Widgets

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ: «ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ να ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ!» ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΥΡΙΖΑΆγριο κράξιμο από τους Θεσσαλονικείς στους προδότες συριζαίους: “Αν αγαπάω την Πατρίδα μου λέγεται Χρυσαυγίτης, Ναι είμαι Χρυσαυγίτης!”Τα εξ΄ αμάξης άκουσαν οι βουλευτές του Σύριζα, Μηταφίδης και Κουράκης και η κομματική τους συνοδεία από τους εξοργισμένους Θεσσαλονικείς.
Οι προδότες του Σύριζα που ξεπουλάνε την Πατρίδα βγήκαν για μια πολιτικάντικη βόλτα στην κεντρική αγορά της συμπρωτεύουσας, όμως εκεί αντιμετώπισαν την οργή των αφυπνισμένων Ελλήνων.

Με φράσεις όπως ''φύγετε'', ''δεν ντρέπεστε να κάνετε και βόλτα στην αγορά'', πολίτες στο Καπάνι επιτέθηκαν φραστικά στους κυβερνητικούς βουλευτές εκφράζοντας έτσι την αγανάκτησή τους για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.Χαρακτηριστικότερο όλων ο Έλληνας οδηγός που απευθύνεται στην κουστωδία των συριζαίων λέγοντας: "Ντροπή σας! Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι είμαστε. Τι είναι αυτά που κάνετε; Αν αγαπάω την Πατρίδα μου, λέγεται Χρυσαυγίτης, ΝΑΙ είμαι!"  ΠΗΓΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ: Καταργεί τα θρησκευτικά στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού ο Φίλης

Ο Ν. Φίλης ο ανθέλληνας υπουργός Παιδείας ξαναχτυπά, αφαιρώντας το μάθημα των Θρηκευτικών από την Α' και την Β' Δημοτικού στα πιο κρίσιμα χρόνια, δηλαδή όταν σε ένα μικρό παιδί διαμορφώνεται η θρησκευτική αλλά και η εθνική συνείδηση.
Μέσα στο Πάσχα προφανώς για να μην γίνει αντιληπτό επέλεξαν και άλλαξαν το πρόγραμμα στα δημοτικά σχολεία:
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ  
Δείτε το έγγραφο που στάλθηκε στα σχολεία:

Οι εθνομηδενιστές του Σύριζα κάνουν συντεταγμένη επίθεση ενάντια στους πυλώνες του Έθνους, την ίδια ώρα που φτωχοποιούν τους Έλληνες πολίτες. Την ίδια ώρα η χώρα έχει μία αξιωματική αντιπολίτευση εξίσου εθνοπροδοτική, που ψηφίζει τα αντεθνικά νομοσχέδια και επικροτεί τις μεθοδεύσεις των συριζαίων.

Μόνη διέξοδος από την μέγγενη του συστήματος, η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΣΥΝΕΝΟΧΗ στη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ - ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ


Κραυγή αγωνίας από δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας: Δεν αντέχουμε άλλους λαθρομετανάστες!
ΠΕΔΚΜ: Να σταματήσει η είσοδος και εγκατάσταση προσφύγων στην Κεντρική Μακεδονία
Να σταματήσει η ροή των προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας της ευρύτερης περιοχής, ζητούν με επιστολή τους οι δήμαρχοι Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Περιφερειακής Ένωσης (ΠΕΔΚΜ). Η επιστολή εστάλη μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη και κοινοποιήθηκε τόσο στο γραφείο του πρωθυπουργού, όσο και στους αρμόδιους υπουργούς.
Η ΠΕΔΚΜ ζητάει μεταξύ άλλων, να σταματήσει η είσοδος και εγκατάσταση προσφυγικών πληθυσμών στην Κεντρική Μακεδονία, στην οποία όπως αναφέρει, έχει ήδη συσσωρευθεί περισσότερο από το 60% των προσφύγων. Ζητάει επιπλέον, να ενημερωθεί η τοπική αυτοδιοίκηση για τον υπάρχοντα σχεδιασμό διαχείρισης των προσφυγικών ροών, να υπάρξει δίκαιη, ισόρροπη και γεωγραφικά ορθολογική κατανομή των προσφύγων σε όλη την έκταση της χώρας, με την αυτονόητη εξαίρεση των ευαίσθητων περιοχών, όπως σημειώνει. Ειδικά για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, επισημαίνει την ανάγκη να λειτουργήσει έστω και ένας χώρος στην ανατολική πλευρά του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Εν τω μεταξύ, ο δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμιος Φωτόπουλος, σε ανακοίνωση του με αφορμή τις πληροφορίες για εγκατάσταση προσφύγων σε βιομηχανικά κτίρια της περιοχής του Καλοχωρίου και της Σίνδου, υπογραμμίζει: «Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε καμία μονομερή ενέργεια της κυβέρνησης για το προσφυγικό. Όχι μόνο γιατί οι χώροι που επιλέγονται είναι ακατάλληλοι, μιας και δεν διαθέτουν βασικές υποδομές ενώ γειτνιάζουν με επαγγελματικούς χώρους. Αλλά κυρίως γιατί οι πληθυσμοί των προσφύγων που η κυβέρνηση έχει φέρει στο δήμο Δέλτα, είναι υπέρμετρα δυσανάλογοι με τον τοπικό πληθυσμό και σε καμία περίπτωση δεν πληρούται ο όρος της αναλογικής κατανομής».  Ακολουθεί η επιστολή:>>> ΕΔΩ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: =>  1.000.000 (τουλάχιστον) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ να ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ - Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ και ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΜΟΝΟ τους ΕΛΛΗΝΕΣ


Έρχεται η Κάρτα του Πολίτη: Ο Τόσκας έχει συγκροτήσει δύο επιτροπές για να είναι έτοιμη το 2017!

Η είδηση μεταδόθηκε μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα για λόγους επικοινωνιακής συσκότισης, αλλά και βαθύτατου συμβολισμού. Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, μέχρι το 2017 θα γίνει πραγματικότητα η «κάρτα του πολίτη», με εντολή των αμερικανών.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. έχουν υπάρξει αφόρητες πιέσεις από πλευράς των αμερικανών, προκειμένου να αλλάξουν έως το 2017 οι ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών, γιατί οι παρούσες «πλαστογραφούνται εύκολα». Ήδη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ξεκινήσει να τρέχει τη διαδικασία με τη σύσταση δύο επιτροπών, εκ των οποίων η μία ασχολείται με το νομοπαρασκευαστικό κομμάτι και η άλλη με τις τεχνικές προδιαγραφές.
Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα τα νέα δελτία ταυτότητας θα έχουν μικροτσίπ, στο οποίο σε πρώτη φάση θα αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά. Σε δεύτερο χρόνο θα υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης των στοιχείων, καθώς τελικός στόχος είναι το μικροτσίπ να περιέχει πληροφορίες που σχετίζονται με το ιατρικό ιστορικό και την ασφάλιση του κατόχου, όπως και το ΑΦΜ.
Βεβαίως, το δημοσίευμα της εφημερίδας δεν μας λέει τίποτε καινούργιο, αφού την είδηση την είχε μεταδώσει πρώτα η «Χρυσή Αυγή» ήδη από το 2015. Το μόνο νέο στην όλη είδηση είναι ότι πλέον υπάρχει σχετικό χρονοδιάγραμμα ώστε να ολοκληρωθεί η σύνταξη του νόμου, αλλά και να κατασκευαστεί η Κάρτα του Πολίτη.
Σε κάθε περίπτωση η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί ενάντια στις επιταγές των επικυρίαρχων, οι οποίοι επιτίθενται ταυτοχρόνως σε σε όλους τους πυλώνες του Έθνους μας, στην Πίστη, την Φυλή και την κοινωνική συνοχή του. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν! ΠΗΓΗ
Χίος: 200 λαθρομετανάστες διέφυγαν σε επιχείρηση μεταφοράς - Ανάστατοι οι κάτοικοι του νησιού!

Επεισοδιακή η μεταφορά παράνομων αλλοδαπών από Χίο και Λέσβο στη Λέρο

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε χθες η μεταφορά λαθρομεταναστών από τη Χίο και τη Λέσβο στη Λέρο, με το ναυλωμένο από το υπουργείο Ναυτιλίας πλοίο «Tera jet». Στόχος της επιχείρησης ήταν η αποσυμφόρηση των "hot spots" των δύο νησιών. Στη Χίο η επιχείρηση αφορούσε 200 άτομα, τα οποία και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι των Μεστών, από όπου επιβιβάσθηκαν στο «Tera jet». Όμως, μέχρι να αναχωρήσει το πλοίο, επτά αλλοδαποί που δήλωναν «αλληλέγγυοι» καλούσαν τους λαθρομετανάστες να αποβιβασθούν από το πλοίο, λέγοντάς τους ότι αυτό θα τους μετέφερε στην Τουρκία. 
Πριν αναχωρήσει το πλοίο, 200 άτομα έσπασαν την εσωτερική πόρτα του καραβιού και αποβιβάσθηκαν. Μετά από προσπάθειες και διαπραγματεύσεις που κράτησαν ώρα, 39 από τους 200 επιβιβάσθηκαν ξανά στο πλοίο, ενώ οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν με πούλμαν στην πόλη της Χίου. Κι αυτό γιατί οι κάτοικοι του γειτονικού στο hot spot χωριού Χαλκειός έκλεισαν τον δρόμο, καταγγέλλοντας τη σχεδιαζόμενη αύξηση της χωρητικότητας του κέντρου και συνολικά τη λειτουργία του κέντρου στην περιοχή.
Ανάλογα προβλήματα δημιουργήθηκαν στη Λέσβο, όταν οι πολλοί από τους Ιρακινούς που θα μεταφέρονταν στη Λέρο, αφού επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία και λίγο πριν αναχωρήσουν για το λιμάνι, άρχισαν να ζητούν να αποβιβασθούν θεωρώντας ότι θα τους μετέφεραν στην Τουρκία.
Στο πόδι για μία ακόμη φορά βρίσκονται οι κάτοικοι του Χαλκειούς και των Καμποχώρων, Χίου.


Αιτία όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι είναι το γεγονός ότι η κατάσταση εδώ κι ένα μήνα βαίνει προς το χειρότερο, αφού όπως υποστήριξαν στο politischios οι καταστροφές που καθημερινά προκαλούν λαθρομετανάστες στις περιουσίες τους είναι ανυπολόγιστες.
Οι κάτοικοι με τη χρήση τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων απέκλεισαν τον δρόμο που οδηγεί προς το Κέντρο Κράτησης της ΒΙ.ΑΛ., εμποδίζοντας έτσι την διέλευση οχημάτων που μετέφεραν κοντέινερ προς το hotspot.
Δείτε παρακάτω το βίντεο από τις δηλώσεις των κατοίκων της περιοχής.  ΠΗΓΗ

Καταρρίπτεται το “προσφυγικό δράμα”: Διάσημη οικογένεια που πέρασε από την Κω και «συγκλόνισε», ξαναγύρισε στο Ιράκ!Μια είδηση που απομυθοποιεί την πολυδιαφημιζόμενη «προσφυγική» κρίση, έρχεται με τον Ιρακινό «πρόσφυγα» και την οικογένειά του, που έγιναν διάσημοι με μια φωτογραφία και τώρα έχουν ήδη επιστρέψει στο Ιράκ μετά από έξι μήνες που έζησαν στην Γερμανία.  Η ιρακινή οικογένεια, ο Laith Majid, η σύζυγός του, Nada Adel, οι γιοί τους Μουσταφά, ηλικίας 18, Αχμέντ 17 και Taha 9, μαζί με την 7χρονη κόρη Nour - έφτασαν στην Κω, τον Αύγουστο του 2015. ...>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
Κοροϊδευόμαστε; 340 λαθρομετανάστες έφυγαν από την Ελλάδα και 8.000 εισέβαλαν!

Χθες το πρωί, σας ενημερώσαμε ότι 35 «προσφυγάκια» ήταν στο πρόγραμμα επαναπροώθησης στην Τουρκία, στα πλαίσια της συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας – κατόπιν δικής τους επιθυμίας, όπως ανακοινώθηκε.
Τελικά, από τους 35 έφυγαν οι… μισοί: μόλις 18! Προφανώς, οι υπόλοιποι το… μετάνιωσαν και πήραν πίσω τις αιτήσεις επαναπατρισμού τους!
Τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, μετά τη συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας για την επαναπροώθηση μεταναστών στην Τουρκία, οι ελληνικές «αρχές» έχουν συνολικά προχωρήσει σε 340 επαναπροωθήσεις, ενώ από τα τέλη Μαρτίου, όταν και οριστικοποιήθηκαν οι όροι της συμφωνίας, μας έχουν… προτιμήσει περίπου 8.000 «προσφυγάκια»Δηλαδή αναλογικά, ένας φεύγει – 23 έρχονται! Δεν είναι… θαύμα;  ΠΗΓΗ


Ήταν που θα άδειαζε Γεμάτο απο λαθρομετανάστες συνεχίζει να είναι το λιμάνι του Πειραιά


Παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες, ότι μέχρι το Πάσχα το λιμάνι του Πειραιά θα έχει αδειάσει από τους «πρόσφυγες», η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική.
Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και σε 2.680 ανέρχεται ο αριθμός των λαθρομεταναστών, οι οποίοι έχουν καταλάβει επί της ουσίας το λιμάνι του Πειραιά, με την ατμόσφαιρα στην περιοχή να συνεχίζει να μυρίζει μπαρούτι.
Διαβάζουμε, μάλιστα, ότι «σύμφωνα με πληροφορίες θα επιδιωχθεί η μεταφορά 300 ατόμων προς το κέντρο φιλοξενίας στο Σκαραμαγκά».
Αλήθεια, με ποιον τρόπο «θα επιδιωχθεί» η μετακίνηση των λαθρομεταναστών; Με ευχολόγια του τύπου «σας παρακαλώ, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη και φυσικά μόνο αν το επιθυμείτε, ακολουθήστε μας», με την ωμή βία, ή με κάποιον άλλο τρόπο που δεν μπορούμε να φανταστούμε;
Σημασία, πάντως, έχει το γεγονός ότι τρεις μόλις ημέρες πριν την Λαμπρή στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας επικρατούν συνθήκες τριτοκοσμικής χώρας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Παρέμβαση Χρυσής Αυγής για την άμεση καταβολή του επιδόματος σε τρίτεκνους και πολύτεκνους

Άμεση παρέμβαση πραγματοποίησε στο υπουργείο Εργασίας ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος για το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικώς με το οικογενειακό επίδομα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Συγκεκριμένα κατεβλήθη αναιτίως και χωρίς καν προηγουμένη ενημέρωση μόνο το 50% του ποσού της α’ δόσεως του επιδόματος, με αποτέλεσμα χιλιάδες οικογένειες να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ιδιαιτέρως αυτήν την περίοδο που πλησιάζουν οι Άγιες Μέρες.
Η καταβολή του ημίσεος του επιδόματος συνιστά κατάφωρο εμπαιγμό της κυβερνήσεως, ενώ είναι αυθαίρετη και παράνομη σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κ.Υ.Α, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχει καταβληθεί καθόλου ή έχουν λάβει λιγότερο του 50% του συνολικού ποσού. .>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Απίστευτες ύβρεις του εθνοπροδότη Μουζάλα σε αστυνομικούς: “Είστε μ...κες! Καθήστε να σας δείρουν οι πρόσφυγες”

Ο υπουργός λαθρομετανάστευσης εξύβρισε τους αστυνομικούς γιατί δεν αμύνθηκαν δια της πειθούς… σε επίθεση απρόσκλητων
Ως γνωστόν, προ τριημέρου έγινε εξέγερση των απρόσκλητων στον καταυλισμό της Μόριας στην Λέσβο, ενώ ήταν σε εξέλιξη επίσκεψη του υπουργού Λαθρομετανάστευσης Μουζάλα, τον οποίο οι προστατευόμενοί του… φιλοδώρησαν μπουκάλια και κοτρόνες.
Όμως, πριν στραφούν εναντίον του, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, για να τους λιντσάρουν. Οι αστυνομικοί αμύνθηκαν και προκάλεσαν την… μήνι του «αλληλέγγυου» υπουργού, γιατί χρησιμοποίησαν κλομπ και όχι… σοκολάτες, καραμέλες και άλλα μέσα… πειθούς.
Σύμφωνα, λοιπόν, με ανάρτηση στο facebook του προέδρου των συνοριοφυλάκων, Παναγιώτη Χαρέλα: «Σε εξέλιξη εξέγερση στη Μόρια στη Μυτιλήνη. Με εγκλωβισμό συναδέλφων και ελαφρύς τραυματισμούς αστυνομικών. Φωτιές και διαμαρτυρίες από τους αλλοδαπούς και όλα αυτά παρουσία του Υπουργού Μουζάλα που χαρακτήρισε προσβλητικά αστυνομικούς για την χρήση των κλομπ μπροστά του την ώρα που κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα αυτών. Ευτυχώς κατάφεραν οι συνάδελφοι και εξήλθαν από το κέντρο. Ελπίζουμε να μην κάνουμε κακό στη Χώρα με αυτά που γράφουμε. Προς ενημέρωση συναδέλφων. Ψυχραιμία».
(ΥΓ) 1: «Είστε μ...κες», ήταν η προσβλητική έκφραση του κομμουνιστή υπουργού στους αμυνόμενους αστυνομικούς…
(ΥΓ) 2: Φυσικά, οι κυβερνητικές εντολές προς τους αστυνομικούς είναι τελείως διαφορετικές όταν έχουν να αντιμετωπίσουν Έλληνες που διαμαρτύρονται για τα hot spot. Εκεί δεν υπάρχει πειθώ, παρά μόνον ανελέητο ξύλο!  ΠΗΓΗ

Γλαύκη Ξάνθης: Οι Έλληνες Πομάκοι λένε ΟΧΙ στην τουρκική προπαγάνδα! Δυναμική παρουσία στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!Η πιο συγκλονιστική στιγμή της εκδήλωσης: Έλληνες Πομάκοι μαζί με τα στελέχη της Χρυσής Αυγής ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο!
Η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία με δεκάδες Έλληνες Πομάκους να δίνουν δυναμικό παρόν.
Αξιοσημείωτο είναι πως τουρκοπράκτορες στα γύρω χωριά Κένταυρο, Μύκη, κτλ απειλούσαν τους Πομάκους που ήθελαν να παρευρεθούν στην ομιλία, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις ζητούσαν στοιχεία από αυτούς που προσέγγιζαν το χωριό Γλαύκη! 
Παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις του τουρκικού προξενείου και των πρακτόρων της ΜΙΤ, και την απόλυτη αστυνομοκρατία οι Έλληνες Πομάκοι στήριξαν την εκδήλωση.>>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!Δωρεάν περίθαλψη μόνο για λαθρομετανάστες - Πλήρης η αδιαφορία για τους Έλληνες άστεγους

Την κοινωνική αναλγησία προς τους Έλληνες απόρους και αστέγους επιδεικνύει για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση Τσίπρα και του «στρατάρχη Ζούκοφ», κατά κόσμον Πάνου Καμμένου, αναφορικά με το θέμα της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψής τους. Την ίδια ώρα που επιτρέπει στους τριτοκοσμικούς, οι οποίοι έχουν κατακλύσει κάθε άκρη της Ελληνικής Επικράτειας, να εξυπηρετούνται χωρίς να καταβάλλουν ούτε ένα ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, εμπαίζει τους πολίτες που ζουν στο όριο της ακραίας φτώχειας.
Mε την Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Υγείας και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Αλληλεγγύης, αποκλείονται οι Έλληνες άστεγοι που δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ, από τις κρατικές δομές υγείας - πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης. Το ίδιο συμβαίνει και με όσους έχουν εισόδημα από κοινωνικό επίδομα άνω των 2400 ευρώ τον χρόνο, ήτοι 200 ευρώ τον μήνα...>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Συντόμως στην Ελλάδα: Tζιχαντιστές χτύπησαν Ελληνορθόδοξη εκκλησία την ώρα της λειτουργίας 

Ενώ ακούγεται ο ήχος από την οβίδα που πέφτει έξω από την εκκλησία, μέσα οι Ελληνορθόδοξοι ψάλλουν

Οι τζιχαντιστές βομβάρδισαν Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στην Συρία την ώρας της λειτουργίας της Κυριακής στην πόλη Σελευκούπολη.
Οι εικόνες που αποτυπώνονται στο βίντεο που ακολουθεί συγκλονίζουν. Ενώ ακούγεται ο ήχος από την οβίδα που πέφτει έξω από την εκκλησία, μέσα οι Χριστιανοί ψάλλουν το «Μεθημών ο Θεός», χωρίς να ξέρουν τι θα ακολουθήσει. Νωρίτερα είχαν πέσει ακόμα δύο οβίδες. Στο βίντεο ακούγονται μικρά παιδιά να ψάλλουν και ταυτόχρονα τρομοκρατημένα να κλαίνε μη ξέροντας τι θα συμβεί, ενώ η επίθεση συνεχίζεται.
Η Σελευκούπολη βρίσκεται στην κεντρική Συρία με τις δυνάμεις των τζιχαντιστών να έχουν πλησιάσει στα 5 χιλιόμετρα. Έχει 20.000 κατοίκους, από τους οποίους οι 12 με 15 χιλιάδες είναι Χριστιανοί. Μάλιστα στην εκκλησία γίνεται και εκμάθηση ελληνικής γλώσσας, αφού υπάρχουν πολλοί Ελληνορθόδοξοι στην πόλη.
Πόσος καιρός θα περάσει άραγε, πριν έχουμε ένα παρόμοιο χτύπημα στην Ελλάδα; Το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε ημέρες θρησκευτικής κατανύξεως, με τις Εκκλησίες γεμάτες Πιστούς θα έπρεπε να μας κάνει να ανησυχούμε για το μέλλον, στο οποίο μας οδηγούν τα κόμματα του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου" και η πολιτική των "ανοιχτών συνόρων" που αυτά ακολουθούν. ΠΗΓΗ

Έπιασαν αλβανό κλέφτη μέσα στο σπίτι τους, έγινε συμπλοκή, τους έκανε μήνυση και συνελήφθησαν!

«Ωραία» χώρα η Ελλάς! Η μόνη στον κόσμο που και την ιδιοκτησία των πολιτών της δεν προστατεύει και δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα της αυτοπροστασίας της ιδιοκτησίας των πολιτών της!
Στο Μεσολόγγι, λοιπόν, ένας 55χρονος Έλληνας και ο 27χρονος γιός του, έπιασαν στα πράσα μέσα στο σπίτι τους Αλβανό κλέφτη και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν - με τον μόνο τρόπο που μπορεί κάποιος να ακινητοποιήσει έναν κλέφτη…
Στη συνέχεια, ο αλβανός συνελήφθη μεν, κατέθεσε όμως… μήνυση (!!!) κατά των παρ’ ολίγον θυμάτων του, για πρόκληση σωματικών βλαβών, κι έτσι συνελήφθη και ο 55χρονος Έλληνας, ενώ ο 27χρονος γιος του αναζητείται…
Τα συμπεράσματα δικά σας!
“Πρώτη φόρα αριστερά”: 10.000 εντολές κατάσχεσης την ημέρα από την ανθελληνική κυβέρνηση
Ένα από τα πολλά ψευδή επιχειρήματα που χρησιμοποιούσε ο ΣΥΡΙΖΑ όσο ήταν στην αντιπολίτευση ήταν και αυτό της παύσης των κατασχέσεων.
Η άνοδός του στην εξουσία απέδειξε περίτρανα ότι τα κατασχετήρια τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές προς το Δημόσιο, αυξάνονται με αλματώδεις ρυθμούς, φτάνοντας κατά μέσο όρο τις 10.000 την ημέρα!
Τις μαζικές κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών ευνοεί και η δυνατότητα της ηλεκτρονικής αποστολής τους, μέσα από το Μητρώο των Καταθέσεων, που επιτρέπει στο Δημόσιο να έχει πλήρη πρόσβαση σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους οποίους διαθέτει ένας καταθέτης σε όλες τις τράπεζες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των κατασχέσεων που εκτελέστηκε έφθασε τον Μάρτιο στις 28.000, από 22.000 τον Φεβρουάριο και 15.000 τον Ιανουάριο.
Μπορεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να φροντίζει να ξεζουμίζει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο την ιδιωτική περιουσία του Ελληνικού Λαού, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία μπροστά στο… θεάρεστο έργο της καταπολέμησης του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, της ομοφοβίας, του σεξισμού και όλων των άλλων σχετικών θεμάτων, τα οποία έχουν την πλέον περίοπτη θέση στην πολιτική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.
Σου παίρνουν το σπίτι, σου κατάσχουν τον λογαριασμό, σε χαρατσώνει η εφορία και μένεις άνεργος;
Μην ανησυχείς, καθώς η κυβέρνηση φροντίζει για την ανακούφιση των «προσφύγων» και αυτό είναι το μόνο που μετράει…   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
«Σκληρή διαπραγμάτευση Νο.2»: Στο ίδιο έργο θεατές οι Έλληνες πολίτες πριν από την υπογραφή του 4ου Μνημονίου

Άρχισε πάλι η προβολή του γνωστού προπαγανδιστικού έργου του δήθεν «αδιεξόδου» και της «επικείμενης καταστροφής» που προηγείται των υπογραφών στο εκάστοτε μνημόνιο, «αριστερό», «δεξιό» ή κεντρώο. Όπως πάντα, πριν οι πολιτικάντηδες υπογράψουν επαίσχυντα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού και συμφωνήσουν σε ακόμα περισσότερη εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, έχουν παρέμβει οι νταβατζήδες και τα ΜΜΕ τους, προκειμένου  να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι η καταστροφή των μνημονίων θα μας σώσει από την «οικονομική καταστροφή».
Για άλλη μία φορά οι συριζαίοι απορροφούν τα αποθεματικά των δημοσίων οργανισμών και για άλλη μία φορά ξεπροβάλλει η εκλογολογία και οι περισπούδαστες αναλύσεις των «ειδικών» σχετικώς με το πόσο μεγάλη είναι η «καταστροφή» που μας περιμένει αν δεν υπάρξει συμφωνία. Το έργο είναι παιγμένο πολλές φορές και έχει αρχίσει πραγματικά και καταντάει βαρετό.
Η μόνη διαφορά του επικοινωνιακού βομβαρδισμού των Ελλήνων επί Σύριζα - Ανέλ είναι ότι τώρα διαβάζουμε ότι «αποχώρησαν οι θεσμοί χωρίς συμφωνία», ενώ επί Πασόκ - ΝΔ διαβάζαμε ότι «αποχώρησε η τρόικα χωρίς συμφωνία».
Οι αμερικανοί «σύμμαχοί» μας, ύστερα από την «ηχηρή παρέμβαση Ομπάμα υπέρ της Ελλάδος» τίθενται στο πλευρό του ΔΝΤ, το οποίο απαιτεί ολοένα και σκληρότερα μέτρα. Οι γερμανοί, με την σειρά τους, στέκουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους για ένα νέο «προληπτικό μνημόνιο» και οι συριζαίοι διαρρέεουν εκλογικά σενάρια.
Ουσιαστικά, όσον αφορά το τελευταίο, πρόκειται για το τελευταίο χαρτί του Τσίπρα, πριν υπογράψει το 2ο Μνημόνιο της αριστεράς και ισοφαρίσει τη νουδούλα στο ντέρμπι της εθνοπροδοσίας. Στέλνει μήνυμα στον Μητσοτάκη να μην τον πολυζορίσει γιατί αλλιώς θα κάνει εκλογές και τότε θα πρέπει ο Μητσοτάκης και η ψευτοδεξιά να βάλουν την υπογραφή τους κάτω από το νέο αυτό εθνοκτόνο μνημόνιο.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να γνωρίζει κάθε Έλληνας είναι ότι και με Σύριζα και με νουδούλα η πολιτική όσον αφορά τα μνημόνια και το λεγόμενο «προσφυγικό» θα παραμείνει η ίδια. Απλώς αν έχουμε Σύριζα θα λέμε «θεσμοί» αντί για τρόικα, ενώ αν έχουμε νουδούλα τα "Hot Spot" θα τα χτίζει η Siemens (με το αζημίωτο) αντί για τις ΜΚΟ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Μεγάλη ενημερωτική δράση σε διόδια και λιμάνια - Φωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες βρέθηκαν σε διόδια και λιμάνια και διέδωσαν τον λόγο του Λαϊκού Συνδέσμου σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς, μοιράζοντας χιλιάδες φύλλα της εφημερίδος "Χρυσή Αυγή" όπως και ενημερωτικά φυλλάδια με τις πολιτικές μας προτάσεις.  
Η αποδοχή από τον κόσμο είναι πραγματικά αξιοσημείωτη και αποδεικνύει ότι ο Ελληνικός Λαός αντιλαμβάνεται τους λόγους για τους οποίους το σύστημα πολεμάει την Χρυσή Αυγή. Παρά την συνωμοσία σιωπής και την αισχρή προπαγάνδα των ανθελληνικών ΜΜΕ, δεν θα σταματήσουμε τον τίμιο και ενάρετο Αγώνα μας μέχρι να αφυπνίσουμε την Εθνική συνείδηση όλων των Ελλήνων. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ -==>>> ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιοδεία βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη: Συναντήσεις στο Εμπορικό Επιμελητήριο και στο Λιμεναρχείο
Η Χρυσή Αυγή φέρνει Βενιζέλο, Σαμαρά, Σημίτη και Γιωργάκη στην εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια
Κατά την συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε καταρχάς να έρθουν στην επιτροπή αναλυτικά όλα τα στοιχεία για όλες τις συμβάσεις που έχουν συνάψει (κόμματα και ΜΜΕ) όπως και οι σημερινές οφειλές τους. ΠΗΓΗ

Έτοιμο το ΚΚ€ να ξεπουλήσει και πάλι τον αγώνα των Ελλήνων αγροτών


Νέα προβλήματα με τους Έλληνες Αγρότες θα έχει η κυβέρνηση, λόγω του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή.
Δυστυχώς, όμως, η «πέμπτη φάλαγγα» στον χώρο των Αγροτών, δηλαδή το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ), είναι έτοιμο ξανά να ξεπουλήσει τον αγώνα τους.
Το γνωστό κομματόσκυλο του ΚΚΕ και συνδικαλιστοπατέρας Βαγγέλης Μπούτας δήλωσε ότι οι αγρότες ετοιμάζονται για κάθοδο στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 48ης απεργίας που έχει εξαγγελθεί για τις ημέρες που θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου στη Βουλή. Με στόμφο ο Μπούτας είπε ότι «την πρώτη ημέρα θα συμμετέχουμε με τα τρακτέρ μας στους νομούς και την δεύτερη θα κατέβουμε με τα λεωφορεία στην Αθήνα».
Αν κρίνουμε από το πρόσφατο παρελθόν, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τόσο ο τύπος αυτός όσο και το κόμμα του ξεπούλησαν με τον χειρότερο τρόπο τον αγώνα των Αγροτών πριν από λίγους μήνες, όταν μπλόκαραν την είσοδο χιλιάδων τρακτέρ στην Αθήνα και «ξενέρωσαν» έτσι την αγωνιστική διάθεση των Αγροτών με τις εκφυλιστικές κομματικές φιέστες του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, οι οποίες έστειλαν τον κόσμο απογοητευμένο στα σπίτια του.
Αυτή την φορά, για να μπορέσει να έχει ουσιαστική επιτυχία η κινητοποίηση των Αγροτών, θα πρέπει να απομονωθούν στο περιθώριο οι διάφοροι πεμπτοφαλαγγίτες τύπου Μπούτα, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να σαμποτάρουν τις δίκαιες διεκδικήσεις των Ελλήνων Αγροτών.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Του βγήκε το σταλινικό: Ο σύμβουλος του Τζέφρυ, Κοτζιάς απέκλεισε την Χρυσή Αυγή από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής
Χθες συνεδρίασε το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής υπό την αιγίδα του υπουργού Εξωτερικών Κοτζιά, ο οποίος απέκλεισε προκλητικά το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα της χώρας, την Χρυσή Αυγή.
Με πρόσχημα την αποκάλυψη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το όνομα της Μακεδονίας μας, την οποία ο Κοτζιάς χαρακτήρισε ως... διαρροή εμπιστευτικού εγγράφου, ο υπουργός Εξωτερικών απέκλεισε από την ενημέρωση για τα κρίσιμα εθνικά θέματα 500 χιλιάδες Έλληνες που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή.
Προφανώς ο κ. Κοτζιάς θυμήθηκε το σταλινικό του παρελθόν, καθώς είναι πρώην φανατικός κουκουές, επονομαζόμενος και "Σουσλώφ του ΚΚΕ".
Ένα από τα βιβλία του είναι το «επιστημονικό» πόνημα 95 σελίδων με τίτλο «Η Πολωνία και Εμείς», που εκδόθηκε το 1981 από τον κομμουνιστικό εκδοτικό οίκο «Σύγχρονη Εποχή», στο οποίο εκθείαζε το δικτατορικό καθεστώς Γιαρουζέλσκι.
Αργότερα ο Κοτζιάς συνεργάστηκε στενά με το κλεφτοΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε σύμβουλος του Θεόδωρου Πάγκαλου αλλά και του Τζέφρυ Παπανδρέου, όταν αυτοί είχαν αναλάβει το Υπουργείο Εξωτερικών.
Είναι λογικό λοιπόν να αποκλείει με γελοία προσχήματα την Χρυσή Αυγή, γιατί γνωρίζει ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν συμβιβάζονται και δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω στα Εθνικά Δίκαια της Πατρίδας μας!  ΠΗΓΗ

Κεραυνοί Μητροπολίτη Μαντινείας κατά της ανθελληνικής συγκυβέρνησης και του ανώμαλου συμφώνου συμβίωσης
Τα πράγματα με το όνομά τους είπε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος, ο οποίος εξαπέλυσε μύδρους κατά του ανώμαλου «συμφώνου συμβίωσης» και όσων προώθησαν τη ψήφισή του, χοροστατώντας κατά την Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Γιάτρισσας στην Τρίπολη.
Κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του υπήρξε λάβρος εναντίον της ανθελληνικής κυβέρνησης η οποία, όπως είπε, σήμερα «ξεφτιλίζει το μυστήριο του γάμου».

Ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος τόνισε χαρακτηριστικά: "Γάμος είναι η ένωσις ανδρός και γυναικός. Για τον γάμο η νύφη στολίζεται με ό,τι καλύτερο έχει, όπως και ο νυμφίος. Οι συγγενείς και οι φίλοι λαμπρύνουν τη στολή τους και χαίρονται. Ο γάμος είναι γιορτή τιμής και λαμπρότητος".
Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης τόνισε: «Τελευταία, με τη θεωρία του Μαρξ και τη δημιουργία του κομμουνισμού απεκόπησαν από τον Θεό και ξεφτίλισαν και το μυστήριο του γάμου. Μετέτρεψαν τον γάμο σε μια απλή σχέση μεταξύ των ανθρώπων και, το χειρότερο από όλα, η βουλή των Ελλήνων χαρακτηρίζει τον γάμο διαστροφή και ένωση διεστραμμένων ανθρώπων του ιδίου φύλου».  ΠΗΓΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 307861270402222498

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item