Widgets

5,9 δισ. δολάρια επενδύει η Τουρκία στον στρατό της - Η κυβέρνηση βάζει τον Ελληνικό Στρατό να χτίζει Hot Spot!


Αυτό το υπέρογκο ποσό προσφέρει το τουρκικό κράτος στον στρατό του, αυξάνοντας και αναβαθμίζοντας τα εξοπλιστικά του συστήματα. Αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσό του προγράμματος θα υλοποιηθεί από τουρκικές αμυντικές βιομηχανίες, οι οποίες θα εισπράξουν τα 4.5 δισ. δολάρια του προγράμματος. Τέτοιου είδους επενδύσεις αποσκοπούν στην εξασφάλιση της ανεξαρτησίας μιας χώρας και την αναβάθμισή του ρόλου της, στο παγκόσμιο γεωπολιτικό παιχνίδι. Ακόμα πιο ισχυρή όμως γίνεται αυτή η χώρα όταν οι επενδύσεις αυτές υλοποιούνται από εγχώριες βιομηχανικές εταιρίες και αυτό ακριβώς πράττει η Τουρκία κοιτώντας το δικό της συμφέρον.

Την ίδια εποχή στην Ελλάδα οι ανίκανες προδοτικές κυβερνήσεις των μιζαδόρων της μεταπολίτευσης, αντί να λειτουργήσουν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, προτίμησαν στο όνομα της ευρωπαϊκής ένωσης να απομυζήσουν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Έτσι λοιπόν, ως αδηφάγοι εισέπραξαν τα ποσά των εξοπλιστικών προγραμμάτων, τα οποία μετέτρεψαν σε μίζες, σε ΜΚΟ και σε καταθέσεις, παραμελώντας παράλληλα τον ελληνικό στρατό και αφήνοντάς τον έρμαιο στην τύχη του, να καλύπτει τις ανάγκες του, λειτουργώντας σαν ΚΨΜ για λαθρομετανάστες. 

Δυσμενές αποτέλεσμα της μεταπολιτευτικής πολιτικής είναι επίσης, και οι αμυντικές βιομηχανίες της Πατρίδας μας, που έχουν μετατραπεί σε απέραντες αποθήκες σκουριασμένων μηχανημάτων, τα οποία επιτηρούν κάποιοι ιδιωτικοί security των πεντακοσίων ευρώ. Αιτία αυτής της κατάστασης δεν είναι όμως η ζήτηση, ούτε η έλλειψη τεχνογνωσίας καθώς αυτές υπάρχουν. Η τρόϊκα έχει μεριμνήσει, μέσω των απολύσεων που επέβαλε, να μην υπάρχει το απαιτούμενο προσωπικό στις βιομηχανίες, ώστε να μπορούν να υλοποιούνται οι παραγγελίες. Έτσι, με αυτήν την μέθοδο έχει απαγορεύσει στην Ελλάδα να παράγει και να εξάγει αμυντικά συστήματα.

Η υποβάθμιση του ελληνικού στρατού είναι ένα μεθοδευμένο σχέδιο, το οποίο συντήρησε τόσα χρόνια το πασόκ και η ψευτοδεξιά νουδούλα. Σήμερα ο σύριζα και οι ανέλ με κάθε τρόπο εξευτελίζoυν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους στρατιώτες, τους οποίους έχουν μετατρέψει σε αγγαρειομάχους των λαθρομεταναστών. Ο Καμμένος, που δήλωνε κάποτε πατριώτης και έγινε πιόνι του Τσίπρα, αποδέχεται αυτόν τον εξευτελισμό με αντάλλαγμα τον παχυλό μισθό και τις δωρεάν μεταφορές με C-130 και Chinook. Είναι ολοφάνερο πως οι Τούρκοι έχουν αντιληφθεί την εξελισσόμενη παρακμή της Πατρίδας μας και έχουν εντείνει τις διεκδικήσεις ελληνικών περιοχών. Με έναν, παραμελημένο από το ελληνικό κράτος, στρατό, και έναν εξαθλιωμένο ελληνικό λαό, το έργο τους γίνεται ακόμη πιο εύκολο.

Η ιστορία μας διδάσκει ότι όποτε η ελληνική πλευρά παρουσίαζε φιλικές διαθέσεις προς τους τούρκους, αυτοί το εξελάμβαναν ως αδυναμία και προέβαιναν σε διεκδικήσεις και κατακτήσεις. Αυτό συμβαίνει και σήμερα, όπου ο μικρός και αφελής Τσίπρας ταξίδεψε στην μαρτυρική Σμύρνη ως επαίτης για την ενίσχυση της υποτιθέμενης ελληνοτουρκικής φιλίας, μιας φιλίας που εκδηλώθηκε γνήσια το 1922 στην ίδια πόλη. Εν κατακλείδι, ο ελληνικός λαός πρέπει να αντιληφθεί ότι μόνο ένα εθνικό κράτος με έναν ισχυρό στρατό μπορεί να εξασφαλίσει την κυριαρχία της Πατρίδας μας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αποκλειστικά από την δοκιμασμένη στους δύσκολους καιρούς Χρυσή Αυγή.Τo στρατιωτικό νοσοκομείο 424, το Παπαγεωργίου και χώρους που θα εγκατασταθούν λαθρομετανάστες επισκέφθηκε ο Συναγωνιστής Α. ΓρέγοςΤο νοσοκομείο Παπαγεωργίου επισκέφθηκε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Χρυσής Αυγής, Αντώνιος Γρέγος. Ο συναγωνιστής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του νοσοκομείου κ. Βασίλη Παππά, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που δημιουργούνται από την έλλειψη χρηματοδότησης, για τις οφειλές που εκκρεμούν σε προμηθευτές και αναλώσιμα υλικά, καθώς και για τις ελλείψεις προσωπικού.

Επιπλέον, ενημέρωσε τον Πρόεδρο για ερωτήσεις που κατατέθηκαν από πλευράς Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο και για όλες τις προσπάθειες στήριξης που γίνονται για την ορθή λειτουργία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, είναι η σημαντικότερη μονάδα υγείας της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας.


Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι μεταφέρονται εκεί ασθενείς από την Ειδομένη, γεγονός που επιβαρύνει το νοσοκομείο στην ομαλή λειτουργία του και αυξάνει τις ήδη τεράστιες ανάγκες του. Τέλος, ο βουλευτής, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε το νοσοκομείο να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους της περιοχής.


Σύμφωνα με καταγγελίες που δέχθηκε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Χρυσής Αυγής, Αντώνιος Γρέγος, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο «αποσπάσεων» γιατρών και ειδικευομένων από το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Ειδομένης. Υπάρχει επίσης η σκέψη να μεταφερθούν στο εν λόγω νοσοκομείο μεγάλος αριθμός ασθενών αφού το νοσοκομείο του Κιλκίς αδυνατεί πλέον να ανταποκριθεί. Το Στρατιωτικό Νοσοκομείο που αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο παροχής νοσηλείας θα ακολουθήσει την ίδια μοίρα αν γίνει κάτι τέτοιο. Το γεγονός ότι εξυπηρετεί τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας περιγράφεται από τον κανονισμό λειτουργίας του. Οποιαδήποτε άλλη «χρήση» του αντιβαίνει ξεκάθαρα στους εν λόγω κανονισμούς.


Τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ανάπτυξης Πολιτισμού - Προσανατολισμένου Αθλητισμού (Κ.Α.Π.Α. - Π.Α.), στην περιοχή της Περαίας, επισκέφθηκε ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Χρυσής Αυγής, Αντώνιος Γρέγος, προκειμένου να κάνει αυτοψία στους χώρους, στους οποίους σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να εγκατασταθούν λαθρομετανάστες. Τα κριτήρια και οι ήδη υπάρχουσες συνθήκες, καθιστούν τον χώρο άκρως ακατάλληλο γι’αυτό τον σκοπό, διότι το κέντρο βρίσκεται γεωγραφικά πολύ κοντά στην 113η πτέρυγα μάχης και επιπλέον πλησίον του Διεθνή Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».


Οι προαναφερθέντες παράγοντες σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η περιοχή θεωρείται αστική παραθαλάσσια ζώνη, η οποία το καλοκαίρι φιλοξενεί μέχρι και 80.000 κατοίκους,  αυξάνουν την επικινδυνότητα να προκληθεί ανεπανόρθωτη περιβαλλοντική ρύπανση. Επιπλέον, αν λάβει κανείς ύπ' όψιν το γεγονός ότι στην ίδια ακτίνα έχει εδραιωθεί ήδη καταυλισμός των Ρομά, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί τις δυσκολίες συμβίωσης των ομάδων.


Τέλος, το πιο σημαντικό απ’όλα είναι ότι η εκμετάλλευση του συγκεκριμένου χώρου για έναν τέτοιο σκοπό, ακυρώνει την αρχική δράση του Κέντρου (Κ.Α.Π.Α. - Π.Α.) και των εγκαταστάσεων του. Συγκεκριμένα, το Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού - Προσανατολισμένου Αθλητισμού δημιουργήθηκε με δαπανηρές διαδικασίες που χρήζουν μεγάλης έρευνας και σημασίας, καθώς εξυπηρετούσε αθλητές και παιδιά με αναπηρία, στηρίζοντας τις προσπάθειες καταξίωσής τους στον δρόμο του «ειδικού αθλητισμού».


Παράλληλα επισκέφθηκε και το λιμάνι Θεσσαλονίκης όπου προχωρούν οι εργασίες για την υποδοχή και εγκατάσταση των «προσφύγων». Ο χώρος που προορίζεται είναι η αποθήκη 9 του λιμανιού και βρίσκεται μια ανάσα πριν τα Λαδάδικα, μια από τις γραφικότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι δίπλα ακριβώς από την αποθήκη 9 βρίσκεται γυμναστήριο και ένας από τους χώρους στάθμευσης του Λιμανιού.


www.xryshaygh.com


Παραδόθηκε …«αμαχητί» το Φρούριο Τρικάλων στους Άραβες

Τι οφείλει να εξασφαλίσει τώρα η Δημοτική Αρχή Τρικάλων μετά την αψυχολόγητη απόφασή της να μετατρέψει σε …ξενώνα 200 ανθρώπων το «Φρούριο».


Ήταν 1936 όταν ο τότε Δήμαρχος Τρικάλων Θεοδόσιος Θεοδοσόπουλος τοποθέτησε στο Φρούριο Τρικάλων ρολόι που παραμένει ως σήμερα το σήμα κατατεθέν της πόλης, ενώ ο νυν Δήμαρχος Τρικάλων ακριβώς 80 χρόνια έκανε την δική του …παρέμβαση και τοποθέτησε… Πρόσφυγες και Μετανάστες.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr λίγο μετά τις 5 σήμερα το απόγευμα 3 λεωφορεία με 125 Πρόσφυγες και Μετανάστες έφτασαν σήμερα στο «Φρούριο» Τρικάλων προκειμένου να φιλοξενηθούν απ΄ αόριστον ύστερα από την χθεσινή αψυχολόγητη απόφαση του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, να διαθέσει το ιστορικό Μνημείο της πόλης για φιλοξενία Προσφύγων και Μεταναστών.

Στο παρκινγκ του «Φρουρίου» στάθμευσαν τα λεωφορεία συνοδεία ισχυρής Αστυνομικής δύναμης, ενώ το βράδυ αναμένεται και ένα διώροφο λεωφορείο που θα μεταφέρει άλλους 70 Πρόσφυγες και Μετανάστες.

Οι αντιδράσεις Τρικαλινών για την επιλογή του «Φρουρίου» ως χώρου φιλοξενίας συνεχίζονται και Δημοτικοί Σύμβουλοι δέχονται και αυτοί «πυρά» για την …παράδοση του «Φρουρίου» και παίρνουν αποστάσεις από την επιλογή του Δημάρχου όπως έχει αποκαλύψει το trikalanews.gr υπερασπίζεται την παραχώρηση του «Φρουρίου» από την …Ιταλία και μέσω …facebook αφήνοντας στα Τρίκαλα τους συνεργάτες του να βγάλουν «τα κάστανα» από την φωτιά.

Η Δημοτική Αρχή Τρικάλων, οφείλει τώρα να διασφαλίσει την ομαλότητα στην πόλη, την σίτιση και την παροχή ιατρικής περίθαλψης των φιλοξενουμένων, την προστασία υδραγωγείου της πόλης, τα έργα σε διάζωμα του Φρουρίου, την δημόσια υγεία και την ασφάλεια των φιλοξενουμένων και ειδικά μικρών παιδιών…

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποιος έχει αναλάβει λόγω του ταξιδιού του Δημάρχου στην Ιταλία την ευθύνη να αποκτήσει ο Δήμος τα απαραίτητα έγγραφα από την Αρχαιολογική Υπηρεσία Τρικάλων και από το ΚΑΣ που θα νομιμοποιούν την παραμονή για άγνωστο χρονικό διάστημα ανθρώπων στο «Φρούριο» όπου θα υπάρχει όλο το 24ωρο Φύλακας Αρχαιοτήτων…

Το τονίζουμε για ακόμη μια φορά και ειδικά προς τον Δήμαρχο Τρικκαίων και τους …αυλοκόλακές του πως η απόφαση φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών, προκαλεί «θύελλα» αντιδράσεων της συντριπτικής πλειοψηφίας των Τρικαλινών όχι ως προς φιλοξενία κατατρεγμένων ανθρώπων αλλά ως προς τον χώρο που επιλέχθηκε η φιλοξενία τους με μια απόφαση αψυχολόγητη που θα «κυνηγά» αυτούς που την στήριξαν όσο και αν προσπαθούν με …μελοδραματισμούς να «πετάνε την μπάλα στην εξέδρα» για να κρύψουν την προφανή ανικανότητά τους να διαχειριστούν την κατάσταση και να αντιληφθούν τον … συμβολισμό της απόφασής τους…

Ευχόμαστε αυτοί οι 200 Πρόσφυγες και Μετανάστες να έχουν μια ανέφελη διαμονή μακριά από …πολιτικάντηδες που θα επιχειρήσουν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη από την παρουσία τους στην πόλη μας και από «αετονύχηδες» και κάποια μέρα –όσο πιο σύντομα γίνεται- τα όνειρά τους να μην μένουν …στοιβαγμένοι αλλά να ζουν αξιοπρεπώς, να υλοποιηθούν…
ΠΗΓΗΑφού έσβησαν τα φώτα της προπαγάνδας στην Ειδομένη, οι "πρόσφυγες" επιδόθηκαν σε ότι ξέρουν καλά να κάνουν! Το πλιάτσικο και την καταστροφή!


Αυτά τα φαινόμενα από την μια, είναι φυσιολογικά… Σε μια κοινωνία που βρίσκεται κάτω από πολλαπλά πειράματα και ακροβατεί ανάμεσα σε αυτά και της βίαιης εισαγωγής στην πολυφυλετικότητα. Βεβαίως το μοντέλο «Ειδομένη», θα αποτελέσει βασικό στοιχείο «ανάπτυξης» σε όλη την επικράτεια της χώρας των Ελλήνων, ειδικά σε όσες περιοχές έχουν δεχθεί Hot Spot.

Το κοινοτικό κατάστημα Ειδομένης που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού, διέρρηξαν πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες χθες το βράδυ, προκειμένου να βρουν χώρο για να κοιμηθούν.

Οπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ειδομένης, Ξανθούλα Σουπλή, οι πρόσφυγες και οι παράνομοι μετανάστες διέρρηξαν το χώρο του γραφείου της σπάζοντας τις κλειδαριές και το μετέτρεψαν σε προσωρινό καταφύγιο.

«Εστρωσαν κουβέρτες για να κοιμηθούν και διέλυσαν ξύλινες πόρτες και καρέκλες για να κάψουν και να ζεσταθούν». Επίσης, πρόσθεσε η Δήμαρχος, αγρότες της περιοχής καταγγέλλουν την κλοπή του πετρελαίου από τα τρακτέρ.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και παρατηρείται η πλήρης απουσίας της πολιτείας σε επίπεδο παροχής βοήθειας αλλά και τήρησης της τάξης.

ΠΗΓΗΟι τούρκοι απειλούν μέσα από τις εφημερίδες τους: Τρία εκατομμύρια λαθρομετανάστες ετοιμάζονται για απόβαση στην Ελλάδα!Οι τούρκοι απειλούν μέσα από τις εφημερίδες τους: Τρία εκατομμύρια λαθρομετανάστες ετοιμάζονται για απόβαση στην Ελλάδα!


Στα τρία εκατομμύρια φτάνει ο αριθμός των λαθρομεταναστών, που περιμένουν στην Τουρκία για να περάσουν στα ελληνικά νησιά. Πολλοί από αυτούς είναι συνωστισμένοι απέναντι από τη Χίο, περιμένοντας το «πράσινο φως» από τους διακινητές που έχουν πληρώσει.

Τι πρόκειται να συμβεί; Θυμίζουμε την δήλωση του τούρκου υπουργού εσωτερικών ότι η όποια συμφωνία για επιστροφή λαθρομεταναστών από την Ελλάδα στην Τουρκία θα αφορά μονάχα όσους εισέλθουν μετά την υπογραφή της συμφωνίας και όχι όσους βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα.

Η Τουρκία αναμένεται εν όψει της υπογραφής της συγκεκριμένης συμφωνίας, την οποία έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να τηρήσει, να «ανοίξει» την «κάνουλα» στέλνοντας όσους περισσότερους μπορεί αυτό το διάστημα. Έτσι θα εκβιάσει την Ε.Ε. να αποδεχτεί τα παράλογα αιτήματά της και παράλληλα θα στείλει στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θα παραμείνουν εδώ εγκλωβισμένοι.

www.xryshaygh.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 3270772999627244646

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item