Widgets

ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ και οι ΞΕΝΟΙ! «ΒΡΩΜΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ του Mr.ALEXIS στο θέμα του ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ»Η Frontex εκθέτει τον Τσίπρα: Ανάμεσα στους πρόσφυγες που ζητούν άσυλο, κρύβονται και τζιχαντιστές τρομοκράτες!

Τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους από την αύξηση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη επισημαίνει η Frontex στην έκθεση ανάλυσης ρίσκου για το 2016, προειδοποιώντας ότι ανάμεσα σε όσους ζητούν άσυλο μπορεί να βρίσκονται και τρομοκράτες, οι οποίοι βρήκαν αυτόν τον τρόπο για να μπουν στην Ευρώπη.

Επικαλείται, μάλιστα, για την προειδοποίηση αυτή το παράδειγμα των δύο εκ των βομβιστών που χτύπησαν στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015 και οι οποίοι πέρασαν με καράβι από την Τουρκία στην Λέρο. «Οι επιθέσεις στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015 δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι παράνομες μεταναστευτικές ροές μπορεί να χρησιμοποιούνται από τρομοκράτες για να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση, ενώ στη συνέχεια υπενθυμίζει ότι «δύο από τους τρομοκράτες μπήκαν από την Λέρο και καταγράφηκαν από τις ελληνικές αρχές. Παρουσίασαν πλαστά χαρτιά από την Συρία προκειμένου να επιταχύνουν την διαδικασία καταγραφής τους». Γι΄ αυτό και προτείνει την εφαρμογή διαδικασιών screening ως «απαραίτητες», προκειμένου να επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί για την εθνικότητα των προσφύγων που φτάνουν χωρίς διαβατήρια ή άλλα έγγραφα στην διάθεσή τους.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΟΚ! Κτήνος από το αφγανιστάν βίασε 15χρονη σε ψυχιατρική κλινική στην Σουηδία


Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα όχι μόνο μπαίνει κρυφά «κάθε καρυδιάς καρύδι», καθώς η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διευκολύνει όσο μπορεί την διακίνηση των λαθρομεταναστών, αλλά έχουμε τόσο τις χρυσοπληρωμένες ΜΚΟ των «αλληλέγγυων» όσο και τις περιθωριακές και παρακμιακές ομαδούλες των επίσης χρυσοπληρωμένων «αντιρατσιστών», οι οποίες με τις φαιδρές μεν επικίνδυνες δε φωνές τους για «ανοιχτά σύνορα», «άσυλο στους πρόσφυγες», «νομιμοποιήστε τους μετανάστες» και άλλες παρόμοιες βλακείες φροντίζουν να διευκολύνουν την πιθανή διέλευση στην Χώρα μας τζιχαντιστών, αφού ακόμη και η παραμικρή παρεμπόδιση εισόδου λαθρομεταναστών στην Ελλάδα ή ο στοιχειώδης έλεγχος εξακρίβωσης της ταυτότητας και της εθνικότητας τους θεωρείται απ΄αυτούς τους γελοίους τύπους ως «φασιστική και ρατσιστική συμπεριφορά».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυβέρνηση ανθελλήνων: Με δωρέαν στέγαση, σίτιση και περίθαλψη εκλιπαρούν τους λαθρομετανάστες να μεταφερθούν στα “Hot spot”


Οι παραινέσεις τους προς τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά να κάνουν όλοι αίτηση ασύλου, προκειμένου να μην απελαθούν, αποτελεί μια ακόμη θλιβερή ενέργεια αυτών των ανεκδιήγητων στοιχείων.

Θα είναι, όμως, και οι ηθικοί αυτουργοί στην απευκταία περίπτωση τρομοκρατικής δράσης στην Χώρα μας, καθώς αυτοί θα είναι που θα έχουν κάνει το παν για να τους φέρουν εδώ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση πρέπει να πέσει

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος κατά την διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στην συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης ζήτησε από την ανθελληνική κυβέρνηση της αριστεράς να παραιτηθεί, για να μην καταστρέφει άλλο την χώρα.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Είναι εθνικά επικίνδυνοι. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει. Αν είχαν εθνικό φιλότιμο, αύριο κιόλας απέναντι σε αυτό το χάος που έχουν δημιουργήσει, θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί". ΠΗΓΗ
ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας: Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές εναντιώθηκαν στα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης

Οι δρόμοι του Πειραιά, μια πόλη που μαστίζεται από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και από τα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης για ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας, κατακλύστηκαν από χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης....>>>  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΦΩΤΟ=ΒΙΝΤΕΟ  και Όλες οι ομιλίες από την συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας - ΒΙΝΤΕΟ

Άμεση απέλαση των «αλληλέγγυων»: Έπεσαν στη θάλασσα για να εμποδίσουν επαναπροώθηση λαθρομεταναστών οι πράκτορες του ανθελληνισμού!
Διαβάζουμε στο καθεστωτικό «Βήμα» ότι «αλληλέγγυοι» στη Λέσβο «έπεσαν στη θάλασσα για να εμποδίσουν το πλοίο να φύγει από τη Λέσβο με 45 πρόσφυγες από το Πακιστάν».
Συνεχίζει το ρεπορτάζ λέγοντας: «Τρεις αλληλέγγυοι, αφού κολύμπησαν ανάμεσα στα σκάφη, πιάστηκαν στην αλυσίδα της άγκυρας του πλοίου, εμποδίζοντάς το να αναχωρήσει. Τελικά, μετά από παρέμβαση του λιμενικού και της αστυνομίας, οι αλληλέγγυοι συνελήφθησαν και το πλοίο αναχώρησε.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνα - ΣΟΚ για τους “πρόσφυγες”: Είναι άνδρες, νέοι που συμπαθούν τους τζιχαντιστές και την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ)
Ας δούμε το σημαντικό ψεύδος που περιλαμβάνει το ρεπορτάζ του «Βήματος»: Από το Πακιστάν δεν μπορεί να είναι κανείς πρόσφυγας, αφού δεν θεωρείται εμπόλεμη ζώνη. Κοινώς, οι «αλληλέγγυοι» επεχείρησαν να σταματήσουν ένα πλοίο, το οποίο θα απέλαυνε λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες.
Επιπλέον αυτού, οι συγκεκριμένοι «πρόσφυγες» δεν απελαύνονται προς μία χώρα που βρίσκεται σε πόλεμο, αλλά στην Τουρκία, η οποία βάσει των διεθνών συνθηκών οφείλει να περιθάλπτει τους πρόσφυγες ως η πρώτη ασφαλής χώρα διέλευσης.
Οι «αλληλέγγυοι» λοιπόν στην πραγματικότητα είναι πράκτορες που επιθυμούν την καταστρατήγηση των νόμων και την άλωση του Ελληνισμού. Συνεπώς δεν θα πρέπει να διώκονται απλώς για «παρακώλυση συγκοινωνιών», αλλά επιπλέον για προτροπή σε έγκλημα και όσοι από αυτούς είναι... εισαγώμενοι να απελαύνονται στις χώρες προέλευσής τους.   ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ : ΕΝΑΣ ΘΙΑΣΟΣ ΒΑΥΘΠΛΟΥΤΩΝ-ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ την ΠΑΤΡΙΔΑ σε ΤΟΚΟΦΛΥΦΟΥΣ και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Αίσχος! Οι «αντιρατσιστές» υπερασπίζονται τον «πρόσφυγα» που κόντεψε να σκοτώσει το παιδί του!


Το μόνο πράγμα το οποίο συναγωνίζεται τον ανθελληνισμό που διέπει τους «αντιρατσιστές» είναι το θράσος με το οποίο διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, ακολουθώντας κατά γράμμα την ρήση του Λένιν «Αν η αλήθεια δεν συμβαδίζει με τις απόψεις μας, τόσο το χειρότερο γι αυτήν».
Μια τέτοια διαστρέβλωση είχαμε από μια περιθωριακή - παρακμιακή ομαδούλα, που επί σειρά ετών είχε στενές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, την «Κίνηση απελάστε τον ρατσισμό», η οποία μάλιστα μπορεί να μετονομαστεί σε «Κίνηση απελάστε την σοβαρότητα». Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι φαιδροί αυτοί τύποι, υπό τον τίτλο «Βίντεο: Δεν πήγε να πετάξει το μωρό ο πρόσφυγας!», γράφουν τα εξής απίστευτα: «Από το πρωί κράτος και συστημικά ΜΜΕ κάνουν μια τρελή προπαγάνδα κατά των προσφύγων και των αλληλέγγυων που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι του Πειραιά. Μέσα σε αυτή την προπαγάνδα λοιπόν πετούν και την είδηση πως «Μετανάστης απείλησε να πετάξει μωρό σε λιμενικό!». Μόνο που η αλήθεια είναι διαφορετική. Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω είναι ο αστυνομικός που κάνει κίνηση κατά του βρέφους και το σπρώχνει και είναι ο πρόσφυγας που προσπαθεί να αποφύγει τον τσαμπουκαλεμένο αστυνομικό. Συγκεκριμένα στο 10’’ ο αστυνομικός σπρώχνει τον πρόσφυγα. Ο πρόσφυγας σηκώνει το μωρό στον αέρα για να μην χτυπηθεί. Στο 13’’ άλλος αστυνομικός σηκώνει ψηλά τα χέρια και σπρώχνει το ίδιο το μωρό. Στο 16ο δευτερόλεπτο σπρώχνεται γυναίκα που διαμαρτύρεται για την πράξη του αστυνομικού από τον ίδιο τον αστυνομικό».
Παραθέσαμε όλη την ανάρτηση για να δούμε σε ποιο βαθμό εμπάθειας, παραπληροφόρησης και συνεχούς ψευδολογίας φτάνουν οι εκτός τόπου και χρόνου «αντιρατσιστές». Προφανώς, ο… κακόμοιρος «πρόσφυγας» είπε να βγάλει μια βόλτα το μωρό στον τόσο καθαρό αέρα του Πειραιά και ο κακός αστυνομικός βάλθηκε να τραμπουκίσει το βρέφος από τα… ασφαλή χέρια του «πρόσφυγα»! Περίπου κάτι τέτοιο θέλουν να μας πουν, ακολουθώντας την τακτική «Μα καλά, πιστεύεις τα μάτια σου και όχι εμένα;». Με δικαιολογίες των… οπισθίων, οι «αλληλέγγυοι» και οι «αντιρατσιστές», επιχειρούν να καλύψουν την αποτρόπαια και κατάπτυστη ενέργεια ενός «πρόσφυγα», ο οποίος επιχείρησε να παίξει με την ζωή και την σωματική ακεραιότητα ενός βρέφους λίγων μηνών.
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της ψηλά μπροστά σε μια τέτοια επίδειξη βλακείας, αν μάλιστα αντιληφθούμε πόσο ολόσωστη είναι η ρήση «η βλακεία είναι το πλέον ακατανίκητο επιχείρημα». Το γεγονός ότι κάτι τέτοια «νούμερα» είναι που σιγοντάρουν το καθεστώς στην ανήθικη και παράνομη προσπάθεια ποινικοποίησης του έντιμου και νόμιμου πολιτικού αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών βαδίζει στον σωστό δρόμο της Υπεράσπισης της Πατρίδας και του Λαού.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Ηλίας Παναγιώταρος: Το ανθελληνικό κράτος εφαρμόζει έμπρακτα τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων 

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος κατήγγειλε από βήματος της βουλής την ανθελληνική κυβέρνηση για μια ακόμη ρατσιστική πράξη εναντίον των Ελλήνων.
Με μια τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο συστήνεται προνομιακά και κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων ειδικός λογαριασμός για την αρωγή των "προσφύγων".
Πρόκειται για ακόμη μία νομοθετική πράξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία παραμένει πιστή στο δόγμα: Πρώτα οι λαθρομετανάστες!,,, ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!!!


Όλα για τους λαθρομετανάστες: 180 χιλιάδες ευρώ τα πρώτα έξοδα από την περίθαλψη των “απρόσκλητων” στο νοσοκομείο Κιλκίς

Βγήκε ο γενικός γραμματέας του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς και είπε ότι από 1-30 Ιανουαρίου, περιέθαλψαν δωρεάν στο νοσοκομείο Κιλκίς 400 ανασφάλιστους  - λες και υπάρχουν και  ασφαλισμένοι- «πρόσφυγες», με κόστος 180.000 ευρώ. Δωρεάν γι’ αυτούς βεβαίως, όχι για τον Έλληνα φορολογούμενο, καλά το είπε με κόστος 180.000.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: 180.000:400 άτομα = 450 ευρώ το κεφάλι ή αν το πάρουμε με την ημέρα 180.000:30 ημέρες = 6.000 ευρώ την ημέρα σ’ ένα μόνο νοσοκομείο της χώρας. ΠΗΓΗ

Η βαναυσότητα του λαθρομετανάστη προς ένα αθώο βρέφος και οι αλήθειες που πρέπει να ειπωθούν

Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την ενέργεια ενός λαθρομετανάστη να αρπάξει ένα μωρό, να το σηκώσει ψηλά στον αέρα και να απειλεί να το πετάξει κατά των λιμενικών.
Ανεξαρτήτως του αν ήταν πατέρας αυτού του μωρού, άλλου είδους συγγενής του ή το πήρε τυχαία(!), το ζητούμενο είναι ότι ο τύπος, ο οποίος προέβη στην απαράδεκτη αυτή ενέργεια, δεν συνελήφθη ποτέ από τους λιμενικούς που βρίσκονται στον Πειραιά και οι οποίοι έχουν καταντήσει να αποτελούν το υπηρετικό προσωπικό όχι μόνο των λαθρομεταναστών, αλλά και των διαφόρων άπλυτων βρομίλων, που κάτω από το πρόσχημα του “αλληλέγγυου” καταπατούν σαφώς τους νόμους του κράτους.
Πριν λίγες ημέρες “άνδρες” των ΜΑΤ ξυλοκόπησαν άνανδρα στην Χίο Έλληνες (κυρίως γυναίκες), οι οποίοι τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για την μεταφορά λαθρομεταναστών δίπλα στις αυλές τους. Χθες ο ανισόρροπος αυτός τύπος, που απείλησε την σωματική ακεραιότητα ενός μικρού παιδιού μπροστά στις κάμερες, όχι μόνο δεν συνελήφθη αμέσως, αλλά αποχώρησε ανενόχλητος! Φαίνεται ότι η τήρηση των νόμων πραγματοποιείται (και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο) μόνο όταν το περιεχόμενό τους αφορά την ποινικοποίηση και την βιαιοπραγία εναντίον των Ελλήνων.
Αντιθέτως, οι λαθρομετανάστες κάνουν ό,τι τους γουστάρει, υπό την λεξιμαγική ιδιότητα του “αδικημένου και ταλαιπωρημένου πρόσφυγα” (χωρίς φυσικά, να γνωρίζουμε κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η έννοια του πρόσφυγα), ενώ στην ίδια μοίρα βρίσκονται και οι διάφοροι (κρατικοδίαιτοι, προφανώς) θρασύδειλοι “αλληλέγγυοι” και “αντιρατσιστές”, οι οποίοι ανεξαρτήτως του αν ανήκουν ή όχι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ολοφάνερο ότι λειτουργούν στον Πειραιά (και όχι μόνον) με την νοοτροπία της εξουσίας, έχοντας επί της ουσίας την πλήρη ανοχή και πολύ περισσότερο την κάλυψη της κυβέρνησης.
Το γεγονός, μάλιστα, ότι οι φαιδροί αυτοί τύποι υπερασπίζουν με διάφορες φτηνές και αποπροσανατολιστικές δηλώσεις την κατάπτυστη ενέργεια του λαθρομετανάστη δείχνει δύο πράγματα: α) ότι οι τύποι αυτοί είναι ή ηλίθιοι ή λειτουργούν βάσει σχεδίου εξυπηρέτησης συμφερόντων που θέλουν την διάλυση της Ελλάδας. β) Αν ο λαθρομετανάστης αυτός δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να φερθεί με αυτόν τον βάναυσο τρόπο σε ένα αθώο βρέφος της δικής του εθνικότητας, σκεφτείτε τι θα μπορούσε να κάνει σε ένα βρέφος άλλης εθνικότητας...  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Χειροπέδες και άμεση απέλαση στους λαθρομετανάστες που παρανομούν

Ένα ακόμη εξαιρετικό άρθρο φιλοξενεί ως κεντρική της θέση η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία υπό τον τίτλο «Χειροπέδες και απέλαση – εξπρές» σημειώνει τα εξής:
«Η φύση δεν ανέχεται τα κενά εκεί όπου δεν προβλέπεται να υπάρχουν. Τα καλύπτει άμεσα. Και η εξουσία, η ουσία της πολιτικής ισχύος, δεν ανέχεται να προκύπτουν χάσματα στην άσκησή της. Αυτό είναι ορατό στην Ελλάδα. Η εξουσία δεν ασκείται, ο νόμος παραβιάζεται, η Δικαιοσύνη καταπατάται, το Σύνταγμα έχει καταστεί κενό γράμμα. Τα σκηνικά που αντικρίζουν οι Έλληνες στην τηλεόραση είναι φρικτά και εξοργιστικά, αλλά υπολείπονται σε ένταση και «ποιότητα» προκλήσεως από όλα όσα λαμβάνουν χώρα καθημερινά στην πατρίδα μας...>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!!
Απαγορεύουν στους στρατιώτες στο “hot spot” Διαβατών να φορούν πηλίκια με το εθνόσημο για να μην προκαλούν τους λαθρομετανάστες!Απαγορεύουν στους στρατιώτες στο “hot spot” Διαβατών να φορούν πηλίκια με το εθνόσημο για να μην προκαλούν τους λαθρομετανάστες!

Τον πλήρη ευτελισμό και την απαξίωση του περήφανου Ελληνικού Στρατού επιδιώκει η ανθελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Αφού μετέτρεψε το Στράτευμα σε "ορντινάτσα" των χιλιάδων λαθρομεταναστών με καθήκοντα σίτισης, καθαριότητας και δημιουργίας ολοένα και περισσότερων "hot spot", τώρα τους δίνει εντολές που προσβάλλουν την ένδοξη και τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη.

Όπως μας έγινε γνωστό, στους στρατιώτες που κυκλοφορούν στο κέντρο λαθρομεταναστών στα Διαβατά υπάρχει ρητή εντολή να μην φορούν τα πηλίκία τους, ώστε να μην προκαλούνται οι λαθρομετανάστες από τον σύμβολο του Σταυρού και το εθνόσημο!

Την ίδια ώρα δόθηκε εντολή στην μονάδα Καταδρομών στην Ρεντίνα να δημιουργήσει εντός 10 ημερών ένα κέντρο λαθρομεταναστών χωρητικότητας 1500 ατόμων στο χωριό "Προφήτης" του Δήμου Βόλβης.

Όταν λέμε ότι ο Ελληνικός Στρατός έχει γίνει κανονικός υπηρέτης των λαθρομεταναστών δεν υπερβάλλουμε καθόλου.  Δυστυχώς, αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα της ανθελληνικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.  ΠΗΓΗΞεσηκώθηκαν οι Έλληνες της Χίου: Απαίτησαν να φύγουν οι λαθρομετανάστες - Απομάκρυναν ΜΚΟ και «αλληλέγγυους»! 


Εκατοντάδες πολίτες της Χίου συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης και διαμαρτυρήθηκαν για την ανεξέλεγκτη τροπή που έχει πάρει το θέμα του λαθρομεταναστευτικού στο νησί και απαίτησαν να φύγουν όλοι οι παράνομοι αλλοδαποί.

Λίγο ώρα αργότερα σε τεταμένο κλίμα άρχισε και η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χίου, που ασχολείται με τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό. Εκεί εκατοντάδες κάτοικοι εξέφρασαν τα παράπονά τους στο δημοτικό συμβούλιο όμως ομάδες «αλληλέγγυων» προσπάθησαν να δυναμιτίσουν το κλίμα και τελικά απομακρύνθηκαν.  Ακολουθούν βίντεο:  ΕΔΩ !!!!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε πανικό οι αμερικανοσιωνιστές: Πρώτο θέμα στην προεκλογική εκστρατεία για την προεδρεία των ΗΠΑ η Χρυσή Αυγή!

Λαθρομετανάστης προσπάθησε να κατεβάσει την Ελληνική Σημαία από το λιμάνι της Χίου! Ένταση με κατοίκους που διαμαρτυρήθηκαν


Νέα πρόκληση των ασύδοτων εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, στην Χίο! Εχθές αργά το βράδυ στο λιμάνι του νησιού, ένα από τα «προσφυγάκια» που… αγαπάνε πολύ την Ελλάδα και ευγνωμονούν τον ελληνικό λαό, επιχείρησε να υποστείλει την ελληνική σημαία....>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!


Εξέγερση λαθρομεταναστών στη Σάμο: Έφυγαν από το “hot spot”, έβγαλαν μαχαίρια και επικράτησε χάος στην πόλη!

Ολοένα και χειροτερεύει η κατάσταση με το χάος που επικρατεί τόσο στον Πειραιά και την Ειδομένη όσο και στα νησιά του Αιγαίου όπου ο αριθμός των λαθρομεταναστών συνεχώς μεγαλώνει. Η κατάσταση που επικρατεί στα νησιά με τους «πρόσφυγες» και τους λαθρομετανάστες μοιάζει πλέον σαν ένα καζάνι που βράζει. Αυτή την φορά την σκυτάλη των επεισοδίων πήρε η Σάμος, στην οποία γύρω στις 12.45 χθες το μεσημέρι, περίπου 560 λαθρομετανάστες που βρίσκονται μέσα στο hot spot, με την υποκίνηση διαφόρων ομάδων και ατόμων που λειτουργούν ανεξέλεγκτα, άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα..>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Κατάληψη της Πλατείας Συντάγματος επεχείρησαν λαθρομετανάστες υποκινούμενοι από «αλληλέγγυους»!


Σκηνές στην πλατεία Συντάγματος προσπάθησαν να στήσουν το βράδυ της Τετάρτης περίπου 40 λαθρομετανάστες, οι οποίοι μαζί με «αλληλέγγυους» ήρθαν στην Αθήνα από το λιμάνι του Πειραιά κουβαλώντας  μαζί τα πράγματά τους και σκηνές.
Έκαναν, μάλιστα, και πορεία έως το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά και χρησιμοποίησαν τον ηλεκτρικό και το μετρό για να φτάσουν έως το Σύνταγμα, όπου τους περίμεναν αστυνομικοί και τους προσήγαγαν.
Αυτό αποτελεί άλλη μία απόδειξη σε αυτό που πρώτη και μόνη έλεγε και λέει η Χρυσή Αυγή. Ότι, δηλαδή, υπάρχουν μεταξύ των «αλληλέγγυων» άνθρωποι ύποπτοι που λειτουργούν με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας. Αυτοί οι «αλληλέγγυοι» φροντίζουν να συντηρούν τη «φλόγα» μίας εξέγερσης λαθρομεταναστών, που θα βυθίσει τη χώρα στο σκότος. ΠΗΓΗ

Παρακρατικοί της αριστεράς μετέφεραν λαθρομετανάστες στην Θεσσαλονίκη - Στόχος τους η αποσταθεροποίηση της χώρας


Στην Ελλάδα επίκειται εξέγερση λαθρομεταναστών κατόπιν υποκινήσεως από τους γνωστούς «αλληλέγγυους». Γράψαμε ήδη για την απόπειρα καταλήψεως της πλατείας Συντάγματος από λαθρομετανάστες και αριστεριστές παρακρατικούς.
Τώρα διαβάζουμε σε ενημερωτικές ιστοσελίδες της Βορείου Ελλάδος ότι τρία λεωφορεία με λαθρομετανάστες από τα Διαβατά έφθασαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΔΟΘ, με αφορμή την πανελλαδική απεργία  που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, ζητώντας για ακόμα μία φορά το άνοιγμα των συνόρων προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη.
Όπως φαίνεται και από φωτογραφίες και βίντεο την μεταφορά πραγματοποίησε η γνωστή παρακρατική συμμορία – κατήγορος της Χρυσής Αυγής, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία βρίσκεται πίσω από πολλές παρόμοιες κινήσεις αποσταθεροποίησης της χώρας.
Θα υπάρξει άραγε επέμβαση των αρχών, ώστε να καταπνιγεί πριν είναι αργά το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας; Πολύ αμφιβάλλουμε!  ΠΗΓΗ
Κράτος εν κράτει οι παρακρατικοί “αλληλέγγυοι” και “αντιρατσιστές” που λειτουργούν υπό κυβερνητική προστασία

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η φανερή εξουσία σ' αυτή την Χώρα, οι πάσης φύσεως “αντιρατσιστές”, “αντιφασίστες”, “αλληλέγγυοι” κ.τ.λ., εντός και εκτός του κομματικού αυτού μορφώματος, αποτελούν την “κρυφή” εξουσία, η οποία είναι και η πραγματική. Οι γνωστοί-άγνωστοι παρακμιακοί και περιθωριακοί τύποι της άκρας αριστεράς και του “αντιεξουσιαστικού” χώρου, οι αρχιτέκτονες του χτισίματος της ισλαμικής εποίκισης της Χώρας, οι εθνομηδενιστές και οι μισητές του Ελληνικού Λαού, είναι αυτοί που κρύβονται γύρω από την επιχείρηση απείθειας και ξεσηκωμού των χιλιάδων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα. Υπάρχουν κάποια καυτά ερωτήματα εδώ και λίγες ημέρες, τα οποία έχουν ως εξής:

α) Ποιοι διένειμαν το φυλλάδιο στην Ειδομένη, έτσι ώστε να υπάρξει μαζική είσοδος προσφύγων και λαθρομεταναστών στα σύνορα με τα Σκόπια από σημείο του ποταμού;

β) Ποιοι μοιράζουν φυλλάδια στο λιμάνι του Πειραιά, έτσι ώστε να αποπροσανατολίσουν τους λαθρομετανάστες και να τους ξεσηκώσουν;

γ) Ποιοι καθοδηγούν το πλήθος των απελπισμένων στο να ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα, παραμένοντας εδώ;

Τα ερωτήματα είναι, φυσικά, ρητορικά, καθώς είναι γνωστές οι “μούρες”, οι οποίες κρύβονται πίσω απ' αυτές τις κινήσεις. Μόνο στην Ελλάδα του “συνταγματικού τόξου”, μια Χώρα η οποία έχει μετατραπεί σε μια μπανανία που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και σ' έναν χώρο περισυλλογής και στριμώγματος χιλιάδων λαθρομεταναστών, ο Στρατός, η Αστυνομία και όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες της “κάθονται σούζα” στις παραβατικές συμπεριφορές όλων αυτών των φαιδρών τύπων με τις ξεπερασμένες από τον Χρόνο και την Ζωή ιδεοληψίες, οι οποίοι θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα και τον Λαό της.

Οι σιτιζόμενες από το Κράτος ΜΚΟ και οι (με την κυριολεκτική έννοια του όρου) σύντροφοί τους, με τις κοινές “αλληλέγγυες” και “αντιρατσιστικές” απόψεις, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι λειτουργούν ως ένα παρακράτος, το οποίο έχει αναλάβει την πλήρη αποδόμηση του εναπομείναντος Ελληνικού κράτους και την δημιουργία διαλυτικών καταστάσεων στην κοινωνική συνοχή του Τόπου. Η νοοτροπία του “οι μετανάστες και οι πρόσφυγες έχουν μόνο δικαιώματα”, σε μια Χώρα στην οποία μπήκαν και συνεχίζουν να μπαίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, δρα ως μια (καθόλου βραδυφλεγής) βόμβα στα θεμέλια του Έθνους.

Αλλά το ανύπαρκτο Εθνικής συνείδησης “ελληνικό” κράτος (πόσο επίκαιρη η ρήση του Δραγούμη “Ζήτω το Έθνος, Κάτω το Κράτος”) όχι μόνο δεν συλλαμβάνει αυτά τα ανθελληνικά στοιχεία με τις συνεχείς παράνομες πρακτικές, αλλά φροντίζει να τους κάνει πλάτες και να τους χρηματοδοτεί. Αντιθέτως, η αυστηρότητά του εξαντλείται στην θέσπιση ολοένα και περισσότερων νόμων σταλινικής έμπνευσης και περιεχομένου, οι οποίοι στοχοποιούν ποινικά οποιονδήποτε Έλληνα διαμαρτύρεται για τον εποικισμό της Πατρίδας του και την υποβάθμιση της ζωής του.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Hot spot παντού! Τρεις νέοι χώροι ετοιμάζονται στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης

Τρεις χώρους, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, επιθεώρησε ο κομμουνιστής (και αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης…) Βίτσας, για να στήσει εκεί τα νέα Hot Spot!
Hot spot παντού! Τρεις νέοι χώροι ετοιμάζονται στην ανατολική πλευρά της ΘεσσαλονίκηςΟ ένας χώρος είναι μια περιοχή 500 στρεμμάτων στην περιοχή Τσαΐρια, που βρίσκεται στον δήμο Θέρμης, ενώ οι άλλοι δύο βρίσκονται στον δήμο Θερμαϊκού και είναι το παλιό κάμπινγκ της Επανομής και οι κατασκηνώσεις του Απόδημου Ελληνισμού, επίσης στην Επανομή.
Όσον αφορά τις κατασκηνώσεις του απόδημου Ελληνισμού, ο χώρος προορίζεται για να φιλοξενήσει παιδιά Ελλήνων που βρίσκονται στο εξωτερικό, αλλά σιγά τώρα που ενδιαφερθούν οι «αλληλέγγυοι» του Τσίπρα και του Καμμένου για τα παιδιά των αποδήμων Ελλήνων (που δεν έχουν και δικαίωμα ψήφου…) και όχι για τα «προσφυγάκια» της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Σόρος!   ΠΗΓΗ
Ο Γιώργος Γερμενής στο Ράδια Γάμμα για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις - ΗΧΗΤΙΚΟΟ συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Γιώργος Γερμενής, μίλησε στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη στο Ράδιο Γάμμα όπου σχολίασε τις τρέχουσες εξελίξεις.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστολή Ελευθέριου Συναδινού προς 1ο ΓΕλ Ξάνθης: Η νεολαία είναι η ελπίδα του Ελληνικού Έθνους


Συνέλαβαν Έλληνες στην Ηγουμενίτσα, επειδή ζωγράφισαν την Ελληνική Σημαία!


Το ανθελληνικό κράτος δεν σταματά να δείχνει το μένος του και τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.

Όπως αποκάλυψε ο ιστότοπος thespro.gr μια παρέα νεαρών είχε το μεράκι να σβήσει τα υβριστικά συνθήματα από την επιφάνεια ενός παλιού υδραγωγείου στην περιοχή Αμπέλια και να ζωγραφίσει μια τεράστια Ελληνική Σημαία.,,, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

Η ΕΡΤ παροτρύνει “πρόσφυγες” να υποβάλλουν αίτηση ασύλου, για να μην επιστραφούν στην τουρκία!


Διαβάζω σε διάφορα site, ότι οι «αλληλέγγυοι» και οι ΜΚΟ προτρέπουν τους λαθρομετανάστες να υποβάλλουν αίτηση ασύλου, για να μην απελαθούν στην Τουρκία. Δεν ξέρω τι κάνουν αυτοί, αλλά σίγουρα το «κράτος» του ΣΥΡΙΖΑ (και των καμμένων συνοδοιπόρων του…), με τον πιο επίσημο τρόπο τους προτρέπει να το κάνουν, για να μην απελαθεί ούτε ένας στην Τουρκία!
Δείτε εδώ το δελτίο ειδήσεων της Τρίτης εις την αραβικήν (ε ρε κατάντια!) από την Ελληνική -μη γελάτε!- Ραδιοφωνία-Τηλεόραση, την ΕΡΤ ή ΣΥΡΙΖΑ-TV. Δυόμιση λεπτά είναι το δελτίο
Με το που ξεκινάει, λέει επί λέξει: «Διακόσιοι μετανάστες που δεν υπέβαλλαν αίτηση ασύλου επιστράφηκαν χθες στην Τουρκία».
Το πιάσατε το υπονοούμενο, που έλεγε και ο αλήστου πολιτικής μνήμης Καρατζατούμπας; Όμως, στην αμέσως επόμενη φράση, δεν χρειάζονται ούτε υπονοούμενα ούτε τίποτα. Το λέει πεντακάθαρα: «Όσοι υποβάλλουν αίτηση παραμένουν στην Ελλάδα» Αυτολεξεί, αυτή είναι η πρόταση! Κι αμέσως μετά, αρχίζουν οι… χρηστικές πληροφορίες: που, πως και πότε θα μπορέσουν να υποβάλλουν αίτηση ασύλου για να μην απελαθούν! Η υπηρεσία ασύλου -λέει- θα σας ορίσει ώρα συνέντευξης και θα πάρετε το δελτίο αιτούντος που μπορεί να ισχύσει μέχρι 6 μήνες..>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Φέρνουν νόμο - τερατούργημα για να φιμώσουν τον Εθνικισμό στο διαδίκτυο


Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας
Ήρθε στην ανοιχτή διαβούλευση η συνέχεια του επαίσχυντου «αντιρατσιστικού» νομοσχέδιου της νουδούλας γιατί θυμίζουμε ότι πρώτη ήταν η νουδούλα, η οποία στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει την επέλαση της Χρυσής Αυγής συνέγραψε το νομοθέτημα που ποινικοποιεί την άποψη και την ελευθερία του λόγου, ακόμα και αν αυτός δεν είναι ρατσιστικός, αλλά ενοχλεί την καθεκηστυία τάξη του μνημονίου.
Έτσι, λοιπόν, στην διαβούλευση κατατέθηκε και ήδη λαμβάνει την πλήρη αποδοκιμασία των Ελλήνων ο «αντιρατσιστικός» του διαδικτύου, που ουσιαστικά επεκτείνει στον κυβερνοχώρο τις διατάξεις του συγκεκριμένου σαμαρικού νομοθετήματος.
ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Το νομοθέτημα, όπως και ο σαμαρικός προκάτοχός του, είναι σχεδιασμένο με την λεγόμενη «δημιουργική ασάφεια» έτσι ώστε να εφαρμόζεται κατά το δοκούν. Στοχεύει, όπως λέει, σε ότι προάγει τις «φυλετικές διακρίσεις», όμως στην πραγματικότητα αποσκοπεί στην ποινικοποίηση της διαφορετικής άποψης.
Η εμπειρία από το «γαλάζιο» νομοθέτημα Σαμαρά δείχνει ότι δεν μπαίνουν στο στόχαστρο οι φυλετικές διακρίσεις, αλλά η Χρυσή Αυγή. Απόδειξη για αυτό ότι δεν διώχθηκε ποινικά κανείς από τους υπουργούς που νομοθετούν υπέρ των λαθρομεταναστών και εναντίον των Ελλήνων, αλλά αντιθέτως διατάχτηκε έρευνα για το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και τις ομιλίες βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στις οποίες γινόταν έκκληση για εφαρμογή των νόμων!
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
Ένα άλλο σκανδαλώδες σημείο του συγκεκριμένου νομοθετήματος, που υπάρχει και στον αντίστοιχο νόμο Σαμαρά, είναι ότι παρακάμπτονται τα δικαστήρια και οι ποινές επιβάλλονται... προκαταβολικά. Όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται περί των ποινών στο νομοθέτημα: «επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο ή στην ένωση προσώπων με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κατά περίπτωση, σωρευτικά ή διαζευκτικά, οι ακόλουθες κυρώσεις».
Ο Υπουργός, λοιπόν, επιβάλλει τις ποινές και όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτό αποσκοπεί στο να μην βρεθεί κάποιος δικαστής εκτός «παράγκας» και «χαλάσει η δουλειά». Σημειώνεται δε στο τέλος του άρθρου: «Σε περίπτωση αμετάκλητης απαλλαγής του παραπεφθέντος οι κατά τα ανωτέρω αποφάσεις επιβολής διοικητικών κυρώσεων ανακαλούνται.»
Φαντάζεται ο αθώος αναγνώστης ότι οι ποινές είναι ελαφριές για να επιβάλλονται προκαταβολικά και ανακαλούνται αν τελικά έγινε... λάθος. Σας παραθέτουμε τις ποινές για να γελάσετε με την κατάντια ενός καθεστώτος που καταρρέει και βρίσκεται σε πλήρη πανικό:
«α) διοικητικό πρόστιμο από 20.000 έως 3.000.000 ευρώ,
β) ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας τους για χρονικό διάστημα από ένα (1) μήνα έως δύο (2) έτη ή απαγόρευση άσκησης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας για το ίδιο χρονικό διάστημα,
γ) αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις, επιδοτήσεις, αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, προμήθειες, διαφημίσεις και διαγωνισμούς του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα για το ίδιο διάστημα. Το διοικητικό πρόστιμο της περίπτωσης α΄ επιβάλλεται πάντοτε ανεξαρτήτως της επιβολής άλλων κυρώσεων. Σε περίπτωση υποτροπής οι κυρώσεις των περιπτώσεων β΄ και γ΄ μπορεί να έχουν οριστικό χαρακτήρα και εφόσον πρόκειται περί σωματείων ή ενώσεων προσώπων, η υποτροπή μπορεί να έχει ως συνέπεια τη διάλυσή τους, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.»
Κοινώς, πρόστιμο μέχρι 3 εκ. ευρώ, εκ νέου «πάγωμα» της κρατικής χρηματοδότησης και όταν μετά από 10 χρόνια έρθει η οριστική απαλλαγή το καθεστώς θα... ζητήσει συγγνώμη.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ!
Ήδη εδώ και δύο χρόνια η Χρυσή Αυγή δίνει τον πολιτικό της αγώνα όντας αποκομμένη από την οποιαδήποτε μορφή κρατικής χρηματοδότησης. Με έναν φωτογραφικό νόμο σχεδιασμένο επί της πολιτικής σκευωρίας που βιώνει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στερήθηκε από τα μέσα για να διεξάγει μαζικές διανομές τροφίμων προς τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό. Παράλληλα, όμως, αποδείχτηκε πως τα κόμματα μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς την κρατική χρηματοδότηση και χωρίς το μαύρο χρήμα της Siemens και άλλων μεγαλοκαρχαριών.
Ας κάνει, λοιπόν, το καθεστώς των εθνοπροδοτών τις μεθοδεύσεις του και εμείς τον Νόμιμο Πολιτικό Αγώνα μας. Είναι βέβαιο ότι θα νικήσουμε και πάλι! ΠΗΓΗ
Γιάννης Σαχινίδης για την κλοπή μετασχηματιστών της ΔΕΗ και τις συνέπειες στην αγροτική παραγωγή 


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης κατά την συνεδρίαση της επιτροπής εμπορίου έθεσε το θέμα της κλοπής μετασχηματιστών αλλά και τις επιπτώσεις στην αγροτική παραγωγή.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύσταση εξεταστικής κατόπιν εορτής... Πρώτη η Χρυσή Αυγή ανέδειξε τα θαλασσοδάνεια των χρεοκοπημένων κομμάτων


Νέα φοροεπιδρομή 1.8 δισ. ευρώ: Αυξήσεις φωτιά σε τέλη κυκλοφορίας, καύσιμα, τηλέφωνα, τσιγάρα - Χαράτσι και στις συναλλαγές!


«Κλειδώνουν» -εκτός απροόπτου- στη σημερινή συνάντηση με τους επικεφαλής του κουαρτέτου οι έμμεσοι φόροι ύψους 1,8 δισ. ευρώ που θα συμβάλουν στο κλείσιμο του περίφημου δημοσιονομικού «κενού», το οποίο για την τριετία 2016 - 2018 φθάνει στο 3% του ΑΕΠ ή στα 5,4 δισ. ευρώ.
Πρόκειται για ένα «εκρηκτικό» πακέτο φόρων, το οποίο θα πλήξει καταναλωτές, νοικοκυριά και φορολογούμενους με τις νέες επιβαρύνσεις που κομίζει σε τραπεζικές επιταγές, καύσιμα, φυσικό αέριο, κινητή τηλεφωνία, ακίνητα, μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ποτά και τσιγάρα.
Ωστόσο, σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), ακόμα και με τα μέτρα αυτά επιτυγχάνεται πρωτογενές πλεόνασμα μόλις 1,5% του ΑΕΠ το 2018, το οποίο, υπό ευνοϊκές συνθήκες ανάπτυξης, θα μπορούσε να φθάσει το 2,5%. Συνεπώς, η διαφορά ως το 3,5% του ΑΕΠ, που είναι ο στόχος του Μνημονίου, θα πρέπει να καλυφθεί από τους Ευρωπαίους με ελάφρυνση χρέους.
Στο ραντεβού που έχει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος με τους επικεφαλής του κουαρτέτου των δανειστών η ελληνική πλευρά θα περιμένει τις τοποθετήσεις των δανειστών απέναντι σε αυτόν τον μακρύ κατάλογο των έμμεσων φόρων. Σημειώνεται ότι μόνο ένα μικρό μέρος του «κενού» των 1,8 δισ. ευρώ προβλέπεται να καλυφθεί από μείωση δαπανών, και δη από το «φρένο» που θα μπει στις προσλήψεις.
Ειδικότερα στη «λίστα» με τα νέα μέτρα που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι:
* Επιβολή ειδικού Τέλους στις τραπεζικές επιταγές.
* Αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στα καύσιμα, παρότι η Ελλάδα έχει ήδη την 5η υψηλότερη φορολογία σε επίπεδο Ε.Ε.
Η αύξηση του ΕΦΚ στην αμόλυβδη βενζίνη θεωρείται δεδομένη και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι μεν μικρότερη των 0,10 ευρώ ανά λίτρο, αλλά, αν προστεθεί ο ΦΠΑ, θα φθάνει το ποσό αυτό. Για το πετρέλαιο κίνησης κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρξει επιβάρυνση. Ως προς το φυσικό αέριο, πιθανότερη είναι η αύξηση του ΕΦΚ για βιομηχανική χρήση, εξέλιξη που θα προκαλέσει ντόμινο ανατιμήσεων και τελικά θα επιβαρύνει βεβαίως και τους καταναλωτές.
* Ριζικές αλλαγές στη φορολογία των Ι.Χ. αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλη ταξινόμησης, αύξηση φορολογίας μεταχειρισμένων).
* Αύξηση ειδικών φόρων σε καπνό και τσιγάρα, παρά το γεγονός ότι έχουν χτυπήσει «ταβάνι».
* Αύξηση τελών στην κινητή τηλεφωνία, μολονότι είναι τα υψηλότερα στην ευρωζώνη.
* Επιβολή τέλους στη συνδρομητική τηλεόραση.
* Αντικατάσταση του ειδικού τέλους στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ με ισοδύναμα μέτρο που πιθανόν να αφορά το σύνολο της στοιχηματικής αγοράς (δηλαδή, και εταιρίες διαδικτυακού στοιχηματισμού).
Παράλληλα, η κυβέρνηση θα προτείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, μείωση των αμυντικών δαπανών κατά 400 εκατ. ευρώ και παράταση του κανόνα «μία πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις» στο Δημόσιο για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα.  ΠΗΓΗ

Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός εξέθεσε τους συριζαίους για την ανοχή τους στον προνομιακό οικοδομικό συνεταιρισμό βουλευτών 


Με επίκαιρη ερώτησή του ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός έθεσε το θέμα του οικοδομικού συνεταιρισμού βουλευτών σε περιοχή ‘’φιλέτο’’ με χαριστικούς όρους και την προκλητικά ευνοϊκή μεταχείριση..>>>>  ΟΛΑ ΕΔΩ!!!ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέσα σε όλα ο Παπασταύρου... Νέα στοιχεία τον εμπλέκουν για την offshore στη Λίστα Λαγκάρντ


Ανθελληνική πρόκληση από το Ποτάμι: Ζητεί να διαβάζονται οι ανακοινώσεις στα μειονοτικά σχολεία μόνο στα τουρκικά!‏


Άλλη μια ιταμή πρόκληση από τον μουσουλμάνο βουλευτή του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος κινείται παράλληλα με τις επιθυμίες του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή.
Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, με την οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητεί οι ανακοινώσεις που εκφωνούνται στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης να γίνονται στα τουρκικά και όχι στα ελληνικά! Ειδικότερα, ο Ιλχάν ζητεί να μην ισχύσει το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου Φ.2.4./1224 της 1/4/2016 της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, που υπογράφτηκε από τον διευθυντή Παναγιώτη Κεραμάρη και ανέφερε ρητά ότι «οι ανακοινώσεις στους μαθητές των σχολείων θα εκφωνούνται στην επίσημη γλώσσα του κράτους». Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί άλλο έγγραφο στις 7/3/2016 του ιδίου προσώπου, που υπογράμμιζε ότι «στο εξής οι όποιες ανακοινώσεις ή ενημερωτικά σημειώματα στέλνονται στα σχολεία, εκ μέρους τους, να είναι στην επίσημη γλώσσα του κράτους, δηλαδή την ελληνική. >>>>Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στα δήθεν εθνικόφρονα «παπαγαλάκια» της ΝΔ για την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5393405810825230224

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item