Widgets

Χωρίς εθνική πολιτική η χώρα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Η τουρκική παγίδα στο Αιγαίο και το λεγόμενο προσφυγικό ζήτημα

Την ίδια ώρα κατά την οποία το Ελληνικό κράτος έχει κυριολεκτικά διαλυθεί, με τον Στρατό να καταβάλλει, χωρίς βεβαίως σε καμμία περίπτωση να είναι αυτή η αποστολή του, προσπάθειες σε βαθμό εξαντλήσεως, προκειμένου να ετοιμάσει τα περίφημα hot spot, την ίδια ώρα πρόσφυγες και λαθρομετανάστες φεύγουν αλλόφρονες από αυτά γιατί… φοβούνται μήπως παραμείνουν στην Ελλάδα! Έτσι κατάντησαν την χώρα… Να μη την θέλουν σαν τόπο κατοικίας τους ούτε οι πρόσφυγες που έρχονται από τα πεδία των μαχών!

Όσο για την έμπνευση του ΣΥΡΙΖΑ για ίδρυση υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής, με το μόνο που δεν ασχολείται είναι με τους μετανάστες. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί οι μόνοι νόμιμοι μετανάστες είναι οι Έλληνες που φεύγουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες από την χώρα και όχι βεβαίως αυτοί που εισέρχονται παράνομα στην χώρα.

Μία παρένθεση για την λέξη λαθρομετανάστες, την οποία θεωρούν οι “προοδευτικοί” ρατσιστική! Στην τελευταία μου ομιλία στην Βουλή κατέθεσα στα πρακτικά την επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, από τον επίσημο ιστότοπό της στην οποία αποκαλούνται οι λαθρομετανάστες, λαθρομετανάστες και όχι βέβαια “παράτυποι” μετανάστες!

Παρ’ όλη την εφιαλτική κατάσταση στην οποία ευρίσκεται η Πατρίδα μας, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε ένα τεράστιο hot spot, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι βλέπουν την Ελλάδα σε πλεονεκτική θέση και αντίθετα την Τουρκία σε… μειονεκτική! Είναι οι ίδιοι “έγκριτοι” αναλυτές, οι οποίοι όταν οι Αμερικάνοι αποφάσισαν την ίδρυση αυτόνομου Κουρδικού κράτους στο Ιράκ πριν από χρόνια, έγραφαν ότι η Τουρκία πλήττεται καίρια. Τότε είχαμε γράψει ότι ό,τι χάσει η Τουρκία στα Ανατολικά, θα της το δώσουν Δυτικά και Δυτικά βρίσκεται η Ελλάδα και βεβαίως το Αιγαίο…

Οι ίδιοι αυτοί “έγκριτοι” αναλυτές, θεωρούν ότι η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είναι υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων. Στην πραγματικότητα αποτελεί μία θαυμάσια παγίδα της Τουρκίας (με την βοήθεια του ΝΑΤΟ βεβαίως!) εις βάρος της Ελλάδος και με σκοπό την κυριαρχία στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος.

Ένα παράδειγμα σχετικό με τα παραπάνω θα πείσει κάθε κακόπιστο. Εάν υποθέσουμε ότι τα πλοία του ΝΑΤΟ εντοπίσουν ένα σκάφος με λαθρομετανάστες στα Ελληνικά χωρικά ύδατα, τότε έχουν δύο επιλογές. Η μία είναι να ειδοποιήσουν τις Ελληνικές αρχές, οπόταν και θα τους φέρουν στην Ελλάδα, πράγμα το οποίο γίνεται και χωρίς την παρουσία του ΝΑΤΟ.

Εάν όμως ειδοποιήσουν τις τουρκικές, τότε οι Τούρκοι αποκτούν de facto δικαίωμα έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο, δηλαδή συγκυριαρχία! Ας μη μιλήσουμε για τον εναέριο χώρο γιατί το ΝΑΤΟ, για όσους δεν το γνωρίζουν, δεν αναγνωρίζει εθνικό εναέριο χώρο στα δέκα μίλια, αλλά συντάσσεται με την άποψη της Τουρκίας ότι είναι μόνον έξι μίλια!

Ταυτόχρονα, η Τουρκία με αιχμή του δόρατος τον γιο του Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος οι φήμες λένε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στις προσεχείς εκλογές, αγοράζουν τα πάντα στην Θράκη. Όπως έγινε γνωστό, ο Λεβέντ Σαδίκ αγόρασε τα χρέη της καπνοβιομηχανίας Μιχαηλίδης στην Θράκη, ενώ μέσω της εταιρείας του εμπορίας βαμβακιού διακινεί σχεδόν την μισή παραγωγή του προϊόντος στην Ελλάδα. Σκοπό έχει επίσης μέσα από την εταιρεία του να αγοράσει μεγάλες εκτάσεις και να πάρει στα χέρια του την παραγωγή κερασιού της Θράκης. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην Θράκη, η Ελλάδα χωρίς συμμάχους αντιμετωπίζει μία εχθρική πολιτική τόσο από την Αλβανία, όσο και από τα Σκόπια και την Βουλγαρία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κλείσιμο των συνόρων.

Η χώρα μας διέρχεται περίοδο κρίσεως χωρίς να διαθέτει μία εθνική πολιτική και πώς θα ήταν δυνατόν να διαθέτει εθνική πολιτική, έχοντας στην κυβέρνησή της τον ΣΥΡΙΖΑ ή και την Ν.Δ. για να είμαστε δίκαιοι; Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν η κρίση θα φέρει τη λύση ή θα οδηγήσει την Ελλάδα εκεί που ήταν μέχρι το 1912, δηλαδή μία μικρή χώρα χωρίς την οποιαδήποτε επιρροή στα Βαλκάνια;

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Το μεταναστευτικό είναι κίνδυνος για την Δημοκρατία

Το μεταναστευτικό είναι κίνδυνος για την Δημοκρατία

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι".

Εκατομμύρια «παρατύπων μεταναστών», «προσφύγων» ή «τουριστών» όπως τους προσμετρά ο κυβερνητικός στρουθοκαμηλισμός, εισβάλλουν στην Ευρώπη. Ανήλικα παιδιά χρησιμοποιούνται ως μέσον αποδοχής και ασπίδα προστασίας τους. Χιλιάδες άλλα θα γεννηθούν επί ευρωπαϊκού εδάφους, θα χρισθούν ισότιμοι ευρωπαίοι πολίτες, με αστικά και πολιτικά δικαιώματα, και θα διαδώσουν τα ήθη των γονιών τους στις ευρωπαϊκές πόλεις και τα χωριά. Εξ αυτών, χιλιάδες θα γίνουν κρέας στα κρεβάτια των παιδόφιλων συντοπιτών τους, όπως συμβαίνει άλλωστε στις κουλτούρες από τις οποίες προέρχονται, αλλά και παρακμιακών Ευρωπαίων που θα τα υποδεχθούν ως «νύφες» και «γαμπρούς».

Ίσως αυτό να εξηγεί και την βιασύνη των κοινοβουλίων των ευρωπαϊκών κρατών να νομοθετήσουν υπέρ των ιδιαιτέρων γενετήσιων προσανατολισμών, συντονισμένα και μαζικά, με τελευταία προσθήκη την συντηρητική, αλλά ανεκτική Ελλάδα. Στην Ελλάδα, όπου τόσο η διυλίζουσα τον κώνωπα των λόγων των Εθνικιστών Εκκλησία, όσον και οι «δημοκρατικές» ανθρωπιστικές οργανώσεις σιωπούν, καταπίνοντας την κάμηλο του άγους. Ο μόνος λόγος ανησυχίας είναι γι’ αυτούς «η άνοδος του ρατσισμού», την οποία επιβάλλουν ως φόβητρο χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο.

Σε μια Ελλάδα ξεχαρβαλωμένη από τα μνημόνια και τις παλινωδίες των κυβερνήσεων της μνημονιακής ορθότητας, είναι ευκόλως προβλέψιμο το πώς θα συμπεριφερθούν οι έποικοι. Μαθημένοι σε συνθήκες δικτατορικής διακυβέρνησης επειδή προφανώς αυτού του τύπου οι κυβερνήσεις ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία τους, διαφορετικά θα τις είχαν ανατρέψει, θα «επιβάλλουν» δια της παρουσίας τους την αφορμή για την απολυταρχική στροφή των ελληνικών μνημονιακών πολιτικών. Γιατί, οι αντιδράσεις της ελληνικής πλευράς είναι ακριβώς αυτό: Αντιδράσεις. Η ελληνική κυβέρνηση είναι παράλυτη. Ενέργειες οι οποίες θα δρομολογούσαν την επίλυση του προβλήματος δεν υπάρχουν.

Όπως και σε πολλά άλλα ζητήματα, ο όποιος διαπραγματευτικός προσανατολισμός της ελληνικής πλευράς είναι αποκλειστικά οικονομικός. Η φθισική ελληνική εξωτερική πολιτική έχει βάλει την Ελλάδα, φύσει και θέσει κυρίαρχη στην περιοχή, στο περιθώριο κάθε ουσιαστικής διαπραγμάτευσης. Υπό αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να πούμε ξεκάθαρα κάποιες αλήθειες. Οι συμπατριώτες μας δεν είναι έτοιμοι να τις δεχθούν. Η πραγματικότητα, όμως, θα τους αναγκάσει να τις δουν ως αυτό ακριβώς που είναι: η μοναδική λύση στα αδιέξοδα της χώρας.

Πρώτον, οι τωρινοί Ελληνες δεν δικαιούμαστε ως άτομα και για το κοντόφθαλμο και διαστρεβλωμένο συμφέρον της Ε.Ε. να διαπραγματευτούμε την εξαγορά της κρατικής μας υπόστασης και της επιβίωσης του λαού μας. Δεν θα εξαγοραστούμε για να πληρώσουμε με τα νέα δανεικά του ΔΝΤ και της ΕΚΤ τον βιολογικό μας αφανισμό. Δεύτερον, εάν η φωνή της Ελλάδος δεν γίνεται ακουστή, η χώρα πρέπει να πάψει να επιδιώκει την εφαρμογή οδηγιών ή επιταγών προερχομένων από τις δομές της Ε.Ε. υπό την παρούσα τουλάχιστον μορφή και ηγεσία της, και όσο ακολουθεί τις συγκεκριμένες καταστροφικές πολιτικές.

Τρίτον, θα είναι αναμφίβολα κοπιαστικός, αλλά ο δρόμος της εθνικής ανασυγκρότησης είναι ο μοναδικός για να την ανάταξη της Πατρίδας και το μέλλον του Λαού μας. Και πρέπει να υλοποιηθεί όσο υπάρχουν ακόμη δομές, προτού ο κρατικός μηχανισμός καταρρεύσει ολοσχερώς και οι ξένες δυνάμεις επιβάλλουν με το πρόσχημα της ανάσχεσης την δια των όπλων παρουσία τους στην ελληνική επικράτεια. Τέταρτον, τις αποφάσεις αυτές μπορούν να λάβουν μόνον εθνικά σκεπτόμενες ηγεσίες. Αυτό εξαιρεί όσους φορούν πεισματικά παρωπίδες, ελπίζοντας σε βοήθεια και υποστήριξη από όσους κατέστρεψαν την χώρα.

Οι κυρίαρχες ελίτ, οι νοσταλγοί του Σταλινισμού όπως η Άγκελα Μέρκελ που ανδρώθηκε στην νεολαία της Ανατολικής Γερμανίας Κομσομόλ, η Αριστερά, αλλά και η Δεξιά, η οποία έχει αποδειχθεί πρόθυμη στέγη «πρώην» Αριστερών που έχουν περάσει μετ’ επαίνων τις νοητικές και ψυχολογικές εκπαιδεύσεις στο ΚΚΕ, τον Ρήγα και το ΕΚΚΕ, έχουν κάθε λόγο να επιθυμούν την επιβολή ενός αυταρχικού καθεστώτος. Κοντά σε αυτούς και οι νέοι μαυραγορίτες, οι επιχορηγούμενοι από ξένες κυβερνήσεις υποστηρικτές της μεταναστευτικής εισβολής και οι ενεργούντες συναλλαγές πάνω στα ερείπια της ζωής απελπισμένων Ελλήνων. Σε αυτό το πλαίσιο οι εκκλήσεις για «ενότητα» προ των καυτών προβλημάτων, αποτελούν επιχείρηση παραπλάνησης και επιδίωξη συνενοχής και εξομοίωσης θυμάτων και θυτών.

Η δρομολογούμενη δημιουργία κυβέρνησης όλων των κομμάτων του μνημονιακού τόξου, όπως έχουν ήδη ζητήσει τα δεκανίκια της σαθρής κομματοκρατίας, θα είναι άλλη μια πραξικοπηματική κατάργηση της λαϊκής εντολής. Για τις κυρίαρχες ελίτ οι εθνικές εκλογές πρέπει να καταργηθούν για να αποφευχθεί η «αποσταθεροποίηση της οικονομίας», δηλαδή η καταστροφή του ιστού στον οποίον έχουν παγιδεύσει την Ελλάδα. Στο αμέσως προσεχές διάστημα τα καθεστωτικά ΜΜΕ θα επιστρατεύσουν τεχνοκράτες και «ψύχραιμους» αναλυτές, για να αναπαράξουν την προπαγάνδα του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και του πολιτικού προσωπικού των τοκογλύφων.

Ο απογαλακτισμός της Ελληνικής πολιτικής ηγεσίας από την μηχανή των Βρυξελλών, το ΝΑΤΟ και την καταδυνάστευση του ευρώ, σύντομα θα αποδειχθούν ο μονόδρομος της εθνικής επιβίωσης.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής για το λαθρομεταναστευτικό και την άσκηση ΒΕΤΟ - ΒΙΝΤΕΟΣτην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την 1 Μαρτίου στην Βουλή ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής για το λαθρομεταναστευτικό αναφέρθηκε στις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος, καθώς και στην δυνατότητα άσκησης ΒΕΤΟ.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε πως η Ευρώπη φέρει ακέραιες ευθύνες για το κρίσιμο αυτό ζήτημα, τονίζοντας πως η Ελλάδα πρέπει να προσφύγει στον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και να ασκήσει ΒΕΤΟ, ώστε να μοιραστούν το πρόβλημα τα ευρωπαϊκά κράτη και όχι να το φορτώνουν στην χώρα μας.  

www.xryshaygh.com

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Έδωσαν γη και ύδωρ σε λαθρομετανάστες και ΝΑΤΟ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Έδωσαν γη και ύδωρ σε λαθρομετανάστες και ΝΑΤΟ

Από την Ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Βουλή (Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016).

Με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα έναν ηγέτη πολιτικού κόμματος της Αριστεράς να αποδίδει τα εύσημα για την ανθρωπιστική επιχείρηση του ΝΑΤΟ. Πού είναι ο καιρός που διαδηλώνατε κατά των βομβαρδισμών στην Γιουγκοσλαβία; Έχετε λιώσει πολλά ζευγάρια παπούτσια κάνοντας πορείες και φωνάζοντας «Φονιάδες των Λαών, Αμερικάνοι». Τώρα ομιλείτε υπέρ του ΝΑΤΟ και φυσικά αυτή δεν είναι η μόνη έκπληξη. Είχαμε και τα συγχαρητήρια της Μέρκελ προς τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την εθνική συναίνεση στο λεγόμενο προσφυγικό, το οποίο είναι κατά το μικρότερο ποσοστό προσφυγικό, αλλά κυρίως ζήτημα λαθρομεταναστών.

Το ΝΑΤΟ και τα δάκρυα του Ελληνισμού

Έχουμε φτάσει στο σημείο ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έλεγε στο πρόγραμμά του ότι θα βγάλει τη χώρα από το ΝΑΤΟ, αυτήν τη στιγμή να φέρνει το ΝΑΤΟ μέσα στο ίδιο το Αιγαίο. Πρέπει, όμως να μιλήσουμε για το ΝΑΤΟ, να πούμε τι θυσίασε η Ελλάδα για αυτό. Για όσους δεν το ξέρουν, πρόβλημα στη Θράκη με τους μουσουλμάνους δεν θα υπήρχε, όπως υπάρχει σήμερα, με την τουρκική προπαγάνδα, εάν κατόπιν πιέσεων που ασκήθηκαν από τους Αμερικάνους και από το ΝΑΤΟ, δεν υποχρεώναμε τους μουσουλμάνους να μάθουν το νεοτουρκικό αλφάβητο και να μπουν στην τουρκική παιδεία.

Επίσης, για όσους δεν το γνωρίζουν, οι κυβερνήσεις της Ελλάδος δεν είχαν αναγνωρίσει τη Γιουγκοσλαβία, διότι μέσα στους κόλπους της Γιουγκοσλαβίας υπήρχε η δημοκρατία της λεγόμενης Μακεδονίας και γινόταν αλυτρωτισμός εις βάρος του ελληνισμού. Για αυτόν το λόγο δεν τους είχαμε αναγνωρίσει, αλλά μόλις ο Τίτο συγκρούστηκε με τον Στάλιν, τότε η κυβέρνηση της χώρας την αναγνώρισε.

Να έρθουμε σε κάποια κρίσιμα σημεία της νεοελληνικής ιστορίας, όπου η χώρα ανήκε στο ΝΑΤΟ. Τι έκανε το ΝΑΤΟ, όταν ξερίζωνε τον ελληνισμό από την Κωνσταντινούπολη ο τουρκικός όχλος; Τίποτε! Τι έκανε το ΝΑΤΟ, όταν βομβάρδιζαν το 1963 και 1964 πρώτη φορά την Κύπρο οι τούρκοι; Τίποτε! Τι έκανε το ΝΑΤΟ, όταν είχαμε την εισβολή του Αττίλα το 1974; Τίποτε! Τι έκανε το ΝΑΤΟ στην κρίση των Ιμίων; Τίποτε! Τι κάνει το ΝΑΤΟ τώρα που οι τούρκοι αμφισβητούν την εθνική μας κυριαρχία; Τίποτε!
Καμία, λοιπόν, απαίτηση δεν μπορούμε να έχουμε από αυτόν τον Οργανισμό, ο οποίος έχει στη στοργική του αγκάλη την Τουρκία και είναι δεδομένο ότι λειτουργεί εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

Δώρο στους νατοϊκούς η εθνική μας κυριαρχία με πρόσχημα το «προσφυγικό»

Φυσικά αυτό το οποίο ελέχθη ότι δεν θα επιχειρούν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, είναι τουλάχιστον χωρίς λογική βάση. Διότι μεταξύ Λέσβου και Μικράς Ασίας, μεταξύ Χίου και Μικράς Ασίας, Σάμου και Μικράς Ασίας και Ιωνίας δεν είναι δυνατόν τα πλοία του ΝΑΤΟ να βρίσκονται στο πουθενά. Εκεί ισχύει η μέση γραμμή. Δεν υπάρχουν διεθνή ύδατα εκεί, επομένως θα επιχειρούν και εντός των χωρικών μας υδάτων. Επιπλέον, τα πλοία του ΝΑΤΟ δεν έχουν την αποστολή να αποτρέψουν τη ροή προσφύγων και λαθρομεταναστών. Δεν έχουν αυτήν τη δικαιοδοσία, παρά μόνο να ειδοποιήσουν τις αρμόδιες αρχές, ελληνικές ή τουρκικές.

Τι σημαίνει όμως η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας; Τι δείχνει; Τι αποδεικνύει; Αποδεικνύει ότι η περίφημη Ευρωπαϊκή Ένωση, προς την οποίαν έχουμε δώσει τα πάντα, είναι ένας γίγας με πήλινα πόδια, είναι ένας υποτακτικός των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν κάνει τίποτε πέραν των εντολών που θα πάρει από την Ουάσιγκτον. Αυτό αποδεικνύεται τόσο από τους τυχοδιωκτικούς πολέμους που έκαναν οι Αμερικανοί στη Μέση Ανατολή και οι οποίοι δημιούργησαν αυτό το όλο ζήτημα, όσο και από το εμπάργκο κατά της Ρωσίας, το οποίο συνυπέγραψε η Ελλάδα και είναι εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

Η ενδεχόμενη κλιμάκωση στη Συρία είναι δεδομένο ότι έφερε τα πλοία του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας. Δεν έχουν έρθει τα πλοία του ΝΑΤΟ εδώ να σταματήσουν κανέναν πρόσφυγα, κανέναν παράνομο μετανάστη. Η παρουσία τους εδώ είναι μια πολεμική ενέργεια, η οποία βάζει στο όλο παιχνίδι την Ελλάδα και κατά τούτο είναι εθνικά επικίνδυνη και απαράδεκτη ενέργεια, η οποία, ας μάθει ο ελληνικός λαός, δεν έγινε με πρωτοβουλία της Ελλάδος ούτε της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με πρωτοβουλία της τουρκίας έγινε. Έχουν δημοσιευθεί αυτά τα πράγματα. Πήρε ο Νταβούτογλου τηλέφωνο τη Μέρκελ και μετά ενεπλάκη η Ελλάδα στο όλο ζήτημα.

Ολόκληρη η Ελλάδα ένα... Hot Spot!

Ερχόμενοι στο ζήτημα των λαθρομεταναστών, γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση, αντί να χρηματοδοτεί την Τουρκία, δεν της επιβάλλει κυρώσεις και αναγκάζει την Ελλάδα να δημιουργήσει Hot Spot και να υποδεχτεί όλους αυτούς τους ανθρώπους; Εις ό,τι αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ελλάδα και τους πρόσφυγες, μετά την πρόσφατη σύνοδο στην οποία είχε πάει ο πρωθυπουργός και ο Μητσοτάκης, είχαμε μια δήλωση του Προέδρου της Γαλλίας Ολάντ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε «Αν είχαμε βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ, ποιος θα σταματούσε τώρα την ροή των μεταναστών;». Ιδού λοιπόν, γιατί μας θέλουν. Οι ίδιοι το ομολογούν.

Η Ελλάς και το πρόβλημα της Συρίας δεν είναι μεγέθη εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Να μην ξεχνάμε την εποχή που όταν ξεσηκώνονταν οι λεγόμενες δυνάμεις αντιπολιτεύσεως κατά του Άσαντ, το ελληνικό κράτος έκλεισε την πρεσβεία της Συρίας και χαιρέτησε τις «δημοκρατικές δυνάμεις», οι οποίες έκαναν την «αραβική άνοιξη». Ποιες ήταν αυτές ο «δημοκρατικές δυνάμεις» το είδαμε πολύ καλά μέσα από τους ηλεκτρονικούς μας υπολογιστές με τους live αποκεφαλισμούς ανθρώπων και όλες αυτές τις καταστροφές. Αυτό το τέρας έχει πηγή προελεύσεως και όλοι τη γνωρίζουμε. Αυτό το τέρας χρηματοδοτήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, από το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία.
Αυτήν τη στιγμή, εμείς έχουμε το πρόβλημα και αυτοί κοιτάνε να μας το φορτώσουν. Θα πρέπει να αντιληφθούμε επίσης ότι η λεγόμενη πολιτική των hot spots, που την επιδοτούν οι Ευρωπαίοι, δεν είναι καθόλου αθώα. Και δεν είναι τυχαίο ότι στη Νήσο Κω, όπου υπάρχουν αντιδράσεις για το hot spot, δεν είχαν μαζική εισροή προσφύγων και λαθρομεταναστών τις τελευταίες ημέρες.

Χρυσή Αυγή, για να μην έχουν οι Έλληνες την τύχη των Ινδιάνων

Είναι δεδομένο ότι η Ελλάδα έχει μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα, η Ελλάδα πεθαίνει και αυτό που θέλουν οι επικυρίαρχοι του κόσμου, οι οποίοι επιθυμούν την καταστροφή των εθνικών κρατών, είναι την αλλαγή του πληθυσμού. Το δήλωσε, άλλωστε, ευθέως σε μια σύνοδο του ΟΗΕ που έγινε στην Ελβετία ο Υπουργός Αμύνης της Γερμανίας, ότι για λόγους οικονομικούς, για να έχουν φθηνό εργατικό δυναμικό για τα ασφαλιστικά τους ταμεία, οι Ευρωπαίοι θέλουν να αλλάξουν τον πληθυσμό της Ευρώπης.

Εμείς δεν θέλουμε να αλλάξει ο πληθυσμός της Ελλάδος. Θέλουμε να μείνουν οι Έλληνες σε αυτόν τον τόπο. Δεν θέλουμε οι Έλληνες να έχουν την τύχη των Ινδιάνων της Βορείου και της Νοτίου Αμερικής, οι οποίοι εξοντώθηκαν από κάποιους, τους οποίους έφεραν εκεί διάφορες δυνάμεις.

Τελειώνω λέγοντας ότι εμείς, η Χρυσή Αυγή, είμαστε υπερήφανοι που μόνοι εναντίον όλων δεν συναινούμε σε αυτήν την «εθνική συναίνεση». Λέμε «ΟΧΙ» στην παράνομη είσοδο στην Ελλάδα όλου αυτού του πληθυσμού, γιατί δεν αντέχει η χώρα. Λέμε ΟΧΙ στην παρουσία του ΝΑΤΟ στην εθνική μας επικράτεια. Λέμε ΟΧΙ στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7855705666610512844

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item