Widgets

ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΟΛΑΦΟΣ - 7.500 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ


Πολυνομοσχέδιο - κόλαφος: 6000 σελίδες μνημονιακού ξεπουλήματος και οικονομικού αφανισμού των Ελλήνων


Ούτε να εκτυπώσουν δεν μπορούν οι υπηρεσίες της βουλής το ογκωδέστατο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο του Σύριζα και σύμφωνα με πληροφορίες θα διανεμηθεί στους βουλευτές σε ηλεκτρονική μορφή (DVD).Είναι αμφίβολο ακόμα και αν θα καταφέρουν να το αναρτήσουν στην ιστοσελίδα της Βουλής, καθώς πρόκειται για ένα πολυνομοσχέδιο, που περιλαμβάνει 16 επιμέρους νομοσχέδια, συνολικού όγκου 6.000 σελίδων!
Ο πολυδιαφημισμένος "κόφτης" που είναι το μέσο των τοκογλύφων για την δέσμευση του εθνικού πλούτου της Ελλάδος πρόκειται να έρθει με τροπολογία - αλεξίπτωτο της τελευταίας στιγμής, καθώς ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η μορφή του στις δήθεν διαπραγματεύσεις με τους τοκογλύφους - δανειστές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόματος μηχανισμός (κόφτης) θα λειτουργεί ως εξής: Τον Απρίλιο κάθε έτους ανακοινώνονται τα στοιχεία της Eurostat για το προηγούμενο έτος. Αν η Ελλάδα βρίσκεται εντός των στόχων της συμφωνίας, κανένα απολύτως μέτρο δεν λαμβάνεται. Αν η Ελλάδα βρίσκεται κάτω του στόχου που έχει τεθεί, τότε θα εκδίδεται προεδρικό διάταγμα με το οποίο θα μειώνονται οι δαπάνες σε συγκεκριμένους κωδικούς. Σε περίπτωση εφαρμογής του μηχανισμού αυτή θα αφορά στους ήδη συμφωνημένους από το καλοκαίρι δημοσιονομικούς στόχους.
Τι περιλαμβάνει το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο
Φορολόγηση του ενεργητικού όλων των Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ). Αυτό σημαίνει πως για πρώτη φορά οι ΑΕΔΑΚ, οι ΑΕΕΑΠ και οι ΑΕΕΧ θα φορολογηθούν «πάνω» στο ενεργητικό τους και σε κάποιες περιπτώσεις η επιβάρυνση είναι ιδιαίτερα σημαντική.
- Έρχονται αλλαγές στη φορολογία των Ι.Χ. αυτοκινήτων και των λοιπών οχημάτων από την 1η Ιουνίου 2016 και συγκεκριμένα: α) Ο υπολογισμός του τέλους ταξινόμησης θα γίνεται με βάση τη λιανική τιμή (προ φόρων) και τις εκπομπές ρύπων, με προοδευτική αναπροσαρμογή των συντελεστών. Στο τέλος ταξινόμησης θα ενσωματωθεί και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης.
β) Υπολογισμό τεκμηρίων διαβίωσης με βάση τις λιανικές τιμές πώλησης.
Επιβολή τέλους 5% στους λογαριασμούς σταθερής τηλεφωνίας, από την 1η Ιουνίου ή από τη νέα χρονιά.
- Επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στον εισαγόμενο καφέ, από την 1/1/2017.Οι επιβαρύνσεις στη λιανική θα ξεπερνούν το 20%.
Αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα. Η βενζίνη θα αυξηθεί 5 λεπτά το λίτρο, ενώ το πετρέλαιο κίνησης περίπου 8 λεπτά το λίτρο.
- Αυξήσεις στους φόρους που επιβαρύνουν τις τιμές των τσιγάρων. Εκτιμάται ότι η αύξηση θα είναι 1 ευρώ στο πακέτο.
- Ειδικός φόρος κατανάλωσης στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και συγκεκριμένα στα υγρά που θα επιφέρει αύξηση 1 ευρώ στο μπουκαλάκι.
Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στην μπίρα και κατάργηση του ειδικού καθεστώτος έκπτωσης 50% στον ΕΦΚ για τις εταιρείες οινοπνευματωδών ποτών που εδρεύουν στα Δωδεκάνησα, από την 1η Ιουνίου.
Αύξηση του βασικού συντελεστή ΦΠΑ από το 23% στο 24% από την 1η Ιουλίου 2016.
- Επιβολή τέλους 10% στη συνδρομητική τηλεόραση, από την 1η Ιουλίου ή από τον Ιανουάριο του 2017.
Επιβολή τέλους ανά διανυκτέρευση στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, από το 2018.
- Αύξηση του φόρου στα μικτά κέρδη των τυχερών παιγνίων, όλων των εταιρειών, από το 30% στο 35%. ΠΗΓΗ
Ο «κόφτης» ως εχέγγυο των διεθνών τοκογλύφων για το ξεπούλημα της Πατρίδας


Η ταχύτητα με την οποία η νυν συγκυβέρνηση ψηφίζει όλα όσα απαιτούν οι διεθνείς τοκογλύφοι είναι χαρακτηριστική της προθυμίας τους να εξυπηρετήσουν το αφεντικό τους προκειμένου να συνεχίζουν να γεύονται, ως γνήσια λιγούρια, το μέλι της εξουσίας.
Τώρα που οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πέταξαν, ως περιττή πλέον, την μάσκα της κοινωνικής ευαισθησίας και απεκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο, ως στυγνά εξουσιαστικά παχύδερμα, είναι γι αυτούς πολυτέλεια να φτιάχνουν χωριστά νομοθετήματα και να «κουράζονται» με απανωτές κοινοβουλευτικές διαδικασίες και ψηφοφορίες.

Ένα «ναι σε όλα» αρκεί. Το ίδιο θα συμβεί και το βράδυ της Κυριακής με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, προκειμένου στις 24 Μαΐου η κυβέρνηση να δείξει στο Eurogroup στα αφεντικά της πόσο καλή και υπάκουη είναι. Σύμφωνα με την κυβερνητική προπαγάνδα, η νέα αναδιάρθρωση του χρέους (την οποία μέχρι πρότινος παρουσίαζαν ως σίγουρη) είναι απαραίτητη προκειμένου να αισθανθούν ασφάλεια και σιγουριά οι επενδυτές και να εισρεύσουν κατά κύματα στην επικράτεια ενός κράτους μονίμως γονατισμένου από την λαίλαπα των συνεχιζόμενων Μνημονίων.
Τώρα, όμως, όχι μόνο δεν υπάρχει αναδιάρθρωση του χρέους, αλλά μόνο μια υπόσχεση για πιθανή αναδιάρθρωση το 2018, υπό όρους μάλιστα, ενώ επιπλέον υπάρχει και ο περιβόητος «κόφτης», ο οποίος θεωρητικά θα μπορούσε να θεωρηθεί παράγοντας αβεβαιότητας και ανασφάλειας.
Με δεδομένο, όμως, ότι ο «κόφτης» αφορά τους μισθούς και τις συντάξεις, θεωρείται από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους πολιτικούς υπηρέτες τους ως άλλου είδους παράγοντας σταθερότητας!
Μια σταθερότητα, φυσικά, η οποία αφορά την θέληση (και) των συριζαίων να παραχωρήσουν πλήρως την Εθνική Κυριαρχία της Χώρας, να ξεπουλήσουν την δημόσια περιουσία του Τόπου και να φτωχοποιήσουν στο έπακρο το σύνολο του Ελληνικού Λαού.    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Ηλίας Κασιδιάρης προς συριζαίους: Με το προδοτικό Μνημόνιο ολοκληρώνετε το ξεπούλημα της Πατρίδας μας!Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής την προδοτική συγκυβέρνηση, η οποία με το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο ολοκληρώνει το ξεπούλημα της Πατρίδας που ξεκίνησαν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις.
Η προδοτική νεομνημονιακή συγκυβέρνηση του Σύριζα ξεπουλά μέσω του υπερταμείου αποκρατικοποίησεων στην κυριολεξία τα πάντα: ύδρευση, δίκτυα μεταφορών, αεροδρόμια, ενέργεια και κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας.
Μέσω του προδοτικού Μνημονίου οι ξένοι τοκογλύφοι έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν πλήρως την εθνική οικονομία και τις ελληνικές τράπεζες.
Ο πολυδιαφημισμένος "κόφτης" θα μπορεί να κόβει κονδύλια από την Εθνική Άμυνα, αλλά θα αφήνει στο απυρόβλητο τα έσοδα των "νταβατζήδων" από τα δημόσια έργα.
Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης έκλεισε την ομιλία του καταδεικνύοντας την υποκρισία των πολικάντηδων που διατηρούν εν μέσω μια πρωτοφανούς κρίσης τα προκλητικά τους προνόμια.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του taxis ένας ελεύθερος επαγγελματίας και ένας βουλευτής με το ίδιο εισόδημα δεν φορολογούνται το ίδιο, αλλά ο ελεύθερος επαγγελματίας πληρώνει τετραπλάσιο φόρο! ΠΗΓΗ

Σκληρή πολεμική Χρυσής Αυγής κατά ξεπουλημένων συριζαίων για το νέο ανθελληνικό Μνημόνιο


Σκληρή αντιπαράθεση με τους ανθέλληνες νεομνημονιακούς συριζαίους που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας έχουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου ήρθε το πολυνομοσχέδιο - έκτρωμα. Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης είχε φραστικό επεισόδιο με τον συριζαίο προεδρεύοντα Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος καταστρατήγησε όλες τις διαδικασίες και το Σύνταγμα.
Η συζήτηση συνεχίζεται σε κλίμα έντασης λόγω των συνεχόμενων παραβιάσεων του κανονισμού και των διαδικασιών από τους συριζαίους. Η Χρυσή Αυγή ζήτησε να διακοπεί άμεσα η παρούσα προδοτική διαδικασία
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος κατήγγειλε την διαδικασία με την προσχηματική κλήση φορέων.
Ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς κατήγγειλε τον ερχομό του πολυνομοσχεδίου - εκτρώματος στην Βουλή τα μεσάνυχτα. ΠΗΓΗ


Το πολυνομοσχέδιο τερατούργημα ξεπουλά τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους
Το χρονικό ενός προαναφερθέντος θανάτου. Έτσι θα μπορούσε να ονομαστεί το πολυνομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε χθες στην Βουλή και αποτελεί ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο, που ετοιμάζουν για την Πατρίδα μας.

Έτσι, λοιπόν, την μεταφορά σχεδόν όλης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου για 99 χρόνια στο Κατοχικό Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, που θα ονομάζεται Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών και Περιουσίας, αλλά στην πραγματικότητα θα διοικείται από τους Ευρωπαίους δανειστές μας, προβλέπει το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο.
Ο νέος φορέας θα έχει μετοχικό κεφάλαιο 40.000.000 ευρώ και μορφή εταιρίας συμμετοχών, με άμεσες θυγατρικές το σημερινό Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ), το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) και την προς σύσταση Εταιρία Δημοσίων Συμμετοχών (ΕΔΗΣ), στην οποία θα μεταφερθούν μετοχές που κατέχει το Δημόσιο σε ΔΕΚΟ και άλλες εταιρίες. Με την “απορρόφηση” της ΕΤΑΔ, το Κατοχικό Ταμείο αποκτά την κυριότητα και νομή όλων των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο και τα διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ, με εξαίρεση μόνο αιγιαλούς, παραλίες και παρόχθιες εκτάσεις, υδροτόπους, περιοχές Ramsar και Natura, αρχαιολογικούς χώρους και αμιγώς δασικές εκτάσεις.
Το 50% των κερδών του Κατοχικού Ταμείου θα διατίθεται για την αποπληρωμή του χρέους και το υπόλοιπο για τις επενδύσεις του, οι οποίες όμως θα καθορίζονται από τους πιστωτές μας, αφού αυτοί θα έχουν τον έλεγχο του φορέα. Τα πάντα θα ελέγχονται από το 5μελές Εποπτικό Συμβούλιο, του οποίου ο πρόεδρος και ακόμα ένα μέλος θα επιλέγονται από την Κομισιόν και τον ESM. Το Εποπτικό θα εκλέγει και θα διορίζει το διοικητικό συμβούλιο και θα επιλέγει τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο, για τον οποίο ο υπουργός Οικονομικών θα εκφέρει απλή γνώμη!
Θα ήταν πολύ εύκολο να δοθεί η αποκλειστική ευθύνη στην συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (και) γι' αυτό το πολυνομοσχέδιο τερατούργημα, καθώς το πιο πιθανό είναι να ψηφιστεί μόνο απ' αυτήν. Μόνο που στην πραγματικότητα συνυπεύθυνες γι' αυτό το έκτρωμα είναι όλες εκείνες οι δυνάμεις του “συνταγματικού τόξου”, οι οποίες το περασμένο καλοκαίρι ψήφισαν “δαγκωτό” και με φανατισμό το τρίτο Μνημόνιο, στο οποίο εμπεριέχεται και το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Πάνδημη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα των Ελλήνων του Πόντου - Φωτορεπορτάζ

Με την μαζική συμμετοχή Εθνικιστών πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ακριτών Πόντου στις Αχαρνές εκδήλωση Τιμής και Μνήμης (ΒΙΝΤΕΟ) για τα 353 χιλιάδες θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού.
Όπως κάθε χρόνο η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης απέτισε φόρο Τιμής στα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας από τα αιμοδιψή στίφη των τούρκων.,,,>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
Απόλυτο χάος: Λαθραία τσιγάρα, ναρκωτικά και οίκος ανοχής από τους λαθρομετανάστες στην Ειδομένη 

Το απόλυτο χάος επικρατεί στον πρόχειρο καταυλισμό των χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ειδομένη. Διακίνηση ανθρώπων, λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών ήταν μέχρι πρόσφατα τα πιο διαδεδομένα αδικήματα, στα οποία προστέθηκε και η πορνεία!  Στην πώληση ναρκωτικών το πάνω χέρι έχουν ομάδες Μαροκινών και Τυνήσιων, στο παρεμπόριο Σύρiοι και στη διακίνηση ατόμων Αφγανοί και Πακιστανοί.


Όσον αφορά στην πορνεία, πρωταγωνιστές είναι Μαροκινοί και Ιρακινοί, οι οποίοι εκμεταλλεύονται γυναίκες που ζουν μόνες τους.  Μάλιστα έχουν μετατρέψει δύο χώρους στην Ειδομένη σε αυτοσχέδιους οίκους ανοχής. Οι χώροι που χρησιμοποιούνται είναι ένα εγκαταλελειμμένο βαγόνι τρένου και ένα δωμάτιο κτιρίου που τελεί υπό κατάληψη.
  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.. ΝΕΑ ΛΑΊΛΑΠΑ ΦΟΡΩΝ - ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ


Παραιτήθηκε ο αστυνομικός διευθυντής Χίου λόγω της έκρυθμης κατάστασης με τους λαθρομετανάστες

Το πόσο ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση στην Χίο (και όχι μόνον) με την λαθρομετανάστευση, αποδεικνύεται και από την ξαφνική παραίτηση του αστυνομικού διευθυντή της Χίου, Ανδρέα Δαμίρη, την Πέμπτη το πρωί, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην πλέον αστυνομικός διευθυντής της Χίου φέρεται να δήλωσε στο στενό του περιβάλλον ότι “έφτασε στο αμήν με το προσφυγικό πρόβλημα”.
Για να φτάσει στο σημείο να παραιτηθεί από την νευραλγική θέση του ο άνθρωπος αυτός, είναι ολοφάνερο ότι έφτασε στα όριά του.
Έχοντας “δεμένα τα χέρια”, με την κυβέρνηση και τις κράτος εν κράτει ΜΚΟ των “αλληλέγγυων”, και των “αντιρατσιστών” να του δημιουργούν συνεχή εμπόδια στην τήρηση της τάξης στο νησί και την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων, δεν του έμεινε άλλος τρόπος διαμαρτυρίας και αντίδρασης εκτός από την παραίτηση.    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: ΜΕΣΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» – ΕΞΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!

Μπορεί η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου να είναι εντελώς ασυνεπής στις προεκλογικές της υποσχέσεις προς τους Έλληνες, είναι όμως συνεπέστατη στις υποσχέσεις της προς τους λαθρομετανάστες!

Έτσι, αιτήσεις εγγραφής για τη νέα σχολική χρονιά, γραμμένες στα αραβικά, παρέλαβαν τις τελευταίες ημέρες δεκάδες βρεφονηπιακοί σταθμοί σε ολόκληρη τη χώρα καθώς το υπουργείο Παιδείας του ντρούλη-χοντρούλη Φίλη θέτει άμεσα σε εφαρμογή το πρόγραμμά ένταξης των παιδιών των «προσφύγων» στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Τα φυλλάδια συνοδεύονται από εγχειρίδιο επικοινωνίας με τους αλλοδαπούς γονείς καθώς και από ένα λεξικό με βασικούς όρους της αραβικής γλώσσας, η δε σχετική οδηγία προλογίζεται με το «καλωσορίσατε» προς τους γονείς των υποψηφίων μαθητών.

Όπως καταλαβαίνετε, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς δεν χωράνε όλοι! Οπότε, θα προτιμούνται τα «προσφυγόπουλα», ως έχοντα «άμεση ανάγκη», κι αν στο τέλος περισσέψει και καμιά θέση, θα γίνονται δεκτά και –ελάχιστα- ελληνόπουλα. Τι θα γίνουν τα υπόλοιπα; Ας κόψουν το λαιμό τους οι Έλληνες γονείς τους, να βρουν λεφτά να τα στείλουν σε ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς!  ΠΗΓΗ

Αποκαλύπτοντας την απάτη της αριστεράς


Η αναρρίχηση  της “πρώτη φορά Αριστερά” κομματικής οντότητας του ΣΥΡΙΖΑ στον εξουσιαστικό θώκο έφερε στην επιφάνεια την λέξη και την έννοια “Αριστερά”, όχι μόνο ως συγκεκριμένη κομματική παράταξη, αλλά ως γενικότερος πολιτικός όρος.
“Πρώτη φορά Αριστερά”, “αριστερή κυβέρνηση”, “αριστερή παρένθεση”, “γνήσια αριστερά”, “μεταλλαγμένη αριστερά”, “αριστερά μέτρα”, “αριστερό μνημόνιο” και άλλες συναφείς εκφράσεις έγιναν αντικείμενο χαρακτηρισμών και συζητήσεων. Μέσα από την κατάχρηση του όρου “αριστερά”, αυτό το οποίο γίνεται επί της ουσίας αντιληπτό είναι ότι κανένας δεν γνωρίζει συγκεκριμένα και με σαφήνεια τι ακριβώς σημαίνει και εκφράζει αυτός ο πολιτικός όρος (ή και αφορισμός), αφού, ανάλογα με το αντικείμενο, λαμβάνει κάθε φορά διαφορετική ερμηνεία και σημασία.
Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται ουσιαστικά για πολιτικό ορισμό, ούτε σηματοδοτεί κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία, η οποία να έχει θέσεις δημιουργίας και όχι καταστροφικές αναφορές (π.χ. εθνομηδενισμός), αλλά αποτελεί ένα μόρφωμα της παγκοσμιοποίησης με..>>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαγωνισμός αμερικανοδουλείας για τον αγωγό ΤΑΡ ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔΗταν μόλις πριν από τριετία όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατείγγελλε το ενδεχόμενο έργων κατασκευής του αγωγού ΤΑΠ, μιλώντας για «εξυπηρέτηση αμερικανικών συμφερόντων» και «αδιαφάνεια». Βεβαίως, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε εξουσία έχει εξελιχθεί στον καλύτερο εξυπηρετητή των αμερικανικών συμφερόντων στην ευρύτερη περιοχή.
Η εξουσία έχει πολύ «μέλι» και για να μπορείς να το γεύεσαι πρέπει να γλείφεις ταυτόχρονα και αυτούς που σε έφεραν και σε κρατούν στην εξουσία, είτε αυτοί είναι οι ΗΠΑ είτε οι εταίροι και οι δανειστές. Φαίνεται, όμως, ότι οι πρωτοβουλίες αυτές του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν στην αντίδραση της ΝΔ, η οποία διακατέχεται από το σύνδρομο της «απατημένης συζύγου».
Έτσι, λοιπόν, σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «Η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που οραματίστηκε, σχεδίασε και δρομολόγησε η Νέα Δημοκρατία. Σήμερα, ο κ. Τσίπρας υποκλίνεται στο έργο αυτό. Τρέχει λαχανιασμένος να εγκαινιάσει ένα έργο που ο ίδιος συνειδητά χτυπούσε και συστηματικά υπονόμευε».
Αυτός ο διαγωνισμός αμερικανοδουλείας και εξάρτησης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ αποτελεί μια ακόμη τρανή, όσο και θλιβερή, απόδειξη της πλήρους εξάρτησης των συστημικών δυνάμεων του «συνταγματικού τόξου» από ξένες δυνάμεις που επιβουλεύονται την Εθνική Κυριαρχία της Χώρας.  Διαβάστε επίσης: Τα συμφέροντα της Τουρκίας εξυπηρετεί ο αγωγός ΤΑΡ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η ανθελληνική κυβέρνηση συνέλαβε και απαγόρευσε τη μετάβαση του Ρώσου καθηγητή Dugin στο Άγιο Όρος!

Συνειδητό σαμποτάζ των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας από τους υποτακτικούς του ΝΑΤΟ και των διεθνών τοκογλύφων
Δραματικές κι επικίνδυνες διαστάσεις για τα εθνικά μας συμφέροντα φαίνεται να παίρνει η πλήρης υποταγή της συγκυβέρνησης στους διεθνείς τοκογλύφους και τον αμερικανικό παράγοντα, αφού πλέον ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι ανίκανοι να κρατήσουν έστω και τα προσχήματα ως προς την άσκηση εξωτερικής και διπλωματικής πολιτικής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Ποιος είναι ο φίλος της Ελλάδος και της Χρυσής Αυγής, Αλεξάντερ Ντούγκιν
Νέο δείγμα της υποτέλειας τους αποτελεί η είδηση για την σύλληψη του Ρώσου πανεπιστημιακού και συμβούλου του Πούτιν, Αλεξάντρ Ντούγκιν, ο οποίος χθες το απόγευμα κατά τη μετάβαση του από τη Μόσχα στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη από τις τοπικές αρχές οι οποίες των ενημέρωσαν πως δεν του επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα, χωρίς ωστόρο να διευκρινιστούν οι λόγοι για μια τόσο προκλητική και παράλογη απόφαση. Ο καθηγητής Ντούγκιν μετέβη στη Θεσσαλονίκη για με τελικό προορισμό το Άγιο Όρος, για να καλύψει την επικείμενη επίσκεψη του Πούτιν στον ιερό αυτό χώρο στα τέλη Μαΐου..>>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!!

ΣΟΚ στην Σάμο: Αλγερινοί «πρόσφυγες» βίασαν Σομαλή μέσα στο δημοτικό πάρκο!


Μια πολύ σημαντική είδηση πέρασε είτε στα «ψιλά» της ενημέρωσης είτε στην πλήρη αποσιώπησή της. Μιλάμε για την περίπτωση του βιασμού μιας Σομαλής από δύο Αλγερινούς στην Σάμο. Ένα από τα ελάχιστα ΜΜΕ που ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό ήταν η «Δημοκρατία», η οποία υπό τον τίτλο «Ομαδικός βιασμός 32χρονης Σομαλής από νεαρούς Αλγερινούς (!) στη Σάμο» έγραψε τα εξής:
«Μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της Σάμου προκάλεσε η είδηση της σύλληψης δύο νεαρών Αλγερινών για τον βιασμό μιας 32χρονης από τη Σομαλία! Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής στο δημοτικό πάρκο, στην πόλη της Σάμου. Οι δράστες φέρεται ότι επιτέθηκαν στην 32χρονη, την απομόνωσαν και με την απειλή βίας την εξανάγκασαν σε συνουσία και σε άλλες ασελγείς πράξεις. Το θύμα, λίγη ώρα αργότερα, κατάφερε – παρότι σε άθλια κατάσταση – να περπατήσει μέχρι το κοντινό περίπτερο και να ζητήσει τη βοήθεια του ιδιοκτήτη, ο οποίος ειδοποίησε την Άμεσο Δράση.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, οι αστυνομικοί προσήγαγαν δύο υπόπτους, υπηκόους Αλγερίας, 19 & 22 ετών, οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες, όμως το θύμα τους αναγνώρισε και αναμένεται να οδηγηθούν, σήμερα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.
Όπως έγινε γνωστό, δράστες και θύμα διέμεναν στο hot spot του νησιού. Μπορούσαν, ωστόσο, να κινούνται ελεύθερα και έξω από αυτό, καθώς έχουν υποβάλλει αίτημα χορήγησης ασύλου, δίχως όμως να έχουν λάβει, μέχρι στιγμής, απάντηση. Στην περίπτωση που καταδικαστούν, ωστόσο, τους περιμένει είτε η φυλάκιση είτε η απέλαση και η επαναπροώθηση στη χώρα εκκίνησης».
Χρειάζεται, άραγε να πούμε περισσότερα; Ας σταθούμε, μόνο στο ότι οι δύο αυτοί «πρόσφυγες» κυκλοφορούσαν ελεύθεροι και άνετοι στο νησί, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια των κατοίκων της Σάμου.
Το γεγονός, μάλιστα, ότι σε μια τόσο σημαντική είδηση έπεσε ένα βαρύ πέπλο σιωπής δείχνει ότι η διατήρηση των στερεότυπων της καθεστωτικής πολιτικής ορθότητας βρίσκεται για κάποιους πάνω από την επιβεβλημένη ενημέρωση για τέτοιες αποτρόπαιες ενέργειες.


Νέα επεισόδια στην Ειδομένη: Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με πέτρες σε Αστυνομικούς - Έσπρωξαν μέχρι και βαγόνι! ΒΙΝΤΕΟ

Δύο αστυνομικοί τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων
Περίπου 300 άτομα έσπρωξαν εγκαταλελειμμένο βαγόνι προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι αντέδρασαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.
Το απόλυτο χάος επικρατεί στον καταυλισμό της Ειδομένης. Για ακόμη μια φορά εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές με τους λαθρομετανάστες να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις κατά των Αστυνομικών Δυνάμεων.  
Μεγάλη ένταση επικράτησε την Τετάρτη το απόγευμα στον καταυλισμό της Ειδομένης, όταν μία ομάδα λαθρομεταναστών συγκρούστηκε με δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας. Λίγο μετά τις 20:00, περίπου 300 άτομα επιχείρησαν να μετακινήσουν ένα εγκαταλελειμμένο βαγόνι προς τους αστυνομικούς. Οι τελευταίοι αντέδρασαν με χρήση χημικών, διαλύοντας προσωρινά την ομάδα των επιτιθέμενων...>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!!

Η ανθελληνική κυβέρνηση μαθαίνει στους Έλληνες αστυνομικούς στην Θράκη βουλγαρικά!


Αστυνομικοί που υπηρετούν στην Θράκη μαθαίνουν… βουλγαρικά, στο πλαίσιο συνεργασίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με το Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Μάλιστα, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων στελεχών της Αστυνομίας.
Τα σεμινάρια παρακολούθησαν συνολικά (21) αστυνομικοί. Το περίεργο είναι ότι εκτός από τη γλώσσα, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ενταγμένο και το μάθημα «Ιστορία και πολιτισμός της σύγχρονης Βουλγαρίας».
Από πού κι ως που άραγε;
Καλό είναι ν’ αφήσουν αυτά τα κόλπα οι πολιτικοί απόγονοι των βουλγαροκομιτατζήδικων συμμοριών ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ που μας κυβερνούν, γιατί το πολιτικό τους μητρώο είναι πολύ λερωμένο!  ΠΗΓΗ
Ξύπνησαν και οι βούλγαροι: Φράχτες και τάφρους ετοιμάζουν στα σύνορα για να αντιμετωπίσουν τους «πρόσφυγες»

Την στιγμή που χώρες όπως τα σκόπια και η βουλγαρία προστατεύουν τα σύνορά τους με κάθε δυνατό τρόπο, η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ συνεχίζει την εγκληματική πολιτική των ανοιχτών συνόρων, έχοντας μετατρέψει την πατρίδα μας σε ένα απέραντο "hot spot".
Στόχος της βουλγαρικής κυβέρνησης είναι να εμποδιστούν οι λαθρομετανάστες και να μετριάσουν οι αντιδράσεις των πολιτών της γείτονας χώρας
Η κυβέρνηση της Βουλγαρίας σχεδιάζει να ανοίξει τάφρους και να υψώσει φράκτες στα σύνορά της με Ελλάδα και Τουρκία για να εμποδίσουν τους λαθρομετανάστες, που θα θελήσουν να εισέλθουν στο έδαφός της, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Bild.
Η βουλγαρική κυβέρνηση εξετάζει, σύμφωνα με την έκθεση του GASIM, «την κατασκευή ενός φράκτη στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα», έστω και τμηματικά. Επιπλέον υπάρχει η σκέψη να κατασκευαστούν και άλλοι φράκτες στα βουλγαροτουρκικά σύνορα έως το καλοκαίρι του 2016. Πρόκειται για μια επέκταση συνολικού μήκους 160 χιλιομέτρων.
Η έκθεση του Κέντρου Kοινής Aνάλυσης και Στρατηγικής της Παράτυπης Μετανάστευσης (GASIM), αναφέρει πως οι αριθμοί των λαθρομεταναστών προς τη Βουλγαρία παραπέμπουν σε σημαντικά «κενά ελέγχου κατά την είσοδο» στη χώρα και σε έντονες «δραστηριότητες διακινητών».
Επίσης, τονίζεται ότι ιδίως λόγω της οικονομικής αδυναμίας της χώρας υφίσταται ο βραχυπρόθεσμος κίνδυνος «να επιβαρυνθεί υπέρμετρα» η βουλγαρική αστυνομία, η οποία έχει ήδη ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά μέσα.
Τα σχεδιαζόμενα μέτρα θεωρούνται κατά την Bild αποτέλεσμα των έντονων αντιδράσεων Βουλγάρων πολιτών στα σύνορα. ΠΗΓΗ

Οι προκλητικοί πράκτορες της Άγκυρας, μετά τον ψευτομουφτή θέτουν ζήτημα Θράκης

Χρειάστηκαν να περάσουν μόλις λίγες ημέρες από τις εκ νέου προκλητικές δηλώσεις του ψευτομουφτή της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, ώστε επισήμως πλέον η Άγκυρα να ευθυγραμμιστεί πλήρως μαζί του.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών χαρακτήρισε, για μια ακόμη φορά, την μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης ως “τουρκική”, υποστηρίζοντας ότι η “αισιόδοξη προσέγγιση” την οποία παρουσιάζουν οι Έλληνες Αξιωματούχοι “απέχει πολύ από την παρούσα κατάσταση της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης, η οποία επιθυμεί να απολαύει των μειονοτικών δικαιωμάτων”.
Πολύ περισσότερο, μάλιστα, κατηγορεί την Ελλάδα ότι “αγνοεί τις υποχρεώσεις που έχει έναντι της μειονότητας”. Είναι ολοφάνερος ο στόχος του τούρκου εκπροσώπου. Μιλώντας για “δικαιώματα της μειονότητας”, εννοεί επί της ουσίας ότι επιθυμεί την πλήρη αποχώρηση του Ελληνικού Κράτους από την Θράκη και την διαμόρφωση ενός καθεστώτος “αυτονομίας”.
Με απύθμενο θράσος καλεί την Ελλάδα να μην τηρεί τον νόμο όσον αφορά στην ανάδειξη των θρησκευτικών ηγετών της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά να αφήνει ανεξέλεγκτο τον κάθε ψευτομουφτή, όργανο του τουρκικού επεκτατισμού. Ομιλώντας για αυτοδιοίκηση των “ιδρυμάτων” εννοεί ότι θέλει να αποσπάσει τα μειονοτικά σχολεία από την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας και να τα θέσει υπό τον έλεγχο του πολυπλόκαμου τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, το οποίο πρέπει ΑΜΕΣΑ να κλείσει, αφού η ύπαρξή του δυναμιτίζει το κλίμα στην περιοχή.
Βεβαίως, η Τουρκία “βρίσκει και τα κάνει”, αφού το Ελληνικό κράτος ούτε στα πιο στοιχειώδη ζητήματα δεν δικαιολογεί την ύπαρξη και την κυριαρχία του στο Ελληνικό έδαφος της Θράκης.
Οι τούρκοι, συνεπικουρούμενοι από έναν εσμό ντόπιων προωθητών των απόψεών τους, προωθούν τα επεκτατικά τους σχέδια στην Θράκη, γνωρίζοντας ότι η εκάστοτε εγχώρια κυβέρνηση του “συνταγματικού τόξου” όχι απλώς κοιμάται βαριά, αλλά... ροχαλίζει κιόλας.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
Απίστευτη τουρκική πρόκληση: Ζητούν την ισόβια κάθειρξη (!) Έλληνα πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας
Η συνεχής υποχωρητικότητα των εγχώριων πολιτικάντηδων του «συνταγματικού τόξου» έναντι των τούρκων έχει οδηγήσει τους "γείτονες" σε απίστευτου μεγέθους προκλήσεις. Έτσι, λοιπόν, σε άλλη μια προκλητική ενέργεια προχώρησαν οι Τούρκοι ζητώντας την καταδίκη και μάλιστα σε δις ισόβια Έλληνα πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας υποστηρίζοντας ότι κατέρριψε τουρκικό F-16 στο Αιγαίο το 1996.
Το αίτημα κατέθεσαν τα παιδιά του Τούρκου πιλότου Ναίλ Ερντογάν, το αεροσκάφος του οποίου κατέπεσε στις 8 Οκτωβρίου 1996 νότια της Χίου επικαλούμενοι τη δικογραφίας που έχει σχηματιστεί από την τουρκική δικαιοσύνη. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Hurriyet το γραφείο του γενικού εισαγγελέα στην Άγκυρα ολοκλήρωσε την έρευνα μελετώντας στοιχεία απο τα ραντάρ και καταγεγραμμένες συνομιλίες που έλαβε από το τουρκικό γενικό επιτελείο. Στο φάκελο, σύμφωνα με την εφημερίδα, περιλαμβάνονται και οι συνομιλίες με τον Έλληνα πιλότο όπως τις παρουσίασε ο συγκυβερνήτης του Ερντογάν, ο οποίος διασώθηκε στο περιστατικό του 1996...>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Εδώ θα τον εκτελούσαν! Δήλωση Αυστραλού υπουργού: Αμόρφωτοι και αγράμματοι οι μετανάστες που ζητούν άσυλο

Μια άποψη, η οποία είναι προφανές ότι απαγορεύεται να ειπωθεί στην Χώρα μας, έστω και σαν αστείο, προξενεί τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον των πολιτών στην Αυστραλία. Στην διαπίστωση ότι η πλειονότητα των μεταναστών που ζητούν άσυλο στην Αυστραλία είναι αγράμματοι και αμόρφωτοι προέβη ο υπουργός Μετανάστευσης της χώρας, Πήτερ Ντάτον.
Οι περισσότεροι από αυτούς δεν ξέρουν ούτε να διαβάζουν, ούτε να μετρούν, ούτε να γράφουν έστω και στην γλώσσα τους, πόσω μάλλον στα αγγλικά”, δήλωσε. Πρόσθεσε δε ότι “οι περισσότεροι θα κατέληγαν στις ουρές των ανέργων για τα επιδόματα κοινωνικής ή υγειονομικής ασφαλίσεως”, και κατέληξε λέγοντας ότι αυτό “θα ήταν ένα τεράστιο κόστος, δεν εξυπηρετεί δε σε τίποτα να εξωραΐζουμε την κατάσταση”.
Στην Αυστραλία ασκείται μια σκληρή μεταναστευτική πολιτική, με προφανή σκοπό να διαφυλαχθούν τα σύνορά της και η ασφάλεια των κατοίκων της. Δεν χρειάζεται να σκεφτούμε τι θα γινόταν εδώ αν την συγκεκριμένη δήλωση την έκανε κάποιος εγχώριος υπουργός, για την κατάσταση με τους λαθρομετανάστες που επικρατεί στην Χώρα μας.
Είναι σίγουρο ότι θα υπήρχε δημόσια διαπόμπευση από τα ΜΜΕ, εξαναγκασμός σε παραίτηση και πολύ πιθανή πρόταση για παραπομπή σε δίκη από τα διάφορα “σαΐνια” του “αντιρατσισμού”, της “πολυπολιτισμικότητας” και του “πολιτικά ορθού λόγου”, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι άμεσα ή έμμεσα διάφορες συγκεκριμένες θεσμικές ιδιότητες και καρέκλες επιθυμούν να ποινικοποιήσουν ό,τι δεν συνάδει με τις επικίνδυνες για την Πατρίδα και τον Λαό φαντασιώσεις τους. Εννοείται, φυσικά, ότι “κάνουμε πλάκα”.
Γιατί στην Χώρα μας οι υπουργοί των κυβερνήσεων του “συνταγματικού τόξου” είτε ευχαριστούν τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν την Χώρα μας για να συνεχίσουν την ζωή τους (Π. Παυλόπουλος ως υπουργός της ΝΔ) ή θεωρούν ότι αυτοί είναι η μόνη “λύση” για να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της Χώρας (Ξυδάκης και Μουζάλας επί ΣΥΡΙΖΑ).
Δεν έχουν το αίσθημα πατριωτικής ευθύνης που έχει ο Αυστραλός ομόλογός τους για να πουν την σκληρή, αλλά σίγουρα πραγματική αλήθεια γύρω από το θέμα της λαθρομετανάστευσης.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3422193409446225019

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item