Widgets

Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο μετατροπής της Ελλάδας σε χώρο μόνιμης παραμονής των χιλιάδων λαθρομεταναστών


Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα του πώς ολιγομελείς, ακόμη και μονοπρόσωπες, οργανώσεις - “σφραγίδες” θέλουν να κινούν τα νήματα σε σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες αφορούν το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας και του Λαού, είναι και τα όσα αναφέρονται σε κείμενο της εφημερίδας “Το Παρόν”, το οποίο υπό τον τίτλο “Με το παντεσπάνι...” γράφει τα εξής:

Ενδιαφέρουσα η άποψη της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΛΕΔΑ), η οποία σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε “στη μεγάλη υποχώρηση στα δικαιώματα των προσφύγων, στην ακύρωση στην πράξη της Συνθήκης της Γενεύης, στην Ελλάδα ως χώρα υποδοχής αλλά όχι και ως ασφαλής για τους πρόσφυγες χώρα, στη στάση της Ευρώπης και την επόμενη μέρα που ανοίγει μια νέα εποχή για το Προσφυγικό και βρίσκει την Ελλάδα απροετοίμαστη”. Οι θέσεις της ΕΛΕΔΑ παρουσιάστηκαν από τον Κωστή Τσιτσελίκη (πρόεδρο), καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, τον Δημήτρη Χριστόπουλο, αναπληρωτή καθηγητή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, τον Αντρέα Τάκη, επίκουρο καθηγητή στο ΑΠΘ και αντιπρόεδρο της Ένωσης και τον Αντώνη Σπάθη, δικηγόρο, συντονιστή της Ομάδας Θεσσαλονίκης.

Στη συνέντευξη Τύπου σημειώθηκε ότι “η Ελλάδα θα γίνει ξανά χώρα υποδοχής μεταναστών, κάτι όμως για το οποίο δεν δείχνει να είναι έτοιμη, παρά την επιτακτική ανάγκη γι' αυτό. Τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να γίνουν οδηγός για μια μεταναστευτική πολιτική που θα σέβεται και θα εντάσσει”, ενώ ως επιμύθιο υπογραμμίστηκε: “Καμιά δημοκρατία δεν είναι άξια του ονόματός της αν δεν άρει τις συνθήκες που τη χαρακτηρίζουν μη “ασφαλή χώρα” για τους πρόσφυγες και αν δεν διευκολύνει όσους παραμένουν μακρόχρονα στη χώρα να ενταχθούν στην πολιτική της κοινότητα”. Τι δεν καταλαβαίνετε...”.

Το τελείωμα της εφημερίδας, με το χαρακτηριστικό “Τι δεν καταλαβαίνετε” είναι ενδεικτικό της αθεράπευτης νοοτροπίας αυτών των τύπων με τις διεθνιστικές ιδεοληψίες που τους διακατέχουν. Ανάμεσα σ' αυτούς τους τύπους και ο περιβόητος Χριστόπουλος, ο οποίος ουκ ολίγες φορές εκφράζει την “ανησυχία” του και τον “αποτροπιασμό” του για την ρίζωση και την ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Ελληνική Κοινωνία, ακριβώς γιατί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αποτελεί το σοβαρότερο εμπόδιο στα σχέδια αυτού και της παρεούλας του.

Ποια σχέδια; Μα την μετατροπή της Χώρας σ' έναν απέραντο τόπο αρχικά υποδοχής και μετέπειτα μόνιμης διαμονής λαθρομεταναστών, οι οποίοι θα πρέπει “να ενταχθούν στην πολιτική της κοινότητας”. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πολύ καλά “πού το πάνε” τόσο οι συγκεκριμένοι τύποι όσο και ο υπόλοιπος εσμός των εθνομηδενιστών. Μόνο που τις παρωχημένες και επικίνδυνες ψευτοανθρωπιστικές εμμονές τους δεν θα τις υποστούν η Πατρίδα και ο Λαός.

Χρέος κάθε συνειδητοποιημένου Έλληνα είναι η αντίσταση στα σχέδια μετατροπής της Χώρας σε μια απέραντη αποθήκη ψυχών, κάτω από το πρόσχημα μιας δήθεν ένταξης των λαθρομεταναστών και των ελάχιστων πραγματικών προσφύγων που έρχονται εδώ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

www.xryshaygh.com


Σύριζα και Ανέλ προετοιμάζουν την μόνιμη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών με την ένταξη των παιδιών τους στα ελληνικά σχολεία!


Σύριζα και Ανέλ προετοιμάζουν την μόνιμη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών με την ένταξη των παιδιών τους στα ελληνικά σχολεία!

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο το οποίο αν ισχύει αποδεικνύει τα βαθύτερα σχέδια της εγχώριας κυβέρνησης και των λοιπών «αντιρατσιστικών» δυνάμεων γύρω από το θέμα της λαθρομετανάστευσης  και του προσφυγικού, έχει το «Πρώτο Θέμα».

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η εφημερίδα: «Συμμαθητές θα είναι από τον Σεπτέμβριο τα παιδιά των προσφύγων και μεταναστών με όλα τα παιδιά ελληνικών οικογενειών που φοιτούν στα δημόσια σχολεία της χώρας.
Η κυβέρνηση φαίνεται όχι μόνο να μην αντιδρά, αλλά να έχει αποδεχτεί -εάν δεν την προκαλεί κιόλας-τη μοίρα της να φιλοξενήσει για καιρό και να ενσωματώσει τελικά τεράστιες πληθυσμιακές ομάδες προσφύγων, αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά πολλών τοπικών κοινωνιών και αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που θα έχει αυτό μεσομακροπρόθεσμα, με δεδομένη την άρνηση πολλών ευρωπαϊκών κρατών να σηκώσουν το παραμικρό βάρος.

Σπεύδοντας να επεξεργαστεί σχέδιο ακόμη και για την εκπαιδευτική προσαρμογή των προσφυγόπουλων, την ώρα που προσπαθεί να πείσει εταίρους τους να υποδεχθούν κι αυτοί πρόσφυγες, η ελληνική κυβέρνηση δείχνει να εξασθενίζει μόνη της την όποια διαπραγματευτική θέση και να προσφέρεται οικειοθελώς να γίνει μόνιμος τόπος για υπερβολικά μεγάλες μάζες ανθρώπων, που είναι μεν κυνηγημένοι και χρειάζονται θαλπωρή και στήριξη, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν υπερβολικό και ασύμφορο φορτίο για την ευρισκόμενη σε πολλαπλή και βαθιά κρίση Ελλάδα. Σύμφωνα με σχέδιο του υπουργείου Παιδείας, τα παιδιά όσων προσφυγικών οικογενειών και μεταναστών παραμείνουν στην Ελλάδα θα φοιτήσουν στα σχολεία της περιοχής που θα μείνουν και όχι σε ειδικού τύπου σχολεία. Το σχέδιο βασίζεται στις διαδικασίες ένταξης που εφαρμόστηκε τη δεκαετία του ’90 για χιλιάδες παιδιά που προέρχονταν τότε από την Αλβανία.
Το Ελληνικό Σχέδιο Δράσης που αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ» περιλαμβάνει την άμεση δημιουργία τάξεων υποδοχής σε όλα τα hot spots προκειμένου τα παιδιά αυτά, εκτός από την απαραίτητη στέγη και τροφή, να λάβουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να ανταποκριθούν κατά το δυνατόν στο επίπεδο των σχολείων, κυρίως στο θέμα της εκμάθησης των ελληνικών.»

Ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτό το οποίο διαφαίνεται ξεκάθαρα από τα γραφόμενα της εφημερίδας είναι ότι η κυβέρνηση σκοπεύει, πίσω από  το υποτιθέμενο ανθρωπιστικό ενδιαφέρον της για την τύχη των προσφύγων, να κάνει μόνιμη την παρουσία στην Χώρα μας των παράνομα εισερχόμενων σ’ αυτήν, με ουσιαστικό σκοπό την πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας.

Υπάρχει όμως και συνέχεια, στην οποία κεντρικό ρόλο παίζει το εθνομηδενιστικό πολιτικό παχύδερμο Νίκος Φίλης. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι:
«Το Ελληνικό Σχέδιο Δράσης παρουσίασε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στη Σύνοδο των υπουργών Παιδείας στις Βρυξέλλες πριν από μερικές ημέρες. «Η αντίδραση ήταν θετική», λέει στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Φίλης, ο οποίος επισημαίνει ότι η ελληνική εμπειρία στο θέμα της εκπαίδευσης θα αποτελέσει και το παράδειγμα για τις άλλες χώρες. Ο κ. Φίλης ,πάντως, αναφερόμενος στην ελληνική εμπειρία από την ένταξη χιλιάδων μεταναστών κατά την δεκαετία  του ’90, επισήμανε ότι τα παιδιά των προσφύγων οι οποίοι επιθυμούν να παραμείνουν στη χώρα μας μπορούν να εντάσσονται σε τάξεις υποδοχής των δημοσίων σχολείων αρχικά και στη συνέχεια στις τάξεις Ελλήνων μαθητών. Επισήμανε μάλιστα την ανάγκη της ευαισθητοποίησης των τοπικών κοινωνιών –και ιδιαίτερα των εκπαιδευτικών και των γονέων των μαθητών- για τα ζητήματα των προσφύγων και της ένταξής τους στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας. Όσο για την χρηματοδότηση, προβλέπεται ότι θα γίνει μέσω κονδυλίου από το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί στη χώρα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού κύματος. 
Στις Βρυξέλλες ο υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε συνολικά στο προσφυγικό ζήτημα, υποστηρίζοντας ότι «το μείζον αυτό πρόβλημα αφορά όλες τις χώρες της Ε.Ε. και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με βάση εθνικούς εγωισμούς, ξενοφοβία και ρατσιστικές προκαταλήψεις.»

Η ανθελληνική κυβέρνηση, προσηλωμένη στις ιδεοληψίες και τις εμμονές του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης, είναι προφανές ότι θέλει να δημιουργήσει μια τετελεσμένη κατάσταση, μονιμοποιώντας και νομιμοποιώντας την παρουσία των ευρισκόμενων παρανόμως ανθρώπων στη Χώρα μας. Εμμέσως πλην σαφώς, ο εθνομηδενιστής και αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων Φίλης παραδέχεται ότι θα πέσει χρήμα από την Ε.Ε. προκειμένου να μετατραπεί η Ελλάδα σε μόνιμο τόπο διαμονής των προσφύγων και των λαθρομεταναστών.

Πίσω, λοιπόν, από την προπαγανδιστική εκστρατεία της κυβέρνησης και των λοιπών «αντιρατσιστών» υπέρ της ανακούφισης των προσφυγικών ροών, κρύβονται οι αληθινές (όσο και σκοτεινές) προθέσεις τους για την αποεθνικοποίηση του Τόπου και την επέλαση της παγκοσμιοποίησης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

www.xryshaygh.com


Χρυσή Αυγή Κιλκίς: ΌΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας


Χρυσή Αυγή Κιλκίς: ΌΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έπεσε εντελώς έξω στην πρόβλεψη του αριθμού μεταναστών στηνΕιδομένη που ήταν μέχρι τέσσερις  χιλιάδες και έφθασαν το καλοκαίρι τις  δεκατέσσερις, ζητάει από τον κόσμο του Κιλκίς να είναι ήρεμος με την δημιουργία τεσσάρων hotspots: Νεα Καβάλα, Χέρσο, Δροσάτο, Κεντρικό.

Όλα αυτά, είχαν ακουστεί κατά καιρούς ως υποψήφια για να γίνουν κέντρα φιλοξενίας συν ένα ακόμα στρατόπεδο λίγο έξω από το Πολύκαστρο μόλις το αποχαρακτηρίσουν από παραμεθόριο Νομό.

Η αλήθεια τελικά είναι πως ΟΛΑ αυτά αρχής εξ αρχής ήταν στον σχεδιασμό να γίνουν ταυτόχρονα. Η ΜΟΜΑ του Καμμένου φτιάχτηκε για αυτό τον σκοπό, τα στρατόπεδα έκλεισαν επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παλαιότερα για να εφαρμοστεί αυτό το μακροχρόνιο πρόγραμμα. Η απάντηση, του πως είναι δυνατόν μια κυβέρνηση αριστεράς να έχει υπουργό άμυνας έναν τύπο σαν τον Καμμένο απαντήθηκε πιστεύω πλήρως. Καμία κόκκινη γραμμή πλην αυτής που προστατεύει την καρέκλα του υπουργού Καμμένου. 

Η ΝΔ υποκρινόμενη πως δεν πιστεύει το τι γίνεται, είναι πιο ένθερμη υποστηρίκτρια του ΝΑΤΟ και θα έκανε ακριβώς τα ίδια με τα hotspots μιας και δεν θα τολμούσε να πει όχι σε Μέρκελ και Δανειστές. Η Τουρκία, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία δεν είναι εμπόλεμες Ζώνες. Οποιοσδήποτε άλλος προορισμός τους αφαιρεί το δικαίωμα του πρόσφυγα και τους κάνει οικονομικούς μετανάστες. Όπως θα ήταν και οι Έλληνες παλαιότερα εάν αντί για την μητέρα Ελλάδα ή τις όμορες χώρες με τον τόπο ξεριζωμού τους, είχαν αποφασίσει να διασχίσουν δέκα ειρηνικές χώρες και να πάνε στην βόρεια Ευρώπη.

Τέλος με τα παραμύθια του καλοπληρωμένου ψευδοανθρωπισμού. Αυτή η ιδεοληψία, τους καλεί να περάσουν την θάλασσα και να ναυαγήσουν για να γίνουν ναυαγοί που πρέπει να διασωθούν, αυτή η ιδεοληψία πνίγει μικρά παιδιά στην θάλασσα.

Η μοναδική λύση είναι η ξεκάθαρη εθνική θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Απέλαση όλων των παράνομα εισερχομένων αλλοδαπών, για να γίνει γνωστό αυτό σε όσους θέλουν να έρθουν Ελλάδα και να τους αποτρέψει. Να σταματήσουν οι υπηρέτες της Γερμανίας και των ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ να στηρίζουν τους τζιχαντιστές και να δημιουργούν με τις βόμβες τους τα κύματα μεταναστών.

Λέμε ΌΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας. Λέμε όχι στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης! Με την βοήθεια του Θεού θα φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙΛΚΙΣ

www.xryshaygh.com


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 1038425181581670481

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item