Widgets

Αυτή η γη δεν σας ανήκει


Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Ποιος κυβερνά αυτή την χώρα; Υπάλληλοι θεσμών με έδρα εκτός Ελλάδος που οδηγούν την Ελλάδα στο διεθνές περιθώριο, την μιζέρια και την κακομοιριά. Ποιος μπορεί να την στήσει στα πόδια της, να την δυναμώσει και να την κάνει την μεγάλη περιφερειακή δύναμη που αρμόζει στην θέση της;

Μια πολιτική δύναμη που έχει την δύναμη να αυξηθεί σαν τον σπόρο στην φιλόξενη γη μας. Ας γεμίσει, λοιπόν, η χώρα μετανάστες. Ας ανοίξουν τις πόρτες οι χωρικοί, ας πνιγούν στα Αλλάχ ακμπάρ οι πόλεις. Κάθε ξένος εισβολέας φέρνει πλησιέστερα την μέρα της δικαίωσής μας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβουν όσοι έχουν μάτια και δεν βλέπουν και αυτιά και δεν ακούν, την ορθότητα των θέσεων των Ελλήνων Εθνικιστών. Έτσι λειτουργεί ο λαός.

Οι Αγρότες ξεσηκώνονται όταν συζητάται η φορολογία τους. Οι Στρατιωτικοί διαμαρτύρονται όταν απειλούνται με επίταξη τα θέρετρα αναψυχής τους. Όλοι διαμαρτύρονται όταν απειληθούν τα άμεσα συμφέροντά τους. Όλοι, πλην Εθνικιστών. Εμείς οι Εθνικιστές, ανεξάρτητα από το επάγγελμα και την ιδιότητά μας, βλέπουμε, προειδοποιούμε, αντιπαλεύουμε τους κινδύνους και τις απειλές ακόμη και αν δεν μας αγγίζουν συντεχνιακά, γιατί εμείς βλέπουμε το Έθνος ως Οικογένειά μας.

Σήμερα, οι Έλληνες κάνουν λανθασμένες ερωτήσεις, γι’αυτό και δίνουν λανθασμένες απαντήσεις. Ρωτούν τι θα μας δώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να «φιλοξενήσουμε» τους μετανάστες, και όχι αν χρειαζόμαστε ή θέλουμε μετανάστες στις γειτονιές μας. Τι ρυθμίσεις θα κάνει το ΔΝΤ για το χρέος, και όχι από πού και από ποιους, προέκυψε και αν πρέπει να πληρωθεί και από ποιους. Εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, δεν μας απασχολεί το αντάλλαγμα. Δεν μας ενδιαφέρει η τιμή που θα ορίσει ο Αβραάμ από την Νέα Υόρκη, για την γη μας. Η Πατρίδα μας είναι Πατρίδα όλων μας, και ο πλούτος της είναι κοινός.

Η δική μας ερώτηση δεν είναι αν θα πουλήσουμε τα πρωτοτόκια μας για ένα πιάτο φακές ή για ένα χρυσό μοσχάρι. Δεν δίνουμε αξία στον χρυσό περισσότερη απ’ όση δίνουμε στο μολύβι ή το σίδερο. Αυτή είναι και η διαφορά μας από τα κόμματα του μνημονιακού τόξου. Ξενόδουλα, προδοτικά, ανθελληνικά, τα κόμματα της Αριστεράς και της απατηλά ονομαζόμενης Φιλελεύθερης παράταξης, στήριξαν πριν λίγες μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο την Τουρκία, υποτάχθηκαν και υπέταξαν το ελληνικό κράτος στις αποφάσεις των Ευρωπαϊκών «θεσμών». Η ΝΔ ζήτησε να επιβληθούν πρόστιμα και ποινές στους διαφωνούντες με την πολιτική της υποταγής. Σε αυτούς που τολμούν να πουν πως οι Ευρωπαίοι είναι πολιτικοί νάνοι. Πως η Ε.Ε. έχει ξεπουληθεί στον Οθωμανό Ερντογάν.

Το ΠΑΣΟΚ επαίνεσε «τα ανακλαστικά της Ευρώπης των αξιών», δηλαδή των εισβολών και των σκλαβοπάζαρων. Της Ευρώπης που εξαθλιώνει τον λαό μας και τους άλλους ευρωπαϊκούς λαούς. «Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει το ρατσιστικό παραλήρημα του Χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Συναδινού σε βάρος του τούρκικου λαού, στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου. Αυτοί είναι οι φασίστες και η ναζιστική ιδεολογία τους που στάζουν το ρατσιστικό δηλητήριο, καλλιεργούν το φυλετικό μίσος και τον εθνικισμό για να σπέρνουν διαιρέσεις ανάμεσα στους λαούς και να διαιωνίζεται η εξουσία του κεφαλαίου».

Οι διαχρονικώς χρηματοδοτούμενοι από τους τραπεζίτες της Φρανκφούρτης και του Λονδίνου έχουν κάθε λόγο να υπερασπίζονται την Ε.Ε. Ακόμη και το ανύπαρκτο στην κοινωνία Ποτάμι, βαυκαλίζεται να ελπίζει πως «Χρυσαυγίτες και άλλοι ακροδεξιοί εξτρεμιστές θα καταδικαστούν στην σιωπή και στην λήθη». Τους διαβεβαιώνουμε πως σύντομα θα ανήκουν στην ιστορική σιωπή, αλλά όχι στην λήθη του λαού μας. Το σταλινικό μόρφωμα και οι άλλες εγκληματικές συμμορίες που διαχειρίστηκαν την δημόσια ζωή στην Πατρίδα μας εδώ και σαράντα χρόνια, δεν δικαιούνται να ομιλούν για το Αύριο αυτής της χώρας. Μπορούν, αντίθετα, να υμνούν όσο θέλουν τους χρηματοδότες τους και να ζητούν την τιμωρία αυτών που αναρωτιούνται τι είδους Ένωση είναι αυτή η οποία δεν μας στηρίζει, αλλά χρηματοδοτεί και υπεραμύνεται των εχθρών μας.

Καπιταλιστές, Φιλελεύθεροι, Μαρξιστές, Σοσιαλιστές, έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν την ιδεολογία πάνω στην οποία θα βιοποριστούν για τις εφήμερες ζωούλες τους. Όμως, Τουρκόφιλοι, Τζιχαντιστές εισβολείς και Μπολσεβίκοι, αυτή η γη δεν σας ανήκει. Κρατείστε τα λεφτά σας για εκεί που πιάνουν τόπο. Ναι, ήσαν πολύχρυσες οι Μυκήνες κάποτε. Μα όρθιοι έχουν μείνει μονάχα οι λέοντες που φυλάγουν τις πύλες της. «Μολών Λαβέ». 

Η τυραννία του ψεύδους - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Η τυραννία του ψεύδους - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ

Μία εκτεταμένη επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην χώρα μας. Τηλεοπτικοί σταθμοί, μεγάλες εφημερίδες, ραδιοφωνικοί σταθμοί και κάθε είδους παράγοντες της δημόσιας ζωής, επιχειρούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι για την τραγωδία, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Ελλάδα και αφορά την παράνομη είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών, λαθρομεταναστών και προσφύγων, ευθύνη έχει ο Ελληνικός λαός, ο οποίος πρέπει να χρεωθεί στην συνείδησή του το δράμα αυτών των ανθρώπων, τους οποίους όλοι γνωρίζουμε ότι έφερε στην Πατρίδα μας το σκοτεινό τουρκικό παρακράτος.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ;

Χρεώνουν στην Ελλάδα αυτό το τεράστιο ζήτημα, στην Ελλάδα των μνημονίων, στην Ελλάδα της ανέχειας και της δυστυχίας, στην Ελλάδα από την οποία έχουν φύγει τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα και έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα που χάνει τα παιδιά της και με έναν ύπουλο τρόπο της χρεώνουν ηθικά τον διωγμό όλων αυτών που ήλθαν στην χώρα μας, διωγμό ο οποίος οφείλεται στους τυχοδιωκτικούς πολέμους και τις εξεγέρσεις που δημιούργησαν στις αραβικές χώρες οι αφέντες της παγκοσμιοποίησης.

Έφθασαν σε τέτοιο σημείο θράσους να παραλληλίζουν και να ταυτίζουν τον ξεριζωμό του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας από τους φονιάδες του Κεμάλ και τη σφαγή των Ελλήνων στην Σμύρνη και στον Πόντο, με την παράνομη και γκαγκστερική εκ μέρους των σκοτεινών κυκλωμάτων της Τουρκίας είσοδο στην Πατρίδα μας ενός εκατομμύριου και πλέον αλλοδαπών από τις αρχές του 2015 μέχρι σήμερα! Μόνο που στην προκυμαία της Σμύρνης εκείνη την τραγική χρονιά του 1922, έρρεε αίμα Ελληνικό, ενώ σήμερα στα παράλια της Ελληνικής Μικράς Ασίας ρέει βρώμικo χρήμα σε μια επιχείρηση σκοτεινή που καθοδηγείται από αυτούς, που θέλουν να καταστρέψουν τις Πατρίδες, θέλουν να μετατρέψουν τα εθνικά κράτη σε έναν πολυφυλετικό, πολυθρησκευτικό και πολυπολιτισμικό πολτό, σε ανθρώπους χωρίς καμμία ταυτότητα, εύκολη λεία προς χειραγώγηση όπως αναφέρει και ο Γουστάβος Λεμπόν στο έργο του “Η ψυχολογία των επαναστάσεων”, εύκολη λεία προς χειραγώγηση από αυτούς που κρατούν στα χέρια τους το παγκόσμιο χρήμα.

Παραλληλίζουν οι εθνομηδενιστές τις ξεριζωμένες οικογένειες των Ελλήνων που άφηναν πίσω τους νεκρούς και μετέφεραν με πόνο ψυχής τα Εικονίσματα της πατρικής τους εστίας και τα οστά των προγόνων τους με όλους αυτούς, που πληρώνουν χιλιάδες ευρώ για μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη και εγκαταλείπουν τις Πατρίδες τους!

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ

Φυσικά όλα αυτά που συμβαίνουν δεν είναι ζήτημα για το οποίο ευθύνεται αποκλειστικά η σημερινή κυβέρνηση. Είναι μια ιστορία που κρατά δυο τουλάχιστον δεκαετίες, την οποία το πολιτικό κατεστημένο αντιμετώπισε, όπως όλα τα μεγάλα σοβαρά ζητήματα του λαού μας, με τρόπο εθνικά επικίνδυνο. Απόλυτα συνένοχοι με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι βεβαίως και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, που κυβέρνησαν την χώρα και δημιούργησαν τη σημερινή κατάσταση.  Και όλοι αυτοί μαζί μέσα σε όλην αυτήν την δυστυχία την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν προσπαθούν, έχοντας συμπαραστάτες τους τους χρυσοκάνθαρους που ελέγχουν τα ΜΜΕ, να κατηγορήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για όλα τα δεινά του τόπου. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του, στην οποία είπε: «Η Ευρώπη είναι σε νευρική κρίση για λόγους πολιτικής αδυναμίας, γιατί οι πολιτικές λιτότητας εξέθρεψαν το τέρας της ακροδεξιάς... Στην Ελλάδα υπερισχύει η ανθρωπιά και όχι η ρητορική της Χρυσής Αυγής...».

Θα έπρεπε να ξέρει ο πρωθυπουργός ότι στην Ελλάδα σήμερα δεν υπερισχύει καμμία ανθρωπιά, αλλά δυστυχία και χάος και ότι εάν υπερίσχυε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα και δεν θα περίσσευε η υποκρισία του ψευτοανθρωπισμού τους, η οποία έχει οδηγήσει τα πράγματα στο σημερινό αδιέξοδο.

Στο σημείο αυτό μία παρένθεση απολύτως απαραίτητη για την ηθική ποιότητα αυτών, οι οποίοι μας κυβέρνησαν στο παρελθόν και θέλουν να μας κυβερνήσουν στο μέλλον και αναφέρομαι στην Νέα Δημοκρατία. Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι παρουσίασαν θριαμβευτικά ως δείγμα μιας νέας ηθικής αντιμετωπίσεως των πραγμάτων τα όσα είπε ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ. για τα οικονομικά του κόμματος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε με έπαρση ότι από το επόμενο έτος θα διαθέτει το 60% της κομματικής επιχορήγησης για την αποπληρωμή των χρεών του κόμματος του! Μόνο που τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας ανέρχονται σε 214 εκατομμύρια ευρώ και το 60% της κομματικής επιχορήγησης είναι κάτι λιγότερο από τρία εκατομμύρια! 

Με την γλώσσα των αριθμών, λοιπόν, κάθε χρόνο η Ν.Δ. δεν θα πληρώνει ούτε καν το επιτόκιο του χρέους της!!!

Τι είπε με απλά λόγια δηλαδή στα πλαίσια της “εξυγίανσης”, ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ.; Είπε στην πραγματικότητα ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ξεχρεώσει ποτέ όσα πήρε από τις τράπεζες ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να ξεχρεώσει σε 80 με 100 χρόνια! Και όλα αυτά την στιγμή κατά την οποία Έλληνες πολίτες οδηγούνται στην φυλακή για χρέη τον 10 και 20 χιλιάδων ευρώ και αυτό το παρουσίασαν τα ΜΜΕ σαν εξυγίανση… των οικονομικών της Ν.Δ.!

ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ

Πώς πραγματικά, όμως, σκέφτεται ο λαός; Αξίζει να δούμε τα στοιχεία μιας πολιτικής ερεύνης και συγκεκριμένα το τελευταίο ευρωβαρόμετρο. Σύμφωνα με αυτό οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται τα πολιτικά κόμματα σε ποσοστό 92%, δεν εμπιστεύονται την βουλή σε ποσοστό 83% και την κυβέρνηση σε ποσοστό 82%! Τα στοιχεία αυτά, τα οποία ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μπορεί να το διαπιστώσει κανείς με μια απλή συζήτηση στον κοινωνικό του περίγυρο, δείχνουν ότι οι Έλληνες ζουν μέσα σε ένα καθεστώς καταναγκασμού και ένα τέτοιο καθεστώς δεν είναι ασφαλώς δημοκρατία, αλλά τυραννία! 

Από την ίδια έρευνα έχουμε τα δεδομένα ότι ο Ελληνικός λαός δεν εμπιστεύεται την τηλεόραση σε ποσοστό 80% και τις εφημερίδες σε ποσοστό 65%. Μάταιες λοιπόν οι εκστρατείες λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπως δείχνει η εν λόγω πολιτική έρευνα. Δεν τους πιστεύουν τους πληρωμένους συκοφάντες μας ό,τι και να πουν και γι’ αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα σε καθεστώς διώξεων και πολιτικής τρομοκρατίας παραμένει δυνατή

Από την ίδια έρευνα επίσης προκύπτει ότι οι Έλληνες σε ποσοστό 80% εκφράζουν δυσπιστία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όμως δεν θέλουν όπως προκύπτει από άλλες έρευνες να φύγει η χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι τους έχουν τρομοκρατήσει ότι στην περίπτωση αυτή θα έλθει η απόλυτη δυστυχία… 

Απ’ όσα παραπάνω παρέθεσα προκύπτει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την γνήσια έκφραση της πλειοψηφίας του λαού ενάντια στην προπαγάνδα ενός ολόκληρου καθεστώτος και αυτός είναι ο μεγάλος φόβος του συστήματος, δηλαδή να μη δοθεί η ευκαιρία να εκφραστεί αυτό που πραγματικά θέλει ο λαός. Γιατί τότε θα έλθει μοιραία και το τέλος της εξουσίας των πολιτικών απατεώνων και όλων αυτών οι οποίοι κρατούν σε δεσμά τον λαό μας στο όνομα της ξενοκρατίας, έχοντας μάλιστα και το θράσος να παριστάνουν και τους δημοκράτες!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Η άνοδος του… ψευτο-ανθρωπισμού

Η άνοδος του… ψευτο-ανθρωπισμού

Κάθε διανοητικά υγιής άνθρωπος είναι σε θέση να αντιληφθεί τον βαθμό της αποδόμησης και της σήψης που έχει συντελεστεί στην σύγχρονη κοινωνία. Η συμπεριφορά του ανθρώπου ανέκαθεν επηρεαζόταν τόσο από τους γραπτούς νόμους που έχει θεσπίσει όσο και από τους άτυπους κανόνες της κοινωνίας οι οποίοι ως επί τω πλείστον βασίζονται στα ήθη και στις αξίες της εκάστοτε κοινωνίας και εποχής. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου οι αξίες αυτές που άλλοτε αποτελούσαν ένα κώδικα τιμής για τον άνθρωπο τείνουν είτε να εξαλειφτούν εντελώς για χάρη του προοδευτισμού είτε χρησιμοποιούνται από τον σύγχρονο άνθρωπο με τέτοιον τρόπο ώστε να τον εξυπηρετούν στην δημιουργία μιας ψεύτικης εικόνας, ενός προσωπείου, που θα ανυψώσει το κοινωνικό του γόητρο. Ασφαλώς, η υιοθέτηση αξιών με σκοπό το κοινωνικό φαίνεσθαι έρχεται σε αντίθεση με την ίδια την υπόσταση των αξιών, που ο ουσιαστικός λόγος της ύπαρξης τους είναι η ανάδειξη ενός ορθού τρόπου ζωής και όχι ο κατευνασμός των ναρκισσιστικών αισθημάτων του ανθρώπου.

Μια περίπτωση που σκιαγραφείται στα παραπάνω είναι αυτή του σύγχρονου ανθρωπισμού ή για του λόγου του αληθές του σύγχρονου ψευτο-ανθρωπισμού. Ο ανθρωπισμός ξεκίνησε αρχικά ως ένα κίνημα που άνθισε στην Δυτική Ευρώπη προς το τέλος του ύστερου μεσαίωνα και την αρχή της Αναγέννησης. Χαρακτηρίστηκε κυρίως από την στροφή του ανθρώπου στη μελέτη των αρχαίων ελληνικών και ρωμαϊκών κειμένων με σκοπό την υιοθέτηση ενός μοντέλου ζωής που θα πήγαζε από τις αρετές της αρχαιότητας. Με την πάροδο του χρόνου η έννοια του ανθρωπισμού επαναπροσδιορίστηκε και εν τέλει κατέληξε να ταυτίζεται με έναν τρόπο συμπεριφοράς που οφείλει να επιδεικνύει ο άνθρωπος απέναντι στους άλλους.Στην σύγχρονη πλέον εποχή ο ανθρωπισμός πήρε μια νέα διάσταση. Από ένα μοντέλο ζωής μετεξελίχθηκε σε ένα εργαλείο για την προώθηση συμφερόντων καθώς και σε ένα προσωπείο που χρησιμοποιείται με σκοπό την κοινωνική αποδοχή και αναγνώριση.

Στην Ελλάδα του σήμερα ο ανθρωπισμός θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ως μια νέα τάση της μόδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο σύγχρονος νεοέλληνας στρέφει την προσοχή του και επιδεικνύει και όλο του τον ‘ανθρωπισμό’ εκεί που κάθε φορά πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας. Σε μια χώρα που έχει εξαθλιωθεί οικονομικά και κυρίως κοινωνικά ο σύγχρονος Έλληνας ευαισθητοποιείται για υποκινούμενους πολέμους που γίνονται εκτός των συνόρων του αλλά εθελοτυφλεί για τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα σε αυτά. 

Νιώθει συγκίνηση για το δράμα των προσφύγων αλλά παραμένει αδιάφορος για το δράμα που βιώνει η ίδια του η πατρίδα. Ο σύγχρονος Έλληνας επιλέγει "je suis Charlie" και "Pray for Paris" την στιγμή που η χώρα του και ο ίδιος κινδυνεύει από την ίδια απειλή. Φυσικά όλα αυτά από την βολική θέση που του προσφέρει ο καναπές του και μέσα από δακρύβρεχτα δημοσιεύματα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αποσκοπούν ουσιαστικά στην προβολή του ίδιου κι όχι της κατάστασης για την οποία επιλέγει να δείξει την "αλληλεγγύη" του.

Σε πείσμα των καιρών, η εθνικιστική νεολαία και η Χρυσή Αυγή επιδεικνύουν έμπρακτα ανθρωπισμό και αλληλεγγύη πρώτα απ’ όλα στους ίδιους τους Έλληνες, οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί από τις άσχημες οικονομικές συνθήκες της χώρας, κάτι που όχι μόνο δεν ενθαρρύνεται από τους κυβερνητικούς παράγοντες της χώρας αλλά έχει θεωρηθεί και παράνομο. Σε μια εποχή που ο ψευτο-ανθρωπισμός έχει γίνει μόδα για λόγους κοινωνικού γοήτρου, εμείς επιλέγουμε συνειδητά να στεκόμαστε απέναντι σε αυτόν και πάντοτε στο πλευρό των Ελλήνων.Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στα “Παραπολιτικά”: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στα “Παραπολιτικά”: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Τις πολιτικές θέσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου παρουσίασε η ιστοσελίδα "Παραπολιτικά".

Με τη φράση «Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω» ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος εισηγείται την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του ανθρωπιστικού χάους που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες εμμένοντας εξ΄ αρχής στη θέση ότι η εμπλοκή του θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη χώρα μας.

«Έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα κανείς δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα που έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο hot spot» σημειώνει αναδεικνύοντας μια ακόμη πτυχή του προβλήματος ότι η πλειονότητα αυτών που εισέρχονται κυκλοφορούν με πλαστά στοιχεία και ταξιδιωτικά έγγραφα. «Δεν είναι και το τέλος του κόσμου αν θα βγούμε από τη Σένγκεν. Έτσι θα αποφύγουμε και τις ροές αφού πρόσφυγες και μετανάστες θα κατευθυνθούν σε χώρες που διέπονται από τη συνθήκη αυτή» λέει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 10 Φεβρουαρίου η Χρυσή Αυγή εναντιώθηκε στην παρουσία του ΝΑΤΟ αναφέροντας ότι «χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ που διαπράττουν ή έχουν διαπράξει πάμπολλες παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, παραβιάσεις όπως η επίθεση κατά της Γιουγκοσλαβίας το 1999, η εισβολή στο Αφγανιστάν το 2001 και του Ιράκ το 2003, η αναγνώριση της κρατικής υπόστασης του Κοσσυφοπεδίου το 2008, αξιολογούν και τολμούν να κρίνουν τις ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία και την Κριμαία».

Οι ίδιοι άνθρωποι συνεχίζει η Χρυσή Αυγή «που ήθελαν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι τα συμφέροντα ασφαλείας της Ελλάδας διακυβεύονταν στο μακρινό Αφγανιστάν και έστελναν στρατιωτικό προσωπικό να τα υπερασπιστεί, αρνούνται το δικαίωμα στην Ρωσία να ασκήσει τα συμφέροντα ασφαλείας της στο άμεσο περιβάλλον της. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιοι πολιτικοί που αναγνώρισαν την μονομερή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσσόβου ενάντια στην βούληση της νόμιμης σερβικής κεντρικής κυβέρνησης, αρνήθηκαν στον λαό της Κριμαίας την βούληση του, που εκφράστηκε μέσω δημοψηφίσματος, να ενταχθεί στην Ρωσική Συνομοσπονδία, κατηγορώντας τον ότι κάτι τέτοιο αντίκειται στο Διεθνές Δίκαιο».

Όσον αφορά στην τραγική οικονομική κατάσταση ο κ. Μιχαλολιάκος εμμένει στην πρόταση του για λογιστικό έλεγχο και καταγγελία του Χρέους βάσει του Διεθνούς Δικαίου αναφέροντας: «δεν θεωρώ προδοτικό το σχέδιο εξόδου από το ευρώ και τη δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος από τη στιγμή που αποδεδειγμένα η εφαρμογή των Μνημονίων καθίσταται ανεφάρμοστη και οδηγεί σε κοινωνική εξόντωση». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7809251683200410996

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item