Widgets

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΦΟΡΩΝ και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ - ΧΛΙΔΗ και ΒΟΛΕΜΑ για τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ....Εθνικός και κοινωνικός όλεθρος του Σύριζα: Μαζικές απολύσεις, μισθός των 500 ευρώ και παντού «κόφτες»!

Συνεχίζοντας επάξια την παράδοση  των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει στο προσκήνιο ακόμη πιο εφιαλτικές διαστάσεις του Μνημονίου, το οποίο υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι, φροντίζοντας να το επεκτείνει με νέες επαίσχυντες συμφωνίες.

Έτσι, λοιπόν, σκληρές αποφάσεις για ομαδικές απολύσεις, μείωση του κατωτάτου μισθού στα 500-550 ευρώ και νέο «τσαλάκωμα» των εργαζομένων στην  Χώρα μας, αντί για αυξήσεις στα 751 ευρώ που υποσχόταν κάποτε, είναι ο επόμενος εφιάλτης που έχει μπροστά της η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με κοινοτικές πηγές, στο καθοριστικό Eurogroup της 24ης Μαΐου οι Ευρωπαίοι εταίροι θα ζητήσουν να δεσμευτεί από τώρα η κυβέρνηση και για τα προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιολόγησης, η οποία θα γίνει τον Οκτώβριο! Υπ΄ αριθμόν ένα προαπαιτούμενο –μαζί με άλλα 42- θα είναι οι αλλαγές στα Εργασιακά του ιδιωτικού τομέα, ζήτημα που η κυβέρνηση έκρυψε κάτω από το χαλί κα με τις πλάτες της Κομισιόν, στη λογική ότι  μπορεί να πέσει αν πιεστεί να περάσει όλα μαζί τα μέτρα που έχει υπογράψει.
Έτσι η κυβέρνηση θα βρει μπροστά της από τώρα το «τενεκεδάκι» του Εργασιακού που πέρυσι «κλώτσησε» από την πρώτη στη δεύτερη αξιολόγηση, η οποία πολύ πιθανόν θα ξεκινήσει Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο. Οι δανειστές δέχτηκαν να μ πει το θέμα στο ψυγείο για λίγο, αλλά Κομισιόν, ΕΚΤ και ΔΝΤ επιμένουν στην επαναφορά του, ενώ θα ζητήσουν να θεσμοθετηθούν και οι ομαδικές απολύσεις.
Το ΔΝΤ επίσης έχει εγείρει ξανά σε εκθέσεις του θέμα νέας μείωσης των κατώτερων μισθών στον ιδιωτικό τομέα  -και αυτό με το σκεπτικό ότι λόγω της κρίσης ο μέσος μισθός μειώθηκε σημαντικά, πέφτοντας στα 1.000 ευρώ (σε όρους μεικτών αποδοχών) και πλησίασε αισθητά τον κατώτερο μισθό των 581 ευρώ, με αποτέλεσμα ο κατώτερος μισθός να μη θεωρείται πλέον ισχυρό κίνητρο για να γίνουν προσλήψεις και άρα να πρέπει να μειωθεί περαιτέρω, κάτω και από 550 ευρώ.
Είναι ολοφάνερο ότι όχι μόνον η κυβέρνηση, αλλά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που εντάσσεται στο «συνταγματικό τόξο» και το οποίο υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί την μνημονιακή διαχείριση της κατεχόμενης πολιτικά και οικονομικά Ελλάδας, συνεχίζουν την πορεία της Χώρας προς τον όλεθρο.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκεται στην πρωτοπορία της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης στον επιχειρούμενο πλήρη αφανισμό της Ελλάδας και του Λαού της.  
Λέσβος: Άγρια επεισόδια στο “hot spot” με λαθρομετανάστες να κάνουν κατάληψη και να βάζουν φωτιά σε κάδους - ΒίντεοΕπεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα, μεσημέρι Δευτέρας, στο hot spot της Μόριας στο οποίο βρίσκονται έγκλειστοι λαθρομετανάστες που έχουν φτάσει σε ελληνικό έδαφος μετά την 20η Μαρτίου, ημέρα έναρξης εφαρμογής της συμφωνίας ΕΕ - τουρκίας για έλεγχο των προσφυγικών ροών.
Οι λαθρομετανάστες κατέλαβαν το χώρο μπροστά στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας ασύλου, έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και ζητούσαν επίμονα από τους υπευθύνους του hotspot να τους επιτραπεί άμεσα να φύγουν από το νησί της Λέσβου. 

Όλοι οι εργαζόμενοι σε ΜΚΟ αλλά και άλλες υπηρεσίες εγκατέλειψαν άμεσα το χώρο στον οποίο εισήλθε μία διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία κάνοντας χρήση κροτίδων κρότου - λάμψης διέλυσε τους συγκεντρωμένους.

Πλέον, στο πλαίσιο της συμφωνίας ΕΕ-τουρκίας, οι λαθρομετανάστες κρατούνται έγκλειστοι στα hotspots στα νησιά χωρίς δικαίωμα εξόδου το πρώτο 25νθήμερο της άφιξής τους. Στη συνέχεια έχουν δικαίωμα εξόδου από το χώρο του hotspot αλλά δεν μπορούν να εγκαταλείψουν το νησί παρά μόνο εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία της χορήγησης ασύλου. Αν τελικά η αίτησή τους απορριφθεί, τότε επιστρέφουν στην Τουρκία.

Ακολοθούν βίντεο:..>>>> ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Το «ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΤΟΞΟ ΑΥΤΟ-ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ: «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!»


Έρχεται τσουνάμι ανεργίας: 55.000 νέοι άνεργοι μέχρι το τέλος του 2016!


Ένα απίστευτο "τσουνάμι" πλήρους κατάρρευσης των εισοδημάτων των Ελλήνων βρίσκεται σε πλήρη έξαρση το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας βεβαίως ως αφετηρία εκκίνησης τα προηγούμενα δύο Μνημόνια.
Το αντιασφαλιστικό τερατούργημα του Κατρούγκαλου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τους καταστροφικούς ανέμους που θα τσακίσουν οριστικά ό,τι απέμεινε σχετικά ανέπαφο στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία. Μετά τους πολιτικούς μηχανικούς, τους δικηγόρους, τους γιατρούς, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους οικονομολόγους και τις λοιπές ομάδες επαγγελματιών που μιλούν για πρωτοφανές πλήγμα στα εισοδήματά τους, ήρθε και η σειρά των μικρομεσαίων επιχειρηματιών με την χαριστική βολή που τους δίνει η κυβέρνηση, καθώς κάνουν λόγο για 55.000 χαμένες θέσεις εργασίας μέχρι το τέλος της χρονιάς! ...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως μόνη απάντηση στην μνημονιακή επέλασηΗ πρόσφατη υπερψήφιση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου Κατρούγκαλου έδειξε, για ακόμη μια φορά, ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι μεν ισχνή, πλην όμως σταθερότερη από αριθμητικά υψηλότερες κυβερνητικές πλειοψηφίες του πρόσφατου μνημονιακού παρελθόντος, οι οποίες υφίσταντο πλήγματα – μέσω αποσκιρτήσεων ακόμα και της τελευταίας στιγμής – κάθε φορά που καλούνταν να ψηφίσουν ένα εκτενές πακέτο αντιλαϊκών μέτρων.
Αυτό το γεγονός μόνο έκπληξη δεν μας προξενεί, καθώς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν πολύ καλά ότι η υπερψήφιση κάθε κυβερνητικού νομοσχεδίου, όσο ανάλγητο κι αν είναι, αποτελεί την μοναδική ευκαιρία να διατηρήσουν τόσο χορταστικό γι’ αυτούς δεσμό με την κουτάλα της εξουσίας. Μαθαίνοντας από το «στραπάτσο» των Λαφαζανικών, οι οποίοι αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και έμειναν μετά από λίγο καιρό εκτός Βουλής, γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει γι’ αυτούς άλλο κόμμα για να μεταπηδήσουν και να επανεκλεγούν, όπως έκαναν παλαιότερα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Έτσι, ξεπέρασαν και τις υποτιθέμενες «συνειδησιακές αναστολές» που είχαν και με συνοπτικές διαδικασίες «έσωσαν» (ξανά) την Χώρα με ένα μεγαλοπρεπέστατο «ναι σε όλα». Μάλιστα, ο Τσίπρας, μιλώντας στους υπουργούς του, είπε ότι: «Μετά από έξι χρόνια σκληρής λιτότητας, είχαμε επιτέλους καλές ειδήσεις από το Eurogroup». Να ποιες είναι οι «καλές ειδήσεις» που ανέφερε ο Τσίπρας: Διαλύεται οριστικά η εναπομείνασα Κοινωνική Ασφάλιση, ακόμα και οι χαμηλόμισθοι θα πληρώνουν πλέον φόρο, ο ΦΠΑ θα πάει στο 24%, θα αυξηθούν οι ειδικοί φόροι σε καύσιμα, καπνό, αλκοόλ κτλ., ενώ πολύ περισσότερο – και επιπλέον στα όσα προβλέπονται στα τρία μέχρι στιγμής Μνημόνια – θα υπάρξει κι ένας αυτόματος «κόφτης», ο οποίος θα φροντίζει να κόβει μισθούς και συντάξεις, αν διαφανεί ότι δεν πιάνονται οι εξωπραγματικοί στόχοι για το «πρωτογενές πλεόνασμα»!
Είναι ολοφάνερο ότι η παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού θα βαθύνουν ακόμη πιο πολύ. Στεκόμενοι στο «φρέσκο» ακόμη της υπερψήφισης του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου, η λογική του βρίσκεται στο ότι τα 500 περίπου ευρώ εξασφαλίζουν… αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, σύμφωνα με την κατάπτυστη αιτιολογική βάση του εκτρώματος Κατρούγκαλου.
Μισθός ή σύνταξη που κινείται πάνω απ’ αυτό το… υψηλό επίπεδο μπορεί να κοπεί χωρίς τύψεις και χωρίς τον φόβο ότι ενδεχομένως προσκρούει σε συνταγματικές διατάξεις. Η συνειδητοποίηση εκ μέρους όσο το δυνατόν περισσοτέρων Ελλήνων ότι όχι μόνο η κυβερνητική πολιτική και ταχτική, αλλά και το σύνολο του «συνταγματικού τόξου» των «φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων», οδηγούν εξίσου στην διεύρυνση και την μονιμότητα της μνημονιακής κατοχής, θα στρέψει αναπόφευκτα των σκέψη τους προς την μόνη γνήσια, ελπιδοφόρα και αποδοτική αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη. Δηλαδή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Best TV για τον αγροτικό τομέα ως βάση της εθνικής οικονομίας Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έδωσε συνέντευξη στο Best TV με ευκαιρία την εκδήλωση στην Σπάρτη για τον αγροτικό τομέα.  ΠΗΓΗ
«Θρίαμβος» της πολυφωνίας: Ούτε μια αναφορά στην 13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας από τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ των νταβατζήδων«Θρίαμβος» της πολυφωνίας: Ούτε μια αναφορά στην 13η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας από τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ των νταβατζήδων
Ο τρόπος «κάλυψης» της 13ης Γιορτής Ελληνικής Νεολαίας από τις καθημερινές εφημερίδες της Δευτέρας ήταν πολύ… εντυπωσιακός, καθώς δεν υπήρχε η παραμικρή (έστω και ελάχιστη) αναφορά σ’ αυτήν.
Μια πολυπληθής εκδήλωση, η οποία έσφυζε από εθνικιστικό παλμό και ενέργεια, διοργανωμένη από την Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας που εκφράζει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, αποσιωπήθηκε πλήρως από όλες τις καθημερινές εφημερίδες. Το ίδιο, βεβαίως, συνέβη και με τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Είναι προφανές ότι το όλο περιεχόμενο της εκδήλωσης δεν βόλευε προπαγανδιστικά τους διαμορφωτές της λεγόμενης κοινής γνώμης.
Καταρχάς, ο γεμάτος από Έλληνες χώρος του Άλσους Χωροφυλακής κατέρριπτε αμέσως τα όποια επιχειρούμενα γραπτά δημοσιεύματα ή οπτικά αποσπάσματα περί ελάχιστης συμμετοχής. Το περιεχόμενο των ομιλιών, κινούμενο σε πλήρη αντιδιαστολή με το πνεύμα υποταγής που άμεσα και έμμεσα καλλιεργείται απ’ όλες τις πτυχές του «συνταγματικού τόξου», ήταν σαφέστατα αταίριαστο με το κλίμα «συναίνεσης» που προσπαθούν να διαμορφώσουν οι επίδοξοι ελεγκτές συνειδήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρήστος Παππάς: Αμνησία των πολιτικάντηδων για την επέτειο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου
Αν ήταν κάποιο χασισοφεστιβάλ ή κάποιο «Gay Pride», είναι σίγουρο ότι θα είχαμε πλήρη τηλεοπτική κάλυψη και ανάλογη ενημέρωση από τις εφημερίδες. Τώρα, όμως, απόλυτη σιωπή.
Φαίνεται ότι η αναφορά - και πολύ περισσότερο ο αληθινός και ανιδιοτελής αγώνας - για τις έννοιες και τις αξίες της Φιλοπατρίας, της Αλήθειας, της Εντιμότητας, της Δικαιοσύνης ενοχλούν τόσο πολύ τους ποικίλους φορείς της μεταπολιτευτικής παρακμής, ώστε οποιαδήποτε κάλυψη τους από τα ΜΜΕ να καθίσταται απαγορευτική.
«Χαιρετίζουμε» τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την πολυφωνία οι υποτιθέμενοι ενημερωτές της κοινής γνώμης και δηλώνουμε ότι ο Αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό, για Εθνική Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη συνεχίζεται ακάθεκτος, ακόμη και χωρίς την παραμικρή αναφορά απ’ αυτούς που αντιλαμβάνονται την έννοια της ενημέρωσης μέσω από την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων στενών συντηρητικών συμφερόντων. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ    


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.. ΝΕΑ ΛΑΊΛΑΠΑ ΦΟΡΩΝ - ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αποχώρηση Γ. Σαχινίδη από διάσκεψη στην Βουλή και καταγγελία της Τουρκίας 


Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης αποχώρησε από την ευρωπαϊκή διακοινοβουλευτική διάσκεψη για τον τουρισμό, καταγγέλλοντας την παρουσία της Τουρκίας.  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΟΧΙ στο ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΧΙ στο ΘΑΝΑΤΟ του ΕΘΝΟYΣ

Το «συμπληρωματικό Μνημόνιο» ως προάγγελος ενός νέου εθνοκτόνου Μνημονίου

Καθώς «τα γραπτά μένουν», θεωρούμε ότι δεν χωράει καμία άλλη προσέγγιση διαβάζοντας το συγκεκριμένο απόσπασμα από την ανακοίνωση του έκτακτου Eurogroup, το οποίο έγινε πριν από μία εβδομάδα.
«Το Eurogroup καλεί τους θεσμούς και τις ελληνικές αρχές να ολοκληρώσουν τις επόμενες μέρες την τεχνική εργασία σε επίπεδο συμφωνίας εμπειρογνωμόνων για την πρώτη αξιολόγηση, συμπεριλαμβανομένου του προληπτικού μηχανισμού. Σε αυτό το πλαίσιο, το Eurogroup ανυπομονεί να λάβει γρήγορα το προσχέδιο του συμπληρωματικού Μνημονίου, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους λίστας των προαπαιτουμένων μέτρων, όπως και της έκθεσης συμμόρφωσης για την πρώτη αξιολόγηση».
Είναι ολοφάνερο ότι γίνεται ευθέως λόγος για συμπληρωματικό Μνημόνιο, το οποίο θα περιλαμβάνει και τα επόμενα προαπαιτούμενα και την έκθεση συμμόρφωσης της εγχώριας κυβέρνησης προς τις απαιτήσεις της πρώτης αξιολόγησης και το πλαίσιο του νέου μηχανισμού προληπτικής αυτόματης δημοσιονομικής παρέμβασης, η οποία έχει ήδη πολιτογραφηθεί ως «κόφτης» στην πολιτικό - δημοσιογραφική αργκό.
Το αν αυτό το συμπληρωματικό Μνημόνιο θα ονομαστεί «τέταρτο» ή «3α» ή κάπως αλλιώς, ελάχιστη σημασία έχει. Αυτό που μετράει είναι ότι στο τρίτο Μνημόνιο του περασμένου καλοκαιριού θα προστεθεί «κάτι ακόμα». Και καθώς η συζήτηση για την νέα αναδιάρθρωση του χρέους μεταφέρεται στο 2018, όταν θα λήγει το τρίτο Μνημόνιο, μπορούμε από τώρα να μιλήσουμε για ένα ακόμα Μνημόνιο, αμέσως μόλις λήξει το τρέχον.
Μιλάμε, λοιπόν, για Μνημόνιο διαρκείας, το οποίο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας εκπλήσσει, καθώς το τρίτο Μνημόνιο αποτυπώνεται με σαφήνεια ότι «Για την επιτυχία θα απαιτηθεί η συνεχής εφαρμογή των συμφωνημένων πολιτικών επί πολλά έτη».
Πριν καν περάσει έστω και ένα έτος από τότε που υπογράφηκε το τρίτο Μνημόνιο, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  ετοιμάζεται να υπογράψει το πρώτο συμπληρωματικό Μνημόνιο, ενώ μεταθέτοντας την συζήτηση για το χρέος μετά το τέλος του τρέχοντος «προγράμματος» έβαλε τις βάσεις για το επόμενο Μνημόνιο.
Είναι προφανές ότι το 2018, όταν θα συζητείται η επιμήκυνση των λήξεων του χρέους, θα έχουμε την υπογραφή ενός ακόμα Μνημονίου, όποια κι αν είναι η κυβέρνηση που θα προέρχεται από την φαρέτρα του «νέου συνταγματικού τόξου».  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΔΕΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΠΙΣΤΟΛΙΑ - Η ΑΘΝΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ 


Αδιάφορη η κυβέρνηση στις συνεχείς προκλήσεις των αλβανών κατά των Βορειοηπειρωτών


Η προκλητικότητα των αλβανών σε βάρος των Βορειοηπειρωτών και της Ελλάδας γενικότερα καλά κρατεί.
Αφού η αλβανική κυβέρνηση μπόρεσε να επιβάλλει πριν από έναν περίπου χρόνο, τους δημοτικούς άρχοντες της αρεσκείας της στις περιοχές της Βορείου Ηπείρου, τώρα εξελίσσει το σχέδιο υφαρπαγής των περιουσιών τους. Έτσι, λοιπόν, αλβανοί, οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι με τίτλους ιδιοκτησίας αμφιβόλου γνησιότητας, εμφανίζονται στις περιοχές Φοινίκης, Δροπόλεως, Αγίων Σαράντα, Δελβίνου και Αργυροκάστρου, όπου ήδη έχουν καταπατήσει παρανόμως περισσότερα από 220.000 στρέμματα γης.
Η μέθοδος την οποία ακολουθούν είναι συγκεκριμένη, καθώς εμφανίζουν τίτλους που ανάγονται στην οθωμανική περίοδο κυριαρχίας, οι οποίοι υποτίθεται ότι έχουν επικυρωθεί, αλλά τα έγγραφα αυτά είναι εμφανώς πλαστογραφημένα, και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν παρουσιάσει και δικαστικές αποφάσεις η έκδοση των οποίων έχει μεθοδευθεί εν αγνοία των Ελλήνων ιδιοκτητών.
Έτσι, λοιπόν, οι Βορειοηπειρώτες έχουν βρεθεί εντελώς μόνοι να διεκδικούν τις περιουσίες τους από την αλβανική «δικαιοσύνη», ήδη όμως στελέχη της Ελληνικής μειονότητας καταγγέλλουν το νοσηρό κλίμα διαφθοράς, για το οποίο άλλωστε η Αλβανία έχει καταγγελθεί επανειλημμένα από διεθνείς οργανισμούς και ξένες κυβερνήσεις.
Ταυτόχρονα, αντιμετωπίζουν απειλές προκειμένου να εξωθηθούν διά της βίας να παραιτηθούν των αναφαίρετων δικαιωμάτων τους. Στην τραγική όσο και θλιβερή αυτή κατάσταση η επίσημη Ελλάδα παραμένει αδιάφορος θεατής, αφήνοντας τους Βορειοηπειρώτες έρμαιο στις διαθέσεις των αλβανών. Την ίδια, όμως, στιγμή, με την πλήρη στήριξη του αλβανικού κράτους, οι λεγόμενοι «τσάμηδες» έχουν προσφύγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης διεκδικώντας γη και αποζημιώσεις από την Ελλάδα.
Οι συγκρίσεις ανάμεσα στις συμπεριφορές των δύο κυβερνήσεων, της εγχώριας και της αλβανικής, μόνο οργή προξενεί σε κάθε Συνειδητοποιημένο Έλληνα.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Γ. Σαχινίδης: Η ανθελληνική κυβέρνηση ερημώνει τις ακριτικές περιοχές της ΠατρίδαςΟ βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια στην επίκαιρη επερώτηση για την καθυστέρηση στην προκήρυξη των αεροπορικών άγονων γραμμών. ΠΗΓΗ

Financial Times: Φιάσκο οι επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών στην τουρκία - Έφυγαν 386 και ήρθαν πάνω 8.000!

«Κόλλησαν» οι επιστροφές! Έχουν φύγει 386 λαθρομετανάστες την ώρα που από τις 20 Μαρτίου και έχουν έρθει στην χώρα μας πάνω από 8.000
Χαμηλότερος των ευρωπαϊκών προσδοκιών είναι έως τώρα ο αριθμός των επαναπροωθήσεων από την Ελλάδα στην Τουρκία. Από τις 20 Μαρτίου μόλις 386 άτομα έχουν σταλεί πίσω στην Τουρκία από τους περίπου 8.000 που έχουν φτάσει στα ελληνικά νησιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες των «Financial Times» από τις Βρυξέλλες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσδοκούσε ότι σχεδόν όλοι οι λαθρομετανάστες που θα αποβιβάζονταν στα ελληνικά νησιά μετά τις 20 Μαρτίου θα επαναπροωθούνταν άμεσα στην τουρκία, σε διάστημα λίγων εβδομάδων εάν όχι λίγων ημερών.
Μάλιστα με πηγές των FT, από τις 20 Μαρτίου κι έπειτα η ελληνική υπηρεσία ασύλου έχει χορηγήσει άσυλο στο 30% των σύριων αιτούντων, ποσοστό μεγαλύτερο από ό,τι περίμεναν οι Βρυξέλλες, γεγονός που περιπλέκει περισσότερο τις προσπάθειες αποθάρρυνσης νέων αφίξεων.
Πάγια ανησυχία των ευρωπαίων εταίρων είναι ότι τυχόν νέα δραματική αύξηση των εισροών τους καλοκαιρινούς μήνες θα διαλύσει τις δυνατότητες υποδοχής που υπάρχουν στα νησιά του Αιγαίου, όπου ήδη φιλοξενούνται περίπου 8.500 άνθρωποι.
Οι ευρωπαϊκές ανησυχίες έρχονται στη σκιά της νέας αντιπαράθεσης με την Τουρκία για τις προϋποθέσεις απελευθέρωσης θεωρήσεων, που μπορεί «τορπιλίσει» την όλη συμφωνία. ΠΗΓΗ

Η πολυπολιτισμικότητα ως αίτιο αποσύνθεσης της κοινωνίαςΧρόνια τώρα η αριστερή θολοκολτούρα προσπαθεί να μας επιβάλει με ποικίλους τρόπους ότι η πολυπολιτισμικότητα αποτελεί ένα άριστο μοντέλο κοινωνίας το οποίο ανοίγει ορίζοντες, φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά μεταξύ τους και συμβάλει στην γνωριμία τους με νέες παραδόσεις, νέα ήθη και έθιμα και νέους πολιτισμούς. Μάλλον έχουν μπερδέψει την πολυπολιτισμικότητα με τον τουρισμό. Η αλήθεια βρίσκεται πολύ μακριά από αυτό που μας παρουσιάζουν. Η πραγματικότητα δεν είναι άλλη από το ότι η πολυπολιτισμικότητα έχει ήδη δοκιμαστεί και έχει αποτύχει παταγωδώς..>>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!Ρεζίλι των σκοπιανών: Οι παραχαράκτες της Ιστορίας μας επέστρεψαν στην Ελλάδα 11.803 λαθρομετανάστες!Πραγματικό σοκ και ανατριχίλα προκαλεί ο αριθμός των επαναπροωθήσεων λαθρομεταναστών από τα Σκόπια στην Ελλάδα τους τελευταίους δύο μήνες, την ώρα μάλιστα που η αντίστοιχη διαδικασία από την Ελλάδα προς την Τουρκία έχει «παγώσει».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, τα Σκόπια ανέφεραν επίσημα ότι έχουν επαναπροωθήσει στην Ελλάδα συνολικά 11.803 «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες, οι οποίοι είχαν περάσει παράνομα στο γειτονικό κρατίδιο.

Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα των επαναπροωθήσεων ξεκινά από τις 8 Μαρτίου, πέντε μόλις ημέρες πριν από την «μεγάλη έξοδο» λαθρομεταναστών την Καθαρά Δευτέρα. Τότε, περίπου 2000 άτομα, υποκινούμενα από «αλληλέγγυους» πέρασαν μαζικά στο έδαφος των Σκοπίων διασχίζοντας τον παραπόταμο του Αξιού, Μάλα Ρέκα, για να συλληφθούν και να επαναπροωθηθούν το ίδιο βράδυ στην Ελλάδα με συνοπτικές διαδικασίες.

Στις ημέρες οι οποίες ακολούθησαν οι αρχές των Σκοπίων ανακοίνωσαν κατά διαστήματα νέες συλλήψεις και επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών από το έδαφός τους, ενώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες το φαινόμενο λαμβάνει μαζικότερες διαστάσεις.

Την ίδια ώρα, δηλαδή, που τα Σκόπια φυλάσσουν τα σύνορά τους και στέλνουν άμεσα πίσω στην Χώρα μας όποιον λαθρομετανάστη συλλαμβάνουν, το εγχώριο κράτος των γραικύλων ακολουθώντας με απίστευτη όσο και ανατριχιαστική συνέπεια την ολέθρια πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχει καταντήσει την Ελλάδα μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών, με την κατάσταση να εκτραχύνεται ολοένα και πιο πολύ. ΠΗΓΗ


Παραλήρησε ο Μητσοτάκης: «Το εκλογικό μας ποσοστό θα γράψει μπροστά 4»! Και πού να σφίξουν οι ζέστεςΤουλάχιστον ως τραγελαφική μπορεί να περιγραφεί η κατάσταση στη ΝΔ, με τον Μητσοτάκη να κάνει δηλώσεις, οι οποίες δεν είναι απλώς εκτός κάθε πολιτικής πραγματικότητας, αλλά στερούνται και της οποιασδήποτε στοιχειώδους σοβαρότητας.
Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της REAL NEWS, το οποίο υπό τον τίτλο: «Το εκλογικό μας ποσοστό θα γράφει μπροστά 4»! ξεκινά ως εξής: «Με το βλέμμα στραμμένο στην άνοιξη του 2017, όταν θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά ο «κόφτης» και θα είναι το επόμενο μεγάλο κρας τεστ της κυβέρνησης, όπως εκτιμούν στελέχη της ΝΔ, η Συγγρού επανασχεδιάζει τη στρατηγική της. «Μην ανησυχείτε, όσο πίσω πάνε οι εκλογές, εξασφαλίζουμε την αυτοδυναμία μας, το εκλογικό μας ποσοστό θα γράφει μπροστά 4», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη που είχε με τους συντονιστές και τομεάρχες της Κ.Ο. Δεν αποκλείει απρόβλεπτες εξελίξεις, αλλά στην παρούσα φάση θεωρεί ότι η ΝΔ, ενώ έτρεχε… πεντακοσάρι, θα πρέπει να προετοιμαστεί για ημιμαραθώνιο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακόμα μια νεοφιλελεύθερη πρόκληση Μητσοτάκη: Ως «πελάτες» αντιλαμβάνεται τους μαθητές!
Το αρχικό σχόλιο που μπορεί να γίνει είναι «και πού να σφίξουν οι ζέστες…». Από εκεί και πέρα, είναι ολοφάνερη η πλήρη πολιτική ακύρωση της τακτικής του Μητσοτάκη. Εκεί που, δήθεν, ζητούσε επίμονα εκλογές (τις οποίες στην πραγματικότητα απευχόταν), τώρα παρουσιάζεται να υιοθετεί την τακτική του «ώριμου φρούτου». Μόνο που η… διαβεβαίωση του Μητσοτάκη ότι η ΝΔ θα έχει ως αφετηρία ποσοστού το 40%(!) προκαλεί όχι μόνο τον γέλωτα, αλλά δείχνει και την σοβαρότητα του ως πολιτικού αρχηγού.
Μετά το επικοινωνιακό στραπάτσο, να παραστεί στο συνέδριο της Δράσης, ενός «κόμματος» ουσιαστικά ανενεργού, και τον «διορισμό» του πρώην κνίτη Θεοδωρακάκου, τώρα ο νυν αρχικαρεκλάρχης της ΝΔ αντιλαμβάνεται την πολιτική ως… στραγάλια, τα οποία μπορεί να καταπιεί με άνεση.
Ο συνοδοιπόρος του Στέφανου Μάνου και των υπολοίπων ακραιφνών νεοφιλελεύθερων είναι ολοφάνερο ότι πάσχει από ολοκληρωτική έλλειψη επαφής με την Ελληνική κοινωνία, αδυνατώντας να πιάσει έστω και στο ελάχιστο τους παλμούς της. Την στιγμή που δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το 20%, αυτός ονειρεύεται 40άρια.
Ας κάνει την επόμενη παρεμφερή δήλωση του τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο για να πιάσει όντως 40άρι, έστω και αν πρόκειται απλώς για βαθμούς κελσίου…   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Μίκης Θεοδωράκης: «Ανησυχώ για την ταύτιση της εξέγερσης του Ελληνικού Λαού με την Χρυσή Αυγή»

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του Μίκη Θεοδωράκη. Αποτελεί έναν από τους θεμέλιους λίθους του «παλαντζαρίσματος» στην πολιτική στην πολιτική ζωή του Τόπου. Ξεκίνησε ως φαλαγγίτης στην ΕΟΝ (υπάρχει, μάλιστα, και φωτογραφία του μαζί με τον Ιωάννη Μεταξά), πήγε μετά στο μετωπικό σχήμα του ΚΚΕ, την ΕΔΑ, κατά τις πρώτες ημέρες της μεταπολίτευσης προπαγάνδιζε ανοικτά υπέρ του Καραμανλή, με το περιβόητο «Καραμανλής ή Τανκς», μετά ενώ εξύβριζε τους κνίτες ως «γενίτσαρους» και εξέφραζε φόβους για την ζωή του έγινε βουλευτής του ΚΚΕ, αργότερα έγινε υπουργός του Μητσοτάκη και εδώ και μερικά χρόνια συνεχίζει «ακομμάτιστα» να παριστάνει τον τιμητή των πάντων..>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Παρουσίασαν αρχαιολογικά ευρήματα με... ναζιστικά σύμβολα! Κοιμάται το “συνταγματικό τόξο”;

Συνοπτική παρουσίαση των ανασκαφικών ευρημάτων της Αρχαιολογικής Εταιρείας σε πέντε μνημεία, το 2015, έκανε ο γενικός γραμματέας της Εταιρείας Βασίλειος Πετράκος.
Μεταξύ αυτών ήταν και τα ευρήματα στην Αρχαία Μεσσήνη. Πρόκειται για ένα ψηφιδωτό δάπεδο σε συγκρότημα μεταγενέστερων χρόνων (3ος – 4οςαι. μ.Χ.) το οποίο συντηρήθηκε. Κάλυπτε μια μεγάλη αίθουσα και φέρει την επιγραφή «Παράμονος αναγνώστης εποίησε».
Ο ανασκαφέας πιστεύει ότι στον χώρο αυτό υπήρχαν ξύλινα ερμάρια όπου ο Παράμονος τοποθετούσε βιβλία. Πλάι της, αποκαλύφθηκε κι άλλη αίθουσα με ψηφιδωτό δάπεδο και γεωμετρική διακόσμηση όπως και η κτητορική επιγραφή «Θεόδουλος επίσκοπος ποιεί».
Ωστόσο, ο διάκοσμος είναι από… ναζιστικά σύμβολα και είναι απορίας άξιον πώς το… συνταγματικό τόξο επιτρέπει να έρχονται στο φως και να παρουσιάζονται κιόλας, τέτοια… αίσχη!  ΠΗΓΗ

Τζιτζικώστας και Μπουτάρης αγκαλιά στην ανακαινισμένη συναγωγή της Θεσσαλονίκης!


Στα εγκαίνια της ανακαινισμένης συναγωγής Μοναστηριωτών Θεσσαλονίκης παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Μπόλαρης μαζί με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Α. Τζιτζικώστα και το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη. Παρόντες ήταν επίσης η πρέσβης του Ισραήλ, ο πρέσβης της Γερμανίας και ο αρχιραββίνος της Τουρκίας...>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2580096861467694820

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item