Widgets

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ «ΚΟΡΑΚΙΑ»

Συνεργασία των μπολσεβίκων του Σύριζα με τους καπιταλιστές “γύπες” για να αρπάξουν τα σπίτια των Ελλήνων


Το θέμα των “κόκκινων δανείων”, με τους “γύπες” που καραδοκούν για να αρπάξουν τα σπίτια των Ελλήνων (“του λαουτζίκου” που θα έλεγε ο Πρετεντέρης) είναι πολύ σημαντικό, καθώς δείχνει την αναλγησία με την οποία η αριστερή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους ιδιοκτήτες των σπιτιών.
Ποιος δεν θυμάται την “νέα σεισάχθεια” που έταζε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση, στους υπερχρεωμένους μικροεπιχειρηματίες, προκειμένου να απαλλαγούν από το άχθος των δανείων και να μπορέσουν να ξαναβάλουν μπροστά την εργασία τους; Ποιος δεν θυμάται το “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” (το οποίο μετατρέπεται πλέον σε κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη), την δέσμευση για απόλυτη προστασία των δανείων με υποθήκη πρώτη κατοικία, αδιακρίτως ύψους δανείου και αξίας του ακινήτου; Ποιος δεν θυμάται την “κατηγορηματική δέσμευση” του ίδιου του Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί η πώληση μη εξυπηρετούμενων δανείων στα λεγόμενα distress funds, τους περιβόητους “γύπες των αγορών”; Ε, όλα αυτά ξεχάστε τα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!! => Θέλουν τα σπίτια των Ελλήνων: Σύριζα και Ανέλ ενεργοποίησαν διάταξη για εξπρές πλειστηριασμούς ακινήτων χιλιάδων οικονομικά αδύναμων δανειοληπτών
Ήρθε πλέον η ώρα για την πώληση στους “γύπες” όχι μόνο όλων των “κόκκινων” (μη εξυπηρετούμενων) δανείων αλλά και “πράσινων” (εξυπηρετούμενων) δανείων, προκειμένου οι τράπεζες να αναδιαρθρώσουν τα χαρτοφυλάκιά τους (στην πραγματικότητα, τα “πράσινα δάνεια” μπορούν να πωληθούν προκειμένου να γίνουν πιο ελκυστικά τα πακέτα που θα βγουν για πώληση). Μάλιστα, οι μπίζνες αγοραπωλησίας δανείων θα απαλλάσσονται από φόρους και λοιπά τέλη! Την ώρα, δηλαδή, που αρπάζουν και το τελευταίο ευρώ από την τσέπη των Ελλήνων Εργαζομένων και Ανέργων, αφήνουν αφορολόγητες τέτοιου είδους και μεγέθους μπίζνες.
Εξαιρούνται, επί του παρόντος, μόνο τα κόκκινα δάνεια με προσημείωση ή υποθήκη πρώτης κατοικίας, αντικειμενικής αξίας έως 140.000 ευρώ, κι αυτό μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Γιατί από την 1η Ιανουαρίου 2018 θα πωλούνται και αυτά. Μέχρι τότε, οι δανειολήπτες που καθυστερούν την καταβολή δόσεων, θα πρέπει να κάνουν κάποια ρύθμιση και να είναι συνεπείς σ' αυτήν, αν δεν θέλουν να δουν το δάνειό τους να πουλιέται σε κάποια εταιρία-γύπα και το σπίτι τους να βγαίνει στο σφυρί. Οι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ πιστοί στο πνεύμα κατάργησης της ιδιοκτησίας είναι έτοιμοι “να κάνουν παιχνίδι” με τους μεγαλοκαπιταλιστές, προκειμένου να στερήσουν από τους Έλληνες ακόμα και το δικαίωμα στην στέγη.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΠΑΡΤΙΔΟΣ ΜΑΣ


Καλοκαιρινή φοροκαταιγίδα: Αυξήσεις φωτιά από έμμεσους φόρους - Συμπληρωματικός ΕΝΦΙΑ

«Φοροκαταιγίδα» από 1η Ιουνίου - όλες οι αλλαγές
Σε 3 μέρες ξεκινά το μέτρο της εφαρμογής της επιβολής του νέου συντελεστή του ΦΠΑ, ο οποίος αυξάνεται από το 23% στο 24%. Αρχής γενομένης από την 1η Ιουνίου του 2016, ακριβότερα θα είναι μια σειρά αγαθών και υπηρεσιών.

Οι έμμεσοι φόροι
Νέος ΦΠΑ: Αυξήσεις σε δεκάδες προϊόντα και υπηρεσίες φέρνει η αλλαγή στον ανώτερο συντελεστή ΦΠΑ από 23% σε 24%.
Κατάργηση έκπτωσης στα νησιά: Από 1η Ιουνίου θα καταργηθεί η έκπτωση του ΦΠΑ σε έντεκα νησιά: Σύρο, Θάσο, Άνδρο, Τήνο, Κάρπαθο, Μήλο, Σκύρο, Αλόννησο, Κέα, Αντίπαρο και Σίφνο.
Τέλος στη συνδρομητική τηλεόραση: Ορίζεται ως 10% σε κάθε μηνιαίο λογαριασμό.
Τέλη ταξινόμησης: Ορίζονται νέοι συντελεστές για την επιβολή του τέλους ταξινόμησης στα επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης οι οποίοι κυμαίνονται από 4% έως 32% ανάλογα με τη φορολογητέα αξία των αυτοκινήτων.
Μπύρα: Αυξάνεται ο συντελεστής ΕΦΚ που επιβάλλεται στη μπύρα σε 5 ευρώ από 2,60 ευρώ. Για την μπύρα που παράγεται στην Ελλάδα ο ΕΦΚ αυξάνεται στα 2,5 ευρώ, από 1,30 ευρώ σήμερα.
Οινοπνευματώδη ποτά στα Δωδεκάνησα: Αυξάνεται η τιμή στα οινοπνευματώδη ποτά στα Δωδεκάνησα.
Καύσιμα
-Αύξηση του ΕΦΚ στα 700 ευρώ ανά χίλια λίτρα στη βενζίνη.
-Αύξηση του ΕΦΚ στα 410 ευρώ ανά χίλια λίτρα στο πετρέλαιο κίνησης.
-Αύξηση του ΕΦΚ στα 410 ευρώ ανα χίλια λίτρα στο υγραέριο.
-Αύξηση του ΕΦΚ στα 280 ευρώ ανά χίλια λίτρα στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Αύξηση φόρων στα τυχερά παιχνίδια
Το νομοσχέδιο προβλέπει πως αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2016 για όλα τα τυχερά παίγνια η συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στα έσοδα καθορίζεται και κλιμακωτά διαμορφώνεται ως εξής:
α) Ποσοστό 30% επί μικτού κέρδους μέχρι ποσού 100.000.000 ευρώ,
β) Ποσοστό 32,5% επί μικτού κέρδους για το υπερβαίνον τμήμα από 100.000.001 ευρώ έως και 200.000.000 ευρώ,
γ) Ποσοστό 35% επί μικτού κέρδους για το υπερβαίνον τμήμα από 200.000.001 ευρώ και πάνω.
Αποδείξεις
Διπλό καθεστώς θα ισχύσει για τις αποδείξεις. Έως τον Ιούνιο όλοι θα πρέπει να έχουν "χάρτινες" αποδείξεις. Από την 1η Ιουλίου θα αναγνωρίζονται μόνο δαπάνες ηλεκτρονικών συναλλαγών, δηλαδή πληρωμές με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες και διατραπεζικές συναλλαγές.
Αύξηση του ΕΝΦΙΑ
Από τον Ιούλιο έρχονται τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Ειδικότερα :
• Αυξάνεται ο φόρος για τα οικόπεδα, με την επιβολή νέων αυξημένων έως και 25% συντελεστών υπολογισμού του φόρου. Οι συντελεστές ξεκινούν από 0,0037 ευρώ/τ.μ. για αξία έως 2 ευρώ/τ.μ. και φθάνουν τα 11,25 ευρώ/τ.μ. για μοναδιαία αξία 5.000 ευρώ/τ.μ. από 9 ευρώ/τ.μ. που είναι σήμερα.
• Μειώνεται στις 200.000 ευρώ από 300.000 ευρώ το αφορολόγητο όριο για την επιβολή του συμπληρωματικού φόρου στα ακίνητα και επιβάλλονται νέοι αυξημένοι συντελεστές, που ξεκινούν από 0,1% για ακίνητα αξία άνω των 200.000 ευρώ έως 250.000 ευρώ και φθάνουν σε 1,15% για ακίνητα αξία άνω των 2.000.000 ευρώ.
• Στον συμπληρωματικό φόρο υπάγονται πλέον και τα αγροτεμάχια, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ακόμη περισσότερο ο λογαριασμός για τους έχοντες ακίνητη περιουσία άνω των 200.000 ευρώ.
• Αυξάνεται από 5 τοις χιλίοις σε 5,5 τοις χιλίοις ο συμπληρωματικός ΕΝΦΙΑ.
• Επιβάλλεται συμπληρωματικός ΕΝΦΙΑ με συντελεστή 1 τοις χιλίοις στα ακίνητα τα οποία ιδιοχρησιμοποιούνται για την παραγωγή ή την άσκηση κάθε είδους επιχειρηματικής δραστηριότητας, ανεξαρτήτως αντικειμένου εργασιών. ΠΗΓΗ

Χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν την Μνήμη του μαρμαρωμένου Βασιλιά


Στην κατάμεστη πλατεία Μητροπόλεως χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές απέτισαν φόρο Τιμής στον μαρμαρωμένο Βασιλιά, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και στους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης.>>>>ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατάθεση στεφάνων από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ προς Τιμήν των τελευταίων υπερασπιστών της Πόλης - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ


Η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης Τιμής για τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος επισήμανε ότι σε όλες τις δύσκολες στιγμές οι Έλληνες αντιστέκονται και οι Χρυσαυγίτες δίνουν πάντα δυναμικό παρόν στους Εθνικούς Αγώνες.ΠΗΓΗ

Μνήμη Αλώσεως 2016 - Πορεία προς τον Άγνωστο Στρατιώτη

Χιλιάδες Εθνικιστές, νέοι και νέες στην συντριπτική τους πλειοψηφία, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Μητροπόλεως όπου με μια λιτή τελετή τίμησαν τoν Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπασπιστές της Κωνσταντινούπολης. ΠΗΓΗ
Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των κατοίκων του Ασπροπύργου ενάντια στο “hot spot” - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη βρέθηκε χθες στο πλευρό των κατοίκων του Ασπροπύργου που αγωνίζονται ενάντια στην γκετοποίηση της περιοχής, καθώς η ανθελληνική συγκυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει εκεί ακόμα ένα "hot spot" λαθρομεταναστών ,,,>>>> ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χρυσή Αυγή τίμησε την 189η επέτειο της Γ’ Εθνοσυνέλευσης της Τροιζήνας - Φωτορεπορτάζ

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Η άνοδος των Εθνικιστών απειλεί τα Μνημόνια!
Έκθεση για την χρηματοπιστωτική σταθερότητα, με εντονότατες πολιτικές αναφορές και σαφή προσδιορισμό του ενός και μοναδικού εχθρού των διεθνών τοκογλύφων (δηλαδή των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης…), δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (των Ευρωπαίων τοκογλύφων…).
Στην έκθεση, η οποία δημοσιεύεται δύο φορές τον χρόνο (αυτή είναι η πρώτη για το 2016), οι τοκογλύφοι της ΕΚΤ προειδοποιούν ότι «η άνοδος των λαϊκιστικών πολιτικών δυνάμεων στην Ευρώπη, που απειλούν να υπονομεύσουν ένα μεγάλο μέρος της καθιερωμένης πολιτικής τάξης στην ήπειρο μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, θα μπορούσε να επιβραδύνει την υλοποίηση των αναγκαίων οικονομικών μεταρρυθμίσεων, πιέζοντας τις αγορές στις ευάλωτες χώρες. Οι προσπάθειες μεταρρύθμισης φαίνεται να έχουν ελαττωθεί, εν μέσω χαμηλού πιέσεων σε κάποιες χώρες και της αύξησης του πολιτικού κινδύνου…».
Κι όπως καταλαβαίνετε, μεταξύ των «ευάλωτων χωρών» της Ευρώπης –ίσως η πιο «ευάλωτη» αυτή τη στιγμή- είναι και η Ελλάδα. Οπότε, ο ελληνικός λαός οφείλει να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματος που εκφράζει τον «πολιτικό κίνδυνο» για τους διεθνείς τοκογλύφους, αν θέλει να αντιδράσει στην δυστυχία που του επέβαλλε η δικτατορία τους! ΠΗΓΗ
Υποβάθμισαν την επίσκεψη του Ρώσου ηγέτη, Βλαδίμηρου Πούτιν στην Ελλάδα - Τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος του 3,7%
Μπορεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τα παπαγαλάκια της να προπαγανδίζουν για αναθέρμανση των ελληνορωσικών σχέσεων, η αλήθεια όμως είναι ότι η ελληνική πλευρά υποβάθμισε σαφώς την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στην Αθήνα. Πιστά προσκολλημένη στα αμερικανικά συμφέροντα η κυβέρνηση Τσίπρα υποβάθμισε από την πρώτη στιγμή την επίσκεψη Πούτιν, καθώς στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ένας υπουργός και όχι ο πρωθυπουργός και συγκεκριμένα ο Καμμένος, ο πρόεδρος του 3,7%! Προφανώς οι "εταίροι" Ολάντ και Μέρκελ είναι για τον Τσίπρα πιο σημαντικοί από τον Πρόεδρο της Ρωσίας... 

Καμία κίνηση και αναφορά δεν έγινε για γεωστρατηγική στροφή προς την Ομόδοξη Ρωσία, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα λεγόμενα της Χρυσής Αυγής για εξάρτηση της συγκυβέρνησης από τον αμερικανικό παράγοντα.

Θυμίζουμε τι έγραφε η εφημερίδα Χρυσή Αυγή πριν 10 μέρες: 

Τόσο το Φανάρι, όσο και το Ελλαδικό κατεστημένο του ψευτορωμαίκου προσπαθούν με κάθε τρόπο να υποβαθμίσουν την άφιξη στα τέλη Μαΐου του Ρώσσου προέδρου Πούτιν για προσκύνημα στο Άγιον Όρος. Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται κυριολεκτικά χωρίς συμμάχους και με τους δήθεν εταίρους της της Ευρώπης να της πίνουν το αίμα σαν τοκογλύφοι, οι ενταύθα υποτακτικοί της ξενοκρατίας προσπαθούν να στερήσουν από την Ελλάδα το μόνο γεωπολιτικό και γεωστρατιωτικό στήριγμα που θα μπορούσε να έχει, δηλαδή την Ρωσία. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την συντριπτική πλειοψηφία του ρωσικού λαού το Άγιον Όρος και η Ελληνική Βυζαντινή Αυτοκρατορία αποτελούν κατά κάποιο τρόπο την πνευματική μητέρα του Έθνους τους.ΠΗΓΗ


Η αριστερά των off shore: Νομιμοποιούν την συμμετοχή υπουργών σε εξωχώριες εταιρείες για ακόμα περισσότερο αφορολόγητο!

Τη συμμετοχή των υπουργών του σε off shore εταιρείες θέλησε να νομιμοποιήσει ο Σύριζα με μία παράγραφο κρυμμένη σε 7500 σελίδες του τελευταίου μνημονίου, το οποίο πέρασε από τη Βουλή. Σύμφωνα, λοιπόν, με το άρθρο 178 του πολυνομοσχεδίου των 7.500 σελίδων που ψηφίστηκε την περασμένη Κυριακή «υπουργοί, βουλευτές και άλλοι αξιωματούχοι μπορούν πλέον να μετέχουν σε εξωχώριες εταιρίες αρκεί η έδρα τους να είναι σε «φορολογικά συνεργάσιμες» χώρες».

Η παραπάνω πρόταση επιτρέπει πλέον την συμμετοχή υπουργών και βουλευτών σε off shore εταιρείες, χωρίς να αποκλείει τους φορολογικούς παράδεισους όπως οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, τα Νησιά Κέιμαν, Τζέρσεϊ, οι Βερμούδες κ.ά. όπου τα εισοδήματα φορολογούνται από 50% εως 100% χαμηλότερα σε σχέση με το αν θα φορολογούνταν στην χώρα μας. Μάλιστα, δίδει άφεση αμαρτιών σε κάποιους που ενδεχομένως δεν ήταν εως τώρα «νόμιμοι» και κινδύνευαν να έχουν αυστηρές συνέπειες γι’ αυτόν το λόγο καθώς όπως αναφέρουν και έγκριτοι νομικοί, η διάταξη θα έχει στην εφαρμογή της αναδρομική ισχύ.
Πρόκειται, βεβαίως, για ένα αισχρό νομοθέτημα φωτογραφικού τύπου, αφού πολύ πρόσφατες είναι οι σκιές που βαραίνουν τον κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο, για τις ύποπτες off shore εταιρείες που διατηρεί – υποτίθεται – η οικογένειά του.
Η «μάχη» του Σύριζα εναντίον της διαπλοκής, όπως φαίνεται, συνεχίζεται με αυτή την παράγραφο που νομιμοποιεί τις off shore των υπουργών και ανοίγει το δρόμο για τη νομιμοποίηση όλων των εγχώριων λαμογιών, που θα σπεύσουν να απαιτήσουν ισονομία στην ανομία.
Αυτό το σκοπούμενο είχε και η δηκτική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία υποκριτικά καλεί την κυβέρνηση να απολογηθεί, αλλά στην πραγματικότητα απλώς πιέζει για την νομιμοποίηση όχι μόνο των off shore του Καμμένου, αλλά και των λιστών όπου κρύβονται οι «Παπασταύρου», που «μακάρι να είχαμε δέκα» σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. ΠΗΓΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!! Πιο δουλοπρεπής πεθαίνεις...!!!
ΔΕΙΤΕ την ανθελληνική, προδοτική ανακοίνωση του Λεβέντη για την επίσκεψη ΠΟΥΤΙΝ στην Ελλάδα!     Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος:

«Όσοι θεωρούν ότι η επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα θα σημάνει την ανάπτυξη της χώρας ή την προσέλκυση δεκάδων επενδυτών πλανώνται, διότι η Ελλάδα ανήκει στο Ευρωπαϊκό τόξο, θέλει να έχει καλές σχέσεις και με τις Η.Π.Α και επομένως κάθε επενδυτική πρόταση θα πρέπει να έχει και τη σύμφωνη γνώμη της Ε.Ε.»Πιο δουλοπρεπής πεθαίνεις...  ΠΗΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Μόνο μία εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να φέρει την ανάπτυξη στην χώρα 
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος κατά την ομιλία του στην επίκαιρη επερώτηση για την καθυστέρηση του αναπτυξιακού νόμου, με αφορμή την αναφορά της Γεννηματά στο "νέο κοινωνικό συμβόλαιο", υπενθύμισε τα σκάνδαλα του Πασόκ που έφεραν την χώρα μας σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση. Μάλιστα έδωσε έμφαση στο PSI του Βενιζέλου που σε συνεργασία με τον Σαμαρά μετέτρεψαν το ιδιωτικό χρέος σε ενυπόθηκο χρέος μιας ολόκληρης χώρας.  ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πάση θυσία προσπαθεί ο Κυριάκος να βοηθήσει τον Σύριζα

Είδαμε τις προάλλες τις υπόγειες και υπέργειες προσπάθεις της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει την συγκυβέρνηση του Μνημονίου. Συγκεκριμένα, ο λόγος για την ανάληψη της προεδρίας του Κατοχικού Ταμείο από τη Νέα Δημοκρατία καθώς και την υπερψήφιση πλειάδας άρθρων του αριστερού μνημονίου από την «συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση» της Νέας Δημοκρατίας.

Όμως, η όλη υπόθεση δεν έμεινε μόνο στα πράγματα που δεν προσέχει ο Λαός, αλλά μετετράπη σε ανοιχτή στήριξη του προέδρου της ΝΔ στους νεομνημονιακούς μπολσεβίκους. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:..>>>>>  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!Επιστρέφονται 53 λαθρομετανάστες: Η Βουλγαρία τους διώχνει και η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ τους υποδέχεται!Για ακόμη μια φορά βλέπουμε πως μία χώρα όπως η Βουλγαρία όχι μόνο περιφρουρεί τα εξωτερικά της σύνορα αλλά διώχνει με συνοπτικές διαδικασίες όσους πέρασαν παράνομα στα εδάφη της. Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο το μόνο που χρειάζεται είναι πολιτική βούληση κάτι που δεν διαθέτει η ανθελληνική κυβέρνηση της χώρας μας.

Δυστυχώς στην Ελλάδα το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ που συνεχίζει την εγκληματική πολιτική των ανοιχτών συνόρων, θα τους υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες, αφού έχει μετατρέψει όλη την χώρα σε ένα απέραντο hot spot.
Η Βουλγαρία συνέλαβε 53 Αφγανούς πρόσφυγες το Σάββατο, σε τρένο από την Ελλάδα και ανακοίνωσε ότι θα τους επιστρέψει στη χώρα μας, προκειμένου να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα σε άλλους που μπορεί να θέλουν να επιχειρήσουν το ίδιο. Μετά από την εκκένωση του καταυλισμού της Ειδομένης και με δεδομένο ότι είναι κλειστά τα σύνορα της Ελλάδας με τα σκόπια, η Σόφια φοβάται ότι οι «πρόσφυγες» θα στραφούν προς τη Βουλγαρία, επιχειρώντας να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη.
«Όλοι τους έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα και θα επιστραφούν εκεί», δήλωσε αναφερόμενος στους 53 Αφγανούς ο γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Γκεόργκι Κοστόφ, ενώ πρόσθεσε ότι άλλοι 34 συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής.

«Στέλνοντάς τους πίσω στην Ελλάδα θέλουμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους όσοι έχουν επιλέξει αυτή τη διαδρομή», πρόσθεσε ο ίδιος. Παράλληλα, το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι στέλνει στρατιώτες για να ενισχύσουν τη φύλαξη των συνόρων, ώστε να μην επιτραπεί η είσοδος. ΠΗΓΗ

Νέο γκέτο δίπλα στην Ειδομένη έστησαν οι λαθρομετανάστες - Φιάσκο η πολυδιαφημισμένη επιχείρηση εκκένωσης του καταυλισμού

Τρεις νέοι καταυλισμοί ξεφύτρωσαν δίπλα στον παλιό - Συνεχίζονται τα επεισόδια βίας μεταξύ επεισόδια βίας μεταξύ των λαθρομεταναστών
Μόλις 48 ώρες μετά από την πανηγυρική ολοκλήρωση της εκκένωσης της Ειδομένης, νέοι καταυλισμοί «προσφύγων» έχουν ξεφυτρώσει σε μικρή απόσταση από τον παλιό. Όχι πολύ μακριά από το σημείο όπου διέμεναν τους τελευταίους μήνες, χιλιάδες λαθρομετανάστες, βρίσκονται δύο εγκαταλελειμμένα βενζινάδικα και ένα ξενοδοχείο, όπου μέχρι πρότινος είχαν βρει άσυλο μερικές εκατοντάδες άτομα. 
Ωστόσο, μέσα στις τελευταίες τρεις ημέρες (από τη στιγμή δηλαδή που ξεκίνησε η διαδικασία εκκένωσης) ο αριθμός των ατόμων που έχουν στήσει τις σκηνές τους μέσα και γύρω από τα συγκεκριμένα σημεία έχει... πολλαπλασιαστεί και ξεπερνά πλέον τις 4.000.
Μάλιστα, στα εν λόγω σημεία έχουν ήδη αρχίζει να σημειώνονται επεισόδια βίας μεταξύ Σύρων και Αφγανών, τα οποία θυμίζουν τα έκτροπα που υποτίθεται ότι θα τελείωναν μετά την περίφημη επιχείρηση «εκκένωσης» της Ειδομένης.
Οι... «αγνοούμενοι» 9.000 λαθρομετανάστες. Η εμφάνιση νέων καταυλισμών δίπλα στον παλιό δεν θα έπρεπε ίσως να μας ξενίζει, αφού μετά το πέρας της επιχείρησης εκκένωσης ουσιαστικά «αγνοούνται» περίπου 9.000 άτομα.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία με τα μισθωμένα πούλμαν απομακρύνθηκαν συνολικά από την Ειδομένη 3.817 αλλοδαπούς. Ωστόσο, με βάση το Συντονιστικό, ο πληθυσμός του καταυλισμού πριν αρχίσει η επιχείρηση της αστυνομίας ξεπερνούσε τις 12.000.  ΠΗΓΗ
Η πρωτογενής παραγωγή της Κρήτης στα νύχια της “Haifa”

23 και 24 του μηνός, στο Ηράκλειο της Κρήτης, διεξήχθη το 3ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων, που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Eμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. «Φιλοξενήθηκε» από το Eμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με χορηγό, μεταξύ άλλων, την ισραηλινή εταιρία λιπασμάτων «Haifa». Ως γνωστόν, η κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στον πρωτογενή τομέα λόγω της εγκληματικής πολιτικής των μεταπολιτευτικών και κυρίως των μνημονιακών κυβερνήσεων έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους παραγωγούς.
Επιπρόσθετα τα πρόσφατα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα του αριστερού μνημονίου συρρικνώνουν δραματικά το εισόδημα του παραγωγού και αυξάνουν το κόστος της παραγωγής, σε εξοντωτικό βαθμό. Στο πλαίσιο των εργασιών του Φόρουμ, οι εκπρόσωποι της ισραηλινής εταιρίας λιπασμάτων «Haifa» είχαν τη δυνατότητα να... συναναστραφούν με αρκετούς κρητικούς παραγωγούς και συνεταιρισμούς τονίζοντας τους ότι δεν είναι μόνο παραγωγοί, αλλά και επιχειρηματίες(!). Θα ενθυμίσουμε στους παραγωγούς της Κρήτης, πως το «επιχειρείν» εμπεριέχει εξ ορισμού κίνδυνο-πιθανότητα ζημίας και οικονομικής καταστροφής, ειδικά υπό τις παρούσες συνθήκες, κάτι που σίγουρα γνωρίζουν καλά οι εκπρόσωποι της εταιρίας.
Η... νουθεσία τους προφανώς υστερόβουλη, ίσως και κακόβουλη. Οι Ελληνες παραγωγοί θα πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση, διότι διεθνιστικά και ανθελληνικά συμφέροντα επιβουλεύονται την ευλογημένη Ελληνική Γη.
Η Χρυσή Αυγή σταθερά υποστηρίζει την Εθνική πρωτογενή παραγωγή με στόχο την αυτάρκεια, στο πλαίσιο ενός σχεδίου αναγέννησης και ανασυγκρότησης του πρωτογενούς παραγωγικού τομέα, με την ίδρυση αγροκτηνοτροφικών σωματείων, με ιδιαίτερη επιτυχία και ανταπόκριση των παραγωγών σε όλη την Ελλάδα. ΠΗΓΗ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

]

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! -> ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΔΩ!!!

Ο σοσιαλισμός της Βενεζουέλας σημαίνει εξίσωση της φτώχειας και της αθλιότητας για όλουςΗ ταύτιση του Τσίπρα με τον Μαδούρο στη Βενεζουέλα που επιχειρήθηκε παλαιότερα από τους ίδιους τους συριζαίους στο παρελθόν, τώρα πηγαίνει στην… ντουλάπα, καθώς για ευνόητους λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να συνδεθεί με ένα καθεστώς και μια κυβέρνηση, η οποία οδήγησε στην φτωχοποίηση την Χώρα και τον Λαό της.

Πριν συνεχίσουμε, θα πρέπει να πούμε ότι τα διάφορα «παπαγαλάκια» της ΝΔ που ταυτίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας μάλιστα ως υποτιθέμενο κοινό σημείο αναφοράς την… Βενεζουέλα, είναι τόσο άσχετοι στην πολιτική ανάλυση όσο αντίστοιχα ανίδεοι είναι στην συγγραφή μυθιστορημάτων… Η πορεία του Μαδούρο έδειξε ότι οι δήθεν αντιιμπεριαλιστικές κορώνες, με την πλειοψηφία του Λαού του να πεινά, δεν είναι δυνατόν να αποδώσουν καρπούς.

Με την πολιτική του δίνει το δικαίωμα στην όντως εξαρτημένη από τις ΗΠΑ αντιπολίτευση να χειραγωγεί τη λαϊκή οργή και να σαρώνει στις εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου. Εδώ και τρία χρόνια η οικονομία της Βενεζουέλας περνάει βαθιά κρίση, με τις εποχές που τα τεράστια έσοδα από το πετρέλαιο έδιναν χώρο για μια έστω οριακή πολιτική πάνω από το όριο της πείνας να έχουν τελειώσει, και ο λαός της υποβάλλεται σε αμέτρητες στερήσεις για έναν σοσιαλισμό αόριστου τύπου, που θυμίζει την Αλβανία του Χότζα και την Ρουμανία του Τσαουσέσκου.

Αυτή η τραγική κατάσταση είναι που έθρεψε την αμερικανοτραφή αντιπολίτευση, η οποία πατώντας πάνω στα άδεια ράφια των σούπερ μάρκετ, στις ατελείωτες ουρές για μερικά βασικά καταναλωτικά είδη και τις πολύωρες διακοπές ρεύματος, μπόρεσε να αποκτήσει γερές βάσεις μέσα στην λαϊκή οργή και αγανάκτηση. Πέφτοντας στην κλασική αριστερή λογική του ότι λαϊκή ευημερία και κοινωνική δικαιοσύνη σημαίνουν το εξίσου μοίρασμα της αθλιότητας και της φτώχειας, οι κάτοικοι της Βενεζουέλας βλέπουν φθηνές και κάλπικες αντικαπιταλιστικές και αντιιμπεριαλιστικές ρητορείες, με τον σοσιαλισμό του Μαδούρο να λειτουργεί ως άλλοθι για την επερχόμενη έλευση του νεοφιλελευθερισμού, ο οποίος θα συνεχίζει εξίσου να καταστρέφει την Βενεζουέλα και να φτωχοποιεί τον λαό της.

Όσο για τα «παπαγαλάκια» της ΝΔ, τα οποία όπως είπαμε επιχειρούν να ταυτοποιήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον ΣΥΡΙΖΑ βασιζόμενοι, συν τοις άλλοις, και στο θέμα της Βενεζουέλας, τα έχουμε ξαναπεί: Προκαλούν απλώς τον γέλωταΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Μπούμερανγκ στους συκοφάντες της ΕΡΤ γύρισε η προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής

Σε απόλυτο φιάσκο με βιαστικό κόψιμο στον "αέρα" κατέληξε μια ακόμη προσπάθεια των κρατικοδίαιτων συκοφαντών να ρίξουν λάσπη στους Έλληνες Εθνικιστές.
Στην σημερινή εκπομπή της ΕΡΤ (που πληρώνουμε όλοι!) η Μαριλένα Κατσίμη και ο Σίλας Σεραφείμ φιλοξένησαν μέσω SKYPE την γνωστή και μη εξαιρετέα Αντζελίκ Κουρούνη για να διαφημίσει την μπούρδα της που βάφτισε ντοκυμαντέρ με τίτλο:"Χρυσή Αυγή: Μια προσωπική υπόθεση".

Στο πάνελ η διάθεση και η στόχευση ήταν ξεκάθαρη: να συκοφαντήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής με τις γνωστά αποτυχημένα τσιτάτα περί "εγκληματικής οργάνωσης", "ναζιστικού κόμματος" και άλλες αηδίες.

Η δημιουργός αφού κατηγόρησε (;) τον εκπρόσωπο Τύπου, Ηλία Κασιδιάρη ότι στις εκδηλώσεις του κόμματος έκανε συστάσεις στους εικονολήπτες να μην καταγράφουν τα πρόσωπα των συγκεντρωμένων για να μην τους στοχοποιούν, προχώρησε σε μια προσωπική ανάλυση για την άνοδο και την λαϊκή απήχηση της Χρυσής Αυγής.
Και εκεί ήρθε η πανωλεθρία! Η Κουρούνη εξηγώντας την ευρεία αποδοχή της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως οι Έλληνες Εθνικιστές είναι δίπλα στον Λαό με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και ότι οι συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής δεν αποτελούνται μόνο από τα φτωχά λαϊκά στρώματα αλλά και από διανοούμενους.

Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα και τυγχάνει ευρείας απήχησης, αφού οι πολίτες έχουν αηδιάσει από το διεφθαρμένο και υποκριτικό πολιτικό σύστημα! Και λίγο πριν έρθει οριστικά το εγκεφαλικό στους κρατικοδίαιτους συντελεστές η Κατσίμη έκοψε άρον - άρον την Κουρούνη στον αέρα.

Όταν οι φανατικοί εχθροί σου δεν μπορούν να κάνουν μια προπαγάνδα της προκοπής και καταλήγουν να λένε μεγάλες αλήθειες, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι η πορεία της Χρυσής Αυγής προς την Νίκη είναι μονόδρομος!  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες μορφές τουρκοποίησης των μουσουλμανοπαίδων της Ελληνικής Θράκη

Καμίνης: «Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή»


Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Καμίνης στην μηνιαία ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Αθήνα 984».
Εκεί τόνισε ότι «όσο εκκρεμεί μια δίκη, αυτό λειτουργεί τρόπον τινά ως τεκμήριο αθωότητας». «Ο δήμος είναι υποχρεωμένος να διαχειρίζεται τη Χρυσή Αυγή, όσο αυτή εντάσσεται στη νομιμότητα και ζητά άδεια. Αυτό είναι σημαντική κατάκτηση. Περιμένουμε να γίνει η δίκη και υπάρχει πάντα το θεωρητικό επιχείρημα να μην κριθεί η Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση. Θα κρινόταν ηθικά αδυνατισμένος ο δήμος εάν δεν δίναμε αυτή την άδεια. Η Χρυσή Αυγή έχει δικαίωμα να μιλά στη Βουλή, έχει γραφεία και δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να μην χρηματοδοτείται».

Επειδή οι Εθνικιστές δεν ζουν στη χώρα των λωτοφάγων, να πούμε στον κ. Καμίνη ότι εμείς δεν ξεχνάμε ότι ο ίδιος κατ’ επανάληψη στο παρελθόν, έπαιξε τον ρόλο του Δικαστή, του Εισαγγελέα και του Αστυνομικού κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Απαγόρευε συγκεντρώσεις, παρεμπόδιζε κοινωνικές δράσεις, μιλούσε για «εγκληματική οργάνωση» και άλλα πολλά που δεν έχουμε ξεχάσει.
Τώρα εάν βλέπει και αυτός το αδιέξοδο της πολιτικής δίωξης κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, είναι άλλη ιστορία και την αφήνουμε στην κρίση σας.
Η διαπίστωση ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα δικαιωθεί απέναντι στους σκευωρούς γίνεται ολοένα και συχνότερη ανάμεσα στους κύκλους που αρχικά πανηγύριζαν πρόωρα την «διάλυση» του Εθνικιστικού Κινήματος.
Το σημαντικότερο βεβαίως είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήδη έχει κριθεί στις συνειδήσεις των Ελλήνων.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με ποσοστά που αγγίζουν το 10% ακόμα και στην συστημική δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ

Η σταθερή άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και η ολοένα αυξανόμενη αποδοχή μετά και την οδυνηρή υπογραφή των Μνημονίων από την συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ καταγράφεται όχι μόνο στις ανεξάρτητες αντικειμενικές δημοσκοπήσεις, όπως του καθηγητή Πανά, αλλά ακόμα και στις συστημικές.
Όπως σχολίασε και ο ίδιος ο Μαραντζίδης στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ η συνειδητοποίηση από πλευράς των πολιτών ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ συνεχίζει τον ίδιο δρόμο των Μνημονίων και του ξεπουλήματος οδηγεί ολοένα και περισσότερο Έλληνες στην Χρυσή Αυγή.
Στην δημοσκόπηση λοιπόν του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας για το ΣΚΑΪ τα κόμματα στην πρόθεση ψήφου λαμβάνουν:
ΝΔ 25,5%
Σύριζα 17,5%
Χρυσή Αυγή 7%
ΚΚΕ 5,5%
Πασόκ 4,5%
Λεβέντης 4%
Ποτάμι 2%
Ανέλ 2%
Βλέπουμε λοιπόν ότι τα κόμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης έχουν καταρρεύσει, ενώ ο Καμμένος και ο Θεοδωράκης δεν βλέπουν ξανά βουλή ούτε με κιάλι!
Από την άλλη, στην τρίτη θέση βρίσκεται ξεκάθαρα η Χρυσή Αυγή που καταγράφει ανοδικές τάσεις. Οι δήθεν διεκδικητές της τρίτης θέσης ΚΚΕ, Πασόκ και Λεβέντης βρίσκονται αρκετά χαμηλότερα.
Τέλος, να τονίσουμε ότι με την αδιευκρίνιστη ψήφο (άκυρο, αποχή, Δεν ξέρω-δεν απαντώ) να αγγίζει το 27,5% και με την κατάλληλη αναγωγή η Χρυσή Αυγή αγγίζει διψήφιο ποσοστό, περίπου 10%!  ΠΗΓΗ

Νέα πρόκληση από τα ΕΛΤΑ: Μετά το ΕΑΜ, βγάζουν «αναμνηστικά γραμματόσημα» και για στελέχη του ΚΚΕ!

Φαίνεται ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) δεν αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους ως εξυπηρετητή της έγγραφης επικοινωνίας των Ελλήνων, αλλά ως όργανο προπαγάνδας της αριστερής αντίληψης της Ιστορίας και ιδιαίτερα του ΚΚΕ.
Μετά, λοιπόν, την έκδοση «αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων» για τα 75 χρόνια του ΕΑΜ, με φρασεολογία η οποία «καρμπονάρει» τις επίσημες θέσεις του ΚΚΕ, τώρα έχουμε μια νέα «αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων». Όχι, δεν αφορά τους μαχητές στα βουνά της Βορείου Ηπείρου, τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ, τους τρεις πεσόντες Υπαξιωματικούς στα Ίμια, τον Κώστα Ηλιάκη, τον Τάσο Ισαάκ, τον Σολωμό Σολωμού, αλλά το… «Εργατικό Κίνημα»! Και όταν, φυσικά, τα ΕΛΤΑ αναφέρονται σε «Εργατικό Κίνημα», όπως βλέπουμε στο σχετικό εξώφυλλο του φυλλαδίου που εξέδωσαν, εννοούν την πλήρως διαστρεβλωμένη εκδοχή που λανσάρει επί δεκαετίες το ΚΚΕ για την εξυπηρέτηση των δικών του διεθνιστικών και ανθελληνικών αντεργατικών σχεδίων. Τα ΕΛΤΑ «τιμούν» τέσσερα μέλη του ΚΚΕ, υπό το πρόσχημα της συμμετοχής του στο λεγόμενο «Εργατικό Κίνημα».
Με απλά λόγια, τα ΕΛΤΑ υιοθετούν πλήρως την άποψη του ΚΚΕ και του κομμουνισμού για τους Εργάτες, τους Αγώνες και τα δικαιώματά τους. Το πώς, βεβαίως, ο κομμουνισμός αντιλήφθηκε στην πραγματικότητα τα δικαιώματα των Εργατών, φάνηκε από τα 45 χρόνια αντεργατικής κομμουνιστικής τυραννίας στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Βάναυσες «νόρμες», βίαιες κολεκτιβοποιήσεις, μισθοί πείνας, χαμηλό βιοτικό επίπεδο, δημιουργία μιας κομματικής νομενκλατούρας η οποία ζούσε πλουσιοπάροχα σε βάρος του υπόλοιπου Λαού κλπ.
Το είδαμε και σε εγχώριο επίπεδο στα Δεκεμβριανά, όταν το ΚΚΕ έσφαζε εργάτες, αγρότες, ιερείς, αλλά άφηνε στο απυρόβλητο την πλουτοκρατία και όσους με τις λίρες μπορούσαν να εξαγοράσουν και να σβήσουν το «ταξικό μίσος» των κομμουνιστών. Το βλέπουμε μέχρι σήμερα, αφού σε κάθε ευκαιρία το ΚΚΕ λειτουργεί ως απορροφητήρας επικίνδυνων κοινωνικών κραδασμών, σαμποτάροντας τις γνήσιες λαϊκές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, ακόμη και με βίαιο τρόπο, έτσι ώστε να εισπράττει τα συγχαρητήρια του… Πρετεντέρη.
Τα ΕΛΤΑ, λοιπόν, θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις, γιατί προσβάλλουν την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και προβάλλουν το αντεθνικό, αντιλαϊκό και αντεργατικό ΚΚΕ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» χτυπάει και στις τηλεοπτικές διαφημίσεις
Η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας»  εμφανίζεται, ως γνωστόν, ακόμη και στο χώρο των τηλεοπτικών διαφημίσεων. Μάλιστα, γίνεται  με τόσο χοντροκομμένο και μονόπλευρο τρόπο έτσι ώστε να κάνει «μπαμ» η επιλεγμένη στόχευση. Έτσι, λοιπόν, συμβαίνει και με τον «ρατσισμό», ο οποίος φυσικά έχει πάντοτε μονόπλευρη στόχευση και κατεύθυνση.
Για να μην  φανεί ότι υπερβάλλουμε παραθέτουμε το παρακάτω κείμενο από την ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος», το οποίο υπό τον τίτλο «Προκλητική ρατσιστική διαφήμιση για απορρυπαντικό ρούχων στην Κίνα» λέει τα εξής: «Αυτή η διαφήμιση μπορεί και να είναι η πιο ρατσιστική και προκλητική που έχει προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση. Η προέλευσή της είναι από την Κίνα και έχει να κάνει με ένα απορρυπαντικό ρούχων. Αυτό το απορρυπαντικό είναι τόσο ισχυρό που είναι ικανό να κάνει έναν άνδρα από μαύρο λευκό. Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά δεν είναι. Το κόνσεπτ της διαφήμισης είναι εμπνευσμένο από παλαιότερη ιταλική διαφήμιση όπου μια γυναίκα έβαζε στο πλυντήριο έναν λευκό καχεκτικό άνδρα και μετά το τέλος της πλύσης έβγαινε από μέσα ένας όμορφος και γυμνασμένος μαύρος άνδρας.
Στην σημερινή εκδοχή η κατά τα άλλα πρωτότυπη ιδέα της διαφήμισης έχει ως εξής: Μια νεαρή Κινέζα ετοιμάζεται να βάλει πλυντήριο. Στο χώρο ξεπροβάλλει ένας μαύρος άνδρας που είναι μπογιατζής και την προκαλεί. Εκείνη τον αποπλανεί και τον καλεί κοντά της. Εκείνος την πλησιάζει για να την φιλήσει. Εκείνη του βάζει από το απορρυπαντικό στο στόμα, τον αρπάζει και τον χώνει μέσα στον κάδο του πλυντηρίου και βάζει μπροστά την συσκευή. Όταν τελειώσει η πλύση από τον κάδο αναδύεται ένας Κινέζος λευκός και πεντακάθαρος...>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2384758736451771519

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item