Widgets

Δεν είναι Λίβανος ούτε Συρία …Αλλά η Ελλάδα του 2016! (Aπίστευτες Εικόνες - Ξεφυτρώνουν από το πουθενά λαθροχωριά)


Τρόμο προκαλούν οι εκτάσεις που καταλαμβάνουν οι καταυλισμοί των προσφύγων και λαθρομεταναστών σε όλη την επικράτεια της Χώρας …Χωρίς η Ελλάδα να είναι σε εμπόλεμη Κατάσταση τουλάχιστον όχι ακόμα ασύμφωνα με δηλώσεις και τις απειλές του ΥΠΕΞ των Σκοπίων!Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επιθεώρησε τους Καταυλισμούς που έστησαν τα παλληκάρια της 71ης Ταξιαρχίας ο ΠΟΝΤΟΣ της καλύτερης Αερομεταφερόμενης Δύναμης που έχουμε και φωτογραφήθηκε με παιδιά! (Μόνο που ο Καμμένος είναι ΥΕΘΑ και όχι Πρόνοιας και Περίθαλψης)

Ο Υπουργός της Άμυνας μίλησε στο προσωπικό που ξημεροβραδιάζεται να στήνει Σκηνές και Καταυλισμούς, τουαλέτες και ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα τους ζητήσουν ακόμη …Μόνο τα Όρια αρχίζουν να εξαντλούνται και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για το ηθικό μας!


http://veteranos.gr/

HOT SPOT ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ!


Ακόμα και τις παιδικές κατασκηνώσεις θέλει να μετατρέψει η συγκυβέρνηση των προσκυνημένων στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, σε «Κέντρα Φιλοξενίας» απρόσκλητων.

Έτσι, επιστολή προς το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών Κουρουμπλής, κάνοντας έκκληση «στα φιλάνθρωπα συναισθήματα και στην ευαισθησία και αλληλεγγύη των τραπεζών μπροστά στο δράμα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες που καταφθάνουν στην πατρίδα μας» και ζητά θετική εισήγηση προκειμένου να τεθούν άμεσα στη διάθεση των απρόσκλητων οι κατασκηνώσεις των παιδιών των υπαλλήλων των τραπεζών. Και βέβαια, ο Κουρουμπλής δεν θέτει συγκεκριμένο χρονικό όριο διαμονής των απρόσκλητων στις κατασκηνώσεις, πράγμα λογικό γιατί θα μείνουν εκεί για πάντα!

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να αποσταλούν παρόμοιες επιστολές-εκκλήσεις στα… φιλάνθρωπα αισθήματα και άλλων επαγγελματικών κλάδων που διαθέτουν παιδικές κατασκηνώσεις…

Όλα για τα «προσφυγάκια» και των αλλονώνε τίποτα! Άρα, το μόνο που μας σώνει, είναι να γίνουμε κι εμείς… «προσφυγάκια», για να απολαύσουμε εμείς και τα παιδιά μας όσα χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια σε τούτη τη χώρα!

http://ethnikismos.net/


Νέος φόρος στα ακίνητα = Επιδότηση ενοικίου για μετανάστες 150.000 κατοικίες για μετανάστεςΘα τους δώσουν και άδεια για τις λαϊκές αγορές


Σχέδια επιβολής νέων φόρων στον τουρισμό, τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές, αλλά και μέρος των εσόδων από τις αποκρατικοποιήσεις, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την επιδότηση ενοικίου των λαθρομεταναστών, επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Κονδύλια για τον ίδιο σκοπό, εκτός από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους, θα αναζητηθούν και από τον νέο φόρο ακινήτων, που θα αντικαταστήσει από φέτος τον ΕΝΦΙΑ, αλλά και για όσους αποκτούν εισοδήματα από ενοίκια.

Παράλληλα, μέρος της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης θα καταλήγει στον ειδικό λογαριασμό που θα δημιουργηθεί κατά τα πρότυπα του crowdfunding (χρηματοδότηση από το πλήθος), για την στέγαση, την σίτιση και την δωρεάν μετακίνηση των τριτοκοσμικών που θα εγκατασταθούν μόνιμα στην χώρα μας.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να (ξανα)ζεσταθεί το σενάριο που θέλει την επιβολή χαρατσιού στην ήδη επιβαρημένη τιμή της βενζίνης, που θα κατευθυνθεί αποκλειστικά για την «ευάλωτη ομάδα» των εισβολέων από τα βάθη της Ανατολής και της Αφρικής.

Το ανησυχητικό είναι ότι το πρόγραμμα «Relocation Scheme and Emergency Response» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες περιλαμβάνει την μίσθωση πάνω από 150.000 διαμερισμάτων και μονοκατοικιών σε αλλογενείς.

Το ίδιο προβλέπουν κι άλλα παράλληλα προγράμματα που σύντομα θα τρέξουν, με την χρηματοδότηση γνωστών ανθελληνικών κύκλων, όπως του Σάιλωκ της σύγχρονης παγκόσμιας οικονομίας, Τζορτζ Σόρος.

Μόνο η ΜΚΟ PRAKSIS θα δημιουργήσει 50.000 «θέσεις υποδοχής» για τους υποψηφίους για μετεγκατάσταση σε κράτη της Κεντρικής και Βορείου Ευρώπης ή για τους αιτούντες άσυλο.

Τώρα, με δεδομένο ότι οι λαθρομεταναστευτικές ροές θα καθηλωθούν στην χώρα μας, τέθηκε σε εφαρμογή σχέδιο για δεκάδες χιλιάδες ενοικιαζόμενες στέγες, τις οποίες θα επιδοτεί ακόμη και με ποσό που φτάνει τα 400 ευρώ ανά κατοικία τον μήνα ο Ελληνικός λαός.

Την στιγμή αυτή, η PRAKSIS και άλλες 6 ΜΚΟ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ΟΗΕ, αναζητούν διαμερίσματα και μεμονωμένες κατοικίες προς μίσθωση σε όλη την χώρα.

Για τον σκοπό αυτό έχουν επιστρατευτεί οι φίλα προσκείμενοι προς τον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχοι, από τους οποίους ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, έχει ζητήσει να συμβάλουν «στην εξεύρεση χώρων μόνιμης φιλοξενίας των προσφύγων».

Ήδη, από τους δημάρχους Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα προκειμένου να βρεθούν ακίνητα άνω των 60 τ.μ. σε καλή κατάσταση, ικανά να μπορούν να δεχθούν από τέσσερα έως έξι άτομα.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα αρχίσει καταγραφή όλων των αδιάθετων κατοικιών (με στοιχεία και των κατά τόπους ΔΟΥ) στο Λεκανοπέδιο και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να στεγασθούν σ’ αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες ανιθαγενών που θα «προτιμήσουν» την χώρα μας.

Όσο για τον εξοπλισμό των συγκεκριμένων ακινήτων, θα φροντίσουν οι ΜΚΟ, που θ’ αγοράσουν τα απαραίτητα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο).

Προκειμένου δε να πεισθούν οι ιδιοκτήτες να μισθώσουν την ξενοίκιαστη κατοικία τους, θα προβληθούν τα τυχόν οικονομικά οφέλη που θα έχουν απ’ αυτή την συναλλαγή, παραβλέποντας όμως ότι για κάθε ευρώ που θα εισπράξουν από ενοίκια, τα 50 λεπτά θα πηγαίνουν υπέρ των λαθρομεταναστών.

Και άδεια υπαίθριων αγορών

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, στο πλαίσιο της αναζήτησης τρόπων ώστε οι επήλυδες να έχουν πρόσθετο εισόδημα, πέραν των διαφόρων επιδοτήσεων που θα λάβουν ως ανήκοντες σε «ευπαθή κατηγορία», εξετάζει την δυνατότητα να δοθούν άδειες μικροπωλητή σε μερίδα αλλοδαπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελευταίοι θα μπορούν να πωλούν εντελώς νόμιμα σε υπαίθριες αγορές, διάφορα προϊόντα. Και μάλιστα, προκειμένου να διευκολυνθούν, θα αρθούν όλες οι πληθυσμιακές απαγορεύσεις που ισχύουν σήμερα για τις υπαίθριες αγορές (όπως να λειτουργούν σε περιοχές κάτω των 3000 κατοίκων).

Αν υλοποιηθεί το σχέδιο αυτό, οι μουσουλμάνοι πωλητές θα κατακλύσουν όλες τις λαϊκές αγορές και φυσικά θα προτιμηθούν από τους ομόθρησκούς τους, σε βάρος των Ελλήνων παραγωγών. Στο τραπέζι έχει πέσει και η δυνατότητα χρηματοδότησης του προγράμματος εγκατάστασης και σίτισης των τριτοκοσμικών από την φορολογία στα εισοδήματα που δηλώνουν οι επιχειρήσεις με βάση τον ετήσιο τζίρο τους.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, βρίσκεται σε εξέλιξη, μέσω των οικείων Εφοριών, απογραφή των ακινήτων που δεν μισθώθηκαν μέχρι σήμερα. Τα στοιχεία αυτά θα αξιοποιηθούν από τις ΜΚΟ, οι οποίες έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο πρόσκληση για μίσθωση διαμερισμάτων και μονοκατοικιών, ενώ υπάρχει και η σκέψη μετασκευής σε χώρους φιλοξενίας αλλογενών, δημοσίων κτιρίων που μένουν ανεκμετάλλευτα ή ακόμη και παιδικών κατασκηνώσεων. Για τους 150.000 Έλληνες άστεγους, με την πρόβλεψη πως σύντομα θα ξεπεράσουν τα 300.000 άτομα, ποιος αλήθεια θα ενδιαφερθεί;

Γ. Φράγκος

(Φ. 138)

EΘΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ


Να πώς θα πάρουν «με τον νόμο» τις δουλειές από τους Έλληνες!


Κίνητρα για προσλήψεις λαθρομεταναστών - 
Θα επιδοτούν κάθε θέση εργασίας που θα προσφέρεται στους αποικιστές

Κίνητρα σε Έλληνες μικρομεσαίους επιχειρηματίες και αγρότες να προσλάβουν τριτοκοσμικούς που θα εγκλωβιστούν στην χώρα μας, μετά το αναπόφευκτο ερμητικό κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων, ετοιμάζεται να δώσει μέσω ειδικής τροπολογίας η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Εκτός από φορολογικές ελαφρύνσεις για την απασχόληση των λαθρομεταναστών, θα επιδοτηθούν για κάθε θέση εργασίας που θα προσφέρουν στους εποικιστές, από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, για χρηματοδότηση της «νεοφυούς επιχειρηματικότητας».

Ως πρόσχημα για την ανεξέλεγκτη εισαγωγή και νομιμοποίηση χιλιάδων αλλογενών στην ελληνική αγορά εργασίας, θα προβληθεί «η ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζουν οι νεοεισερχόμενοι υπήκοοι τρίτων χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης», οι οποίοι θα υπαχθούν στο καθεστώς που ισχύει «για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες», π.χ. τους άπορους, τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους πολύτεκνους κ.λπ.

Συνολικά πάνω από 370 εκατ. ευρώ που θα προέλθουν από τα κοινοτικά ταμεία θα διατεθούν για την ανακούφιση των ευπαθών κατηγοριών πληθυσμού, με τους αλλοδαπούς, όπως συνέβη και με την κάρτα αλληλεγγύης και την επιδότηση ρεύματος και ενοικίου, να λαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που θα δοθούν για τον σκοπό αυτό.

Εκτός από την χρηματοδότηση της απασχόλησης των επήλυδων, -για ένα διάστημα, όπως ακούγεται 9 μηνών-, στους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας, στον τουρισμό, στην αγροτοπαραγωγή, σε πολιτιστικές και δημιουργικές δραστηριότητες (!), το περιβάλλον κ.α., η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ετοιμάζει κι άλλα υποστηρικτικά μέτρα υπέρ της άνετης διαβίωσής τους στην Ελλάδα.

Μεταξύ αυτών, η χορήγηση κάρτας πολλαπλών χρήσεων σε αυτούς, σχέδιο που είχε αποκαλύψει (αριθμ. φύλλου 121) από τον Οκτώβριο του 2015 το «ΕΜΠΡΟΣ».

Οι πηγές χρηματοδότησης του συγκεκριμένου εγχειρήματος, πέραν από τα διάφορα κοινωνικά – κοινοτικά προγράμματα, όπως το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ), θα είναι και μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) και ιδιωτικές επιχειρήσεις ή οργανισμοί, όπως αυτές που βρίσκονται υπό την σκέπη των εκπροσώπων της νέας τάξης πραγμάτων, που θέλουν να μετατραπεί η χώρα μας σε πολυφυλετικό χυλό, όπως ο Τζορτζ Σόρος.

Ο Σόρος μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, ανακοίνωσε την ίδρυση ταμείου με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών αλληλεγγύης για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες που έρχονται στην χώρα μας. Το ταμείο έχει την έδρα του στην Σουηδία, με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργκ. «Ο στόχος μου είναι διπλός», είπε, «Πρώτον να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους». «Τα χρήματα του ταμείου», συνέχισε ο Σόρος, «θα δοθούν σε ελληνικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών».

Επιβεβαιώνεται επίσης, το δημοσίευμα της εφημερίδας μας ότι στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, θα δοθούν κάρτες ελεύθερης μετακίνησης και στους αλλοδαπούς που δεν μπορούν να μετακινηθούν προς τα κράτη της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, αφού για ποικίλους λόγους, απέχουν από τον χαρακτηρισμό τους ως πολιτικοί πρόσφυγες.

Αυτή η δυνατότητα θα τους χορηγηθεί μέσω εφαρμογής στην κάρτα πολλαπλών χρήσεων, την οποία σύντομα θα εκδώσει η Εθνική Τράπεζα.

Παράγοντες της τραπεζικής αγοράς επισήμαναν ότι θα έχουμε επανάληψη του έργου που παίχθηκε με την κάρτα αλληλεγγύης, μέσω της οποίας πιστώνεται κάθε μήνα στους δικαιούχους ένα ποσό που κυμαίνεται (ανάλογα με τα οικογενειακά, εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια) μεταξύ 70 έως 200 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αυτοί διαθέτουν και αποφεύγει να δώσει στην δημοσιότητα η πρόεδρος του Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, από τα 145.359 άτομα που έχουν τις συγκεκριμένες κάρτες, πάνω από 110.000 είναι είτε από όμορα Βαλκανικά κράτη ή από χώρες εκτός Ε.Ε.

Το ίδιο συμβαίνει και με όσους επιδοτούνται για το ενοίκιο και το ρεύμα.

Από τους 89.286 που εισπράττουν το επίδομα ρεύματος, οι 67.893 δεν είναι Έλληνες πολίτες, ενώ έξι στους δέκα από όσους παίρνουν επιχορήγηση για την πληρωμή του ενοικίου προέρχονται από τρίτες χώρες.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι προετοιμάζεται το έδαφος για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα εκατοντάδων χιλιάδων ανιθαγενών, σχέδιο που πρώτοι είχαμε κατ’ αποκλειστικότητα παρουσιάσει και πλέον απασχολεί καθημερινά τον καθεστωτικό Τύπο.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο πλάνο Β’ της Κομισιόν για την αναζήτηση επιδοτούμενης στέγης στους λαθρομετανάστες που δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν προς τον ευρωπαϊκό βορρά.

Γι’ αυτό και με τις ευλογίες της Κοινότητας, η κυβέρνηση δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες (από θέσεις εργασίας μέχρι δωρεάν κατοικία) για την διαμονή τους για πολύ μακρό χρονικό διάστημα σε Ελληνικό έδαφος.

Γ. Φράγκος

(Φ. 137)

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 7966453291864598751

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item