Widgets

ΜΠΡΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ για το ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ προς ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ! ...και 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!Από το ασφαλιστικό και την αξιολόγηση ολοταχώς προς ένα νέο τέταρτο Μνημόνιο

Όλες οι εξελίξεις δείχνουν ότι βαδίζουμε ολοταχώς προς ένα νέο, τέταρτο Μνημόνιο. Τα έξι προηγηθέντα χρόνια των τριών Μνημονίων μας έχουν προσφέρει την κατάλληλη εμπειρία προκειμένου να αντιληφθούμε προς τα πού βαδίζουν τα πράγματα.

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες δείχνουν ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε συμφωνία αναδιάρθρωσης του χρέους (με επιμήκυνση των λήξεων των ομολόγων, ενδεχομένως και με μετατροπή επιτοκίων από κυμαινόμενα σε σταθερά) χωρίς την υπογραφή ενός νέου ακόμη Μνημονίου, το οποίο θα πηγαίνει πολύ μετά το 2018, εγκαθιδρύοντας μηχανισμούς επιτήρησης και επιβολής. Κι αυτό το νέο, τέταρτο Μνημόνιο θα το επιβάλλουν μαζί τόσο η Ε.Ε. όσο και το ΔΝΤ.
Αυτή την στιγμή, πάντως, δεν βρισκόμαστε σ΄αυτό το σημείο, αλλά πριν την πρώτη αξιολόγηση. Και το κουαρτέτο παραμένει στις Βρυξέλλες. Όχι γιατί παραμένουν σημαντικά ζητήματα ανοιχτά ή γιατί έχει μπλοκαριστεί η διαπραγμάτευση, όπως ισχυρίζεται η κυβερνητική προπαγάνδα, αλλά γιατί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν είναι ακόμη σε θέση να νομοθετήσει. Αφού δείχνει τώρα να «καθαρίζει» με τα μπλόκα των αγροτών και μετά να δοκιμάσει την τύχη της με την προώθηση για ψήφιση του νομοσχεδίου του Κατρούγκαλου (του πραγματικού, το οποίο είναι κατά πολύ χειρότερο απ΄αυτό που δημοσιεύτηκε ως σχέδιο), το οποίο κάποια στιγμή πρέπει να βγει στο φως της δημοσιότητας, θα προχωρήσει στην αξιολόγηση.

Ο Ντάϊσελμπλουμ, απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε στο ευρωκοινοβούλιο, είπε την εξής κωδική φράση που εξηγεί το τι μέλλει γενέσθαι: "Το κεντρικό ζήτημα (στις συζητήσεις με την κυβέρνηση) είναι πόσο βάρος θα πρέπει να σηκώσουν οι σημερινοί συνταξιούχοι. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες περικοπές συντάξεων, αλλά δεν είμαι σε θέση να πω κάτι πιο συγκεκριμένο τώρα".Είναι ολοφάνερο, λοιπόν, από τα λεγόμενα του Ντάϊσελμπλουμ, ότι οι συντάξεις θα πετσοκοπούν οπωσδήποτε. Αυτό το οποίο μένει ανοιχτό είναι μόνο το πόσο θα πετσοκοπούν αυτές οι συντάξεις. Αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με τις εισφορές των ελευθεροεπαγγελματιών και των αγροτών, καθώς αν και ό,τι αφαιρεθεί απ΄αυτόν τον τομέα θα φορτωθεί στο πετσόκομμα των συντάξεων.

Και όλα αυτά, ως προάγγελος ενός τέταρτου Μνημονίου το οποίο διαφαίνεται ήδη καθαρά στον ορίζοντα.    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΓονυπετής ο Τσίπρας στον Νταβούτογλου: Σε παρακαλώ μείωσε την ροή των λαθρομεταναστών!

Δεν έχει όριο η ξεφτίλα του ελλαδικού προτεκτοράτου και της ανθελληνικής κυβερνήσεώς του. Θα περίμενε κανείς ότι οι συνθήκες γύρω από το λεγόμενο «προσφυγικό» θα είχαν προκαλέσει την οργή των ευρωπαίων, αλλά ιδιαιτέρως των ελλαδιτών κυβερνώντων, αφού πρόκειται για τα απόνερα της πολεμικής πρακτικής της τουρκίας ενάντια στην Ελλάδα.
Όμως, τόσο οι «ευρωπαίοι» όσο και οι ελλαδίτες χαϊδεύουν την τουρκία, προτείνοντας συνεχώς νέες παροχές προς αυτή, προκειμένου να μειώσει την δράση των παρακρατικών κυκλωμάτων των δουλεμπόρων. Τελευταίο περιστατικό στην πραγματικά μακριά λίστα των περιστατικών που δείχνουν την πειθήνια στάση των κυβερνώντων έναντι της τουρκίας, η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα ο πρωθυπουργός με τον τούρκο ομόλογό του.
Όπως, λοιπόν, διαρρέει το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου στα μέσα, ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, στην οποία ο Τσίπρας είπε το εξής εξωφρενικό: «Δεν μπορώ όταν περνούν 1.500 πρόσφυγες την ημέρα να κάνουμε διακυβερνητική συνεργασία. Πρέπει να μειωθούν οι προσφυγικές ροές από την Τουρκία».
Βασικά, Αλέξη, δεν περνάνε μόνο 1500 τη μέρα, αλλά τουλάχιστον οι τριπλάσιοι. Δεύτερον, ο συνομιλητής τον οποίο παρακαλάς αφήνει τα κυκλώματα να δρουν στα τουρκικά παράλια μέρα μεσημέρι, ενώ τα αντίστοιχα κυκλώματα που πουλάνε σωσίβια επίσης δρουν ανεξέλεγκτα. Τρίτον, είναι προφανές ότι όσο ο τούρκος συνεχίζει και παίρνει ολοένα και μεγαλύτερα ανταλλάγματα για την «ανάσχεση των προσφυγικών ροών», τόσο θα αδιαφορεί για την μείωσή τους.
Στα παρακάλια του Τσίπρα, ο Νταβούτογλου απάντησε: «Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Η Τουρκία θα συμβάλει στο να πάει καλά η Σύνοδος. Μην ανησυχείς, θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γίνει το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
Κοινώς, δούλεμα και πάλι δούλεμα, αφού έχει να κάνει με υποτακτικούς που ουδέποτε πρόκειται να υψώσουν τους τόνους, διεκδικώντας τα δίκαια του Ελληνισμού.  ΠΗΓΗΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ! ΟΛΑ τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ που ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ και ΤΡΩΝΕ τις ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ από ΤΟ «ΑΙΜΑ» ΜΑΣ

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το “προσφυγικό”

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει όλα τα κόμματα του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου", τα οποία εντέλει αποδέχθηκαν την εκβιαστική μεθόδευση Ευρωπαϊκής Ενώσεως και Τουρκίας να μεταβάλλουν ολόκληρη την χώρα, μια χώρα χρεοκοπημένη με σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, σε ένα τεράστιο "hot spot".
Την ίδια ώρα που επιβάλλονται ανελέητα μέτρα που οδηγούν στην εξόντωση αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες κατ΄ εντολή των δανειστών, διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν χρήματα για να εγκατασταθούν στην Πατρίδα μας χωρίς να ρωτήσει ποτέ κανείς τον ελληνικό λαό εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί.
Επιπλέον, αποδεικνύονται ανίκανοι ακόμη και γι΄ αυτό με αποτέλεσμα να επικρατούν δραματικές συνθήκες στα λεγόμενα "κέντρα φιλοξενίας".
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει το πολιτικό κατεστημένο για την επικίνδυνη πολιτική του που κατέστησε την χώρα ανοχύρωτη πολιτεία.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Στην ανθελληνική γραμμή Ξυδάκη και ο Μουζάλας: Οι μετανάστες κάνουν καλό στο δημογραφικό!


Μετά τις εθνικά απαράδεκτες και επικίνδυνες δηλώσεις του ανεκδιήγητου υπουργού Εξωτερικών Νίκου Ξυδάκη, ο οποίος με... στόμφο είχε αναφέρει ότι οι λαθρομετανάστες θα λύσουν το... δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, την σκυτάλη της ανοησίας πήρε ο έτερος ανεκδιήγητος, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος μετά την ωμή παραδοχή του ότι η Πατρίδα μας θα γίνει μόνιιμος τόπος εγκατάστασης των λαθρομεταναστών ξαναχτύπησε, βαδίζοντας στα χνάρια του Ξυδάκη.
Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι “είναι επιστημονική αλήθεια ότι το μεταναστευτικό ρεύμα σώζει δημογραφικά τις περιοχές που πηγαίνει”! Εμμέσως, πλην σαφώς, δηλαδή, (και) ο απίθανος αυτός τύπος προετοιμάζει το έδαφος ώστε την μονιμοποίηση των λαθρομεταναστών και των προσφύγων να ακολουθήσει η νομιμοποίησή τους με συνοπτικές διαδικασίες.
Αντί για τους “γιατρούς χωρίς σύνορα” ο Μουζάλας θα έπρεπε να βρίσκεται σε κάποιον σύλλογο υπό την ονομασία “εθνομηδενιστές χωρίς σύνορα”, καθώς τα όσα λέει και κυρίως πράττει ως ευρισκόμενος σ' ένα σημαντικό θεσμικό όργανο οδηγούν ξεκάθαρα στην εθνική αποδόμηση της Ελλάδας.
Οι θέσεις του Ξυδάκη, του Μουζάλα και των υπολοίπων παρατρεχάμενων της ανθελληνικής παγκοσμιοποίησης δεν αντέχουν στην παραμικρή έννοια διαλόγου, καθώς αποτελούν την επιτομή της αθλιότητας, της ανοησίας και της άγνοιας της ιστορικής διαδρομής.
Ακόμη όμως και οι άσχετοι και οι ανίδεοι γίνονται άκρως επικίνδυνοι όταν οι συγκυρίες είναι τέτοιες που τους οδηγούν στο να κυβερνούν την Χώρα. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΤΩΡΑ! ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και τα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!

Τσίπρας και Καμμένος να πάρουν τους λαθρομετανάστες σπίτια τους - ΒΙΝΤΕΟ


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με την λαθρομετανάστευση:

"Εάν ο Τσίπρας και ο Καμμένος θέλουν και άλλους λαθρομετανάστες να τους πάρουν σπίτια τους, γιατί ο Ελληνικός Λαός δεν τους θέλει και η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί σθεναρά στο σχέδιο αλλοίωσης του πληθυσμού της Ελλάδος."   ΠΗΓΗΕυάγγελος Καρακώστας: «Νομοθετείτε υπέρ των τραπεζιτών και βουλιάζετε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες»Ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του σχεδίου Νόμου του υπ. Οικονομικών «συστήματα εγγύησης καταθέσεων (ενσωμάτωση οδηγίας 2014/49/ΕΕ), Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων και άλλες διατάξεις».
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επισήμανε πως το αντισυνταγματικό τόξο αντί της προάσπισης των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού, προασπίζει τα συμφέροντα των τραπεζιτών και μάλιστα νομοθετεί την ασυλία τους στην ασυδοσία. Γι' αυτό το λόγο η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το εν λόγω νομοσχέδιο.
Ο Ε. Καρακώστας σημείωσε τέλος, πως την ίδια ώρα κατά την οποία η Βουλή νομοθετεί υπέρ των τραπεζών, η Πατρίδα και ο Λαός μας στενάζουν υπό το βάρος της αθρόας λαθρομετανάστευσης, εκφράζοντας την πάγια απαίτηση του Λαϊκού Συνδέσμου, να κλείσουν άμεσα οι Ένοπλες Δυνάμεις τα σύνορα και να σταματήσουν την εισβολή των παράνομων αλλοδαπών.  ΠΗΓΗ

ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ: Δημοψήφισμα για το “προσφυγικό”!

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, εις ό,τι αφορά το αποκαλούμενο ως «προσφυγικό» ζήτημα και πλην της Χρυσής Αυγής, ουσιαστικά δεν υπάρχει αντιπολίτευση καθώς όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου επιθυμούν  την μετατροπή της Ελλάδας σε μια απέραντη αποθήκη δυστυχίας.
Η Ουγγαρία αποφάσισε να χειριστεί το θέμα με τον πιο δημοκρατικό τρόπο που υπάρχει από την αρχαιότητα έως σήμερα: κάνοντας δημοψήφισμα. Η θέση μας είναι ότι και η Έλληνες θα πρέπει να έχουν την ίδια ευκαιρίαΝα αποφασίσουν εάν επιθυμούν ή όχι την την υποχρεωτική εγκατάσταση προσφύγων στο έδαφός της και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεση του Κοινοβουλίου, όπως ακριβώς συμβαίνει στις ημέρες μας.
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τους «μεγάλους δημοκράτες» της αριστεράς και όχι μόνον! Η ΝΔ θα μπορούσε να υιοθετήσει την πρόταση της Χρυσής Αυγής και να αποδείξει ότι κάπου διαφέρει από τον άκρατο διεθνισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως δυστυχώς, στην χρονική συγκυρία που διανύουμε στην Ελλάδα, υπάρχουν δύο πολιτικές: Της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όλων των άλλων!
Όταν μιλούσαμε για την λαθρομετανάστευση, ήμασταν «ρατσιστές». Όταν προειδοποιούσαμε για τα Hotspot, ήμασταν «υπερβολικοί». Τώρα έχουμε εκατομμύρια (μουσουλμάνους...) λαθρομετανάστες εντός των τειχών και η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δημιουργήσει συνολικά περισσότερα από 100 (!) hotspot σε όλη την επικράτεια, αφού η μία μετά την άλλη χώρα της Ευρώπης, κλείνουν τα σύνορά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!! => Πρώτο θέμα στα διεθνή Μέσα η δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στο ευρωκοινοβούλιο
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ! Και να γίνει σεβαστή η απόφαση του Ελληνικού Λαού και όχι όπως συνέβη στο δημοψήφισμα του 2015, όταν ο Τσίπρας πήρε ένα μεγαλειώδης ΟΧΙ και το μετέτρεψε σε ένα ντροπιαστικό ΝΑΙ...
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Και αν αυτός ο λαός αποφασίσει ότι θέλει να «ενσωματώσει» εκείνους που δεν θέλουν να «ενσωματωθούν» στην Ελληνική κοινωνία, είναι άξιος της μοίρας του. Όμως εμείς πιστεύουμε ότι το ένστικτο επιβίωσης και η Εθνική υπερηφάνια ζουν ακόμα μέσα στον καθένα και πως οι Έλληνες δεν είναι τα «κορόιδα της Ευρώπης» για να καταστρέψουν την Πατρίδα μας για καμμία Μέρκελ και κανέναν Τσίπρα! ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»...  ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΜΕ «ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ» οι ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ που μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ - ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ για την ΑΛΩΣΗ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ οι ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Έλενα Κουντουρά - Υπουργός του Καμμένου: Τα ΜΜΕ δεν πρέπει να δείχνουνε το χάος με τους λαθρομετανάστες

Το ότι οι συνοδοιπόροι των συριζαίων από τους Ανέλ έχουν γίνει χειρότεροι σε όλα από τα αφεντικά τους το έχουμε πολλάκις τονίσει. Άλλο ένα περί του λόγου το αληθές παράδειγμα οι δηλώσεις της πρώην μοντέλας, πρώην υπουργού της νουδούλας και νυν υπουργού των συριζοψεκασμένων, Έλενας Κουντουρά, περί του λεγομένου «προσφυγικού».
Η υπουργός στηλίτευσε το γεγονός ότι τα ΜΜΕ προβάλλουν τις εικόνες από το χάος που επικρατεί σε ολόκληρη την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες. Προφανώς η παρουσία της στο υπουργικό συμβούλιο από κοινού με θιασώτες του Κιμ Γιονγκ Ουν την έχουν κάνει να οραματίζεται μία ενημέρωση, όπως αυτή του σοσιαλιστικού... παραδείσου της Βόρειας Κορέας.
Συγκεκριμένα είπε: «Υπάρχει εμμονή από ΜΜΕ να δείχνουν εικόνες απο την Ειδομένη και την Πλατεία Βικτωρίας. Θα πρέπει να δίνονται και άλλες εικόνες που δεν είναι ίδιες»
Αυτό που προφανώς αγνοεί η Κουντουρά είναι ότι πιο «αντιρατσιστές» από τα εγχώρια ΜΜΕ δεν υπάρχουν. Άλλωστε, τα αφεντικά τους οι εργολάβοι φροντίζουν για την κατασκευή των Hot Spot και ετοιμάζονται να χτίσουν το τζαμί στον Βοτανικό. Όμως έτσι όπως τα κατάφερε η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ πολύ απλά δεν υπάρχουν άλλες εικόνες για να δείξουν.
Δεν είναι μόνο η Ειδομένη και η Πλατεία Βικτωρίας. Είναι και το Πάρκο Τρίτση και το Πεδίον του Άρεως και η Ομόνοια και η Καβάλα και η Θεσσαλονίκη και ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ γεμάτη με λαθρομετανάστες.  ΠΗΓΗ

Βόμβα Χρήστου Παππά: “Με συνεστιάσεις και μπουφέδες δεν διεκδικείς αυτά που σου ανήκουν” 
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην επιτροπή για την διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών. Κατήγγειλε την συγκυβέρνηση για χρήση προεδρικών διαταγμάτων που αφορούν την περίοδο κατοχικής κυβερνήσεως Τσολάκογλου ή Λογοθετόπουλου.
Η Βουλή νομοθετεί ακόμα με διατάγματα του Όθωνα, της 4ης Αυγούστου, της 21ης Απριλίου και ανάλογα με τα συμφέροντά της τα κρύβει ή τα παρουσιάζει. Τα θέματα της εν λόγω επιτροπής, όπως το κατοχικό δάνειο και οι πολεμικές αποζημιώσεις, είναι θέματα που έγκεινται πολιτικής βούλησης και τόλμης. Μια βούληση που δεν την έδειξε ούτε η Δεξιά, ούτε η Αριστερά ούτε η δικτατορία, δηλαδή όλες οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις, είτε λόγω ΝΑΤΟ, λόγω ξενοκρατίας, λόγω εξαρτήσεων, λόγω παζαριών που έγιναν –υπόθεση Μέρτεν κ.τ.λ.- δεν το έφεραν στο προσκήνιο.
Πρόταση της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση εγγραφή των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου στον προϋπολογισμό, δηλαδή, μια μονομερής ενέργεια που να συμψηφίζεται το χρέος που έχουμε προς τη Γερμανία, το χρέος που αναλογεί προς τη Γερμανία και Ιταλία.
Στην συνέχεια, ο βουλευτής επισήμανε ότι η κατοχική περίοδο του 1941, δεν έληξε το 1944, τον Οκτώβριο του ΄44 που αποχώρησαν οι γερμανικές κατοχικές δυνάμεις, αλλά, η ταραγμένη περίοδος ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 1949 και συνεχίζει και πολύ πιο πέρα. Η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει κάλλιστα αποζημιώσεις πολεμικές για εγκλήματα που έγιναν εκ μέρους των νικητών  του  Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δηλαδή, των Βρετανών αποικιοκρατών και των Αμερικανών που ανέλαβαν την κηδεμονία της Ελλάδος μετά το 1947.
Μίλησε, επίσης, για την στάση της βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας που δεν έδωσε χάρη σε 20χρονα Κυπριόπουλα, Ελληνόπουλα που κρεμάστηκαν για την ιδέα της ενώσεως, αλλά και για την διεκδίκηση του κλαπέντος χρυσού της χώρας μας από την Μεγάλη Βρετανία.
Τέλος, μίλησε για τους δωσίλογους της κατοχής και εγκληματιών πολέμου, αλλά και για τους οικονομικούς δωσίλογους, οι οποίοι έγιναν μετά οι οικονομικοί ελίτ του τόπου και οι απόγονοί τους αυτή τη στιγμή κυριαρχούν στην οικονομική ζωή της Ελλάδος με λεφτά τα οποία είναι βουτηγμένα στο αίμα, συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον ελληνικό λαό και να χαίρουν της εμπιστοσύνης της εκάστοτε εξουσίας.
Σε ότι αφορά τον ρόλο της επιτροπή που διοργανώνει συνεστιάσεις, φυσικά με κόστος που επιβαρύνει τον ελληνικό Λαό, τόνισε πως "Με συνεστιάσεις και μπουφέδες δεν διεκδικείς αυτά που σου ανήκουν".

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία:  ΕΔΩ!!!


Λ. Φουντούλης: Τα μνημονιακά μέτρα της τρόικα έχουν ήδη αποτύχει


Παρέμβαση κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Απασχόλησης του Ευρωκοινοβουλίου με θέμα τις προοπτικές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης.
Σε αυτήν, τόνισε τον κρίσιμο και καθοριστικό ρόλο που έχουν οι επιχειρήσεις αυτές στην επίτευξη της ανάπτυξης, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε και κατήγγειλε την πολιτική του Μνημονίου, που, αντίθετα με τους υποτίθεται στόχους του, έχει οδηγήσει τις επιχειρήσεις στην καταστροφή ή στην φυγή από την Ελλάδα.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης:..>> ΕΔΩ!!!
Βολές Χρήστου Παππά κατά «δεξιάς» και «αριστεράς»: Οδηγείτε με “πρόγραμμα” το Έθνος στην καταστροφή!
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου οικονομικών «Συστήματα εγγύηση καταθέσεων, Ταμείο εγγύησης καταθέσεων και επενδύσεων».

Μετά την τοποθέτηση του εκπροσώπου του Σύριζα, Μαντά ο οποίος δήλωσε ότι "πρέπει να καταδικαστούν οι απόψεις της Χρυσής Αυγής" πήρε τον λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς....>>>>  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ!!!


Παρακρατικές συμμορίες κατέλαβαν το Πολυτεχνείο και το παρέδωσαν στους λαθρομετανάστες

Αποθρασυμένες πλήρως οι διάφορες παρακρατικές συμμορίες των υποτιθέμενων “αντιεξουσιαστών” (οι οποίοι στην πραγματικότητα αποτελούν τις πιο φανατισμένες ομάδες κρούσης της εξουσίας) κάνουν ό,τι μπορούν για να αναδείξουν την ασχήμια της ανυπαρξίας που τους διακατέχει.
Ένα από τα πιο πρόσφατα δείγματα αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς αποτελεί και το γεγονός ότι το κτίριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο της Αθήνας βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ υπό κατάληψη από αγνώστους, οι οποίοι εισέβαλαν σ' αυτό και το μετέτρεψαν σε “κέντρο φιλοξενίας” λαθρομεταναστών! Το γεγονός κατήγγειλε ο καθηγητής Γκαζέτας του ΕΜΠ, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι οι καταληψίες είναι άσχετοι με τον χώρο του πανεπιστημίου και ότι εκδίωξαν και κρατούν έξω απ' αυτόν υπό την απειλή βίας την πανεπιστημιακή κοινότητα!
Γύρω στους 70 λαθρομετανάστες μένουν καταχρηστικά στον χώρο αυτόν. Το συγκεκριμένο κτίριο Γκίνη έχει “πλούσιο παρελθόν” γύρω από συνελεύσεις παρακρατικών-παρακμιακών κύκλων, οι οποίες φιλοξενούν τόσο ανθελληνικές όσο και παράνομες (στα πλαίσια της προπαρασκευής εγκληματικών δράσεων “αντιφασιστικού” χαρακτήρα) εκδηλώσεις.
Θα μπορούσαν οι αργόσχολοι αυτοί παρακρατικοί, αφού κόπτονται τόσο πολύ για την “αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες”, να τους φιλοξενήσουν στα δικά τους σπίτια. Είναι, όμως, τόσο θρασύδειλοι και υποκριτές που ούτε σ' αυτόν τον τομέα δεν μπορούν να φανούν συνεπείς απέναντι στα λεγόμενά τους.
Και έτσι, ένας ακόμη πανεπιστημιακός χώρος θα γίνει έρμαιο στις διαθέσεις, για μια ακόμη φορά, των παρακρατικών κύκλων, οι οποίοι με την βία εισάγουν μέσα σ' αυτόν όποιους και όσους θέλουν.ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Κόμμα Μπόμπολα και κλεφτοΠασόκ θα ενωθούν για να μην είναι η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα

Η κατοχύρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας και πολύ περισσότερο η συνεχόμενη ενδυνάμωσή της προκαλούν ισχυρό πονοκέφαλο στις διάφορες κομματικές συνιστώσες του “συνταγματικού τόξου”, σε τέτοιο βαθμό ώστε να επιχειρούν “συγκολλήσεις” μεταξύ τους προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αυξανόμενη επιρροή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Ενδεικτικά της όλης κατάστασης είναι τα όσα πληροφορούμαστε από την εφημερίδα “Δημοκρατία”, η οποία κάτω από τον τίτλο “''Συγχώνευση'' με το Ποτάμι προτείνει η (εν απογνώσει) Φώφη Γεννηματά”, γράφει τα εξής:
Σε αγωνιώδεις προσπάθειες επιδίδεται η Φώφη Γεννηματά για την πολιτική επιβίωση του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ίδιας προσωπικά. Η απόγνωσή της, μάλιστα, την έχει οδηγήσει στο σημείο να κάνει άνοιγμα μέχρι και στο Ποτάμι, αναζητώντας ''συνεταίρους'' στη σύσταση του τρίτου πόλου που ονειρεύεται, ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Ν.Δ. Σε συνέχεια του διαλόγου που ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο συνέδριο του Ποταμιού, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκάλεσε άτυπη σύσκεψη του Συντονιστικού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπου αποφασίστηκε να διοργανωθεί συνδιάσκεψη στα τέλη Μαΐου, αλλά και να υποβληθεί πρόταση στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη για τη δημιουργία επιτροπής η οποία θα αποτελείται από δύο εκπροσώπους από κάθε κόμμα. Στόχος της κίνησης αυτής είναι η ενοποίηση(!) των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων και η δημιουργία μιας νέας που θα είναι η τρίτη δύναμη στη Βουλή, αντί της Χρυσής Αυγής που είναι σήμερα, καθώς και η σύνθεση των πολιτικών των δύο κομμάτων με την προσδοκία να προχωρήσουν σε εκλογική συμπαράταξη. Μάλιστα, στη Χαριλάου Τρικούπη δεν θέτουν κανένα προαπαιτούμενο για τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο κ. Θεοδωράκης ή για το κόμμα της Δράσης που έχει συμμαχήσει με το Ποτάμι”.
Αυτή η απεγνωσμένη προσπάθεια της Φώφης μπορεί να έχει, εκτός από την ελπίδα να ξεπεράσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις επόμενες εκλογές, και μια άλλη παράμετρο με βραχυπρόθεσμο ορίζοντα. Την εντολή, δηλαδή, σχηματισμού κυβέρνησης από το “τρίτο κόμμα”, σε περίπτωση που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν αντέξει άλλο, προκειμένου η εντολή αυτή να μην πάει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Τον Αύγουστο του 2015 αυτό έγινε με την πολιτική απατεωνιά του Λαφαζάνη ο οποίος ανήθικα πήρε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης αντί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενώ τώρα φαίνεται ότι ετοιμάζουν “γάμο” ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού για να διαστρεβλώσουν και πάλι τις επιλογές και τις επιταγές της Λαϊκής θέλησης, η οποία επί τρεις συνεχόμενες εκλογές επέλεξε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως Τρίτη Πολιτική Δύναμη.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Την έκανε τελικά την κωλοτούμπα ο Λεβέντης: «Θα παρατείνω για άλλους έξι μήνες την θητεία των βουλευτών μου»

Το ότι ο Λεβέντης είναι «μια από τα ίδια» και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πολιτικού συστήματος, το οποίο υποτίθεται βρίσκεται απέναντί του, φανερώνουν οι ίδιες του οι πράξεις. Όλοι θυμόμαστε την προεκλογική του δέσμευση περί αλλαγής των βουλευτών του ανά εξάμηνο.
Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα αντικαταστήσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα απάντησε: «Επειδή το εξάμηνο είναι το διάστημα που μάθανε οι βουλευτές λίγο το έργο τους το κοινοβουλευτικό και αν τους κόψω τη φόρα και φέρω άλλους θα είναι ‘’μαθητευόμενοι’’, λέμε να παραταθεί επί ένα εξάμηνο η θητεία της πρώτης σειράς. Τώρα αποκτά πείρα αυτή η ομάδα των εννέα και το αισθάνομαι αμαρτία να τους ανακόψω τη φόρα στο στάδιο της παραγωγικής δουλειάς πια».Διαβάζοντας ο οποιοσδήποτε τα… δακρύβρεχτα του προέδρου της Ένωσης Φραπέδων θα μπορούσε απλώς να διακωμωδήσει την κατάσταση απευθύνοντας στον τηλεοπτικό φραπεδόμαγκα του μεσονυχτίου κατά την δεκαετία του 1990 τον χαρακτηρισμό «αμάρτησα για το παιδί μου»… Το θέμα, όμως, είναι πιο σοβαρό, καθώς και ο Λεβέντης αποδεικνύεται ανακόλουθος, ασυνεπής και ψεύτης. Όταν συμπληρωθεί ο ένας χρόνος θα βρει μια ακόμη δικαιολογία για να παραταθεί κι άλλο η θητεία των βουλευτών του.
Ας τα βλέπουν, όμως, αυτά όσοι Έλληνες ψήφισαν το «νούμερο» αυτό, θεωρώντας ότι ψηφίζουν με αυτόν τον τρόπο «αντισυστημικά».
Μια χαρά τα βόλεψε ο γραφικός φωνακλάς της «Trash Tv» του παρελθόντος, ο οποίος τώρα αντιμετωπίζεται ως «σοβαρός πολιτικός παράγων» από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πανικόβλητη η κομσομόλα Φράου Μέρκελ προσπαθεί να θέσει εκτός νόμου το εθνικιστικό NPD

Ενώ, λοιπόν, στην Γερμανία ο κόσμος πήρε τα μαθήματά του από τα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία και αλλού κι άρχισε να αφυπνίζεται, το κράτος της κομσομόλας φράου Μέρκελ και του Σόιμπλε –δια του Συνταγματικού Δικαστηρίου- ξεκινάει διαδικασίες για να θέσει εκτός νόμου το ένα και μοναδικό εθνικιστικό κόμμα της χώρας, το NPD, με αφορμή την υποβολή αγωγών τοπικών κυβερνήσεων από κάποια γερμανικά κρατίδια, αγωγών που υπεβλήθησαν προ… τριετίας – τώρα το θυμήθηκαν!
Προφανώς, το γερμανικό κράτος που τρέμει στην ιδέα της ενίσχυσης του πραγματικά αντισυστημικού NPD, πετάει την μάσκα της «δημοκρατίας» κι αρχίζει την τρομοκρατία και τις απαγορεύσεις.
(ΥΓ): Και βέβαια, σε μια ακόμα περίπτωση, φαίνεται ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί του σάπιου συστήματος (οι εθνικιστές) και ποιες οι… μαϊμούδες (τα κομμούνια)!  ΠΗΓΗ


Το Συνδικάτο επαγγελματιών περιπτερούχων Καπνοπωλών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής

Την Τετάρτη 02 Μαρτίου 2016, οι κ.κ. Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός και Λάμπρος Φουντούλης προσκάλεσαν τον Πρόεδρο κ. Δούκα Γεώργιο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Παξιμάδη Γεώργιο, του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για να συζητήσουν την παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα όσον αφορά στην πώληση καπνικών ειδών αλλά και στους τρόπους αντιμετώπισης της λαθρεμπορίας.... >>>>  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7320874436004924446

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item