Widgets

ΒΟΘΡΟΣ!: Οι ΥΠΗΡΕΤΕΣ του ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝ τους ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ από το ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Εξαιρούνται από το Μνημόνιο οι βουλευτές της κλεπτοκρατίας!


Το... ηθικό πλεονέκτημά του δείχνει ο Σύριζα με την διάταξη που περιλαμβάνεται στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στην Βουλή. Σύμφωνα με αυτό το νομοθέτημα, λοιπόν, περικόπτονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του κοσμάκη, ενώ το συναίσθημα που αποπνέει το νομοσχέδιο είναι η δίψα για αίμα των τροϊκανών και των εγχώριων λακέδων τους.
Μη... φοβάστε, όμως, γιατί το νομοσχέδιο έχει και εξαιρέσεις! Όπως, λοιπόν, παραδέχτηκε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Κατρούγκαλος, «οι συντάξεις των βουλευτών, των θυμάτων τρομοκρατικών οργανώσεων και οι τιμητικές των καλλιτεχνών είναι συντάξεις κατ' απονομήν, δεν είναι συντάξεις ανταποδοτικές με εισφορές τις οποίες ρυθμίζει το ν/σ».
Συγκεκριμένα, η εξαίρεση στον νόμο αφορά βουλευτές, δημάρχους, περιφερειάρχες και λοιπούς θαμώνες των κομματικών γραφείων που εξελέγησαν πριν το 2012. Ηρέμησε τώρα ο Πάγκαλος και θα μπορέσει να... φάει.
Αναλυτικά, σύμφωνα με το άρθρο 4, παράγραφος 3 του νομοσχεδίου οι διατάξεις του ασφαλιστικού δεν έχουν εφαρμογή:...>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!Ο Τσίπρας εφαρμόζει κατά γράμμα αυτά για τα οποία κατηγορούσε τον Τζέφρυ το 2010!Πριν από 6 περίπου χρόνια, συγκεκριμένα στις 4 Μαρτίου 2010, με αφορμή την ανακοίνωση των πρώτων περιοριστικών μέτρων από την κυβέρνηση του Τζέφρυ (50 ημέρες πριν το διάγγελμα του Τζέφρυ από το Καστελόριζο, όπου ανακοίνωσε την είσοδο της Χώρας στον εφιαλτικό χώρο του Μνημονίου) ο Τσίπρας, ως πρόεδρος τότε του ΣΥΡΙΖΑ, έλεγε χαρακτηριστικά: «Θα μπούμε σε βαθιά ύφεση και υφεσιακό τέλμα. Οδηγούμαστε στην μείωση της αγοραστικής δύναμης πρώτα των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και με την επιβολή έμμεσων φόρων. Αύξηση στην φορολογία καυσίμων, αύξηση του ΦΠΑ. Θα βρεθούμε σε μία κατάσταση όπου θα πρυτανεύσει η μείωση του εισοδήματος και της αγοραστικής δύναμης των πολιτών, με την ταυτόχρονη αύξηση των φόρων στα είδη μαζικής κατανάλωσης».
Αυτή ήταν η αντίδραση του Α. Τσίπρα, στην πρώτη εκείνη δέσμη μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση Παπανδρέου, προ της προσφυγής στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και της υπογραφής του Μνημονίου. Και σκεφτείτε ότι ο ΦΠΑ αυξήθηκε τότε από 19% σε 21%, χωρίς την μετάταξη προϊόντων στον υψηλό συντελεστή. Αυτή έγινε μεταγενέστερα. Τότε ακόμη, τα περισσότερα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης επιβαρύνονταν με ΦΠΑ μόλις 10%.
Τώρα λοιπόν, έξι χρόνια αργότερα, η κυβέρνηση του Τσίπρα φέρεται να έχει η ίδια ζητήσει από τους εκπροσώπους των δανειστών να αυξηθεί ο ΦΠΑ από 23% σε 24%, προκειμένου να αποφευχθούν άλλες περικοπές τις οποίες ζητάει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Και έτσι καταδικάζει την ελληνική οικονομία σε νέο φαύλο κύκλο φόρων – ύφεσης. Διότι το πρώτο που θα συμβεί μετά τη νέα αύξηση του ΦΠΑ, θα είναι η πτώση του τζίρου και της κατανάλωσης και άρα η επιδείνωση της ύφεσης.
Τα ίδια ακριβώς, δηλαδή, που κατηγορούσε την κυβέρνηση Παπανδρέου ο Τσίπρας, φροντίζει σήμερα να τα πράττει ο ίδιος. Τότε μας έλεγε με στόμφο ότι «θα μπούμε σε βαθιά ύφεση και σε υφεσιακό τέλμα». Τώρα εμφανίζεται να προτείνει ο ίδιος στους διεθνείς την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%.
Ο νέος κύκλος ύφεσης θα φέρει την σφραγίδα της «πρώτης φορά Αριστερά» κυβέρνησης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη: Συμφωνία κυβέρνησης - διεθνών τοκογλύφων για ξεπούλημα των “κόκκινων” δανείων

“Λευκή σημαία” ύψωσε η κυβέρνηση προς τους διεθνείς τοκογλύφους, σχετικά (και) με το ζήτημα των “κόκκινων δανείων”, στο οποίο θα επικρατήσει τελικά αυτό το οποίο αναφερόταν από την αρχή στο τρίτο Μνημόνιο.
Θα υπάρξει, δηλαδή, μια περίοδος χάριτος για τα δάνεια που συνδέονται με την πρώτη κατοικία, πριν ακολουθήσουν κι αυτά την πλήρη απελευθέρωση που θα ισχύει για όλα τα υπόλοιπα δάνεια. Το πλαίσιο της συμφωνίας κινείται προς την κατεύθυνση της αναστολής για 12 ή 18 μήνες στην εφαρμογή του νόμου, ο οποίος προβλέπει την δυνατότητα πώλησης δανείων σε αδειοδοτημένες εταιρείες Μεταβίβασης Απαιτήσεων, μόνο όμως για τα δάνεια που έχουν υποθήκη ή προσημείωση πρώτης κατοικίας. Σε αυτά, απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα περιλαμβάνονται τελικά εκτός από στεγαστικά δάνεια σπιτιών χαμηλής αντικειμενικής αξίας και επαγγελματικά δάνεια συνδεδεμένα με την πρώτη κατοικία, σύμφωνα με την πρόταση της κυβέρνησης. Η πώληση και γι' αυτές τις κατηγορίες δανείων θα επιτραπεί ολοκληρωτικά πιθανότατα στις αρχές του 2018, ενώ η απελευθέρωση θα γίνεται με κλιμακωτό τρόπο μέχρι τότε. 
Με τερτίπια, δηλαδή, η κυβέρνηση μεταθέτει σ' ένα βάθος χρόνου καθόλου μακρινό την παράδοση της πρώτης κατοικίας στις ορέξεις των “κορακιών”. Με τον πλέον επίσημο τρόπο η “πρώτη φορά Αριστερά” κυβέρνηση μετατρέπει το προεκλογικό σύνθημα “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” σε “κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη”ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Οι αποκαλύψεις της Χρυσής Αυγής για το αφορολόγητο των βουλευτών
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε χθες στην συνέντευξη στο Kontra Channel στο προκλητικό αφορολόγητο των βουλευτών και τα λοιπά προνόμια του πολιτικού κόσμου, τονίζοντας πως πρώτη η Χρυσή Αυγή τα είχε καταγγείλει στην Βουλή.
Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε την σχετική ομιλία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στις 16 Ιουλίου 2013 και τα ντοκουμέντα που είχε προσκομίσει.
Υπενθυμίζουμε πως η Χρυσή Αυγή κατέθεσε και τροπολογία για φορολόγηση ολόκληρου του ποσού που λαμβάνουν οι βουλευτές από το πρώτο ευρώ!
Αποκαλύπτουμε το σύστημα της κλεπτοκρατίας μέσα στο άντρο της απάτης και της διαφθοράς του
Ένα ακόμη σκάνδαλο του πολιτικού κατεστημένου έφερε σήμερα στο φως η Χρυσή Αυγή. Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες στενάζουν από την υπερφορολόγηση, οι ίδιοι οι βουλευτές που ψηφίζουν τους προδοτικούς και ανθελληνικούς νόμους παραμένουν αφορολόγητοι. Με στοιχεία από το taxisnet.gr ο συναγωνιστής Κασιδιάρης απέδειξε στην ομιλία ότι:
  • Ένας ελεύθερος επαγγελματίας (ατομική επιχείρηση) με κέρδη 47 χιλιάδες ευρώ πληρώνει φόρο πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ.
  • Ένας βουλευτής με ίδιο εισόδημα πληρώνει φόρο μόνο 2 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή απολύτως τίποτα!
Ιδού και τα σχετικά ντοκουμέντα που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση... >>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!Ξεκίνησαν οι εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου κατά της Χρυσής Αυγής
Η Ελλάδα είναι το μοναδικό κράτος της λεγόμενης «πολιτισμένης δύσης» όπου δημόσιοι οργανισμοί και φορείς διαθέτουν συνδέσμους, όπου συστηματικά καθυβρίζεται η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Σε ένα πραγματικά δημοκρατικό καθεστώς αυτό θα συνιστούσε μέγιστο σκάνδαλο, ικανό να οδηγήσει στην παραίτηση της κυβερνήσεως που θα το εφάρμοζε. Όμως, όπως ήταν ο εύστοχος τίτλος μιας παλιάς ελληνικής ταινίας, «εδώ είναι βαλκάνια», δηλαδή μια μπανανία.
Πραγματοποιήθηκε, μάλιστα, και εκδήλωση χθες με αφορμή την επίσημη πρώτη του «Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας», το οποίο όπως φάνηκε στην πρώτη του εκδήλωση δεν θα ασχοληθεί με τον «ρατσισμό» και την «μισαλλοδοξία», αλλά με την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.
Καιρός ήταν, μετά από τόσες αλλεπάλληλες αποτυχίες του συστήματος, μετά από δολοφονίες, πολιτικές διώξεις και συστηματική καθύβριση από τους νταβατζήδες της ενημέρωσης, να δημιουργηθεί και μία συντονιστική επιτροπή για τον αγώνα της κλεπτοκρατίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μέχρι τώρα το καθεστώς απέτυχε οικτρά, αναμένουμε, λοιπόν, το έργο του συντονιστικού οργάνου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. «γκρεμίζουν» τα ψέμματα κυβέρνησης και νταβατζήδων: 130.281 λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα το πρώτο δίμηνο του 2016!
Στις ομιλίες που παρέθεσαν οι πρώην «αλληλέγγυοι» και νυν γραβατωμένοι κρατικοί κομισάριοι, έγινε σαφές ότι τα παραπάνω λεγόμενά μας δεν είναι καθόλου υπερβολικά. Δεν έγινε λόγος για την οποιαδήποτε διάκριση στην Ελλάδα, που προτίθενται να καταπολεμήσουν. Δεν μίλησαν για τον ρατσισμό, πόσω μάλλον για τον ρατσισμό που βιώνουν οι Έλληνες από το ίδιο το ανθελληνικό κράτος τους. Δεν μίλησαν για την μισαλλοδοξία, δηλαδή για το μίσος ενάντια σε θρησκευτικές ομάδες, πόσω μάλλον για μίσος που θρέφουν οι «πρόσφυγες – επενδυτές» για τον χριστιανικό πληθυσμό της Πατρίδος μας.
Το ζήτημα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ομιλητών ήταν η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής και η καθύβρισή της. Ομιλητές, μεταξύ άλλων, ήταν ο νυν γραμματέας της Κυβερνήσεως, Μ. Καλογήρου, ο οποίος είχε υπάρξει δικηγόρος υπεράσπισης σε δίκη τρομοκρατικής οργανώσεως της αριστεράς και συγκεκριμένα του ΕΛΑ και ο πρώην πασόκος και αρχηγός ΜΚΟ, Κωστής Παπαϊωάννου. Οι εν λόγω κρατικοί «αντιρατσιστές» φρόντισαν ώστε να γίνει αναφορά σε όλα τα σημεία της τερατώδους δικογραφίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, παραλείποντας βεβαίως να μιλήσουν για τις πτυχές της σκευωρίας και την όλη πλεκτάνη που στήθηκε.
Στην εκδήλωση παρέστη και μίλησε εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών, ο Jan Jarab, o οποίος δεν αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έχει εναρμοστεί σε σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών, επειδή αυτή αθωώνει την Χρυσή ΑυγήΑντιθέτως ο επίτροπος έσπευσε να συμπληρώσει ότι «υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις στην ελληνική κοινωνία με εξτρεμιστική, ακόμη και ανοιχτά ρατσιστική, ατζέντα κατά των μεταναστών». Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι ο επίτροπος που ήρθε να μιλήσει κατά της Χρυσής Αυγής προέρχεται από την Τσεχία, που είναι μία εκ των πρώτων χωρών που έκλεισε τα σύνορά της.
Αυτό το τελευταίο αποδεικνύει για άλλη μία φορά πως δεν είναι ο «ρατσισμός» που τους πειράζει. Άμα ήταν πραγματικά «αντιρατσιστές» θα κοιτάγανε πρώτα τα κλειστά σύνορα της Τσεχίας και φυσικά τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από το ίδιο το κράτος τους. Αυτό που τους πειράζει είναι ότι η Χρυσή Αυγή μάχεται για την ελευθερία της Ελλάδος και για να πάνε τα λαμόγια φυλακή. Αυτό, φυσικά, δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από την υπερκυβέρνηση ενός προτεκτοράτου στο οποίο έχουν τοποθετηθεί ως τοποτηρητές τα χειρότερα λαμόγια της παγκοσμίου ιστορίας. ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΝΑΙ σε ΟΛΑ! από το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» (ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ) ΤΟΞΟ.. ΝΕΑ ΛΑΙΛΑΠΑ ΦΟΡΩΝ και ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Συριζαίος αποκαλύπτει το νεοταξίτικο σχέδιο για τους λαθρομετανάστες: Θα μείνουν όλοι στην Ελλάδα!


Τώρα που το παραμύθι του ντόπιου «αλληλέγγυου» κομμουνισταριού «φιλοξενούμε προσωρινά τα προσφυγάκια μέχρι που να πάνε στις χώρες προορισμού τους» μας τελείωσε και δεν έχει άλλο, έφτασε η ώρα της αλήθειας για όλους μας. Τι μέλλει γενέσθαι με τα «προσφυγάκια»;
Μας αποκαλύπτει –μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ- κάποιος γερά μπασμένος στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο οποίος τυγχάνει «Συντονιστής  του Κοινωνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες – Καλώς τους». Διαβάστε τα σχέδιά τους και ανατριχιάστε!
Ιδού, χωρίς άλλο σχόλιο και τα συμπεράσματα δικά σας: «Να μείνουν στην Ελλάδα!
…Ας σκεφτούμε όμως τι θα κάνουμε από εδώ και μπρος. Η στέγαση των προσφύγων σε όλο και πιο βελτιωμένες συνθήκες, σε ανοικτές δομές φιλοξενίας και στη συνέχεια η διασπορά τους σε μικρές μονάδες μέσα στις πόλεις και στα χωριά, σε κενές κατοικίες με κοινό όφελος για τους Έλληνες μικροϊδιοκτήτες και για τους πρόσφυγες είναι ένα βήμα. Η ένταξή τους από κοινού με Έλληνες ανέργους σε μεγάλα προγράμματα κοινωνικής εργασίας στον αστικό και τον αγροτικό χώρο, με ευρωπαϊκά χρήματα για το προσφυγικό, είναι επίσης σημαντική.
Για τη βοήθεια στην ανάκαμψη της υπαίθρου και της οικοδομής με όρους αξιοπρέπειας, νομιμότητας, εξασφάλισης καλών εργασιακών συνθηκών για Έλληνες και πρόσφυγες. Με αμοιβαία οφέλη για τους εργαζόμενους και τις τοπικές οικονομίες.
Και το πιο σπουδαίο από όλα: η δουλειά για τα παιδιά των προσφύγων. Δεν υπάρχει σήμερα ανοικτή δομή στη χώρα μας χωρίς μικρό ή μεγάλο εθελοντικό πρόγραμμα απασχόλησης για τις μικρές ηλικίες. Συντονισμένα πια, υπό την αιγίδα των κρατικών δομών παιδείας και πρόνοιας, αυτές οι δράσεις ας απλωθούν κι ας αποκτήσουν μορφή παιδαγωγικής προένταξης για τα προσφυγόπουλα.
Προκειμένου να μπορέσουν να ξεφύγουν από την ψυχολογία της φρίκης που βίωσαν, για να ετοιμαστούν σε έναν – ενάμισι χρόνο να γίνουν καλοί μαθητές σε πολυπολιτισμικά σχολεία και σταθμούς, αγαπώντας την κοινωνία που τους υποδέχθηκε».  ΠΗΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στο Kontra Channel: Η Χρυσή Αυγή είναι η ψυχή της Εθνικής Αντίστασης! Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής μίλησε ζωντανά στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.
O Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού, επισημαίνοντας πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ φέρουν τις ίδιες ευθύνες για το χάος που επικρατεί.
Μίλησε επίσης για τον ρόλο που πρέπει να αναλάβει ο Ελληνικός στρατός στην φύλαξη των συνόρων, τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών, την απαξίωση του πολιτικού συστήματος, την μαφία των νταβατζήδων των ΜΜΕ και την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την καταγγελία του Μνημονίου.
Τέλος, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι ενισχυμένη, όποτε και να διενεργηθούν εκλογές, καθώς είναι η ψυχή της Εθνικής Αντίστασης!  ΠΗΓΗΔουλειές για τους λαθρομετανάστες υπάρχουν: Ο Σύριζα νομοθέτησε την απασχόληση των “παράτυπα διαμενόντων στην αγροτική οικονομία”


Το ανθελληνικό κράτος της συγκυβέρνησης Σύριζα- Ανέλ έδειξε για μια ακόμη φορά το ρατσιστικό του πρόσωπο κατά των Ελλήνων.
Με τροπολογία της τελευταίας στιγμής, την οποία εισήγαγαν από το "παράθυρο" οι βουλευτές του Σύριζα Μπαλαούρας και Αραχωβίτης, νομοθετήθηκε "η απασχόληση των παράτυπα διαμενόντων των πολιτών τρίτων χωρών στην αγροτική οικονομία".
Στο καταστροφικό νομοσχέδιο για την αγροτιά, το οποίο καταψήφισε στο σύνολό του η Χρυσή Αυγή και στο οποίο τοποθετήθηκαν οι Συναγωνιστές ΣαχινίδηςΠαναγιώταρος και Μίχος, ο Σύριζα νομοθέτησε και τα εργασιακά δικαιώματα των λαθρομεταναστών στις αγροτικές εργασίες..>>>>>  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!

Έγινε πεδίο μάχης και η “Πέτρινη Αποθήκη” που κρύψανε τους λαθρομετανάστες του Πειραιά

Μια ακόμη συμπλοκή μεταξύ λαθρομεταναστών σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, μια ομάδα αφγανών, ορισμένοι εκ των οποίων βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, συνεπλάκησαν μεταξύ τους στην περιοχή της Πέτρινης Αποθήκης του ΟΛΠ. Ένας, μάλιστα, εξ αυτών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας, όχι γιατί χτυπήθηκε σοβαρά, αλλά λόγω της προχωρημένης κατάστασης μέθης(!) στην οποία βρισκόταν.
ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι «αλληλέγγυοι» ζητούν και τα ρέστα για το χάος με τους λαθρομετανάστες

Τόσο, λοιπόν, στον Πειραιά, όσο στην Ειδομένη, στο Ελληνικό και αλλού, η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες οξύνεται συνεχώς, καθώς τώρα έχουμε σε σχεδόν καθημερινή βάση και συμπλοκές μεταξύ τους, είτε η συμπλοκή συνδέεται με άλλες εθνικότητες, είτε έχει εμφύλιο χαρακτήρα.

Σ' όλα αυτά το κράτος όχι μόνο κρατεί παθητική στάση, αλλά στην κυριολεξία τρέμει μήπως παρατηρηθεί εντόνως για την “έλλειψη σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των προσφύγων” από τις διάφορες υπόπτους προέλευσης και με παχυλή χρηματοδότηση ΜΚΟ, οι οποίες αλωνίζουν ασύστολα.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΕκτός ελέγχου οι λαθρομετανάστες: Άγριες συμπλοκές με στυλιάρια στην Ειδομένη - Μαχαιρώματα στο Πολύκαστρο - Φωτιές στα Διαβατά!


Δεν υπάρχει μέρα που να περνά χωρίς επεισόδια στα οποία πρωταγωνιστούν φυσικά λαθρομετανάστεςΣήμερα λοιπόν κατά την διάρκεια του συσσιτίου στον καταυλισμό της Ειδομένης, δεκάδες λαθρομετανάστες συνεπλάκησαν και επιδόθηκαν σε έναν ανηλεή πετροπόλεμο και σε σκληρές μάχες σώμα με σώμα με ξύλα και στυλιάρια.

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε και χθες το βράδυ στο κέντρο φιλοξενίας στο Πολύκαστρο (Νέα Καβάλα), με έναν Σύριο τραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου και νοσηλεύεται. Όλα ξεκίνησαν, όταν -κατά τις πληροφορίες- για άγνωστο λόγο, σύριοι που ζουν στη δομή όπου διαμένουν περίπου 4.000 άτομα, ενεπλάκησαν μεταξύ τους, βγάζοντας μαχαίρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Κούζηλος στο “Εμπρός”: Ο Πειραιάς και το Λιμάνι ανήκουν ΜΟΝΟΝ στους Έλληνες
Από τον καβγά τραυματίστηκε στο λαιμό ένας σύριος με τις πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι το μαχαίρι πέρασε πολύ κοντά στην καρωτίδα, γεγονός που θα επέφερε τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές ατόμων, που οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.

Στα δύο ερασιτεχνικά βίντεο που εξασφάλισαν οι «ΠΟΛΙΤΕΣ» φαίνονται οι φλόγες που ξεπηδούν από τις σκηνές στη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο κέντρο μετεγκατάστασης "προσφύγων" στα Διαβατά. Λόγω των ισχυρών ανέμων η φωτιά εξαπλώθηκε με πολύ γρήγορους ρυθμούς καίγοντας περισσότερες από 20 σκηνές. ΠΗΓΗ

Π. Ηλιόπουλος: Συριζαίοι και Νεοδημοκράτες από κοινού εμπλεκόμενοι στις ύποπτες ΜΚΟ

Τον κίνδυνο που διατρέχει η εθνική συνοχή και δημόσια τάξη κατέδειξε ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στην εκπομπή του Β. Μπατίδη, από την παρουσία εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας όλα αυτά τα έτη.  ΠΗΓΗΝίκος Μίχος: Η κυβέρνηση αντί να ενισχύει, καταστρέφει τους Έλληνες αγρότες

Ο βουλευτής Ευβοίας, Νίκος Μίχος στην ομιλία του για το κρίσιμο νομοσχέδιο των αγροτικών συνεταιρισμών, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σημαντικό ζήτημα των αναγκαστικών Συνεταιρισμών, δηλαδή των τεσσάρων πλέον επιτυχημένων αγροτικών συνεταιρισμών στην Ελλάδα, δηλαδή των κρόκο παραγωγών Κοζάνης, μαστιχοπαραγωγών Χίου και 2 οινοποιητικών συνεταιρισμών, που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, βάλθηκε να καταστρέψει κατόπιν εντολών της ΕΕ, τη στιγμή που κανένα νομικό θέμα δεν υφίσταται για αυτούς, όπως έχει αποφανθεί επανειλημμένως το ΣτΕ.  ΠΗΓΗ
Λογοκρισία Σύριζα με πρωτοπόρο τον εθνομηδενιστή Παπαϊωάννου: Κήρυγμα μίσους η φράση “να τους πάρετε σπίτι σας”!Ο γνωστός εθνομηδενιστής Κωστής Παπαϊωάννου, τον οποίο τόσο οι συγκυρίες του πολιτικού παιχνιδιού, όσο και η ικανότητά του να μεταπηδά από το ένα κόμμα στο άλλο, έφεραν υπεύθυνο σε μια θεσμική θέση από την οποία αυτός θεωρεί ότι μπορεί να ποινικοποιεί ό,τι δεν συνάδει με τις ιδεοληψίες του, ξαναχτύπησε.
Μετά την θρασύτατη επιστολή στην “Καθημερινή”, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι η έκφραση “Ισλαμοποίηση της χώρας” πρέπει να ποινικοποιηθεί, επανέρχεται με συνέντευξή του στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, την ανεπίσημη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ και συμπαραστάτρια του κάθε ακροαριστερού και “αντιεξουσιαστή” τρομοκράτη. Για μια ακόμη φορά ο Παπαϊωάννου, με ένα υπερφίαλο ύφος και με εξουσιαστική συμπεριφορά, αρέσκεται στο να παριστάνει τον κριτή και τον τιμητή των πάντων.
Παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα των λεγομένων του. “Είναι πολύ μεγάλο κέρδος το γεγονός ότι πολλοί πολίτες φιλοξένησαν στο σπίτι τους πρόσφυγες και μετανάστες, απαντώντας εμπράκτως στα κηρύγματα μίσους που έλεγαν «να τους πάρετε σπίτι σας». Είμαστε εδώ που είμαστε χάρη στην αλληλεγγύη των πολλών.” Καταρχάς, αναρωτιόμαστε αν ανάμεσα στους “πολλούς πολίτες που φιλοξένησαν στο σπίτι τους πρόσφυγες και μετανάστες”, συγκαταλέγεται και ο ίδιος. Έκανε πράξη τον ανθρωπισμό ή τον επιζητεί μόνο από τους άλλους; Τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του εργάζονται σε θεσμικές κρατικές/κυβερνητικές θέσεις, οπότε ο μισθός τους είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός για να μπορούν να ανακουφίζουν τους “πρόσφυγες”..>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!Ηλίας Παναγιώταρος: Απαραίτητη για την επιβίωση ενός Έθνους η αυτάρκεια στην Πρωτογενή Παραγωγή 


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε επί των άρθρων του νομοσχεδίου «Αγροτικοί συνεταιρισμοί, μορφές συλλογικής οργάνωσης του αγροτικού χώρου και άλλες διατάξεις» στην Ολομέλεια της Βουλής.
Αρχικά, τόνισε την υποκριτική στάση της ΝΔ όσον αφορά τους παραγωγούς αγελαδινού γάλακτος, καθώς επί κυβέρνησης Σαμαρά ήρθησαν οι περιορισμοί για την εισαγωγή γάλακτος από χώρες του εξωτερικού.  ΠΗΓΗ

Ο απόλυτος εθνικός εξευτελισμός: ελικόπτερα των σκοπιανών παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο!

Το Δελτίο Τύπου από το Τμήμα Ενημέρωσης Τύπου του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της 21ης Απριλίου 2016, αποτελεί την ΕΠΙΤΟΜΗ του ραγιαδισμού μιας άθλιας και αντεθνικής κυβέρνησης η οποία βλάπτει σοβαρότατα τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας!
Παραθέτουμε αυτούσιο το εν λόγω Δελτίο Τύπου:
Υπερπτήσεις Ελικοπτέρων ΠΓΔΜ
Δύο ελικόπτερα της ΠΓΔΜ, εισήλθαν στο FIR Αθηνών και πραγματοποίησαν τις ακόλουθες υπερπτήσεις:
  • την 09:33, άνωθεν περιοχής Αριδαίας στα 7.000 πόδια, με έξοδο από το FIR Αθηνών την 09:34
  • την 09:49, άνωθεν περιοχής Αριδαίας στα 8.300 πόδια, με έξοδο από το FIR Αθηνών την 09:50
Τα ανωτέρω Ε/Π αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.
Με απλά λόγια, μετά τους Τούρκους οι οποίοι κάνουν ότι θέλουν στο Αιγαίο, τώρα και οι σκοπιανοί πήραν στο ψιλό την κυβέρνηση των πανηγυρτζήδων και φιγουρατζήδων, φτάνοντας μέχρι του σημείου να παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο δίχως την παραμικρή αντίδραση του τσίρκου Σύριζα-ΑΝΕΛ!
Καθίσταται πλέον ξεκάθαρο πως η Πατρίδα μας έχει μετατραπεί σε μια ακυβέρνητη πολιτεία των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών, της οποίας οι γείτονες μπορούν ανοιχτά πια να προβαίνουν σε οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας. Υπεύθυνοι γι' αυτό το αίσχος είναι τόσο η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ όσο και τα υπόλοιπα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.  ΠΗΓΗ
Η αλήθεια συνεπώς, είναι μία: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Μούγκα οι συριζαίοι για το πομακόφωνο δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ - Νέα «σφαλιάρα» στους ανθέλληνες από το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής

Είχαμε γράψει προ ημερών για το αίτημα – ράπισμα στους ανθέλληνες από τους Έλληνες Πομάκους, οι οποίοι απήυθυναν ψόγο προς την συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, αιτούμενοι πομακόφωνο δελτίο ειδήσεων σε αντιστάθμισμα για το αραβόφωνο δελτίο ειδήσεων για τους «πρόσφυγες» που απευθείας εγκαινίασε η κομματική τηλεόραση της ΕΡΤ.
Το αίτημα των Πομάκων αποτέλεσε καρφί για τους ανθέλληνες τόσο της αριστεράς, όσο και της ψευτοδεξιάς, η οποία στο παρελθόν είχε προσκυνήσει το προξενείο, βάζοντας τουρκόφωνο (!) δελτίο ειδήσεων.
Το θέμα, όπως ήταν απολύτως, λογικό ανέδειξε μονάχα η κοινοβουλευτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής έκανε ερώτηση προς το αρμόδιο υπουργείο, την οποία και σας παραθέτουμε:
ΘΕΜΑ: «Σχετικά με την μετάδοση δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ στην πομακική γλώσσα» ..>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
Πλήρης παραχάραξη της αλήθειας από την «Αυγή» για την περικοπή των συντάξεων και την φοροεπιδρομή
Την κλασική ρήση του Λένιν «αν η αλήθεια δεν συμβαδίζει με τις απόψεις μας, τόσο το χειρότερο γι΄ αυτήν» ακολουθεί (και) η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, η «Αυγή». Αφού πριν από λίγες ημέρες φρόντισε να ειρωνευτεί με πρωτοσέλιδη αναφορά της τους απολυμένους της Ηλεκτρονικής, τώρα η ρυπαρή αυτή φυλλάδα φροντίζει ξανά να παραχαράζει την αλήθεια.  Ενώ αποτελεί κοινή αποδοχή ότι επιχειρείται μια ακόμη επιδρομή στην περιουσία του Ελληνικού Λαού η «Αυγή» βλέπει εντελώς διαφορετικά τα πράγματα..>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Όταν η στοχοποίηση και η βία των ακροαριστερών αντιεξουσιαστών βαφτίζεται «ναζιστική πρακτική»

Η προσπάθεια διαμόρφωσης στερεοτύπων στο ανθρώπινο μυαλό, με τον επαναλαμβανόμενο χαρακτηρισμό βίαιων πρακτικών ως «ναζιστικών», έχει ξεκάθαρα παραπλανητικό χαρακτήρα, ο οποίος στοχεύει να αφήσει στο απυρόβλητο εγκληματίες που δρουν με βάση την δική τους ιδεολογική διακήρυξη και αντίληψη περί βίας.>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Θριάμβευσε η πολιτική ορθότητα των συριζαίων: Ψαλίδι στην σεξιστική φράση της Άντζελας Δημητρίου

Είχαμε αναφερθεί και προσφάτως στο πώς η παράνοια της “πολιτικής ορθότητας” πήρε μια τηλεοπτική διαφήμιση εταιρείας παιχνιδιών, η οποία χαρακτηριζόταν απλώς από το γελοίο περιεχόμενό της και την κατέστησε συνώνυμη του σεξισμού και της... βίας κατά των γυναικών!
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ: “Την ομόφωνη απόφαση να αποσυρθεί η φράση «Χτύπα, χτύπα σαν άνδρας» από τη διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών έλαβε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Ελέγχου του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας. Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από αίτημα που είχε υποβάλει η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων. Από την πρώτη στιγμή προβολής του διαφημιστικού σποτ με πρωταγωνίστρια τη λαϊκή αοιδό Άντζελα Δημητρίου, η γενική γραμματεία είχε χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο απόσπασμα της διαφήμισης «σεξιστικό και επικίνδυνο» στον βαθμό που παρουσιάζει εγκληματικές συμπεριφορές ως «κανονικότητα» ή «επικοινωνία». Με την απόφαση της επιτροπής κρίθηκε ότι η συγκεκριμένη διατύπωση προσκρούει στα άρθρα 1.2 και 4.1 του Ελληνικού Κώδικα Διαφήμισης-Επικοινωνίας και, συνεπώς, πρέπει να τροποποιηθεί από σήμερα σε όλα τα μέσα. Σημειώνεται ότι, παρόλο που η εταιρία μπορεί να προσφύγει στη δευτεροβάθμια επιτροπή, η απόφαση δεν αναστέλλεται. Η επιτροπή ελέγχου επισημαίνει στην απόφασή της ότι η επίμαχη φράση, ακόμη «κι αν κριθεί εντός του συνολικού περιεχομένου που διατυπώνεται και δεν εκληφθεί μεμονωμένα και κυριολεκτικά, μπορεί να έχει διφορούμενη σημασία, να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως, να δημιουργήσει διαφορετικούς συνειρμούς και να εκφράσει σεξιστικό υπονοούμενο»”.
Υπό άλλες συνθήκες δεν θα ασχολούμασταν με αυτή την υπόθεση, αν δεν βλέπαμε ότι η απαγόρευση μιας φράσης σε μια γελοία διαφήμιση σκοπεύει στην πραγματικότητα σε μια γενικότερη λογοκριτική στάση των διαφόρων “Ιεροεξεταστών” της “πολιτικής ορθότητας”. Πίσω από τις φαιδρότητες του τύπου “η απόφαση αποτελεί νίκη ενάντια στην έμφυλη βία”, όπως είδαμε στην “Αυγή”, κρύβεται μια γενική πρόβα απαγόρευσης όσων δεν συνάδουν με τα γούστα των “προοδευτικών”.
Υπό το πρόσχημα του “ρατσισμού”, της “ξενοφοβίας”, της “ανισότητας”, του “σεξισμού”, της “ομοφοβίας” και δεν συμμαζεύεται, οι αμύντορες της “πολιτικής ορθότητας” δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να γελοιοποιούν δραματικές καταστάσεις και να δραματοποιούν γελοιότητες...  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η επιστροφή του απατεώνα και ανθέλληνα Τζέφρυ

Θρασύδειλος, ως συνήθως, ο εθνικός ολετήρας Γιωργάκης Παπανδρέου είπε να κάνει ένα μικρό διάλλειμα από τις παρατεταμένες διακοπές του και να επιχειρήσει και πάλι να προκαλέσει την μήνη του Ελληνικού Λαού με τις δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία έδωσε συνέντευξη.
Μην έχοντας ίχνος φιλότιμου μέσα του ο άεθνος, άθρησκος, ανεπάγγελτος, ανεπρόκοπος και άχρηστος Τζέφρυ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «σε ό,τι αφορά εμένα, εγώ πήρα δύσκολες αποφάσεις. Ανέλαβα ευθύνες που δεν μου ανήκαν. Είπα αλήθειες και θα λέω αλήθειες, διότι μόνο έτσι με τις αλήθειες μπορούμε να δούμε τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και να τα λύσουμε. Να μην ψάχνουμε ούτε για προστάτες, σωτήρες, ούτε για κάποιους εχθρούς, για να μένουμε απαθείς για το πραγματικό πρόβλημα και να μπαίνουμε σε κάποιες μυθολογίες. Εγώ είπα αλήθειες, θα λέω αλήθειες, ανέλαβα τις ευθύνες μου με παρρησία και έτσι πάντα θα πολιτεύομαι».
Προφανώς, ανάμεσα σ΄αυτές τις αλήθειες θα είναι και το περιβόητο σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», με το οποίο άλλωστε κέρδισε τις εκλογές του 2009. Ο κοσμοπολίτης και εθνομηδενιστής Τζέφρυ δεν δίστασε να εξευτελίσει κάθε εναπομείνασα έννοια σοβαρότητας και ευθιξίας όταν δήλωσε στη συνέχεια ότι: «ένας πολιτικός όταν θέλει να είναι πολιτικός είναι τιμή να υπηρετεί την χώρα του στην πιο δύσκολη στιγμή. Και εγώ υπηρέτησα την Ελλάδα στην πιο δύσκολή της στιγμή (…) Έκανα το πατριωτικό μου καθήκον».
Αυτό το «πατριωτικό καθήκον», του κατά 25% Έλληνα στην καταγωγή και 0% στη συνείδηση, Τζέφρυ, είναι που άνοιξε τις πύλες στους διεθνείς τοκογλύφους, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο την γνωστή ρήση του παρελθόντος «ο πατριωτισμός αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα».
Τέτοιου είδους «πατριώτης» είναι ο απατεώνας και ανθέλληνας Τζέφρυ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7677481825849838995

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item