Widgets

«ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ» Τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ - ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ-153 ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΓΕΙΡΑΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣΡήγμα μεν στο στρατόπεδο της κυβέρνησης, καθώς η κυρία Κατριβάνου καταψήφισε κόφτη και ταμείο αλλά οι 153 προδότες έκαναν τη βρώμικη δουλειά. Με τη δεύτερη είπε το ναι η κυρία Βαγενά. Το Μαξίμου διαρρέει πως η βουλευτής Β’ Αθηνών θα παραιτηθεί. Πάντως δεν πρόκειται να τη διαγράψουν, καθώς είπε το «ναι» επί της αρχής. Στο πλαίσιο αυτό το νομοσχέδιο εγκρίθηκε με 153 «ναι» επί της αρχής.

Δώστε τους τα συγχαρητήρια και πάμε από αύριο αν τον «πιούμε» όλοι παρέα τηνξ ώρα που όλη η Ευρώπη καίγεται.  ΠΗΓΗ


Το “Υπερταμείο” ξεπουλήματος της Ελλάδας


Η δημιουργία του «υπερταμείου» αποφασίσθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης στις 13/07/2015.
Ο λόγος της δημιουργίας του είναι η αποπληρωμή του χρέους, τα περιουσιακά στοιχεία του θα αποτελούν ένα είδος εγγύησης για το νέο μνημόνιο της Αριστεράς. Είναι ένα μαξιλαράκι εγγύησης για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών.


(ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΛΑ;;;ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑ ΚΑΜΜΕΝΕ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΓΙΝΕΣ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ)

Όλα για τις τράπεζες και φόροι-φόροι-φόροι για τον Ελληνικό λαό! Το γενικό ξεπούλημα συνεχίζεται, η Αριστερά έβαλε την ταμπέλα «πωλείται», η συνέχεια της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της ΝΔ.
Από το 2010 ο Γιούνκερ ζήταγε τη δημιουργία του «Υπερταμείου» με ανατολικογερμανικό μοντέλο THEUHAND. Η φιλελεύθερη ΝΔ δημιούργησε το καπιταλιστικό ΤΑΙΠΕΔ και έρχεται τώρα ο αριστερός (;) ΣΥΡΙΖΑ και δημιουργεί ψυχροπολεμικά ανατολικογερμανικά μοντέλα ξεπουλήματος.
Αλλά οι αριστεροί με δεξιές τσέπες δεν μπορούν να κρύψουν την καπιταλιστική και αντεθνική τους φύση. Το «Υπερταμείο» θα είναι σε σχήμα HOLDING COMPANY, δηλαδή εταιρεία συμμετόχων με 5μελές διοικητικό συμβούλιο, όπου τα μέλη θα τα ορίζουν οι δανειστές, με 2 από τα 5 μέλη να είναι ξένοι. Από τον Μάρτιο ακούγεται για τη θέση του προέδρου το όνομα του Ολλανδού, εκλεκτού του ΔΝΤ, Μπομπ Τραα. Η Αριστερά είχε δεχθεί το σχήμα του Δ.Σ. του «Υπερταμείου» από τις 12/12/2015. Οπότε, ας αφήσουν τα δάκρυα και το «δεν ξέραμε», από το 2015 είχαν αποφασιστεί όλα με την υπογραφή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ.
Η Αριστερή μνημονιακή Α.Ε. ξεπουλάει 100.000 ακίνητα του Δημοσίου, λιμάνια, αεροδρόμια, ενέργεια, κτηματολόγιο Α.Ε., σιδηροδρομικά δίκτυα, ΟΑΣΑ, μεταφορικά δίκτυα, τηλεπικοινωνίες, μετοχικά πακέτα ΔΕΚΟ, Αττικό Μετρό, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και τα δικαιώματα υδρογονανθράκων. Το ξεπούλημα της Αριστεράς συνεχίζεται, τα αφεντικά τους τα θέλουν όλα.
Το «Υπερταμείο» προβαίνει στην εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, αποτελεί πολιτική «Μπανανίας», αποτελεί εθνική προδοσία!
Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον αγώνα της ενάντια στα εθνοκτόνα μνημόνια, εναντίον όλων!  ΠΗΓΗ
]

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! -> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΔΩ!!!


Μόνος στόχος του Τσίπρα η διατήρηση στο «μέλι» της εξουσίας - Θριαμβολογεί με ξεδιάντροπα ψέματα ότι διαπραγματεύεται σκληρά ενώ υπογράφει τα πάντα!

Όλος σχεδόν, ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος ανησυχεί και βρίσκεται στα όρια της απόγνωσης από την συνεχή αφαίμαξη που του κάνουν τα Μνημόνια όλα αυτά τα χρόνια, αδίκως ανησυχεί. Αν δεν το έχει μάθει, ας το πληροφορηθεί τώρα. Δεν χρειάζεται να φτάσουμε καν στο 2018, που ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του τρίτου Μνημονίου. «Πολύ νωρίτερα θα έχουμε βγει οριστικά από τα μνημόνια και την σκληρή επιτροπεία των δανειστών»!
Ποιος τα λέει αυτά τα... σοφά, δίνοντας μάλιστα έμφαση στο «Πολύ νωρίτερα»; Μα ο ίδιος ο Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξη του, και εμείς πρέπει φυσικά να τον πιστέψουμε. Δεν έχει καμία σημασία τι γράφει το ίδιο το τρίτο Μνημόνιο (δημοσιονομική προσαρμογή για πολλά χρόνια), ούτε τι προβλέπει η συμφωνία που έκανε στο Eurogroup της 9ης Μαΐου ο Τσακαλώτος. Σημασία έχουν τα λεγόμενα του Τσίπρα, ο οποίος - ως γνωστόν - λέει πάντοτε την... αλήθεια.
Είναι ολοφάνερο ότι συνεχίζει την παράδοση των... αληθειών του Σαμαρά, ο οποίος έβγαλε ολόκληρο το 2014 με την προπαγάνδα του success story, ενώ το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς ανακοίνωσε ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ τερματίζεται. Την συνέχεια του Σαμαρά την γνωρίζουμε. Εκλιπαρούσε γονατιστός την Μέρκελ να τον βοηθήσει να κλείσει την πέμπτη αξιολόγηση του δεύτερου Μνημονίου χωρίς πολύ σκληρά μέτρα κι αυτή τον παρέπεμψε στην τρόικα. Η απελπισμένη αυτή προσπάθεια ήταν το κύκνειο άσμα του στην πρωθυπουργία, καθώς οι εταίροι-δανειστές τον παρακολουθούσαν με ψυχρή αδιαφορία να βυθίζεται στην πλήρη ανυποληψία.
Ο Τσίπρας, έχοντας δει τον τρόπο με τον οποίο «καθάρισαν σαν αυγό» πρώτα τον Γιωργάκη και μετά τον Τρελαντώνη, συνεχίζει μεν να λέει εντελώς ξεδιάντροπα και ανερυθρίαστα τα χοντροκομμένα ψέματα του στον Ελληνικό Λαό, στις διαπραγματεύσεις όμως σπεύδει να υπογράψει ό,τι ακριβώς του ζητιέται, με την ελπίδα τόσο αυτός όσο και τα υπόλοιπα «λιγούρια της εξουσίας» στον ΣΥΡΙΖΑ να την βγάλουν στο Μαξίμου όσο γίνεται περισσότερο, για να γεύονται το «μέλι» που η εξουσία παράγει.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Συνένοχη η ψευτοδεξιά: Την συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του αριστερού Μνημονίου ψήφισε η Νέα Δημοκρατία
Η Νέα Δημοκρατία, όπως έχουμε πολλές φορές τονίσει, χειροκροτά ανοιχτά το σύνολο των μνημονιακών μεταρρυθμίσεων που φέρνει στη Βουλή ο Σύριζα, αλλά «αντιδρά» λεκτικά και προσχηματικά για να κοροϊδέψει τον κοσμάκη και να μην γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή. Αυτό δεν βεβαιώνεται μόνο από το γεγονός ότι τον Αύγουστο μαζί Σύριζα και Νέα Δημοκρατία ψήφισαν τη «συμφωνία», της οποίας εφαρμογή είναι τα μέτρα που κατεβαίνουν στα αλλεπάλληλα μνημονιακά νομοσχέδια. Βεβαιώνεται επίσης και από την χθεσινή ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε επί της αρχής το νομοσχέδιο, επειδή υπήρχε η «άνεση» των 153 βουλευτών του Σύριζα και των ΑΝΕΛ, όμως στη συνέχεια ψήφισε με χέρια και με πόδια την συντριπτική πλειοψηφία των μνημονιακών μέτρων.
  1. Όσον αφορά την ίδρυση ιδιωτικής εταιρείας, η οποία θα λειτουργεί ανεξάρτητα με την βούληση του κράτους και θα επιβάλλει πρόστιμα και θα εισπράττει φόρους, η Νέα Δημοκρατία ψήφισε «ΝΑΙ», παρά την προφανή αντισυνταγματικότητα του όλου εγχειρήματος.
  2. Ψήφισε επίσης «ΝΑΙ» στα άρθρα της νεοφιλελεύθερης εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, που επιβάλλει το θάνατο της ελληνικής ζυθοποιίας με την επιβολή αλλεπάλληλων φόρων στις μιικρές εταιρείες, προς τέρψιν των πολυεθνικών και της Μέρκελ.
  3. Επίσης υπερψήφισε τις διατάξεις για το ξεπούλημα των περιφερειακών αεροδρομίων στην γερμανική Fraport και στον Μπόμπολα.
Και αυτόματα γεννιέται το ερώτημα: Γιατί, αφού ψήφισε το ξεπούλημα των αεροδρομίων και σύμφωνα με δηλώσεις Μητσοτάκη στηρίζει τις αποκρατικοποιήσεις, καταψήφισε την σχετική διάταξη για το Κατοχικό Ταμείο; Η απάντηση προφανής! Γιατί εκεί ήταν στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας και συνεπώς η ΝΔ δεν μπορούσε να υποστεί το πολιτικό κόστος.
Άλλο ένα ερώτημα: Αφού ψήφισε την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, η οποία θα εφαρμόσει το «κόφτη» και τους «έκτακτους φόρους» του «προληπτικού μνημονίου», γιατί καταψήφισε τη σχετική τροπολογία για τον «κόφτη»; Η απάντηση και πάλι προφανής και ίδια: γιατί τα φώτα της δημοσιότητας ήταν εκεί και το πολιτικό κόστος τεράστιο.
Η ΝΔ δείχνει δείγματα γραφής. Θρασύδειλα καταψηφίζει ότι έχει πάνω του τα φλας των δημοσιογράφων και υπερψηφίζει όλα τα υπόλοιπα. Γενόμενη κυβέρνηση θα συνεχίσει αυτή την πολιτική σε όλα τα επίπεδα, ξεπουλώντας την Πατρίδα και φτωχοποιώντας τον Λαό. Έτσι αποδεικνύει σωστή την προ ημερών ρήση Βενιζέλου, ο οποίος είχε πει ότι «το θέμα με τη Νέα Δημοκρατία είναι άλλο, το θέμα είναι ότι υπάρχει ένας, ας το πούμε έτσι, αθέατος και ανεπίσημος τρίτος εταίρος στην κυβέρνηση». ΠΗΓΗ

Η εξομολόγηση του Μίκη Θεοδωράκης: Εξαιτίας της αριστεράς ξεπουλιέται η χώρα με τα Μνημόνια


Σε ύφος απολογητικό και εξομολογητικό ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μίκης Θεοδωράκης μίλησε για την διαχρονική προδοσία της αριστεράς απέναντι στον Ελληνικό Λαό. Αφορμή για τα όσα είπε ο Θεοδωράκης υπήρξε η χθεσινή υπερψήφιση των αισχρών μνημονιακών μέτρων από τον Σύριζα.
Στην επιστολή του ο Θεοδωράκης ξεκινάει λέγοντας«Το γεγονός ότι σήμερα έχει καθήσει στην πλάτη μας ένα αριστεροδεξιό πολιτικό μόρφωμα συντριπτικής εκλογικής και λαϊκής μειοψηφίας, το οποίο υπακούοντας στις εντολές των ξένων καταστρέφει το παρόν και το μέλλον της χώρας μας αδίστακτα, άβουλα, υπεροπτικά και χωρίς ντροπή και έχοντας -όπως φαίνεται- συνείδηση, δηλαδή γνωρίζοντας απολύτως το κακό που προκαλεί, το γεγονός αυτό βασίζεται πάνω σε μια πρωτοφανή στρέβλωση της κοινοβουλευτικής τάξης.»
Στη συνέχεια αναφέρεται στην συμμετοχή του τότε ενωμένου ΚΚΕ (δηλαδή σημερινό ΚΚΕ και Σύριζα, παρέα) στην Συνταγματική Αναθεώρηση του 1986, ώστε να μπορούν να κυβερνάνε τον τόπο ισχνές προδοτικές μειοψηφίες. Στην εξιστόρησή του ο Θεοδωράκης αναφέρεται σε ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα όπως ο Φλωράκης και ο Παναγούλης και στην συμφωνία μεταξύ ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ ώστε να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα, χωρίς κανένα αντάλλαγμα.
Λίγο... αργά ξύπνησε ο Μίκης και ύποπτη η κριτική του όταν ήταν συμμέτοχος και συνένοχος τόσο στην Συνταγματική Αναθεώρηση του 1986 (ασχέτως αν ψήφισε άκυρο, αφού αποχώρησε πολύ μετά από το ΚΚΕ), ενώ στις τελευταίες εκλογές υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του Σύριζα. Λίγο... αργά «αντελήφθη» ο Μίκης τον προδοτικό ρόλο της αριστεράς από την Μικρασιατική Καταστροφή όταν χαιρόντουσαν για τη γενοκτονία των Ελλήνων, μέχρι σήμερα που ψηφίζουν μνημόνια.
Προφανώς τώρα έχει αποφασιστεί να μεταφέρει την πολιτική του «ευλογία» και πάλι προς τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, έτσι για να κλείσει και πάλι με Μητσοτάκη ο πολιτικός του κύκλος. Έτσι καταλήγει στον αφορισμό της πολυαγαπημένης του αριστεράς, προκειμένου να ευλογήσει τον νεοφιλελευθερισμό που θα συνεχίσει την ίδια ακριβώς πολιτική.ΠΗΓΗ
Χρίστος Χρίστου: Αφιερώνουμε την Νίκη του ΕΛΑΜ στον Ήρωα Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη 

Ο Χρίστος Χρίστου αφιέρωσε, αν και δεν συνηθίζεται όπως είπε, τη νίκη του ΕΛΑΜ και την εισδοχή του για πρώτη φορά στη βουλή, στον Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη.
Σε πανηγυρικό και συνάμα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα προσήλθε ο Χρίστος Χρίστου στα γραφεία του ΕΛΑΜ, το οποίο για πρώτη φορά εξασφαλίζει την είσοδό του στην κυπριακή Βουλή με δύο βουλευτές, προκαλώντας την εύλογη αμηχανία σε όλο το πολιτικό και κομματικό φάσμα.
Αρχικώς ο Χρίστος Χρίστου ανέφερε ότι το ΕΛΑΜ αντιμετώπισε μια δύσκολη προεκλογική περίοδο, καθώς το κόμμα δεν έχει από πίσω του για να το υποστηρίζουν επιχειρηματίες ή άλλα συμφέροντα, όπως ανέφερε, αλλά βασίστηκε στις άοκνες προσπάθειες των μελών και των στελεχών του κόμματος.
Παράλληλα, είπε ότι η κατάσταση και την επόμενη ημέρα στην επόμενη Βουλή θα είναι εξίσου δύσκολη και ζοφερή, "η ανεργία θα είναι η ίδια, η κατοχή επίσης, μια δύσκολη γενικά εικόνα, αλλά εμείς θα παραμείνουμε αμετακίνητοι στα όσα έχουμε υιοθετήσει ως θέσεις και δεν θα κάνουμε πίσω".
Τέλος, ο επικεφαλής του ΕΛΑΜ, είπε Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη, αν και δεν συνηθίζεται, σε έναν άνθρωπο, ο οποίος στις 23 Μαΐου του 2006 έχασε τη ζωή του υπερασπιζόμενος τα εναέρια σύνορα της Ελλάδας, στον Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη". Οι συγκεντρωθέντες χειροκρότησαν και φώναξαν "Αθάνατος". Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ αποχώρησε χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις ενώ οι φίλοι και οι οπαδοί του κόμματος φώναζαν “Ζήτω το ΕΛΑΜ” και “Ζήτω το Έθνος”.   ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δύναμή μας η Νεολαία!Λύσσα και οργή των συστημικών ΜΜΕ για τον θρίαμβο του ΕΛΑΜ: «Δυστυχώς, το αδελφό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπαίνει στην Βουλή…» το σχόλιο του MegaΗ τεράστια εκλογική νίκη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ) στις χθεσινές εκλογές στην Κύπρο, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, την συνομωσία σιωπής και την εκτίναξη στο διπλάσιο του εκλογικού ορίου για την είσοδο στο Κοινοβούλιο, από το 1,8% στο 3,6%, προκάλεσε αλλεπάλληλα «εγκεφαλικά» στα εγχώρια συστημικά μέσα.
Δείχνοντας για μια ακόμη φορά το πώς αντιλαμβάνονται την έννοια της Δημοκρατίας και κατά πόσο σέβονται την Λαϊκή Βούληση, όλα ανεξαιρέτως τα καθεστωτικά ΜΜΕ έδειξαν την έκδηλη στεναχώρια τους για την είσοδο του ΕΛΑΜ. Κορυφαίο στην αθλιότητα, το ετοιμοθάνατο MEGA, το οποίο μην κρατώντας έστω και στοιχειωδώς τα προσχήματα, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων είπε δια στόματος της παρουσιάστριας ότι «Δυστυχώς, το αδελφό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπαίνει στην Βουλή…»!
Θαυμάστε «σεβασμό» στην Δημοκρατία, την εκλογική διαδικασία, την ψήφο του Λαού και τον πλουραλισμό της ενημέρωσης. «Δυστυχώς», για ποιον, άραγε; Για τον Μπόμπολα και τον Ψυχάρη; Ευτυχώς, λέμε από την πλευρά μας, που το MEGA «μετρά ημέρες» και η εμπάθεια, η ψευδολογία και η παραπληροφόρηση θα έχουν ένα όπλο μείον στην φαρέτρα τους.
Βεβαίως, το MEGA φρόντισε να βγάλει «στην ψύχρα» τα αισθήματα όλου του πολιτικού και εκδοτικού κατεστημένου για την τεράστια πολιτική νίκη του ΕΛΑΜ. Το Μέλλον όμως, τόσο στον Ελλαδικό χώρο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όσο και στην Κύπρο με το ΕΛΑΜ, επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις για τους πάσης φύσεως ανθέλληνες.
Η Αληθινή και Συνειδητοποιημένη Ελλάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του ΕΛΑΜ, ο πραγματικός Ελληνικός εθνικισμός θα θριαμβεύσει!  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Πανευρωπαϊκός Εθνικιστικός Άνεμος σαρώνει την Ευρώπη: Ποιες είναι οι άμεσες επιπτώσεις από τις εκλογές σε Κύπρο και Αυστρία


Το σύστημα των διεθνών τοκογλύφων βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Ταυτόχρονα σε δύο κράτη υπήρξαν εκλογές και απανωτά «χαστούκια» για τους διεθνιστές. Στην Ελληνική Κύπρο μας, Εθνικιστές Βουλευτές θα κοσμήσουν το Κοινοβούλιο και θα θέσουν τέρμα στην ασυλία του εκεί αμαρτωλού κατεστημένου. Στην Αυστρία, στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, παρά τον συνασπισμό ολάκερου του «δημοκρατικού τόξου», ο Νόμπερτ Χόφερ προηγείται και το μόνο που απομένει στους κλεπτοκράτες είναι η νοθεία στις επιστολικές ψήφους, των οποίων η καταμέτρηση εκκρεμεί.

Σίγουρα, αν κρίνουμε και από την υποδοχή των δύο γεγονότων στις εγχώριες φυλλάδες της κλεπτοκρατίας, ο συνδυασμός των δύο παραπάνω ειδήσεων προκαλεί έντονη ανησυχία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ και ιδιαιτέρως στο Σίτυ του Λονδίνου και τη Νέα Υόρκη.
Η ανησυχία αυτή έχει ήδη εκφραστεί με την υιοθέτηση πιο συντηρητικών επιλογών στο λεγόμενο «προσφυγικό» από τους κλεπτοκράτες, προκειμένου να καταφέρουν την διατήρηση της κυριαρχίας τους και το ξεζούμισμα των λαών της Ευρώπης μέσω της οικονομικής λιτότητας. Η αποτυχία αυτής της τακτικής φάνηκε από τις εκλογές της Αυστρίας και οδήγησε στην παραίτηση του προέδρου της Αυστρίας, ο οποίος έκανε το εγχείρημα, αλλάζοντας από την «αλληλεγγύη» της Λέσβου στις χώρες του λεγόμενου Βίσενγκάρντ.
Τώρα το μόνο που απομένει στους κλεπτοκράτες είναι η χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής, μπας και καταφέρουν να συγκρατήσουν το Εθνικιστικό τσουνάμι που σαρώνει την Ευρώπη. Ανάλογη ανησυχία έχουν και οι ΗΠΑ, αφού τα ευρωπαϊκά εθνικιστικά κόμματα δεν υπόκεινται στον έλεγχό της και συνεπώς αναμένονται γεωπολιτικές αναταράξεις. Αυτό είχε φανεί και από τις δηλώσεις του πρώην επικεφαλής της MI6, ο οποίος τόνιζε ότι:
«Ο γεωπολιτικός αντίκτυπος θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της Ευρώπης, καθώς θα ενισχυθεί η επιρροή αυτών των πολιτών που νιώθουν- δικαιολογημένα ή όχι- ότι τα ενδιαφέροντά τους και η πολιτιστική τους ταυτότητα απειλείται. Αυτό έχει ήδη συμβεί στην Αυστρία, με την αναβίωση του ανενεργού κόμματος Ελευθερίας. Αλλα ακροδεξιά κόμματα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα ακολουθήσουν».
Το πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι ότι «λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν». Οι λογιστικές τρύπες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι τόσο μεγάλες και οι απαιτήσεις του νατοϊκού ιμπεριαλισμού τόσο μεγάλες (και οι στιγμές γεωπολιτικώς κρίσιμες) που δεν υπάρχει η δυνατότητα του ανοίγματος των κρουνών της χρηματοδότησης. Έτσι αναμένεται η ελέω Εθνικιστών μερική ανακούφιση των Ευρωπαϊκών Λαών, αλλά η απελευθέρωση της Ευρώπης δεν αναμένεται να ακυρωθεί με ημίμετρα.  ΠΗΓΗ

Η αντιμνημονιακή πτέρυγα του Σύριζα και τα εκατομμύρια των ΜΚΟ


Είδαμε χθες την υπερψήφιση των επαίσχυντων μνημονιακών μέτρων από την κυβερνητική πλειοψηφία. Σύσσωμα τα ΜΜΕ προπαγάνδισαν την επιστολή παραίτησης της Κατριβάνου, η οποία παραιτήθηκε από βουλευτής έχοντας υπερψηφίσει όμως το σύνολο των μέτρων, πλην δύο άρθρων.
Αξίζει, σε αυτό το σημείο, να θυμίσουμε ποιά είναι η Βασιλική Κατριβάνου, ώστε να αντιληφθούμε το σκοπούμενο πίσω από την προπαγάνδα των «νταβατζήδων», οι οποίοι επιχειρούν να παρουσιάσουν την συγκεκριμένη ως «αντιστεκόμενη».
Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι είναι σφόδρα αντεθνικίστρια και ειδικότερα αντιχρυσαυγίτισσα, σε σημείο γραφικότητας. Θα σταθούμε, όμως, στο γεγονός ότι η Κατριβάνου ήταν μαζί με τον Λάμπρου, τον συνομιλητή των τρομοκρατών, στην Λέσβο προκειμένου να επηρεάσει δικαστική απόφαση και να αφεθούν ελεύθεροι δουλέμποροι, διακινητές λαθρομεταναστών, που είχαν ως άλλοθί τους την ιδιότητα του εθελοντή σε ΜΚΟ.
Στην επιστολή παραίτησής της η Κατριβάνου τονίζει την παρουσία μίας επιτροπείας και μιλάει για το ότι στον Σύριζα «εφαρμόζουμε μέτρα και πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με τον πυρήνα των αξιών και της πολιτικής μας· ταυτόχρονα, όμως, αδυνατώ να σκεφτώ οποιαδήποτε αξιόπιστη εναλλακτική». Συνεπώς, επί της ουσίας συμφωνεί με την πολιτική που εφαρμόζει ο Σύριζα, απλώς δεν μπορεί να αντέξει το πολιτικό κόστος να κυκλοφορεί στο δρόμο ως μνημονιακή βουλευτής.
Το αδιέξοδο του αριστερισμού, αφού ο διορισμός ημετέρων και η παροχή δισεκατομμυρίων στις ΜΚΟ που υπερασπίζεται με όλες της τις δυνάμεις η Κατριβάνου μοιραία οδηγεί στην επιτροπεία και τα Μνημόνια. Βασιλική, αν δεν υπήρχαν τα μνημόνια και οι δόσεις από τους διεθνείς τοκογλύφους δεν θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν οι δουλέμποροι που πνίγουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Δεν γίνεται, λοιπόν, να στηρίζεις τις ΜΚΟ και να παραιτείσαι από την υπερψήφιση των μνημονίων.
Αυτό το αδιέξοδο τώρα θα κληθεί να το λύσει ο μόνιμος... επιλαχών, Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος για άλλη μία φορά καλείται σε αντικατάσταση βουλευτή που παραιτείται. Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο είχε κληθεί να αντικαταστήσει τον Χουντή. Τώρα αντικαθιστά την Κατριβάνου. Τότε, με το «καλημέρα» στη Βουλή είχε ψηφίσει το αριστερό μνημόνιο, σημειώνοντας:
«Η αποψινή ήταν η πιο εξευτελιστική στιγμή στη ζωή μου από τότε που κατουρήθηκα στο σχολικό στην τρίτη δημοτικού. Οι πρώτες λέξεις που είπα ως βουλευτής ήταν ένα ΝΑΙ σε κάτι που δεν πιστεύω, ψήφισα μνημόνιο, αισθάνομαι άρρωστος.»
Άξιος! Άξιος! Και μην στεναχωριέσαι, "σύντροφε". Έτσι είχε αισθανθεί την πρώτη φορά και ο Άδωνις, μόνο που αυτός κόντευε να κατουρηθεί από τη χαρά του.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ – ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ!


Ηλίας Παναγιώταρος: Υπαρκτός o κίνδυνος της ισλαμοποίησης της ΕυρώπηςΣτην Eπιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων μίλησε ο Ηλίας Παναγιώταρος, όπου επεσήμανε την ραγδαία πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης, με την εισδοχή μουσουλμανικών πληθυσμών σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα των γηγενών λαών της Γηραιάς Ηπείρου. ΠΗΓΗ
Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε νεαρή Ελληνίδα στην Σάμο - Αποσιώπηση του συμβάντος με “άνωθεν εντολές”!Μέχρι τώρα, τα «προσφυγάκια» ήταν συγκρατημένα με τις Ελληνίδες και πολύ επιθετικά με τις γυναίκες και τα παιδιά από τις χώρες τους. Τώρα φαίνεται πως αλλάζουν ρότα, κι αρχίζουν να επιτίθενται και στις Ελληνίδες!

Έτσι, την επίθεση που δέχθηκε η νεαρή κόρη του από 7-8 λαθρομετανάστες, στην Περιφερειακή οδό της Σάμου, κατήγγειλε ο πατέρας της σε ραδιοφωνική εκπομπή στον 2000 Fm – 99,8. Σύμφωνα με την καταγγελία του, οι λαθρομετανάστες προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν με το μηχανάκι που οδηγούσε, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν.
Και γιατί η καταγγελία έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό κι όχι στην Αστυνομία; Διότι, όπως είπε ο πατέρας της κοπέλας, η κόρη του πήγε στην αστυνομία να αναφέρει το συμβάν και την έδιωξαν (!!!), λέγοντάς της ότι… δεν μπορούν να κάνουν κάτι, γιατί δεν υπήρξε βιασμός και αρνήθηκαν να το καταγράψουν ακόμη και ως απόπειρα.
Προφανώς όχι από δική τους πρωτοβουλία, αλλά κατόπιν «άνωθεν εντολών» που έχουν δεχθεί από τους κυβερνώντες να ΚΡΥΒΟΥΝ την εγκληματικότητα των προστατευομένων τους!  ΠΗΓΗ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8946818773739324539

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item