Widgets

Ο Θάνατος της Ζωής... Για το Λαό των Φιλοσόφων και των Πολεμιστών


«Το ότι η ποικιλία των ειδών αποτελεί βασικό στοιχείο της ίδιας της παρουσίας της ζωής δεν γίνεται εύκολα κατανοητό από τον άνθρωπο. Το πρόβλημα δεν είναι να διασωθούν μόνο ο ρινόκερως, η τίγρη, ή οι χελώνες που ενδημούν στα Ελληνικά παράλια. Η σιωπηλή εξαφάνιση πολλών ειδών, ακόμη κι αν είναι έντομα ή φυτά, μοιάζει με την καταστροφή σελίδων ενός πανάρχαιου βιβλίου, που δεν έχουν ακόμα διαβαστεί. Την χλωρίδα και την πανίδα ενός τόπου συνδέουν δεσμοί εσωτερικοί...».

Η Κόμη της Βερενίκης – Γιώργος Γραμματικάκης

Το Έθνος και η Φυλή, ως διαχρονική βιολογική δύναμη και αξία, συνιστούν μία ακατάλυτη φυσική και ιστορική πραγματικότητα. Η διατήρηση της Εθνικής και Φυλετικής φυσιογνωμίας, συναντά επιστημονική επιβεβαίωση στον Νόμο της Κληρονομικότητας.

Ο νόμος αυτός αποδεικνύει ότι υφίστανται ομοιότητες μεταξύ ατόμων που ανήκουν στο ίδιο Έθνος και ανομοιότητες μεταξύ ατόμων που ανήκουν σε διαφορετικές εθνοφυλετικές ομάδες. Φυσικά οι ομοιότητες και οι ανομοιότητες δεν εντοπίζονται σε επιφανειακό επίπεδο εξωτερικών-μορφικών χαρακτηριστικών, αλλά είναι ενδότερες, είναι ουσιαστικότερες, εντοπιζόμενες σε επίπεδο αισθητικό, ψυχικό, βιολογικό και διανοητικό. Όσοι επιχειρούν να εξαλείψουν την φυσική πραγματικότητα του Έθνους και της Φυλής, όσοι αποπειρώνται να διαμορφώσουν και να ερμηνεύσουν την ιστορία εκτός και πέρα από τον εθνοφυλετικό παράγοντα, διαπράττουν μέγιστη Ύβρη.

Οι δεσμοί που αποτελούν ένα έθνος είναι πιο ισχυροί από κάθε τι άλλο στην φύση. Η νέα τάξη πραγμάτων δηλητηριάζει αυτούς τους δεσμούς σιωπηλά. Ζούμε σε εποχή που ο πολιτισμός μας καταστρέφεται αργά και βασανιστικά, χιλιάδες λαθρομετανάστες ξεκινούν καθημερινά με μοναδικό προορισμό τη χώρα μας. Η παιδεία και η δημόσια υγεία έχουν καταρρεύσει. Κι όλα αυτά αθόρυβα, εν παρουσία μας.

Το μέλλον της χώρας μας και του λαού της μοιάζει δυσοίωνο και τρομακτικό στα μάτια μας. Δεν τίθεται θέμα φυλετικού μίσους, ή ρατσισμού. Τίθεται θέμα επιβίωσης, όχι μόνο του δικού μας έθνους, αλλά και των υπολοίπων που περνάνε καθημερινά τα σύνορα. Δεν εκμεταλλευόμαστε κανέναν, δε μισούμε κανέναν, σεβόμαστε την φυλετική και εθνική ταυτότητα ενός εκάστου λαού, προασπίζοντας τον Εθνικό του χαρακτήρα. Γι' αυτό δικαίως, δύναται να λεχθεί ότι γνήσιος Ανθρωπισμός είναι μόνο ο Φυλετισμός. Όπως κανείς δεν θα ήθελε να αποδημήσουν οι γονείς του, έτσι θα έπρεπε να νιώθει και για τις ρίζες του.

Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης στα «Πολιτικά»(1280 β, 32-45) αναφέρει ότι «Για να συσταθεί μία Πολιτεία, δεν αρκούν ούτε η επί το αυτό κατοικία, ούτε το να μην αδικούν οι πολίτες ο ένας τον άλλον, ούτε οι εμπορικές σχέσεις. Αυτά είναι απαραίτητα για να υπάρξει η Πολιτεία, αλλά και όταν όλα αυτά υπάρξουν, δεν υπάρχει μία πολιτεία. Πολιτεία είναι λοιπόν η κοινωνική ένωση των συγγενικών ομάδων χάριν τελείου και αυτάρκους βίου...».


Για το Λαό των Φιλοσόφων και των Πολεμιστών


Για το Λαό των Φιλοσόφων και των Πολεμιστών

Ένα αιμάτινο ποτάμι είναι ο Λαός μας στο διάβα των αιώνων και τη ροή αυτού του μεγαλειώδους και τρομερού το δίχως άλλο ποταμού, επιχειρούν να εκτρέψουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι επιβάλλοντας στυγνά τον εποικισμό της Πατρίδος μας από εκατομμύρια εισβολέων.

Κι έγιναν οι πολιτικές ηγεσίες μαρξιστών και φιλελεύθερων, κεντρώων και σοσιαλιστών υπέρ το δέον φιλάνθρωπες και πονόψυχες έναντι του «δράματος» των υποτιθέμενων προσφύγων. Αυτοί οι ίδιοι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί λακέδες που επιβάλλουν με αντεθνικά νομοθετήματα τον μνημονιακό αφανισμό του Ελληνικού Λαού, παριστάνουν σήμερα τους συγκλονισμένους από τα δεινά των «προσφύγων»!

Ξεκάθαρα κίβδηλος ο ανθρωπισμός τους κι επιπλέον εξόχως ρατσιστικός: διότι τούτος έχει συνειδητά αποκλείσει όσους είναι Έλληνες, κάτι που απεδείχθη από το 2010 και μέχρι σήμερα και θα συνεχίσει να αποδεικνύεται και στο μέλλον. Η «δημοκρατική» υποκρισία ξεπερνά κάθε προηγούμενο μιας και τα μισά από εκείνα που πράττει η κυβέρνηση για τους λαθρομετανάστες εάν έπραττε για τους Έλληνες, θα ανακούφιζε εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας. Όμως όχι, κίνητρο της κυβέρνησης δεν είναι η προστασία και φροντίδα του ανθρώπου αλλά το μίσος της για τον Έλληνα!

Ανέκαθεν επιδίωκε μέσω αναπόδεικτων και αντιεπιστημονικών ιστορικών και κοινωνικών θεωριών η Αριστερά να πείσει ότι το Έθνος μας είναι ένα δημιούργημα του 19ου αιώνος. Ακόμη και τη μεγαλειώδη Εθνεγερσία του 1821 επιχείρησαν να προβάλλουν ως εξέγερση κοινωνική με ταξική στόχευση. Ποταμοί μελάνης σπαταλήθηκαν από τις μαρξιστικές γραφίδες προκειμένου να πειστεί ο Έλληνας πως δεν είναι συνέχεια του Μεγάλου Λαού του Παρελθόντος, αλλά ένα χωνευτήρι εθνοτήτων της βαλκανικής. Και αυτό που απέτυχαν να αποδείξουν, επιδιώκουν σήμερα να πετύχουν μέσω της αντιστροφής: αφού ο διεθνισμός προσκρούει στην ιστορική και κοινωνική πραγματικότητα, επιβάλλεται η ιστορική και κοινωνική πραγματικότητα να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του διεθνισμού.

Σε πολύ μικρότερο του μισού αιώνος χρονικό διάστημα από σήμερα, οι διεθνιστές των μαρξιστικών και των φιλελεύθερων ιδεοληψιών θα επαίρονται πως η ελληνική κοινωνική πραγματικότητα επαληθεύει τις θεωρίες τους. Διότι τότε, δεν θα υφίσταται το Ελληνικό Έθνος που παραλάβαμε από τους Προγόνους μας, αλλά ένα πολυφυλετικό συνονθύλευμα με δήθεν «συμπατριώτες» από κάθε γωνιά της Ασίας και της Αφρικής. Τα νομοθετήματα του αντισυνταγματικού τόξου για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας και βεβαίως ο ανθελληνικός νόμος (ο οποίος καταχρηστικώς καλείται «αντιρατσιστικός»), συνιστούν την εγγύηση αυτής της εξέλιξης.

Το πλέον ουσιώδες όμως, είναι πως θα έχουμε να κάνουμε με μια κοινωνία η οποία βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν θα πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να μπορεί να ονομάζεται Έθνος, κατά την έννοια με την οποία κληρονομήσαμε τον όρο από τους Μεγάλους μας Φιλοσόφους. Κι όπως εκείνοι μας δίδαξαν, τίποτε δεν θα μπορεί να διατηρήσει ενωμένο ως σώμα Λαού αυτό το συνονθύλευμα, συνεπώς θα έχουμε μια πλειάδα κοινωνικών ομάδων με διαφορετικές καταβολές και στόχους.

Ό,τι έχει μέχρι σήμερα χτιστεί από αυτό το Λαό των Πολεμιστών και Φιλοσόφων θα γκρεμιστεί συθέμελα, για να στεριωθεί πάνω του το σαθρό οικοδόμημα μιας κοινωνίας πολυφυλετικής, μιας κοινωνίας που θα κουβαλά και θα βιώνει όσα σήμερα βιώνουν οι αντίστοιχες κοινωνίες των πρωτοπόρων του είδους Ηνωμένων Πολιτειών και επιπλέον της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας. Το πλέον τραγικό αλλά και ταυτόχρονα εγκληματικό της ιστορίας είναι το γεγονός πως οι πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου επιβάλλουν στους Έλληνες αυτή την εξέλιξη την ίδια περίοδο κατά την οποία οι Ευρωπαϊκοί Λαοί ετοιμάζονται να ξεσηκωθούν κατά των κυβερνήσεών τους εξαιτίας των δεινών που τους επέφερε η εδώ και τριάντα τουλάχιστον έτη επιβολή του πολυφυλετισμού!

Το αντισυνταγματικό τόξο με απλά λόγια, μας οδηγεί σε μια καταστροφική οδό το τέλος της οποίας ήδη διαγράφεται στα ισχυρά οικονομικά κράτη της Ευρώπης! Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως δεν γνώριζε το μέγεθος της καταστροφής που θα επέφεραν -και επιφέρουν- τα Μνημόνια, αλλά δεν υπάρχει ούτε ένας ο οποίος θα μπορεί να υποστηρίξει πως δεν γνώριζε το μέγεθος του εθνικού εγκλήματος που διαπράττεται σήμερα μέσω της ακολουθούμενης μεταναστευτικής πολιτικής.

Προς τι λοιπόν ο δικός μας Πολιτικός Αγώνας; Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι λέγουν πως αγωνιζόμαστε για να καλλιεργήσουμε στο Λαό μας τις «ρατσιστικές» και «ξενοφοβικές» μας θεωρίες. Τους απαντούμε: Αγωνιζόμαστε για να καταδείξουμε στο Λαό μας τα ψεύδη των διεθνιστών, ψεύδη τα οποία δεν θα πληρώσουν μόνο οι διεθνιστές αλλά ολόκληρος ο  Λαός μας. Και το κυριότερο: Αγωνιζόμαστε για να παραδώσουμε στις γενιές που έρχονται το μεγαλείο του Ελληνισμού που εμείς παραλάβαμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 5243235311103208569

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item