Widgets

ΕΝΑΣ ΘΙΑΣΟΣ ΒΑΥΘΠΛΟΥΤΩΝ-ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ την ΠΑΤΡΙΔΑ σε ΤΟΚΟΦΛΥΦΟΥΣ και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΥποταγμένη η κυβέρνηση στους διεθνείς τοκογλύφους


Ενεργούμενο του ΔΝΤ ο Τσίπρας - Να εφαρμόσει την λαϊκή εντολή!
Στο νέο σήριαλ Τσίπρα-Λαγκάρντ και στα επικοινωνιακά τρικ της συγκυβέρνησης απάντησε η Χρυσή Αυγή με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της από το περιστύλιο της βουλής:  "Ο Τσίπρας είναι ενεργούμενο των διεθνών τοκογλύφων, έχει ξεπουλήσει την χώρα στο ΔΝΤ, ας αφήσει λοιπόν τα παχιά λόγια και την επικοινωνιακή πολιτική και με έναν νόμο να κάνει πράξη την ηχηρή εντολή που του έδωσε ο ελληνικός λαός με το δημοψήφισμα, το ΟΧΙ στο μνημόνιο"  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.. Η Χώρα ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. Η ΑΘΝΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ νοιάζεται ΜΟΝΟ μην ΑΝΕΒΕΙ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!Έρχεται τεράστιο πακέτο μέτρων: Επιχειρείται αποπροσανατολισμός του Ελληνικού Λαού από την μνημονιακή συγκυβέρνηση και τα φερέφωνά της
Οι εκπρόσωποι των δανειστών κατέφθασαν και από σήμερα άρχισαν δουλειά με τους υπουργούς της εντολοδόχου εγχώριας κυβέρνησης. Μία δουλειά, βεβαίως, η οποία ποτέ δεν σταμάτησε, καθώς την έκαναν τα τεχνικά κλιμάκια, τα οποία έκλειναν ένα προς ένα τα ανοιχτά θέματα. Και οι υπουργοί, επίσης,  με τα επιτελεία τους, οι οποίοι δίνουν νέες προτάσεις, πιο κοντά εννοείται στις προτάσεις της τρόικα.
Την περασμένη Πέμπτη μάθαμε με τον πιο επίσημο τρόπο (από το στόμα του Τσίπρα), ότι υπάρχει συμφωνία κυβέρνησης-ευρωπαϊκών «θεσμών» για νέα μέτρα ύψους 3% του ΑΕΠ. Δηλαδή, νέα μέτρα ύψους 5,5 δις ευρώ! Σύμφωνα με τις κυβερνητικές διαρροές, το ένα τρίτο θα αφορά το Ασφαλιστικό, το ένα τρίτο την άμεση φορολογία και το ένα τρίτο την έμμεση φορολογία. Η διαίρεση βγάζει σχεδόν 1,8 δις ευρώ σε καθένα απ΄ αυτούς τους τρεις τομείς.


Ως αφετηρία φυσικά, γιατί μπορεί στο τέλος το 3% των νέων μέτρων να «τσιμπήσει» λίγο προς τα πάνω. Μιλάμε για έναν πραγματικό εφιάλτη σε όλα τα επίπεδα.  Ειδικά οι έμμεσοι φόροι θα γονατίσουν ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό Λαό, καθώς έρχονται να προστεθούν στα χαράτσια που έχουν ήδη θεσπιστεί στην εξαετία των Μνημονίων.
Όσο για το Ασφαλιστικό, δεν μιλάμε απλώς για μία ακόμη μείωση των συντάξεων, αλλά για  μία διαδικασία ολοκληρωτικής διάλυσης της εναπομείνασας Κοινωνικής Ασφάλισης, με συντάξεις άθλια φιλοδωρήματα γι’ αυτούς  που θα βγαίνουν στην σύνταξη από τώρα και στο εξής  και με συνεχή πετσοκόμματα για τους ήδη συνταξιούχους, ώστε να φτάσουν και αυτών οι συντάξεις στα νέα άθλια επίπεδα (αυτό τον ρόλο θα παίξει ο επανυπολογισμός τους με το νέο σύστημα).
Μπορούμε λοιπόν, να καταλάβουμε για ποιο λόγο η κυβέρνηση δίνει τόση έμφαση και έκταση στην ιστορία με τις «διαρροές» των Wiki leaks, ώστε ο Λαός  να έχει την προσοχή του  στραμμένη εκεί και όχι στην επικύρωση της συμφωνίας με την τρόικα για  τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση για την Πατρίδα και τον Λαό.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ από στέλεχος του ΔΝΤ: Τα μνημόνια είναι άκυρα ως προϊόν εκβιασμού!

Το γνωστό στέλεχος του ΔΝΤ και νυν αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, έδωσε συνέντευξη σε γνωστή καθεστωτική ενημερωτική ιστοσελίδα. Στην συνέντευξή του ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ αναφέρθηκε στην γνωστή κωμικοτραγωδία της κυβερνήσεως με τις διαρροές συνομιλιών στελεχών του ΔΝΤ και μίλησε την γλώσσα της αλήθειας, λέγοντας ότι ουσιαστικά είναι πάγια τακτική ο εκβιασμός στις παρεμβάσεις του ΔΝΤ.
Το σημαντικό που λέει ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης στην συνέντευξή του είναι ότι δεν του προκάλεσε καμία έκπληξη το περιεχόμενο των συνομιλιών. Συγκεκριμένα είπε σχετικά με το περιεχόμενο των συνομιλιών, όπου γινόταν ξεκάθαρα λόγος για χρήση εκβιασμού:
"Δεν είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί εκβιαστικά. Το Ταμείο συμπεριφέρεται περισσότερο σαν τράπεζα που την ενδιαφέρει να πάρει πίσω τα χρήματά της. Και προκαλεί εντύπωση ότι για να επιτύχει τον στόχο της, χρησιμοποιεί πολιτικές λιτότητας και όχι αναπτυξιακές".
Αυτό που λέει ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, όντας παλαιό στέλεχος του ταμείου δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται εκ πρώτης απόψεως. Ουσιαστικά «ξεβρακώνει» τόσο την Ελληνική Κυβέρνηση που υπογράφει τα μνημόνια, όσο και την νυν αντιπολίτευση και τέως κυβέρνηση του τόπου, η οποία επιχειρεί πολιτική προπαγάνδα περί του ζητήματος.
Ανατρέχοντας, λοιπόν, στην Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο των Συνθηκών, η οποία οφείλει να διέπει όλες τις συμβάσεις μεταξύ κρατών ή μεταξύ κρατών και διεθνών οργανισμών, διαβάζουμε:
«Άρθρον 52- Άσκησις βίας επί του κράτους διά της απειλής ή χρήσεως βίας. Η συνθήκη είναι άκυρος εάν η σύναψίς της επετεύχθη διά της απειλής ή χρήσεως βίας κατά παραβίασιν των αρχών του Διεθνούς Δικαίου, ως περιέχονται αύται εν τω Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών
Συνεπώς, μιας και ο εκβιασμός είναι μία απειλή πράξης βίας, αυτό που λέει ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης είναι ότι η Ελλάδα δεν δεσμεύεται από την υπογραφή των μνημονίων, η οποία τελέστηκε κάτω από καθεστώς εκβιασμού.
Κοινώς, αν ο Σύριζα ήθελε να «σκίσει τα μνημόνια» θα μπορούσε να καταφύγει στα Διεθνή Δικαστήρια με τις αποκαλύψεις και να το επιτύχει. Από την άλλη μεριά η Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε να στηρίξει το αίτημα της κυβερνήσεως, ώστε να σταματήσουν οι παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και να μπορέσει να εφαρμόσει απρόσκοπτα το «μεταρρυθμιστικό πρόγραμμά» της όταν θα γίνει κυβέρνηση.
Γιατί άραγε η κυβέρνηση δεν προχωράει σε καταγγελία της συμβάσεως του δανείου; Γιατί άραγε η Νέα Δημοκρατία, αντί να στηρίξει το αίτημα, βρίσκεται στο πλευρό των διεθνών τοκογλύφων; Η απάντηση βρίσκεται και πάλι στον εκβιασμό, ο οποίος όμως δεν αφορά τον Ελληνικό Λαό, αλλά είναι αυστηρώς κομματικός.
Πολύ απλά, οι διεθνείς τοκογλύφοι μπορούν να καταστρέψουν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας εν μία νυκτί, απλά ανοίγοντας τα... «τεφτέρια» τους για να αποκαλύψουν ποιος πήρε, τι πήρε και από ποιον τα πήρε. Η χρηματοδότηση του Πασόκ και της Νέας Δημοκρατίας από την Siemens είναι απλώς η «κορυφή του παγόβουνου».
Γι' αυτό και σύσσωμο το «συνταγματικό τόξο» φοβάται την Χρυσή Αυγή και επιχειρεί από κοινού με τους διεθνείς τοκογλύφους την ανάσχεση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Για να μην αποκαλυφθούν τα σκάνδαλα που οδηγήσαν στην καταστροφή του τόπου και γίνει η Ελλάδα και πάλι δυνατή. ΠΗΓΗ


Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Ειδομένη: Λαθρομετανάστες απαιτούν ταυτότητα από οδηγούς και τρομοκρατούν τους Έλληνες κατοίκους! 

Μεγάλη ένταση στην Εθνική Οδό στο Πολύκαστρο: Λαθρομετανάστες απαίτησαν ταυτότητα από οδηγό!
Οι λαθρομετανάστες έχουν στήσει σκηνές στο οδόστρωμα και μπλοκάρουν τη διέλευση των φορτηγών, τα οποία κινούνται από παρακαμπτήριους δρόμους. Αποτέλεσμα αυτού είναι να δημιουργούνται επεισόδια έντασης μεταξύ οδηγών φορτηγών και «προσφύγων» , ενώ η αστυνομία παρακολουθεί ανήμπορη να αναλάβει δράση.
Παρακολουθήστε το βίντεο από τον Alpha, όπου οι λαθρομετανάστες απαγορεύουν την διέλευση οχημάτων και ζητούν ταυτότητα (!) από τους οδηγούς αλλά και τις ομάδες των αλλοδαπών «αλληλέγγυων» που εμφανίζονται ξαφνικά για να μοιράσουν φαγητό στους διαμαρτυρόμενους. ΠΗΓΗ

Ακολουθούν οι καταγγελίες των Ελλήνων κατοίκων που έχουν κλειδαμπαρωθεί στα σπίτια τους. 

Έκρυθμη κατάσταση στην Χίο - Σε επιφυλακή ο Ελληνικός Στρατός για εξέγερση λαθρομεταναστών

Οριακή είναι πια η κατάσταση στην Χίο με την παρουσία εκατοντάδων ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των κατοίκων.
Όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη Παρασκευή οι ορδές των λαθρομεταναστών προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια στο υπερπολυτελές "hot spot" της ΒΙ.ΑΛ. και αφού προξένησαν ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σήμερα μάλιστα κυκλοφόρησε και η είδηση ότι 100 λαθρομετανάστες αναζητούνται, καθώς δεν έχουν καταφέρει οι αρχές ακόμη να τους εντοπίσουν.
Η έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και έχει αναστατώσει ολόκληρο το νησί, έχει οδηγήσει τους διοικητές των παρακείμενων στρατιωτικών μονάδων να τις θέσουν σε σε επιφυλακή, αφού υπάρχουν φόβοι για επιθέσεις στα στρατόπεδα.
Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για εισβολή στις εγκαταστάσεις και στα οπλοστάσια, γεγονός που θα οδηγήσει σε πραγματικό πόλεμο!
Προτού φτάσουμε σε αυτές τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις είναι ανάγκη επιτέλους οι κρατούντες να εγκαταλείψουν τις εθνικά επικίνδυνες ιδεοληψίες τους και να υιοθετήσουν τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής.
Άμεση φύλαξη των συνόρων, απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, ισόβια δεσμά στους τούρκους δουλεμπόρους!  ΠΗΓΗ
Έκρυθμη η κατάσταση στην Ειδομένη: Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε οδηγούς - Πλιάτσικο σε αποθήκες

Η κατάσταση στην Ειδομένη έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο αφού κάθε μέρα οι λαθρομετανάστες διαμαρτύρονται και ξεσπούν επεισόδια βίας. 
Συγκεκριμένα για δεύτερη μέρα ομάδες αλλοδαπών έκλεισαν την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, βγήκαν χωρίς προειδοποίηση στο δρόμο, όπου σημειώθηκαν εντάσεις με διερχόμενους οδηγούς, τους οποίους μάλιστα προπηλάκισαν. Οι διαμαρτυρόμενοι απέκλεισαν ακόμα και τις εναλλακτικές διαδρομές με τη βοήθεια μεγάλων οχημάτων αλληλέγγυων, μπλοκάροντας εκατοντάδες οδηγούς, ακόμη και ολόκληρα λεωφορεία γεμάτα με κόσμο. 
Ηλικιωμένη κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε ότι όταν προσπάθησε να αντιδράσει την απείλησαν με μαχαίρι.Παράλληλα την Κυριακή άλλες ομάδες λαθρομεταναστών εισέβαλαν σε αποθήκη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με αποτέλεσμα να καταστρέψουν τα πάντα.  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργιάζουν οι παράνομες ΜΚΟ με πρόσχημα τους λαθρομετανάστες - Κραυγή αγωνίας από τους Έλληνες λιμενικούς


Νέα επεισόδια στον Πειραιά με λαθρομετανάστες: Απείλησαν να πετάξουν μωρό σε Λιμενικό Νέα επεισόδια στον Πειραιά με λαθρομετανάστες: Απείλησαν να πετάξουν μωρό σε Λιμενικό - ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές με λαθρομετανάστες να κινούνται απειλητικά κατά λιμενικών «κραδαίνοντας» στα χέρια τους ένα μωρό λίγων μηνών το οποίο άρπαξαν από την αγκαλιά μιας γυναίκας!
Μάλιστα, ο άνδρας που το κρατούσε φαινόταν, κάποια στιγμή, έτοιμος να πετάξει το μωρό στους λιμενικούς! Σε κάποια στιγμή κάποιος το άρπαξε από τα χέρια του, το οποίο, όμως, συνέχισε να μεταφέρεται από αγκαλιά σε αγκαλιά μέχρις ότου να το απομακρύνει από το σημείο μια ηλικιωμένη γυναίκα.
Αυτή δεν ήταν η μόνη στιγμή που οι «πρόσφυγες» χρησιμοποίησαν τα παιδιά, αφού και λίγα λεπτά αργότερα, αφού ξάπλωσαν στο δρόμο ζητώντας να κλείσουν τα σύνορα έφεραν και μια σκηνή στην οποία στρίμωξαν όσα μικρά παιδιά βρήκαν να κινούνται τριγύρω.  ΠΗΓΗ
 Βίντεο από τηλεοπτικό σταθμό 

Πειραϊκός Τύπος: Μόνο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Λαγός και Κούζηλος ενδιαφέρονται για τον Πειραιά - Άφαντοι οι πολιτικάντηδες του συνταγματικού τόξου

Η ενημερωτική ιστοσελίδα peiraiasnews.gr με ένα αναλυτικό ρεπορτάζ αποκαλύπτει την ανυπαρξία των βουλευτών του "συνταγματικού τόξου" από τα φλέγοντα ζητήματα του Πειραιά, τονίζοντας πως μόνο οι Συναγωνιστές Ι. Λαγός και Ν. Κούζηλος ενδιαφέρονται για τα προβλήματα της πόλης, ασκώντας διαρκή κοινοβουλευτικό έλεγχο.Παραθέτουμε αυτούσιο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:...>>> ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρύβεται η ανθελληνική κυβέρνηση από τον έλεγχο της Χρυσής Αυγής - Ένοχη σιωπή για τους τούρκους εκπροσώπους στα ελληνικά νησιά

Λαθρομετανάστες - τζιχαντιστές υπό τις εντολές τουρκικών μυστικών υπηρεσιών αποσταθεροποιούν την Ελλάδα
Λαθρομετανάστες - τζιχαντιστές υπό τις εντολές τουρκικών μυστικών υπηρεσιών αποσταθεροποιούν την Ελλάδα

Από την έναρξη της κρίσης στην Συρία, από τις πρώτες ημέρες του συμμοριτοπόλεμου το 2011, η κύρια πύλη εισόδου ισλαμοσυμμοριτών και πολεμοφοδίων στην χώρα του Άσαντ ήταν από τα τουρκικά σύνορα. Η κυβέρνηση Ερντογάν-Νταβούτογλου και η μυστική υπηρεσία ΜΙΤ ενίσχυσε ποικιλοτρόπως τους τζιχαντιστές και την προσπάθεια αυτών να ανατρέψουν την νόμιμη κυβέρνηση της Δαμασκού, με εντολές και την σύμφωνη γνώμη βέβαια της Ουάσιγκτον. Στις οργανώσεις των ισλαμοσυμμοριτών που ενισχύθηκαν από την Άγκυρα συμπεριλαμβάνονται ο FSA (Free Syrian Army), η Αλ Κάιντα, η Αλ Νούσρα και το Ισλαμικό Κράτος. Ακολούθως θα αναφερθούμε σε μερικά αδιαφιλονίκητα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την συνεργασία Άγκυρας και ισλαμιστών τρομοκρατών...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Μπάχαλο στην Χίο: 100 λαθρομετανάστες αντί να γυρίσουν στην Τουρκία, «εξαφανίστηκαν» και τους αναζητεί η αστυνομία!

Νέα «κατορθώματα» της εθνομηδενιστικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς μπορεί για ξεκάθαρα προπαγανδιστικούς λόγους εντυπώσεων να διατυμπανίζει την επαναπροώθηση λαθρομεταναστών από την Χίο και την Μυτιλήνη στο λιμάνι του Δικελί στην Τουρκία, επί τη βάση της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας της 18ης Μαρτίου, όμως η αληθινή εικόνα της κατάστασης είναι εντελώς διαφορετική.
Όσο κι αν ακούγεται παράξενο και απίστευτο (αν και στην Ελλάδα του «συνταγματικού τόξου» τα πάντα μπορούν να συμβούν), οι περίπου 100 λαθρομετανάστες που ήταν προγραμματισμένοι να μεταφερθούν από την Χίο στην γειτονική Τουρκία «εξαφανίστηκαν» (όπως θα έλεγε και η ανεκδιήγητη και «στην κοσμάρα της» Χριστοδουλοπούλου). Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία ήρθαν στη δημοσιότητα, ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες για σήμερα και αύριο επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών στο Δικελί της Τουρκίας, καθώς «εξαφανίστηκαν» τα περίπου 100 άτομα, τα οποία θα επέστρεφαν σήμερα στην Τουρκία, με την αστυνομία της Χίου να διεξάγει έρευνες σε όλο το νησί για τον εντοπισμό τους.
Οι λαθρομετανάστες επωφελήθηκαν προφανώς από την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στο νησί, με την «απόδραση» από το hot spot του νησιού την περασμένη Παρασκευή. Η κατάσταση στην Χίο τις τελευταίες ημέρες είναι πραγματικά εκρηκτική, με την αστυνομία να εξασκεί βία σε βάρος των κατοίκων (!) του νησιού που βλέπουν καθημερινά την ζωή τους να υποβαθμίζεται ολοένα και περισσότερο, ενώ την ίδια στιγμή οι λαθρομετανάστες είναι αραγμένοι για Πέμπτη συνεχή ημέρα στο λιμάνι.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η πληροφορία ότι χθες έφυγαν από την Χίο για το Δεκελί 66 άτομα, αλλά τα δύο τελευταία 24ωρα έφτασαν στο νησί από τα τουρκικά παράλια περίπου 400 άτομα, αριθμός δηλαδή 6πλασιος (!) απ΄αυτούς που έφυγαν. Αντί, δηλαδή, να εξομαλύνεται, έστω και ελάχιστα, η κατάσταση, απεναντίας χειροτερεύει ακόμη περισσότερο, με την εισροή των λαθρομεταναστών να αυξάνεται σε καθημερινή βάση.
Όπως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε έχει σώας τας φρένας και δεν διακατέχεται από φτηνές και κυρίως ανύπαρκτες ιδεοληψίες, η «εξαφάνιση» των 100 περίπου λαθρομεταναστών μπορεί να δημιουργήσει πολύ άσχημες καταστάσεις για την ασφάλεια του νησιού και τις ζωές των κατοίκων του, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε τι σημείο μπορούν να φτάσουν απελπισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι επί μακρόν παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Χώρα μας.
Πέρα από τις αυτονόητες ευχές να μην συμβεί τίποτα κακό, το οποίο όπως είναι αναμενόμενο θα δημιουργήσει ραγδαίες εξελίξεις, οι ηθικές (και όχι μόνον) ευθύνες για την χαώδη αυτή κατάσταση στην Χίο (και αλλού), η οποία εγκυμονεί κινδύνους και ανεξέλεγκτες καταστάσεις, ανήκουν στην κυβέρνηση, τις ΜΚΟ, και τους λοιπούς «αλληλέγγυους» ψευτοαντιρατσιστές, οι οποίοι από κοινού με την εθνικά απαράδεκτη και απάνθρωπη πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχουν δημιουργήσει αυτή την εφιαλτική κατάσταση. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο σοκ στην Γερμανία: Δύο αφγανοί κακοποίησαν σεξουαλικά 14χρονο σε πισίνα!
Μετά τους «πρόσφυγες» - επενδυτές έρχονται οι «πρόσφυγες» - φοιτητές! Σύριζα και Ανέλ παραδίδουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια στους λαθρομετανάστες
Καμία υποδομή του κράτους δεν φαίνεται να βρίσκεται στο απυρόβλητο από την επέλαση των λαθρομεταναστών και των έμμισθων «αλληλέγγυων» της αριστεράς, της «προόδου» και των ΜΚΟ.

Μέχρι στιγμής είναι οι γειτονιές των Ελλήνων και τα κρατικά κτήρια που βρίσκονται σε αυτές, τα οποία παραδίδονται ένα ένα για τη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών. Τώρα, όπως διαβάζουμε, αυτό θα επεκταθεί και στα πανεπιστήμια, αφού ο Σύριζα μετά την ρηξικέλευθη πρόταση για τους «πρόσφυγες - επενδυτές» φέρνει και την πρόταση για τους «πρόσφυγες -φοιτητές».

Έτσι, η έκτακτη σύνοδος των Πρυτάνεων με τη συμμετοχή της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου αποφάσισε την ένταξη των λαθρομεταναστών στα Πανεπιστήμια, προκειμένου να «παρακολουθούν τυπικά προγράμματα άλλα και άτυπα ή ακόμα και εξ αποστάσεως μαθήματα».
Άραγε, θα γίνει καταγραφή των υποψήφιων φοιτητών και θα πραγματοποιηθούν «πανελλήνιες εξετάσεις» στα Hot Spot ή μήπως για άλλη μία φορά θα εκδηλωθεί ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων, που πλέον έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο.
Μήπως, λοιπόν, θα χρησιμοποιηθούν τα Πανεπιστήμια ώστε να ονομαστούν «φοιτητές» οι λαθρομετανάστες και να χρησιμοποιηθούν ως τάγματα εφόδου της αριστεράς, προκειμένου να καταλυθεί άλλος ένας θεσμός του κράτους; Μήπως θα μείνουν εκτός πανεπιστημίου ελληνόπουλα επειδή θα βάλει η Σία τους εκλεκτούς της από το... «παράθυρο»; ΠΗΓΗ

Αντώνης Γρέγος για τον δημογραφικό μαρασμό της Ελλάδος και την πληθυσμιακή αλλοίωση της Ευρώπης


Στην ομιλία του στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος αποσαφήνισε τις συνέπειες της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα κράτη-μέλη και ειδικότερα στην Ελλάδα. Η αύξηση της ανεργίας και της εγκληματικότητας, η διάλυση των εθνικών δομών, η εκχώρηση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και του εθνικού πλούτου και η επιδείνωση του δημογραφικού ζητήματος είναι μόνο μερικά από τα αποτελέσματα αυτά.  ΠΗΓΗ
Ιδού οι ρατσιστικές επιθέσεις: Ξυλοδαρμός νοσηλευτή στο Κιλκίς από “πρόσφυγες” - ΜΜΕ και αρμόδιες Αρχές απέκρυψαν το περιστατικόΜια ρατσιστική επίθεση που έγινε στις… 25 Μαρτίου, πληροφορούμεθα μόλις σήμερα. Όχι από τις συνήθεις πηγές των ειδήσεων (δηλαδή από το αστυνομικό δελτίο και τους «αλήτες-ρουφιάνους-δημοσιογράφους»), αλλά από μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε το σωματείο των  εργαζομένων του νοσοκομείου Κιλκίς, μιας και το θύμα ήταν μέλος του!
Πρόκειται για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Κιλκίς από Μαροκινό λαθρομετανάστη που είχε διακομιστεί με το ΕΚΑΒ από τον καταυλισμό της Ειδομένης, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου.
Ιδού: «Όπως προκύπτει από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου την Παρασκευή 25/03/2016 και περί ώρα 23:30 μ.μ. προσεκομίσθη με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. από Ειδομένη άνδρας μετανάστης (Μαροκινός) αγνώστων λοιπών στοιχείων σε κατάσταση μέθης και με πιθανή λήψη ουσιών.
Λόγω του ότι ο ανωτέρω βρισκόταν σε συγχυτική και διεγερτική  κατάσταση ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα 2 φορές μέχρις ότου τελικά και συνελήφθη, δεδομένου ότι δημιούργησε γενικευμένο επεισόδιο επιτιθέμενος με κλωτσιές και κάθε είδους χτυπήματα στον τραυματιοφορέα Ι.Ι. που προσπάθησε να τον συγκρατήσει για να τον προστατεύσει και να τον περιορίσει από ενδεχόμενο αυτοτραυματισμό, όπως οφείλουμε να πράττουμε σε όλες τις περιπτώσεις λόγω της επαγγελματικής μας ιδιότητας, αλλά και για να προστατέψει ασθενείς συνοδούς και συναδέλφου».
Γιατί άραγε η αστυνομία και οι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» (όπως τους αποκαλούν τα συντρόφια τους) ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ το καραμπινάτο ρατσιστικό επεισόδιο; Και πόσα άλλα παρόμοια έχουν ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ, ανά την Ελλάδα;  ΠΗΓΗ
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο “Παρασκήνιο”: Η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο “hot spot”Για το λαθρομεταναστευτικό, την Θράκη και το υπό ίδρυση νέο δεξιό κόμμα απάντησε ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα "Παρασκήνιο" και τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαδόπουλο.
"Διόλου ανήσυχος για το υπό ίδρυση δεξιό κόμμα εμφανίζεται ο Νίκος Μιχαλολίακος, λίγες ημέρες μετά το συνέδριο της Χρυσής Αυγής. «Είναι τελείως διαφορετικό το κοινό στο οποίο απευθύνεται η Χρυσή Αυγή», δηλώνει στο «Π» ο Γ.Γ. του Λαϊκού Εθνικιστικού κόμματος και προσθέτει ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουν δικούς μας ψηφοφόρους».
«Αυτοί που πιστεύουν ότι μπορεί το νέο κόμμα να αντλήσει ψήφους από εμάς, δείχνουν πως δεν ξέρουν τις ιδέες και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, ιδέες που δεν είναι καθόλου συντηρητικές, καθόλου φιλελεύθερες, ενώ κινούνται καθαρά σε έναν λαϊκό και εθνικιστικό χώρο. Από τους μόνους που μπορεί να κόψει ψήφους το νέο κόμμα είναι από τη Νέα Δημοκρατία που μετατοπίζεται προς το κέντρο», προσθέτει ο κ. Μιχαλολιάκος.
Την ίδια ώρα, εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος από τις εξελίξεις στο μέτωπο του προσφυγικό - μεταναστευτικού, τονίζοντας πως «αμφισβητώ ότι υπάρχει προγραμματισμός από την κυβέρνηση, υπάρχει ένα ατελείωτο χάος. Με ανησυχεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα ατελείωτο hot spot. Ήδη έχουν δημιουργηθεί καταστάσεις που ξεπερνούν κάθε όριο τόσο στο λιμάνι του Πειραιά, όσο και στην Ειδομένη. Μία κατάσταση απαράδεκτη, όπου αποδείχθηκε ότι αυτοί οι άνθρωποι ήξεραν μόνο να ανοίξουν τα σύνορα και τίποτε πέραν αυτού».
Στη συνομιλία με το «Π», ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής εκφράζει τους προβληματισμούς του για το επίπεδο της ασφάλειας στη χώρα, μη κρύβοντας την αγωνία του για ένα ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα με τη σφραγίδα του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού. «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα μέτρα ασφαλείας στη χώρα. Μην ξεχνάτε ότι το έχουν πει και ενδοκυβερνητικοί παράγοντες, ότι είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτούς που έχουν έρθει ως πρόσφυγες -αν και αμφισβητώ τον όρο πρόσφυγες γιατί δεν ήρθαν στην Ελλάδα από εμπόλεμη ζώνη αλλά από την Τουρκία που δεν βρίσκεται σε πόλεμο, άρα είναι λαθρομετανάστες- ότι θα υπάρχουν και πυρήνες τζιχαντιστών. Άλλωστε είναι γνωστό ότι πολλοί απ’ αυτούς που πρωταγωνίστησαν στις δύο αιματηρές επιθέσεις στην Ευρώπη, είχαν περάσει και από την Ελλάδα».
«Οι Πομάκοι είναι Έλληνες»
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος προαναγγέλλει μέσω του «Π» μεγαλύτερη δραστηριοποίηση του εθνικιστικού κόμματος στη Θράκη, κάνοντας λόγο για «μία περιοχή που ανησυχεί όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε Έλληνα πατριώτη. Είναι γεγονός ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπάρχει μία συνεχώς κλιμακούμενη τουρκική προπαγάνδα, η οποία έχει πάρει και τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης μέσω μίας τουρκικής τράπεζας που υπάρχει και έχει κατορθώσει να ελέγχει ένα σημαντικό τμήμα της οικονομικής ζωής στη Θράκη. Με ανησυχεί η κατάσταση και πιστεύω ότι είναι εθνικό έγκλημα που έχουμε εγκαταλείψει τους Πομάκους, που δεν έχουν καμία σχέση με την Τουρκία, αλλά είναι Έλληνες εξισλαμισμένοι κάποιους αιώνες πίσω και αποτελούν εντελώς ξένο σώμα από την Τουρκία. Πρέπει το ελληνικό κράτος να στρέψει την προσοχή του σε αυτούς τους ανθρώπους».
Τέλος, χαρακτηρίζει «κοκορομαχία που δεν μας έκανε σε τίποτα σοφότερους» τη συζήτηση της Τρίτης στη Βουλή και προσθέτει πως «σε ότι μας αφορά μας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουμε τις τερατώδεις πολιτικές παρεμβάσεις που έγιναν στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, που τώρα βρίσκεται στο στάδιο της δίκης». ΠΗΓΗ

Δημοσκόπος Νικολακόπουλος: Μέγιστος κίνδυνος η υπόγεια ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής


Βαρυσήμαντη συνέντευξη σε αριστερίστικη εφημερίδα έδωσε ο δημοσκόπος Ηλίας Νικολακόπουλος, με κύριο θέμα το πολιτικό τοπίο όπως διαμορφώνεται σήμερα, υπό το βάρος της τρέχουσας επικαιρότητας.
Ο Νικολακόπουλος μιλώντας από του βήματος μίας μικρής αριστερίστικης εφημερίδας δεν είχε τις εξαρτήσεις και την αυτολογοκρισία που συνεπάγεται μία αντίστοιχη συνέντευξη σε μία εφημερίδα υψηλής κυκλοφορίας και μεγάλων συμφερόντων. Συνεπώς έχει εξαιρετική αξία να δούμε τα γραφόμενά του, την στιγμή που οι δημοσκοπήσεις προσπαθούν να παρουσιάσουν μία μαγική εικόνα έντονου δικομματισμού μεταξύ ΝΔ και Σύριζα.
Δεν θα ασχοληθούμε με τις αναλύσεις του Νικολακόπουλου για την τακτική που οφείλει να ακολουθήσει η ΝΔ ή τους λόγους για τους οποίους ο Σύριζα καταρρέει. Θα σταθούμε, όμως, στα όσα λέει ο συγκεκριμένος δημοσκόπος για το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την Χρυσή Αυγή.
Δυναμώνει η Χρυσή Αυγή
«Ίσως το πιο επικίνδυνο φαινόμενο της περιόδου είναι η υπόγεια ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής. Υπάρχουν τέτοια δείγματα, δημοσκοπικά δεν φαίνονται προς το παρόν, είναι όμως σταθερά τρίτο κόμμα. Η απαξίωση της πολιτικής άρα και της κυβέρνησης τροφοδοτεί λογικές της Χρυσής Αυγής. Το προσφυγικό, που το χειρίζεται με μαεστρία, επίσης τις τροφοδοτεί.»
Αυτό που λέει ο Νικολακόπουλος, λοιπόν, είναι ότι οι πολιτικές συνθήκες επιβεβαιώνουν την Χρυσή Αυγή και την ανάλυσή της, συνεπώς δυναμώνουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Πέραν της επιβεβαίωσης του πολιτικού λόγου της Χρυσής Αυγής έχουμε και τον μαεστρικό πολιτικό χειρισμό της όλης καταστάσεως από την Χρυσή Αυγή.
Καταδικασμένο να αποτύχει το ανάχωμα του συστήματος
«Η διαφαινόμενη επιχείρηση δημιουργίας ενός δεξιού κόμματος ανάμεσα στη ΝΔ και Χρυσή Αυγή είναι μια προσπάθεια αυτών των ανθρώπων οι οποίοι θεωρούν ότι μπορεί να βρουν ζωτικό χώρο. Δεν είμαι βέβαιος ότι μπορούν να τον βρουν, αλλά σίγουρα η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής είναι από τα πιο επικίνδυνα φαινόμενα, διότι συνδυάζεται έτσι κι αλλιώς και με αντίστοιχες ευρωπαϊκές τάσεις.»
Εδώ δεν λέει τίποτα καινούργιο ο Νικολακόπουλος. Το σύστημα εμπρός στον πανικό του έχει πολλάκις φτιάξει αναχώματα κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Από τις παλινωδίες του Καρατζαφέρη, μέχρι τα ελικόπτερα του Καμμένου, έχουν φτιαχτεί δεκάδες ψευδοπατριωτικά κόμματα από παλιά υλικά του συστήματος και όλα απέτυχαν.
Αυτό που λέει ο Νικολακόπουλος είναι ότι και αυτό το «νέο» ανάχωμα θα αποτύχει προτρέποντας το σύστημα σε άλλες επιχειρήσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.   ΠΗΓΗ


Ο εθνομηδενιστής Φίλης ενοχλείται από την Ορθοδοξία, ως επίσημη θρησκεία της Ελλάδας!

Άλλο ένα δείγμα του αντεθνικού και άθεου χαρακτήρα του έδειξε το πολιτικό παχύδερμο που ακούει στο όνομα Νίκος Φίλης. Μιλώντας χθες στη Βουλή, ουσιαστικά άνοιξε θέμα αλλαγής του όρου «επικρατούσα θρησκεία» στο άρθρο 3 του Συντάγματος.
Να σημειωθεί ότι αυτή η Βουλή δεν μπορεί να προχωρήσει σε συνταγματική αναθεώρηση, ωστόσο μπορεί να ξεκινήσει τη συζήτηση και η επόμενη να ψηφίσει νέο Σύνταγμα. «Πράγματι στη χώρα μας υπάρχει επικρατούσα θρησκεία. Επ΄αυτού γνωρίζω ότι υπάρχει μια συζήτηση μεταξύ συνταγματολόγων, αν το επικρατούσα έχει να κάνει με διαπιστωτική άποψη, δηλαδή ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει στην Ορθοδοξία, ή έχει να κάνει με ρύθμιση, ότι δηλαδή έχουμε μια κρατική θρησκεία. Το αφήνω αυτό, όμως, διότι είναι ένα θέμα που αφορά τη συνταγματική αναθεώρηση και όχι τη συζήτησή μας σήμερα» είπε χαρακτηριστικά ο Φίλης, ενώ λίγο αργότερα, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, εξήγησε ότι «θα πρέπει να υπάρξει διευκρίνιση». Προσέθεσε δε ότι οι περισσότεροι συνταγματολόγοι εκτιμούν πως η λέξη «επικρατούσα» θα πρέπει να έχει να κάνει με πληθυσμιακά κριτήρια!
Επομένως, με βάση τα λεγόμενα του αγράμματου, ανιστόρητου, αστοιχείωτου και ακαλαίσθητου αυτού εθνομηδενιστή, αφού η λέξη «επικρατούσα» στην έννοια της θρησκείας έχει να κάνει με «πληθυσμιακά κριτήρια», τότε σε μια Ελλάδα η οποία σε λίγα χρόνια θα έχει, όπως πάνε τα πράγματα, πληθυσμό (και όχι Λαό) με πλειοψηφικό θρήσκευμα το Ισλάμ, τότε η… επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα θα είναι αυτή που ενστερνίζονται οι μουσουλμάνοι.
Μπορεί ο (κάτι παραπάνω από) ευτραφής Φίλης να υποστηρίζει ότι το θέαμα της σύλληψής του από τον φωτογραφικό φακό να κοιμάται στην Βουλή να οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα υγείας που ισχυρίζεται ότι έχει, είναι όμως ολοφάνερο πως δεν το έχει σε τίποτα «να κοιμάται (και) όρθιος», όπως λέει ο Λαός μας.
Ο θλιβερός αυτός διεθνιστής, ο οποίος απαγορεύει (!) στους κληρικούς να παρίστανται σε μαθήματα θρησκευτικών στα σχολεία, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του όχι μόνο για την πλήρη αποχριστιανοποίηση της Παιδείας και κατ΄επέκτασιν της Χώρας, αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδας, έχοντας ως σύγχρονο Δούρειο Ίππο την προσωρινή κατάσταση αθεΐας που αυτός και η κυβέρνησή του προωθούν για τον Τόπο.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Στην λίστα του Παναμά βρίσκουμε και πάλι τον Παπασταύρου και την ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία!
Άλλη μία αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα βαλτώδη νερά της μνημονιακής Ελλάδας, αφού στον τύπο διέρρευσαν έγγραφα που φανερώνουν τις off shore εταιρείες βασιλιάδων, πρώην και νυν αρχηγών κρατών και διάφορων αξιωματούχων.Εκεί, σε αυτή τη νέα τερατώδη σε όγκο λίστα, βρίσκουμε και πάλι την ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία και το «πουλέν» της, προστατευόμενο του Σαμαρά παλιότερα και του Μητσοτάκη πλέον, Σταύρο Παπασταύρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του International Consortium of Investigative Journalists, το όνομα του Σταύρου Παπασταύρου εντοπίζεται στα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών Green Shamrock Foundation, Diman και Aisios.
Ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν διαρρεύσει, ήταν μέλος των διοικητικών συμβουλίων της Green Shamrock Foundation και της Diman Foundation από το 2005 έως το 2014 και το 2006 έγινε αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας Aisios Foundation, στην οποία συμμετέχουν και οι Κωνσταντίνος Λαναράς και Σπύρος Μεταξάς.
Στην ανάρτηση της ιστοσελίδας του International Consortium of Investigative Journalists φιλοξενείται η απάντηση του Παπασταύρου, ο οποίος «αρχικά είπε ότι δεν θυμάται τις εταιρείες, αλλά αργότερα είπε ότι σύμφωνα με τα αρχεία του έχει υπηρετήσει ως μέλος των διοικητικών συμβουλίων της Green Shamrock Foundation, Diman και Aisios. Στην συνέχεια είπε ότι το έκανε για δύο οικογενειακούς φίλους με τους οποίους τον συνδέει μακρόχρονη φιλία και ότι δεν έλαβε καμία αποζημίωση. Είπε ότι «δεν είχε δικαιώματα ιδιοκτησίας σε αυτές τις εταιρείες» και έτσι δεν ήταν υποχρεωμένος να τα δηλώσει στις φορολογικές αρχές».
Ο πρώην σύμβουλος του Σαμαρά βρίσκεται συνεχώς σε όλες τις λίστες περί διαφθοράς και ξεπλύματος μαύρου χρήματος που βγαίνουν ανά τον κόσμο. Αντιλαμβάνεται κανείς, δεδομένης και της προστασίας που απολαμβάνει αυτός από τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη και τα παραδικαστικά κυκλώματα που αυτή ακόμα διατάζει ότι υπήρχε μεγάλο συμφέρον να διωχθεί η Χρυσή Αυγή και να στηθεί ολόκληρη αυτή η σκευωρία εναντίον του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας για να μην αποκαλυφθεί η Κόπρος του Αυγείου της εγχώριας πολιτικής σκηνής.
Όμως, μετά από διώξεις, δολοφονίες, πολιτική τρομοκρατία και λάσπη είμαστε ακόμα εδώ. Οι κλέφτες στη φυλακή, οι Έλληνες στην Εξουσία!  ΠΗΓΗ
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Λάρισα: Σε θέσεις αναπήρων πάρκαραν τα κομματικά αυτοκίνητα του Μητσοτάκη - Αυτή είναι η ευαισθησία τους για τα ΑμεΑ


Το πραγματικό πρόσωπο κάθε πολιτικού, δε φαίνεται βεβαίως από τα μεγάλα λόγια του «μπαλκονιού», αλλά από τις καθημερινές του πράξεις.

Έτσι, ο φον Κούλης, επισκεπτόμενος την Λάρισα, συναντήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας με τον νεοδημοκράτη περιφερειάρχη Αγοραστό και στη συνέχεια έκανε μια βόλτα μαζί με βουλευτές και κομματικά στελέχη στο κέντρο της πόλης.

Αφού πρώτα φρόντισε να αφήσει το αυτοκίνητό του καθώς επίσης και τα υπόλοιπα της συνοδείας του, σε θέσεις που προορίζονται για άτομα με αναπηρία.

Κι αντί να βγει και να ζητήσει -τουλάχιστον- ένα συγνώμη για την αναισθησία του, μας παριστάνει τώρα τον ανήξερο! Να είστε βέβαιοι, πως θα κυβερνήσει –αν και όταν- με την ίδια αναισθησία που έδειξε στην Λάρισα. Και προς τους αναπήρους και προς όλους τους υπολοίπους!  ΠΗΓΗΑνιχνεύοντας την πορεία του εθνομηδενισμούΗ πορεία δεκαετιών της Μεταπολίτευσης και ιδιαίτερα η τελευταία 20ετία, με την έλευση του εκσυγχρονισμού αρχικά και της μνημονιακής κατοχής μετέπειτα, έδειξε ξεκάθαρα ότι ο πολιτικός κοσμοπολιτισμός της φιλελεύθερης δεξιάς συναντά το πολιτισμικό του ανάλογο στον διεθνιστικό πολυπολιτισμό της μαρξιστικής αριστεράς. Μέσα σ' αυτό το χρονικό διάστημα το κέντρο βάρους της ενασχόλησης και των κινητοποιήσεων της αριστεράς μετατέθηκε από τις εργατικές κινητοποιήσεις και την αντιιμπεριαλιστική αλληλεγγύη, στα δικαιώματα των πάσης φύσεως μειονοτήτων, τον περιβαλλοντισμό (σε αντίθεση με την φυσική, άδολη και αντισυστημική οικολογία), τα ατομικά δικαιώματα, την σεξουαλική “απελευθέρωση” και την διφορούμενη από πλευράς περιεχομένου νεολαιίστικη κουλτούρα. Παράλληλα, δαιμονοποιήθηκε στον απόλυτο βαθμό κάθε θετική αναφορά στην εθνική ταυτότητα και τα εθνικά συλλογικά δικαιώματα, ενώ επεκτάθηκε μια γενικευμένη ατομικοποίηση των συμπεριφορών και των αντιδράσεων, η οποία επιταχύνθηκε από τον χαώδη κόσμο του διαδικτύου και ιδιαίτερα από τα λεγόμενα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (τα οποία στην πραγματικότητα αποτελούν δίκτυα κοινωνικής απομόνωσης)..>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ 8461860781063279876

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item