Widgets

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για την ΠΑΤΡΙΔΑ! ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΑΥΞΑΝΟΥΝ τους ΦΟΡΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ για να τα ΔΩΣΟΥΝ στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Στην τελική ευθεία για την κατάθεση του Ασφαλιστικού: Έρχονται μειώσεις νέες συντάξεων και μισθών

Το εμπειρικό υλικό του παρελθόντος έχει δείξει ότι όποτε η τρόικα ήρθε στην Αθήνα για να κλείσει μια αξιολόγηση συμφωνήθηκαν αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα τα οποία προηγουμένως παρουσιάζονταν από τις εκάστοτε μνημονιακές κυβερνήσεις ως «κόκκινες γραμμές». Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και τώρα. Και αναφερόμαστε κυρίως στο δημοσιονομικό κενό, το οποίο θα καθοριστεί πάνω από εκεί που λέει ο Τσακαλώτος και για να κλείσει θα απαιτηθούν νέα μέτρα.


Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι τροϊκανοί, εκτελώντας εντολές του Βερολίνου, είναι να συμφωνήσουν για κάποια τμηματική προώθηση αυτών των νέων μέτρων, ως ένδειξη ενθάρρυνσης της ελληνόφωνης κυβέρνησης, η οποία πρέπει να χειριστεί και το προσφυγικό και ήδη το χειρίζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις εντολές του Βερολίνου. Δηλαδή, αυτό το οποίο συμφώνησαν, είναι να μην κληθεί να νομοθετήσει από τώρα μέτρα που θα αφορούν το 2017 και το 2018. Όπως θυμόμαστε, αυτό έγινε και το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου του 2015. Οι δύο λίστες των προαπαιτουμένων τροποποιήθηκαν, ενώ το Ασφαλιστικό, το οποίο από το Μνημόνιο τοποθετούνταν τον Οκτώβριο του 2015, πήγε κι άλλο πίσω, προκειμένου να διευκολυνθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ψηφίσει τα υπόλοιπα μέτρα (με κορυφαία την ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια»).
Σ΄ό,τι αφορά το Ασφαλιστικό, όμως, δεν πρόκειται να υπάρξει μετάθεση στον χρόνο. Το μόνο που μπορεί να μετατεθεί είναι ένα δεύτερο πακέτο περικοπών στις κύριες συντάξεις, το οποίο θα συνδεθεί με κάποια ενδιάμεση αξιολόγηση. Περικοπές, όμως, θα υπάρξουν άμεσα κι αυτό φάνηκε καθαρά και από την πρόσφατη συνέντευξη του Τσίπρα στον Χατζηνικολάου, στην οποία έδειξε ότι πλέον εκείνο που συζητά είναι μόνο το ύψος της σύνταξης πάνω από το οποίο θα γίνει πετσόκομμα. Ακόμα πιο αποκαλυπτική, όμως, ήταν η δήλωση Κατρούγκαλου την Τετάρτη. «Κόκκινη γραμμή» έγινε πλέον «ο αναδιανεμητικός χαρακτήρας του συστήματος». Στο πλαίσιο αυτού του «αναδιανεμητικού χαρακτήρα» έχουν γίνει οι μέχρι τώρα αντιασφαλιστικές ανατροπές και όλα τα πετσοκόμματα συντάξεων. Είναι βέβαιο ότι αυτές τις ημέρες μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο Ασφαλιστικό. Οι βασικές κατευθύνσεις είναι ήδη συμφωνημένες (εθνική σύνταξη αναλογικά με τα χρόνια ασφάλισης, ανταποδοτική σύνταξη φιλοδώρημα, μείωση των σημερινών συντάξεων) και αυτό το οποίο πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή  θα είναι χειρότερο από το ήδη εκτρωματικό «σχέδιο Κατρούγκαλου».  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! => ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ και ΔΙΑΛΥΣΗ της ΠΑΡΤΙΔΟΣ ΜΑΣ από τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ της ΕΚΑΛΗΣ!ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ερμητικά κλειστά τα σύνορα στα Σκόπια - Χιλιάδες λαθρομετανάστες παραμένουν στην Ελλάδα!

Μετά τις αποφάσεις της Σλοβενίας, της Κροατίας και της Σερβίας να θέσουν νέους περιοριστικούς όρους σφραγίζοντας στην ουσία τον βαλκανικό διάδρομο για τους λαθρομετανάστες, σειρά πήραν και τα Σκόπια με ανακοίνωσή τους η οποία αναφέρει ότι οριστικοποιείται το κλείσιμο των συνόρων με την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, σκοπιανός αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα σύνορα είναι πλέον εντελώς κλειστά».
Στην συνέχεια της παράπανω είδησης, εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε ότι «τα Σκόπια θα ενεργήσουν σύμφωνα με τις αποφάσεις που λαμβάνονται από άλλες χώρες της βαλκανικής οδού», εννοώντας τις Σλοβενία, Κροατία και Σερβία, κάτι που ενισχύει τη δήλωση του αξιωματούχου της αστυνομίας.
Παράλληλα, ο υπουργός Εξωτερικών των σκοπίων, Νίκολα Πόποσκι, δήλωσε επανειλημμένα, τις προηγούμενες ημέρες, ότι η χώρα του θα εναρμονίσει τη θέση της σχετικά με τη διέλευση προσφύγων από τον βαλκανικό διάδρομο, με τις όποιες αποφάσεις της Ε.Ε.
Όπως είναι ήδη γνωστό περισσότερο από 1 εκατομμύριο λαθρομετανάστες διαμέσου της βαλκανικής οδού πέρασαν σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Την ίδια στιγμή, πάνω από 1000 συνεχίζουν να βρίσκονται εγκλωβισμένοι εδώ και αρκετές ημέρες στο Ταμπάνοβτσε, στα σύνορα των σκοπίων με την Σερβία, καθώς οι σερβικές αρχές δεν τους επιτρέπουν την είσοδο στο σερβικό έδαφος, κάτι που προκαλεί τριβές στις σχέσεις των δύο χωρών.
Η κατάσταση εξελίσσεται δραματικά, αν υπολογίσει κανείς και το γεγονός πως στην χώρα μας αυτήν την στιγμή καταφθάνουν καθημερινά χιλιάδες λαθρομετανάστες σε εγκαταστάσεις που ήδη φιλοξενούνται υπεράριθμοι παράνομοι μετανάστες. ΠΗΓΗ
Πρόταση Νόμου από την Χρυσή Αυγή που λύνει σε μία ημέρα το λαθρομεταναστευτικό και πατάσσει το δουλεμπόριο 


Ιδιώνυμο αδίκημα χωρίς αναστολή η παράνομη είσοδος στην χώρα και ποινές ισόβιας κάθειρξης στα μέλη δουλεμπορικών κυκλωμάτων
Η Χρυσή Αυγή εντός των ημερών καταθέτει ολοκληρωμένο Σχέδιο Νόμου στη βουλή για την άμεση λύση του λαθρομεταναστευτικού και την οριστική πάταξη του δουλεμπορίου. Το εν λόγω σχέδιο μετατρέπει σε ιδιώνυμο αδίκημα την παράνομη διέλευση των ελληνικών συνόρων από πολίτες ξένων χωρών.
Οι προδοτικές κυβερνήσεις του μνημονίου κατήργησαν το ισχύον νομικό πλαίσιο που προέβλεπε ποινές για όσους αλλοδαπούς εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα. Ο Νόμος που εισάγει η Χρυσή Αυγή προβλέπει την άμεση σύλληψη των λαθρομεταναστών την στιγμή που εισέρχονται παράνομα στην ελληνική επικράτεια και την επιβολή αυστηρών ποινών χωρίς αναστολή.
Με απλά λόγια, οι παραβάτες δεν θα μεταφέρονται σε hot-spot (όπου σιτίζονται και στεγάζονται δωρεάν, την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται), αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, δηλαδή σε φυλακές, όπου θα τους παρέχεται η δυνατότητα να παράγουν έργο υπέρ του Δημοσίου. Επίσης, επιβάλλεται ποινή ισόβιας κάθειρξης σε όσα μέλη δουλεμπορικών κυκλωμάτων συλλαμβάνονται από τις Ελληνικές Αρχές.
Ο εν λόγω Νόμος μπορεί να συζητηθεί και να ψηφιστεί εντός ολίγων ωρών από τη βουλή. Η άμεση εφαρμογή του θα λύσει σε μία μόνο ημέρα το λαθρομεταναστευτικό. Κανένας παράνομος αλλοδαπός δεν θα επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα, αν γνωρίζει πως θα αντιμετωπίσει ένα σοβαρό κράτος δικαίου και όχι την μπανανία του Τσίπρα και του Καμμένου.
Έτσι θα παταχθούν άμεσα τα δουλεμπορικά κυκλώματα που είναι υπεύθυνα για την απώλεια αμέτρητων ανθρωπίνων ζωών τους τελευταίους μήνες.  ΠΗΓΗ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Ράδιο Νεάπολις για λαθρομεταναστευτικό και πολιτικές εξελίξεις


Συνέντευξη στο Ράδιο Νέαπολις Καβάλας παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και σχολίασε όλα τα γεγονότα των ημερών, παρουσιάζοντας τις θέσεις του Κινήματος για τις πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης αναφέρθηκε στο λαθρομεταναστευτικό, στις νατοϊκές περιπολίες στο Αιγαίο, στην πολιτική υποτέλειας της κυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ και στις προτάσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την αναγέννηση της εθνικής οικονομίας. ΠΗΓΗ
Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στην Ελεύθερη Ώρα: “Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να λύσει το λαθρομεταναστευτικό”Σήμερα, κανείς μας δεν νιώθει ασφαλής, βλέποντας τι συμβαίνει εντός της χώρας μας αλλά και την Μέση Ανατολή όπου ας μη γελιόμαστε δεν είναι καθόλου μακριά μας. Όλοι αναρωτιούνται τι πρέπει να γίνει για να γλιτώσει η πατρίδα μας από όλα όσα την μαστίζουν αυτήν την στιγμή. Στο στούντιο του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων φιλοξενήσαμε (μέσω SKYPΕ) τον βουλευτή Αττικής και Εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για να μας αναπτύξει πώς θα αντιμετώπιζε το κόμμα στο οποίο βρίσκεται τα τεράστια προβλήματα της χώρας μας αν σήμερα ήταν κυβέρνηση... .
>>>ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ!!!

Τα σύνορα έκλεισαν, οι ροές αυξήθηκαν: Χιλιάδες «πρόσφυγες» διάσπαρτοι σε όλη την χώρα

Μόλις χθες ήρθαν περισσότεροι από 3.200 - Ασφυκτιούν Λέσβος και Χίος

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση το μεσημέρι της Δευτέρας, μέχρι τις 09:00 το πρωί, βρίσκονταν στην ελληνική επικράτεια 36.419 «πρόσφυγες» ενώ χθες την ίδια ώρα ο αριθμός έφτανε τις 33.320.
Συγκεκριμένα, στα νησιά του Αιγαίου, έως τις 07:30 το πρωί της Δευτέρας, έφτασαν 2.293 άτομα η πλειοψηφία των οποίων στην Λέσβο, όπου καταγράφηκαν 987 αφίξεις. Η κατάσταση στο νησί είναι ασφυκτική, καθώς στα κέντρα καταγραφής και φιλοξενίας βρίσκονταν ήδη 3.993 άτομα, η χωρητικότητα ανέρχεται μόνο σε 3.500, ενώ όσοι έχουν ταυτοποιηθεί δεν μπορούν να φύγουν, λόγω της ελεγχόμενης ροής προς την κεντρική Ελλάδα και τον Πειραιά....>> ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!!!
Τρελό τουρκικό δούλεμα στον Τσίπρα: Θα του απονεμηθεί ο τίτλος του «Επίτιμου διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας»!


Είναι πραγματικά κατάντια ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να έχει γίνει ο περίγελος ολόκληρου του κόσμου. Δεν είναι μόνο οι σφαλιάρες από τον Γιούνκερ ή οι γραβάτες από τον Ρέντσι. Τώρα φτάσανε μέχρι και οι τούρκοι να δουλεύουν τον Τσίπρα, ο οποίος έχει αναγάγει την λογική του καρπαζοεισπράκτορα σε επίσημη πολιτική της χώρας.
Δεν μπορεί να εκληφθεί αλλιώς το γεγονός ότι σήμερα που βρίσκεται στη Σμύρνη ο Τσίπρας μαζί με πλειάδα βουλευτών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Σμύρνης αποφάσισε να τον καλέσει για ομιλία και να του απονείμενει τον τίτλο του «Επίτιμου διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας».
Ο Τσίπρας που υπέγραψε το τρίτο μνημόνιο και αναγόρευσε σε υπουργούς τον Λαφαζάνη με την έφοδο στο Νομισματοκοπείο και τον «ουάου» Βαρουφάκη, καταλήγοντας εν τέλει σε δακρύβρεχτη εφαρμογή του μνημονίου, θα γίνει «διδάκτορας της πολιτικής οικονομίας».
Σαν τον Τζέφρυ Παπανδρέου, που τον καλούν για... ανέκδοτο σε ομιλίες και ημερίδες.  ΠΗΓΗ

Σύριζα και ευρωπαίοι “εταίροι” μετατρέπουν την Ελλάδα σε απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών


Η τακτική που ακολουθείται από τις ηγεσίες των Χωρών της Κεντρικής Ευρώπης γύρω από το προσφυγικό - μεταναστευτικό ρεύμα είναι σαφής όσο και ξεκάθαρη. Θέλουν να ανακόψουν το ολοένα και αυξανόμενο κύμα των ανθρώπων που έρχονται ή σκοπεύουν να έρθουν στην Ευρώπη.  Ο καλύτερος τρόπος είναι να εγκλωβίσουν χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα, η οποία είναι μέλος της Ε.Ε. και επομένως μπορούν όχι μόνο να την ελέγξουν αλλά και να «την χορέψουν στο ταψί»....>>>>
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!Τσιφτετέλια, λουλούδια και γέλια από τον Τσίπρα στον τόπο μαρτυρίου του Μικρασιατικού Ελληνισμού

Καθόλου τυχαία και με βαρύ για την Ελλάδα συμβολισμό ήταν η επιλογή της Σμύρνης όπου διεξάγεται σήμερα το "Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας" με συμμετοχή του πρωθυπουργού, Τσίπρα.
Οι τούρκοι, οι οποίοι είναι μετρ της διπλωματίας απέναντι στους υποτακτικούς ελλαδίτες πολιτικάντηδες επέλεξαν ως χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου καθόλου τυχαία την Σμύρνη και όχι την Κωνσταντινούπολη ή την Άγκυρα.
Ο συμβολισμός είναι ξεκάθαρος: Εκεί που θυσιάστηκαν εκατομμύρια Έλληνες της Μικράς Ασίας από τις ορδές του Κεμάλ, εκεί τώρα με το πρόσχημα της "ελληνοτουρκικής φιλίας" και συνεργασίας ο Έλληνας πρωθυπουργός προσκυνά τον... σουλτάνο.
Βέβαια, οι 36 ελληνικές επιχειρήσεις και φορείς που συνοδεύουν τον Τσίπρα ουδόλως θα ενδιαφέρονται για τον συμβολισμό της τοποθεσίας, ούτε θα έκαναν κάποιο μνημόσυνο για τα θύματα του Μικρασιατικού ελληνισμού. Εκεί πήγαν για ταξιδάκια και... μπαξίσι.
Όσο για τα λουλούδια που προσέφεραν στον Τσίπρα, την αναγόρευσή του ως "επίτιμο διδάκτορα της πολιτικής οικονομίας" και το δώρο που αναμένεται να δώσει ο Νταβούτουγλου, έναν... μπαγλαμά (!), τα σχόλια ειλικρινά περιττεύουν.
Η Πατρίδα χάνεται και ο πρωθυπουργός της χώρας γίνεται αντικείμενο χλεύης από τους τούρκους.  ΠΗΓΗ
Αγρότες της Κρήτης εγκλώβισαν τον Σταθάκη και δύο υπουργούς του Σύριζα - Δυνάμεις της Αστυνομίας τους απώθησαν 

Ένταση σε εκδήλωση του Σύριζα στο Ρέθυμνο: Μέσα υπουργοί, έξω αγρότες και κτηνοτρόφοι
Έκρυθμη ήταν το απόγευμα της Κυριακής, η κατάσταση έξω από το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, όπου ο υπουργός Οικονομίας Σταθάκης ήταν ομιλητής σε εκδήλωση για το νέο ΕΣΠΑ, όπως και στα Χανιά μαζί με τον υφυπουργό Χαρίτση.


Έξω, όμως, από το χώρο του Επιμελητηρίου, συγκεντρώθηκαν από νωρίς δεκάδες εξοργισμένοι αγρότες που ήθελαν να δουν τον υπουργό και να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Δυνάμεις της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και προσπάθησαν να τους συγκρατήσουν.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες ζήτησαν να τους επιτρέπει η είσοδος για να μιλήσουν με τον υπουργό που εμφανίστηκε στην εκδήλωση, η οποία τελικά έγινε κανονικά ενώ εκεί ήταν και ο υφυπουργός Χαρίτσης. Παρών και ο υπουργός υγείας Ξανθός. Η αστυνομία ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να ανεβεί στην αίθουσα αντιπροσωπεία τους και όχι όλοι.  ΠΗΓΗ


Συνειδητή η απόφαση των Συριζαίων να μετατρέψουν την Ελλάδα σε απέραντη αποθήκη ψυχών

Σταύρος Λυγερός: «Δεν πρόκειται για προσωπικές ιδεοληψίες, αλλά για συνειδητή απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ η μεταναστευτική πολιτική του»
Κάθε ημέρα που περνά γίνεται ολοένα και περισσότερο φανερή η προσπάθεια της κυβέρνησης να μετατρέψει την Χώρα σε μια απέραντη αποθήκη ψυχών, έχοντας μάλιστα σ’ αυτή την απόφαση της και την συγκατάθεση της υπόλοιπης μνημονιακής αντιπολίτευσης του «συνταγματικού τόξου». Ένας από τους πλέον έγκυρους πολιτικούς αναλυτές, ο Σταύρος Λυγερός, γράφει για το καυτό θέμα των προσφυγών, μεταξύ άλλων, και τα εξής:...>>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Βόλο για τη λαθρομετανάστευση

Άλλη μια μεγάλη πολιτική εκδήλωση με ισχυρή παρουσία της τοπικής κοινωνίας του Βόλου και της ευρύτερης Μαγνησίας διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο Βόλο με κεντρικούς ομιλητές τον Συναγωνιστή Χρήστο Νάκο και τον βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο, καθώς καινούργια πρόσωπα πλαισιώνουν συνεχώς την Τ.Ο Μαγνησίας....>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποδοκιμασίες κατά Σουλτς από τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και τα ευρωπαϊκά εθνικά κόμματα: Άγριο κράξιμο και ρυθμικά “shame on you” - ΒΙΝΤΕΟ

Οι ψεύτες εκχώρησαν Εθνική Κυριαρχία - Γενικός Γραμματέας ΝΑΤΟ: Θα επιχειρούμε σε ελληνικά χωρικά ύδατα! 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Καμμένος με ομιλίες του στη Βουλή βεβαίωνε το Σώμα ότι οι νατοϊκοί εισβολείς θα επιχειρούν μονάχα σε διεθνή χωρικά ύδατα και όχι σε ελληνικά. Την ίδια διαβεβαίωση είχε παράσχει και η κυβερνητική εκπρόσωπος σε ενημέρωσή της προς του συντάκτες, ενώ όπως ανέφερε ο τύπος, ο Τσίπρας είχε θέσει το ζήτημα σε υψηλούς τόνους μέχρι και στη Μέρκελ. Αυτά ανέφεραν οι πολιτικοί ταγοί της χώρας και αναπαρήγαγαν τα μέσα «ενημέρωσης».
Σας παραθέτουμε σχετικό βίντεο:
Τελικώς, οι κυβερνώντες αποδεικνύονται για άλλη μία φορά ψεύτες και δημαγωγοί, αφού αποδεικνύεται ότι είχαν εξαρχής συμφωνήσει την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και απλώς λέγαν ψέμματα για να μην φάνε λεμονόκουπες.
Όπως, λοιπόν, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, «η Συμμαχία επεκτείνει την αποστολή της στο Αιγαίο» και «θα επιχειρεί πλέον σε ελληνικά και τουρκικά χωρικά ύδατα».
Ξαναρωτάμε, λοιπόν, υπό το φως των νέων «αρμοδιοτήτων» της «συμμαχικής» ναυτικής δύναμηςΠότε ενέκρινε το Ελληνικό Κοινοβούλιο την παρουσία και δράση ξένων πολεμικών πλοίων εντός της Ελληνικής Επικράτειας; ΠΗΓΗ

Παράσημο για την Χρυσή Αυγή: Κλάμα από το τουρκικό κόμμα για την παρέμβαση των Ελλήνων Εθνικιστών στην τουρκοσύναξη στο Ευρωκοινοβούλιο

Στην δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο αναφέρθηκε το τουρκοκόμμα DEB με δελτίο τύπου, το οποίο αποτελεί παράσημο για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Θυμίζουμε ότι στο Ευρωκοινοβούλιο είχε προγραμματιστεί εκδήλωση με διοργανωτή τον γνωστό ανθέλληνα ευρωβουλευτή Csaba Sogor και συμμετοχή τουρκοσυλλόγων, συναδέλφων ευρωβουλευτών της νουδούλας και άλλων ανθελλήνων, με κύριο σκοπούμενο την ανάδειξη των «προβλημάτων» της «τουρκικής μειονότητας».Θυμίζουμε τι έγινε:...>>>> ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρήστος Παππάς και Αντώνης Γρέγος για την αναγκαιότητα της διαφύλαξης της Εθνικής Παιδείας - 2 BINTEO

Η ΕΡΤ, το «προσφυγικό» και η κυβερνητική προπαγάνδα

Δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο το γεγονός ότι ακόμη και η ΕΡΤ συμμετέχει στην επιχείρηση παραπληροφόρησης γύρω από το λεγόμενο προσφυγικό ζήτημα. Μετά τις απαράδεκτες προσωπικές τοποθετήσεις κάποιου παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων, ο οποίος επί της ουσίας επιτέθηκε (!) στις τοπικές κοινωνίες που αντιδρούν στην δημιουργία hot spots στην περιοχή τους, τώρα έρχεται μια άλλου είδους επικοινωνιακή προπαγάνδα επί του συγκεκριμένου θέματος. Να τι γράφει για το ζήτημα αυτό ημερήσιο καθεστωτικό έντυπο:...>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Όποιοι θέλουν να φυλάξουν τα σύνορά τους, βρίσκουν τρόπο: Τα σκόπια δέχονται «πρόσφυγες» μόνο από εμπόλεμες περιοχές


Σύμφωνα με το Associated Press, οι Σκοπιανοί άλλαξαν ρότα και στην περίπτωση των προερχομένων από την Συρία και το Ιράκ. Έτσι, έχουν χωρίσει τις εμπόλεμες από μη εμπόλεμες περιοχές των δύο χωρών και δέχονται μόνο όσους προέρχονται από τις πρώτες.
Παραδείγματος χάριν, οι προερχόμενοι από το Χαλέπι μπορούν να περάσουν τα σύνορα, αλλά όχι και οι προερχόμενοι από την Δαμασκό ή την Βαγδάτη, ώστε να μειωθούν ακόμα περισσότερο οι ροές.
Αυτό σημαίνει, ότι όσες χώρες ενδιαφέρονται πραγματικά να φυλάξουν τα σύνορά τους, βρίσκουν τρόπους και το κατορθώνουν.
Ενώ οι συριζοψεκασμένοι -με την συναίνεση και των υπολοίπων του… αντιρατσιστικού τόξου- «δέκα ημέρες κοσκινίζουν»!  ΠΗΓΗ

Οι κρατικοδίαιτοι ΚΚ€δες τρέμουν την απήχηση της Χρυσής Αυγής στον αγροτικό κόσμο

Με το γνωστό απύθμενο θράσος, την ανάλογη αναίδεια και την επίδειξη πολιτικού παχυδερμισμού και αναισθησίας, οι μαγαζάτορες του χρεωκοπημένου ιδεολογικά και παροπλισμένου πολιτικά Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) στην πρόσφατη «Ανακοίνωση - Απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τις τρέχουσες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις», αναφέρουν τα εξής, σ΄ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
«Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η παρέμβαση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στους αγρότες, αρκετές φορές κρύβοντας ακόμα και την πραγματική πολιτική της ταυτότητα, προκειμένου να επηρεάσει, να εξαπατήσει ευκολότερα δυνάμεις που εκλογικά ακολούθησαν τη ΝΔ.
Το κάλπικο σύνθημα της Χρυσής Αυγής για την «εθνική παραγωγή» και την «προτεραιότητα της πρωτογενούς παραγωγής» - για να κολακέψει και να προσεταιριστεί τους αγρότες - κρύβει ότι οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας καταστρέφονται εξαιτίας πρώτ' απ' όλα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και της αδύναμης και ανισόμετρης θέσης της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά δεν απορρίπτει την ΕΕ, αλλά επιζητεί «βελτίωση» της θέσης του ελληνικού κεφαλαίου σε αυτήν. Καλλιεργεί το μίσος προς τους άλλους λαούς, τα θύματα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, των ιμπεριαλιστικών πολέμων, τους πρόσφυγες και μετανάστες, αξιοποιώντας τις συνέπειες από τη διογκούμενη εισροή και τον εγκλωβισμό προσφύγων στη χώρα».
Να υπενθυμίσουμε, λοιπόν, στα θρασίμια του ΚΚΕ ότι αυτοί ήταν που «πούλησαν» εξαρχής τον αγώνα των αγροτών, ερχόμενοι σε συνδιαλλαγή με τον Τσίπρα. Πάντοτε το ΚΚΕ δρούσε ως απορροφητήρας των «κραδασμών» που θα έφερναν τυχόν «ανεξέλεγκτες» αντιδράσεις εργαζομένων. Αυτή την φορά ήταν η σειρά των αγροτών.
Ποιος δεν θυμάται την, κατόπιν κεντρικής συμφωνίας με τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ, συμβολική παρουσία των μόλις είκοσι τρακτέρ στο Σύνταγμα; 'Η το μπουκάλι με το τσίπουρο που έδωσε ο «ασυμβίβαστος» και «επαναστάτης» Μπούτας (το κομματόσκυλο του ΚΚΕ) στον Τσίπρα, σηματοδοτώντας έτσι με νόημα το ξεπούλημα των αγροτικών κινητοποιήσεων;
Το ποιος πολιτικός φορέας, λοιπόν, χρησιμοποιεί κάθε είδους «κάλπικο σύνθημα» το γνωρίζει πολύ καλά ο Ελληνικός Λαός, οι πολιτικοί απατεώνες και «φραγκοφονιάδες» του ΚΚΕ χρησιμοποιούν το κομματικό τους μαγαζάκι για να κάνουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με την εκάστοτε εξουσία ενός συστήματος που τους δημιούργησε και τους συντηρεί επί μακρόν.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Θέατρο παραλόγου η Σύνοδος Κορυφής – Παραμένουν κλειστά τα σύνορα μέχρι νεωτέρας

Αργά το βράδυ βγήκε τελικά η απόφαση της Συνόδου Κορυφής για το λεγόμενο «προσφυγικό» και σκιαγραφεί την αποφασιστικότητα των ευρωπαίων «εταίρων» να το... σκεφτούν.
Ο «γόρδιος δεσμός» της χθεσινής Συνόδου περιελάμβανε ένα ελληνικό πολιτικό σύστημα που φυλλορροεί προς τη Χρυσή Αυγή και την ταυτόχρονη ανησυχία άλλων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα της ευρωπαϊκής αφυπνίσεως.Αξίζει να σημειωθεί πως αν το πολιτικό σύστημα έδειχνε μετατόπιση ψηφοφόρων προς τον... Κούλη δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Κοινώς, οι ευρωπαϊκές χώρες που πιέζονται από την βούληση των Λαών τους για επιβίωση δεν θα μπορούσαν να διατηρήσουν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Ταυτοχρόνως, όμως, με την Χρυσή Αυγή στην ευρωπαϊκή πρωτοπορία της εθνικιστικής αναγεννήσεως της Ευρώπης δεν θα μπορούσαν να πουν ανοιχτά ότι κάνουν την Ελλάδα μία αποθήκη λαθρομεταναστών.
Από την άλλη μεριά ο Νταβούτογλου διευκόλυνε την... μη λήψη αποφάσεως προβάλλοντας νέα παράλογα αιτήματα. Συγκεκριμένα, ο τούρκος πρωθυπουργός ζήτησε δεκάδες δισ. ευρώ επιπλέον χρηματοδότησης, άνοιγμα κεφαλαίων για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας και ένα πρόγραμμα... ανταλλαγής προσφύγων, το οποίο προβλέπει ότι θα εφαρμόσει την Συμφωνία Επανεισδοχής του 2002, την οποία μέχρι τώρα επιδεικτικά αγνοούσε, στέλνοντας παράλληλα τον ίδιο αριθμό  λαθρομεταναστών πίσω στην Ευρώπη.
Έτσι αποφασίστηκε η... μετάθεση της κρίσιμης αποφάσεως για την επόμενη Σύνοδο Κορυφής, όπως είχε γίνει και προ ενός μηνός. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα κομματικά μέσα του Σύριζα, όπως η «Αυγή» και η ΕΡΤ, θα μπορούν να μιλάνε για «νίκη» και να πανηγυρίζουν ότι «δεν έκλεισαν τα σύνορα», αλλά τα σύνορα θα παραμένουν κλειστά. Από την άλλη πλευρά οι «εταίροι» θα πανηγυρίζουν για τη συνέχιση της πολιτικής που καθιστά την Ελλάδα σε ένα de facto parking λαθρομεταναστών.
Ενδιαμέσως, όσο οι «ευρωπαίοι» το... σκέφτονται, η Ελλάδα θα γεμίσει με λαθρομετανάστες και Hot Spot και θα συνεχιστεί η κλιμάκωση της απελπισίας του Ελληνικού Λαού.  ΠΗΓΗ


Η κορύφωση της δημοσιογραφικής καριέρας του Χατζηνικολάου: Η συνέντευξη με τον Λεβέντη

Μια μεγάλη δημοσιογραφική καριέρα που ξεκίνησε προ 30ετίας περίπου, του Νικολάκη Χατζηνικολέτου, έφτασε χθες το βράδυ στην… κορύφωσή της, με την συνέντευξη Λεβέντη.
Που αν έλεγες σε κανά καφενείο πριν από 2-3 χρόνια ότι θα έμπαινε στα… σαλόνια των καναλιών ως αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος, θα σε κερνάγανε… λουκούμι – με μπόλικη… λουκουμόσκονη. Αν δε έλεγες το ίδιο και πριν από μια εικοσαετία, δεν το γλίτωνες το «φατούρο» (ομαδικό καρπάζωμα) με τίποτα!
Επί της ουσίας, ο άλλοτε γραφικός (με τους φραπέδες που έπινε κάθε βράδυ ζωντανά στο κανάλι 67 και με τις πίτσες που τον φίλευε ο άλλοτε «κόκκινος Πάνος» Παναγιωτόπουλος στον ΑΝΤ 1) και σήμερα… περιζήτητος πρόεδρος Βασίλης, εκτός από αγαπημένος των Αλαφούζων (ΣΚΑΪ) που ήταν μέχρι τώρα, έγινε και… λατρεμένος των Βαρδινογιάννηδων (STAR) – παρότι σε παλαιότερες εποχές τους περνούσε γενεές δεκατέσσερις, στις μεταμεσονύκτιες εκπομπές του. Βλέπετε, τα μεγάλα αφεντικά της ελληνικής διαπλοκής, ξέρουν και να συγχωρούν, αν αυτό είναι απαραίτητο για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους…
Α, τι είπε ο πρόεδρας; Επανέλαβε για 1.678η φορά (δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να κάνω και λάθος στο μέτρημα…) την πρότασή του για «οικουμενική» κυβέρνηση – έχει «κολλήσει η βελόνα»… ΠΗΓΗ  Και εις άλλα με υγεία!


Νέα συνδικαλιστική κίνηση Εθνικιστών εργαζομένων στην ΔΕΗ
Έπειτα από μεγάλες προσπάθειες και σε πείσμα όσων με κάθε τρόπο επιχείρησαν να μας εμποδίσουν, η Δύναμη Εργαζομένων ΔΕΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την κάθοδο της στις εκλογές της Πέμπτης 10/3 στον αντίστοιχο συνδικαλιστικό φορέα της ΔΕΗ.
Η διείσδυση και συνδικαλιστική εκπροσώπηση των εθνικιστών και πατριωτών εργαζομένων και σε αυτό τον τομέα είναι λοιπόν γεγονός και αυτό ανεξαρτήτως αποτελέσματος αποτελεί από μόνο του μία νέα μεγάλη νίκη των Ελλήνων εργαζομένων.
Η παράταξη μας υπόσχεται πως θα τιμήσει μέχρι κεραίας τις δεσμεύσεις και θέσεις της για εξυγίανση του κλάδου, διαφάνεια, προστασία των κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων και δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ.
Ταυτόχρονα ενημερώνει φίλους και αντιπάλους πως ο δίκαιος συνδικαλιστικός μας αγώνας θα είναι διαρκής και ουσιαστικός και καλεί ταυτόχρονα τους εργαζόμενους του κλάδου μας να πλαισιώσουν και να στηρίξουν την νέα μας προσπάθεια.
Συνάδελφε - συναδέλφισσα δώσε μαζί μας την μάχη για ένα καλύτερο αύριο. Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς!  ΠΗΓΗ

Συνέβη στην Βάρη: πακιστανοί βίασαν και δολοφόνησαν ανήλικο ομοεθνή τους
Δεν σταματούν να δείχνουν το μεγαλείο του "πολιτισμού" τους οι λαθρομετανάστες, μιας και όπου και αν κάνουν αισθητή την παρουσία τους, εξωφρενικές εγκληματικές ενέργειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Έτσι, με ακόμη ένα περιστατικό ωμής βίας και ανωμαλίας ήρθαν αντιμέτωποι αστυνομικοί και τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ. Συγκεκριμένα, αργά χθες το βρέθηκε νεκρός 15χρονος πακιστανός, σε οικία, στην οδό Ιθάκης, στη Βάρη. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για τον νεκρό ανήλικο από το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που πήγε στο σημείο μετά από τηλεφώνημα φίλου του 15χρονου.
Εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είναι τρεις πακιστανοί, οι οποίοι φέρονται να είχαν ασελγήσει σε βάρος του ανηλίκου. Η αστυνομία ήδη προχώρησε σε συλλήψεις των τριών Πακιστανών, ενώ αναμένεται η νεκροψία του εκλιπόντος 15χρονου.
Η είδηση αυτή θα έπρεπε να είναι το τέλος στην τρισάθλια προπαγάνδα των διάφορων ψευτοανθρωπιστών περί αποδοχής της διαφορετικότητας και του πολυπολιτισμού, αλλά κανένα διαπλεκόμενο ΜΜΕ δεν θα την προβάλλει.
Οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται παράνομα στην πατρίδα μας δεν σέβονται τους ομοεθνείς τους, ας μην είμαστε λοιπόν ονειροπόλοι περιμένοντας να σεβαστούν την δική μας πατρίδα και τους Έλληνες. ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΙΣΧΡΟ ΘΡΑΣΟΣ: Τολμούν και μιλούν οι σκευωροί για “ανεξαρτησία της δικαιοσύνης”!


Κραυγή αγωνίας από τους μικροομολογιούχους: Μας τελείωσε ο Βενιζέλος!

Οι μικροομολογιούχοι αποτελούν μια κατηγορία συμπατριωτών μας, η οποία κυριολεκτικά καταστράφηκε από την εφαρμογή των Μνημονίων και τις πρωτοβουλίες του ανεκδιήγητου Βαγγέλη Βενιζέλου. Χαρακτηριστικά της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται είναι τα όσα γράφει επί του θέματος η εφημερίδα «Δημοκρατία» η οποία με τίτλο «Στατιστικά - φρίκη! Με προβλήματα υγείας το 42% των μικροομολογιούχων!» και υπότιτλο «Το 10% με σωματική αναπηρία και το 8% με ψυχική νόσο!» αναφέρει τα εξής: «Πεθαίνουμε καθημερινά και εμείς και οι οικογένειές μας. Μας αρρώστησε ο Βενιζέλος, μας στέρησε, εκτός από τις περιουσίες μας, την αξιοπρέπεια και την υγεία μας”. Δριμύ “κατηγορώ” εξαπολύει μέσω της “Δημοκρατίας” ο πρόεδρος των ομολογιούχων Γιάννης Μαρινόπουλος. Σε περίπου μία εβδομάδα είναι η «μαύρη» επέτειος των τεσσάρων χρόνων από τον Μάρτιο του 2012, όταν πραγματοποιήθηκε το “κούρεμα” του PSI, που κατέστρεψε 15.000 ελληνικές οικογένειες, οι οποίες είδαν εν μια νυκτί τους κόπους μιας ζωής να γίνονται καπνός. “Από την ημέρα του “κουρέματος” και μετά, με βάση στατιστικά στοιχεία που διατηρούμε, πάνω από το 42% των ομολογιούχων έχει παρουσιάσει προβλήματα υγείας. Ειδικότερα, το 10% εξ αυτών ταλαιπωρείται από κάποιου είδους σωματική αναπηρία και το 8% δηλώνει ότι πλέον πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια. Η κατάθλιψη και τα ψυχολογικά προβλήματα έπληξαν πολλούς μικροομολογιούχους, που δεν μπόρεσαν ποτέ να συνέλθουν από το σοκ του “κουρέματος” αναφέρει στη “Δημοκρατία” ο κ. Μαρινόπουλος.
Σήμερα, ένας στους τρεις (33%) χρωστά σε τράπεζες και στο Δημόσιο, και δηλώνει απόλυτη αδυναμία να ανταποκριθεί. “Το τραγικό στην όλη κατάσταση είναι ότι πρόκειται για ανθρώπους που εμπιστεύθηκαν τις τράπεζες και το ελληνικό κράτος, έχασαν ό,τι είχαν και πλέον βρέθηκαν και να χρωστούν!
Έχουμε σε τέσσερα χρόνια 17 αυτοκτονίες και φοβόμαστε ότι, όσο οι κυβερνήσεις δεν αποκαθιστούν την αδικία, θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα” περιγράφει ο αντιπρόεδρος των μικροομολογιούχων Γιάννης Τσολιάς. Σύμφωνα με τα στοιχεία των ομολογιούχων, το 56% έχει πάνω από δύο παιδιά και το 63% τα στηρίζει οικονομικά, καθώς είτε είναι άνεργα είτε σπουδάζουν (34%). Ο μέσος όρος ηλικίας των μικροομολογιούχων είναι τα 61 έτη, ενώ το 56% των φυσικών προσώπων που δάνεισαν με τις οικονομίες τους το ελληνικό κράτος ζει στην Αθήνα».
Και όμως, ο φυσικός και ηθικός αυτουργός της καταστροφής αυτών των ανθρώπων, όχι μόνο μένει ατιμώρητος γι αυτά που διέπραξε, αλλά πολύ χειρότερα, σε μια επίδειξη απύθμενου θράσους, ζητάει να του κάνουν και άγαλμα (!) για τα «κατορθώματά» του, αποδεικνύοντας ότι ο όρος παχύδερμο είναι πολλαπλώς χειρότερος όταν έχει ηθικό και πολιτικό περιεχόμενο. Ο Βενιζέλος, ένας από τους στυλοβάτες του «συνταγματικού τόξου», συνεχίζει να κουνά επιδεικτικά το δάχτυλό του, ενώ την ίδια ώρα τα θύματα του υποφέρουν στον μέγιστο βαθμόΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΟ Τρίμης προτείνει να παίρνουν οι “αλληλέγγυοι” τους “πρόσφυγες” στα σπίτια τους - Ας κάνει την αρχή


Ο γνωστός εθνομηδενιστής και “γλείφτης” του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τρίμης, σε άρθρο του με τον προτρεπτικό τίτλο “Να τους πάρουμε σπίτια μας” δίνει ένα ακόμη δείγμα της κατάντιας της εγχώριας δημοσιογραφίας.
Παρόλα αυτά, έχουν ενδιαφέρον τα όσα στις δύο τελευταίες παραγράφους του άρθρου του παραθέτει ο ανθέλληνας δημοσιογράφος. “Θέλω να πω πως θα επιθυμούσα να υποχρεωθούν όλα τα ΜΜΕ να παροτρύνουν τους πολίτες να βοηθούν τους πρόσφυγες και να συγχαίρουν τις συλλογικές και ατομικές πρωτοβουλίες, παρά να διαφημίζουν τις ξενοφοβικές αντιδράσεις κάποιων ''αγανακτισμένων κατοίκων'' που βλέπουν δήθεν τη ζωή τους να απειλείται και το DNA της φυλής να κινδυνεύει, αν επιχειρήσουμε να διασώσουμε μια οικογένεια από τη Συρία και της προσφέρουμε ζεστασιά, ένα στρώμα και λίγο φαΐ. Νομίζω ότι για να νικήσουμε τα ξενοφοβικά πρωτόγονα ένστικτά μας, την όποια υποκρισία και κυρίως να αφοπλίσουμε τους επαγγελματίες ρατσιστές υπερπατριώτες, την καλύτερη απάντηση μας δίνει με το παράδειγμά της η βουλευτής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, χωρίς δελτία Τύπου και κάμερες, φιλοξενεί σπίτι της μια πενταμελή οικογένεια προσφύγων. Είμαι βέβαιος ότι με τη διάδοση αυτών των πρωτοβουλιών κλείνουν ένα ένα τα στόματα των ναζί και των λοιπών τεράτων που σε όλη την Ευρώπη σηκώνουν πολιτικά κεφάλι και ειρωνεύονται την αλληλεγγύη, τον πολιτισμό, τη δημοκρατία και τον ανθρωπισμό, με το περίφημο κουτοπόνηρο σλόγκαν τους ''να τους πάρετε στα σπίτια σας''.”
Αλήθεια, σε ποια περιοχή ζει ο Τρίμης, ο οποίος με απύθμενο θράσος λέει για “τις ξενοφοβικές αντιδράσεις κάποιων ''αγανακτισμένων κατοίκων'' που βλέπουν δήθεν τη ζωή τους να απειλείται”; Προφανώς και δεν ζει στις υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου της Αθήνας. Πάντως, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ, με την πρόταση που κάνει να πάρουν στα σπίτια τους τους “πρόσφυγες” όλοι αυτοί που παριστάνουν τους “αλληλέγγυους” και τους “πονόψυχους” εκ του ασφαλούς. Το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι “αντιρατσιστές” θα... λούζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα τον Τρίμη για την φαεινή αυτή ιδέα, καθώς ξέρουν να παριστάνουν τους “ανθρωπιστές” με τα βάσανα και την ταλαιπωρία των υπολοίπων Ελλήνων, δίνει στο όλο θέμα και ολίγον κωμικές διαστάσεις.
Άκου, λέει, “Να τους πάρουμε στα σπίτια μας”... Περιμένουμε, λοιπόν, από τον αντιπαθέστατο Τρίμη να πάρει την πρωτοβουλία και να φιλοξενήσει στο δικό του σπίτι και 5 και 10 “πρόσφυγες”. Ικανοποιώντας, μάλιστα, όλες τους τις επιθυμίες. Όταν (και αν...) το κάνει, τότε τα ξαναλέμε. Και ταυτόχρονα ας απευθυνθεί στα υπόλοιπα “μικρόβια” του αλήστου μνήμης “Ιού” (ό,τι χειρότερο, ελεεινό και τρισάθλιο στον χώρο της εθνομηδενιστικής δημοσιογραφίας), καθώς και σ' άλλους “αντιρατσιστές”, και να τους πείσει κι αυτούς να κάνουν την συμβίωση με τους πολυαγαπημένους τους “πρόσφυγες” μια... ευτυχισμένη πραγματικότητα.
Αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τέτοιου είδους “ατάκες” λέγονται προς χάριν εντυπωσιασμού και μόνον, για να παριστάνουν τους “τζάμπα μάγκες” διάφορα εγχώρια “νούμερα”...  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 594971533494986075

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item