Widgets

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο νομός Κιλκίς - Ατέλειωτα τα καραβάνια των απρόσκλητων λαθροεισβολέων


Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τίθεται ο νομός Κιλκίς, λόγω του μεγάλου αριθμού προσφύγων, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αναφέρει το ΣΚΑΪ.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δήλωσε πως στην Ειδομένη βρίσκονται ήδη συγκεντρωμένοι περίπου 13.000 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ στο σύνολο του νομού Κιλκίς ο αριθμός φτάνει στους 20.000, με τις νομαρχιακές υπηρεσίες να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τόσων πολλών ανθρώπων.

«Δεν μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος μόνοι μας», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας, τη στιγμή που περίπου 1.600 άτομα μόνο στην Ειδομένη υπολογίζεται ότι δεν έχουν καν κάποιο αντίσκηνο για να μη διανυκτερεύουν στην ύπαιθρο.

Τα περιστατικά παιδιών και ενηλίκων που με κρούσματα γρίπης ή άλλων ασθενειών αυξάνονται, λόγω της κακουχίας, και παρά τις προσπάθειες μη κυβερνητικών οργανώσεων υπάρχει κίνδυνος επιδημιών στους καταυλισμούς.

Οι συνθήκες υγιεινής είναι κακές, καθώς οι υποδομές στο κέντρο φιλοξενίας στην Ειδομένη είχαν σχεδιαστεί για την υποδοχή λιγότερων από 2.000 ανθρώπων.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δήλωσε πως με την κήρυξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης θα είναι δυνατό να επιταχυνθούν οι διαδικασίες τροφοδοσίας της Ειδομένης με αντίσκηνα, τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης.

Στον Κόκκαλη η ανάθεση για την στέγαση των λαθρομεταναστών: Κουζίνα, καθιστικό και κλιματισμό θα έχουν τα... διαμερίσματα

Στον Κόκκαλη η ανάθεση για την στέγαση των λαθρομεταναστών: Κουζίνα, καθιστικό και κλιματισμό θα έχουν τα... διαμερίσματα

Πριν από ακριβώς ένα μήνα η Χρυσή Αυγή έφερε στη Βουλή με ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό ένα μείζον ζήτημα με ένα φωτογραφικό διαγωνισμό που διήρκεσε 9 μόνο ώρες και αφορούσε την στέγαση των λαθρομεταναστών.

Θυμίζουμε σχετικά, αναδημοσιεύοντας το σύνολο της σχετικής αναρτήσεως της ιστοσελίδας μας:

Ο θίασος Τσίπρα-Καμμένου τα δίνει όλα στους λαθρομετανάστες και καταστρέφει τον Ελληνικό λαό.

Την 1η Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στην Διαύγεια απόφαση του υπουργού Σπίρτζη για την σπατάλη 14.145.000 ευρώ για την κατασκευή οικίσκων για λαθρομετανάστες. Ο ίδιος υπουργός πριν λίγες μέρες αύξησε τα εισιτήρια των ΜΜΜ για να εξοικονομήσει πόρους για το Δημόσιο. Παίρνουν τα λεφτά από τους φτωχούς Έλληνες και τα χαρίζουν σε λαθρομετανάστες.

Ο εν λόγω άθλιος διαγωνισμός ήταν 100% στημένος και φωτογραφικός

Ξεκίνησε το πρωί της 2ας Φεβρουαρίου στις 9πμ και ολοκληρώθηκε το ίδιο απόγευμα στις 5μμ. Τα αίσχη των συριζαίων και των καμμένων ξεπερνούν τις λαμογιές της Νδ-Πασόκ α.ε.

Ιδού το έγγραφο της ντροπής:


Το ζήτημα έφερε άμεσα στη βουλή η Χρυσή Αυγή με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής μας Ηλίας Κασιδιάρης:

"ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Σκανδαλώδης φωτογραφικός διαγωνισμός και σπατάλη 14.145.000 ευρώ για στέγαση λαθρομεταναστών

Την 1η Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στη Διαύγεια η Απόφαση με ΑΔΑ: 9ΥΝΩ46530Ξ-Φ4Ζ, με βάση την οποία θα κατασπαταληθεί το αστρονομικό ποσό των 14.145.000 ευρώ για την στέγαση λαθρομεταναστών, την ώρα που ο Ελληνικός λαός ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Η εν λόγω σκανδαλώδης απόφαση υποκρύπτει βρώμικες δοσοληψίες της κυβέρνησης, καθώς η ημερομηνία έναρξης και η ώρα υποβολής προσφορών είναι η 2/2/16 - 08:00 και η καταληκτική ημερομηνία και ώρα είναι η 2/2/16 - 17:00.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:

1) Ποια εταιρεία ανέλαβε το έργο; Ποιος πληρώνει το αστρονομικό κόστος των 14.145.000 ευρώ, την στιγμή που το Ελληνικό Δημόσιο αναζητά εναγωνίως έσοδα;

2) Πότε πρόλαβαν οι αρμόδιοι φορείς να αξιολογήσουν τους σχετικούς φακέλους (αν πρόλαβαν να κατατεθούν άλλοι φάκελοι) στο χρονικό όριο των 9 μόλις ωρών που διήρκεσε ο φωτογραφικός διαγωνισμός; Με ποιο δικαίωμα το κράτος σπαταλά το αστρονομικό ποσό των 14.145.000 ευρώ για την στέγαση ανθρώπων που εισήλθαν στη χώρα παράνομα, την ώρα που ο Ελληνικός λαός πένεται;"

Τελικώς, η απάντηση δεν ήρθε από τον αρμόδιο υπουργό, αλλά από τα σχετικά δελτία τύπου των εταιρειών που πήραν τη «χρυσή» μπίζνα. Η δουλειά, λοιπόν, πήγε στον «γιο του Πέτρου», όπως έλεγε κάποτε ο Φλωράκης, αναφερόμενος στον Σωκράτη Κόκκαλη και την εταιρεία Intrakat.

Ας αφήσουμε, όμως, το δελτίο τύπου της εταιρείας να... μιλήσει από μόνο του, προκειμένου να αντιληφθούμε τις παροχές της κυβέρνησεως προς τους λαθρομετανάστες την ίδια ώρα που υπερφορολογεί τους Έλληνες, οδηγώντας τους στο δρόμο ως άστεγους ή στην αυτοκτονία.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό δελτίο τύπου:

«Την 1η Φεβρουαρίου 2016 η εταιρεία μας "INTRAKAT Α.Ε." έλαβε μέρος στο Διαγωνισμό που προκήρυξε η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ του Υπουργείου Υποδομών και Δικτύων.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη νομοθεσία περί Δημοσίων Συμβάσεων με τη μορφή του ηλεκτρονικού διαγωνισμού με διαπραγμάτευση μέσω πρόσκλησης προμηθευτών "για την Προμήθεια 1.150 ενιαία μεταφερόμενων οικίσκων, τύπου container" και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά οικίσκο.

Σύμφωνα με την διαδικασία αυτή, η Αναθέτουσα ΔΑΕΦΚ ενημέρωσε μέσω του μητρώου των εγγεγραμμένων εταιρειών την εταιρεία μας και κάλεσε για συμμετοχή σε ηλεκτρονικό διαγωνισμό με πρόσκληση τους οκτώ μεγαλύτερους κατασκευαστές - προμηθευτές με επαρκή εμπειρία σε κατασκευή και προμήθεια οικίσκων για κάλυψη έκτακτων και μη αναγκών (προμηθευτές Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών κλπ.).

Η εταιρεία μας συμμετείχε μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής σε τρεις συνεχείς γύρους ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης υποβάλλοντας εκπτώσεις επί τη αρχικής τιμής ακολουθώντας απολύτως νόμιμες διαδικασίες προμηθειών δημοσίου συμφέροντος, με διαφάνεια και σε συνθήκες απόλυτα ανοιχτού ανταγωνισμού.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της τελικής φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας η Αναθέτουσα Αρχή αρμοδίως μας ενημέρωσε ότι η Εταιρεία μας αναδείχθηκε από τη Διαδικασία Προσωρινός Ανάδοχος, σε τμήμα του Διαγωνισμού για την προμήθεια 359 οικίσκων.

Σε συνέχεια των επίσημων ανακοινώσεων, κυκλοφόρησαν σε μερίδα των Μ.Μ.Ε παντελώς ανυπόστατες αναφορές περί απευθείας αναθέσεων καθώς και συγκρίσεις με τιμές άλλων μεταλλικών οικίσκων ελαφρού τύπου, που δεν έχουν καμία σχέση με τις ειδικές προδιαγραφές του Διαγωνισμού, δηλαδή πλήρη εξοπλισμό (κουζίνα, καθιστικό, λουτρό, κλιματισμό) και έτοιμοι προς χρήση χωρίς καμία προσθήκη, ώστε να μπορούν να φιλοξενούνται επαρκώς 8 άτομα.

Η εσκεμμένη σύνδεση των όποιων σεναρίων παραπληροφόρησης με την εταιρεία ή το πρόσωπο του ιδρυτή της κ. Σωκράτη Κόκκαλη αποτελεί κακόβουλη πράξη και η εταιρεία μας επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματος κατά οποιουδήποτε φυσικού η νομικού προσώπου που δημιουργεί, διαδίδει ή αναπαράγει τέτοιου είδους σενάρια.» www.xryshaygh.com

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Ενοίκιο, κοινόχρηστα, τρόφιμα και περίθαλψη όλα πληρωμένα για τους λαθρομετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ


Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Ενοίκιο, κοινόχρηστα, τρόφιμα και περίθαλψη όλα πληρωμένα για τους λαθρομετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν τα όσα ακούστηκαν, με αποδείξεις και τεκμήρια, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 σχετικά με την στέγαση των λαθρομεταναστών. Όπως, λοιπόν, αναφέρθηκε στην εκπομπή, υπάρχουν λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα παραμείνουν στην Ελλάδα για μήνες πριν μετεγκατασταθούν.

Γι’ αυτούς μεριμνούν οι ΜΚΟ, οι οποίες ήδη φροντίζουν να βρουν διαμερίσματα. Είχαμε γράψει, άλλωστε, για την προκλητική αγγελία που είχαν αναρτήσει οι ΜΚΟ για να βρεθούν τα διαμερίσματα.
Μάθαμε, επιπλέον, σήμερα ότι θα επιδοτείται τόσο το ενοίκιο όσων λαθρομεταναστών θα μείνουν σε διαμερίσματα, όσο και το φαγητό, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τα κοινόχρηστα και οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ.

Το συνολικό κόστος της όλης «πρόνοιας» θα ανέλθει στα δέκα χιλιάδες ευρώ το... κεφάλι, την ίδια ώρα που οι Έλληνες λιμοκτονούν!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο: 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 5345078332472980679

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item