησης να μονιμοποιήσει - νομιμοποιήσει τους λαθρομετανάστες, φαίνεται από το δημοσίευμα της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, της “Αυγής”, η οποία υπό τον τίτλο “Σχέδιο για θερινά σχολεία και θερινό πανεπιστήμιο προσφύγων”, γράφει μεταξύ άλλων τα εξής:..>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!Νέο ανθελληνικό παραλήρημα Φίλη: «Παρά φύσιν η διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών»!Χρειάστηκαν μόλις λίγοι μήνες δημοσιότητας για να μάθει ολόκληρη η Ελλάδα το όνομα του νυν υπουργού Παιδείας, που μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστό μόνο στα συντρόφια του. Οι απανωτές προκλητικές του δηλώσεις κάνουν τους πάντες ν’ αναρωτιούνται για την πραγματική αιτία που τις προκαλεί.
Η όλη του συμπεριφορά είναι χαρακτηριστική του εγωκεντρικού ημιμαθούς, ο οποίος, έχοντας προφανώς συνείδηση της ανεπάρκειάς του και προσπαθώντας να την καλύψει, διαρκώς διατυμπανίζει την άποψή του περί ορθότητας. Η τεκμηρίωση των όσων γνωρίζει βασίζεται σε διφορούμενες έννοιες και αμφίβολες ιστορικές συγκυρίες. Οι πενιχρές του πληροφορίες συντάσσουν εμμέσως και την οπτική του γωνία, η οποία κατά κύριο λόγο είναι μονομερής. Ωστόσο, η ύπαρξη αυτών του αποδίδει το επιθυμητό για τον ίδιο κύρος, ώστε να εκφέρει την άποψη του δημοσίως, όντας σίγουρος ότι πρόκειται για τεκμηριωμένες αντιλήψεις.
Τελευταίο κατόρθωμα του χωρίς πτυχίο υπουργού, ήταν να χαρακτηρίσει τη διδασκαλία των αρχαίων Ελληνικών στο γυμνάσιο ως «παρά φύσιν» και μάλιστα σε ένα ακροατήριο εκπαιδευτικών, αφήνοντας άναυδους τους πάντες...>>>>>Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Χάος στο hot spot της Μόριας στην Λέσβο: Λαθρομετανάστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους και έβαλαν φωτιά στον καταυλισμό! 

Ολοένα και περισσότερο εκτραχύνεται η κατάσταση στα hot spot, τα οποία βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Χώρας. Αυτή την φορά, ήταν η σειρά της Μόριας στην Λέσβο, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά το βράδυ της Τετάρτης στο hot spot που βρίσκεται εκεί, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές και να εκκενωθεί ο καταυλισμός. Έξι είναι οι τραυματίες που υπάρχουν, ενώ τα επεισόδια, όπως επισήμανε η ίδια η ΕΡΤ, η οποία βασίστηκε σε μαρτυρίες διαμενόντων “προσφύγων” στα hot spot, ξεκίνησε ύστερα από καβγά αφγανών με πακιστανούς!
Αφού εκφράσουμε ξανά την απορία μας τι είδους “πρόσφυγες” είναι οι πακιστανοί και οι αφγανοί, είναι ολοφάνερο ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στα μέρη διαβίωσης των λαθρομεταναστών. Ξυλοδαρμοί, απόπειρες βιασμών, μαχαιρώματα, πυροβολισμοί είναι οι συνθήκες “ανταλλαγής” μεταξύ των λαθρομεταναστών, η οποία φυσικά και δεν γίνεται με κανένα “ταξικό” κριτήριο, αλλά ξεκάθαρα με εθνοτικό. Κάθε λαθρομετανάστης ταυτίζεται με την εθνοτική ομάδα που ανήκει στις βίαιες αντεγκλήσεις που έχει με λαθρομετανάστες από άλλη εθνότητα.
Πέρα απ' αυτό όμως, η κατάσταση είναι ολοφάνερο ότι έχει φτάσει σε οριακό σημείο, καθώς πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις και μέτρα προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα. Αλλά η τακτική η οποία ακολουθείται από την κυβέρνηση και τις υπόλοιπες πτέρυγες του “συνταγματικού τόξου” μόνο σ' αυτό δεν συνηγορεί, με αποτέλεσμα η κατάσταση στα περιβόητα hot spot σ' όλη την Ελλάδα να παρομοιάζεται με ένα καζάνι έτοιμο να εκραγεί.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
]

Καταγγελία Δημάρχου Ωραιοκάστρου: Μισθώνουν σπίτια για λαθρομετανάστες χωρίς την άδειά μας!


Το ότι η Χώρα μας έχει μετατραπεί σε κέντρο διερχομένων, με τις αρμόδιες αρχές να έχουν απεμπολήσει κάθε έννοια Εθνικής Κυριαρχίας φαίνεται από πολλές περιπτώσεις. Το ζήτημα των “προσφύγων” είναι ενδεικτικό της όλης κατάστασης.
Στην καταγγελία ότι άτομα της Ύπατης Αρμοστείας επικοινωνούν με πολίτες στο Ωραιόκαστρο ζητώντας να νοικιάσουν χώρους για φιλοξενία προσφύγων κάνει ο δήμαρχος της περιοχής Αστέριος Γαβότσης, εκφράζοντας παράλληλα την δυσαρέσκειά του καθώς, όπως λέει, έτσι δεν θα αδειάσει ποτέ η περιοχή από πρόσφυγες, όπως του υποσχέθηκαν οι αρμόδιοι υπουργοί.
"Έπειτα από επανειλημμένες καταγγελίες συμπολιτών μας αναφορικά με οχλήσεις τους από άτομα τα οποία τους ζητούν να μισθώσουν επαγγελματικούς χώρους, ανενεργές ξενοδοχειακές μονάδες, οικίες και αγροτεμάχια, η δημοτική Αρχή Ωραιοκάστρου θέλει να ενημερώσει τους δημότες μας ότι ουδέποτε έχει συνομιλήσει ή συναντηθεί με τα εν λόγω άτομα, τα οποία φέρεται ότι ανήκουν στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Η διοίκηση δηλώνει την άγνοιά της όσον αφορά τη μίσθωση χώρων για την φιλοξενία προσφύγων μεταναστών στα διοικητικά όρια του δήμου της, καθώς και την πλήρη αντίθεσή της, καθώς με τον τρόπο αυτόν δεν θα επέλθει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η αποσυμφόρηση του δήμου μας, όπως δεσμεύτηκε πριν από λίγες ημέρες ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του δημάρχου.
Από την τόσο σοβαρή καταγγελία που κάνει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου είναι ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση, οι ΜΚΟ, οι “αντιρατσιστές”, “οι αλληλέγγυοι” και οι άλλοι συνοδοιπόροι του “συνταγματικού τόξου” έχουν ως κεντρικό τους σκοπό την μονιμοποίηση και την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, ως ένα “φυσιολογικό αποτέλεσμα” από την χρόνια παραμονή τους εδώ.
Με μπόλικα λεφτά να ρέουν, άγνωστο από ποια πηγή, επιχειρούν να δελεάσουν συμπατριώτες μας, τάζοντάς τους χρήματα προκειμένου να νοικιάσουν χώρους για την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών. Και προφανώς, αυτό που συμβαίνει στο Ωραιόκαστρο συμβαίνει και σ' άλλες περιοχές της Χώρας. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ηλίας Παναγιώταρος: Δεν παρέχετε καμία προστασία στα ελληνικά προϊόντα 

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος απηύθυνε επίκαιρη ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για το εμβληματικό ελληνικό προϊόν της φέτας, το οποίο κινδυνεύει να χάσει τον προστατευόμενο χαρακτηρισμό της από εισαγόμενο γάλα. ΠΗΓΗ

Στη “γραμμή” Φίλη η Μέρκελ συνεχίζει να αρνείται την αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Σε αντίποινα για τους συνεχείς εκβιασμούς Ερντογάν πέρασε η γερμανική Κάτω Βουλή, η οποία υιοθέτησε ψήφισμα αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων από τους τούρκους. Προφανώς, το γεγονός ότι ο Ερντογάν συνέχιζε να απαιτεί παραπάνω από τα δισεκατομμύρια που έστρωνε στα πόδια του η Μέρκελ, οδήγησε στην υιοθέτηση αυτού του ψηφίσματος ως «προειδοποίηση».
Βεβαίως, η ίδια όσο και ο Αντικαγκελάριος, αλλά και ο γερμανός ΥΠΕΞ απουσίαζαν από την ψηφοφορία, ώστε να μπορούν αργότερα να αποποιηθούν τις ευθύνες τους ενώπιον του «σουλτάνου» και να μπορέσουν να συνεχίσουν να του δίνουν ό,τι θέλει. Από την άλλη οι τούρκοι ανακάλεσαν τον πρέσβη τους από την Γερμανία, σε μία ένδειξη της δυσαρέσκειάς τους.
Παρόλα, όμως, τα αντίποινα, η Μέρκελ συνεχίζει και παραμένει σταθερή στην μη αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τους τούρκους. Γιατί, άραγε, δεν έγιναν μαζί οι δύο αναγνωρίσεις, αφού και οι γενοκτονίες συνέβησαν την ίδια περίπου περίοδο από τους κεμαλικούς;
Προφανώς, ο Φίλης, η Ρεπούση και οι νεοδημοκράτες εκδότες του αντεθνικού δηλητηρίου της έχουν βάλει εκεί μία πραγματική «κόκκινη γραμμή», την οποία δεν πρόκειται να επιτρέψουν να γίνει «ροζ» όπως οι αντίστοιχες στα θέματα του Μνημονίου, της λαθρομετανάστευσης και των Εθνικών Θεμάτων  ΠΗΓΗ
Τα ντοκουμέντα αντισημιτισμού των αριστερών συντρόφων του Καμμένου - Φωτογραφίες


Μπορεί ο (παντελώς) Καμμένος να συγκυβερνά με τους εθνομηδενιστές του Σύριζα, όντας... ερωτευμένος με την υπουργική καρέκλα και να συμμαχεί με την Κανέλλη του ΚΚΕ, κάνοντας όνειρα για πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά παραμένει βαθιά νυχτωμένος!...>>>>ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ

Νέες τουρκικές προκλήσεις από τον ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ στη Θράκη παρουσία βουλευτού του Σύριζα!

Δεν έχουν περάσει αρκετές μέρες από την ομιλία του Αχμέτ Μέτε στο συνέδριο του DEB, όπου εκστομίστηκε η απειλή πολέμου εναντίον της Ελλάδος, υπό τη μορφή της ευχής προς τον πρόεδρο του τουρκοκόμματος αυτού να γίνει «ο Ντενκτάς της Θράκης».
Επειδή η ατιμωρησία αξιωματικά οδηγεί στην ύβρη και τις συνεχείς προκλήσεις, ο Αχμέτ Μέτε δεν μπορούσε να παραμείνει σε αυτή την προφανή απειλή κατά της Ελλάδας. Έτσι προέβη σε νέες απειλές σε τουρκοπανυγήρι που διεξήχθη στον Εχίνο Ξάνθης.
Στην ομιλία του μετέφερε τα «χαιρετίσματα» από τον τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν και στη συνέχεια τόνισε ότι η «τουρκική μειονότητα» θα αντιδράσει στην όποια προσπάθεια να σταματήσουν οι προσπάθειες των πρακτόρων. Αυτό, όπως είπε, είναι το μόνο που ζητάει ο Ερντογάν...
Η ερώτηση που προκύπτει προφανής: Πώς καλείται αυτός που μεταφέρει εντός της χώρας τις εντολές του προέδρου μίας εχθρικά διακείμενης χώρας; Καμμία άλλη λέξη δεν μπορεί να βρεθεί στα λεξικά πέρα από «πράκτορας».
Στην εκδήλωση και την ομιλία του Μέτε παρευρέθη και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Βουλευτής του Σύριζα, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος δεν αναφέρεται (από την τουρκική εφημερίδα που δημοσίευσε το ρεπορτάζ) αν μίλησε στην εκδήλωση, όμως σίγουρα φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα όσα ειπώθηκαν εν τη παρουσία του.
Άλλωστε σε παλαιότερες ομιλίες του σε ανάλογες εκδηλώσεις έχει πει πολλά ενδιαφέροντα για τον αρμόδιο Εισαγγελέα.  ΠΗΓΗ

Όχι άλλο Λεβέντη «Μου έταξαν πέντε υπουργεία»!

Το θερμό μετεωρολογικά βράδυ της Δευτέρας προσέφερε λύσεις δροσιάς σε όσους είχαν την φαεινή ιδέα να συνδεθούν τηλεοπτικά με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR και να παρακολουθήσουν για πολλοστή φορά την συνέντευξη που έδωσε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων (γνωστή και ως Ένωση Φραπέδων) στον Νίκο Χατζηνικολάου. Έχουμε χάσει τον… λογαριασμό, αλλά πρέπει να είναι η τρίτη ή η τέταρτη φορά που ο «προφήτης» βγαίνει στη συγκεκριμένη εκπομπή...>>>Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟΟΠΩΣΗΠΟΤΕ=> ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!! Πιο δουλοπρεπής πεθαίνεις...!!! ΔΕΙΤΕ την ανθελληνική, προδοτική ανακοίνωση του

Στοχοποιημένη από τους “Πυρήνες της Φωτιάς” η πρόεδρος Εφετών, Πόγκα - Παραπληροφόρηση από τους επαγγελματίες συκοφάντες της Χρυσής Αυγής

Εδώ και λίγες ώρες αναπαράγεται από τα παπαγαλάκια των ιστολογίων και των καναλιών η είδηση για το δέμα με εκρηκτικό μηχανισμό που στάλθηκε στην πρόεδρο Εφετών, Ισιδώρα Πόγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δέμα περιείχε ένα βιβλίο, το εσωτερικό του οποίου ήταν σκαμμένο και μέσα βρισκόταν ο εκρηκτικός μηχανισμός με τρεις ναυτικές φωτοβολίδες. Τονίζουμε πως η μεθοδολογία και η συνδεσμολογία είναι σήμα κατατεθέν της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", η οποία είχε στείλει ανάλογο δέμα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, όπου υπήρχε εμπλοκή του Χριστόδουλου Ξηρού.
Υπενθυμίζουμε πως η πρόεδρος Εφετών, Ισιδώρα Πόγκα είναι στοχοποιημένη από την εν λόγω τρομοκρατική οργάνωση. Στις 25 Ιουνίου του 2015 οι "αλληλέγγυοι" είχαν ρίξει μπογιές, φυλλάδια υπέρ του Μαζιώτη και μια φωτοβολίδα στο σπίτι της Πόγκα γιατί είχε απορρίψει την αίτηση αποφυλάκισης της Εύης Στατήρη, συντρόφου του Τσάκαλου, καθώς και της μητέρας του, Αθηνάς Τσάκαλου, αναλαμβάνοντας μάλιστα την ευθύνη και στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο indymedia.
Αυτά όμως τα στοιχεία φαίνεται πως δεν έκαναν καμία εντύπωση στα παπαγαλάκια των καναλιών που έδωσαν ακόμα μια μάχη εντυπώσεων κατά της Χρυσής Αυγής. Αρχικά, μιλάνε για "επίθεση στο σπίτι της εισαγγελέως της δίκης της Χρυσής Αυγής", ενώ η πρόεδρος Εφετών, Πόγκα δεν έχει καμμία ενεργό συμμετοχή στην δίκη, αλλά ήταν στο δικαστικό συμβούλιο του βουλεύματος, δηλαδή 1,5 χρόνο πριν!
Οι επαγγελματίες συκοφάντες της Χρυσής Αυγής είναι παντελώς αναξιόπιστοι και προσπαθούν με ψέμματα, λογικά άλματα και παραπληροφόρηση να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, συνδέοντας την εν λόγω τρομοκρατική ενέργεια με την συνέντευξη Τύπου της πολιτικής αγωγής στην δίκη. Ακέραια ευθύνη φέρουν και οι αστυνομικές πηγές, οι οποίες σκοπίμως δεν επιβεβαιώνουν την πλήρη ταύτιση με την μεθοδολογία των "Πυρήνων της Φωτιάς".
Αναρωτιόμαστε όταν γίνει η ανάληψη ευθύνης της εν λόγω τρομοκρατικής ενέργειας, θα ενημερώσουν το κοινό για τους δράστες ή θα συνεχίζουν να παραπληροφορούν; ΠΗΓΗ

Νέο παραλήρημα Μπουτάρη: “Εκβιαστές και κλέφτες οι Χρυσαυγίτες - Ζώο ο Τραμπ!”

Πάλι... test drive στα προϊόντα του φαίνεται ότι έκανε ο γνωστός και μη εξαιρέτεος Μπουτάρης, πριν μιλήσει σε αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμο. Ίσως, μάλιστα, να ήταν και αυτός ο σκοπός της ραδιοφωνικής πρόσκλησής του, αφού ως γνωστόν οι αμερικανοί έχουν έφεση στο φτηνό χιούμορ, όπως ο διασυρμός ενός τέτοιου ατόμου.
Μεταξύ των άλλων παραληρηματικών που είπε, όπως π.χ. ότι «ο Τράμπ είναι ζώο», τόλμησε να μιλήσει και για την Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα, είπε: "Είναι μια εγκληματική οργάνωση. Βγάζουν χρήματα είτε εκβιάζοντας καταστήματα είτε κλέβοντας πράγματα. Επίσης, πιστεύω πως έχουν έναν τρόπο να εκτρέφουν τον εθνικισμό, τον πατριωτισμό.  Αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ"
Ούτε η δικογραφία – παρωδία του Ντογιάκου και του Σαμαρά (είναι πολλά τα χάπια...) δεν περιέχει τέτοια αισχρά ψεύδη εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Αν θέλει ο Μπουτάρης να δει πραγματικούς κλέφτες, ας κοιτάξει τους φίλους του στο Πασόκ, ενώ αν θέλει να βρει εκβιαστές ας κοιτάξει προς αυτούς που χορηγούν τους βουλευτές του "συνταγματικού τόξου".
Μπαρμπα - Γιάννη, έγραψες ιστορία πάλι...  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1915293429360853033

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item