Widgets

EΘΝΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ: Η Ελλάδα βραβεύει τις... τουρκικές αερογραμμές!


Μεγάλη προβολή δίνει ο τουρκικός τύπος στη είδηση ότι το διεθνές αεροδρόμιο της ελληνικής πρωτεύουσας βράβευσε και μάλιστα με δυο διεθνή έπαθλα τις τουρκικές αερογραμμές, για τις… άριστες υπηρεσίες που προσφέρουν στο επιβατικό κοινό.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, οι αρχές του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας για το 2015 στο πρόγραμμα «Best of the Top 10 Performance», έχει βραβεύσει τις τουρκικές αερογραμμές σαν την πιο εξυπηρετική και κυρίως την πιο γρήγορη στις επιδόσεις της αεροπορική εταιρεία.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής των τουρκικών αερογραμμών στην Αθήνα, Alp Yavuzeser, η διάκριση αυτή είναι πολύ σημαντική γιατί έγινε σε ένα πολύ σκληρό ανταγωνισμό ανάμεσα σε 80 ξένες αεροπορικές εταιρείες και από αυτές οι Έλληνες επέλεξαν τις τουρκικές αερογραμμές.

Να θυμίσω ότι αυτές οι… «περίφημες» τουρκικές αερογραμμές, όπως είχαμε γράψει σε αποκαλυπτικό άρθρο μας στις 30 Ιανουαρίου, έχουν το «προτέρημα» συχνά αλλού να θέλουν να πάνε οι επιβάτες τους και… αλλού τους πάνε.

Όπως είχαμε γράψει τότε, αεροπλάνο των γραμμών της τουρκικής πολιτικής αεροπορίας, Türk Hava Yolları, είχε απογειωθεί τότε από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την πόλη İsparta στην νοτιοδυτική Μικράς Ασία όπου υποτίθεται ότι έφτασε μετά από μιάμιση ώρα πτήσης.

Μόλις όμως κατέβηκαν οι επιβάτες και κατευθύνθηκαν προς τον χώρο της παραλαβής των αποσκευών, αντιλήφτηκαν ότι… δεν βρίσκονταν στον προορισμό τους δηλαδή στην πόλη της İsparta, αλλά στην… Καισάρεια, πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα ανατολικά. Προφανώς ο πιλότος και το Κέντρο Έλεγχου είχαν οδηγήσει το αεροπλάνο σε λάθος προορισμό.

Κατά τα άλλα η Ελλάδα συμβάλει αποφασιστικά στη προώθηση και στην διαφήμιση του τουρκικού τουρισμού!

Μπράβο μας!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-ΤουρκολόγοςΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ «ΑΡΧΗΓΕΙΑ» ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!Πολλές φορές στο παρελθόν είχαμε αναφερθεί στην προφητική ρήση του πρώην προέδρου της Τουρκίας, του Τουργκούτ Οζάλ ακόμα από την δεκαετία του ενενήντα, ο οποίος είχε πει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνουμε πόλεμο για να καταλάβουμε την Ελλάδα απλά θα στείλουμε εκεί μερικά εκατομμύρια και η δουλειά θα έχει τελειώσει.


Σήμερα που ζούμε αυτή την ανεπανάληπτη προσφυγική κρίση με την καθημερινή ατελείωτη εισβολή στην χώρα μας εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων καθοδηγούμενοι από τις τουρκικές αρχές, κυριολεκτικά τρομάζουμε από τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης που μαθηματικά θα αποφέρει την πλήρη ισλαμοποίηση και στην συνέχεια ολοκληρωτική διαφοροποίηση της χώρας μας στην Τουρκία διακόσια περίπου χρόνια μετά την επανάσταση του 1821.

Το ζήτημα αυτό της τουρκικής επιχείρησης δημογραφικής εξόντωσης της χώρας μας είναι παλιό και το είχαμε θίξει ήδη από τις αρχές της πρώτης δεκαετίας του εικοστού πρώτου αιώνα.Ήδη από τον Δεκέμβριο του 200 είχαμε γράψει τότε ότι σύμφωνα με τότε ανταπόκριση του δημοσιογράφου Ρότζερ Κοέν, της αμερικανικής εφημερίδας New York Times, καθώς και της Herald Tribune από την Κωνσταντινούπολη, η Πόλη έχει γίνει το μεγαλύτερο διεθνές κέντρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών που περιμένουν τις …απαραίτητες διαδικασίες από την τουρκική μαφία για να περάσουν οι περισσότεροι από αυτούς στην Ελλάδα και στη συνέχεια σε χώρες της Ευρώπης.


Οι άνθρωποι αυτοί όπως ανέφερε το δημοσίευμα, μεταφέρονται κυρίως από τα ανατολικά σύνορα της Τουρκίας συχνά σε άθλιες συνθήκες και στοιβάζονται κατά εκατοντάδες σε σπίτια που έχει νοικιάσει η τουρκική μαφία, περιμένοντας το «μαγικό διαβατήριο» που μπορεί να το αγοράσουν ακριβά από τους Τούρκους μαφιόζους για να μπορέσουν να φύγουν προς την Δύση.

Μετά από δώδεκα περίπου χρόνια το πρόβλημα είχε αρχίσει να διογκώνεται επικίνδυνα. Τον Δεκέμβριο του 2012 είχαμε γράψει ότι γνωστές περιοχές της Σμύρνης, όπως το Αλίαγά και η Ούρλα, και δυτικότερα το γνωστό λιμάνι του Τσεσμέ, είναι τόπος συγκέντρωσης χιλιάδων λαθρομεταναστών που ετοιμάζονται να προωθηθούν στην ελληνική επικράτεια.
Επίσης μεγάλη βάση συγκέντρωσης είναι η πόλη του Αϊδινίου, νοτιοανατολικά της Σμύρνης και η περιοχή γύρω από την Μούγλα, που βρίσκεται απέναντι από τα Δωδεκάνησα. Στα βόρεια παράλια το γνωστό μας Αϊβαλή, όπου επίσης η τουρκική μαφία συγκεντρώνει λαθρομετανάστες και τους προωθεί συχνά με λαστιχένιες βάρκες στα ελληνικά νησιά, όπως επίσης και το λιμάνι του Τσανάκ Καλέ, στην αρχή του Ελλησπόντου. Λίγο νοτιότερα είναι το λιμάνι του Dikili απέναντι από την Λέσβο που στέλνει καθημερινά μεγάλες μάζες λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά.

Η τουρκική «μαφία» δουλεμπορίας που δρα στην περιοχή του Αιγαίου είναι αυτή που επωφελείται περισσότερο και αποκομίζει τεράστια κέρδη καθώς απαιτεί γύρω στις 3.000 ευρώ κατ’ άτομο, για να το περάσει στα ελληνικά νησιά. Ο συνολικός τζίρος της τουρκικής μαφίας των λαθρομεταναστών της περιοχής Αιγαίου ήδη από το 2012 ανέρχονταν σύμφωνα με τότε δημοσίευμα της εφημερίδας Ζαμάν σε πολλά εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Επίσης σύμφωνα με τον αρθογράφο της Χουριέτ, Εζγκί Μπασαράν, η συνηθισμένη ταρίφα για να περάσουν οι λαθρομετανάστες από την Τουρκία στην ελληνική επικράτεια, είναι 2000-4000 ευρώ.

Ένα άλλο μεγάλο κέντρο της τουρκικής μαφίας λαθρομεταναστών είναι το πολύ γνωστό στους Έλληνες Μικρασιάτες λιμάνι του Τσεσμέ, (απέναντι από την Χίο), που μέχρι το 1922 ήταν μια καθαρά ελληνική πόλη. Σήμερα το λιμάνι αυτό εκτός του ότι είναι ένα από μεγαλύτερα κέντρα διακίνησης λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα, έχει και ένα άλλο θλιβερό πρωτείο σύμφωνα με στοιχεία του ίδιου του τουρκικού τύπου. Ο Τσεσμές σήμερα είναι το νέο μεγάλο κέντρο λαθρεμπορίου ναρκωτικών από την Τουρκία προς την ελληνική επικράτεια. Συγκεκριμένα τελευταία έχουν πυκνώσει οι αναφορές που επισημαίνουν την μεγάλη δραστηριότητα που παρατηρείται στον τομέα των ναρκωτικών στο ιστορικό λιμάνι Τσεσμέ έξω από την Σμύρνη και απέναντι από το ελληνικό νησί της Χίου. Όπως έγινε γνωστό στο λιμάνι του Τσεσμέ οργιάζει η μαφία των ναρκωτικών, αλλά και τα κρούσματα των ναρκομανών έχουν αυξηθεί με ιλιγγιώδεις ρυθμούς τον τελευταίο καιρό.Η υποκρισία όλων των επισήμων σε αυτό το ζήτημα έχει πλέον χτυπήσει κόκκινο κι η Ελλάδα πλέον βουλιάζει και θα βυθιστεί ολοκληρωτικά αν δεν συνέρθουμε όλοι μας.

Φτάνει πια!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 3188200925460307757

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item