Widgets

“ΦΡΟΥΡΙΟ ΕΛΛΑΣ” η μόνη λύση - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


“Το σπίτι που γεννήθηκα
κι ας το πατούν οι ξένοι
στοιχειό είναι και με προσκαλεί·
ψυχή, και με προσμένει…

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Η ξενοκρατία επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα και σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής. Ο εθνικός πλούτος της Πατρίδας μας είναι υποθηκευμένος στους παγκόσμιους τοκογλύφους με τα περίφημα μνημόνια, τα οποία έχουν εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία, ενώ με το αγγλικό δίκαιο έχουν υποθηκεύσει όλη την περιουσία του λαού μας!

Οι πολυεθνικές αλωνίζουν ασύδοτες με πανίσχυρα καρτέλ και κρατούν στα χέρια τους την οικονομική ζωή, ενώ παντού από τα νησιά μέχρι τα Βόρεια σύνορά μας λαθρομετανάστες κατά κύριο λόγο και σε μικρό ποσοστό πρόσφυγες έχουν εγκατασταθεί στην Πατρίδα μας και η τραγική ειρωνεία είναι ότι δεν θέλουν να μείνουν στην χώρα. Από τα περίφημα “hot spots” φεύγουν οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες προς τα σύνορα γιατί όπως δηλώνουν ευθέως, φοβούνται μήπως παραμείνουν στην Ελλάδα! Τι να πούνε και οι Έλληνες, που ζουν στην Ελλάδα;

Τα Σκόπια έκλεισαν τα σύνορα και αφήνουν ελάχιστους να περνούν κάθε ημέρα. Στην Βουλγαρία δεν τολμούν να πλησιάσουν παρ’ όλο το γεγονός ότι είναι και αυτή χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ενώ και η Αλβανία έκλεισε τα σύνορα! Μάλιστα ο πρωθυπουργός της Έντι Ράμα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν έχουμε ούτε τις συνθήκες, ούτε την δύναμη, ούτε τον ενθουσιασμό για να σώσουμε τον κόσμο”. Σε αντίθεση με τον Αλβανό πρωθυπουργό, οι ενταύθα “αντιρατσιστές” επαγγελματίες και μη, έχουν φαίνεται την δύναμη και τον ενθουσιασμό να σώσουν τον κόσμο, περιφρονώντας το γεγονός ότι ο Ελληνικός Λαός είναι βαθύτατα ανήσυχος από τα όσα συμβαίνουν και ότι το Ελληνικό Κράτος βρίσκεται κατ’ ουσίαν σε κατάσταση χρεοκοπίας.

Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ;

Όμως, αλήθεια, τώρα είδαν ότι υπάρχει πρόβλημα με όλους αυτούς τους αλλοδαπούς, που εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας; Εδώ και δυο δεκαετίες τουλάχιστον ολόκληρη η Ελλάδα έχει γίνει ένα hot spot, γειτονιές ολόκληρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν καταληφθεί από κάθε είδους αλλοδαπό, ενώ το ίδιο ισχύει και σε πολλά νησιά και επαρχίες της Πατρίδας μας. Αυτό δεν ήθελαν οι “αντιρατσιστές”; Αυτό δεν ήθελαν οι “προοδευτικοί”; Ρώτησαν, αλήθεια, ποτέ τον Λαό εάν το θέλει; Και μη λησμονούμε ότι επί 20 τουλάχιστον χρόνια όταν την χώρα κυβερνούσαν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ συστηματική ήταν η λεγόμενη… αντιρατσιστική προπαγάνδα σε σχολεία και σε κανάλια υπέρ της πολυπολιτισμικής κοινωνίας!

Η πολυπολιτισμική κοινωνία είναι εδώ λοιπόν. Γιατί παραπονούνται; Φυσικά και δεν έχουν όλα τελειώσει αρκεί ο Λαός να αντισταθεί στην καταστροφή του Εθνικού Κράτους. Θα αντισταθεί αλήθεια ενάντια σε όλο αυτό το κλίμα της ιδεολογικής και πολιτικής τρομοκρατίας και της προπαγάνδας; Θα δείξει το μέλλον… Ένα μέλλον, το οποίο μπορεί να μη είναι και καθόλου Ελληνικό γιατί η Ιστορία εκδικείται όταν βλέπουμε το “σχέδιο Ιμπραήμ” να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο Λαός παθητικά να μη αντιδρά.

Φθάσαμε στο σημείο να κάνουν οι αριστεροί πορείες ενάντια στην Αυστρία και την υπόλοιπη Ευρώπη, που δεν δέχονται τους λαθρομετανάστες, και να μη λένε λέξη για την Τουρκία που μας στέλνει τους λαθρομετανάστες! Γιατί παραπονούνται απέναντι στην Ευρώπη; Αυτή δεν ήταν πάντα η Ευρώπη; Πίστεψαν αλήθεια ποτέ τα παραμύθια περί ανθρωπισμού και αλληλεγγύης;

ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Ποιος είναι όμως ο τελικός σκοπός όλων αυτών που συμβαίνουν; Ο Σύριος ποιητής με το Ελληνικό όνομα Adonis (ψευδώνυμο του Ali Ahmad Said Esber), γεννημένος το 1930 στην Συρία, ο οποίος θεωρείται σήμερα ο σημαντικότερος εν ζωή ποιητής της αραβικής γλώσσας έγραψε: “Το σχέδιο της Νέας Τάξης είναι να φέρει στην Ευρώπη τον σκοταδισμό του Ισλάμ, προκειμένου να προκληθεί χάος και εν συνεχεία να επιβληθεί ως εναλλακτική «λύση» η ιδεολογική πλατφόρμα της πανθρησκείας που θα προσφέρει «τάξη και ασφάλεια» στα τρομοκρατημένα πλήθη.

Το σχέδιο, λοιπόν, για παγκόσμια κυριαρχία για να γίνουν τα Έθνη ένας πολτός χωρίς ταυτότητα ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το επιχείρησαν και άλλοι στο παρελθόν, μεγάλες αυτοκρατορίες και απέτυχαν. Θα αποτύχουν και τώρα, αλλά μέσα από την αποτυχία τους αυτή θα προκύψει πολύς πόνος και μεγάλες συμφορές. Οι Πατρίδες τελικά θα νικήσουν και δεν θα περάσουν τα σχέδιά τους. Ενώ δε τα πάντα χάνονται σε αυτή την χώρα, η μεγάλη τους αγωνία δεν είναι για την επερχόμενη καταστροφή, αλλά για την άνοδο του Εθνικισμού και ειδικότερα για την Πατρίδα μας, η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ενώ ολόκληρος ο κόσμος συνταράσσεται στο Πανεπιστήμιο Harvard, ένα από τα κυριότερα think tank της παγκοσμιοποίησης, αγωνιούν για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Συγκεκριμένα έγραψε στο Foreign Policy o Μ. Χέρτζφελντ καθηγητής στο Τμήμα Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Harvard: «Οι προσπάθειες της Ευρώπης να αποκλείσουν την Αθήνα δεν έχουν να κάνουν με τη μετανάστευση ή το χρέος, έχουν να κάνουν με τον βαθιά ριζωμένο ρατσισμό έναντι της Ελλάδας…Αρνούμενη στους Έλληνες το δικαίωμα να αποκαλούνται πραγματικοί Ευρωπαίοι και αναπαράγοντας ταπεινώσεις του παρελθόντος, η Ευρώπη ανοίγει την πόρτα στον φασισμό που εκφράζει η Χρυσή Αυγή».

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Μεγάλη η αγωνία και των ενταύθα “προοδευτικών”. Είπε την περασμένη εβδομάδα ο πρωθυπουργός της χώρας στην βουλή: “Η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, οι νεοναζί και η λαϊκιστική ρατσιστική ακροδεξιά ανεβαίνουν στην Ευρώπη… Οφείλουμε να δώσουμε την μάχη να σταματήσει η επέλαση του σκοταδισμού.” Απόλυτα ευθυγραμμισμένα με τους φόβους και την αγωνία του πρωθυπουργού της κυβερνήσεως των ορφανών του Μαρξ είναι και η υποτίθεται πατριωτική Νέα Δημοκρατία, καθώς και το “Ποτάμι”, το ΠΑΣΟΚ και οι λοιπές δυνάμεις του “συνταγματικού” και “αντιρατσιστικού” τόξου. Δεν τους ενδιαφέρει δηλαδή με δυο λόγια ότι η Πατρίδα καταστρέφεται κυριολεκτικά, αλλά το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες ασπάζονται τις Αρχές και τις Θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την δεκαετία ακόμη του ’90 όταν με πρωτοσέλιδο τίτλο της καλούσε το κράτος να κλείσει τα σύνορα, στην παρούσα εξαιρετικά επικίνδυνη για το Έθνος μας περίσταση, έχει μια πρόταση: ΦΡΟΥΡΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΣΥΝΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. Να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις την φύλαξη των συνόρων χερσαίων και θαλασσίων της Ελλάδος και να φέρουν προ των ευθυνών τους τόσο την Ευρώπη και την Δύση γενικότερα, που δημιούργησε το πρόβλημα, όσο και την Τουρκία, η οποία με τις ενέργειές της στην πραγματικότητα προβαίνει σε ξεκάθαρα εχθρικές ενέργειες ενάντια στον Ελληνισμό.

Όσο για τον μεγάλο τους φόβο για τον Εθνικισμό που έρχεται σαν φυσική αντίδραση στην καταστροφή της Πατρίδας είναι στην πραγματικότητα ο φόβος αυτός και η τελευταία ελπίδα του Γένους μας για να υπάρξει ένα Ελληνικό Αύριο.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

www.xryshaygh.comΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ HOT SPOT, ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Τη χορήγηση έκτακτης χρηματοδότησης ύψους 3,5 δισ. ευρώ για προσλήψεις στα «κέντρα καταγραφής προσφύγων και μεταναστών» (πιο γνωστά ως “Hot Spots”) που έχουν δημιουργηθεί και σ’ αυτά που θα δημιουργηθούν στο προσεχές μέλλον στα ελληνικά νησιά, ζήτησε η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων και ενέκρινε η Κομισιόν.

Τα φράγκα προέρχονται από το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF) και σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Κομισιόν θα χρησιμοποιηθούν για… προσλήψεις: «Η έκτακτη χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό εξειδικευμένου προσωπικού, το οποίο θα πρέπει να βοηθήσει να μειωθεί η διάρκεια των διαδικασιών εγγραφής».

Και είναι ηλίου φαεινότερον ποιους θα διορίσει ως «εξειδικευμένο προσωπικό» το κουρδισμένο τσιπροκαμμενικό λεχριταριό: τα αναρχοκομμούνια των Εξαρχείων με τις κουκούλες, που έχουν «εξειδικευτεί» (φυσικά με το… αζημίωτο) στις παρακρατικές επιχειρήσεις «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης» στους απρόσκλητους από τον ελληνικό λαό, αλλά προσκεκλημένους της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των ντόπιων αχυρανθρώπων της, στην Ελλάδα!

Εθνικισμός


ΟΙ… ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ «ΠΑΚΕΤΟ» ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΤ’ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΣα να μη μας έφταναν οι χιλιάδες (και προσεχώς εκατοντάδες χιλιάδες…) των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων που μπαίνουν στη χώρα μας αλλά… δεν μπορούν να βγουν απ’ αυτήν, οι… φίλοι μας οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται να μας στείλουν «πακέτο» κι άλλους πολλούς!

Έτσι, η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι προτίθεται να επανενεργοποιήσει τη Συνθήκη του Δουβλίνου, ως το τέλος του χρόνου, στα πλαίσια του «Οδικού Χάρτη» για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της Ζώνης Σένγκεν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αυτομάτως θα επιστρέψουν στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που πάτησαν το πόδι τους (δηλαδή κατά 95% στην Ελλάδα…) όσοι απρόσκλητοι δεν έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αναγνωριστούν ως πρόσφυγες, ήτοι οι λαθρομετανάστες.

Πόσοι είναι αυτοί; Ουκ έστιν αριθμός! Πιθανότατα, εκατοντάδες χιλιάδες! Ίσως 400.000, μιας και –αν θυμάστε- είχε προ μηνός ζητηθεί από την Ελλάδα η κατασκευή ενός τεραστίου «Κέντρου Φιλοξενίας» στην Αττική, χωρητικότητας 400.000!

Αυτό πια κι αν θα’ ναι… θαύμα!

Εθνικισμός

«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
Γράφει ο Σ. Παιδάκος


Αν η υποτιθέμενη ΕΕ ήθελε, πέρα από χελώνες και υδροβιότοπους, να ασχοληθεί και με τη σωτηρία των λαθρομεταναστών- έτσι τους ονομάζει η ΕΕ στα επίσημα χαρτιά της- θα το είχε κάνει προ πολλού. Με κάθε μέσο θα φρόντιζε για τη διασπορά, όλων αυτών των τριτοκοσμικών εισβολέων, σε αναλογικούς αριθμούς προς κάθε μέλος-κράτος της. Επίσης η Γερμανία από πλευρά της, αν ήθελε, θα μπορούσε να ασκήσει έντονη πίεση στην Τουρκία. Ας μη γελιόμαστε έτσι έχουν τα πράγματα, όσο για το θέατρο Μέρκελ – χωρών Βίνσεγκραντ, μου θυμίζει τον ρόλο του καλού και του κακού αστυνόμου με ανακρινόμενη την Ελλάδα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την παρουσία του ΝΑΤΟ στο ανατολικό Αιγαίο. Οι νατοϊκοί εντόπισαν χθες 30 λέμβους να αποπλέουν από τα τουρκικά παράλια, ειδοποίησαν τις τουρκικές αρχές, όπου οι τελευταίες επανέφεραν στα τουρκικά παράλια… τρείς λέμβους.

Η στάση βέβαια των ευρωπαίων, σε καμία των περιπτώσεων μπορεί να δικαιολογήσει τις δικές μας πολιτικές αστοχίες πάνω στο λαθρομεταναστευτικό ζήτημα. Τα λάθη ξεκίνησαν δεκαετίες πριν, αλλά θα ξεκινήσω από την κυβέρνηση Σαμαρά, όπου δέχτηκε το αίτημα των ευρωπαίων για τη δημιουργία των πρώτων hot-spot, άλλο αν δεν προέβη στην δημιουργία αυτών για πολιτικούς τότε λόγους. Ναι, είμαστε στη Σέγκεν, είμαστε η πρώτη χώρα υποδοχής των λαθρομεταναστών, αλλά κ. Σαμαρά ουδείς εξ αυτών των απρόσκλητων μας ήρθε ουρανοκατέβατος στην Ελλάδα. Υπήρχε μία μικρή λεπτομέρεια στο ενδιάμεσο που ονομάζεται Τουρκία, και που ποτέ δεν κατορθώσατε να σταθείτε απέναντί της όπως αρμόζει σε έναν πρωθυπουργό. Μετά ήρθαν οι διεθνιστές της αριστεράς, οπότε δεν υπήρχε καν θέμα λαθρομεταναστών για αυτούς. Το θέμα αφορούσε τον καπιταλισμό και την πλουτοκρατία που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις, αλλά και την άμοιρη Ελληνική κοινωνία, αλλά η τελευταία αποτελεί λεπτομέρεια όταν πρόκειται για άλλη μία «νίκη» του προλεταριάτου ενάντια στον ιμπεριαλισμό. Έτσι τους φορτωθήκαμε στο σβέρκο μας με το βάρος να αυξάνεται δίχως σταματημό. Αλλά «σύντροφοι», μην ανασάνει κανείς, είπαμε είναι μία μεγάλη νίκη του προλεταριάτου.

Εδώ βρισκόμαστε σήμερα, ημέρα Παρασκευή, όπου οι «κραταιοί» πολιτικοί αρχηγοί θα συγκλίνουν, αν και κάτι δεκαετίες πριν το θέατρο παίζονταν στην Ελληνική τηλεόραση ημέρα Δευτέρα. Οι αρχηγοί πάντως φρόντισαν από χθες να δείξουν στην κοινή γνώμη το σχέδιο που θα ακολουθήσουν, ο καθένας από τη μεριά του, ώστε να έχουμε από τη σύγκλιση αυτή τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο κ. Τσίπρας λ.χ. έκανε έκκληση στους πρόσφυγες να μην έρχονται στην Ελλάδα, μετά την συνάντηση που είχε με τον Τούσκ. Κάτι ανάλογο όπως να βλέπω μαύρα σύννεφα να έρχονται και να παρακαλιέμαι να μην βρέξει. Ο δε κ. Μητσοτάκης επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο επικοινωνιακής πολιτικής και ασχολήθηκε με το να παρουσιάσει την οικονομική εξυγίανση του κόμματός του, «αποσπώντας» κατ’ αυτό τον τρόπο δημοσιογραφικούς διθυράμβους του στυλ, πρώτα καθαρίζουμε τα του οίκου μας και μετά πάμε να σώσουμε την Ελλάδα. Τι να πεί κανείς; Τον κ. Μιχαλολιάκο δεν τον καλούνε γιατί είναι φασίστας και ναζιστής, και αν μαθευτεί στους προσφυγικούς κύκλους ότι παραβιάστηκε το πρωτόκολλο της σύγκλισης των αρχηγών, θα πέσουν να πεθάνουν. 


Η κ. Φώφη θα πάει στο μέγαρο με τρείς προτάσεις, και όπως ακούγεται, οι προτάσεις θα είναι τόσο «δυνατές» που θα είναι σαν να κουνά το δάκτυλο στην ΕΕ και στην Τουρκία. Σα να λέμε, οι απειλές για τους μεγάλους είναι ότι τα μπουμπουνητά για τα μικρά παιδιά. Ο ποταμίσιος θα προτείνει διορισμό υπερπουργού για το λαθρομεταναστευτικό, έχοντας μάλιστα έτοιμο και το κατάλληλο πρόσωπο. Ο Λεβέντης ανακοίνωσε ότι δεν θα αλλάξει τους βουλευτές του στους έξι μήνες, όπως είχε προεκλογικά υποσχεθεί, λόγω της «κρισιμότητας» των καταστάσεων. Τέλος ο Κουτσούμπας ξαναέβαλε την κασέτα να παίζει, λέγοντας τα ίδια που είπε και στην τελευταία σύγκλιση των πολιτικών αρχηγίσκων. Το σίγουρο είναι πάντως ότι, μετά το πέρας της πολυδιαφημιζόμενης σύγκλισης, οι ορδές από ανατολάς θα έχουν και πάλι αυξητικό, αν μη τι άλλο, πρόσημο. Το ΝΑΤΟ θα συνεχίσει το «βαρύ» έργο που ανέλαβε…

Εθνικισμός


ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ!
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Η είδηση που μεταφέρω με εξέπληξε και δυσκολεύτηκα στην αρχή να την πιστέψω. Δυστυχώς όμως είναι αλήθεια και την επαλήθευσα από συνάδερφο και από δημοσιογραφική πηγή. Οι προδότες τού κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος, μετά από το hot spot τού Σχιστού, σχεδιάζουν και προχωρούν τώρα στην κατασκευή ενός καταυλισμού για λαθροπρόσφυγες μέσα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, σε μια εγκαταλελειμμένη έκταση, σε μια ναυπηγική κλίνη όπως μού είπανε!!! Μέσα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά όπου υπάρχουν οι εγκαταστάσεις των υποβρυχίων και λοιπών συνοδευτικών σκαφών τού Πολεμικού Ναυτικού μας!!! Και γύρω από το ιστορικό ναυπηγείο μας υπάρχει το στρατόπεδο των Οϋκάδων και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις μέσα στο βουνό που ανήκουν στο Πολεμικό Ναυτικό μας!!! Τι έχει να πει το Πολεμικό Ναυτικό μας; Τι έχουν να πουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας; Έλληνες, σηκώστε το κεφάλι. Θεός – Ελλάς – Στρατός – Λαϊκός Εθνικισμός.

ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Όπως ήταν επόμενο άρχισε η αντίσταση των τοπικών κοινωνιών, απέναντι στα σχέδια των δοσίλογων του Μαξίμου, που επιζητούν να μετατρέψουν την Πατρίδα μας, σε τριτοκοσμική χώρα. Διότι σε αυτή τη Χώρα η πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού, στερείται και υποφέρει από την εξοντωτική οικονομική πολιτική που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν οι δουλικές στην Ευρώπη κυβερνήσεις, προσπαθώντας να επιβιώσει και να διατηρήσει αν μη τι άλλο, μια υποφερτή καθημερινότητα.

Έλα όμως που και αυτή την καχεκτική και ασθμαίνουσα καθημερινότητα, η κυβέρνηση των ανθελλήνων και εθνομηδενιστών συστηματικά και προσχεδιασμένα, μετέτρεψε σε εφιάλτη, ανοίγοντας διάπλατα τα σύνορα της Χώρας, στις στρατιές των τριτοκοσμικών εισβολέων, αναγκάζοντας την Ευρώπη εμπρός στον κίνδυνο που εγείρεται να απομονώσει την Ελλάδα, εγκαταλείποντας την στη μοίρα που την καταδίκασε η άθλια κυβέρνησή της.

Αλλά εμπρός στον επερχόμενο φυλετικό και πολιτισμικό αφανισμό, κάποιες τοπικές κοινωνίες αντιδρούν μη αποδεχόμενες τον ρόλο των προβάτων επί σφαγή. Συγκεκριμένα πριν κάποιες ημέρες, οι κάτοικοι πυρπόλησαν το εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο των Γιαννιτσών ως απάντηση στην εγκληματική και αυταρχική απόφαση των εθνομηδενιστών να δημιουργήσουν εκεί καταυλισμό λαθρομεταναστών.

Φυσικά οι αρουραίοι της κυβέρνησης, εμπρός στον πανικό τους να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, προχώρησαν άμεσα σε δεύτερη επιλογή για να μην κακοπέσουν οι απρόσκλητοι εισβολείς διαλέγοντας ως νέο χώρο τα Άθυρα Πέλλας, γύρω από τον αεροδιάδρομο του Αξιού, αλλά όταν αξιωματικοί του στρατού μετέβησαν εκεί για να πραγματοποιήσουν αυτοψία, βρήκαν το χώρο οργωμένο.

Διαπιστώνουμε λοιπόν, ότι σε πολλές περιοχές της Χώρας, σε πολλές τοπικές κοινωνίες το ποτήρι πλέον ξεχείλισε και οι κάτοικοι, αρνούνται ν’ θυσιάσουν την καθημερινότητα και να υπονομεύσουν τη ζωή τους, μετατρεπόμενοι σε άβουλα υποχείρια μέσα σε ένα άθλιο και παρακμιακό πολυφυλετικό και πολυπολιτισμικό μοντέλο που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση των εθνοπροδοτών του Μαξίμου.

Και ειλικρινά πιστέψτε μας, αυτή είναι μόνο η αρχή. Πολύ σύντομα, όταν οι στερήσεις γίνουν αφόρητες για τους λαθρομετανάστες, αφού ο κύριος Τσίπρας, χωρίς προγραμματισμό, χωρίς πόρους και χωρίς υποδομές, περιορίζεται απλά να τους συσσωρεύει εδώ, όταν υπακούοντας στα ένστικτα που τους υπαγορεύει η πολιτισμική τους κουλτούρα, αρχίσουν τις κλοπές και το πλιάτσικο, ή ακόμη χειρότερα τις επιθέσεις σε γυναίκες, όλο και περισσότεροι Συμπολίτες μας που διατηρούν μέχρι στιγμής μια παθητική ή ουδέτερη στάση θα αγανακτήσουν και θα αντιδράσουν. Και εδώ δεν υποστηρίζουμε, ότι απαραίτητα αυτή η αντίδραση θα διέπεται από ρατσιστικά, ξενοφοβικά ή ιδεολογικά κίνητρα, αλλά από ένα γενικευμένο ξέσπασμα οργής απέναντι σε μια κυβέρνηση που όχι απλά μας απομυζάει φορολογικά οδηγώντας μας σε οικονομική απόγνωση και διορίζει δικούς της τη στιγμή που η ανεργία έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αλλά και που αδίστακτα και με σαδιστική περιφρόνηση, θέτει την καθημερινότητά μας, σ΄ένα ανεξέλεγκτο κίνδυνο.

Αγαπητοί η ελληνική κοινωνία είναι καζάνι που βράζει κλεισμένο ερμητικά και είναι πλέον θέμα χρόνου πότε θα εκραγεί. Στις πόλεις, στα χωριά, στους δρόμους, στις πλατείες, στις συνοικίες, έξω από τα σπίτια μας συσσωρεύονται καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες, άνθρωποι με ξένη και διαφορετική κουλτούρα, όχι απαραίτητα κακοί, αλλά που δυστυχώς η παρουσία τους προξενεί τεράστιο κακό, στην κοινωνία, στον πολιτισμό και την οικονομία. Πλέον δεν μιλάμε για μερικές χιλιάδες, αλλά για δεκάδες χιλιάδες τους οποίους οι κατάπτυστοι εθνομηδενιστές κυβερνώντες προτίθενται να προωθήσουν στις τοπικές κοινωνίες. Αλλά εδώ δεν ομιλούμε πλέον για ενσωμάτωση και αφομοίωση, αλλά για φυλετικό και πολιτισμικό αφανισμό των Ελλήνων.

Αδέλφια, θα το υπομείνουμε λοιπόν αγόγγυστα;;;

Εδώ και τώρα να ενώσουμε τις φωνές μας απαιτώντας από τους άθλιους που μας κυβερνούν να προκηρύξουν άμεσο δημοψήφισμα, προκειμένου να δηλώσουμε την αντίθεση και την αγανάκτησή μας, όσον αφορά την ελεεινή μεταναστευτική πολιτική που εφαρμόζουν.

Ας κάνουμε τι φωνή διαμαρτυρίας μας δυνατότερη από σεισμό που θα κάνει τους ετοιμόρροπους να καταρρεύσουν.

Εθνικισμός


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
Με γοργά βήματα η σημερινή Αλβανία προσδένεται όλο και περισσότερο στο άρμα της ισλαμικής Τουρκίας, με σαφείς προθέσεις της περαιτέρω ισλαμοποίησης των Βαλκανίων.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Άγκυρα, η Τουρκία χρηματοδοτεί την κατασκευή του μεγαλυτέρου μουσουλμανικού τεμένους των Βαλκανίων στα Τίρανα, το οποίο αναμένεται να τελειώσει σε 2-3 χρόνια και θα αποτελέσει το μεγάλο σύμβολο της τουρκοισλαμοποίησης όλης της ευρύτερης περιοχής.

Όπως δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Yeni Şafak ο επιβλέπων τις εργασίες ανέγερσης του τεμένους, Τούρκος μηχανικός Hüseyin Şentürk, το τζαμί αυτό θα μπορεί να εξυπηρετεί μεγάλο πλήθος από πιστούς και θα αποτελέσει το σύμβολο της παρουσίας της «αληθινής πίστης» στα Βαλκάνια. Και όλα αυτά σε μια περίοδο που συνεχίζεται η αθρόα εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων στην περιοχή με την καθοριστική συμβολή της Τουρκίας.

Αλλά εκτός από την κατασκευή του τζαμιού αυτού όπως αναφέρεται στη τουρκική πρωτεύουσα, η Τουρκία θα ενισχύσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την στρατιωτική της παρουσία στην Αλβανία, ενώ η εκπαίδευση των Αλβανών αξιωματικών των στρατιωτικών σχολών έχει ανατεθεί από εξ ολοκλήρου στους Τούρκους. Έτσι η Αλβανία αποτελεί τον πέμπτο άξονα της τουρκικής στρατιωτικής διείσδυσης των τελευταίων χρόνων εκτός Τουρκίας, μετά το Αζερμπαϊτζάν, Βόρειο Ιράκ, Κατάρ και Σομαλία.

Και εμείς… ας καθόμαστε να τους παρακολουθούμε ενώ τα ουρλιαχτά των ιμάμηδων θα φτάνουν μέχρι τα υπνοδωμάτια μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 6490910933595967101

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item