Widgets

Το Facebook λογοκρίνει διεθνώς τις ειδήσεις εθνικιστικού περιεχομένου


Πολλά εκατομμύρια χρηστών του διαδικτύου έχουν προτίμηση στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Επίσης, για πολλά εκατομμύρια χρήστες το Facebook αποτελεί και πηγή ειδησεογραφικής ενημέρωσης.

Όπως όμως καταγγέλλουν πρώην συνεργάτες του ιδρυτή και ιδιοκτήτη αυτής της ιστοσελίδας Μαρκ Ζούκερμπεργκ, το Facebook λογοκρίνει με βάναυσο τρόπο μέσω της λειτουργίας «Trending-Function» ειδήσεις εθνικιστικού και πατριωτικού περιεχομένου. Όι χρήστες της ιστοσελίδας δεν γίνονται κοινωνοί ειδήσεων που προέρχονται από το πατριωτικό-εθνικιστικό φάσμα, ήτοι οι ειδήσεις για τα εκατομμύρια των χρηστών του Facebook φιλτράρονται πολιτικά, χωρίς βέβαια οι ίδιοι οι χρήστες να το γνωρίζουν και να το επιλέγουν.

Η λειτουργία «Trending» της ιστοσελίδας που έχει την ηλεκτρονική της βάση στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ λογοκρίνει τις ειδήσεις καθημερινά και τακτικά και φιλτράρει-φράζει αυτές που δεν είναι αρεστές στο πολιτικό φάσμα του Μαρκ Zούκερμπεργκ, ο οποίος ως γνωστόν είναι σιωνιστής και θερμός οπαδός της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Στην κεντρική διοίκηση της ιστοσελίδας στην Καλιφόρνια έχουν την βάση τους οι λεγόμενοι «έφοροι» των ειδήσεων, οι οποίοι διοχετεύουν στους χρήστες μόνο τις λογοκριμένες ειδήσεις, κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού κόφτη Trending-Function. Όι έφοροι αποφασίζουν ποιες ειδήσεις είναι «trendy» και πνίγουν ηλεκτρονικά αυτές που δεν είναι αρεστές στο διεθνές σιωνιστικό σύστημα.

Θέματα ειδήσεων π.χ. που αφορούν διαδηλώσεις κατά της λαθρομετανάστευσης ή τον προεκλογικό αγώνα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων Τραμπ για την προεδρία των ΗΠΑ, ενώ ανήκουν στα αγαπημένα των χρηστών, δεν εμφανίζονται στις προτιμήσεις της ιστοσελίδας αφού φράζονται από τον ηλεκτρονικό κόφτη. Τουτέστιν προπαγανδίζονται οι ειδήσεις που είναι αρεστές και συμφέρουν στο συγκεκριμένο ιδεολογικοπολιτικό φάσμα του Μαρκ Zούκερμπεργκ.

Το Facebook και ο ιδιοκτήτης του απατά ασύστολα τους χρήστες της ιστοσελίδας με την λογοκρισία και την επιλογή των ειδησεογραφικών θεμάτων. Όι «έφοροι» του λειτουργούν ως αισχίστου είδους σταλινικοί λογοκριτές, κάτι βέβαια που δεν θα πρέπει να μας εντυπωσιάζει αφού επί Στάλιν τον τομέα λογοκρισίας και προπαγάνδας του σοβιετικού κράτους είχαν αναλάβει πολλοί ιουδαίοι κομμουνιστές. Για όσους αμφιβάλλουν ακολούθως μια λίστα επιφανών ιουδαίων κομμουνιστών του τομέα προπαγάνδας και λογοκρισίας της Σοβιετικής Ενωσης εκείνης της εποχής. Ilya Ehrenburg, υπουργός προπαγάνδας και λογοκρισίας. Solomon Mikhaels, Mark Donsky, Leonid Lukov, Yuli Reisman, Vasily Grosman, Yevgeny Gabrilovich, Boris Volchok, Lillian Hellman, όλοι λογοκριτές και προπαγανδιστές της μπολσεβίκικης υπεροχής. Sergei Eisenstein, υπεύθυνος για τον κινηματογράφο προπαγάνδας. Στο κινηματογραφικό του έργο Bezhin Meadow εμφανίζονται χριστιανοί χωρικοί (κουλάκοι) ως χυδαία παράσιτα τα οποία εν τέλει σφαγιάστηκαν συστηματικά από τους μπολσεβίκους.

Το Facebook συμπεριφέρεται στους χρήστες του ως να είναι ανόητα και αμόρφωτα ψηφιακά παράσιτα τα οποία είναι ανίκανα να επιλέξουν τις ειδήσεις και τα θέματα που τους αφορούν, βάζοντας υπεράνω αυτών σοβιετικού τύπου «εφόρους- λογοκριτές» που προφανώς εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Γ. Λιναρδής

www.xryshaygh.comΠανικόβλητοι στον ΔΟΛ αναζητούν απαντήσεις για την πανευρωπαϊκή άνοδο των Εθνικιστικών ΚινημάτωνΠανικόβλητοι στον ΔΟΛ αναζητούν απαντήσεις για την πανευρωπαϊκή άνοδο των Εθνικιστικών Κινημάτων
Μία πολύ μεγάλη συζήτηση, με τη συμμετοχή «ειδημόνων» από ολόκληρο τον πλανήτη, ανοίγει η ναυαρχίδα του ΔΟΛ, εφημερίδα «Το Βήμα». Στην συζήτηση, που δημοσιεύεται υπό την μορφή άρθρου, συμμετέχουν ο Θεοφάνης Εξαδάκτυλος, αναπληρωτής καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Surrey και ο Μάθιου Γκούντγουιν, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ.

Το κίνητρο, βεβαίως, της όλης συζητήσεως από τον ΔΟΛ είναι η Χρυσή Αυγή και η εκρηκτική άνοδός της, που οδηγεί στη νέα σωρεία συκοφαντικών δημοσιευμάτων από τον καθεστωτικό τύπο. Μπορεί ο ΔΟΛ να «κατηγορεί» την Χρυσή Αυγή για «ρατσιστικό» λόγο και να λέει ότι αυτός είναι η αιτία του μίσους που εκπέμπουν οι φυλλάδες του οργανισμού για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, όμως η πραγματικότητα είναι ότι το ελατήριο για την πολεμική είναι οι χορηγίες από τις τράπεζες και άλλες συναφείς «επιχειρηματικές» δραστηριότητες του οργανισμού και των υπολοίπων «δημοσιογραφικών» οργανισμών.

Στο περισπούδαστο άρθρο, που όπως είπαμε φιλοξενεί την γνώμη των ειδικών αποτυπώνεται το αδιέξοδο και ο πανικός των κλεπτοκρατών. Από την μία έχουμε τον «εγκλωβισμό των δημοκρατικών κομμάτων στην ατζέντα» των Εθνικιστών και από την άλλη η πραγματικότητα δεν επιτρέπει την αλλαγή αυτής της ατζέντας. Όπως εξηγεί ο καθηγητής Εξαδάκτυλος: «Η ευρωπαϊκή οικονομική κρίση απέσυρε τον μανδύα της ευμάρειας και αποκάλυψε τη συνέχεια αυτών των αντιλήψεων. Το Προσφυγικό έδωσε βήμα στις ιδέες αυτές να κυκλοφορούν ανενόχλητες στον δημόσιο πολιτικό χώρο».

Δεν ξέρουμε που θα καταλήξει, εν τέλει, η όλη συζήτηση, πάντως είναι τρομερή αδικία να μην φιλοξενούνται οι απόψεις του εκλεκτού της Μέρκελ, Δ. Ψαρρά. Στον επόμενο κύκλο ας επικοινωνήσει ο ΔΟΛ μαζί του. Άλλωστε, τι είναι το σύστημα, παρά ένα δίκτυο συγκοινωνούντων δοχείων. Μην φοβάστε που το παίζει «αριστερός»... Και αυτός παίρνει χορηγίες από τις τράπεζες, αλλά και από την Μέρκελ.

Για να καταθέσουμε και την δική μας άποψη για το ζήτημα, η άνοδος του Εθνικισμού οφείλεται στην βούληση των Ευρωπαϊκών Λαών για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία. Δεν υπάρχει η δυνατότητα επίλυσης των σημαντικών προβλημάτων από τα συστημικά κόμματα, γιατί πολύ απλά αυτά τα δημιούργησαν και δεν θα έκαναν καμία προσπάθεια να τα αντιμετωπίσουν αν δεν υπήρχαν οι Εθνικιστές. Θυμίζουμε ότι προ της ανόδου της Χρυσής Αυγής όλα τα κόμματα χαρακτήριζαν ξενοφοβικούς τους κατοίκους του κέντρου των Αθηνών που ζούσαν με τρόμο, πίσω από καγκελόφραχτα παράθυρα και πόρτες.

Θυμόμαστε όλοι τις δηλώσεις των πολιτικάντηδων την επαύριο της δολοφονίας του Καντάρη, του Λαζανά, της κακοποίησης της Μυρτούς. Θυμόμαστε επίσης την συγκάλυψη των οικονομικών εγκλημάτων από τους πολιτικάντηδες, όταν οι Εθνικιστές δεν ήταν στο προσκήνιο. Συνεπώς, η άνοδος του Εθνικισμού δεν εδράζεται σε συγκεκριμένα αίτια και αφορμές. Είναι απλώς... πεπρωμένο! Είναι η Νέμεση που διαδέχεται την Ύβρη και ως πεπρωμένο δεν αποτρέπεται, παρά μόνο – ίσως – καθυστερεί. Οπότε χαλαρώστε και απολαύστε το!

Κώστας Αλεξανδράκης

www.xryshaygh.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 5830414763468712216

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item