Widgets

ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.. ΝΕΑ ΛΑΊΛΑΠΑ ΦΟΡΩΝ - ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νομίζετε ότι τελείωσαν τα μέτρα; Ιδού το νέο μνημονιακό «πακέτο» που έρχεται στη Βουλή!

Νέο κύμα έμμεσων φόρων ετοιμάζει η κυβέρνηση την ώρα που ο ΦΠΑ αυξάνεται σε 24%, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. Το πακέτο που θα πάρει το δρόμο της Βουλής τις προσεχείς ημέρες φέρνει αυξήσεις σε ποτά, τσιγάρα, αλκοόλ, καύσιμα, καφέ, επιβολή τέλους σε συνδρομητική τηλεόραση, Διαδίκτυο και διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία.
Όπως προκύπτει από το προσχέδιο του επικαιροποιημένου μνημονίου μεταξύ Ελλάδας και Ε.Ε., και το οποίο επικαλείται η «Καθημερινή», από τον Ιούνιο του 2016 η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει σε αυξήσεις έμμεσων φόρων με στόχο την εξοικονόμηση 1% του ΑΕΠ:
• Αύξηση συντελεστή ΦΠΑ στο 24% από την 1η Ιουλίου με στόχο έσοδα 450 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι θα αυξηθούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που βρίσκονται στον συντελεστή 23% κατά μία ποσοστιαία μονάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ημερομηνία εφαρμογής του μέτρου ενδεχομένως να μετατεθεί για τον Ιανουάριο του 2018. Ειδικότερα θα αυξηθούν:
1. Τυποποιημένα είδη διατροφής (μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι, καφές, κακάο, αλλαντικά, μαρμελάδες, σοκολάτες, παγωτά, είδη ζαχαροπλαστικής, μπαχαρικά, προψημένο ψωμί, προμαγειρεμένα φαγητά, ψωμί του τοστ, φρυγανιές κ.ά.), αναψυκτικά – χυμοί.
2. Εστίαση (ταβέρνες, εστιατόρια) - catering.
3. Εισιτήρια μέσων μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, αεροπλάνα, πλοία κ.ά.) και κόμιστρα ταξί.
• Αναμόρφωση της φορολογίας Ι.Χ. (τέλη). Σύμφωνα με το προσχέδιο, αυτή θα περιλαμβάνει αναθεώρηση των χρεώσεων στη βάση της αξίας, κατάργηση του φόρου πολυτελείας στην αγορά και την αναμόρφωση του συστήματος έκπτωσης φόρου από το ατομικό εισόδημα για τα εταιρικά αυτοκίνητα. Το μέτρο αυτό θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιουνίου 2016.
• Αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε βενζίνη, ντίζελ για κίνηση και θέρμανση, LPG, κηροζίνη και αέριο. Οι αναπροσαρμογές των συντελεστών θα γίνουν από τον Ιούνιο του 2016.
• Αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στην μπίρα και κατάργηση της έκπτωσης 50% στα αλκοολούχα ποτά που ισχύει σήμερα στα Δωδεκάνησα. Το ανωτέρω μέτρο θα ενεργοποιηθεί τον Ιούνιο 2016.
• Αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε τσιγάρα και καπνό τον Ιούνιο του 2016. Επίσης, θα επιβληθεί φόρος και στα ηλεκτρονικά τσιγάρα (1η Ιανουαρίου 2017).
• Επιβολή φόρου στον καφέ από την 1η Ιανουαρίου του 2017.
• Επιβολή φόρου διανυκτέρευσης σε ξενοδοχεία άνω των δύο αστέρων και ενοικιαζόμενων άνω των δύο κλειδιών από την 1η Ιανουαρίου 2017. Δεν αποκλείεται το μέτρο να εφαρμοσθεί έναν χρόνο αργότερα.
• Επιβολή φόρου 35% στα έσοδα από τυχερά παιχνίδια. Ουσιαστικά πρόκειται για την αντικατάσταση του τέλος των 5 λεπτών του ευρώ στις στήλες παιχνιδιών του ΟΠΑΠ (το μέτρο περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες από τη Βουλή).
• Επιβολή φόρου 5% στο Ιντερνετ (broadband) και 10% στη συνδρομητική τηλεόραση από τον Ιούλιο του 2016.
• Αναπροσαρμογή των συντελεστών του ενιαίου φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) με στόχο την κάλυψη των απωλειών από τη μείωση των αντικειμενικών τιμών. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΟΧΙ στο ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΧΙ στο ΘΑΝΑΤΟ του ΕΘΝΟYΣ


Αποκάλυψη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνυπέγραψε την μνημονιακή δέσμευση του 2014 για τον “δημοσιονομικό κόφτη”Αυτό για το οποίο πανηγυρίζει σήμερα η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, δεν είναι παρά μια συντριπτική ήττα για την Εθνική οικονομία και μια άνευ προηγουμένου εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, αφού οι διεθνείς τοκογλύφοι θα μπορούν κατά το δοκούν να κόβουν μισθούς και συντάξεις των Ελλήνων.  ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ!!!

Το όνειδος των 153 κυβερνητικών βουλευτών που ψήφισαν το μνημονιακό (αντι)ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Οι λέξεις ντροπή και αίσχος είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν τους 153 κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι σύσσωμοι και συντεταγμένοι σαν πρόβατα στο μαντρί ψήφισαν “δαγκωτό” το νέο (αντι)ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Αρκετοί, μάλιστα, απ' αυτούς παριστάνουν για αρκετό χρονικό διάστημα τους “αντιρρησίες”, τους “προβληματισμένους”, τους “άτεγκτους”, λέγοντας κιόλας ότι το πιο πιθανό είναι να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο αυτό, γιατί αποτελούσε “κόκκινη γραμμή” και δεν το επέτρεπε η “αριστερή τους συνείδηση”!
Την Κυριακή το βράδυ είδαμε ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές επέδειξαν αντανακλαστικά τόσο εκπαιδευμένου σκύλου, όσο και αρκούδας χορεύτριας, σε συνδυασμό με την αντίσταση αρνιού λίγο πριν την σφαγή του. Κάνοντας συλλογική πράξη τον εξυπνακισμό του στυλ “λέμε και καμιά μ....α για να περνάει η ώρα”, ψήφισαν το χειρότερο μέχρι στιγμής (αντι)ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έχει περάσει, κάνοντας “πρόβα” για τα επόμενα μνημονιακά νομοσχέδια που θα έρθουν.
Η διατήρηση στην τόσο άνετη, βολική και καλοπληρωμένη κυβερνητική καρέκλα, με τους παχυλούς βουλευτικούς μισθούς να παντελονιάζονται κάθε μήνα νίκησε κατά κράτος τις “ενστάσεις” τους, τις οποίες ανέλυαν στους οργισμένους συμπατριώτες τους που τους ζητούσαν εξηγήσεις για την ολοκληρωτική μνημονιακή μεταστροφή της κυβέρνησης. Πιρουέτες “χάλι γκάλι”, “χούλα χουπ”, “μπόσα νόβα”, “τανγκό” και άλλες επιδέξιες χορευτικές κινήσεις αποτέλεσαν την ουσία της αντίδρασης των 153 βουλευτών το βράδυ της Κυριακής.
Όχι μόνο είναι κατάπτυστοι, αλλά φροντίζουν να το δικαιολογούν και με την αναλγησία που τους διέπει κατά την ώρα εξάσκησης του “καθήκοντος”. Το μόνο δικαιολογημένο “παράπονό” τους έγκειται στο ότι τώρα θα λουστούν μόνο αυτοί τις συνέπειες από την υπερψήφιση ενός νομοσχεδίου, το οποίο αποτελούσε προέκταση του τρίτου Μνημονίου που σύσσωμο το “συνταγματικό τόξο” ψήφισε το περασμένο καλοκαίρι...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΣυντριπτική ήττα των συριζαίων στο Eurogroup: Συμφώνησαν με τους διεθνείς τοκογλύφους οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων!

Μπορεί οι συριζαίοι να πανηγυρίζουν για να αποσείσουν από πάνω τους την κακή αύρα της υπερψήφισης των επαχθών και απεχθών μνημονιακών μέτρων το βράδυ της Κυριακής, όμως το συμπέρασμα από το χθεσινό Eurogroup είναι σαφές: υπέστησαν άλλη μία συντριπτική ήττα από τους διεθνείς τοκογλύφους και συμφώνησαν στη νομοθέτηση αισχρών νεοφιλελεύθερων μέτρων που θα πλήξουν τον Ελληνικό Λαό βάναυσα, αλλά με... χρονοκαθυστέρηση.
Συγκεκριμένα, οι συριζαίοι συμφώνησαν τη νομοθέτηση ενός μηχανισμού αυτόματης λήψης μέτρων, που θα περιλαμβάνουν οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων....>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Μνημόνιο, η μαρξιστική αριστερά και η φιλελεύθερη δεξιά
Ο εκπρόσωπος Τύπου στο Kontra Channel για επεισόδια στην Βουλή και τελευταίες εξελίξειςΟ εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel με τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεντεύξεις Συναγωνιστή Λαγού σε τοπικά ΜΜΕ Ροδόπης και Άργους - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Ίονιον Fm για τις τρέχουσες εξελίξεις - ΗΧΗΤΙΚΟ


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του κόμματος για την εθνική οικονομία και το λαθρομεταναστευτικό στο ionionfm.gr.   ΠΗΓΗ
Ο Μητσοτάκης είναι η καλύτερη εγγύηση για την συντήρηση του Σύριζα στην εξουσία


Η ιδεολογική πολιτική αδυναμία της φιλελεύθερης ΝΔ να αντιμετωπίσει τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και την Αριστερά γενικότερα, φαίνεται σε κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται.
Κατά την διάρκεια της πρόσφατης τοποθέτησής του στο Κοινοβούλιο ο Μητσοτάκης επέδειξε, για μια ακόμη φορά, το κόμπλεξ κατωτερότητας που διέπει τους φιλελεύθερους απέναντι στους αριστερούς. Συγκεκριμένα, ο Μητσοτάκης, απευθυνόμενος προς τον Τσίπρα, του είπε: “Εσείς ο γνήσιος αριστερός που κόβει το αφορολόγητο, αυξάνει τους άμεσους και έμμεσους φόρους, συντρίβει τους χαμηλοσυνταξιούχους, πλήττει τους πιο αδύναμους για τους οποίους δήθεν κόπτεται[...]”. Και συνέχισε ο επικεφαλής της ΝΔ: “Αλλά εσείς δεν είστε αριστερός. Οπορτουνιστής είστε, που θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην καρέκλα”.
Με απλά λόγια, ο “αντιμαρξιστής” Μητσοτάκης χαρακτηρίζει επί της ουσίας τον Τσίπρα ως “αποστάτη” από μια Αριστερά, η οποία, κατ' αυτόν, είναι μη οπορτουνιστική, αντιεξουσιαστική, αντιαυταρχική, μη αυθαίρετη και πλουραλιστική. Όλοι, βεβαίως, γνωρίζουμε ότι το εμπειρικό υλικό της Ιστορίας έχει αποδείξει ότι η διαδρομή της Αριστεράς έχει την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση. Σε μια επόμενη μάλιστα αποστροφή, ο Μητσοτάκης σημείωσε για την Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ: “Υπάρχουν δύο ειδών υπουργοί σε αυτή την Κυβέρνηση: Οι δήθεν ιδεολόγοι μιας απαξιωμένης Αριστεράς και οι γνήσιοι οπορτουνιστές της εξουσίας”.
Το μήνυμα που περνάει ο Μητσοτάκης είναι κατ' ουσίαν παραπλανητικό απέναντι στην αληθινή φύση της Αριστεράς, τρέφοντας ακόμη περισσότερο τα ενοχικά σύνδρομα κατωτερότητας των απανταχού φιλελευθέρων προς αυτήν. Οι ατάκες του Μητσοτάκη “Εσείς ο γνήσιος αριστερός”, “Αλλά εσείς δεν είστε αριστερός” και “μιας απαξιωμένης Αριστεράς”, δείχνουν το λανθασμένο μοντέλο με το οποίο οι φιλελεύθεροι αντιμετωπίζουν την Αριστερά. Αποδίδοντας ένα είδος διεστραμμένου “σεβασμού” απέναντι στην Αριστερά, κινούνται πάντοτε στο πλαίσιο “αναγνωρίζουμε και τιμούμε τους αγώνες της Αριστεράς”.
Αυτού του είδους η αντίληψη, από το 1974 και μετά, είναι που γιγάντωσε την Αριστερά, της παραχώρησε αρχικά την Ιδεολογική ηγεμονία και μετά την πολιτική εξουσία. Γι' αυτό και η ΝΔ είναι η πλέον ακατάλληλη για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και νικηφόρα τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και την Αριστερά.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Crash: Εμείς οι Χρυσαυγίτες εμπνεόμαστε μόνο από την Πίστη προς την Πατρίδα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Πάνω από 1,8 δισ. ευρώ μόνο για το 2015 τα έξοδα των λαθρομεταναστών σύμφωνα το Υπ.Εξ!

Μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής πήρε στην κατοχή της ένα πολύ σημαντικό έγγραφο, το οποίο αποκαλύπτει τις πραγματικές διαστάσεις του λαθρομεταναστευτικού για την ελληνική οικονομία.
Πρόκειται για άλλη μία επιτυχία του κοινοβουλευτικού έργου της Χρυσής Αυγής, η οποία συνεχίζει τον κοινοβουλευτικό της έλεγχο με πλειάδα ερωτήσεων προκειμένου να διεξαγάγει τεκμηριωμένη αντιπολίτευση και να έρθουν στο φως τα κακώς κείμενα του πολιτικού συστήματος.  
Η τεράστια επιβάρυνση για τη χώρα μας αποδεικνύεται από το Ενημερωτικό Σημείωμα της Γ4 Διεύθυνσης της Γ΄ Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Εξωτερικών, σύμφωνα με το οποίο: «Η Ελλάδα, ως χώρα στην πρώτη γραμμή υποδοχής στα ευρωπαϊκά εξωτερικά σύνορα λόγω γεωγραφικής θέσης, δέχθηκε μεικτές ροές (προσφυγικές και μεταναστευτικές) άνω των 900.000 ατόμων.Το κόστος υποδοχής και διαχείρισης των ροών ξεπερνά μέχρι στιγμής τα 1,8 δισ. ευρώ (άμεσες και έμμεσες δαπάνες και ζημίες από διαφυγόντα κέρδη). Βασική ελληνική επιδίωξη είναι η ευρωπαϊκή διαχείριση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών διά του επιμερισμού των βαρών, στη βάση της αλληλεγγύης και των αρχών του ανθρωπισμού.»
Την ώρα που πετσοκόβουν τον Έλληνα με αυξήσεις φόρων, περικοπές μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών, μοιράζουν αφειδώς χρήματα για την αποτυχημένη μεταναστευτική πολιτική.
Αντί να πράξουν το αυτονόητο. Να φυλάξουν τα σύνορα και να απελάσουν όσους δεν έχουν δικαίωμα παραμονής στη χώρα!  Ακολουθεί ολόκληρο το έγγραφο:..>>>> ΕΔΩ!!!


Όχι στην λογοκρισία κατά των Ελλήνων: Οι ομιλίες των Συναγωνιστών Λαγού, Παναγιώταρου και Μπαρμπαρούση 

Σε μια ακόμη απαράδεκτη άρση ασυλίας κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για πολιτικές ομιλίες προχώρησε το "συνταγματικό τόξο" αποδεικνύοντας πως στην χώρα μας η τρίτη πολιτική δύναμη συνεχίζει να υφίσταται πολιτικές διώξεις.
Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός κάλεσε όλους τους "δημοκράτες" βουλευτές να διαβάσουν το κατάπτυστο κατηγορητήριο το οποίο εγκαλεί τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τα αδικήματα της "ρίψης φέιγ βολάν", "πρωτοσέλιδα εφημερίδων" και πολιτικές ομιλίες! Πρόκειται για ξεκάθαρη πολιτική δίωξη και φρονήματος. Η Χρυσή Αυγή όμως θα αντισταθεί στην "αστυνομία σκέψεως" και θα συνεχίζει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος κατέδειξε την υποκρισία και την γελοιότητα της διαδικασίας με την οποία γίνεται μια ακόμη άρση ασυλίας κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής για πολιτικούς λόγους. Συγκεκριμένα, ανέγνωσε το απαράδεκτο κατηγορητήριο από το οποίο αποδεικνύεται η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής τόνισε πως είναι τιμή του να γίνεται άρση ασυλίας για το γεγονός πως δήλωσε ότι η "Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και το ίδιο πράγμα θα επαναλάβει και στην αίθουσα του δικαστηρίου. ΠΗΓΗ
Αύξηση της μικροεγκληματικότητας λόγω «προσφύγων» - Ετοιμοπόλεμη η ΕΛ.ΑΣ. παρά τη μνημονιακή λαίλαπα και την συστηματική απαξίωση από τους πολιτικάντηδες

Τα επίσημα στοιχεία της εγκληματικότητας για το 2015 έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, με μία αναλυτική έκθεση της οποίας η μελέτη μπορεί να οδηγήσει σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.
Αυτό που παρατηρείται, κοιτώντας τα επίσημα στοιχεία και αποτυπώνεται στην έκθεση είναι ότι «συνεχίζει και αυτό το έτος να παρατηρείται μετατόπιση στους λεγόμενους «εύκολους στόχους» ή στόχους «χαμηλού ρίσκου», καθώς οι ληστείες και κλοπές - διαρρήξεις σε στόχους «υψηλού ρίσκου» έχουν μειωθεί αισθητά.»
Κοινώς, έχουμε μείωση των ληστειών σε τράπεζες και συναφείς στόχους και έχουμε μία εκρηκτική αύξηση των μικροκλοπών. Συγκεκριμένα, το 2015 διαπράχθηκαν σε όλη την Επικράτεια (4.316) ληστείες, έναντι (3.800) το έτος 2014. Επίσης διαπράχθηκαν (338) απόπειρες ληστείας, έναντι (223) που είχαν καταγραφεί το 2014...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!!

Όλα τα κομφόρ! Βόλτες στην Ακρόπολη για λαθρομετανάστες


Όπως φαίνεται, ο υπουργός Πολιτισμού Μπαλτάς πήρε στα σοβαρά τον χαρακτηρισμό μας «εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες» για τους λαθρομετανάστες και… ξενάγησε καμιά εκατοστή «προσφυγάκια» (με μαντίλες…) στην Ακρόπολη, με αφορμή την ημέρα της Ευρώπης.
Και με την ευκαιρία, έκανε και λίγο «αντιρατσιστικό» κήρυγμα, μιλώντας εξ’ ονόματος του ελληνικού λαού – αλλά… χωρίς να τον ρωτήσει αν συμφωνεί ή όχι:
«Οι Έλληνες θέλουμε να δείξουμε ότι η φιλοξενία ανάμεσα σε λαούς δεν είναι μόνο υλική αλλά και ηθική, ιστορική. Θέλουμε η Ευρώπη να ξαναβρεί τις συγκριτικές αξίες της δημοκρατίας, της ανοχής, της αναγνώρισης του άλλου χωρίς διακρίσεις φυλής, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού».
(ΥΓ): Καλά τον ελληνικό λαό, δεν τον ρώτησε. Μήπως ρώτησε τα «προσφυγάκια, αν συμφωνάνε με τα περί «δημοκρατίας», «διακρίσεων» κ.τ.λ. που ξεφούρνισε; Γιατί, δε νομίζουμε να συμφωνάνε… ΠΗΓΗ
Σύντομα και στην Ελλάδα: Τα λεωφορεία του Λονδίνου θα διαφημίζουν τον ΑλλάχΔεν πρόλαβε καν να κάνει δηλώσεις ο νέος μουσουλμάνος δήμαρχος Λονδίνου και ήδη άρχισε να αφήνει δείγματα ισλαμικής γραφής και πρόκλησης εναντίον των ιθαγενών πληθυσμών της Γηραιάς Ηπείρου.
Συγκεκριμένα, τα γνωστά διπλά λεωφορεία του Λονδίνου θα φέρουν επιγραφή «Δόξα στον Αλλάχ» κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, είχε απαγορευτεί αντίστοιχη διαφήμιση της αγγλικανικής εκκλησίας, γεγονός που δείχνει το πόσο προσχηματική είναι η δήθεν ανεξιθρησκεία και «ανοχή» της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η όλη ιστορία χρηματοδοτείται από την μουσουλμανική ΜΚΟ Islamic Relief, και δεν θα περιοριστεί μόνο στο Λονδίνο αλλά θα επεκταθεί και στο Manchester,στο Birmingham, στο Λέστερ και στο Bradford.
Ποιά είναι η συγκεκριμένη ΜΚΟ;
Islamic Relief Worldwide: Ισλαμιστική οργάνωση «φιλανθρώπων», η οποία εδρεύει στην Αγγλία και κατηγορείται για την χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων, σε σημείο μέχρι και η HSBC της Λίστας Λαγκάρντ προχώρησε σε «πάγωμα» των λογαριασμών της. Δραστηριοποιείται επίσης στην Λέσβο και χρηματοδοτείται από το ελλαδικό προτεκτοράτο.   ΠΗΓΗ
Μακελειό στο Μόναχο: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από επίθεση “πρόσφυγα” που φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ»


Σε κατάσταση επιφυλακής για επικείμενες διευρυμένες τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών βρίσκεται η Γερμανία, μετά το περιστατικό που συνέβη το πρωί σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Μόναχο.  Άντρας νεαρής ηλικίας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς στον σταθμό Grafing ,με τα γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι υπάρχει ένας νεκρός και τρεις τραυματίες.  Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, σύμφωνα με τις μαρτυρίες φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», γεγονός το οποίο εφόσον ισχύει παραπέμπει ευθέως σε ισλαμική τρομοκρατία. 
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η ανασφάλεια και ο τρόμος από την ανεξέλεγκτη δράση των τζιχαντιστών εξαπλώνονται σε όλη την Ευρώπη, με την Ελλάδα βεβαίως σε καμία περίπτωση να μην μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της απρόσβλητο από τέτοιου είδους τρομοκρατικές ενέργειες.  Η μετατροπή της Χώρας μας  από τους ψευτοανθρωπιστές «αλληλέγγυους» σε κέντρο ερχομού και διαμονής αναρίθμητων λαθρομεταναστών  εγκυμονεί αναμφίβολα κινδύνους, οι οποίοι δεν αποτρέπονται ούτε με ευχολόγια ούτε με παραπλανητική ενημέρωση γύρω από το «προσφυγικό» ζήτημα.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Στρατηγός Γιώργος Επιτήδειος: Η δήθεν μείωση των λαθρομεταναστευτικών ροών

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται, από επίσημα κυρίως χείλη, φωνές ανακουφίσεως ότι έχουν μειωθεί αισθητά οι μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία προς τα ελληνικά νησιά. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται πως άρχισε να λειτουργεί αποτελεσματικά η πρόσφατη συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία. Είναι αλήθεια πως τον προηγούμενο μήνα Απρίλιο, μειώθηκε ο αριθμός των λαθρομεταναστών από την Τουρκία. Μόλις 3.360 σε σχέση με τις 27.000 περίπου που είχαν έλθει κατά τον Μάρτιο. Όμως, “φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας”. "Δαναοί" στην προκειμένη περίπτωση είναι η ΕΕ και η Τουρκία...>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
Τελείωσε η «παράσταση»: Επανέναρξη των εργασιών στις Σκουριές Χαλκιδικής αποφάσισε ο Σκουρλέτης!
Μετά από μήνες παλινωδιών και λεκτικών λεονταρισμών που παρέπεμπαν στην έφοδο στα χειμερινά ανάκτορα από τους μπολσεβίκους, έφτασε η ώρα οι συριζαίοι να κάνουν άλλη μία περίτεχνη πολιτική κωλοτούμπα.
Θυμόμαστε τα άπειρα ψηφίσματα και τις σχέσεις βουλευτών του Σύριζα με τους αναρχικούς που προέβαιναν σε κακουργήματα στις Σκουριές Χαλκιδικής. Εν τέλει αυτή η κατάσταση κατέληξε στην αναστολή της άδειας λειτουργίας των μεταλλείων στην περιοχή, εν μέσω επαναστατικών πανηγυρισμών από την κυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου.
Αυτό που απαιτούταν, προκειμένου να λήξει η «επανάσταση» ήταν να απεργήσουν οι δημοσιογράφοι εν μέσω ενός σημαντικού νομοσχεδίου. Όλα ήταν εναρμονισμένα: οι δημοσιογράφοι δεν θα προέβαλλαν την κωλοτούμπα και ακόμα και αν κάποιος την αντιλαμβανόταν αυτή θα ήταν ελάχιστη μπροστά στην ψήφιση του αριστερού μνημονίου. Έιχε έρθει ώρα να πιάσει δουλειά ο... Σκουρλέτης.
Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι την επανέναρξη των εργασιών στις Σκουριές ανακοίνωσε και επίσημα το πρωί της Δευτέρας η Eldorado Gold μετά την παραλαβή από το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος της άδειας έγκρισης τροποποίησης της τεχνικής μελέτης για το συγκεκριμένο έργο.
Να θυμίσουμε έτσι για την ιστορία ένα παλαιότερο δημοσίευμα της κομματικής εφημερίδας του Σύριζα για «να ζήσουμε να θυμόμαστε» την «επανάσταση»:
"Το δίκαιο των πολυετών ανυποχώρητων αγώνων ενάντια στην εξόρυξη χρυσού για την υπεράσπιση των κοινωνικών αναγκών, την προστασία του περιβάλλοντος, των τοπικών φυσικών διαθεσίμων και του μέλλοντος των κατοίκων της περιοχής θα νικήσει», διαμηνύει το Τμήμα Οικολογίας- Περιβάλλοντος-Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την έγκριση δόμησης για την κατασκευή του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές από την «Ελληνικός Χρυσός».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή πήρε ξεκάθαρη θέση. Η Κ.Ε. με ψήφισμά της, ομόφωνο ψήφισμα του 1ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη και μέλη του στη Χαλκιδική - ενεργά μέλη του κινήματος στην πρώτη γραμμή του αγώνα -, τοπικοί βουλευτές και όχι μόνο, αλλεπάλληλες παρεμβάσεις στη Βουλή και δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα, έχουν επανειλημμένως καταστήσει περισσότερο από σαφές ότι η καταστροφή που λαμβάνει χώρα στις Σκουριές θα σταματήσει από την κυβέρνηση της αριστεράς», προσθέτει το Τμήμα Οικολογίας- Περιβάλλοντος-Χωρικού Σχε


διασμού." ΠΗΓΗ

Άντε και καλά... σαράντα!

Οι σταλινικοί της Κύπρου απειλούν με πενταετή φυλάκιση τον Σφακιανάκη, επειδή είπε την αλήθεια για τους λαθρομετανάστες 


Μετά το «πόρισμα» των σταλινίσκων (ευρισκομένων στην σύγχρονη εποχή στην υπηρεσία του αμερικανοσιωνισμού…) της «Επιτροπής Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας» της Κύπρου –με αφορμή συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στο ΡΙΚ- ότι η ελευθερία της έκφρασης είναι «επικίνδυνη για την κοινωνία», ήρθαν και οι απειλές για φυλάκιση του δημοφιλούς τραγουδιστή!


Μάλιστα, έβγαλαν και την απόφαση για την ποινή: 5 χρόνια φυλάκιση! Προφανώς, για να μην… κουράζονται οι δικαστές!
Ιδού η σχετική απειλητική δήλωση του αρχισταλίνα, γενικού γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης, ε, συγνώμη, της «Επιτροπής Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας»: «Αυτά κρίθηκαν πολύ ρατσιστικά με βάση τον κώδικα που τον ετοίμασαν οι εκδότες, οι δημοσιογράφοι, οι ιδιοκτήτες των καναλιών. Δεν είναι κάτι ιδιωτικό είναι μια πρωτοβουλία και των δημοσιογράφων για την αυτορρύθμιση των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων. Ο νόμος εδώ στην Κύπρο προβλέπει ποινή φυλάκισης 5 ετών για προβολή ρατσιστικών απόψεων». Ζήτω η… «δημοκρατία»!
Ελένη Ζαρούλια: Η Χρυσή Αυγή στηρίζει έμπρακτα την Ελληνίδα μητέρα 
Η βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια μίλησε στην Ολομέλεια την Βουλής για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελληνίδα μητέρα στην κοινωνία. ΠΗΓΗ
Έτοιμος ο Μητσοτάκης να δώσει «γη και ύδωρ» στους διεθνείς τοκογλύφουςΜπορεί ο Μητσοτάκης να θεωρεί ότι βρίσκεται στην χώρα των λωτοφάγων και να νομίζει ότι απευθύνεται σε λοβοτομημένους, οι οποίοι προφανώς θα έχουν ξεχάσει με τι πάθος ψήφιζε το καλοκαίρι το τρίτο Μνημόνιο, αλλά η αντιπολιτευτική (για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους) τακτική του απέναντι στη νέα φοροκαταιγίδα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην «αγκαλιά» των «σκληρών» του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο μιας σειράς συναντήσεων που θα έχει με ηγέτες, όπως η Άνγκελα Μέρκελ, ο Αλέν Ζιπέ, ο Νικολά Σαρκοζί κ.α. Εκεί, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα διαπιστώσει διά ζώσης τι σημαίνει να σκύβεις το κεφάλι, αλλά και το εάν ο Αλέξης Τσίπρας απολαμβάνει ακόμη την εμπιστοσύνη ηγετών που ιδεολογικά-θεωρητικά-ήταν απέναντί του.
Βέβαια, την πρώτη «κρυάδα» ο Μητσοτάκης την έχει ήδη εισπράξει στο Λαϊκό Κόμμα, αλλά και με τις πιέσεις που έχει δεχτεί για να δεσμευτεί για την υλοποίηση των στόχων, τους οποίους το κόμμα του είχε ψηφίσει στο Τρίτο Μνημόνιο. Ο Μητσοτάκης, δηλαδή, είναι καταδικασμένος στο να συνεχίσει την σκληρή μνημονιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση κατά την οποία κερδίσει τις επόμενες εκλογές.
Οι όποιες επισκέψεις, επαφές και συναντήσεις του νυν αρχηγού της Ν.Δ. με τους ευρωπαίους ηγέτες έχουν να κάνουν με την προσπάθειά του να τους πείσει για την σιγουριά των προθέσεών του να μην δημιουργήσει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα στην επιχείρηση υφαρπαγής της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας και της πλήρους φτωχοποίησης του Λαού της. Μοιάζει ως κακόγουστο και μακάβριο ανέκδοτο οποιαδήποτε σκέψη «αντίστασης» του νεοφιλελεύθερου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. στους διεθνείς τοκογλύφους. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να δείξει ότι μπορεί να φανεί αυτός ως καλύτερος διαχειριστής των μνημονιακών συμφερόντων στην Χώρα μας από τον Τσίπρα.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Αναρχικό ανέκδοτο: 4 Ιρανοί, 3 Γάλλοι, 2 Ελβετοί και ένας 1 ΑυστριακόςΜοιάζει με ανέκδοτο, αλλά είναι η τραγελαφική πραγματικότητα των μπαχαλάκηδων των Εξαρχείων, οι οποίοι δρουν υπό την προστασία και προς την εξυπηρέτηση της κυβέρνησης των μπολσεβίκων. Στα χθεσινά αναμενόμενα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος που είχαν για ακόμη μια φορά ως αποτέλεσμα την πλήρη καταστολή κάθε λαϊκής αντίδρασης έγιναν 14 συλλήψεις.
Το αξιοπερίεργο είναι η ταυτότητα των συλληφθέντων μπαχαλάκηδων, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας στους 14 που συμμετείχαν στα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος και στο "άβατο" των Εξαρχείων συμπεριλαμβάνονται 4 Ιρανοί, 3 Γάλλοι, 2 Ελβετοί, ένας Αυστριακός και μία Κύπρια.
Γίνεται για ακόμη μια φορά σαφές πως οι ομάδες των μπαχαλάκηδων αποτελούνται από "αλληλέγγυους" πράκτορες που δρουν προς εξυπηρέτηση βρώμικων συμφερόντων.
Το γελοίο είναι πως η είδηση αναπαράγεται και από ιστοσελίδες φιλικά προσκείμενες προς την κυβέρνηση, οι οποίες θέλουν να αναπαράγουν το κλίμα πως... η φιλολαϊκή συγκυβέρνηση βάλλεται από ξένες δυνάμεις.  ΠΗΓΗ  Πόσο κουτόχορτο πια; 

Οι αλβανοί συνεχίζουν τις ανθελληνικές παρεμβάσεις σε χωριά της Χειμάρρας

Πατώντας πάνω στην πλήρη ανυπαρξία της προάσπισης των εθνικών δικαιωμάτων των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, η αλβανική κυβέρνηση του Έντι Ράμα συνεχίζει την προκλητική στάση της απέναντι στους Έλληνες της Χειμάρρας.
Πρώτος στόχος (χρόνια τώρα) είναι το χωριό Δρυμμάδες, προπύργιο του Ελληνισμού στην περιοχή, που ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο υφίσταται συνεχείς επιθέσεις κρατικών, παρακρατικών και άλλων στοιχείων, προκειμένου να καμφθεί το φρόνημα των κατοίκων. Θυμίζουμε την «επιδρομή» ένοπλων Αλβανών, που μπήκαν στο χωριό ξημερώματα πυροβολώντας στον αέρα το βράδυ του ποδοσφαιρικό αγώνα Αλβανίας – Σερβίας στο Βελιγράδι (Οκτώβριος 2014) και ανάγκασαν πολλούς από τους Έλληνες κατοίκους να βγουν έξω από τα σπίτια τους για να τους εκδιώξουν.
Σε δεύτερο στάδιο οι επιθέσεις είχαν στόχο το θρησκευτικό φρόνημα των κατοίκων, όπως το γκρέμισμα του παρεκκλησίου του Αγίου Αθανασίου, με πρόσχημα «αρχαιολογική ανασκαφή», η οποία ουδέποτε έγινε και ουδέν εύρημα αποκάλυψε.
Σε τρίτο στάδιο, οι επιθέσεις κρατικών - παρακρατικών στράφηκαν στις ιδιοκτησίες γης και στις ακίνητες περιουσίες των Χειμαρριωτών στην περιοχή. Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε μετά το τριήμερο του Πάσχα, όταν η πολεοδομική υπηρεσία της αλβανικής αστυνομίας ξεκίνησε τις διαδικασίες κατεδάφισης κτιρίων στα χωριά Δρυμμάδες και Βουνό της περιοχής Χειμάρρας.
Οι κατεδαφίσεις αποτελούν συνέχεια ανάλογων ενεργειών της προηγούμενης εβδομάδας στα δύο αυτά Ελληνοχώρια της Βορείου Ηπείρου. Σύμφωνα με το σχέδιο (που πατάει στο σαθρό νομικό καθεστώς το οποίο διέπει τους τίτλους ιδιοκτησίας) έχει προγραμματιστεί η κατεδάφιση 48 σπιτιών, επιχειρήσεων και άλλων κατασκευών.
Όλα αυτά αποτελούν ένα μόνο μέρος της συνεχούς προκλητικής στάσης των αλβανών σε βάρος των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, τόσο στην Χειμάρρα όσο και αλλού. Ήταν πριν λίγο χρονικό διάστημα όταν η αλβανική Βουλή προωθούσε νομοσχέδιο αποκλεισμού των ελληνικής καταγωγής αλβανών πολιτών από τα εκλογικά τους δικαιώματα, αν δεν δηλώνουν μόνιμη κατοικία στην περιοχή, στερώντας έτσι από τους Βορειοηπειρώτες το δικαίωμα της ψήφου.  
Όσο η εγχώρια κυβέρνηση όσο και οι λοιποί συμμετέχοντες στο «συνταγματικό τόξο» κρατούν εντελώς παθητική στάση, αποθρασύνονται ακόμη περισσότερο οι ανθέλληνες αλβανοί, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι μπορεί να τρομοκρατούν τους Βορειοηπειρώτες και να παραβιάζουν τα εθνικά και ατομικά δικαιώματά τους δίχως την παραμικρή αντίδραση από την πλευρά της Ελλάδας.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2988956968616280906

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item