Widgets

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ οι ΕΥΘΥΝΕΣ των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ-ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ που μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ


Απειλή για την Πατρίδα μας η ισλαμική τρομοκρατία 

Η ισλαμική τρομοκρατία θα επεκταθεί και στην Πατρίδα μας, αν δεν πάψει άμεσα η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και η ισλαμοποίηση της Ελλάδος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου προέβη στην παρακάτω δήλωση με αφορμή τις βομβιστικές επιθέσεις στο Βέλγιο: "Η πολιτική του Τσίπρα εγκλωβίζει τρομοκράτες στην Ελλάδα και θα αντιμετωπίσουμε και εμείς φαινόμενα Βρυξελλών αν δεν κλείσουν άμεσα τα σύνορα και δεν πάψει η ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας".  ΠΗΓΗ
Ακόμα μια τραγική επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Το ισλαμικό τρομοκρατικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Πριν λίγες ώρες ο βουλευτής, Γιάννης Λαγός εκτιμούσε από το βήμα της βουλής ότι η σημερινή συζήτηση των πολιτικών αρχηγών αναβλήθηκε για να μην καταφανεί η αλήθεια της Χρυσής Αυγής και οι προειδοποιήσεις της ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες που περνούν ανενόχλητοι από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα είναι υπεύθυνοι και για τις νέες πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Ο Συναγωνιστής επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά!


Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες που μέχρι τώρα έχουν στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερα από 34 άτομα. Την είδηση μόλις μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο το πρακτορείο ειδήσεων AMAQ που βρίσκεται πολύ κοντά στην οργάνωση.
«Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους διέπραξαν σειρά βομβιστικών επιθέσεων με εκρηκτικούς μηχανισμούς και ζώνες, στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, πρωτεύουσας του Βελγίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του πρακτορείου AMAQ.

Η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις μετά τις νέες επιθέσεις που φέρουν τη σφραγίδα της τζιχαντιστικής οργάνωσης. Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα του πρακτορείου, χτύπησαν νωρίς το πρωί της Τρίτης το αεροδρόμιο των Βρυξελλών Ζάβεντεμ, ενώ λίγη ώρα αργότερα ακολούθησαν διαδοχικές εκρήξεις σε σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στους σταθμούς του μετρό Μάλμπεκ και Σούμαν.

Από την πρώτη στιγμή έγινε αντιληπτό ότι οι εν λόγω επιθέσεις θα ήταν πολύνεκρες και δυστυχώς, όσο περνούν οι ώρες τόσο αυξάνεται και ο αριθμός των θυμάτων. Μέχρι στιγμής και παρότι οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες, περισσότερα από 30 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους (20 στο μετρό και «περίπου 10 στο αεροδρόμιο», όπως χαρακτηριστικά τόνισε εκπρόσωπος της βελγικής υπηρεσίας διαχείρισης κρίσεων)
.  ΠΗΓΗ
Εκτός τόπου και χρόνου ο Τσίπρας μετά το ισλαμικό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες: Εχθρός μας μόνο ο ρατσισμός!

Νωρίς το πρωί η Ευρώπη συγκλονίστηκε από ένα ακόμα πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα που πραγματοποίησαν τζιχαντιστές, προφανώς «προσφυγάκια», τα οποία κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τις Βρυξέλλες για να ικανοποιήσουν τα δολοφονικά, έναντι των «απίστων», ένστικτά τους.
Θα περίμενε κανείς από τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, να είναι τουλάχιστον σκεπτικός από το γεγονός ότι εντός της χώρας υπάρχουν και δρουν παρόμοιες ακραίες ισλαμιστικές ομάδες, που μπορούν να καταφέρουν ένα παρόμοιο χτύπημα ανά πάσα στιγμή.
Αμέσως μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, λοιπόν, ο Τσίπρας έβγαλε μήνυμα στο twitter σχετικά με το ζήτημα και σημείωνε: «Εκφράζουμε την αλληλεγγύη της Ελλάδας στον βελγικό λαό. Ο φόβος, το θρησκευτικό μίσος και ο ρατσισμός δεν πρέπει να νικήσουν την Ευρώπη»
Εκτός τόπου και χρόνου ο Τσίπρας μετά το ισλαμικό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες: Εχθρός μας μόνο ο ρατσισμός!
Ο ανεκδιήγητος Τσίπρας που είναι ένοχος, από κοινού με το λοιπό σύστημα των πολιτικάντηδων στην Ευρώπη και την Ελλάδα, για τα πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα, τα οποία είναι απόρροια της πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων», βλέπει ως «εχθρό» του τον... «ρατσισμό».
Οι πολιτικάντηδες ανά την Ευρώπη πρώτα επέφεραν πάνω στους ευρωπαϊκούς λαούς την λαίλαπα των τζιχαντιστών και τώρα βλέπουν ως αντίπαλο τον «ρατσισμό». Προτείνουν δηλαδή να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη εισροή τζιχαντιστών, ως αντίβαρο στα τρομοκρατικά χτυπήματα;
Απλούστατα βρίσκονται εν πλήρει συγχύσει εμπρός στην επέλαση των εθνικιστικών κινημάτων σε ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο. Μια επέλαση που αποτελεί την απάντηση των ευρωπαϊκών λαών σε δεκαετίες καταστροφικής διακυβέρνησης από τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Η πολιτική των ανοικτών συνόρων και ο μύθος της πολυπολιτισμικής κοινωνίας οδηγεί σε εκατόμβες αθώων θυμάτων και έξαρση της ισλαμικής τρομοκρατίας.
Άμεση απέλαση όλων των ισλαμιστών λαθρομεταναστών από την Ελλάδα και κλείσιμο των ελληνικών συνόρων τώρα!".  ΠΗΓΗ


Τα ανοικτά σύνορα οδηγούν σε εκατόμβες αθώων θυμάτων - Άμεση απέλαση όλων των ισλαμιστών λαθρομεταναστών από την Ελλάδα


 

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής με αφορμή το νέο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην καρδιά της Ευρώπης: 

«Η πολιτική των ανοικτών συνόρων και ο μύθος της πολυπολιτισμικής κοινωνίας οδηγεί σε εκατόμβες αθώων θυμάτων και έξαρση της ισλαμικής τρομοκρατίας. Άμεση απέλαση όλων των ισλαμιστών λαθρομεταναστών από την Ελλάδα και κλείσιμο των ελληνικών συνόρων τώρα!»  ΠΗΓΗ


Δυναμική αποδοκιμασία Μουζάλα-Κικίλια και άθλιας σύμπραξης Σύριζα - ΝΔ για τους λαθρομετανάστες Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε με δυναμικό ύφος την εθνοπροδοτική πολιτική του Σύριζα για τα εθνικά θέματα και το λαθρομεταναστευτικό σήμερα στη βουλή. Κατηγόρησε τον Μουζάλα πως έχει διαπράξει εθνική προδοσία και δήλωσε πως η μελλοντική εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα τον απελάσει στα Σκόπια. Στις δυναμικές καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη, αντέδρασε ως συνήγορος του Σύριζα ο βουλευτής της ΝΔ Κικίλιας! Για να λάβει τις δέουσες απαντήσεις από τον εκπρόσωπό μας, που τον αποκάλεσε "ανόητο, άθλιο και ξεφτιλισμένο". Στην συνέχεια κατετέθη στα πρακτικά η πρόταση Νόμου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για την πάταξη του λαθρομετανάστευσης. Όταν εφαρμοστεί αυτός ο εθνικός Νόμος το μείζον πρόβλημα του εποικισμού της Ελλάδος θα πάψει να υφίσταται. ΠΗΓΗ


Γιάννης Λαγός: Πάλι επαληθεύτηκε η Χρυσή Αυγή για την δράση των ισλαμιστών τρομοκρατών - Κρύβεται ο Τσίπρας!


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός εξέθεσε από βήματος της Βουλής την ανθελληνική κυβέρνηση και τον κρυπτόμενο πρωθυπουργό Τσίπρα.
Ο συναγωνιστής αναρωτήθηκε πόσο "δημοκρατική" ήταν η διαδικασία ματαίωσης της σημερινής συζήτησης στην Βουλή για την Δικαιοσύνη, η οποία πραγματοποιήθηκε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας Τσίπρα - Μητσοτάκη.
Ο πρωθυπουργός δεν θέλει να γίνει η αποψινή συζήτηση στην Βουλή για να... αποφευχθούν οι εντάσεις, αλλά κυρίως για να μην ακουστούν οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής, η οποία επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά για την δράση των ισλαμιστών τρομοκρατών.
Είναι θέμα χρόνου να επιβεβαιωθεί ότι οι τζιχαντιστές του ισλαμικού κράτους πέρασαν από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα, όπως έγινε και με τους δράστες της πολύνεκρης δολοφονικής επίθεσης στο Παρίσι.
Τέλος, αναφέρθηκε στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και στους ενορχηστρωτές Σαμαρά - Αθανασίου - Δένδια και τα υποχείριά τους Ντογιάκο και Κωστάρελλο.
Καθημερινά στο δικαστήριο ξεφτιλίζονται οι σκευωροί και αποδεικνύεται η αλήθεια.  ΠΗΓΗ

Π. Ηλιόπουλος: Αντί για συλλυπητήρια, ο Τσίπρας να ζητήσει συγγνώμη για τα νέα αθώα θύματα!


Δριμεία κριτική εναντίον της εθνικώς επικίνδυνης κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής με αφορμή τις σημερινές ειδεχθείς επιθέσεις που σημειώθηκαν το πρωϊ στις Βρυξέλλες.
Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανέφερε για άλλη μια φορά, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία έχει περιπέσει σε πλήθος ατοπημάτων σχετικώς με τα εθνικά ζητήματα, είναι υπεύθυνη όχι μόνο για τη επερχόμενη σταδιακή πληθυσμιακή αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού μέσω της αμείωτης εισροής αλλογενών, αλλά και για τις αιματηρές επιθέσεις εξτρεμιστών του ισλαμικού κράτους, οι οποίες κλιμακώνονται σε ιδιαιτέρως ανησυχητικό βαθμό, οι δράστες των οποίων διέρχονται από τα ελληνικά σύνορα.
Ο Συναγωνιστής τόνισε τέλος ότι οι εμμονικές ιδεοληψίες του εγχώριου εθνομηδενιστικού καθεστώτος και λοιπών ψευδο-ανθρωπιστών-θιασωτών της παγκοσμιοποίησης οδηγούν την Ελλάδα και την Ευρώπη στο στόχαστρο της ισλαμικής τρομοκρατίας.
Απέλαση των λαθρομεταναστών - Σφράγιση των ελληνικών συνόρων - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!
Στο τέλος της ομιλίας του Συναγωνιστή η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου θέλησε να αποποιηθεί των ευθυνών της για την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αλλά τελικά έλαβε την δέουσα απάντηση.   ΠΗΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Η δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι η Αλήθεια προς τους Έλληνες!


Συνέντευξη παραχώρησε ο βουλευτής  Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος στο τοπικό κανάλι του Έβρου "Θράκη ΝΕΤ" σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Μεταξύ των άλλων τόνισε πως η τουρκία με αφορμή την προσφυγική κρίση δημιουργεί γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και όποιος δεν αντιλαμβάνεται την επικινδυνότητα της εξωτερικής πολιτικής της τουρκίας, στρουθοκαμηλίζει.
Ενώ υπογράμμισε πως πρόσφυγες σύμφωνα με την επίσημη ορολογία των Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αυτοί οι οποίοι φεύγουν από μια εμπόλεμη ζώνη και πηγαίνουν σε μια γειτονική ειρηνική χώρα, σ΄αυτήν την περίπτωση την τουρκία. Από την στιγμή, λοιπόν, που φεύγουν από την Τουρκία παύουν να θεωρούνται πρόσφυγες, αλλά λαθρομετανάστες.
Σ' αυτό που βιώνει η Πατρίδα μας με την λαθρομετανάστευση είναι συνυπεύθυνοι τόσο η Ευρώπη, όσο το ΝΑΤΟ και η Αμερική καθώς οι ίδιοι είναι που προκάλεσαν τον εμφύλιο στην Συρία και δεν δημιούργησαν ποτέ τις προϋποθέσεις για να σταματήσουν αυτήν την αιματοχυσία.
Ερωτηθείς για τα νέα μνημονιακά μέτρα που θα έρθουν προς ψήφιση στην βουλή, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι άξιος συνεχιστής των μνημονιακών κυβερνήσεων που προυπήρχαν και πως τα νέα μέτρα θα τελειώσουν και επί της ουσίας την ελεύθερη αγορά, οδηγώντας μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων στην επαιτεία.
Κλείνοντας, τοποθετήθηκε επί των θέσεων της Χρυσής Αυγής τονίζοντας πως είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας και να προστατευτεί ο Έλληνας πολίτης και τα ελληνικά προϊόντα.
Η δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι η αλήθεια προς τους Έλληνες η οποία είναι μια: Χάσαμε την πατρίδα μας και πρέπει να την πάρουμε πίσω! ΠΗΓΗ

Βία και χάος στην Ειδομένη: Οι λαθρομετανάστες αλληλοσυγκρούονται και κατέλαβαν την περιοχή!
Χάος επικρατεί στην Ειδομένη, καθώς ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών οι οποίοι μετά την αποχώρηση των ΜΚΟ έχουν πάρει τον έλεγχο ουσιαστικά στα χέρια τους.


Έξω από τον καταυλισμό, ομάδα νεαρών λαθρομεταναστών γκρέμισε τους σιδερένιους κάδους και τα προστατευτικά κάγκελα που είχαν στήσει νωρίτερα άλλοι διαμαρτυρόμενοι πάνω στη διάβαση των πεζών και οχημάτων που τέμνει τις σιδηροδρομικές γραμμές, πίσω από τα οποία βρίσκονταν τηλεοπτικές κάμερες.


Στον καταυλισμό επικρατεί εκνευρισμός ανάμεσα στους κόλπους των λαθρομεταναστών, μεταξύ αυτών που δεν επιθυμούν να δέχονται τροφή μέχρι να ανοίξουν τα σύνορα και άλλων που υποστηρίζουν ότι πρέπει ο δρόμος να παραμείνει προσβάσιμος, ώστε να υπάρχει μέριμνα για παροχή τροφής και νερού, τουλάχιστον για τα παιδιά τους.


Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και είναι θέμα χρόνου να προκληθεί η έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες!  ΠΗΓΗ
Αμετανόητη η κυρά-Τασία: Δηλώνει «υπερήφανη», επειδή γέμισε την Χώρα με λαθρομετανάστες

Προκλητική, αναιδής, αναίσθητη, ανθέλληνας, ακοινώνητη. Όποιος χαρακτηρισμός απ΄αυτούς κι αν αποδοθεί στην αντιπρόεδρο της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, για να περιγράψει τις ανεδαφικές μεν επικίνδυνες δε απόψεις και πρακτικές της γύρω από το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, θα είναι ολόσωστος.
Η ανεκδιήγητη κυρά-Τασία, δίνοντας συνέντευξη στην ηλεκτρονική σελίδα της ιταλικής εφημερίδας Λα Ρεπούμπλικα, εμφανίζεται αμετανόητη για την εθνομηδενιστική συμπεριφορά, τόσο αυτής όσο και της κυβέρνησης και συνεχίζει να προκαλεί την αγανάκτηση στο Πανελλήνιο με τα καμώματά της, τα οποία ξεπερνούν φυσικά τις όποιες αναμενόμενες αντιδράσεις μιας εμφανισιακά άσχημης ύπαρξης. Με απύθμενο θράσος η «μαντάμ» υποστήριξε ότι «καμία συμφωνία δεν μπορεί να εμποδίσει τα άτομα αυτά να αφήσουν πίσω τους την βαρβαρότητα και να αναζητήσουν ένα ασφαλές καταφύγιο», κατηγόρησε τις υπόλοιπες χώρες, λέγοντας ότι το «μεγαλύτερο μέρος των Χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Βαλκανίων υιοθέτησε θέσεις που αντανακλούν τον εθνικό εγωισμό», ενώ στην αποκορύφωση της πολιτικής αθλιότητας, μας ενημέρωσε ότι «Είμαστε υπερήφανοι για τις πολιτικές που ακολουθήσαμε, με σεβασμό στην διεθνή και ευρωπαϊκή νομιμότητα, αλλά και για το μεγάλο κίνημα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, το οποίο αναπτύχθηκε, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

Η «υπερήφανη πολιτική» του ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε την Ελλάδα σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών, με την παράνομη εισβολή (και όχι «ροές», λες και πρόκειται για τουρίστες) να συνεχίζεται αμείωτη, ενώ πολύ χειρότερα λειτουργεί και ως ένας προθάλαμος που εγκυμονεί τερατώδεις κινδύνους, σαν αυτούς που αιματοκύλησαν (και) τις Βρυξέλλες σήμερα το πρωί. Την στιγμή που όλα τα κράτη της Ευρώπης πράττουν το αυτονόητο και προφυλάσσουν τα σύνορά τους, η Χριστοδουλοπούλου τα κατηγορεί για «εθνικό εγωισμό»! Το κάνει αυτό επειδή δεν γέμισε η υπόλοιπη Ευρώπη από ανεγκέφαλους πολιτικούς, οι οποίοι κυριευμένοι από τις συμπλεγματικές ιδεοληψίες τους μετατρέπουν την Χώρα τους σε κέντρο διερχομένων. Η Χριστοδουλοπούλου, η οποία θα μείνει στην Ιστορία ως μια φευγαλέα και αποκρουστική ανάμνηση για τις γνωστές γραφικές, αλλά και τόσο επικίνδυνες, ατάκες της περί «μεταναστών που λιάζονται», άκουσε «τα σχολιανά της» στο διαδίκτυο από τους συμπατριώτες μας. Σχόλια τα οποία δεν χρειάζεται να μεταφέρουμε, ούτε κατά προσέγγιση, για ευνόητους λόγους… ευπρέπειας.

Μπορεί το ΣΥΡΙΖΑ και η γραφική κυρά Τασία να αποτελούν, αργά ή γρήγορα, παρελθόν από τον κυβερνητικό θώκο, αλλά η ζημιά την οποία προξένησαν και συνεχίζουν να προξενούν σε καθημερινή βάση στην Πατρίδα και τον Λαό είναι ανυπολόγιστη και με διαχρονικό χαρακτήρα.  
ΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Φτύνουν τους Έλληνες κατάμουτρα: Και στη Λάρισα οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια τα δωρεάν γεύματα του Τσίπρα
Είχαμε δει προ ημερών στο χώρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στο Σχιστό, χιλιάδες μερίδες φαγητού που προσφέρονται από το υστέρημα των Ελλήνων (ασχέτως αν το κράτος ποτέ δεν ρώτησε πριν το προσφέρει) στους λαθρομετανάστες, να πετάγονται απευθείας στα σκουπίδια από τους «πρόσφυγες».Όπως διαβάζουμε τώρα, λοιπόν, σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Λάρισας, αυτό δεν είναι μοναδικό φαινόμενο. Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμα:


«Έκπληκτοι έμειναν χθες στο τμήμα σίτισης της Πολεμικής Αεροπορίας βλέποντας πλήθος μερίδων φαγητού να επιστρέφονται άθικτες από τους δύο προσφυγικούς καταυλισμούς σε ROCA και Κουτσόχερο.Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η άρνηση των προσφύγων να φάνε τα μακαρόνια με κιμά που τους σερβιρίστηκε, αφορούσε στην υποψία ορισμένων (!) πως το φαγητό περιείχε αλεσμένο χοιρινό, κρέας που ως γνωστόν δεν τρώνε οι μουσουλμάνοι. Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, τελικά μεγάλες ποσότητες φαγητού οδηγήθηκαν στον κάλαθο…Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει, αφού κατά τις ίδιες πληροφορίες προ ημερών επεστράφησαν επίσης μερίδες φαγητού, αφού οι φακές τελικά δεν άρεσαν στους πρόσφυγες!Ήδη στο Κουτσόχερο έχουν εγκατασταθεί καντίνες από τις οποίες σιτίζονται αρκετοί διαμένοντες στον καταυλισμό.Από πλευράς της Πολεμικής Αεροπορίας πάντως γίνεται – κατά πληροφορίες – προσπάθεια το μενού να προσαρμοστεί στις διατροφικές συνήθειες των προσφύγων, αν και στην πράξη κάτι τέτοιο δεν φαίνεται προς το παρόν να αποδίδει καρπούς.Από την άλλη, ο αριθμός των μερίδων που καθημερινά παρασκευάζονται αυξάνεται με γεωμετρικούς ρυθμούς. Χαρακτηριστικό είναι πως σήμερα Τρίτη αναμένεται να φθάσουν τις 1.700!»Την ίδια ώρα οι Έλληνες πένονται και δοκιμάζονται από την κρίση, όμως η ανθελληνική κυβέρνηση αδιαφορεί, δείχνοντας «ανθρωπισμό» μονάχα για λαθρομετανάστες, οι οποίοι όμως πετάνε το φαγητό που τους προσφέρεται, αφού δεν είναι... χαλάλ.  ΠΗΓΗ


Κεραυνοί Σεβασμιώτατου Αμβροσίου κατά της Ισλαμοποίησης και των λαθρομεταναστών: Να μην μολυνθεί η περιοχή μας!


Ο εθνικός Ιεράρχης Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος κατακεραύνωσε με μία δυναμική επιστολή όλους αυτούς που θέλουν να ισλαμοποιήσουν και να μετατρέψουν την Πατρίδα μας σε γκέτο λαθρομεταναστών.

"Με πολλούς τρόπους μέχρι σήμερα έχουμε δείξει και έχουμε αποδείξει -κατά το μέτρο των δυνάμεών μας- την αγάπη μας, τόσο ως θεσμός -Ιερά Μητρόπολις-, όσο και ως άτομο, προς τούς ταλαίπωρους αυτούς ανθρώπους, οι οποίοι με βάρκες και με κίνδυνο της ζωής τους αποβιβάζονται συνεχώς κατά χιλιάδες στα νησιά μας, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη!

Υπενθυμίζουμε σε όσους το χρειάζονται, ότι ως ένδειξη της αγάπης μας πρό ολίγου καιρού αποστείλαμε στην Αθήνα (πλ. Βικτωρίας κλπ) 1.000 μερίδες εκλεκτού φαγητού, αλλά καί λιχουδιές και δωράκια για τα παιδάκια των μεταναστών και προσφύγων, χωρίς κάποιος να μας το ζητήση! Επίσης, με ειδικό απεσταλμένο μας στην νήσο Ρόδο, τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Χρήστο Τσάκαλο, επισκεφθήκαμε επί τούτω καί παρεδώσαμε στα χέρια της και σε μετρητά το χρηματικό ποσόν των 2.000 € σε μια ταλαίπωρη έγγυο μητέρα-μετανάστη, η οποία πέντε μόλις ημέρες μετά την αποβίβασή της εγγένησε το μωρό της! Τα γράφουμε όλα αυτά, όχι για να μας επαινέσετε, αλλά -κατ' ανάγκην- σαν εισαγωγή για τις παρακάτω σκέψεις μας.

Σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου ο Εντιμότατος Περιφερειάρχης μας κ. Απόστολος Κατσιφάρας έχει συγκαλέσει σε Σύσκεψη τους Αρχιερείς της περιοχής της ευθύνης του, τους κ.κ. Δημάρχους και άλλους παράγοντες της Δημοσίας Διοικήσεως, προκειμένου να διερευνήσουν την δυνατότητα εξευρέσεως καταλλήλων καταλυμμάτων για την εγκατάσταση ενός αριθμού μεταναστών στην περιοχή μας. Ο υποσημειούμενος αδυνατεί να παρίσταται στην εν λόγω Σύσκεψη, καθ' όσον την ίδια ημέρα καί ώρα εμείς εορτάζουμε τα ελευθέρια της ιστορικής πόλεως των Καλαβρύτων από τον Τουρκικό ζυγό! 'Ετσι λοιπόν, κατ' ανάγκην, δημοσιοποιούμε τις θέσεις μας πάνω στο καυτό αυτό ζήτημα από την θέση αυτή.

Και με όλη τη δύναμη της ψυχής μας βροντοφωνάζουμε: ΟΧΙ!


ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΉΣΟΥΝ!...>>>>> H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

“Αυτοψία” των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα περάσματα των λαθρομεταναστών – Επίσκεψη Η. Παναγιώταρου – Γ. Λαγού στο ακριτικό Ορμένιο - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Στην βορειότερη περιοχή της Ελλάδος στο ακριτικό Ορμένιο στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα βρέθηκαν οι Συναγωνιστές Η. Παναγιώταρος και Γ. Λαγός στα πλαίσια της περιοδείας τους στον νομό Έβρου..>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!
Χρήστος Παππάς προς ανθελληνική κυβέρνηση: Παραδίδετε την εθνική κυριαρχία σε ΝΑΤΟ και λαθρομετανάστες!


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την κύρωση συμφωνίας για το κέντρο συνεργασίας για την ασφάλεια, RACVIAC.
Ο βουλευτής Επικρατείας τόνισε ότι η συμφωνία αυτή υποτίθεται ότι υλοποιεί τους ελέγχους των εξοπλισμών και την προώθηση μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης επί θεμάτων ασφαλείας. Υποτίθεται ότι με αυτήν την συμφωνία ελέγχονται οι συνθήκες εξοπλισμού της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν έχει καμία χρησιμότητα στην πράξη.
Πρόκειται για ακόμη ένα νατοϊκό κατασκεύασμα, μια δημιουργία πολυεθνικών κέντρων που υπερασπίζονται τα νατοϊκά συμφέροντα. Ο έλεγχος των εξοπλισμών απαιτεί κυρίως ευρύτερη βούληση και δεν επιτυγχάνεται με συμφωνίες που συνάπτονται για να δημιουργούνται δομές στους μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Πρόκειται, λοιπόν, για ακόμη μια ΜΚΟ που βρίσκεται στην εποπτεία του ΝΑΤΟ και που πραγματοποιεί τις νεοταξικές πολιτικές.
Συγκεκριμένα το ΝΑΤΟ έφερε 25 Τούρκους παρατηρητές στα ελληνικά νησιά, όπως τον Τούρκο παρατηρητή στην Χίο που είχε διαβατήριο που έφερε την σφραγίδα του ψευδοκράτους. Όταν οι Αρχές ορθώς του ζήτησαν να αποχωρήσει, καθώς το διαβατήριό του ήταν πλαστό, οι υπόλοιποι 6 Τούρκοι παρατηρητές απείλησαν κι αυτοί με αποχώρηση.
Η σημερινή κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση που οδηγεί σε εθνική αυτοκτονία. Υπό την εποπτεία του ΝΑΤΟ το Αιγαίο θα μοιραστεί στην μέση, επιδίωξη της Τουρκίας από το 1974 και μετά. Χάρη του ΝΑΤΟ αποθρασύνθηκαν τα τουρκικά κυβερνητικά ΜΜΕ και λένε: «Θα πάρουμε χωρίς στρατό τα νησιά μας».
Λίγο πριν τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου δημιουργείται ένα μείγμα εθνικής αποδόμησης. Από την μία έχουμε τους δανειστές που έχουν δημιουργήσει μια τεχνητή οικονομική κρίση, από την άλλη έχουμε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και το λαθρομεταναστευτικό, ένα εκρηκτικό πρόβλημα σε συνδυασμό με το δημογραφικό.
Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε, επίσης, στις χθεσινές δυναμικές καταγγελίες του Η. Κασιδιάρη στις οποίες αντέδρασε ο συνήγορος του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της ΝΔ, Κικίλιας, επειδή η ΝΔ ξεμπροστιάστηκε ως το δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ. Κατετέθη, επιπροσθέτως, στα πρακτικά η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.
Τέλος, επισήμανε το ΦΕΚ σύμφωνα με το οποίο οι στρατεύσιμοι μετατρέπονται σε «υπηρέτες» των λαθρομεταναστών. Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα που πένεται, δίνει τεράστια ποσά για σίτιση, υγειονομικό και διασκέδαση των λαθρομεταναστών.  ΠΗΓΗ  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜήνυμα Ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής από τις Βρυξέλλες για τις τρομοκρατικές επιθέσεις - ΒΙΝΤΕΟ


194 χρόνια μετά την Σφαγή της Χίου: Τούρκοι αξιωματούχοι αποβιβάστηκαν στο νησί με πρόσχημα το “προσφυγικό”!

Αργά χθες το βράδυ έφτασαν στη Χίο οι πρώτοι τούρκοι αξιωματικοί που θα αναλάβουν δράση στο νησί της Χίου. Οι 6 τούρκοι αξιωματικοί που έφτασαν στη Χίο, με την υπογραφή Τσίπρα - Καμμένου, υπάγονται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Σμύρνης και θα εγκατασταθούν στο Hotspot του νησιού στην περιοχή του Χαλκειούς με υποτιθέμενο σκοπό την επίβλεψη της διαδικασίας επανεισδοχής. Βεβαίως το σκοπούμενο των τούρκων αστυνομικών δεν είναι η επίβλεψη της διαδικασίας,.>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Αισχρά ανθελληνικά παιχνίδια: Με διαβατήριο του ψευδοκράτους ένας από τους τούρκους αστυνομικούς που αποβιβάστηκαν στη Χίο!

Διαβάσαμε νωρίτερα για την απόβαση τουρκικών αξιωματικών στη Χίο, 194 μετά την Σφαγή που υπέστη το νησί. Αυτό που δεν έγινε ευρέως γνωστό είναι τα βρώμικα αντεθνικά παιχνίδια που παίζει η τουρκία εις βάρος της Ελλάδος και στα οποία συναινεί η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.
Όπως διαβάζουμε σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Χίου, ένας εκ των τούρκων αστυνομικών, οι οποίοι βρέθηκαν στη Χίο σήμερα, ήρθε με διαβατήριο του ψευδοκράτους και έγινε δεκτός από την ανθελληνική κυβέρνηση. Μεταφέρουμε την είδηση από την προαναφερθείσα ιστοσελίδα:
«Τα πολιτικά παιχνίδια της Άγκυρας, την ώρα που το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα πνίγει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, καταδεικνύει το περιστατικό εισόδου ενός εκ των έξι Τούρκων Αστυνομικών που έφθασε στη Χίο το βράδυ της Κυριακής κάνοντας χρήση διαβατηρίου που έφερε σφραγίδα του ψευδοκράτους.
Ο Τούρκος Αστυνομικός, παρότι του επιτράπηκε η είσοδος για διανυκτέρευση στη Χίο, το πρωί της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο Τελωνείο του νησιού μέχρι να αποφασιστεί εάν θα γίνει αποδεκτός και θα αναλάβει δράση στο Hotspot της Χίου ή θα αναγκαστεί να επιστρέψει στον Τσεσμέ και από εκεί στη Σμύρνη.
Το ρεπορτάζ του politischios.gr επιβεβαίωσε ερωτώμενη και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος Αστυνομικός παραμένει σε περιορισμό στο Τελωνείο του νησιού.
Αρμόδια στελέχη κάνουν λόγο για εσκεμμένη κίνηση της γειτονικής χώρας αφού η είσοδός του στο νησί, θα μπορούσε να αποτελέσει έμμεσο τρόπο αναγνώρισης τους ψευδοκράτους από την Ελλάδα.
«Το γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι η είσοδος στη χώρα μας με τέτοιο διαβατήριο απαγορεύεται ρητά. Συνεπώς δεν μπορεί να μη γνώριζαν ότι θα υπάρξει πρόβλημα κατά την είσοδό του στην Ελλάδα. Τα συγκεκριμένα στελέχη προέρχονται από μία Υπηρεσία που ασχολείται με ζητήματα ασύλου στην Τουρκία και γνωρίζουν πολύ καλά τα δεδομένα μεταξύ των δύο χωρών καθώς και την πάγια θέση της Ελλάδας σε σχέση με το ψευδοκράτος», ανέφεραν στον «π» τα ίδια στελέχη.
Να σημειωθεί ότι στην υπόθεση ενεπλάκη και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.»
Η ενέργεια της ανθελληνικής κυβέρνησης να αποδεχτεί έστω και τη διανυκτέρευση του εν λόγω αστυνομικού συνιστά de facto αναγνώριση του κατοχικού ψευδοκράτους. Θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η απέλαση του εν λόγω αξιωματικού και να ζητηθούν εξηγήσεις από την τουρκία γιατί αυτός ο αξιωματικός είχε διαβατήριο του ψευδοκράτους.
Πριν από αυτά, όμως, θα πρέπει να εξηγήσουν οι Τσιπροκαμμένοι με ποιά δικαιδοσία πλέουν ξένα πολεμικά πλοία εντός ελληνικών χωρικών υδάτων και ποιός τους έδωσε την άδεια να αφήσουν τουρκική απόβαση στη Χίο!  ΠΗΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος για αντεθνικές δηλώσεις Μουζάλα και επικίνδυνη πολιτική του Σύριζα 

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος φρόντισε να καταδείξει με τον λόγο του, στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, την υποκρισία και την ανθελληνική πολιτική της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ.
Ειδικότερα, ο Ελληνικός λαός έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι μπορεί να υπομείνει την οικονομική ένδεια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ανεχθεί την έκπτωση των εθνικών ιδανικών και αξιών. Όπως τόνισε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, η στήριξη του Σύριζα στον εθνικά επικίνδυνο αναπληρωτή υπουργό Μουζάλα επιβεβαιώνει την αντεθνική πολιτική που ακολουθείται.
Κλείνοντας, ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι η προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στις Κοινοτικές Οδηγίες είναι ένα σοβαρό θέμα, εν τούτοις τα ζητήματα που αφορούν την εθνική κυριαρχία αποτελούν προτεραιότητα.  ΠΗΓΗ

Οργή και αγανάκτηση για τον εθνομηδενιστή Φίλη από τους ομογενείς στις ΗΠΑ - Τον κήρυξαν ανεπιθύμητο πρόσωπο!


Κατάπτυστος και ανεπιθύμητος από όλους τους Έλληνες της Οικουμένης θεωρείται το ηθικό και πολιτικό παχύδερμο Φίλης. Τα «κατορθώματά» του έφτασαν μέχρι και στην Αμερική, καθώς, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Δημοκρατία":  "«Persona non grata» αποτελεί ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης για τα ποντιακά και τα παμμακεδονικά σωματεία της Αμερικής, μετά την δημόσια μη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων! Συγκεκριμένα, ο κ. Φίλης, ο οποίος από χθες βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού καλεσμένος του Ιδρύματος Ωνάση, προκειμένου να τελέσει την ερχόμενη Τετάρτη μαζί με τον υπουργό πολιτισμού τα εγκαίνια της έκθεσης του ιδρύματος, βρέθηκε στο στόχαστρο των ομογενών!


Αντιπροσωπία ,μάλιστα ,της Παμποντιακής, ποντιακών συλλόγων, της Παμμακεδονικής και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης προχώρησε σε διάβημα στο γενικό προξενείο της Ελλάδας, ενώ ενδεικτική είναι η ανακοίνωση του διευθυντή του Κέντρου Βυζαντινών Σπουδών, δρος Χρίστου Ιωαννίδη. Σύμφωνα με αυτήν, «το κέντρο καθιστά σαφές ότι όχι μόνο δεν έχει καμιά σχέση με την πιθανολογούμενη επίσκεψη του υπουργού Παιδείας, αλλά και αντιτίθεται σε αυτήν την επίσκεψη», διότι, μεταξύ άλλων, «η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού αποτελεί αδιαμφισβήτητο ιστορικό γεγονός και το κέντρο τιμά και σέβεται την μνήμη των αδελφών μας Ποντίων, που υπήρξαν θύματα της Γενοκτονίας.»"
Και όμως, ο αμόρφωτος και ανιστόρητος αυτός εθνομηδενιστής, ο αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων, παριστάνει ανερυθρίαστα τον τύπο ο οποίος «αναρωτιέται» αν βρέχει την ώρα που τον φτύνουν και δεν έχει την στοιχειώδη αξιοπρέπεια που απαιτείται ώστε να παραιτηθεί.
Η καρέκλα  της εξουσίας και το «μέλι» που την συνοδεύει φαίνεται ότι υπερνικούν κάθε έννοια ευθιξίας και φιλοτίμου, τις οποίες όμως, ως έννοιες καθαρά ελληνικές, θα πρέπει προκειμένου να τις χρησιμοποιεί κάποιος να διαθέτει και την ανάλογη εθνική συνείδηση. Και το πολιτικό παχύδερμο αυτό είναι ολοφάνερο ότι δεν την διαθέτει.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Οι απευθείας αναθέσεις και τα κονδύλια για τα Hot Spot ο μόνος λόγος της «κυβερνητικής κρίσεως»
Τα αποκαλυπτήρια του παρασκηνίου για τον «τσακωμό» Τσίπρα – Καμμένου κάνει ο «Βηματοδότης», ο οποίος δίνει μια εκδοχή πολύ πιο λογική από το ότι ο Καμμένος είχε πρόβλημα με την ονομασία των σκοπίων.

Είχαμε πει, άλλωστε, πως αν ήθελε ο Καμμένος να διαμαρτυρηθεί για την εθνοπροδοτική στάση των συριζαίων στο ζήτημα του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας θα το είχε κάνει από τις πρώτες μέρες της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, όταν από βήματος βουλής ο Τσίπρας ανακοίνωνε ως κυβερνητική θέση την εθνοπροδοσία, δηλαδή την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς, υπό τη μορφή της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό.
Παραθέτουμε το απόσπασμα από τον «Βηματοδότη» με την πιο λογική εξήγηση για τον καβγά:
«Η σύμπραξη Τσίπρα - Καμμένου δεν περνά τις καλύτερες ημέρες της. Αφορμή είναι ο Μουζάλας, αλλά βαθύτερες είναι οι αιτίες. Ηδη όλα τα συριζαίικα συστήματα προπαγάνδας μεταδίδουν ότι ο κ. Καμμένος τα κάνει όλα αυτά για τον έλεγχο των πόρων του Προσφυγικού και για τη διεύρυνση της εξουσίας του. Εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να παρέμβει ουσιαστικά στο θέμα των προσφύγων και έβαλε τον Στρατό στο παιχνίδι. Εξασφάλισε έτσι δυνατότητα με τις απευθείας αναθέσεις έργων και διεκδικεί διά αυτών τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης του προσφυγικού ζητήματοςΑπό την άλλη, όμως, οι συριζαίοι έχουν αναπτύξει δίκτυα αλληλεγγύης ΜΚΟ και μέσω αυτών θέλουν να ελέγξουν αυτοί το προσφυγικό πακέτο
Οι προμήθειες και τα «πακέτα» είναι, λοιπόν, ο λόγος για τον οποίο τσακώνονται Τσίπρας και Καμμένος. Από τη μία έχουμε τον κομματικό στρατό του Σύριζα και τις ΜΚΟ οργανώσεις και από την άλλη έχουμε τον ελικοπτεράτο Πάνο, ο οποίος θέλει την κυριότητα των απευθείας αναθέσεως για λογαριασμό του.  ΠΗΓΗ
Πλήρης ισλαμοποίηση: Δελτίο ειδήσεων στα αραβικά (!) από την ΕΡΤ 


 Οι «αλληλέγγυοι» ζητούν να αγοράσουμε στους πρόσφυγες και… τηλεοράσεις, για να βλέπουν τις ειδήσεις
Συνεχίζει να προκαλεί με την συμπεριφορά της η κρατική τηλεόραση, η οποία αν και συντηρείται αποκλειστικά από τα χρήματα των βαριά φορολογούμενων Ελλήνων, εν τούτοις, φροντίζει να εξυπηρετεί τις διεθνιστικές ιδεοληψίες κάποιων με τον πλέον υπερβολικό τρόπο. Από χθες άρχισε να μεταδίδει δελτίο ειδήσεων στην αραβική (!) γλώσσα, για ανθρώπους οι οποίοι θυμίζουμε ότι βρίσκονται παράνομα στην Χώρα μας.
Έχει ενδιαφέρον, πάντως, ο τρόπος με τον οποίο σχολιάζει το συγκεκριμένο γεγονός η «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία γράφει τα εξής: «Μία εξαιρετική κίνηση από την ΕΡΤ: από χθες άρχισε να μεταδίδει ένα τρίλεπτο δελτίο ειδήσεων στην αραβική γλώσσα με χρήσιμες πληροφορίες για τους πρόσφυγες. Το προβάλλει μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και σε επανάληψη μετά το απογευματινό. Χθες είχε πληροφορίες για την Ειδομένη και όσα συνέβαιναν εκεί, ενώ ζητήθηκε από τους πρόσφυγες να δίνουν βάση μόνο σε όσα επίσημα έγγραφα φτάνουν στα χέρια τους ώστε να μην πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης. Όχι τίποτε άλλο, για να μην μπαίνει και σε κίνδυνο η ζωή τους. Το δελτίο έκλεισε με τον καιρό στα αραβικά, κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν μιλάμε για τα νησιά του Αιγαίου. Υπάρχει ένα θεματάκι βέβαια, σε ποιες τηλεοράσεις θα το βλέπουν οι πρόσφυγες, αλλά και αυτό λύνεται».
«Όλα τα λεφτά» βρίσκονται στη τελευταία παράγραφο: «Υπάρχει ένα θεματάκι βέβαια, σε ποιες τηλεοράσεις θα το βλέπουν οι πρόσφυγες, αλλά και αυτό λύνεται». Τι θέλει, άραγε, να μας πει το «σαΐνι» της φυλλάδας αυτής; Μήπως να αγοράσει το «Ελληνικό» κράτος μερικές χιλιάδες τηλεοράσεις για να μπορούν να βλέπουν οι παράνομα εισερχόμενοι στην Χώρα μας το δελτίο ειδήσεων στα αραβικά; Δεν καταλαβαίνουν οι παριστάνοντες τους «αντιρατσιστές» εκ του ασφαλούς, ότι η «προσφυγολαγνεία» που τους διέπει καταντά πλέον προκλητική και προσβάλλει όλους τους συμπατριώτες μας, που είναι άνεργοι, άστεγοι και εντός των ορίων της φτώχειας, οι οποίοι δεν είδαν ποτέ έστω και την στοιχειώδη φροντίδα και στοργή που απαιτείται για τις δικές τους ανάγκες;
Όλοι αυτοί οι «αντιρατσιστές», όμως, δεν μπορούν να νιώσουν τις ανάγκες του πιο κατατρεγμένου και ταλαιπωρημένου μέρους του Λαού μας, γιατί απλούστατα ποτέ δεν αποτέλεσαν μέρος του.  ΠΗΓΗ

Η συμφωνία της κοροϊδίας: 2270 λαθρομετανάστες προτίμησαν την Ελλάδα το τελευταίο 24ώρο!

Παρά τις συμφωνίες Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας και τα ρέστα, τα «προσφυγάκια» δεν σταματούν να… προτιμούν την Ελλάδα. Και μάλιστα, περισσότεροι απ’ όσους την… προτιμούσαν πριν από την συμφωνία!
Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη σημερινή πρωινή ενημέρωση, 50.411 «προσφυγάκια» βρίσκονται μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με την χθεσινή καταμέτρηση ήταν 48.141.
Άρα, μόνο το τελευταίο 24ωρο, μας  προτίμησαν 2.270! Δεν είναι… θαύμα;  ΠΗΓΗ
Οι ανθέλληνες του υπουργείου Παιδείας απαγόρευσαν σε Ελληνόπουλα της Θράκης μας να επισκεφθούν την ευρωβουλή, γιατί πλήρωνε τα έξοδα η Χρυσή Αυγή
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ανθελληνισμό της συμμορίας του Φίλη, που λυμαίνεται το υπουργείο Παιδείας. Το μίσος τους για τη νέα γενιά της Ελλάδος είναι τέτοιο, που απαγόρευσαν σε Ελληνόπουλα από την προδομένη Θράκη μας να επισκεφθούν την ευρωβουλή, γιατί είχε αναλάβει να καλύψει τα σχετικά έξοδα η Χρυσή Αυγή. 
Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης αναζήτησαν πόρους για ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες. Επειδή το αντεθνικό κράτος του Σύριζα πληρώνει μόνο τους λαθρομετανάστες, τα παιδιά της Θράκης στράφηκαν στους ευρωβουλευτές όλων των κομμάτωνΦυσικά, ανταποκρίθηκε μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Τα έξοδα ανέλαβε να καλύψει ο ευρωβουλευτής μας Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός και το ταξίδι προγραμματίστηκε με την χορηγία της Χρυσής Αυγής. 
Μόλις ενημερώθηκαν για αυτή την εξέλιξη, οι τουρκοπροσκυνημένοι του υπουργείου επιτέθηκαν στους ιθύνοντες του Λυκείου και έδωσαν εντολή να ακυρωθεί η εκδρομή των Ελλήνων μαθητών.
Είναι τα ίδια ανθελληνικά ανδρείκελα, που με πρωτοπόρο τον Φίλη αμαύρωσαν την μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων.  ΠΗΓΗ
Οι αγρότες δείχνουν την αγάπη τους στον Σύριζα: Άγριο γιουχάρισμα στην Άννα Βαγενά στο Κιλελέρ


Σε εκδήλωση αγροτών είχε την ατυχή έμπνευση να εμφανιστεί η βουλευτής του Σύριζα, Άννα Βαγενά, στο Κιλελέρ. Η ατυχής έμπνευση δεν έγκειται μόνο στο ότι βουλευτής του Σύριζα προσπαθεί να μιλήσει σε εκδήλωση αγροτών, αλλά και στο ότι αυτή η εκδήλωση αφορούσε ιστορική αγροτική επέτειο ξεσηκωμού ενάντια στην κρατούσα τάξη.
Την ώρα, λοιπόν, που ανέβηκε στο βήμα η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, η οποία παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, άρχισαν να κορνάρουν, με ένα μάλιστα από τα τρακτέρ να προωθείται δίπλα ακριβώς στο μνημείο με αποτέλεσμα να μην την αφήνουν να μιλήσει.
Επειδή οι συγκεκριμένοι αγρότες βρίσκονταν τις προηγούμενες ημέρες στα μπλόκα των «σκληρών», φαίνεται πως οι αγροτοσυνδικαλιστές του ΚΚΕ που πρόδωσαν τον αγώνα των αγροτών, πλέον γνωρίζουν την απαξία, αφού τους πήραν χαμπάρι οι συνάδελφοί τους και έτσι η συμφωνία μεταξύ Μπούτα και κυβέρνησης δεν δεσμεύει τους αγρότες. ΠΗΓΗ

Τι γυρεύει ο Καμμένος στην Αμερική; Ποιο λόμπι τον κάλεσε εκεί;Τις προηγούμενες μέρες, της υποτιθέμενης κυβερνητικής κρίσης, που ο Πανοκαμμένος έβαζε προθεσμίες «ή εγώ ή αυτός» για τον Μουζάλα, κυκλοφόρησε η φήμη στα ΜΜΕ ότι ο περί ου ο λόγος μαζεύει τα προσωπικά του είδη από το υπουργείο, τα… παρατάει όλα και ακυρώνει και το ταξίδι του στην Αμέρικα (το τρίτο ή το τέταρτο από τότε που έγινε υπουργός…).
Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβη. Και το ταξίδι στην Αμέρικα έγινε κανονικότατα.
Αλλά, τι γυρεύει εκεί ο αρχηγός των ψεκασμένων; Εξηγεί σχετικά δημοσίευμα του Βήματος: «Ήδη βρίσκεται στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος (δεν είναι βέβαια Συριζαίος, αλλά χάρη σε αυτόν ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην εξουσία). Επισήμως ο υπουργός Άμυνας πηγαίνει σε μια εκδήλωση του ελληνοεβραϊκού λόμπι, αλλά θα έχει συναντήσεις και με εκπροσώπους του Πενταγώνου…».
(ΥΓ) 1: Και δεν πρόκειται για το ανύπαρκτο «ελληνοεβραϊκό» λόμπι που γράφει το Βήμα (προφανώς κατόπιν «διαρροής» του Καμμένου), είναι το AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) του εβραϊκού λόμπι, στο συνέδριο του οποίου είναι καλεσμένος και θα μιλήσει…(ΥΓ) 2: Στους σιωνιστές έχει εναποθέσει τις τελευταίες του ελπίδες ο Πανούλης μας, αλλά όπως φαίνεται κι από το σημερινό γκάλοπ της Alco, στην κατάσταση που βρίσκεται δε μπορεί να τον σώσει κανένας και τίποτα!  ΠΗΓΗ«Τα όπλα μας είναι πραγματικά» ομολογούν οι παρακρατικοί των Εξαρχείων - Πλήρης συγκάλυψη από τις αρμόδιες Αρχές ΒΙΝΤΕΟ
Το ότι οι παρακρατικοί τραμπούκοι του «Ρουβίκωνα» αποτελούν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο εγκληματική οργάνωση είναι κάτι το οποίο ήταν γνωστό από καιρό. Τώρα πλέον το παραδέχονται και οι ίδιοι, αποθρασυμμένοι πλήρως από την ανοχή και την συγκάλυψη που τους παρέχει το σύστημα που εξυπηρετούν. Με ανακοίνωσή τους στον γνωστό διαδικτυακό βοθρότοπο παραδέχονται ευθέως ότι τα όπλα τα οποία φέρουν σε εκδήλωσή τους στα Εξάρχεια είναι αληθινά, αν και υποστηρίζουν ότι ανήκουν σ’ άλλη «συλλογικότητα».
Με απλά λόγια «δίνουν» και τους συνδιοργανωτές της πορείας, ως εκείνους που είχαν στην κατοχή τους τα όπλα τα οποία φαίνονται στο απειλητικό βίντεο. Χαρακτηριστικό της ψυχρής εγκληματικής φυσιογνωμίας τους είναι τα όσα ανακοίνωσαν, καθώς μεταξύ άλλων αθλιοτήτων έγραψαν ότι: «Ήμασταν συνδιοργανωτές της συγκεκριμένης διαδήλωσης, γνωρίζαμε και συμφωνήσαμε με όλα τα χαρακτηριστικά της. Την εικόνα του βίντεο κοιτάξτε την καλά γιατί είναι εικόνα από το μέλλον…», σημειώνεται στο κείμενο. Έχουμε, λοιπόν, τόσο ξεκάθαρη ομολογία ενοχής (ως «συνδιοργανωτές» της παρακρατικής «διαδήλωσης»), όσο και ανάλογη παραδοχή ότι τα όπλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν στο (άμεσο;) μέλλον για εγκληματικές ενέργειες.
Χαρακτηριστική, επίσης, είναι η αδράνεια των αστυνομικών αρχών, οι οποίες ήλπιζαν (!) ότι ο οπλισμός μπορεί να είναι ψεύτικος και γι’ αυτό μέχρι στιγμής δεν προέβησαν στην παραμικρή ενέργεια εναντίον αυτών των επίδοξων δολοφόνων. Μόνο για τα «όπλα» του διαδικτύου και για τις ανύπαρκτες αποθήκες με οπλισμό, που κάποιοι ευφάνταστοι ψευδομάρτυρες σκαρφίστηκαν, ήξεραν να κάνουν εισβολές στα σπίτια Χρυσαυγιτών, στα οποία φυσικά δεν βρέθηκε ποτέ τίποτε. Ο «Ρουβίκωνας» και οι άλλες παρακρατικές ομάδες, που τρομοκρατούν τους κατοίκους σε Εξάρχεια, Άγιο Παντελεήμονα και αλλού, αποτελούν προφανώς την «απελευθερωτική βία» της αριστεράς, την οποία εκθείαζε πριν από λίγο καιρό ένας θρασύτατος τύπος που έχει την αναίδεια να θωρεί το έντιμο και νόμιμο πολιτικό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως… εγκληματική οργάνωση και ο οποίος ουκ ολίγους εγκληματίες τρομοκράτες έχει υπερασπιστεί στο παρελθόν. Ανεξαρτήτως του αν το καθεστώς θα κρατήσει κάποια προσχήματα απέναντι στην όλο και πιο αποθρασυμμένη βία των παρακρατικών προστατευόμενών του ή όχι, φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι είναι αυτοί που υποθάλπουν την εγκληματική δράση των ανθελληνικών κύκλων, οι οποίοι προπαγανδίζουν ανενόχλητοι την δολοφονία των «ταξικών εχθρών». Εκεί που το παρακράτος ξεσαλώνει, το κράτος φέρει καίρια την ευθύνη για τα φίδια που τρέφει στον κόρφο του.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Ηχηρή παρέμβαση υπέρ της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Λαρίσης για το αίσχος των «τηλεδικαστών»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα το φαινόμενο των «τηλεδικαστών», οι οποίοι σπεύδουν συχνά να προεξοφλήσουν (αν όχι να εκβιάσουν) αποφάσεις της Δικαιοσύνης, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας. Την πιο καίρια τοποθέτηση έκανε αναμφισβήτητα ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς. Μεταφέρουμε σχετικά από την εφημερίδα «Δημοκρατία»:
«Διευκρινίζοντας ότι η έννοια της αντικειμενικότητας στη δημοσιογραφία είναι κάτι σχετικό, ο αρθρογράφος της «δημοκρατίας» Γιώργος Χαρβαλιάς περιέγραψε ως κορυφαίο παράδειγμα μεροληπτικής δημοσιογραφικής κάλυψης την απόφαση για την παραπομπή σε δίκη των βουλευτών και δεκάδων μελών της Χρυσής Αυγής, ως προς την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής συμμορίας....>>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Έγραψε η εφημερίδα “Δημοκρατία”: Με κεντρικό σύνθημα «Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω» διοργανώνει συνέδριο η Χρυσή Αυγή

Ακολουθεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» για το επερχόμενο συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
"Με κεντρικό σύνθημα «Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω», η Χρυσή Αυγή διοργανώνει, την άλλη Κυριακή 27 Μαρτίου, το 8ο τακτικό συνέδριό της σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 300 σύνεδροι που προέρχονται από την Κεντρική Επιτροπή, τα τοπικά πολιτικά συμβούλια και ένα νέο όργανο που προστίθεται στο καταστατικό του κόμματος, το Εθνικό Συμβούλιο...>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!


Η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ συνεχίζει την εθνομηδενιστική εξωτερική πολιτική του Σημίτη


Αντί να ντρέπεται για το απέραντο κακό το οποίο προξένησε στο Έθνος των Ελλήνων, ο Σημίτης βγαίνει από το «φέρετρό» του και μιλά με θράσος, έστω και αν το «βρυκολάκιασμα» του γίνεται σπάνια. Αυτή την φορά, ο εμπνευστής και δημιουργός της λαίλαπας του εθνομηδενιστικού εκσυγχρονισμού παρενέβη με συμβουλές προς την κυβέρνηση για εθνικό θέμα. Στην πραγματικότητα, ο Σημίτης αναζητά την προσωπική του δικαίωση για το δικό του «Ελσίνκι», τον Δεκέμβριο του 1999, για το οποίο είχε κατηγορηθεί για προδοσία, όχι μόνο από το σύνολο της αντιπολίτευσης αλλά και μέσα από το ίδιο του το κόμμα, από την φράξια – απάτη του «πατριωτικού ΠΑΣΟΚ»....>>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τη Νέα Δημοκρατία: Καταγγέλλει τον Τσίπρα, αλλά δεν θέλει εκλογές!


Τις τελευταίες ημέρες εγειρόταν αναγκαστικά ένα γενικότερο πολιτικό ζήτημα: ζητά η ΝΔ παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές; Οι απαντήσεις των στελεχών της ΝΔ επικεντρώνονταν στο εξής: Θέλουμε να φύγει αυτή η ανίκανη κυβέρνηση, δεν έχει όμως κανένα νόημα να ζητήσουμε εκλογές, γιατί δεν μπορούμε να τις προκαλέσουμε.
Είναι πασιφανές ότι καμία αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι σε θέση να επιβάλει εκλογές, όταν απέναντί της έχει σαφή ισχυρή κυβερνητική πλειοψηφία. Από ένα σημείο και μετά, όμως, όλες οι αξιωματικές αντιπολιτεύσεις καλούν τις κυβερνήσεις να παραιτηθούν και να πάνε σε εκλογές το ταχύτερο δυνατόν. Κι αυτό ακριβώς είναι που δεν κάνει η ΝΔ. Μπορεί να καταγγέλλει την κυβέρνηση για πλήρη ανικανότητα σε όλα τα μέτωπα, αλλά δεν ζητά εκλογές. Βεβαίως, στο παρελθόν έχει υπάρξει ξανά τέτοια τακτική, σε περιόδους κατά τις οποίες η αντιπολίτευση γνωρίζει ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι ισχυρή και δεν αντιμετωπίζει ακόμη σοβαρά προβλήματα αμφισβήτησης από τον Λαό. Αυτού του είδους η τακτική είναι εξ ορισμού αμυντική, έστω και αν συνοδεύεται από επιθετική καταγγελιολογία κατά της κυβέρνησης.
Ο Μητσοτάκης, όμως, έχει ειδικό λόγο να επιλέγει σήμερα αυτή την τακτική και να την εφαρμόζει ακόμα και με αφορμή το «προσφυγικό», στην αντιμετώπιση του οποίου υποτίθεται ότι διαμορφώθηκε ένα μίνιμουμ πολιτικής συναίνεσης ανάμεσα στα μνημονιακά κόμματα. Ξέρει πολύ καλά ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βαδίζει πλέον σε τεντωμένο σχοινί. Έχει ακούσει τις προτροπές για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, από ισχυρούς παράγοντες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, οι οποίοι θέλουν να αναβιώσει η ευρεία μνημονιακή πλειοψηφία του περασμένου καλοκαιριού, όχι μόνο στο επίπεδο της Βουλής, αλλά και στο επίπεδο της κυβέρνησης. Και ξέρει πολύ καλά ότι μια συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ θα φθείρει ανεπανόρθωτα τόσο τον ίδιο όσο και τη ΝΔ γενικότερα, φρενάροντας απότομα την επιχείρηση αναβάπτισής της (του).
Γι’ αυτό, λοιπόν, επιχειρεί να δημιουργήσει ένα σκηνικό πλήρους ρήξης με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τον Τσίπρα προσωπικά, υπολογίζοντας ότι είναι πολύ πιθανόν να προκύψει κυβέρνηση ευρύτερης στήριξης με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, γεγονός το οποίο θα επέτρεπε στη ΝΔ να δρέπει άνετα και ξεκούραστα το πολιτικό κέρδος από την ασφαλή και ακίνδυνη θέση της αντιπολίτευσης. Μπορεί αυτός να είναι ο κεντρικός σχεδιασμός του Μητσοτάκη και της ΝΔ και να τον στηρίζει με διάφορες πρωτοβουλίες, αν όμως τα πράγματα για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φτάσουν στο απροχώρητο, τότε η ΝΔ θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα να στηρίξει μια κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή ή να προκαλέσει εκλογές.
Σ’ αυτό το δίλημμα τα γεγονότα θα στριμώξουν άγρια τη ΝΔ, καθώς δεν θα έχουν να κάνουν πλέον με υποτιθέμενα πολιτικά σενάρια και ανάλογη παραφιλολογία, αλλά με ένα πρακτικό πρόβλημα, το οποίο θα συνοδεύεται από μεγάλες πιέσεις, τόσο εγχώριας όσο και αλλοδαπής προέλευσης. Τότε θα φανεί και το πραγματικό υποτελές πρόσωπο της ΝΔ, η οποία δεν έπαψε ποτέ να είναι ξενόδουλη και εντολοδόχος.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Αμερικανικό δίκτυο Janes: 300 χιλιάδες “πρόσφυγες” θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα μέχρι τον Ιούνιο, προκαλώντας κοινωνική αναταραχή!

Ενώ η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση, τα συνένοχά της (δήθεν) αντιπολιτευόμενα κόμματα του… συνταγματικού τόξου και τα ΜΜΕ καλλιεργούν τον εφησυχασμό στους Έλληνες για το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, το αμερικανικό δίκτυο Janes (το οποίο προφανώς αντλεί τις πληροφορίες του από την… κεντρική πηγή πληροφοριών, δηλαδή από τα «στρατηγεία» της Νέας Τάξης στην Αμέρικα…) προβλέπει ότι 300.000 «προσφυγάκια» θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα μέχρι τις αρχές Ιουνίου (!!!), εάν η Τουρκία δεν τηρήσει τη συμφωνία – που μέχρι στιγμής δεν την τηρεί…
Αλλά, προχωράει και πάρα πέρα το αμερικάνικο δίκτυο, προβλέποντας σ’ αυτή την περίπτωση σοβαρό κίνδυνο αστάθειας και κοινωνικής αναταραχής.
Πιο συγκεκριμένα, οι αναλυτές Ιωάννης Μιχαλέτος και Λόρα Χακάροβα, υποστηρίζουν (και πολύ σωστά) ότι η ελληνική οικονομία δεν θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες των απρόσκλητων και το κόστος της αστυνόμευσης, σχέδιο έκτακτης ανάγκης δεν υπάρχει, οπότε, ο… σώζων εαυτόν σωθείτω!
Συμπέρασμα: Έλληνες αντισταθείτε όσο ακόμα είναι νωρίς, γιατί όταν θα φτάσουμε στο «αμήν», θα έχει «πετάξει το πουλάκι»…  ΠΗΓΗ
Κομμουνιστές, ιδού η ξεφτίλα σας!

Συνεχίζεται η θριαμβευτική περιοδεία του «Αμερικάνου φονιά των λαών» Ομπάμα στην κόκκινη Κούβα, αλλά και η εκκωφαντική σιωπή των ΜΜΕ των σταλινικών παλιάτσων του Περισσού και των αριστεριστών ομοϊδεατών τους, που δεν ξέρουν τίποτα για το «φόνο».
Τους αφιερώνουμε τη φωτογραφία του «φονιά των λαών» μπροστά στην τεράστια προσωπογραφία του ήρωά τους Τσε Γκεβάρα, και τους συστήνουμε να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να φτύσουν τα μούτρα τους!
Και μετά, αν έχουν μια σταλιά φιλότιμο (ποιος το’ χασε για να το βρουν αυτοί;) ν’ ανεβούνε στην ταράτσα του Μεγάρου του Περισσού και να… φουντάρουν ομαδικά!  ΠΗΓΗ
(ΥΓ): Φτου σας ξεφτίλες!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2034639330458483

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item