Widgets

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Εντελώς αφύλακτο το Αιγαίο!


- Συνοδεία τουρκικών πολεμικών αποβιβάζονται οι μετανάστες
- Δηλώσεις Χρήστου Παππά (Χρυσή Αυγή) στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ»


Π.Παναγόπουλος: Κύριε Παππά, πείτε μας σας παρακαλώ τι συνέβη ακριβώς στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας.

Χ.Παππάς: Κύριε Παναγόπουλε, το θέμα έχει καλυφθεί, αλλά συνοπτικά σας αναφέρω ότι ο κ. Καμμένος προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την Βουλή και την εν λόγω Επιτροπή με μια «απόρρητη συνεδρίαση» για να την καταστήσει συνένοχο των αντεθνικών συμφωνιών με το ΝΑΤΟ και την Τουρκία που διχοτομούν de facto το Ελληνικό Αιγαίο. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που αντέδρασε στην μεθόδευση Καμμένου. Ο Καμμένος μαζί με τον πρόεδρο της επιτροπής και σε συνεργασία με βουλευτές-τραμπούκους του ΣΥΡΙΖΑ και των υπολοίπων κομμάτων τίναξαν την επιτροπή στον αέρα. Το διακύβευμα της συμφωνίας θα είναι μια εθνική καταστροφή μεγαλύτερη από αυτή της Κύπρου και της Μ. Ασίας το 1922.

Π.Παναγόπουλος: Θα θέλατε να μου πείτε κάποιες λεπτομέρειες;

Χ.Παππάς: Θα σας αποκαλύψω γεγονότα πραγματικά που είμαι εις θέσιν να γνωρίζω ως Τομεάρχης Εξωτερικών Αλυτρώτου και Αποδήμου Ελληνισμού της Χρυσής Αυγής.

Ακούστε λοιπόν: Το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου στις 23:40 στην νήσο Πασάς που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος των Οινουσσών, ΒΑ της Χίου, και όπου βρίσκεται το Στρατιωτικό Φυλάκιο «Παναγιά» προσέγγισε μεγάλο τουρκικό πολεμικό σκάφος, το οποίο συνόδευε δύο ακάτους των 100 ατόμων. Η προσέγγισή του στην βραχονησίδα ήταν στα 0,27 ναυτικά μίλια, δηλαδή στα 500 μέτρα. Οι διακόσιοι και πλέον απρόσκλητοι «μετανάστες» αποβιβάστηκαν στην βραχονησίδα και την ίδια στιγμή από το τουρκικό πλοίο καταπλέει ταχύπλοο, με το οποίο αποβιβάζονται τούρκοι στρατιώτες, οι οποίοι συνομιλούν επί ώρα με τους μετανάστες. Οι στρατιώτες μας, το πλήρωμα του στρατιωτικού φυλακίου προσπαθούν να επικοινωνήσουν με το Γενικό Επιτελείο για το τι μέλλει γενέσθαι.

Να σημειώσω στο σημείο αυτό ότι σε ένα σοβαρό κράτος, όπου ο στρατός προασπίζεται την Εθνική Κυριαρχία σύμφωνα με τις εντολές και οδηγίες της εκτελεστικής εξουσίας, θα έπρεπε να εφαρμόσει τους κανόνες εμπλοκής και να προασπίσει το εθνικό έδαφος τόσο από τους εισβολείς όσο και από τους τούρκους στρατιώτες.

Οι υπεύθυνοι του στρατιωτικού φυλακίου προσπαθούν να επικοινωνήσουν απεγνωσμένα με τον Α-ΓΕΣ., ο οποίος να σημειώσω ότι κατά την περίοδο αυτή θα έπρεπε να παρευρίσκεται στο κέντρο επιχειρήσεων του επιτελείου διότι ήταν σε εξέλιξη μεγάλη στρατιωτική άσκηση. Αφού δεν ανευρέθη ο Α-ΓΕΣ ενημέρωσαν τον Α-ΓΕΕΘΑ, του οποίου η εντολή ήταν «να αντιμετωπισθεί η απόβαση των τούρκων με δύο ναυτικές φωτοβολίδες και ντουντούκα ότι βρίσκονται σε στρατιωτική περιοχή». Μετά από λίγη ώρα ήρθαν τα δύο λιμενικά σκάφη «Ποσειδών 1» και «Ποσειδών 2» και ένα οργανωτικό της Frontex. Οι τούρκοι απεχώρησαν προς το τουρκικό πολεμικό, το οποίο άρχισε να απομακρύνεται σιγά-σιγά.

Π.Παναγόπουλος: Και ποιά ήταν η συνέχεια; Υπήρξε κάποια ουσιώδης αντίδραση;

Η δραματική συνέχεια για το πώς θέλει και πώς βλέπει τον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων ο υπουργός Πάνος Καμμένος, φαίνεται από την έκθεση του συμβάντος όπου παραποιούνται τα στοιχεία κατά πάγια τακτική, τα 0,27 μίλια παραποιούνται και αναφέρονται κατά προσέγγιση 1,5 (2.800 μέτρα περίπου) έως 2 ναυτικά μίλια.

Επίσης, στην έκθεση δεν αναφέρεται τίποτα περί της μη ανευρέσεως του Α-ΓΕΣ. Το ανωτέρω περιστατικό, κ. Παναγόπουλε, αποδεικνύει την δυσχερή κατάσταση, την ανεπίτρεπτη κατάσταση που επικρατεί στα θαλάσσια σύνορά μας και όχι μόνο, με απόλυτη ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας τόσο του υπουργού Καμμένου όσο και του πρωθυπουργού Τσίπρα, ο οποίος να πούμε στο σημείο αυτό ότι έχει ταχθεί με δηλώσεις του υπέρ των ανοιχτών συνόρων στο Αιγαίο. Φανταστείτε τι πρόκειται να γίνει τώρα που εμπλέκεται επισήμως το ανθελληνικό ΝΑΤΟ στα ελληνικά νερά, και οι τούρκοι… «σύμμαχοί μας».

Τέλος, προσθέτω μαζί με την ανωτέρω αποκλειστική αποκάλυψη και την αποκάλυψη της εφημερίδος «Καθημερινή» για το γεγονός της επιβίβασης τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στα Ίμια και της εμπλοκής τους με ελληνικές δυνάμεις τον περασμένο Αύγουστο, όταν δεξιοί και αριστεροί ψήφιζαν το τρίτο μνημόνιο.

Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
(Φ. 137)

EΘΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣAΠΟΚAΛΥΨΗ: Με προκάλυμμα την Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή Συνδιαχείριση του Αιγαίου


Μεθοδευμένο σχέδιο για να προωθηθεί η συνδιαχείριση του Αιγαίου με την Τουρκία με «φερετζέ» την Frontex, αποκαλύπτει σήμερα το «ΕΜΠΡΟΣ». Την ώρα που πυκνώνουν οι απειλές για αποπομπή της χώρας μας από την Συνθήκη Σένγκεν που συνοδεύονται από δήθεν προσωπικές απόψεις Ευρωπαίων αξιωματούχων για δημιουργία ανοιχτών κέντρων φιλοξενίας εκατοντάδων χιλιάδων τριτοκοσμικών, το Λιμενικό Σώμα κυριολεκτικά αφοπλίζεται. 

Πρόκειται για εφαρμογή του πρώτου μέρους του λεγόμενου σχεδίου «RABIT» που προβλέπει την διάλυση της Ελληνικής ακτοφυλακής και την αντικατάστασή της με μια πανευρωπαϊκή δύναμη φύλαξης των θαλάσσιων συνόρων της Ε.Ε. Οι Ευρωπαίοι συνοριοφύλακες θα πραγματοποιούν κοινές περιπολίες με τους Τούρκους στο Αιγαίο, εφαρμόζοντας την συνδιαχείριση του Ελληνικού αρχιπελάγους.

Η αρχή έγινε με την απαίτηση της Κομισιόν να μειωθεί στο ελάχιστο η αριθμητική οροφή του Λιμενικού Σώματος, ενώ πολύ σύντομα θα μπει περιορισμός και στο προσωπικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Παράλληλα, συζητείται η παρουσία Τούρκων αξιωματούχων στα Ελληνικά hot spots, οι οποίοι θα συναποφασίζουν με τους Ευρωπαίους ομολόγους τους για τους λαθρομετανάστες που θα επιστρέφουν στα μικρασιατικά παράλια. Δηλαδή, τα πολεμικά σκάφη που θα φέρουν την ημισέληνο θα σταθμεύουν μόνιμα στα λιμάνια της Μυτιλήνης, της Χίου, της Κω και της Ρόδου.

Την ώρα που τα Ελληνικά νησιά έχουν κατακλυστεί από χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρεποίκους το Λιμενικό Σώμα διαρκώς υποβαθμίζεται. Από τα 14.000 άτομα που χρειάζεται κατ’ ελάχιστον, προκειμένου να εκτελέσει την αποστολή του και τα αυξημένα καθήκοντά του που απορρέουν από την μαζική απόβαση των αλλογενών, σήμερα υπηρετούν λιγότερα από 7.500, τα οποία, λόγω των αθρόων συνταξιοδοτήσεων άξιων στελεχών, πολύ σύντομα θα περιορισθούν στα 6.000.

Κι αυτό ενώ ο νόμος 45130/2013 προβλέπει ότι οι οργανικές θέσεις στο σώμα πρέπει να μην είναι λιγότερες από 10.250. Παράλληλα, επιχειρείται ο έλεγχος της εξέλιξης των αξιωματικών του Λ.Σ., με το Προεδρικό Διάταγμα 103/2014 περί προαγωγής και γεωγραφικής κατανομής των βαθμοφόρων. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι με την εφαρμογή του άρθρου 75 του συγκεκριμένου Π.Δ., ένας Υποπλοίαρχος, ο οποίος ήταν να προαχθεί στον βαθμό του Πλωτάρχη σε λιγότερο από 6 μήνες λόγω προϋπηρεσίας, πλέον πρέπει να περιμένει έως και 2,5 χρόνια.

Συνέχεια στην έντυπη έκδοση...

(Φ. 134)

EΘΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 5326080017169205264

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item