Widgets

ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! SYRIZA: «ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ»


Υπερήφανος ως προδότης - Τσίπρας: Όταν πρόκειται για “προσφυγικό”, δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία!


Δεν χάνει ευκαιρία ο Έλληνας (;) πρωθυπουργός να τονίσει με κάθε ευκαιρία πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την εθνική κυριαρχία της χώρας παρά μόνο για τις ιδεοληψίες του και την παραμονή στην εξουσία.
Τα εθνικά ατοπήματα - εγκλήματά του είναι συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα. Από την έλλειψη σεβασμού στον εθνικό Ύμνο, από την δήλωση πως η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα (!), από την αποδοχή της προσβολής των εκατομμυρίων θυμάτων του Μικρασιατικού Ελληνισμού, αφού για τον Τσίπρα η Σμύρνη είναι "μια πόλη-σύμβολο της ειρηνικής συνύπαρξης, της αδελφοσύνης, την συνεργασίας" μέχρι την χθεσινή δήλωση στο Παρίσι περί ανύπαρκτης εθνικής κυριαρχίας οι προδοσίες του είναι αμέτρητες!
Καθόλου εντύπωση δεν προκαλεί λοιπόν η χθεσινή δήλωση από την συνάντηση στελεχών της Ευρωπαϊκής Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Οικολογίας όπου ο Mr Alexis δήλωσε: "Δεν μπορεί η λογική της εθνικής κυριαρχίας να υπερτερεί έναντι των κοινών ευρωπαϊκών κανόνων, όταν πρόκειται για το προσφυγικό πρόβλημα. Σήμερα που είμαστε μπροστά σε μία κρίση που υπερβαίνει ολόκληρη την Ευρώπη δεν υπάρχουν κοινοί κανόνες και μπορούν κάποιες χώρες, στο όνομα της εθνικής κυριαρχίας, να κλείνουν τα σύνορα".


Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχολιασμό οι δηλώσεις του πρωθυπουργού. Ο κομμουνιστής Τσίπρα στα εθνικά θέματα παραμένει πιστός στην ιδεολογία του: Δεν υπάρχουν σύνορα, δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία!  ΠΗΓΗ


ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ – Μουζάλας: Μακάρι να έρθουν τούρκοι πράκτορες στα ελληνικά νησιά!


Μόλις χθες ο Τόσκας συγκλόνισε το πανελλήνιο με την θρασεία και ανθελληνική δήλωσή του ότι «θα υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχουν Τούρκοι παρατηρητές στα ελληνικά νησιά». Επρόκειτο για μία δήλωση ανάλογη του «οι γερμανοί είναι φίλοι μας» από την γνωστή ελληνική ταινία με τον Αρτέμη Μάτσα.
Όμως, δυστυχώς, στην προκειμένη περίπτωση... αδικούμε τον Αρτέμη Μάτσα συγκρίνοντάς τον με τους συριζαίους, τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους και τους ψευτοδεξιούς εκ της «αντιπολιτεύσεως» υποστηρικτές τους. Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος κινηματογραφικός αντι – ήρωας έκανε ό,τι έκανε έχοντας την άμεση απειλή της εκτέλεσης από έναν στρατό κατοχής που δεν είχε καλέσει ο ίδιος, σε αντίθεση με τους κυβερνώντες.
Σήμερα, λοιπόν, ο γνωστός ανθέλληνας και υπουργός, Μουζάλας, έδωσε συνέχεια στην δήλωση Τόσκα. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε και υπερήφανος για την εθνοπροδοσία που τελεί η κυβέρνησή του, λέγοντας σχετικά με τον ερχομό τούρκων τοποτηρητών στα ελληνικά νησιά: «Μακάρι να έρθουν, διότι η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων καθώς ο Τούρκος παρατηρητής θα είναι παρόν στην καταμέτρηση μαζί με τους Ελληνες αλλά και τους εκπροσώπους της Frontex»
Βεβαίως, για άλλη μία φορά η εθνοπροδοσία «σκεπάζεται» με τον μανδύα του «ανθρωπισμού», αφού οι τούρκοι όχι μόνο θα αρνηθούν την αύξηση των λαθρομεταναστών, αλλά θα κάνουν επιδεικτικά ότι «δεν βλέπουν τίποτα». Αυτό είναι βέβαιο και η κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτα για αυτό πέρα από κάποιες «διαμαρτυρίες» στον φακό της τηλεοράσεως για να βλέπει το πόπολο. Η εθνική μας κυριαρχία, όμως, θα έχει παραδοθεί στους τούρκους ανεπιστρεπτί.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ανθέλληνας υπουργός τις προάλλες είχε λειτουργήσει και πάλι υποστηρικτικά σε ανεκδιήγητη δήλωση συναδέλφου του, επίσης ανθέλληνα και υπουργού, ο οποίος είχε πει ότι το δημογραφικό της Ελλάδας θα λυθεί μέσω των "προσφύγων". ΠΗΓΗ


Άνοιξε την κερκόπορτα ο προδότης Τόσκας: Τούρκοι πράκτορες με πρόσχημα το “προσφυγικό” θα επιτηρούν τα ελληνικά νησιά! 


Με πρόσχημα την λαθρομεταναστευτική κρίση η κυβέρνηση Τσίπρα έβαλε την υπογραφή της στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στους τούρκους. Έτσι ο Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Σμύρνη υπέγραψε σύμφωνο με τους τούρκους το οποίο προβλέπει την παρουσία τούρκων "παρατηρητών" σε ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα, τεχνηέντως αποκρύφτηκε από την κυβέρνηση η παρουσία των τούρκων αξιωματικών, οι οποίοι μεταξύ των άλλων θα ελέγχουν τα έγγραφα των παράνομων μεταναστών και θα υπογράφουν ένα πρωτόκολλο παραλαβής τους. Την παραδοχή αυτή έκανε και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο οποίος τόνισε ότι πρόκειται για πρωτόκολλο προθέσεων που υπεγράφη στη Σμύρνη και το οποίο αποτελεί "επιτάχυνση του υπάρχοντος πρωτοκόλλου προώθησης μεταναστών στην Τουρκία του 2002".
 "Σ' αυτό το πλαίσιο θα υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχουν Τούρκοι παρατηρητές στα ελληνικά νησιά, οι οποίοι θα φροντίζουν ώστε να γίνεται γρηγορότερα η προώθηση, με ταχύτερο τρόπο ώστε μέσα σε 48 ώρες να επιστρέφονται οι μετανάστες, αυτοί που δεν χρήζουν προστασίας, στην Τουρκία", ανέφερε.
Το εύλογο ερώτημα είναι, για ποιον λόγο αυτός ο έλεγχος των παράνομων μεταναστών δεν πραγματοποιείται σε τουρκικό έδαφος, εφόσον, η χώρα προώθησης και εξόρμησής τους είναι η τουρκία. Και εν τέλει τι εθνικό συμφέρον εξυπηρετεί η παρουσία τούρκου αξιωματικού στα ελληνικά νησιά; Ποιοι θα είναι αυτοί οι "αξιωματούχοι"; 
Την απάντηση ως προς το εθνικό συμφέρον, πάνω στις ανθελληνικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο Τόσκας τονίζοντας πως "εθνικό συμφέρον είναι να φύγουν αρκετοί μετανάστες και να πάνε είτε προς Τουρκία, είτε προς Ευρώπη, είτε στις χώρες τους" ενώ ειδικότερα για τους παρατηρητές θα ελέγχουν "τα χαρτιά μαζί με τους δικούς μας και θα υπογράφει ένα πρωτόκολλο παραλαβής και θα παίρνει αυτούς τους ανθρώπους και θα τους πηγαίνει στη χώρα τους".
Καθίσταται σαφές, πως η ανεκτικότητα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις -είτε αυτές αφορούν ομιλίες στελεχών της τουρκικής κυβέρνησης είτε αφορούν ξεκάθαρες παραβιάσεις των ελληνικών συνόρων- κάθε άλλο παρά αθώες μπορούν να χαρακτηριστούν. Η τουρκία απέναντι στην ελληνική υποχωρητικότητα κατάφερε αυτό που πάντα επιθυμούσε: Τον έλεγχο των νήσων του Αιγαίου!  ΠΗΓΗ


Οι τούρκοι απειλούν μέσα από τις εφημερίδες τους: Τρία εκατομμύρια λαθρομετανάστες ετοιμάζονται για απόβαση στην Ελλάδα!Στα τρία εκατομμύρια φτάνει ο αριθμός των λαθρομεταναστών, που περιμένουν στην Τουρκία για να περάσουν στα ελληνικά νησιά. Πολλοί από αυτούς είναι συνωστισμένοι απέναντι από τη Χίο, περιμένοντας το «πράσινο φως» από τους διακινητές που έχουν πληρώσει.
Τι πρόκειται να συμβεί; Θυμίζουμε την δήλωση του τούρκου υπουργού εσωτερικών ότι η όποια συμφωνία για επιστροφή λαθρομεταναστών από την Ελλάδα στην Τουρκία θα αφορά μονάχα όσους εισέλθουν μετά την υπογραφή της συμφωνίας και όχι όσους βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα.
Η Τουρκία αναμένεται εν όψει της υπογραφής της συγκεκριμένης συμφωνίας, την οποία έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να τηρήσει, να «ανοίξει» την «κάνουλα» στέλνοντας όσους περισσότερους μπορεί αυτό το διάστημα. Έτσι θα εκβιάσει την Ε.Ε. να αποδεχτεί τα παράλογα αιτήματά της και παράλληλα θα στείλει στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θα παραμείνουν εδώ εγκλωβισμένοι.  ΠΗΓΗ


Ξέφραγο αμπέλι: Ανενόχλητοι οι τζιχαντιστές κυκλοφορούν ανά την Ευρώπη

Mε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και τον εν Ελλάδι ψευτοανθρωπισμό ολοένα αυξάνονται οι συλλήψεις ακραίων τρομοκρατικών στοιχείων ανά την Ευρώπη.
Η πρόσφατη σύλληψη του Καρλίτο Μπριγκάντε προστίθεται στην λίστα των τζιχαντιστών που δρουν ανενόχλητοι κάτω από τον μανδύα του "προσφυγικού". Συγκεκριμένα, συνελήφθη στην Ρώμη, σε ειδική επιχείρηση των καραμπινιέρων, ο Καρλίτο Μπριγκάντε, 41 ετών, από τους γνωστότερους καταζητούμενους των Σκοπίων. Από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ιταλικές αρχές εκτιμούν ότι ο Μπριγκάντε είχε στρατολογηθεί από τον Isis. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπριγκάντε ήταν πρώην μέλος του UCK και οι καραμπινιέροι θεωρούν ότι ετοιμαζόταν να μεταβεί στο Ιράκ για να πραγματοποιήσει μία, τουλάχιστον, τρομοκρατική επίθεση. 
Παράλληλα με τον Μπριγκάντε καταζητείται και ο Τυνήσιος Φιράς Μπαρχούμι, 29 ετών, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στο Ιράκ. Στη Ρώμη συνελήφθη και ο Αμπντουλά Κουρτίσι, 26 ετών, με διαβατήριο των Σκοπίων, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή πλαστών εγγράφων
Το πραγματικό όνομα του Καρλίτο Μπριγκάντε είναι Βούλνετ Μακελάρα και έχει καταδικασθεί, μεταξύ των άλλων, στο παρελθόν, και για δουλεμπόριο. Σε ένα από τα μηνύματα που ο Τυνήσιος Μπαρχούμι έστειλε στον Μπριγκάντε από το Ιράκ είχε γράψει: «παίρνω ένα αυτοκίνητο με εκρηκτικό για να πραγματοποιήσω επιχείρηση κατά των άπιστων».
Τα σύνορα της Ελλάδας είναι διάτρητα αφήνοντας ακραία στοιχεία του UCK και του Isis να αλωνίζουν στην χώρα μας. Το τραγικότερο όλων είναι πως τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους και στο όνομα ενός δήθεν ανθρωπισμού αρνούνται κάποιοι να δουν την πραγματικότητα.   ΠΗΓΗ

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ: Συνεχής μείωση των γεννήσεων νέων Ελλήνων - Η Νεολαία μεταναστεύει και αντικαθιστάται από λαθρομετανάστες

Με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία δημοσίευσε η «Καθημερινή», το 2014 ο αριθμός των γεννήσεων σημείωσε ιστορικό χαμηλό. Συνολικά 92.149 γεννήσεις έγιναν, με αποτέλεσμα να μειωθούν περισσότερο σε σχέση με το 2013- κατά 2,1%- χρονιά κατά την οποία για πρώτη φορά από το 1932- από τότε που υπάρχουν στατιστικά στοιχεία- ο αριθμός των γεννήσεων στην Ελλάδα ήταν πενταψήφιος. Παράλληλα, το 2014, ο αριθμός των θανάτων έφτασε τους 113.740. Το 2014 επίσης μετανάστευσαν στο εξωτερικό 107.000 άτομα, στην πλειονότητά τους νέοι έως 34 ετώ, ενώ το 2013 το ίδιο ρεύμα έφτασε τις 117.000.
Η ζοφερή αυτή εικόνα έρχεται να συμπληρωθεί από τις επικίνδυνες, έως εθνοπροδοτικές, δηλώσεις των κυβερνώντων ότι σχεδιάζουν να λύσουν το δημογραφικό μέσω του «προσφυγικού», δηλαδή να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με λαθρομετανάστες, οι οποίοι ουδέποτε θα διαμαρτυρηθούν για τους μισθούς που θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα οι ξένοι επικυρίαρχοι.
Σε πλήρη αντιδιαστολή με τους ταγούς του λεγόμενου «συνταγματικού» - «δημοκρατικού» ή ακριβέστερα μνημονιακού και ανθελληνικού τόξου, η Χρυσή Αυγή έχει ως θέσεις της την παροχή κινήτρων στις ελληνικές οικογένειες για επίλυση του δημογραφικού.
Σας παρουσιάζουμε τις σταθερές και αταλάντευτες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου:
ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα. Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:
- Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.
- Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.   
- Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.  ΠΗΓΗ
Νέους φόρους στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης βάζει ο Τσακαλώτος!


Στους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους και πάλι ο λογαριασμός
To δημοσιονομικό και το φορολογικό αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων, με τον υπουργό Οικονομικών Τσακαλώτο να έχει προαναγγείλει ότι θα προσέλθει με αντιπρόταση για το ύψους του αφορολόγητου.
Η ελληνική πλευρά αναμένεται να απαντήσει στους θεσμούς πώς είδε την αντιπρόταση που αυτοί κατέθεσαν την Πέμπτη το μεσημέρι για αφορολόγητο μόλις 7.000 ευρώ και μέγιστη φορολογική επιβάρυνση 50%-55% (μαζί με την εισφορά αλληλεγγύης), «κόντρα» στο σχέδιο Τσακαλώτου που προέβλεπε αφορολόγητο 9.550 ευρώ και συνολική φορολογική επιβάρυνση έως 60%.

Η πρόταση των δανειστών δεν είναι ισοδύναμη με εκείνη της κυβέρνησης. Προβλέπει έσοδα 800 εκατ. ευρώ επιπλέον από το 2015 για το δημόσιο, και όχι 600 εκατ. ευρώ που προβλέπει το σχέδιο Τσακαλώτου. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν 200 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον έσοδα, τα οποία θα προέλθουν από τους άμεσους φόρους εισοδήματος μισθωτών και συνταξιούχων.
Ωστόσο, ο υπουργός Οικονομικών δεν απέρριψε πλήρως την πρόταση των δανειστών, για τη μείωση του αφορολόγητου στις 7.000 ευρώ που επιβαρύνει όσους έχουν ετήσιο εισόδημα πάνω από το όριο αυτό που αντιστοιχεί στον κατώτατο μισθό.
Ο Τσακαλώτος λοιπόν θα καταθέσει σήμερα την αντιπρόταση της κυβέρνησης με επιπλέον φόρους και εάν δεν την δεχθούν οι θεσμοί τότε κλειδώνει το αφορολόγητο στις 7.000.
Διαπραγμάτευση για τα μάτια του κόσμου δηλαδή.  ΠΗΓΗ
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στα “Παραπολιτικά”: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!


Τις πολιτικές θέσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου παρουσίασε η ιστοσελίδα "Παραπολιτικά".
Με τη φράση «Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω» ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος εισηγείται την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του ανθρωπιστικού χάους που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες εμμένοντας εξ΄ αρχής στη θέση ότι η εμπλοκή του θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη χώρα μας.
«Έτσι όπως είναι η κατάσταση σήμερα κανείς δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα που έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο hot spot» σημειώνει αναδεικνύοντας μια ακόμη πτυχή του προβλήματος ότι η πλειονότητα αυτών που εισέρχονται κυκλοφορούν με πλαστά στοιχεία και ταξιδιωτικά έγγραφα. «Δεν είναι και το τέλος του κόσμου αν θα βγούμε από τη Σένγκεν. Έτσι θα αποφύγουμε και τις ροές αφού πρόσφυγες και μετανάστες θα κατευθυνθούν σε χώρες που διέπονται από τη συνθήκη αυτή» λέει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 10 Φεβρουαρίου η Χρυσή Αυγή εναντιώθηκε στην παρουσία του ΝΑΤΟ αναφέροντας ότι «χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ που διαπράττουν ή έχουν διαπράξει πάμπολλες παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, παραβιάσεις όπως η επίθεση κατά της Γιουγκοσλαβίας το 1999, η εισβολή στο Αφγανιστάν το 2001 και του Ιράκ το 2003, η αναγνώριση της κρατικής υπόστασης του Κοσσυφοπεδίου το 2008, αξιολογούν και τολμούν να κρίνουν τις ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία και την Κριμαία».
Οι ίδιοι άνθρωποι συνεχίζει η Χρυσή Αυγή «που ήθελαν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι τα συμφέροντα ασφαλείας της Ελλάδας διακυβεύονταν στο μακρινό Αφγανιστάν και έστελναν στρατιωτικό προσωπικό να τα υπερασπιστεί, αρνούνται το δικαίωμα στην Ρωσία να ασκήσει τα συμφέροντα ασφαλείας της στο άμεσο περιβάλλον της. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιοι πολιτικοί που αναγνώρισαν την μονομερή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσσόβου ενάντια στην βούληση της νόμιμης σερβικής κεντρικής κυβέρνησης, αρνήθηκαν στον λαό της Κριμαίας την βούληση του, που εκφράστηκε μέσω δημοψηφίσματος, να ενταχθεί στην Ρωσική Συνομοσπονδία, κατηγορώντας τον ότι κάτι τέτοιο αντίκειται στο Διεθνές Δίκαιο».
Όσον αφορά στην τραγική οικονομική κατάσταση ο κ. Μιχαλολιάκος εμμένει στην πρόταση του για λογιστικό έλεγχο και καταγγελία του Χρέους βάσει του Διεθνούς Δικαίου αναφέροντας: «δεν θεωρώ προδοτικό το σχέδιο εξόδου από το ευρώ και τη δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος από τη στιγμή που αποδεδειγμένα η εφαρμογή των Μνημονίων καθίσταται ανεφάρμοστη και οδηγεί σε κοινωνική εξόντωση».  ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τo στρατιωτικό νοσοκομείο 424, το Παπαγεωργίου και χώρους που θα εγκατασταθούν λαθρομετάστες επισκέφθηκε ο Συναγωνιστής Α. Γρέγος

Δισέλιδο παραλήρημα κατά των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής από το Μπομπολικό “Έθνος” - Τους πονάει η δυναμική αντιπολίτευση των Εθνικιστών!

Η απόγνωση των επαγγελματιών υβριστών της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτεται σήμερα σε όλο της το μεγαλείο από το δισέλιδο παραλήρημα του Μπομπολικού "Έθνους" κατά των ευρωβουλευτών μας.
Το γνωστό δημοσιογραφικό δίδυμο που έχει πάρει εργολαβία τις συκοφαντικές επιθέσεις και την συγγραφή σεναρίων επιστημονικής φαντασίας κατά της Χρυσής Αυγής αφιερώνει δισέλιδο λιβελλογράφημα εναντίον των δυναμικών παρεμβάσεων των ευρωβουλευτών Ελευθέριου Συναδινού, Λάμπρου Φουντούλη και Γεωργίου Επιτήδειου στο ευρωκοινοβούλιο...>>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
Με προκηρύξεις στα αραβικά, τα φαρσί και τα παστούν (!) η ανθελληνική κυβέρνηση ικετεύει τους λαθρομετανάστες να φύγουν από την Ειδομένη για τα “hot spots”
Σε επαίτες των λαθρομεταναστών κατάντησαν οι ανθέλληνες κυβερνώντες, αφού προκάλεσαν το χάος του "προσφυγικού" που αδυνατούν τώρα να διαχειριστούν.
Με εκατοντάδες χιλιάδες εγκλωβισμένους λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας η ανίκανη και ανθελληνική κυβέρνηση προσπαθεί μάταια να διαχειριστεί την ανθρωπιστική κρίση, για την οποία φέρει ακέραια ευθύνη.
Έτσι, από χθες μπήκε σε εφαρμογή το... μεγαλόπνοο σχέδιο Τόσκα με το οποίο μοιράζονται προκηρύξεις στους λαθρομετανάστες γραμμένες σε τρεις γλώσσες -στα αραβικά, τα φαρσί και τα παστούν- με τις οποίες τους παρακαλούν να αδειάσουν την Ειδομένη.
Ως αντάλλαγμα τους προσφέρουν διαμονή, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και λοιπές υπηρεσίες στα πολυτελή "hot spot" της επικράτειας.
Τα εν λόγω έγγραφα γράφουν χαρακτηριστικά: "Σας ενημερώνουμε ότι τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ έχουν κλείσει. Η Ελλάδα θα σας παράσχει διαμονή, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.λπ., όπως και δομές φιλοξενίας.
Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε για τη συνεργασία σας με τις ελληνικές αρχές, προκειμένου να μεταφερθείτε στους εν λόγω χώρους φιλοξενίας”.
Το να σκεφτούν να φυλάξουν τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της Πατρίδας μας και να πατάξουν τα κυκλώματα των λαθροδιακινητών ούτε λόγος να γίνεται... Αιδώς Αργείοι!   ΠΗΓΗ

Ο Μπουτάρης προτίθεται να διορίσει “πρόσφυγες” από το hot spot Διαβατών στον δήμο Θεσσαλονίκης - Ζήτησε και “βιογραφικά”

Όχι μόνο θα μείνουν εδώ τα «προσφυγάκια» που έχουν έρθει στην Ελλάδα -κι αυτά που είναι στο δρόμο για να’ ρθουν- αλλά σύντομα θα πιάσουνε και… δουλειά! Που θα βρούνε δουλειές, ενώ δεν βρίσκουν οι Έλληνες; Θα τους τις βρει ο Μπουτάρης στον δήμο Θεσσαλονίκης!
Έτσι, κατά την επίσκεψη που έκανε ο λεγάμενος, μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, στο κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει «από τον υπεύθυνο του στρατοπέδου να κάνει μια λίστα των δεξιοτήτων που έχουν τα προσφυγάκια που βρίσκονται στα Διαβατά -μπορεί να έχει ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, δασκάλους- για να δούμε πώς μπορούμε να τους απασχολήσουμε για να έχουν μια δημιουργική απασχόληση και να πληρώνονται φυσικά αλλά και να εξυπηρετούν ανάγκες του δήμου».
Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο, λοιπόν, κοροϊδάκια άνεργοι που ψηφίσατε τον Μπουτάρη (και τον κάθε Μπουτάρη και τα κόμματα που υποστηρίζουν τον Μπουτάρη και τον κάθε Μπουτάρη. Εσείς τους ψηφίσατε, άλλους θα διορίσουν. Καθότι, άλλο τα «προσφυγάκια» κι άλλο τα  κοροϊδάκια!  ΠΗΓΗ
Συγχαρητήρια Φίλη στην Γιαννάκου της ΝΔ για το ανθελληνικό βιβλίο της Ρεπούση


Χρόνια μαθημένη στην πατριδοκαπηλία είναι η ΝΔ, υπάρχουν όμως φορές που η ενθύμηση του παρελθόντος την εκθέτει και δείχνει το αληθινό της πρόσωπο.
Στον «Ελεύθερο Τύπο», την έντυπη ναυαρχίδα της ΝΔ, αναφέρονται τα εξής, σχετικά με την στάση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας για το περιβόητο βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού το 2007: «Άναψαν τα αίματα στη Βουλή με τις αναφορές που έγιναν από την ηγεσία για τη στάση της τότε υπουργού Παιδείας Μαριέτας Γιαννάκου στο θόρυβο που προέκυψε με το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού και τον περίφημο “συνωστισμό”. Η ηγεσία εξήρε τη στάση της πρώην υπουργού, με τον κ. Φίλη να κάνει λόγο για ένα βιβλίο “με αντικειμενική εξιστόρηση και κοινωνική προσέγγιση της Ιστορίας”. Ο τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος ανέβασε τους τόνους αναφέροντας ότι “άλλα ήρθαμε να ακούσουμε κι άλλα ακούμε”, σχολιάζοντας την έκταση που πήρε το θέμα, την ώρα που τρέχουν σοβαρά προβλήματα στην εκπαίδευση. Παράλληλα, επισήμανε ότι ο ίδιος ανήκε στους επικριτές του βιβλίου καθώς προσέβαλε τη μνήμη χιλιάδων ανθρώπων. Στη δευτερολογία της η κ. Γιαννάκου ξεκαθάρισε τη θέση της, χωρίς όμως να υιοθετεί τις απόψεις της νυν ηγεσίας περί “αντικειμενικότητας της Ιστορίας”».
Αυτό το οποίο παρατηρούμε είναι τους εθνομηδενιστές Φίλη και Αναγνωστοπούλου να συγχαίρουν την τότε υπουργό Παιδείας της ΝΔ Γιαννάκου για το γεγονός ότι είχε καλύψει πολλαπλώς το 2007 την απαράδεκτη τοποθέτηση της Ρεπούση. Παρατηρούμε, επίσης, ότι ο νυν τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ παριστάνει «το κορόιδο», ερχόμενος σε πολύ δύσκολη θέση όταν οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ φέρνουν στην επιφάνεια το ανάλογο εθνομηδενιστικό παρελθόν της ΝΔ. Όσο για την Γιαννάκου, μπορεί σύμφωνα με τον Ε.Τ. να «ξεκαθάρισε τη θέση της», εμείς όμως δεν την είδαμε γραμμένη για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.
Και επειδή είναι γνωστή οπαδός του φιλελεύθερου κοσμοπολιτισμού, γι΄ αυτό και οι απόψεις της δεν βρίσκονται μακριά από τα όσα πιστεύουν οι διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο, άλλωστε, ισχύει για όλη τη ΝΔ, καθώς ο φιλελευθερισμός και ο μαρξισμός συγκλίνουν από κοινού στην αντεθνική θεώρηση των ιστορικών γεγονότων.Νέα σεξουαλική επίθεση “πρόσφυγα” σε πισίνα στην Αυστρία - Θύματα μια μητέρα και το 4χρονο (!) αγοράκι της

Άλλο ένα δείγμα “ευγνωμοσύνης” από “πρόσφυγα” καταγράφηκε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αυστρία.
Μετά τον βιασμό ενός 10χρονου αγοριού από ιρακινό “πρόσφυγα” τον περασμένο μήνα σε πισίνα της Βιέννης, τώρα μια 37χρονη μητέρα και το 4 ετών αγοράκι της αποτελούν θύματα ενός “μετανάστη”, ο οποίος επιχείρησε να τους κακοποιήσει σεξουαλικά σε πισίνα της πόλης Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Η γυναίκα κολυμπούσε με τον γιο της στην πισίνα της πόλης την περασμένη Κυριακή, όταν ένας άντρας, που μετά βίας μιλούσε γερμανικά, την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί.
Η εφημερίδα Kurier γράφει ότι τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή όταν η γυναίκα απέρριψε τις “προτάσεις” που τις έκανε. Τότε ο άντρας, τον οποίο η αστυνομία περιγράφει ως μελαχρινό με σκούρα μάτια και περίπου στα 50 έτη, δυνατό και γυμνασμένο, πήδηξε μέσα στην παιδική πισίνα, όπου έπαιζε το τετράχρονο αγόρι και το άρπαξε! Έβαλε το παιδί στους ώμους του και άρχισε να τρέχει προς μια “σπηλιά” που έχει το πάρκο με τις πισίνες, πίσω από έναν τεχνητό καταρράκτη.
Η πανικόβλητη μητέρα άρχισε να τρέχει ξωπίσω τους και τους βρήκε μέσα στην “σπηλιά”, χωρίς ευτυχώς ο άντρας να έχει προλάβει να πειράξει το παιδί. Τότε, όμως, εκείνος την άρπαξε και άρχισε να την θωπεύει, βάζοντας τα χέρια του μέσα στο μαγιό της, στα γεννητικά της όργανα και στο στήθος της. Ευτυχώς τελικά κατόρθωσε να αποδράσει με το παιδί της, ενώ ο ανώμαλος δράστης εξαφανίστηκε.
Η γυναίκα, η οποία έχει υποστεί σοκ, ειδοποίησε την αστυνομία την επόμενη της επίθεσης, ενώ διερευνάται διεξοδικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Φυσικά, τέτοιες ειδήσεις περνούν στα “ψιλά” της ενημέρωσης για ευνόητους λόγους. Η ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, οι οποίοι βαφτίζονται όλοι χωρίς καμιά εξαίρεση “πρόσφυγες”, είναι αναμενόμενο να φέρει στην Ευρώπη, εκτός από τους πραγματικούς πρόσφυγες, και αδίστακτους τύπους, οι οποίοι είναι τζιχαντιστές, δολοφόνοι, βιαστές και κλέφτες.
Η επιβαλλόμενη “πολιτική ορθότητα”, όμως, με την ανεκδιήγητη τακτική του “είμαστε όλοι πρόσφυγες” βάζει στον ίδιο παρονομαστή όλους, όσοι εισέρχονται παράνομα στην ΕυρώπηΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Σουηδική αστυνομία προς γυναίκες: Μην κυκλοφορείτε μόνες σας, για να μην σας βιάζουν οι “πρόσφυγες”

Στις μουσουλμανικές χώρες τα πράγματα είναι πολύ απλά: ακόμα και σ’ αυτές που δεν απαγορεύεται να κυκλοφορούν οι γυναίκες μόνες τους (καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου), μια γυναίκα που κυκλοφορεί μόνη της σημαίνει ότι «ψάχνεται». Και αντιμετωπίζεται βεβαίως… αναλόγως.
Για τους… ξαναμμένους μωαμεθανούς, το αυτό ισχύει παγκοσμίως. Με τη μόνη διαφορά, ότι δύσκολα ορμάνε το πρωί ή το μεσημέρι, γιατί κυκλοφορεί πολύς κόσμος και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τους μπαγλαρώσει η Αστυνομία. Τα βράδια, όμως…
Στην μικρή σουηδική πόλη Ostersund, λοιπόν, που βρίσκεται στα βόρεια της χώρας, μέσα σε δυο βδομάδες έγιναν οχτώ σεξουαλικές επιθέσεις, με κοινή περιγραφή για τους δράστες: έμοιαζαν ξένοι, μιλούσαν σπαστά σουηδικά και δεν ήταν μεθυσμένοι.
Και μη μπορώντας να κάνει κάτι διαφορετικό η σουηδική αστυνομία (γιατί εκτός από τους γραπτούς νόμους υπάρχουν και οι άγραφοι νόμοι της… πολιτικής ορθότητας, και ουαί κι αλίμονο σε όποιον τους παραβεί!- συνέστησε στις Σουηδέζες να αποφεύγουν να κυκλοφορούν μόνες τους μετά τη δύση του ηλίου!
Λέτε σε κανά δυο-τρεις μήνες, που θα’ χουμε μπόλικα «προσφυγάκια» σ’ ολόκληρη τη χώρα, να παρουσιαστούν κι εδώ ανάλογα φαινόμενα;  ΠΗΓΗ

Σουλτς: Να αντιμετωπίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Χρυσή Αυγή


Συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα “Hamburger Morgenpost” έδωσε ο «πολύς» Σουλτς, αμέσως μετά το γνωστό επεισόδιο με τον εθνικιστή ευρωβουλευτή Ελευθέριο Συναδινό κι όταν ερωτήθηκε γι’ αυτό ξεσπάθωσε κατά του εθνικισμού και της Χρυσής Αυγής: 
«Καταδικάζω τον ρατσισμό και εκφράζω παράλληλα την βαθιά μου ανησυχία για τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και σε πολλά εθνικά κοινοβούλια. Τα φαινόμενα αυτά θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με όλες μας τις δυνάμεις. Σήμερα ακούμε πράγματα από ευρωβουλευτές τα οποία προκαλούν σοκ. Δεν πρόκειται να ανεχτώ την προσπάθεια της ακροδεξιάς να δοκιμάζει καθημερινά τα όρια της απανθρωπιάς». 
Κι άλλοι προσπάθησαν νεοταξίτη Σουλτς να αντιμετωπίσουν την Χρυσή Αυγή -και μάλιστα με πρωτοφανείς στα ευρωπαϊκά μεταπολεμικά χρονικά διώξεις και φυλακίσεις- αλλά έσπασαν τα μούτρα τους.  ΠΗΓΗ
Την ίδια τύχη θα έχεις κι εσύ και οι όμοιοί σου!
Με όπλα στα χέρια έκαναν πορεία οι προστατευόμενοι του πολιτικού συστήματος 

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τα τάγματα εφόδου της Αριστεράς να πραγματοποιούν πορεία στα Εξάρχεια και να επιδεικνύουν τον οπλισμό που διαθέτουν. 
Οι προστατευόμενοι του πολιτικού συστήματος έχοντας πλήρη ασυλία ανέβασαν μόνοι τους και χωρίς κανένα δισταγμό τα παρακάτω πλάνα ενώ σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως πρόκειται για «ενισχυμένη περιφρούρηση»
Οι συμμορίες της Αριστεράς είχαν καλέσει σε συγκέντρωση συμπαράστασης γιατί έχει ξεσπάσει άγρια διαμάχη μεταξύ των αναρχικών και "μεταναστών" για τον έλεγχο των ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων. 
Το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και μέρες ενώ η αντιτρομοκρατική, οι αρμόδιες αρχές, ΜΜΕ και τα πολιτικά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου κάνουν τα στραβά μάτια, δικά τους «παιδιά» είναι εξάλλου. ΠΗΓΗ

Ο Κυριάκος επιθεώρησε το “Μητσοτάκειο ίδρυμα για τους πρόσφυγες” που έστησε ο ανιψιός του στον ιερό χώρο των Θερμοπυλών

Περιοδεία στον νομό Φθιώτιδας κάνει ο φον Κούλης και δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και το «κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Θερμοπυλών» (πιο γνωστό ως «Μητσοτάκειο», μιας και το έστησε μέσα σε 2-3 μέρες ο ανιψιός του, ο περιφερειάρχης…).
Ο φον Κούλης, έδωσε τα εύσημα στην «Τοπική Αυτοδιοίκηση», δηλαδή στον γιό της Ντόρας και ξεναγήθηκε στους χώρους του Μητσοτάκειου ιδρύματος, όπου φορώντας το σύνηθες ηλίθιο χαμόγελό του, συνομίλησε με τα «προσφυγάκια».
Από την πλευρά του, ο «αλληλέγγυος» γιός της Ντόρας μίλησε για «το κύμα ανθρωπιάς, που ξεχειλίζει από τους απλούς πολίτες για τους πρόσφυγες». ΠΗΓΗ

Βουλιάζουν τα νησιά από τους “πρόσφυγες” - Τους 9.000 αγγίζουν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο
Στους 44.035 ο συνολικός αριθμός σύμφωνα με τις «επίσημες» μετρήσεις - 8.750 βρίσκονται σε Λέσβο, Χίο και Σάμο 
Χωρίς κανένα εμπόδιο και με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν να φτάνουν δεκάδες βάρκες με λαθρομετανάστες στα ελληνικά νησιά, που βρίσκονται και πάλι σε οριακό σημείο.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συντονιστικού οργάνου της κυβέρνησης (για τα οποία έχουμε επιφυλάξεις), μόνο χθες έφτασαν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο περί τους 2.700 πρόσφυγες, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή στα νησιά να βρίσκονται σχεδόν 9.000 άνθρωποι! 
Το ιδιότυπο «εμπάργκο» που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση δεν επιτρέπει στους «πρόσφυγες» να αναχωρήσουν προς την κεντρική Ελλάδα, παρά το ότι οι δομές στα τρία αυτά νησιά ειδικά, έχουν προ πολλού ξεπεράσει τις δυνατότητές τους. 
Συνολικά, βάσει της σημερινής καταμέτρησης, οι απρόσκλητοι σε όλη τη χώρα είναι 44.035, αριθμός μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά. Δεδομένου ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να «μετρά» στον καταυλισμό της Ειδομένης σταθερά 12.000 ανθρώπους, είναι ξεκάθαρο πως μεγαλώνει ο αριθμός όσων φιλοξενούνται σε άλλους χώρους ανά την χώρα
Σχεδόν 11.000 άνθρωποι βρίσκονται στην Αττική, ενώ στην Βόρεια Ελλάδα, περί τους 23.000. ΠΗΓΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2243676641821643707

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item