Widgets

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ - ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Ανεργία: Πάντα πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα των Μνημονίων

Στοιχεία για την ανεργία στις χώρες της Ε.Ε., έδωσε η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία – Eurostat. Φυσικά, δεν είχαμε καμία… ανησυχία, μη χάσουμε την πρωτιά, που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία το ποσοστό της ανεργίας διαμορφώθηκε στο 24,4% τον Ιανουάριο του 2016 (ήτοι 1,16 εκατομμύριο, 21,1% για τους άνδρες και 28,7% για τις γυναίκες) ελαφρά αυξημένο από το 24,3% του Δεκεμβρίου 2015.
Και βέβαια, αυτά είναι τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας στις χώρες της ΕΕ. Τα χαμηλότερα σημειώθηκαν στην Τσεχία (4,1%) και στη Γερμανία (4,2%).
Επιπλέον, ανοδική πορεία είχαμε και στα ποσοστά της ανεργίας των νέων (όπου «νέοι» θεωρούνται οι κάτω των 25 ετών), από 49,3% το Δεκέμβρη του 2015 σε 51,9% τον Γενάρη. Εννοείται βεβαίως, ότι κι εδώ είμαστε πρώτοι και μάλιστα με διαφορά – με δεύτερη την Ισπανία (45,5%) και τρίτη την Κροατία (39%). Τα χαμηλότερα ποσοστά καταγράφονται στη Γερμανία (6,9%), την Τσεχία και τη Μάλτα (9,8%).
Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Μνημονίων, ψοφοδεξιών κι αριστερών!  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ: «ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ να ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ!» ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ


Στήνουν σκηνικό τρόμου: Σε «κόκκινο συναγερμό» βάζουν τη χώρα για να περάσουν το τέταρτο μνημόνιοΡεπορτάζ επί των σχεδίων που αναπτύσσει το κυβερνητικό επιτελείο σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», τώρα που πλησιάζει η ώρα της κρίσεως.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ γίνονται συνεχείς συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Υπ. Εσωτερικών, Κουρουμπλή, του Υπ. ΠροΠο, Τόσκα, του Πάνου Καμμένου και φυσικά του Αλέξη Τσίπρα, ώστε να καταστροθεί ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσεως. Στις συσκέψεις αυτές συμμετέχουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, της ΕΥΠ και άλλων υπηρεσιών.
Η συζήτηση, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, περιστρέφεται γύρω από την εφαρμογή του άρθου 48 του Συντάγματος περί κηρύξεως της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας...>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
Φόρους για  όλους περιλαμβάνει το νέο πακέτο των 5,4 δισ. ευρώ που φέρνει η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ μέσα στον Μάιο


Αυτοί είναι οι φόροι των 3,6 δισ. ευρώ που έρχονται μετά τη συμφωνία με τους δανειστές
Ως γνωστό τα 2/3 από το «βασικό» πακέτο μέτρων των 5,4 δισ. ευρώ θα προέλθουν από αύξηση των άμεσων φόρων (υπολογίζονται 1.8 δισ. ευρώ) και την αύξηση έμμεσων φόρων με στόχο επίσης πρόσθετα έσοδα 1,8 δισ. ευρώ. Η συμφωνία στο 94% των μέτρων που αναλογούν στα 5,4 δισ. ευρώ (3% του ΑΕΠ ) έχει οριστικοποιήσει δύο δυσάρεστες εκπλήξεις για τη συντριπτική πλειοψηφία των φορολογούμενων, αφού θα ισχύσουν από την επομένη της ψήφισης του νέου φορολογικού νόμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => Τροποποιήσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο φέρνει η κυβέρνηση με εξοντωτικούς φόρους για όλους - Αυξήσεις φωτιά και για τους χαμηλόμισθους!
Η πρώτη είναι η μείωση του αφορολόγητου από τα 9.505 στα 9.090 ευρώ για νοικοκυριά με δύο παιδιά και πάνω, στα 8.640 ευρώ στα νοικοκυριά με ένα παιδί και στα 8.182 ευρώ για νοικοκυριά χωρίς παιδιά και τα μονοπρόσωπα νοικοκυριά, δηλαδή τους ανύπαντρους και τις ανύπαντρες. Οι επιπτώσεις από τον συγκεκριμένο μέτρο θα είναι άμεσες, αφού θα ισχύουν για τα εισοδήματα του 2016. Αυτό σημαίνει ότι οι μισθωτοί θα δουν άμεσα να αυξάνεται η παρακράτηση από τους μισθούς τους και μάλιστα αναδρομικά από 1/1/2016.
Η δεύτερη οδυνηρή έκπληξη είναι η αύξηση του υψηλού συντελεστή ΦΠΑ από το 23% στο 24% που αναμένεται να συμπαρασύρει προς τα πάνω τις τιμές σε μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες
Σε γενικές γραμμές, πάντως, οι αλλαγές που έρχονται στους άμεσους φόρους είναι:>>>>>> ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
Η κυβέρνηση εκδικείται τους αγρότες: Αναδρομικές αυξήσεις έως 39% στις ασφαλιστικές εισφορές!Αποτελειώνουν τους αγρότες, αυξήσεις φωτιά στις εισφορές!
Στο ασφαλιστικό που φέρνει προς ψήφιση στην βουλή η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ προβλέπονται αναδρομικές αυξήσεις στις εισφορές που θα επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο την οικονομική κατάσταση του αγροτικού κόσμου της χώρας. Στόχος Τσίπρα και Καμμένου, κατ' εντολή των ξένων, είναι η καταστροφή των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας και ειδικά των αγροτών που είναι η ψυχή της Ελλάδος!
Οι αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές θα είναι σταδιακές και αναδρομικές, καθώς ξεκινούν από το δεύτερο εξάμηνο του 2015 και φτάνουν μέχρι το 2022, όταν πλέον ο κάθε αγρότης θα πληρώνει για σύνταξη και υγεία το 26,95% του εισοδήματός του. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του κυριακάτικου Τύπου, η σωρευτική αύξηση από φέτος μέχρι και το 2022 αγγίζει το 39% για έναν αγρότη που είναι σήμερα ενταγμένος στην τρίτη ασφαλιστική κατηγορία και θα δηλώνει ετήσιο εισόδημα μέχρι 4.923 ευρώ.

Το προσχέδιο του Ιανουαρίου έκλεινε νωρίτερα (2019) τη μεταβατική περίοδο και όριζε ως κατώτατο ασφαλιστέο εισόδημα τα 5.626 ευρώ, δηλαδή το 80% του 10πλάσιου του κατώτατου μισθού. Στο τελικό κείμενο, το κατώτατο πλαφόν έπεσε στο 70% του 10πλάσιου του κατώτατου μισθού (4.923), αλλά δεν υιοθετήθηκε τελικά η μόνιμη κλίμακα εισφορών στο 16% του εισοδήματος, λόγω ενστάσεων των δανειστών. Συνεπώς, το πρώτο «καπέλο» για τους ασφαλισμένους αγρότες έρχεται με τις εισφορές του β’ εξαμήνου του 2015, καθώς αυξάνεται κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες η εισφορά για τη σύνταξη. Έτσι οι ασφαλισμένοι στην τρίτη ασφαλιστική κατηγορία θα πληρώσουν μόνο για σύνταξη 436 ευρώ για το β’ εξάμηνο του 2015 και 871 ευρώ για ολόκληρο το 2016.
Τι θα πληρώσουν έως το 2022
Από το 2017 οι εισφορές των 620.000 ασφαλισμένων στον ΟΓΑ αγροτών συνδέονται με το εισόδημα και αυξάνονται εμπροσθοβαρώς με μια μεταβατική περίοδο έξι ετών. Έτσι το 2017 οι αγρότες θα πληρώσουν το 18,73% του εισοδήματός τους σε εισφορές και το 2018 θα καταβάλουν το 21,84%, το 2019 το 24,95%, το 2020 το 25,95%, το 2021 το 26,45% και από το 2022 το 26,95%.  ΠΗΓΗ

Κύμα εγκληματικότητας από “προσφυγάκια” πλήττει τη Μυτιλήνη - Ανάστατοι οι κάτοικο


Ανησυχία προκαλεί στις αστυνομικές αρχές το φαινόμενο των επανειλημμένων κρουσμάτων κλοπών που φέρονται να έχουν διαπράξει Bορειοαφρικανοί λαθρομετανάστες στη βόρεια πλευρά της Μυτιλήνης.
Στο σύνολό τους έχουν βγει από hot spot της Μόριας, αφού έχουν υποβάλει αίτημα ασύλου και έχει παρέλθει το 25ήμερο που ορίζει ο νόμος χωρίς το αίτημά τους να εξετασθεί, οπότε και αφήνονται ελεύθεροι.
Τη Μεγάλη Πέμπτη συνελήφθησαν επτά Αλγερινοί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς. Όπως προέκυψε από τη δικογραφία, μπήκαν σε περίφρακτο χώρο της δημοτικής πλαζ Τσαμάκια, προκαλώντας φθορές, συνολικής αξίας 300 ευρώ. Ένας απ' αυτούς κατηγορήθηκε και για το αδίκημα της κλοπής, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει από μαγαζί, τσαντάκι ενός 32χρονου θαμώνα, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και διάφορα άλλα προσωπικά του έγγραφα.
Λίγο μετά την Ανάσταση, συνελήφθη άλλος ένας 29χρονος Αλγερινός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε κλέψει ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, από μία 46χρονη υπάλληλο ενός καταστήματος.
Χθες το πρωί συνελήφθη Ιρανός κατηγορούμενος για κλοπή αυτοκινήτου, ενώ λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν Αλγερινοί κατηγορούμενοι για δυο κλοπές τσαντών με κινητά και μικρά χρηματικά ποσά.  ΠΗΓΗ

Περικοπές σε Υγεία, συντάξεις και αμυντικές δαπάνες περιλαμβάνει το προληπτικό πακέτο των 3,6 δισ. των συριζαίων

Περικοπές παντού! Μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών, νέες περικοπές στην Υγεία και στην Άμυνα.
Τα 3,6 δισ. του νέου πακέτου μέτρων περιλαμβάνουν μόνο περικοπές και στο στόχαστρο μπαίνει κυρίως το δημόσιο. Οι δανειστές δεν δέχονται σε καμία περίπτωση να υπάρξουν επιπλέον φόροι, δέχονται μόνο, όπως άλλωστε απαιτούν εδώ και χρόνια να υπάρξει μόνο κατάργηση, πλήρης μάλιστα, των φοροαπαλλαγών, και αυτή τη φορά να υπάρξει, αν χρειαστεί, με το πρόσθετο πακέτο μέτρων δραστική μείωση των δαπανών.
Ο προληπτικός λογαριασμός, λοιπόν θα περιλαμβάνει απολύσεις στο Δημόσιο τομέα, κλείσιμο φορέων που θεωρείται ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, μειώσεις μισθών των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και μειώσεις στις ήδη καταβαλλόμενες κύριες συντάξεις οι οποίες με το νέο ασφαλιστικό δεν «πειράζονται». Μιλάμε δηλαδή για μειώσεις στις κύριες και όχι πλέον μόνο για τις επικουρικές ενώ ταυτόχρονα το πακέτο με τα προληπτικά μέτρα θα περιλαμβάνει και αναθεώρηση των κοινωνικών παροχών. 
Ακόμη, γερό ψαλίδι θα πρέπει να μπει και στις αμυντικές δαπάνες ενώ θα ζητηθεί εξορθολογισμός των κονδυλίων για την Υγεία, επομένως νέες περικοπές. ΠΗΓΗ

Σύριζα και Ανέλ εξοντώνουν τους ελεύθερους επαγγελματίες: Φόροι και εισφορές θα ξεπερνούν το 50% του εισοδήματος!

Το εκρηκτικό κοκτέιλ εισφορών και φόρων που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο φέρνει μεγάλες επιβαρύνσεις για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους που φτάνουν ακόμα και το 58% για τα μεσαία και υψηλά εισοδήματα.
Ελεύθεροι επαγγελματίες ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ με εισόδημα άνω των 15.000 ευρώ και επιστήμονες με εισοδήματα άνω των 22.000 ευρώ θα επιβαρυνθούν σημαντικά με το νέο ασφαλιστικό αφού από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα πληρώνουν εισφορές 20% για σύνταξη 6,95% για υγεία, 7% για επικούρηση και 4% για εφάπαξ εφόσον προβλέπεται αντίστοιχη παροχή στον κλάδο τους.
Συνολικά οι επιβαρύνσεις θα φθάνουν στο 37,95% μόνο για την ασφάλιση ενώ θα ξερνούν το 50% σε συνδυασμό με τη φορολογία.
Για παράδειγμα ένας ελεύθερος επαγγελματίας με 15.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα
• Ασφαλιστικές εισφορές (20% για σύνταξη, 6,95% για ασθένεια και 7% για επικουρική ασφάλιση): 5.092,5 ευρώ.
• Φόρος εισοδήματος: 2.179,65 ευρώ
• Ειδική εισφορά αλληλεγγύης: 66 ευρώ.
• Τέλος επιτηδεύματος: 650 ευρώ.
Συνολική επιβάρυνση εισοδήματος (ασφαλιστικές εισφορές + φόροι): περίπου 8.000 ευρώ ευρώ ή το 52,8% του ετήσιου εισοδήματος χωρίς να περιλαμβάνεται η προκαταβολή φόρου!
Ακόμα και η περίπτωση των μειωμένων ασφαλιστικών εισφορών στους νέους ελεύθερους επαγγελματίες - επιστήμονες για 5 χρόνια θεωρείται ασφαλιστική οφειλή που πρέπει να εξοφλήσει o ασφαλισμένος προκειμένου να συνταξιοδοτηθεί.
Σύμφωνα με τις επαγγελματικές ενώσεις χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες θα οδηγηθούν σε λουκέτα ή σε διακοπή εργασιών, κλείνοντας τα βιβλία τους καθώς το ασφυχτικό πλαίσιο δημιουργεί αντικίνητρα για την άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας. Ταυτόχρονα, σημειώνουν ότι τα νέα μέτρα της κυβέρνησης θα αυξήσουν τη φοροδιαφυγή ενώ θα μειώσουν σημαντικά την εισπραξιμότητα και των ασφαλιστικών εισφορών.  ΠΗΓΗ
«Αλληλεγγύη» με το αζημίωτο: Είκοσι ευρώ το κεφάλι παίρνουν στο υπό κατάληψη ξενοδοχείο City Plaza

Συγκλονιστικές ήταν οι δηλώσεις της πρώην «αλληλέγγυας» και νυν «αγανακτισμένης» ιδιοκτήτριας του υπό κατάληψη ξενοδοχείου City Plaza, Αλίκης Παπαχελά, στην γνωστή εφημερίδα.
Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου City Plaza, καταγγέλλει ότι πίσω από την κατάληψη του ξενοδοχείου της κρύβονται συμφέροντα κάποιων που ανήκουν σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και αποσκοπούν σε προσωπικό όφελος, ενώ στη συνέχεια προχωρά σε καταγγελία-σοκ, ισχυριζόμενη ότι δήθεν οι «πορτιέρηδες» της κατάληψης παρέχουν φιλοξενία σε λαθρομετανάστες, επί πληρωμή.
Συγκεκριμένα είπε ότι «τους είδαν με μπλοκάκι στην είσοδο να κόβουν ψευτοαποδείξεις. Ήταν και δικός μου άνθρωπος εκεί. Μου είπε ότι για κάθε δωμάτιο παίρνουν από τους πρόσφυγες 20 ευρώ».
Δεν είναι μόνο αυτό, όμως, και δεν – κυρίως – δεν είναι μόνο το συμφέρον «κάποιων». Συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια του City Plaza συνεχίζει λέγοντας«Την περασμένη Πέμπτη μαθαίνω ότι βγήκαν τα κονδύλια, περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ, που θα διατεθούν σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων οι οποίοι επιθυμούν να τα παραχωρήσουν για τη φιλοξενία των προσφύγων. Την επομένη κιόλας ημέρα έγινε η κατάληψη».
Συντονισμένη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, λοιπόν, η εγκληματική δράση των ΜΚΟ, που τα «παίρνουν» από παντού και με κάθε τρόπο. 20 ευρώ το... κεφάλι από τον κάθε λαθρομετανάστη και επιπλέον κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να κορεστεί η δίψα για χρήμα των «αλληλέγγυων».
Είπατε κάτι για λαμόγια; Είπε τίποτα ο Σύριζα για «μάχη κατά της διαπλοκής»;
Και, βεβαίως, θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι ο Σύριζα δίνει με... απευθείας ανάθεση τα έργα στις ΜΚΟ, προκειμένου να στεγάζουν, να σιτίζουν και να περιποιούνται τους λαθρομετανάστες.  ΠΗΓΗ

Τσίπρας - Καμμένος: Γεμίσανε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες, φτωχοποιήσαν τον Λαό και πάνε μια βαρκάδα να ξεκουραστούν

Mίνι διακοπές στο Πόρτο Ύδρα έκαναν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πολιτικοί αναχώρησαν για το πολυτελές θέρετρο περίπου στις 11:30 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής. Οι Τσίπρας και Καμμένος μαζί με δύο άντρες της προσωπικής τους ασφάλειας επιβιβάστηκαν στο μικρό, γρήγορο και ευέλικτο σκάφος του υπουργού Άμυνας «Julestoo».

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε με τζιν πουκάμισο, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Ο Τσίπρας φορούσε κίτρινο μπλουζάκι, μαύρο καπέλο και μαύρα γυαλιά ηλίου. Έπειτα από ταξίδι λίγης ώρας ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφτασαν σε πολυτελή βίλα στην περιοχή του Πόρτο Ύδρα όπου σύμφωνα με περίοικους ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται συχνά τα σαββατοκύριακα.
Λογικό και θεμιτό να φεύγουν για διακοπούλες παρέα ο Τσίπρας με τον Καμμένο. Από την μία έχουν... κουραστεί από την διάλυση της χώρας με τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση και από την άλλη άμα κάνουν χώρια διακοπές αυξάνονται οι πιθανότητες να τους δει και κανάς Έλληνας στον δρόμο και να ακούσουν... γαλλικά.  ΠΗΓΗΞέσπασε ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος κατά Φίλη και Ένωσης Αθέων για την κατάργηση των θρησκευτικών και την προσβολή της Ορθόδοξης Πίστης 


«Να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών»
Ο εθνικός Ιεράρχης Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος μέσα από το κήρυγμα του, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, έστειλε ένα δυνατό μήνυμα στον Φίλη που σκοπεύει να καταργήσει τα Θρησκευτικά από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού.
Παράλληλα απάντησε και στην Ένωση Αθέων που διοργανώνει “πάρτι” κρεατοφαγίας, ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, ο μητροπολίτης στο κήρυγμά του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν».
«Ενώπιων σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών. Όσον αφορά στο κρέας που θα φάνε απόψε οι άθεοι που θα κάνουν τραπέζι, να γίνει δηλητήριο και να τους τρυπήσει το στομάχι. Να γίνει πέτρα και να μην το χωνέψουν. Ας τρώει ο καθένας ό,τι θέλει και να λατρεύει το Θεό που θέλει αλλά να μην προκαλεί το αίσθημα του θρησκευτικού κόσμου», είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.  ΠΗΓΗ
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί από το 5:30 και μετά... Νέο βίντεο από τις Οινούσσες: “Απείλησαν να μας πάρουν στην τουρκία” καταγγέλλει ο Έλληνας ψαράς


"Οι Τούρκοι είναι διαρκώς στα δικά μας χωρικά ύδατα και φτάνουν δίπλα στο νησί συνέχεια", περιγράφει ο Κώστας Δημίδης την ώρα που έρχεται στο φως ακόμη ένα βίντεο  από τη στιγμή που οι Τούρκοι μπήκαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και το πλήρωμα του σκάφους τουρκικής ακτοφυλακής ουσιαστικά επιχείρησε να συλλάβει τον Έλληνα ψαρά, ο οποίος έπλεε με το καΐκι του σε ελληνικά χωρικά ύδατα στις Οινούσσες. 
"Έγινε το περιστατικό με το αλιευτικό. Δούλευα ως καπετάνιος. Οι Τούρκοι μας είπαν πως είμαστε 2,5 μίλια από την Τουρκία και ότι είμαστε στα τουρκικά χωρικά ύδατα, ενώ δεν ήμασταν, ήμασταν 1,5 μίλι από τις Οινούσσες. Μας έγνεφαν να σταματήσουμε. Μπήκανε μια φορά μπροστά μας. Δεν μας έβριζαν, αλλά μας φώναζαν. Μας απείλησαν πως θα μας πάρουν στην Τουρκία. Σταμάτησαν μπροστά μας. Ήρθε για εμάς! Ήρθε επί τούτου και σταμάτησε μπροστά μας",  λέει χαρακτηριστικά ο Κώστας Δημίδης σε διαδικτυακή ιστοσελίδα.    ΠΗΓΗ

Πέτρος Γαϊτάνος: “Σιγά μη μετανιώσω που υποστήριξα την Χρυσή Αυγή! Είπα την Αλήθεια”


Με το θάρρος της γνώμης του ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Βυζαντινής μουσικής Πέτρος Γαϊτάνος, απάντησε σε δημοσιογράφους, που του ζήτησαν να πάρει πίσω δηλώσεις στήριξης προς την Χρυσή Αυγή. Είναι σημαντικό - παρά την τρομοκρατία του Συστήματος και την προπαγάνδα όλων των διεφθαρμένων ΜΜΕ - να υπάρχουν άνθρωποι της Τέχνης, που υποστηρίζουν με θάρρος τις απόψεις τους και επιμένουν να λένε την Αλήθεια.
Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του ερμηνευτή σε γνωστό περιοδικό:
Ερώτηση (περιοδικό Down-Town): Δηλώσατε ότι σας αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής. Επόμενο ήταν να σας ταυτίσουν με το συγκεκριμένο κόμμα. Αυτό που προκάλεσε έκπληξη ήταν πως ένας άνθρωπος που πιστεύει τόσο πολύ στο Θεό και στο καλό μπορεί να στηρίζει πράξεις ενός κόμματος που έχει συνδεθεί με τη βία.

Πέτρος Γαϊτάνος: Όταν βλέπω να υπάρχει πολύ μεγάλη προκατάληψη και επιθετικότητα σε ένα συγκεκριμένο κόμμα ή σε ένα συγκεκριμένο άνθρωπο θεωρώ ότι υπάρχει νοσηρότητα. Όλα τα μέσα έχουν λυσσάξει να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα της Χρυσής Αυγής. Τόσο πολύ πια; Όταν βλέπεις όλα τα κόμματα να ασχολούνται με ένα άλλο κόμμα τόσο πολύ, εγώ πιο πολύ βρίσκω ένοχους αυτούς παρά το κόμμα. Αν δηλαδή, εγώ τώρα αρχίσω να κατηγορώ συνεχώς, αυτό δεν δείχνει δική μου εμπάθεια; Εσύ μπορείς να έχεις κάποια λάθη πάνω σου. Καλούμαι εγώ συνεχώς να ασχολούμαι με τα δικά σου λάθη; Ακόμα και αν είναι υπαρκτά, ο ρόλος μου είναι να σε κατηγορώ; Όλα αυτά δείχνουν μια νοσηρότητα και μια εμπάθεια του συστήματος.
Ερώτηση: Μετανιώσατε που κάνατε τη δήλωση;
Πέτρος Γαϊτάνος: Όχι βέβαια, σιγά να μη μετανιώσω. Μια χαρά αλήθεια ήταν. Κάποιοι στηρίζουν τα πάντα γύρω από τα κόμματα, γύρω από το σύστημα, τη μικροπρέπεια και την κακομοιριά τους. Είναι δυνατόν να ασχολούνται με έναν άνθρωπο επειδή είπε μια κουβέντα που δεν τους ταίριαζε; Τόσος φανατισμός πια; Αυτό αναδεικνύει ουσιαστικά την αμαρτωλότητα και την ατέλεια των ανθρώπων που είναι γύρω από τα κόμματα.   ΠΗΓΗ

Τα έδωσαν όλα στους εκβιαστές: Κατάργηση της βίζας για τους τούρκους θα προτείνει η Κομισιόν

Τις προηγούμενες ημέρες γίναμε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς εκβιασμού από πλευράς της τουρκίας. Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε η Μέρκελ, ο Τούσκ και άλλοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι στην Άγκυρα, ο Νταβούτογλου τους έθεσε το θέμα εντελώς κυνικά. Τους είπε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί πίσω κανέναν «πρόσφυγα» στην Τουρκία και ότι θα συνεχίσει να στέλνει αφειδώς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα μέχρι να εισπράξει τα δισεκατομμύρια που του υποσχέθηκαν και να καταργηθεί η βίζα για τους πολίτες της χώρας του.
Ιδιαιτέρως το τελευταίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για την τουρκία, αφού έτσι θα μπορούν να εισέρχονται στις χώρες της Ευρώπης εύκολα οι πράκτορές τους. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να ασκούν σκληρότερη προβοκατόρικη πολιτική, όπως και να συντονίζουν καλύτερα την υπονόμευση της Ελλάδος.
Έτσι, λοιπόν, το Spiegel αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει να ανοίξει τον δρόμο για την κατάργηση της υποχρέωσης της βίζας για την Τουρκία. Όπως επισημαίνεται, είναι σαφές ότι η Κομισιόν δεν θέλει να στερήσει τη θετική εισήγηση υπέρ της Τουρκίας εξαιτίας «τεχνικών εμποδίων» όπως, για παράδειγμα, του γεγονότος ότι η Άγκυρα δεν είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να εκδώσει βιομετρικά διαβατήρια. 
Κοινώς, οι ευρωπαίοι αποδεικνύονται για άλλη μία φορά "τσάμπα μάγκες" που μπορούν και εκβιάζουν μονάχα κάτι ανδρείκελα όπως ο Σαμαράς, ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και οι λοιποί που δυστυχώς κυβερνούν την Ελλάδα. Ερχόμενοι ενώπιον κάποιου από το "συνάφι" τους αυτομάτως δειλιάζουν και δίνουν ό,τι τους ζητηθεί. ΠΗΓΗ


Μαζί με τους τούρκους κλαίνε και οδύρονται και τα “συντρόφια” για την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Πομακοχώρια

Εκτός από τους τουρκόφρονες της Θράκης, που… πικράθηκαν –και με το δίκιο τους- για την επιτυχή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Γλαύκη –την πρώτη που κάνει εθνικιστικό κίνημα στα πομακοχώρια!- είχαμε… δράματα και στον χώρο των αναρχοκομμουνιστών! Κι αυτοί έχουν τα… δίκια τους, γιατί ως «εργαζόμενοι» με το… κομμάτι, έχασαν ένα σιγουρότατο «μεροκάματο» από τους… κιμπάρηδες του τουρκικού προξενείου!
Έτσι, σε… δακρύβρεχτο κείμενό τους εκφράζουν τον… αβάσταχτο πόνο τους. Πάρτε μάτι:
«Ξάνθη: η εισβολή των φασιστών έγινε απροειδοποίητα
Τα καθάρματα της χρυσής αβγής κάνοντας μια παράκαμψη στο χρόνο (αντί για 7 του Μάη, εισέβαλαν χθες στις 27 του Απρίλη) και στον τρόπο (αναιρώντας την προγραμματισμένη τους εισβολή χωρίς δημόσια προειδοποίηση)…».
Εν συνεχεία, αποκαλύπτουν από μόνοι τους, τον πραγματικό παρακρατικό τους ρόλο, που ετέθη στην συγκεκριμένη περίπτωση στην υπηρεσία των Τουρκαλάδων – με το… αζημίωτο βεβαίως:
«… Αντίθετα με το γεγονός μιας αντιφασιστικής στις 7 του Μάη που θα στηνότανε, γεγονός που θα αναβάθμιζε και την εισβολή τους, μιας και στις αντιφασιστικές ανησυχίες είχε ήδη ενταχθεί και το φιλοπροξενικό στοιχείο όπως π.χ. ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ που υποστηρίζει ανοιχτά το προξενείο και τη μουφτεία που ελέγχεται από αυτό…».
Πείτε τον πόνο σας και κλάψτε συντρόφια, για να… ξεθυμάνετε! Και πιείτε και λίγο… ξυδάκι, θα σας κάνει καλό!  ΠΗΓΗ

Βρήκαν χειροβομβίδα στις φυλακές Τρικάλων! Είχε ξεμείνει όταν, επί κυβερνήσεως της ΝΔ, απέδρασαν ομαδικά αλβανοί βαρυποινίτες
Κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Στρατού Ξηράς από την Λάρισα έκανε ελεγχόμενη έκρηξη στη χειροβομβίδα. Λήξη συναγερμού σήμανε στις φυλακές Τρικάλων, μετά την εξουδετέρωση της χειροβομβίδας που είχε βρεθεί κατά την διάρκεια εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο κοντά σε έναν πύργο ελέγχου της εξωτερικής φρουράς, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.
Το γεγονός ότι η χειροβομβίδα εντοπίστηκε στο συγκεκριμένο σημείο μεταξύ του συρματοπλέγματος και του φράκτη ασφαλείας, αλλά και ότι ήταν εμφανώς πολυκαιρισμένη, κάνει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να μην είχε βρεθεί μετά την αιματηρή απόδραση των Αλβανών βαρυποινιτών πριν από τρία χρόνια!
Κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Στρατού Ξηράς από την Λάρισα έκανε ελεγχόμενη έκρηξη στη χειροβομβίδα, οι έρευνες για την προέλευση της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη. Πιθανότατα, όμως, δεν είχε βρεθεί όταν οι αρχές ασφαλείας «χτένισαν» τον εξωτερικό χώρο των φυλακών μετά την ομαδική απόδραση.
Ήταν βράδυ Παρασκευής 22 Μαρτίου του 2013, όταν έγινε η ολονύχτια μάχη μεταξύ των φρουρών και μιας ομάδας πάνοπλων αλβανών που άρχισαν να «γαζώνουν» με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες τις εξωτερικές σκοπιές. Κατά τη διάρκεια της μάχης, τραυματίστηκαν σοβαρά δύο ειδικοί φρουροί και απέδρασαν ένδεκα αλλοδαποί κακοποιοί με επικεφαλής το Μάριον Κόλα, με τα γνωστά επακόλουθα.
Για συγκεκριμένη υπόθεση είχε αναφερθεί πρόσφατα ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, σε ομιλία του στην βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για την ασφάλεια στη χώρα.  ΠΗΓΗ
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 12:32 και μετά… «Πρόσφυγες» από το αφγανιστάν μέθυσαν και βίασαν 18χρονο ομοεθνή τους, στο κέντρο της Αθήνας!Άλλο ένα περιστατικό βιασμού έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη λίστα των εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί από κακόμοιρους «πρόσφυγες» στην χώρας μας.    
Το αποτρόπαιο γεγονός  έγινε στο Πεδίον του Άρεως το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, με τους αλλοδαπούς δράστες, να δηλώνουν για να ελαφρύνουν την θέση τους, ότι είχαν καταναλώσει αλκοόλ!
Δύο λαθρομετανάστες, υπήκοοι αφγανιστάν συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Κυψέλης, κατηγορούμενοι για βιασμό. Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 21 ετών, οι οποίοι την Μεγάλη Δευτέρα βίασαν έναν 18 χρονο ομοεθνή τους στο Πεδίον του Άρεως.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο δράστες μαζί με το 18χρονο ομοεθνή τους βρέθηκαν αργά το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας στο Πεδίον του Άρεως έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Στην συνέχεια και με την χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τον 18χρονο και προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και οι «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!  ΠΗΓΗ

Ομάδες Ρομά αναστάτωσαν το κέντρο της Λαμίας: Νοίκιασαν διαμέρισμα - ορμητήριο και έκαναν επιδρομές! Επιτέθηκαν και σε Αστυνομικούς

«Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...» καταγγέλλουν γείτονες και καταστηματάρχες που έχουν χάσει τον ύπνο τους και τη δουλειά τους.
Το διαμέρισμα αρχικά το ενοικίασε μια οικογένεια Ρομά, αλλά μένουν μέσα 30 άτομα περίπου, κυρίως ανήλικοι νεαροί. Όλα αυτά συμβαίνουν στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στα στενά που είναι οι "7 βρύσες" στη Λαμία. Εκεί κοντά υποτίθεται ότι μια οικογένεια ρομά νοίκιασε ένα διαμέρισμα. Στη συνέχεια όμως "χάθηκε η μπάλα", όπως μας είπε χαρακτηριστικά ένας επαγγελματίας.
«Μακάρι οι άνθρωποι αυτοί να εντασσόταν στη κοινωνία και να συμπεριφερόταν όπως όλος ο κόσμος. Αυτοί όμως βάζουν τα ανήλικα παιδιά να κλέβουν κινητά από τα τραπέζια των πελατών στα γύρω μαγαζιά. Κάνουν επιδρομή στα περίπτερα και κλέβουν ότι βρουν. Φέρνουν συνέχεια νεαρούς ανήλικους στο σπίτι το οποίο χρησιμοποιούν ως "ορμητήριο" και τους στέλνουν για "μεροκάματο", ενώ αυτοί είναι σχεδόν όλη τη μέρα μεθυσμένοι και τσακώνονται ξεσηκώνοντας τη γειτονιά και διώχνοντας τους πελάτες από τα γύρω μαγαζιά. Ζητάμε την παρέμβαση του Εισαγγελέα γιατί η αστυνομία όσες φορές έχει έρθει βρίσκει μέσα στο σπίτι μόνο ανήλικα και ουσιαστικά δεν μπορεί να κάνει τίποτα...Δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση» είπαν στο LamiaReport οι γείτονες.
Σοβαρό επεισόδιο με ρομά και αστυνομικούς στο κέντρο της πόλης
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 3:00΄ το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στην πλατεία Πάρκου, όπου υπήρχαν αρκετά άτομα Ρομά, τα οποία τσακώθηκαν μεταξύ τους. Μετά τις φραστικές αντιπαραθέσεις και τις βρισιές άρχισε να πέφτει ξύλο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Μάλιστα όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport, έσπασαν κάποια από τα παγκάκια της πλατείας για να πάρουν τα ξύλα, με τα οποία χτυπιόντουσαν μεταξύ τους.
Στον καβγά είχαν εμπλακεί περίπου 15 άτομα, τα οποία στη συνέχεια άρχισαν να κυνηγιούνται προς την πλατεία Ελευθερίας, όπου συνέχισαν τις συμπλοκές. Εκεί έφτασαν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που είχαν ενημερωθεί από το κέντρο της αστυνομίας για το επεισόδιο με τους Ρομά.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να παρέμβουν για να σταματήσουν τους Ρομά και τότε αυτό άρχισαν να επιτίθενται στους αστυνομικούς. Μάλιστα ένας από αυτούς προσπάθησε να χτυπήσει με ένα μεγάλο ξύλο από παγκάκι αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ. στο κεφάλι, ο οποίος ευτυχώς τον απέφυγε τελευταία στιγμή. Όπως μας περιέγραψε ένας από τους παρευρισκόμενους στο σημείο επικράτησε μεγάλη ένταση μεταξύ των αστυνομικών και των Ρομά με κάποιους από αυτούς να καταλήγουν στο αστυνομικό μέγαρο.
Για πολλοστή φορά θα τονίσουμε ότι η κατάσταση με τους Ρομά στο κέντρο της Λαμίας έχει ξεφύγει εντελώς. Οι κλοπές σε ηλικιωμένους είναι στην ημερήσια διάταξη, όπως και οι κλοπές κινητών, ενώ μοιράζουν και ναρκωτικά κυρίως στους τοξικομανείς θαμώνες της πλατείας Πάρκου. Για πολλές από τις παραπάνω δραστηριότητες χρησιμοποιούν γυναίκες για τις κλοπές στους ηλικιωμένους, ενώ χουν εκπαιδεύσει και ανήλικα παιδιά τα οποία κάνουν κυρίως κλοπές κινητών, πορτοφολιών και διακίνηση ναρκωτικών.  ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8954027383168540847

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item