Widgets

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ για τον ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΧΛΙΔΗ και ΠΡΟΝΟΜΙΑ για τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (και τα δικά τους παιδιά)


Σε απόγνωση οι Έλληνες: 7 στους 10 δεν μπορούν να πληρώσουν τους δυσβάσταχτους φόρους

Όλες οι ενδείξεις καταλήγουν στις αποδείξεις του εγκλωβισμού που οδηγούν τα συνεχόμενα Μνημόνια.
Μια νέα έρευνα, η οποία ήρθε στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την τελματώδη κατάσταση στην οποία έχει φέρει την Πατρίδα και τον Λαό. Την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στα νέα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη δηλώνουν επτά στους 10 Έλληνες, σύμφωνα με το ΕΒΕΑ. Το ποσοστό αυτό είναι 10% μεγαλύτερο από ό,τι ήταν σε αντίστοιχο ερώτημα που τέθηκε τον Φεβρουάριο του 2014.
Επίσης, το 76% των συμμετεχόντων στην ποσοτική έρευνα του ΕΒΕΑ εμφανίζεται απαισιόδοξο για την πορεία των προσωπικών οικονομικών του, ενώ το 89% θεωρεί ότι οι αποφάσεις που έχουν παρθεί για το Φορολογικό και το Ασφαλιστικό από την κυβέρνηση θα οδηγήσουν την οικονομία σε ύφεση.
Στην έρευνα με τίτλο «Οικονομικό Βαρόμετρο», σχεδόν οκτώ στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι θα χρειαστούν επιπρόσθετα μέτρα για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί, ενώ μόλις το 6% των ερωτηθέντων δείχνει να εμπιστεύεται τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης για να οδηγηθεί η χώρα στην ανάπτυξη.
Όλα αυτά δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να επαληθεύουν εκ νέου την παρομοίωση των Μνημονίων με την κινούμενη άμμο, καθώς όσο περισσότερο κινείσαι στον «βάλτο» των Μνημονίων τόσο πιο πολύ βυθίζεσαι μέσα σ΄αυτόν.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Έκθεση - σοκ: Το 15% των Ελλήνων αντιμετωπίζει ακραία φτώχεια!Τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, ύστερα από τις έρευνες που γίνονται, προκαλούν ολοένα και περισσότερα σοκ γύρω από την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει τα Μνημόνια τον Ελληνικό Λαό.

Οι Ελληνες πολίτες που βρίσκονται κάτω από το όριο της ακραίας φτώχειας ανέρχονται σε 1.647.703 και μεταφράζονται στο 15% του συνολικού πληθυσμού. Οπως προκύπτει από νέα έρευνα της diaNEOsis, μέσα σε πέντε χρόνια οι Έλληνες έχασαν το 1/3 της αγοραστικής τους δύναμης και το 1/4 του εισοδήματός τους. Το 95% των Ελλήνων το 2014 δήλωνε πως «τα βγάζει πέρα δύσκολα», ενώ το ποσοστό της ακραίας φτώχειας στην Ελλάδα κυμαίνεται για το 2015 στο 15%, όταν το 2011 έφτανε στο 8,9% και το 2009 δεν ξεπερνούσε το 2,2%.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της έρευνας, το όριο της ακραίας φτώχειας στην Ελλάδα κυμαίνεται από 182 ευρώ τον μήνα για μονομελές νοικοκυριό σε ημιαστικές ή αγροτικές περιοχές που ζει σε ιδιόκτητο σπίτι, μέχρι 905 ευρώ τον μήνα για ζευγάρι με δύο παιδιά που ζει στην Αθήνα και πληρώνει ενοίκιο ή στεγαστικό δάνειο.
Εντυπωσιακά είναι και τα στοιχεία που αφορούν στην επαγγελματική κατάσταση των ανθρώπων που ζουν κάτω από το όριο της ακραίας φτώχειας. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αφορά άνεργους είναι αναμενόμενο, ωστόσο προκαλεί έκπληξη το ότι ένα μεγάλο ποσοστό αφορά αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες.
Εννοείται, φυσικά, ότι με την ψήφιση του Τρίτου Μνημονίου η κατάσταση θα χειροτερέψει σε τέτοιο βαθμό, ώστε τα νούμερα που παρατέθηκαν προηγουμένως να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, λαμβάνοντας πλέον εφιαλτικές διαστάσεις.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΟΛΟ το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ»(ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΤΟΞΟ στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ και στην ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ


Ομολογία συριζαίου υπουργού: Ξεπουλήσαμε το Ελληνικό όσο όσο - Πήραμε 915 εκατομμύρια αντί για 3 δισ.

Στην ομολογία ότι ο χώρος-φιλέτο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού πουλήθηκε «μπιρ παρά», προχώρησε ο υπουργός Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση έκανε το ξεπούλημα… «με βαριά καρδιά».
Έτσι, στο ερώτημα αν το τίμημα των 915 εκατ. ευρώ είναι χαμηλό ο Σπίρτζης απάντησε ως εξής: «Και βέβαια είναι χαμηλό. Μπαίνει θέμα για αυτό;».
Όταν του επισήμαναν ότι ρωτάται ο υπουργός που έλεγε ότι το τίμημα θα έπρεπε να είναι 3 δισ. και τώρα συμφωνεί με τα 915 εκατ. ο Σπίρτζης ανέφερε:
«Ο υπουργός και με την ιδιότητα του προέδρου του ΤΕΕ έλεγε ότι το τίμημα έπρεπε να είναι 3 δισ. και το λέω και σήμερα. Έπρεπε να είναι 3 δις… Από αυτά που έχω πει στο παρελθόν δεν παίρνω πίσω ούτε μία λέξη. Το Ελληνικό έπρεπε να αξιοποιηθεί διαφορετικά κατά τη γνώμη μου και όχι με αυτές που έχει επιλέξει το ΤΑΙΠΕΔ. Έπρεπε τα χρήματα που θα ζητούσαμε για το Ελληνικό, σύμφωνα με την εκτίμηση που είχαμε κάνει, να είναι πολλαπλάσια, για να πάνε στην εξυπηρέτηση του χρέους, γιατί αυτά τα χρήματα δεν έρχονται στη χώρα πηγαίνουν στην εξυπηρέτηση του χρέους. Έπρεπε ο σχεδιασμός να γίνει από το κράτος και όχι από τον επενδυτή».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Οργή των κατοίκων της Λέσβου κατά λαθρομεταναστών και πολιτικάντηδων: «Γίναμε κοινότητα Αφγανιστάν και Πακιστάν»‏ ΒΙΝΤΕΟ


Κραυγή αγωνίας, αγανάκτησης και οργής από τους κατοίκους της Μόριας στην Λέσβο, εξαιτίας της απαράδεκτης συμπεριφοράς των «προσφύγων» που βρίσκονται στο Κέντρο Κράτησης της περιοχής. Οι κάτοικοι υποστήριξαν ότι η καθημερινότητα τους έχει αλλάξει δραματικά, με διαρρήξεις, κλοπές και βανδαλισμούς, τις οποίες αποδίδουν στους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο Κέντρο Κράτησης.

Στη λαϊκή συνέλευση που έγινε στη Μόρια η οργή των κατοίκων ξεχείλιζε για τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πάλλη.
Οι κάτοικοι αναφέρονταν σε συγκεκριμένα περιστατικά που σημειώνονται σε καθημερινή βάση, τα οποία απέδιδαν στους 3.572 λαθρομετανάστες οι οποίοι σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή φιλοξενούνται στο Κέντρο Κράτησης από τις 20 Μαρτίου που έχει τεθεί σε ισχύ η συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας. Μετά την παρέλευση του ορίου κράτησης των 25 ημερών, οι περισσότεροι από τους «πρόσφυγες» βγαίνουν από το Κέντρο και -σύμφωνα με τους κατοίκους - κλέβουν ή κάνουν πράξεις βανδαλισμού αδιαφορώντας για το αν παραβιάζουν ιδιοκτησίες κατοίκων της περιοχής.

Ο θυμός των πολιτών εκδηλώθηκε στο πρόσωπο του δημάρχου Σπύρου Γαληνού τον οποίο καθύβριζαν με σκαιούς χαρακτηρισμούς θεωρώντας τον υπεύθυνο για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Κι ενώ οι πολίτες της Μόριας κατηγορούσαν τον δήμαρχο ότι δεν κάνει κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση, εκείνος δήλωνε αναρμόδιος και ζητούσε από τους κατοίκους να κάνουν υπομονή (!),  δικαιολογώντας κάποιες μικροκλοπές με το επιχείρημα ότι όλοι θα έκλεβαν ένα κοτόπουλο αν πεινούσαν και δεν είχαν να φάνε!
Εκτός ελέγχου, οι κάτοικοι της Μόριας λίγο έλειψε να χειροδικήσουν εναντίον του  Γαληνού, ξεσπώντας με γροθιές επάνω στο τραπέζι που καθόταν ο δήμαρχος.
Οι ντόπιοι διαμαρτύρονταν με φράσεις όπως «Σκλαβωμένη Μόρια», «Κοινότητα Αφγανιστάν-Πακιστάν» «Κινδυνεύουν οι ζωές μας» και άλλες βαριές κουβέντες καλώντας παραλλήλως τον Σπύρο Γαληνό να σηκωθεί και να φύγει.
Ενδεικτική ήταν η αγανάκτηση ενός κτηνοτρόφου της περιοχής, ο οποίος υποστηρίζει ότι χάνει κάθε μέρα ζώα τα οποία του κλέβουν οι λαθρομετανάστες ενώ αυτός περιπολεί με την καραμπίνα του, για να προστατέψει την περιουσία του. Ο κτηνοτρόφος πέταξε μπροστά στο Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό ένα κεφάλι από αρνί, λέγοντάς του να το πάρει να το μαγειρέψει για να φάει, ενώ τον απείλησε ευθέως, ότι αν σε μία βδομάδα δεν δώσει λύσεις στο θέμα, θα πάει στο Δημαρχείο και θα τους κάψει όλους!
Πραγματικά απίστευτες καταστάσεις, δηλαδή, οι οποίες εννοείται ότι είτε θα περάσουν «στα ψιλά» της ενημέρωσης από τα καθεστωτικά ΜΜΕ είτε δεν θα παίξουν καθόλου, καθώς οι μόνες εικόνες που «πρέπει» να παίξουν από την Λέσβο (και όχι μόνον) είναι αυτή με τις γριές να ταΐζουν ένα μωρό πρόσφυγα με μπιμπερό, για ευνόητους λόγους προπαγάνδας της «πολιτικής ορθότητας». Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αρκεί μια σπίθα για να ανάψει το φυτίλι της καταστροφής.
Αλλά η κυβέρνηση και οι λοιπές «δημοκρατικές δυνάμεις» ευρισκόμενες εκτός τόπου και χρόνου συνεχίζουν να παρουσιάζουν μια ψευδή εικόνα παραπληροφόρησης, αγνοώντας όχι μόνο την πραγματικά εκτραχυμένη κατάσταση, αλλά και το τι χειρότερο δυστυχώς μπορεί να συμβεί αν οι «πρόσφυγες» συνεχίσουν να φέρονται  ανεξέλεγκτα απέναντι στους κατοίκους του νησιού.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δυναμική παρέμβαση της Ελληνικής Αυγής για το λαθρομεταναστευτικό - Αποχώρηση Καμίνη από το Δημοτικό Συμβούλιο! 


Ο λαθροδήμαρχος Καμίνης εγκατέλειψε έντρομος το Δημοτικό Συμβούλιο αμέσως μόλις έλαβε τον λόγο ο εκπρόσωπός μας Ηλίας Κασιδιάρης και τον ακολούθησε η συντριπτική πλειοψηφία της παράταξής του, αλλά και τα απολειφάδια της άκρας αριστεράς.
Η "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" κατήγγειλε δυναμικά την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πρωτεύουσα της χώρας από χιλιάδες λαθρομετανάστες.
Την ίδια ώρα, ένας θίασος πακιστανών, αφγανών και "αλληλέγγυων" έκανε πάρτυ έξω από το Δημαρχείο και ο εκπρόσωπος της ψευτοδεξιάς Άρης Σπηλιοτόπουλος ζητούσε την διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντελώς ανίκανος ο Καμίνης να προστατεύσει τα αγάλματα της Αθήνας από τους βανδάλους
Υπό αυτές τις τραγελαφικές συνθήκες η δημοτική παράταξη του Λαϊκού Συνδέσμου κατήγγειλε την λαθραία πολιτική Καμίνη και κυβέρνησης και πρότεινε ριζικές λύσεις για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.
Στην ίδια συνεδρίαση, η δημοτική παράταξη Καμίνη αποφάσισε την ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ για να μην τα κλέβουν οι συμμορίες των ρομά!!! Σε αυτή την άθλια πρόταση, που τελικά ψηφίστηκε από την πλειοψηφία, απάντησε ο εκπρόσωπος της παράταξής μας: ΠΗΓΗ

Δεν κρύβουν την χαρά τους οι ΗΠΑ για τον πιστό τους υπηρέτη, Τσίπρα


Κάποτε ήταν ο Σημίτης αυτός ο οποίος έδειχνε την εξάρτηση της εγχώριας συστημικής πολιτικής σκηνής από τις ΗΠΑ, με την περιβόητη δήλωση “Ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ” λίγο μετά την εθνική τραγωδία-προδοσία των Ιμίων. Σήμερα είναι η σειρά του Τσίπρα να δείξει εκ νέου αυτή την εξάρτηση, από μια άλλη οπτική γωνία όμως.
Αυτή την φορά είναι οι ΗΠΑ εκείνες οι οποίες επαινούν τον Τσίπρα, επειδή είναι απόλυτα υπάκουος απέναντί τους και αποτελεί πειθήνιο όργανο της εξωτερικής αμερικανικής πολιτικής. Έτσι, λοιπόν, επαίνους για τον Αλέξη Τσίπρα και την «στροφή» υπέρ των μεταρρυθμίσεων που έχει κάνει επιφύλαξαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα αμερικανοί αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου.
Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ, ο οποίος μετέφερε τους επαίνους του Ομπάμα για τον Τσίπρα, επειδή εφάρμοσε πολιτικές που δεν ήταν δημοφιλείς στον Λαό, αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την στάση του Έλληνα πρωθυπουργού. Μιλώντας σε ελληνοαμερικανούς κυπριακής καταγωγής, οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου δήλωσαν ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο Τσίπρας απομάκρυνε τους ακραίους από την κυβέρνησή του, και τώρα -όπως τονίστηκε- η Ελλάδα έχει μία ισχυρή, οριακή αλλά πειθαρχημένη πλειοψηφία, η οποία είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων και της Ευρώπης.
Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατρέψει το πάλαι ποτέ σύνθημα “φονιάδες των λαών αμερικάνοι” σε “ό,τι πεις αφεντικό!”. Οι αμερικάνοι έχουν βρει έναν πολύ χρήσιμο υπηρέτη στο πρόσωπο του Τσίπρα, ο οποίος θα προωθεί τα συμφέροντά τους στην περιοχή, και γι' αυτό έχουν κάθε λόγο να τον στηρίξουν μέχρι να τον “ξεζουμίσουν” τελείως και να χρησιμοποιήσουν τον επόμενο επιλαχόντα από το εγχώριο υπηρετικό τους προσωπικό, πιθανότατα τον Μητσοτάκη.
Έτσι κι αλλιώς, με μια φρασεολογικά (και όχι μόνο) αντίθετη κυβέρνηση με αριστερό πρόσημο, θα επιβληθούν πολύ πιο εύκολα στην Ελλάδα όχι μόνο οι εξυπηρετήσεις των σχεδίων των ΗΠΑ, αλλά και σε γενικότερο βαθμό η παγκοσμιοποίηση, ο εθνομηδενισμός και ο κοσμοπολιτισμός ως κλασικά δείγματα του “american way of life”.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Πάνος Καμμένος: Πουλάω όσο όσο την περιουσία των Ένοπλων Δυνάμεων για 99 χρόνια!

Στην παραπάνω φωτογραφία εμφανίζεται ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, με συμβολικό μπλουζάκι «Η Ελλάδα δεν πωλείται» μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο ίδιος άνθρωπος μόλις χθες παρουσίασε το πλάνο του για την εκποίηση της ακίνητης περιουσίας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.
Συγκεκριμένα, σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών τόνισε ότι η «αξιοποίηση αυτής της περιουσίας, θα πραγματοποιηθεί με την παραχώρησή της στους ενδιαφερόμενους επενδυτές από 50 μέχρι 99 έτη, με ετήσιο τίμημα 5%», εντάσσοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις στο πρόγραμμα ξεπουλήματος της χώρας.
Βεβαίως, ουδεμία έκπληξη προκαλεί η κωλοτούμπα του εν λόγω ελικοπτεράτου υπουργού, αφού – θυμίζουμε – ο ίδιος στο παρελθόν είχε απειλήσει με αποχώρηση από την πολιτική σε περίπτωση που έρθει ένα ακόμα μνημόνιο. Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, με ένα ακόμα παράδειγμα ότι ο εν λόγω πολιτικάντης θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει καβάλα στο ελικόπτερο.

Αλήθεια, όμως, τι πρόκειται να ξεπουλήσει ο Πάνος, αφού η ακίνητη περιουσία των Ένοπλων Δυνάμεων έχει μετατραπεί σε Hot Spot, ενώ το έμψυχο δυναμικό έχει μετατραπεί σε υπηρέτριες των λαθρομεταναστών; Ενδοκυβερνητικοί τριγμοί εν όψει, Πανούλη! Θα σε πάρει στο κυνήγι η κυρά Τασία! ΠΗΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Μόνο οι νταβατζήδες της διαπλοκής ωφελούνται από το “αναπτυξιακό” σας νομοσχέδιο 


Ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επιτροπή οικονομικών σχετικά με το νέο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της συγκυβέρνησης. ΠΗΓΗ
Ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός στο R Channel Ροδόπης για τις τρέχουσες εξελίξεις


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς Γιάννης Λαγός μίλησε τηλεφωνικά στο R Channel Ροδόπης όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. ΠΗΓΗ

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Ο Αβραμόπουλος θέλει να δώσει εργασία σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες»

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για το «Σχέδιο δράσης για την ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών» τονίζοντας πως ο επίτροπος Μετανάστευσης Αβραμόπουλος θέλει να δώσει δουλειά σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες σε βάρος των γηγενών. ΠΗΓΗ


Καλπάζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών: Διψήφιο ποσοστό για την Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του zougla.gr

Τα δημοσκοπικά δεδομένα που εκδίδει κεκαλυμμένα ο καθεστωτικός τύπος επιβεβαίωσε η δημοσιευθείσα σήμερα δημοσκόπηση του zougla.gr. Όπως είδαμε και στην τελευταία δημοσκόπηση του «Πρώτου Θέματος», η Χρυσή Αυγή αγγίζει ή και ξεπερνά το διψήφιο ποσοστό.
Την ίδια ώρα ο Σύριζα καταρρέει, αλλά την πτώση του δεν μπορεί να καρπωθεί η Νέα Δημοκρατία, επειδή ο κόσμος δεν τρώει «κουτόχορτα» και αντιλαμβάνεται ότι τα δύο αυτά κόμματα πρεσβεύουν την ίδια ακριβώς πολιτική σε όλα τα ζητήματα.
Όπως φαίνεται λοιπόν στην δημοσκόπηση του zougla.gr, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 10%, ενώ ο Σύριζα έχει καταρρεύσει στο 16,2%...>>>>> ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!!!

Γ. Σαχινίδης: Στενάζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την μνημονιακή σας πολιτική


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης κατά την ομιλία του στην επιτροπή για τον αναπτυξιακό νόμο αρχικά σχολίασε το γεγονός ότι πολλοί βουλευτές χαριεντίζονταν με εκπροσώπους των τραπεζών κατά την ακρόαση των φορέων.  ΠΗΓΗ


Ευάγγελος Καρακώστας: “Αντι-αναπτυξιακό το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης” 

Επί των άρθρων του νέου "αναπτυξιακού" νόμου της συγκυβέρνησης τοποθετήθηκε ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας. ΠΗΓΗ

Χωρίς όριο οι προκλήσεις των τούρκων απέναντι στους ραγιάδες εθνομηδενιστές: “Δικαιώμά μας να μετατρέψουμε την Αγιά Σοφιά σε τζαμί!”

Την κλασική παροιμία «εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι» κάνει πραγματικότητα η Τουρκία. Με μια ιδιαίτερα σκληρή και προκλητική ανακοίνωση το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, απαντά στην Ελλάδα για την αντίδρασή της στην απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν να μετατρέψει σε μουσουλμανικό τέμενος την Αγία Σοφία και να μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από την κρατική τηλεόραση την ανάγνωση του Κορανίου, ενόψει του Ραμαζανίου.
Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Τανζού Μπιλγκίτς απάντησε λέγοντας ότι: «Είναι απαράδεκτου χαρακτήρα η ανακοίνωση που έκανε το E/ΥΠΕΞ, σχετικά με το πρόγραμμα που θα μεταδώσει από την Αγιά Σοφιά, κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, το κανάλι TRTDiyanet TV».
Και συνέχισε: «Καλούμε να επιδείξει κοινή λογική, στο ύφος και στις ανακοινώσεις της, η Ελλάδα, η οποία δεν επιτρέπει εδώ και χρόνια την κατασκευή τζαμιού στην πρωτεύουσα, παρεμβαίνει διαρκώς στη θρησκευτική ελευθερία της τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη, και μπερδεύει την αντίθεση στο Ισλάμ με τη νεωτερικότητα».
Τέλος, έκανε και… συστάσεις στην Ελλάδα λέγοντας: «Σε αυτό το πλαίσιο, επιθυμούμε να υπενθυμίσουμε ότι ανάμεσα στις αξίες της δημοκρατικής και κοσμικής κοινωνίας συγκαταλέγεται και ο σεβασμός σε αλλότριες λατρείες και θρησκείες».
Αυτό το οποίο παρατηρούμε διαβάζοντας την ανακοίνωση είναι ότι, πέρα από την γνωστή και μόνιμη θρασύτητα που βγαίνει μέσα απ΄αυτήν, αναπαράγονται όλα τα ανθελληνικά αιτήματα της Τουρκίας, τα οποία υποστηρίζουν και όλοι οι εθνομηδενιστές στην Ελλάδα. Δηλαδή, τον χαρακτηρισμό ως «τουρκικής» της μειονότητας στην Δυτική Θράκη, καθώς και την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα.
Οι τούρκοι, με τις παραινέσεις τους για τις «αξίες της δημοκρατικής και κοσμικής κοινωνίας», επιθυμούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την πλήρη χαλάρωση των Εθνικών Αξιών που έχουν φέρει στην Χώρα μας οι μαρξιστές διεθνιστές της Αριστεράς και οι φιλελεύθεροι κοσμοπολίτες της Δεξιάς και να προωθήσουν τα επεκτατικά τους σχέδια εις βάρος της Ελλάδας. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Θαύμα... Βρέθηκαν 5.692 “εξαφανισμένοι” λαθρομετανάστες σε διαμερίσματαΕδώ κι έναν μήνα (και βάλε…), αναρωτιόμασταν καθημερινά πως γίνεται να… μειώνεται καθημερινά ο αριθμός των εν Ελλάδι ευρισκομένων λαθρομετανάστες, ενώ τα βόρεια σύνορα της χώρας είναι κλειστά και δεν περνάει κουνούπι, ενώ καθημερινώς έρχονται κι άλλοι.

Είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι τα «προσφυγάκια»… εξαφανίζονταν με τρόπο… μαγικό, χωρίς να πάρει χαμπάρι τίποτα το «Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης»!
Τελικά άργησαν, αλλά τα βρήκαν τους… εξαφανισμένους λαθρομετανάστες!
Ξαφνικά, λοιπόν, σήμερα η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι υπάρχουν και 5.692 «προσφυγάκια» που διαμένουν σε ενοικιαζόμενους χώρους από την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες. Κι έτσι, ενώ μέχρι χθες ο αριθμός των απρόσκλητων σε όλη την επικράτεια κινούνταν στους περίπου 52.000, ξαφνικά σήμερα στην καθιερωμένη ανακοίνωση του συντονιστικού ο αριθμός τους αυξήθηκε κατά 5.692!
Και είμαστε σιγουρότατοι, πως αν  ψάξει ακόμα καλύτερα το «Συντονιστικό», θα βρει τόσους κι άλλους τόσους ακόμα! Εμπρός, λοιπόν!  ΠΗΓΗ
“Ελλάς-Ελλάς-Μακεδονία!”: Δυναμική πορεία Ελλήνων στην Μελβούρνη - Η ΕΡΤ είδε σημαίες της Χρυσής Αυγής
Η καρδιά της Ελλάδος χτυπά στην μακρινή Αυστραλία.

Με αφορμή την φιλική νίκη της Εθνικής ποδοσφαίρου επί της Αυστραλίας οι Ομογενείς διατράνωσαν την αγάπη τους για την μητέρα Ελλάδα.  Βεβαίως, ο ρεπόρτερ της ανθελληνικής ΕΡΤ είδε επεισόδια, παρατράγουδα και... σημαίες της Χρυσής Αυγής.Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:  ΕΔΩ!!!

Ανίκανος να αντιμετωπίσει το “άβατο των Εξαρχείων” ο Τόσκας: «Κάποιοι πουλάνε ναρκωτικά και παριστάνουν τους ιδεολόγους» 


Ο πόλεμος για τον έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων και τις γύρω περιοχές φτάνει μέχρι και στις εν ψυχρώ δολοφονίες, ανάμεσα στις εμπλεκόμενες συμμορίες. Ένας αιγύπτιος έμπορος ναρκωτικών, γνωστός με το παρατσούκλι «Χαμπίμπι» είναι το θύμα της ένοπλης επίθεσης από δύο κουκουλοφόρους χθες το πρωί στον πεζόδρομο της οδού Θεμιστοκλέους στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο συριζαίος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας είχε δηλώσει ότι «για να πουλήσουν ναρκωτικά κάποιοι στα Εξάρχεια προφασίζονται τους ιδεολόγους, το θέμα των Εξαρχείων έχει σχέση και με άλλα πράγματα όπως το εμπόριο ναρκωτικών».

Δεν εξετάζουμε τους λόγους για τους οποίους ο Τόσκας «δίνει στεγνά» τους παρακρατικούς που στεγάζονται και κυκλοφορούν στην πλατεία Εξαρχείων. Σημασία έχει ότι με τα λεγόμενά του πέρα από την πολιτική ανικανότητά του επιβεβαιώνει αυτό που όλοι οι κάτοικοι της περιοχής βιώνουν έντρομοι σε καθημερινή βάση. Δηλαδή, έναν ανηλεή πόλεμο συμμοριών για τον έλεγχο της περιοχής και τα τεράστια κέρδη από το εμπόριο ναρκωτικών. Από την μια μεριά κάποιοι «ιδεολόγοι», οι οποίοι υπό το πρόσχημα του «αντιεξουσιαστή» ενεργούν για την εξυπηρέτηση των στενών συντηρητικών συμφερόντων τους, ενώ από την άλλη αλλοδαποί οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν «κουμάντο» και να καρπωθούν αυτοί τα κέρδη.

Το «μετανάστες, ταξικά μας αδέρφια» πάει στον σκουπιδοτενεκέ όταν πρόκειται για διαχείριση πακτωλού βρώμικων χρημάτων. Ο δολοφονημένος έμπορος ναρκωτικών είχε έντονες προστριβές με «αντιεξουσιαστές» της περιοχής, οι οποίοι φρόντισαν πρόσφατα να κάνουν επίδειξη ισχύος με ένοπλη παρέλαση (!), λέγοντας μάλιστα ότι αυτή «είναι μια εικόνα από το μέλλον». Φαίνεται ότι αυτό το μέλλον έκανε την εμφάνισή του χθες το πρωί…

Με δεδομένες τις προειδοποιήσεις των «κοινωνικών αγωνιστών» για αντιμετώπιση του δολοφονηθέντα εμπόρου ναρκωτικών, αναρωτιόμαστε αν οι έρευνες της αστυνομίας θα φτάσουν μέχρι τέλους για να σπάσει το απόστημα του «λευκού θανάτου» στην περιοχή. Οι έμποροι ναρκωτικών είναι κοινωνικά αποβράσματα και κοινοί εγκληματίες ανεξαρτήτως της εθνικότητάς τους ή της «ιδεολογικής μάσκας» που χρησιμοποιούν για να ντύσουν ευπρεπώς τις σκοτεινές μπίζνες τους.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Syriza Pride: Σε μαζική παρουσία στο φεστιβάλ “ανώμαλης περηφάνιας” καλούν οι Συριζαίοι

Αν δεν το ξέρατε σας ενημερώνουμε για να μην… ανησυχείτε. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει, συν τοις άλλοις, «Ομάδα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Έκφρασης φύλου», το οποίο ανήκει στο Τμήμα Δικαιωμάτων του κόμματος.
Σε σχετική ανακοίνωση που έβγαλε για κάλεσμα στο ομοφυλοφυλικό φεστιβάλ Athens Pride του Σαββάτου, αναφέρονται τα εξής:>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1399557764340218974

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item