Widgets

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ «ΕΞΟΝΤΩΣΗ» ΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ στα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.. ετοιμάζουν οι Ζάπλουτοι «Αριστεροί» της Εκάλης μαζί με τους Ξένους Εχθρούς της Πατρίδος


Τρέμουν την λαϊκή οργή: Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε η Δούρου για το «προσφυγικό» αποκλείοντας την «Ελληνική Αυγή»Σήμερα Δευτέρα 29/2 η Περιφερειάρχης Αττικής κα Δούρου συγκάλεσε εκτάκτως και στα μουλωχτά σύσκεψη της περιφέρειας Αττικής με τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων (πλην της Ελληνικής Αυγής) με αντικείμενο τις ραγδαίες εξελίξεις στο «προσφυγικό» ζήτημα, αλλά και για την αρωγή της Περιφέρειας στις εθνοκτόνες αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , οι οποίες έχουν και την ανοχή των υπολοίπων κομμάτων «του συνταγματικού τόξου» πλην της Χρυσής Αυγής.
Όλως τυχαίως σε αυτή την συνάντηση δεν εκλήθη ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» Παναγιώταρος Ηλίας, ο οποίος εκπροσωπεί την Χρυσή Αυγή, ενώ το αρμόδιο γραφείο της περιφερειάρχη από το οποίο ζητήσαμε εξηγήσεις δήλωσε αναρμόδιο να μας απαντήσει!!! (σφύριζαν κλέφτικα…). Είναι τόσος δε ο πανικός τους για την παράταξη μας όπου ενημέρωση δεν υπήρχε ούτε προς τους υπαλλήλους που εργάζονται στο κεντρικό κτήριο της περιφέρειας όπου έγινε και η εν λόγω συνάντηση.
Είναι προφανές πως συνεχίζεται η αήθης τακτική της περιφερειακής αρχής να αγνοεί συστηματικά την παράταξη μας με προκλητικό τρόπο ενάντια σε κάθε αρχή αντικειμενικότητας, ισονομίας και δημοκρατίας (που τόσο πολύ την επικαλούνται).
Καλό είναι να θυμούνται οι εμπνευστές τέτοιων Σταλινικών μεθοδεύσεων πως με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο ουσιαστικά αγνοούν τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας κατέστησαν τέταρτη πολιτική δύναμη ανάμεσα σε 10 συνδυασμούς που εξελέγησαν στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, καθώς και πολλών άλλων που δεν εξελέγησαν.
Το μεγαλύτερο ατόπημα της κα. Δούρου δεν είναι οι διαλυτικές ως προς την συνοχή του Έθνους και του κράτους αποφάσεις της αλλά το ότι λειτουργούν με αντιδημοκρατικό Σταλινικό τρόπο και με μεθοδολογία κρυφής ατζέντας και αποκλείουν ένα νόμιμα εκλεγμένο συνδυασμό (όποιος κι αν είναι αυτός).
Καταγγέλουμε την παράταξη της πλειοψηφίας, καθώς και τις υπόλοιπες παρατάξεις του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου» για παραβίαση των αυτονόητων θεσμικών κανόνων και προσπαθειών απαξίωσης του συνδυασμού μας και δηλώνουμε για πολλοστή φορά πως θα συνεχίσουμε, παρά τον πόλεμο και την απομόνωση, τον νόμιμο πολιτικό αγώνα μας συνεπείς και με σεβασμό στους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν.
Ας σταματήσουν κάποια στιγμή τα υποκριτικά κηρύγματα ήθους και δημοκρατίας από την «πρώτη φορά αριστερά» διότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξευτελίζονται τελικά οι ίδιοι και οι θλιβεροί συνοδοιπόροι τους από τις απανωτές κυβιστήσεις μεταξύ λόγων και έργων τους.
Καταγγέλουμε την κα. Δούρου και την παράταξη της ότι σε συνδυασμό με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιούν την κρυφή ατζέντας τους η οποία έχει σαν στόχο τον εθνολογικό και θρησκευτικό διαμελισμό της Ελληνορθόδοξης Πατρίδος μας και την ταχύτερη Ισλαμοποίηση της κόντρα στους νόμους και το Σύνταγμα των Ελλήνων.
Η Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Αττικής, οι παρατάξεις της Ελληνικής Αυγής σε Περιφέρειες και Δήμους, καθώς και ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι οι μόνοι θεματοφύλακες, το τελευταίο ανάχωμα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Ας το καταλάβουν επιτέλους όλοι!
«Ελληνική Αυγή για την Αττική» Ηλίας Παναγιώταρος


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΜΕ «ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ» οι ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ που μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ - ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ για την ΑΛΩΣΗ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ οι ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Στήνουν γιγαντιαίο «κέντρο φιλοξενίας» απρόσκλητων στο Ελληνικό;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, η μνημονιακή συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων έχει πάρει απόφαση να μετατρέψει όλους τους χώρους του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού σε γιγάντιο «Κέντρο Φιλοξενίας» χιλιάδων απρόσκλητων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στρατιώτες στήνουν σκηνές σε διάφορους χώρους, αλλά όχι «στη σειρά», για να μην πάρουν χαμπάρι τι πρόκειται να συμβεί και ξεσηκωθούν οι κάτοικοι των γύρω περιοχών. Ενώ τα ΜΜΕ -καίτοι έχουν πληροφόρηση- έχουν πάρει εντολή να μην αποκαλύψουν τίποτα, παρά μόνον όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και θα έχουν εγκατασταθεί οι πρώτοι νέοι «ένοικοι».
Ομοίως και οι δήμαρχοι των γύρω περιοχών. Προφανώς, θέλουν να φέρουν τους κατοίκους προ τετελεσμένου γεγονότος! Για ότι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε αμέσως…  ΠΗΓΗ


«Ντου» στα γραφεία του Σύριζα από εξαγριωμένους αγρότες της Κορίνθου: “Είστε υπάλληλοι της τρόικα” 

Κατέβασαν την πινακίδα των γραφείων του Σύριζα στην Κόρινθο
Απρόσμενο τέλος είχε η συνέντευξη Τύπου βουλευτών του Σύριζα Κορινθίας στα γραφεία της Νομαρχιακής, καθώς διεκόπη από 40 αγρότες που εισέβαλαν στον χώρο, προκειμένου να διατυπώσουν τη αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό.
Πρόκειται για μια ομάδα αγροτών της Κορινθίας που εισέβαλε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, όπου οι βουλευτές του νομού έδιναν συνέντευξη Τύπου και δημιουργήθηκε επεισόδιο.
Ειδικότερα, από το πρωί σήμερα οι αγρότες της Κορινθίας είχαν συγκεντρωθεί έξω από την Δ.Ο.Υ. Κορίνθου και δεν επέτρεπαν την είσοδο στο προσωπικό και σε πολίτες που ήθελαν να εξυπηρετηθούν, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.
Στις 12.00 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος και όταν το πληροφορήθηκαν αυτό οι αγρότες, έφυγαν και κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Εκεί μια ομάδα με περισσότερα από τριάντα άτομα ανέβηκε στα γραφεία και προκλήθηκε ένταση κι έντονη λογομαχία μεταξύ αγροτών και βουλευτών, με τους αγρότες να καλούν τους βουλευτές να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους λέγοντάς τους ότι «δεν κυβερνάτε εσείς αλλά η τρόικα». Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησε η κατάσταση και οι αγρότες αποχώρησαν. ΠΗΓΗ

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Ειδομένη: Χιλιάδες οι εγκλωβισμένοι - Επεισόδια με σκοπιανούς Με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα "απάντησαν" οι αστυνομικοί των σκοπίων στους εγκλωβισμένους που βρίσκονται στην Ειδομένη, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-σκοπίων περιμένουν να περάσουν τα σύνορα. Αρχικά κατάφεραν να ρίξουν μέρος του φράχτη των σκοπιανών και τότε ξεκίνησαν τα επεισόδια που θα δείτε στα  βίντεο που ακολουθούν.

Μεγάλη ομάδα ατόμων -πολλοί με τα υπάρχοντά τους ανά χείρας- κατέλαβαν νωρίτερα τις σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ ορισμένοι κινήθηκαν προς το μεταλλικό φράχτη πετώντας πέτρες και ζητώντας να τούς επιτρέψουν οι αρχές της γειτονικής χώρας τη διέλευση.
Τα πνεύματα "άναψαν" και στον πετροπόλεμο, οι αστυνομικοί της γείτονος "απάντησαν" με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, καταφέρνοντας μ' αυτόν τον τρόπο να τους απομακρύνουν.
Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, κατέλαβαν κατά τη σιδηροδρομική γραμμή μπροστά από την ουδέτερη ζώνη και έκαναν καθιστική διαμαρτυρία. Οι αρχές των σκοπίων επιδιορθώνουν τη σπασμένη περίφραξη και έχουν αναπτύξει μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Όλα ξεκίνησαν στις 12.00 με χιλιάδες πρόσφυγες να συνωστίζονται μετά την πληροφορία, που ήθελε τα σύνορα να ανοίγουν. Όπως φαίνεται και στα πλάνα του επόμενου βίντεο, οι εγκλωβισμένοι έκαναν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν για να μαζέψουν τα πράγματά τους και να φτάσουν στον φράχτη.
Εκεί όμως διαπίστωσαν πως όχι μόνο τα σύνορα δεν έχουν ανοίξει, αλλά οι σκοπιανοί έστειλαν επιπλέον αστυνομικές ενισχύσεις για να μην επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν. ΠΗΓΗ


Hot Spot ολόκληρη η χώρα: Παραδόθηκε στους λαθρομετανάστες και το Πάρκο Τρίτση - Απίστευτες εικόνες στην Πλ. Βικτωρίας και το Ελληνικό
Τελικά η μόνη υπόσχεση που πραγματοποίησε ο Σύριζα ήταν προς τους λαθρομετανάστες, στους οποίους παραδίδει τη χώρα. Μία μία οι γειτονιές των Αθηνών παραδίδονται στους ελάχιστους πρόσφυγες και τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που κατακλύζουν την Πατρίδα μας, ελέω της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων.
Σήμερα, λοιπόν, βλέπουμε απίστευτες εικόνες από την πλατεία Βικτωρίας, η οποία έχει γίνει εδώ και μήνες ένα υπαίθριο Hot Spot με χιλιάδες ανθρώπους να βρίσκονται καθημερινά στην πλατεία και να κοιμούνται σε κουβέρτες και κουτιά.

Πέραν, όμως, της συνηθισμένης φριχτής εικόνας στην Πλ. Βικτωρίας, πλέον και το Πάρκο Τρίτση περνάει στους λαθρομετανάστες, αφού η κυβέρνηση έβαλε εσπευσμένα τον Στρατό να στήσει σκηνές για περίπου χίλιους ανθρώπους, μετατρέποντας άλλη μία πλατεία της Αττικής σε Hot Spot. 

Τέλος, το αδιαχώρητο επικρατεί στις αίθουσες του πρώην δυτικού αεροδρομίου του Ελληνικού από λαθρομετανάστες που βρίσκονται εκεί, αλλά και στις εγκαταστάσεις του γηπέδου χόκεϊ. Ηδη έχει ξεκινήσει η δημιουργία ενός ακόμα καταυλισμού στη συγκεκριμένη περιοχή.Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε το vimaonline.gr, η μετατροπή του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού σε καταυλισμό λαθρομεταναστών προχωρά με εντατικούς ρυθμούς. Πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και στρατιώτες έστηναν σκηνές μέσα στο γήπεδο. Υπολογίζεται ότι στο γήπεδο του μπέιζμπολ θα στηθούν περίπου 150 σκηνές, που θα μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου 10 άτομα η καθεμία.  ΠΗΓΗ

Με λάφυρο το κομμένο κεφάλι ενός κοριτσιού φώναζε “Allahu Akbar” στο κέντρο της Μόσχας! Σύντομα και στο ελλαδιστάνΣκηνές φρίκης εκτυλίχτηκαν στο κέντρο της Μόσχας, με μία μαυροντυμένη τζιχαντίστρια να κραδαίνει ως τρόπαιο το κομμένο κεφάλι ενός παιδιού, φωνάζοντας "Allahu Akbar".
Σκληρές εικόνες σε σταθμό του Μετρό στη Μόσχα, με μια μαυροφορεμένη γυναίκα να κρατά το κομμένο κεφάλι ενός παιδιού. Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φώναζε "Allahu Akbar".

Μετά τον φόνο, η γυναίκα πήγε κοντά στον σταθμό του Μετρό Oktyabrskoye Pole και εκεί τη σταμάτησε ένας αστυνομικός. Αμέσως έβγαλε το κεφάλι του θύματος, που αναγνωρίστηκε ως η Nastya M, από την τσάντα της και φώναζε πως είχε σκοτώσει το παιδί.
Βρίσκεται πλέον υπό κράτηση από τις αστυνομικές αρχές. Αργότερα ανακοινώθηκε πως διασώστες βρήκαν το αποκεφαλισμένο πτώμα ενός κοριτσιού 3-4 ετών μετά από πυρκαγιά που σημειώθηκε σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Μόσχα.
Η γυναίκα, όπως προέκυψε από την προκαταρκτική έρευνα, περίμενε μέχρι να φύγουν οι γονείς της μικρούλας από το διαμέρισμα και αφού τη σκότωσε έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.
Πόσος καιρός άραγε θα περάσει πριν έχουμε κάτι παρόμοιο στο Ελλαδιστάν των ανοιχτών συνόρων; Ήδη έχουμε συλλήψεις τζιχαντιστών και οπλοστάσια ακραίων ισλαμιστών να αποκαλύπτονται σε ολόκληρη την χώρα. Προς το παρόν οι τζιχαντιστές μετακινούνται προς τις ευρωπαϊκές χώρες για να αναλάβουν δράση, όμως είναι βέβαιο πως εν τέλει θα δράσουν και στην Πατρίδα μας, με ολέθριες συνέπειες.  ΠΗΓΗ
Προχωρούν στην αντικατάσταση των Ελλήνων οι Συριζαίοι - Κυνική δήλωση υπουργού Ξυδάκη: Με τους “πρόσφυγες” θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας

Πριν από λίγες ημέρες αποκαλύπταμε την φριχτή διαπίστωση του Μητροπολίτη Γαβριήλ για το σχέδιο του ΟΗΕ να αντικαταστήσει τους Έλληνες με λαθρομετανάστες. Το φριχτό αυτό σχέδιο έσπευσε να διαφημίσει στον Ελληνικό Λαό και να γίνει ουσιαστικά «λαγός» ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός μιλώντας στα Παραπολιτικά fm είπε:
«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν».
Η κυβέρνηση των δοσίλογων, που απεργάζονται μαζί με την Μέρκελ και τους λοιπούς διεθνείς τοκογλύφους τον θάνατο του Ελληνισμού, λένε ευθαρσώς ότι σχεδιάζουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με αλλοδαπούς.
Και συνεχίζει ο υπουργός: «Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους; Ο ανθρωπισμός της Ελλάδος είναι και αυτός ότι θα δώσει καταφύγιο σε κάποιους ανθρώπους. Τέτοιο καταφύγιο έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το '74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του '74.
Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει  πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα; Εγώ λέω ότι η Ελλάδα έχει μεγάλα προβλήματα, έχει καταρχάς ανεργία και ύφεση το οποίο είναι ένα δομικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή ωστόσο μπορεί να ενσωματώσει ανθρώπους».
Δεν θα υπεισέλθουμε στο ζήτημα, κατά πόσον ενσωματώθηκαν οι Αλβανοί. Θα αφήσουμε τα στατιστικά στοιχεία περί εγκληματικότητας να μιλήσουν. Το πραγματικά φριχτό, όμως, είναι η υποκρισία. Θεωρούν ότι θα λύσουν το δημογραφικό με τους αλλοδαπούς την ίδια ώρα που φορολογούν τις ελληνικές οικογένειες, θεωρούν τεκμήριο τα παιδιά και οδηγούν στην φτώχεια τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.
Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσο στα σκοτεινά σχέδια της παγκοσμιοποίησης και θα αγωνιστεί να παραμείνει ζωντανός ο Ελληνισμός στους σκοτεινούς αυτούς καιρούς.  ΠΗΓΗ

Σύριζα και Ανέλ προετοιμάζουν την μόνιμη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών με την ένταξη των παιδιών τους στα ελληνικά σχολεία!

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο το οποίο αν ισχύει αποδεικνύει τα βαθύτερα σχέδια της εγχώριας κυβέρνησης και των λοιπών «αντιρατσιστικών» δυνάμεων γύρω από το θέμα της λαθρομετανάστευσης  και του προσφυγικού, έχει το «Πρώτο Θέμα».
Συγκεκριμένα, όπως γράφει η εφημερίδα: «Συμμαθητές θα είναι από τον Σεπτέμβριο τα παιδιά των προσφύγων και μεταναστών με όλα τα παιδιά ελληνικών οικογενειών που φοιτούν στα δημόσια σχολεία της χώρας.... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Ξέφυγε ο συριζαίος βουλευτής Ηγουμενίδης: «απόβλητα της κοινωνίας» οι αγρότες που αντιδρούν στο Ασφαλιστικό!

Η έπαρση, η αλαζονεία και το μίσος για τον Ελληνικό Λαό, έχει οδηγήσει τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοιο σημείο ώστε «να ξεφεύγουν» τελείως στους χαρακτηρισμούς που απευθύνουν προς αυτόν.
Μια χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί και ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, ο οποίος με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό και ερωτώμενος για την δική του περίπτωση αποκλεισμού από τους αγρότες του νομού, μίλησε για «απόβλητα της κοινωνίας, που δεν έχουν καμία σχέση με το αγροτικό κίνημα»!
Με απύθμενο θράσος ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που εφαρμόζει το τρίτο και χειρότερο Μνημόνιο, το οποίο αποτελεί την ταφόπλακα των Ελλήνων Αγροτών, «ζητάει και τα ρέστα» αποδίδοντας σ’ αυτούς απρεπείς και χυδαίους χαρακτηρισμούς. Ένας χαρακτηρισμός όχι απλώς μειωτικός, αλλά πολύ χειρότερα με σαφή ρατσιστικά κριτήρια, καθώς αποκλείει από τον αγροτικό κόσμο αυτούς ακριβώς που θίγονται από τα κυβερνητικά μέτρα, δηλαδή την συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών. 
Το θέμα πέρασε «στα ψιλά» των εφημερίδων, ακόμη και σ’ αυτές που αντιπολιτεύονται την σημερινή κυβέρνηση. Δεν τολμούμε καν να διανοηθούμε τι θα γινόταν αν ο απαράδεκτος αυτός χαρακτηρισμός αποδιδόταν από βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  Επειδή, όμως, ο Ηγουμενίδης είναι «δημοκράτης» και μέλος του «συνταγματικού τόξου» η ασεβής και απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στους Έλληνες Αγρότες πέρασε στο εντελώς αθόρυβο.   ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Το “μητσοτακέικο” έστησε 5άστερο ξενοδοχείο για λαθρομετανάστες στον ιερό χώρο των Θερμοπυλών


Μέσα σε μόλις 48 ώρες (!) και με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την περιφέρεια (Μπακογιάννης) αναπαλαιώθηκε το παρατημένο στολίδι των ιαματικών πηγών Θεμροπυλών - Είχε εκχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ και σάπιζε αντί να είναι πόλος έλξης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες
Ένα εγκαταλελειμμένο από χρόνια ξενοδοχείο, με δυναμικότητα φιλοξενίας έως και 400 ανθρώπων, ανακατασκευάστηκε μέσα σε 48 ώρες στη Λαμία για να φιλοξενήσει λαθρομετανάτες. Πρόκειται για ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του ΤΑΙΠΕΔ που βρίσκεται στις Θερμοπύλες, κοντά στις ιαματικές πηγές, και το οποίο είχε εγκαταλειφθεί από το 2012.
Ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης την Παρασκευή το απόγευμα σε σύσκεψη φορέων και εθελοντικών οργανώσεων ανακοίνωσε την συγκεκριμένη επιλογή ορίζοντας το χρονοδιάγραμμα των 48 ωρών για να εγκατασταθούν εκεί οι λαθρομετανάστες. Έτσι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με δικές της δαπάνες, προχώρησε στον καθαρισμό και την ανακατασκευή των βασικών του λειτουργιών ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
Μέχρι και η Αλβανία κλείνει τα σύνορά της! Μόνο η Ελλάδα παραμένει ξέφραγο αμπέλι
Μέχρι και την χλεύη των αλβανών εισπράττει η ανεκδιήγητη πολιτική των ανοιχτών συνόρων που τηρεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Συγκεκριμένα, ο αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα δήλωσε ότι η χώρα του θα κρατήσει κλειστά τα σύνορά της για τους πρόσφυγες, επειδή «δεν έχουμε ούτε την δύναμη ούτε την ψευδαίσθηση να σώσουμε τον κόσμο, την ώρα που άλλοι κλείνουν τα σύνορά τους», όπως χαρακτηριστικά είπε.
Θα μπορούσε, βεβαίως, κάποιος να του θυμίσει ότι στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν κατέρρευσε το κομμουνιστικό καθεστώς της Αλβανίας, περίπου 1.000.000 συμπατριώτες του έφυγαν από την χώρα του, με παραπάνω από τους μισούς να έρχονται στην Ελλάδα. Επί του προκειμένου, όμως, ο Ράμα πράττει το αυτονόητο για την ασφάλεια της πατρίδας του. Κλείνει τα σύνορα για να προστατεύσει την ηρεμία στην Αλβανία, καθώς μπορεί να δηλώνει «σοσιαλιστής», αλλά είναι προφανές ότι δεν διακατέχεται από τα εθνομηδενιστικά, πολυπολιτισμικά και φιλολαθρομεταναστευτικά αισθήματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Οι διάφορες ανοησίες περί προσφύγων που «λιάζονται και μετά εξαφανίζονται» και οι ακόμη μεγαλύτερες ανοησίες διαφόρων αργόσχολων και περιθωριακών για «ανοιχτά σύνορα», «άσυλο σ’ όλους» κτλ. δεν έχουν επηρεάσει (ούτε) την αλβανική κυβέρνηση, με τους εδώ απίθανους τύπους, που κυβερνούν με την αυτοπεποίθηση, την σιγουριά και την ψυχραιμία ενός μεθυσμένου, να έχουν σαφή σκοπό να εκτελέσουν τα σχέδια των εντολέων τους από το εξωτερικό και σε συνδυασμό με τις δικές τους ξεπερασμένες και εθνικά επικίνδυνες ιδεοληψίες τους να μετατρέψουν την Πατρίδα μας σε μια απέραντη αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, με ευρύτερο και μακροπρόθεσμο σκοπό να μεταμορφωθεί ο ομοιογενής Λαός της Ελλάδος σ’ έναν ετερογενή πληθυσμό αλλοδαπών από κάθε μεριά της υφηλίου. Ακόμη και η Αλβανία γυρίζει την πλάτη της στην ολέθρια πολιτική των ανοιχτών συνόρων, αφήνοντας τους εδώ υποδυόμενους τους κυβερνόντες ως εκφραστές ενός εθνικά επικίνδυνου μοναδικού προνομίου.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Οι εφιάλτες της αγροτιάς ολοκλήρωσαν το έργο τους - Ξεπούλημα δε γίνεται χωρίς το ΚΚ€

Με τη γνωστή φράση του αλήστου μνήμης αρχικουκουέ Ζαχαριάδη μετά την συντριβή των εαμοβουλγάρων στον Γράμμο και στο Βίτσι («είμαστε με τα όπλα παραπόδα»), ολοκλήρωσε το ξεπούλημα των αγροτικών αγώνων ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ των αγροτών και εγκάθετος των κομμουνιστών (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, ίδιοι είναι, το’ να χέρι νίβει τ’ άλλο…), Μπούτας, από το Κιλελέρ: «Μετά από 39 μέρες στον δρόμο, ο αγώνας ούτε σταματάει ούτε αναστέλλεται. Απλά, όπως αποφασίσαμε όλα τα μπλόκα, από αύριο αλλάζει η μορφή πάλης. Θα είμαστε σε επαγρύπνηση και με το όπλο παραπόδα».
Μάλιστα, ο θρασύτατος αυτός ΕΦΙΑΛΤΗΣ, είπε πως το κέρδος των αγροτών ήταν ότι πάει δύο μήνες πίσω το ασφαλιστικό -λες και το ζητούμενο ήταν η δίμηνη καθυστέρηση του ξεκληρίσματος της αγροτιάς!- ενώ… απείλησε (αμάν, αμάν, σιγά να μην σκίσεις κανά καλτσόν!) την κυβέρνηση των πρώην συντρόφων του με… κάθοδο στην Αθήνα, «αν δεν υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης».
Με πόσα τρακτέρ άραγε; Με τα 17 της πρώτης κατάπτυστης συμφωνίας ή με περισσότερα; Αυτά, για να επιβεβαιωθεί και πάλι το διαχρονικό σύνθημα για την προδοσία των λαϊκών αγώνων: «ξεπούλημα δε γίνεται χωρίς το κουκουέ»!  ΠΗΓΗ
Έλληνες αγρότες, απομονώστε τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ! 

Οι Γερμανοί καθορίζουν τις πολιτικές κινήσεις του Μητσοτάκη

Μιας και τόσο η εκλογολογία όσο και τα σενάρια περί οικουμενικής δίνουν και παίρνουν, καλό είναι να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω στις αρχές του 2015. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, οι Γερμανοί τήρησαν αυστηρή ουδετερότητα. Στην πράξη, αρνήθηκαν να προσφέρουν βοήθεια στον Σαμαρά, ο οποίος την ζητούσε απεγνωσμένα, χαλαρώνοντας έστω και λίγο την επιτήρηση της τρόικας. Τους θεωρούσαν έτσι και αλλιώς ξοφλημένους και γι’ αυτό ήθελαν να ρυθμίσουν την συνέχεια και την προέκταση των Μνημονίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ήταν ολοφάνερο ότι θα έβγαινε πρώτο κόμμα στις εκλογές.
Στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, στήριξαν φανερά τον Τσίπρα, ο οποίος προηγουμένως είχε ευθυγραμμιστεί πλήρως με τις μνημονιακές απαιτήσεις. Το έκαναν, μάλιστα, με τον πλέον άκομψο τρόπο, πλήττοντας και εξευτελίζοντας πλήρως την μνημονιακή αντιπολίτευση, η οποία έριξε τις κοινοβουλευτικές της ψήφους υπέρ του Τρίτου Μνημονίου και των πρώτων πακέτων με τα προαπαιτούμενα. Η παραίτηση Τσίπρα τον Αύγουστο και η προκήρυξη εκλογών του Σεπτεμβρίου διεμηνύθη από την Μέρκελ ως «μέρος της λύσης και όχι της κρίσης».
Σήμερα οι Γερμανοί καπιταλιστές βρίσκονται πλέον μπροστά στο εξής πρόβλημα: ούτε μισό χρόνο από τις προηγούμενες εκλογές, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραπαίει και εκφράζονται βασιμότατες αμφιβολίες για το αν θα μπορέσει να ψηφίσει το Ασφαλιστικό και να κλείσει την πρώτη αξιολόγηση του τρίτου Μνημονίου, το οποίο θα καθορίσει και το ύψος των αντιλαϊκών μέτρων μέχρι το 2018. Η ΝΔ έχει ένα νέο αρχηγό, ο οποίος είναι λογικό να μη θέλει να «καεί» από τον δεύτερο κιόλας μήνα της προεδρικής του θητείας. Είναι φανατικός ακόλουθος του Μνημονίου (κάτι το οποίο απέδειξε στην υπουργική του θητεία στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), προέρχεται από μια οικογένεια παραδοσιακά φιλογερμανική πολιτικά, πρέπει όμως να κοιτάξει το δικό του πολιτικό μέλλον, το οποίο είναι συνυφασμένο με την παραμονή της ΝΔ για ένα διάστημα στην αντιπολίτευση, προκειμένου να «εξαγνιστεί». 
Πρέπει, λοιπόν, να βρεθεί ένας τρόπος ώστε και κυβερνητική λύση να υπάρξει για ένα διάστημα, αλλά και ο Μητσοτάκης να μην εκτεθεί ανεπανόρθωτα, γιατί τον αντιλαμβάνονται ως την μόνη εναλλακτική λύση για το ελληνικό πολιτικό σύστημα εξουσίας. Επομένως, όσο κι αν ο Μητσοτάκης δηλώνει «πανέτοιμος» για τις εκλογές, καθώς επίσης και ότι τις προτιμά από την οικουμενική δεν γίνεται καθόλου πιστευτός. Αν καταρρεύσει η κυβέρνηση θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΝΝΕΔ κατά Μητσοτάκη: «Μαύρη σελίδα στην ιστορία της οργάνωσης» χαρακτηρίζουν την πραξικοπηματική παρέμβαση στην ηγεσία της
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3445433856581710517

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item