Widgets

ΤΩΡΑ! ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και τα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!


Η Χρυσή Αυγή πέταξε έξω τους ανθέλληνες του BBC, όταν αποκάλεσαν τα σκόπια “Μακεδονία” - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


Είχε προηγηθεί ο εκνευρισμός και η αμηχανία των άγγλων, όταν ο βουλευτής μας τόνισε πώς οι λαθρομετανάστες πρέπει να πάνε στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, που είναι συνυπεύθυνες για τους πολέμους σε Συρία και Αφγανιστάν.  Την πόρτα της εξόδου από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής έδειξε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος σε συνεργείο του BBC, όταν μία ανθέλληνας δημοσιογράφος αποκάλεσε τα Σκόπια... "Μακεδονία".

Στο σημείο εκείνο η ρεπόρτερ Stacey Dooley δεν συγκρατήθηκε και επέδειξε τα ανθελληνικά αισθήματα του προπαγανδιστικού κυκλώματος του BBC αποκαλώντας τα Σκόπια... "Μακεδονία" και επιχειρώντας να στήσει ένα κακόγουστο σόου.
Έλαβε όμως την πρέπουσα απάντηση από τον εκπρόσωπο μας και αναγκάστηκε να εξέλθει του γραφείου μαζί με όλο το αγγλικό συνεργείο.  ΠΗΓΗ
Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής για το λαθρομεταναστευτικό
Συνέντευξη Τύπου για το κρίσιμο ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος. Υπέδειξε την Τουρκία ως τον κύριο υπαίτιο για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες και την ίδια στιγμή κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που αδυνατεί να προστατεύσει του ΈλληνεςΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ!!!

Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο μετατροπής της Ελλάδας σε χώρο μόνιμης παραμονής των χιλιάδων λαθρομεταναστών


Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα του πώς ολιγομελείς, ακόμη και μονοπρόσωπες, οργανώσεις - “σφραγίδες” θέλουν να κινούν τα νήματα σε σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες αφορούν το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας και του Λαού, είναι και τα όσα αναφέρονται σε κείμενο της εφημερίδας “Το Παρόν”, το οποίο υπό τον τίτλο “Με το παντεσπάνι...” γράφει τα εξής:

“Ενδιαφέρουσα η άποψη της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΛΕΔΑ), η οποία σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε “στη μεγάλη υποχώρηση στα δικαιώματα των προσφύγων, στην ακύρωση στην πράξη της Συνθήκης της Γενεύης, στην Ελλάδα ως χώρα υποδοχής αλλά όχι και ως ασφαλής για τους πρόσφυγες χώρα, στη στάση της Ευρώπης και την επόμενη μέρα που ανοίγει μια νέα εποχή για το Προσφυγικό και βρίσκει την Ελλάδα απροετοίμαστη”. Οι θέσεις της ΕΛΕΔΑ παρουσιάστηκαν από τον Κωστή Τσιτσελίκη (πρόεδρο), καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, τον Δημήτρη Χριστόπουλο, αναπληρωτή καθηγητή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, τον Αντρέα Τάκη, επίκουρο καθηγητή στο ΑΠΘ και αντιπρόεδρο της Ένωσης και τον Αντώνη Σπάθη, δικηγόρο, συντονιστή της Ομάδας Θεσσαλονίκης.

Στη συνέντευξη Τύπου σημειώθηκε ότι “η Ελλάδα θα γίνει ξανά χώρα υποδοχής μεταναστών, κάτι όμως για το οποίο δεν δείχνει να είναι έτοιμη, παρά την επιτακτική ανάγκη γι' αυτό. Τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να γίνουν οδηγός για μια μεταναστευτική πολιτική που θα σέβεται και θα εντάσσει”, ενώ ως επιμύθιο υπογραμμίστηκε: “Καμιά δημοκρατία δεν είναι άξια του ονόματός της αν δεν άρει τις συνθήκες που τη χαρακτηρίζουν μη “ασφαλή χώρα” για τους πρόσφυγες και αν δεν διευκολύνει όσους παραμένουν μακρόχρονα στη χώρα να ενταχθούν στην πολιτική της κοινότητα”. Τι δεν καταλαβαίνετε...”.

Το τελείωμα της εφημερίδας, με το χαρακτηριστικό “Τι δεν καταλαβαίνετε” είναι ενδεικτικό της αθεράπευτης νοοτροπίας αυτών των τύπων με τις διεθνιστικές ιδεοληψίες που τους διακατέχουν. Ανάμεσα σ' αυτούς τους τύπους και ο περιβόητος Χριστόπουλος, ο οποίος ουκ ολίγες φορές εκφράζει την “ανησυχία” του και τον “αποτροπιασμό” του για την ρίζωση και την ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Ελληνική Κοινωνία, ακριβώς γιατί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αποτελεί το σοβαρότερο εμπόδιο στα σχέδια αυτού και της παρεούλας του.

Ποια σχέδια; Μα την μετατροπή της Χώρας σ' έναν απέραντο τόπο αρχικά υποδοχής και μετέπειτα μόνιμης διαμονής λαθρομεταναστών, οι οποίοι θα πρέπει “να ενταχθούν στην πολιτική της κοινότητας”. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, πολύ καλά “πού το πάνε” τόσο οι συγκεκριμένοι τύποι όσο και ο υπόλοιπος εσμός των εθνομηδενιστών. Μόνο που τις παρωχημένες και επικίνδυνες ψευτοανθρωπιστικές εμμονές τους δεν θα τις υποστούν η Πατρίδα και ο Λαός.

Χρέος κάθε συνειδητοποιημένου Έλληνα είναι η αντίσταση στα σχέδια μετατροπής της Χώρας σε μια απέραντη αποθήκη ψυχών, κάτω από το πρόσχημα μιας δήθεν ένταξης των λαθρομεταναστών και των ελάχιστων πραγματικών προσφύγων που έρχονται εδώ.  
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Πλιάτσικο: Όλα τα υλικά του Ελληνικού Στρατού για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης χαρίζονται στους λαθρομετανάστες

Πλιατσικώνουν τα πάντα! Κουβέρτες, σκηνές, υλικά που σε περίπτωση θεομηνίας θα χρειαζόντουσαν στους Έλληνες, όλα γίνονται βορά στους ξένους λαθρομετανα΄στες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα χρήματα που στέλνει η Ευρώπη θα τα πάρουν οι ΜΚΟ γιατί η Ευρώπη δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση του Τσίπρα, παρά το γεγονός πως τους έχει κάνει όλα τα χατίρια!.>>>>> ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΔΩ!!!!

Εκ βαθέων εξομολόγηση Δρίτσα: Υποταχθήκαμε στους διεθνείς τοκογλύφους!Μπορεί η κυβέρνηση να προφασίζεται νέους «αγώνες» και να διαμυνήσει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν υποτάχθηκε και δεν πρόδωσε τον Ελληνικό Λαό, όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Αυτό παραδέχτηκε από το κανάλι των Μπόμπολα και Ψυχάρη, ο υπουργός του Σύριζα, Δρίτσας ή Δριτσώφ, ο οποίος είπε:
“Όλοι οι ατίθασοι του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε έναν στόχο να δώσουμε τη μάχη της διαπραγμάτευσης και να πετύχουμε έστω ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος της Θεσσαλονίκης να το θέσουμε σε εφαρμογή όχι ως πρόγραμμα παροχών αλλά ως πρόγραμμα που στον πυρήνα του είχε μελετημένες ενίσχυσης της εσωτερικής ενεργούς ζήτησης ως τρόπο για το ξεπέρασμα της κρίσης.Χάσαμε, ηττηθήκαμε, συμβιβαστήκαμε, είναι προφανές”
Ιδού, λοιπόν, το πραγματικό διακύβευμα του νέου δικομματισμού ΝΔ – Σύριζα: Οι πρώτοι είναι ανίκανοι και προδότες, αλλά δεν το παραδέχονται με τίποτα. Οι δεύτεροι είναι ανίκανοι και προδότες, αλλά το ομολογούν σε κάθε ευκαιρία
Σε αυτό το ψευδεπίγραφο δίλημμα της καταστροφής υπάρχει απάντηση: Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!  ΠΗΓΗΠλωτάρχης του Πολεμικού μας Ναυτικού έστειλε εξώδικο στον Καμμένο για τον διασυρμό των Ενόπλων Δυνάμεων στα κέντρα λαθρομεταναστών

Τα προφανή ανέφερε, σε εξώδικό του προς τον Πάνο Καμμένο, ένας Πλωτάρχης ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού . Στο εξώδικό του ο Πλωτάρχης διαμαρτύρεται εντόνως για την χρήση των Ένοπλων Δυνάμεων για την κατασκευή των καταλυμάτων για τους λαθρομετανάστες.
Όπως σημειώνεται ευστόχως στο εξώδικο, η εν λόγω αποστολή πέραν της αντισυνταγματικότητας της παραβαίνει και τον σκοπό των Ένοπλων Δυνάμεων, αναγκάζοντας τους οπλίτες και τους Αξιωματικούς των Ένδοξων Ένοπλων Δυνάμεων να εργάζονται νυχθημερόν. Και αυτό για να ικανοποιήσουν τις διεθνιστικές ιδεοληψίες τους οι συριζαίοι και να παραμείνει καβάλα στο ελικόπτερο ο Καμμένος.  Παραθέτουμε αυτούσια την εξώδικο επιστολή:...>>>> ΕΔΩ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «Τώρα στροφή προς τη ΡΩΣΙΑ! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ»Χρυσή Αυγή Κιλκίς: ΌΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έπεσε εντελώς έξω στην πρόβλεψη του αριθμού μεταναστών στηνΕιδομένη που ήταν μέχρι τέσσερις  χιλιάδες και έφθασαν το καλοκαίρι τις  δεκατέσσερις, ζητάει από τον κόσμο του Κιλκίς να είναι ήρεμος με την δημιουργία τεσσάρων hotspots: Νεα Καβάλα, Χέρσο, Δροσάτο, Κεντρικό.

Όλα αυτά, είχαν ακουστεί κατά καιρούς ως υποψήφια για να γίνουν κέντρα φιλοξενίας συν ένα ακόμα στρατόπεδο λίγο έξω από το Πολύκαστρο μόλις το αποχαρακτηρίσουν από παραμεθόριο Νομό.

Η αλήθεια τελικά είναι πως ΟΛΑ αυτά αρχής εξ αρχής ήταν στον σχεδιασμό να γίνουν ταυτόχρονα. Η ΜΟΜΑ του Καμμένου φτιάχτηκε για αυτό τον σκοπό, τα στρατόπεδα έκλεισαν επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παλαιότερα για να εφαρμοστεί αυτό το μακροχρόνιο πρόγραμμα. Η απάντηση, του πως είναι δυνατόν μια κυβέρνηση αριστεράς να έχει υπουργό άμυνας έναν τύπο σαν τον Καμμένο απαντήθηκε πιστεύω πλήρως. Καμία κόκκινη γραμμή πλην αυτής που προστατεύει την καρέκλα του υπουργού Καμμένου. 
Η ΝΔ υποκρινόμενη πως δεν πιστεύει το τι γίνεται, είναι πιο ένθερμη υποστηρίκτρια του ΝΑΤΟ και θα έκανε ακριβώς τα ίδια με τα hotspots μιας και δεν θα τολμούσε να πει όχι σε Μέρκελ και Δανειστές. Η Τουρκία, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία δεν είναι εμπόλεμες Ζώνες. Οποιοσδήποτε άλλος προορισμός τους αφαιρεί το δικαίωμα του πρόσφυγα και τους κάνει οικονομικούς μετανάστες. Όπως θα ήταν και οι Έλληνες παλαιότερα εάν αντί για την μητέρα Ελλάδα ή τις όμορες χώρες με τον τόπο ξεριζωμού τους, είχαν αποφασίσει να διασχίσουν δέκα ειρηνικές χώρες και να πάνε στην βόρεια Ευρώπη.
Τέλος με τα παραμύθια του καλοπληρωμένου ψευδοανθρωπισμού. Αυτή η ιδεοληψία, τους καλεί να περάσουν την θάλασσα και να ναυαγήσουν για να γίνουν ναυαγοί που πρέπει να διασωθούν, αυτή η ιδεοληψία πνίγει μικρά παιδιά στην θάλασσα.
Η μοναδική λύση είναι η ξεκάθαρη εθνική θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Απέλαση όλων των παράνομα εισερχομένων αλλοδαπών, για να γίνει γνωστό αυτό σε όσους θέλουν να έρθουν Ελλάδα και να τους αποτρέψει. Να σταματήσουν οι υπηρέτες της Γερμανίας και των ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ να στηρίζουν τους τζιχαντιστές και να δημιουργούν με τις βόμβες τους τα κύματα μεταναστών.
Λέμε ΌΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας. Λέμε όχι στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης! Με την βοήθεια του Θεού θα φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙΛΚΙΣ
Πετσοκόβουν τις συντάξεις του κοσμάκη - Στο απυρόβλητο οι συντάξεις των προνομιούχων!Την ίδια ώρα που η μνημονιακή συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων ετοιμάζεται να πετσοκόψει τις ήδη πενιχρές συντάξεις του απλού κοσμάκη, είναι αποφασισμένη να μην μειώσει τις διπλές ή τριπλές συντάξεις που παίρνουν οι προνομιούχοι του συστήματος, πρώην βολευτές, δήμαρχοι, νομάρχες και λοιποί…
«Η λογική μας είναι να μη μειωθούν οι υπάρχουσες σήμερα καταβαλλόμενες συντάξεις και εδώ δεν κάνουμε εξαίρεση», δήλωσε στην Βουλή ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αν. Πετρόπουλος απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή που ζητούσε να μάθει πόσες είναι οι διπλές και τριπλές συντάξεις που χορηγούνται σε πρώην βουλευτές και τοπικούς άρχοντες και εάν προτίθεται η κυβέρνηση με σχετική ρύθμιση στο νέο ασφαλιστικό νόμο να θεσπίσει την υποχρέωση «να επιλέξουν άμεσα να λαμβάνουν μία σύνταξη ή την βουλευτική τους ή την επαγγελματική τους και όχι και τις δύο».
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο Πετρόπουλος, τέσσερις συνταξιούχοι λαμβάνουν 10 συντάξεις, επτά συνταξιούχοι λαμβάνουν εννέα συντάξεις, 49 συνταξιούχοι παίρνουν οκτώ συντάξεις, 364 παίρνουν επτά συντάξεις και 4.659 συνταξιούχοι παίρνουν έξι συντάξεις, ενώ τρείς συντάξεις λαμβάνουν 335.439 συνταξιούχοι, δυο συντάξεις παίρνουν 955.358 συνταξιούχοι και μια σύνταξη 1.286.112 συνταξιούχοι!
Το «κλου» της χθεσινής βραδιάς ήταν η παρέμβαση του βουλευτή του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της Βουλής Κρεμαστινού, που είπε «κάποιοι νομίζουν ότι είναι πάμπλουτοι οι βουλευτές κι όμως υπάρχουν πρώην που πένονται».
Εφόσον λοιπόν πένονται οι πρώην βουλευτές (και λοιποί προνομιούχοι του συστήματος, που τσεπώνουν δύο και τρεις και τέσσερις συντάξεις, να κάνουμε έναν… έρανο όλοι εμείς οι υπόλοιποι, που  καλοπερνάμε, να τους ενισχύσουμε τους πτωχούς! ΠΗΓΗ
Η διαπλοκή στηρίζει Τσίπρα: όργιο ψευδολογίας, ανοησίας και εξαπάτησης στο στημένο θέατρο του ΧατζηνικολάουΣτους κρίσιμους καιρούς που βιώνει η Πατρίδα μας μία συνέντευξη του πρωθυπουργού της χώρας είναι μια ευκαιρία να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους. Ακόμα και αν αυτός δεν είναι διατεθειμένος να προβεί στην εκ βαθέων εξομολόγηση της καταστάσεως προς τον Λαό, τότε είναι καθήκον του δημοσιογράφου να εκμαιεύσει την αλήθεια. Όλα αυτά σε θεωρητικό πλαίσιο, βεβαίως, αφού στην συνέντευξη Τσίπρα στην εκπομπή του Χατζηνικολάου είχαμε γελάκια και αμοιβαίες φιλοφρονήσεις, χωρίς επί της ουσίας να «στριμωχθεί» σε κανένα σημείο ο Τσίπρας. Φαίνεται ότι ύστερα από το στημένο πάνελ του Μητσοτάκη ήρθε η ώρα να κάνει μία «αβάντα» και προς τον Τσίπρα ο γνωστός «έγκριτος» δημοσιογράφος.
Πάμε, όμως, να δούμε εν συντομία τα ψέμματα Τσίπρα στα οποία δεν υπήρξε αντίλογος:
α) «Εχουμε δεσμευτεί για 50.000 θέσεις αθροιστικά στα hotspot στα νησιά και τα κέντρα μετεγκατάστασης στην ενδοχώρα συν την επιδότηση ενοικίου. Αλλά δεν είναι για μόνιμη παραμονή. Τον ίδιο αριθμό δεσμεύθηκαν και οι χώρες της βαλκανικής οδού.»
Ήδη δημιουργούνται εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις διαμονής σε Hot Spot που βρίσκονται σε ολόκληρη τη χώρα, σκηνές, διαμερίσματα, ενώ μέχρι και οι Μητσοτάκηδες μπήκαν στο «χορό» εξοπλίζοντας ολόκληρο ξενοδοχείο για τους «πρόσφυγες». Αυτές οι θέσεις δεν είναι προσωρινής διαμονής, αλλά ΜΟΝΙΜΗΣ, γεγονός που το αποκαλύπτουν τόσο οιδηλώσεις Ξυδάκη για «λύση του δημογραφικό» μέσω λαθρομεταναστών, όσο και το γεγονός ότι ήδη ΜΚΟ έχουν στήσει παράτυπα σχολεία για... παράτυπους μετανάστες.
β) «Δεν είναι καταστροφή για τον τουρισμό ότι έχουν 2 νησιά πρόβλημα. Θα το αντιμετωπίσουμε. Υπάρχουν αλλοπρόσαλλα μηνύματα από ένα νησί, τα άλλα νησιά έχουν συνεργαστεί.»
Εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μιλάνε οι αριθμοί που δείχνουν κατακόρυφη πτώση των κρατήσεων όπου υφίστανται ισχυρές μεταναστευτικές ροές.
γ) Για το γεγονός ότι οι τούρκοι δεν άφησαν το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να προσγειωθεί στη Ρόδο: «Μας πρότειναν εναλλακτικό σχέδιο πτήσης και απαντήσαμε ότι δεν μας ενδιαφέρει να μας δώσουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα κάναμε αποδεκτό να νομιμοποιηθεί παράλογη αντίληψη ότι τα Δωδεκάνησα είναι αποστρατικοποιημένη περιοχή.»
Δηλαδή, μας πρότειναν εναλλακτικό σχέδιο πτήσης και ο Τσίπρας έβγαλε το δικό του... εναλλακτικό σχέδιο. Πάντως στη Ρόδο δεν προσγειώθηκε.
δ) Για τη... μαρτυριάρα γάτα«Ας έχει ό,τι θέλει να τα βγάλει όλα στη φόρα ας πάει και στον εισαγγελέα που από ό,τι μαθαίνω τον συναντά συχνά και θα τον συναντάει. Δεν ζήτησα χάρη από κανέναν.»
Δεν ξέρουμε αν ο Ψυχάρης συναντάει συχνά τον εισαγγελέα, πάντως τον Τσίπρα τον συνάντησε ουκ ολίγες φορές. Στους διαλόγους που παρατίθενται ο... πολιτικός φέρεται να ζητάει την στήριξη του ΔΟΛ. Η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου ότι η «δημοσίευση ηχογραφημένων συνομιλιών συνιστά ποινικό αδίκημα» δείχνει ότι μάλλον η γατούλα είχε πομπό στο κολάρο και άρα όντως ο Τσίπρας ζητούσε γονυπετής την στήριξη του ΔΟΛ και της διαπλοκής.
ε) «Θα επιμείνουμε στην ανάγκη να προστατευθούν οι συνταξιούχοι που έχουν δει τις συντάξεις τους τα τελευταία 5 χρόνια να μειώνονται κατά 35% μέσο όρο.»
Τώρα που οι συνταξιούχοι ακούνε για άλλη μία φορά τον Τσίπρα να βάζει «κόκκινη γραμμή» σίγουρα μπορούν να αισθάνονται σίγουροι. Σίγουροι ότι οι μειώσεις συντάξεων έρχονται ΠΗΓΗ

ΝΑΙ στον Αθλητισμό - ΟΧΙ στην παρακμή: Ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα νεολαίων της Χρυσής Αυγής

Το Εθνικιστικό Κίνημα δίνει σε καθημερινό επίπεδο μια πολύπλευρη μάχη, έναντι σε όλα εκείνα τα νέα «ήθη» που έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία στην σημερινή της κατάπτωση, με κύρια επιδίωξη την με κάθε τρόπο ανάδειξη νέων προτύπων, οικοδομημένων σε υγιείς βάσεις, προσβλέποντας σε μια ολική Εθνική Αναγέννηση. Πρόκειται για μια προσπάθεια που δεν εξαντλείται, φυσικά, στον πολιτικό στίβο, καθώς πλαισιώνεται από ένα πλήθος κοινωνικών δραστηριοτήτων, που μιλούν με άμεσο και γνήσιο τρόπο στην καρδιά του κάθε προβλήματος.
Αυτή την φορά, λοιπόν, ο Λαϊκός Σύνδεσμος ανέλαβε την πρωτοβουλία υλοποίησης ενός ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος μεταξύ των τοπικών οργανώσεων του, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, διαμέσου της ευγενής άμιλλας, καθώς το έπαθλο θα διατεθεί για κοινωνικούς σκοπούς. Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2016, ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί αγώνες, στους οποίους συμμετείχαν ομάδες Συναγωνιστών από τις τοπικές οργανώσεις Ευβοίας, Ασπροπύργου, Μάνης, Αρτέμιδος, Βορείων Προαστίων, Αχαρνών, Αμπελοκήπων, Μεσολογγίου και Μεγάρων, καθώς και από το Μέτωπο Νεολαίας, με την στιγμή αυτή να βρισκόμαστε σε αναμονή για την κλήρωση των ομάδων που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.
Η Νεολαία της Χρυσής Αυγής, όντας η αιχμή του δόρατος στον Αγώνα του Κινήματος, αγωνίζεται και αυτή με την σειρά της έναντι στον εκφυλισμό και την παρακμή, προβάλλοντας το Ήθος, τα Ιδανικά και την Θέληση για Ζωή. Ταυτόχρονα, λοιπόν, με την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη αθλητική δραστηριότητα, επέλεξε να δώσει για ακόμη μια φορά ένα ξεκάθαρο μήνυμα, έναντι σε μια από τις μεγαλύτερες μάστιγες της σύγχρονης εποχής, εκείνης των ναρκωτικών. Έτσι, με κεντρικό σύνθημα «ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ», διατρανώνει πως το αδύναμο σώμα δεν μάχεται, το αδύναμο μυαλό δεν σκέφτεται, ενώ μέσα από την δράση και την ψυχαγωγία, ενδυναμώνει το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας, σφυρηλατεί ακόμα περισσότερο τους δεσμούς των μελών της και προετοιμάζεται, ως οφείλει, να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στον δύσκολο Αγώνα που έχει μπροστά της.   ΠΗΓΗΑνθελληνικό αίσχος στην Ευρωβουλή: Το Λαϊκό Κόμμα (ΝΔ) συνδιοργανώνει εκδήλωση με τους τουρκόφιλους του DEB

Άμεση και, ως συνήθως η "μόνη" αντίδραση των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή
Κάποιος ανόητος, αγνώμων και μολυσμένος με μπολσεβικισμό τύπου Τσαουσέσκου, Ρουμάνος ευρωβουλευτής είχε τη φαεινή ιδέα να οργανώσει εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με θέμα τις μη εκπροσωπούμενες μειονότητες στην Ελλάδα.
Δυστυχώς όμως για αυτόν αλλά και τους καλά "πληρωμένους", από το καθεστώς της Άγκυρας, λοιπούς τουρκολάγνους ευρωβουλευτές, η παρουσία του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή καταστρέφει, κάθε φορά, τα σχέδια  τους.
Με επιστολή τους προς τον ανιστόρητο Ρουμάνο Csaba SÓGOR, αλλά και τον γνωστό για τα ανθελληνικά του αισθήματα, Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, μέλος της οποίας είναι η δήθεν πατριωτική ΝΔ, Γερμανό Manfred Veber, ο οποίος έδωσε και την άδεια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, οι τρεις Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής έδωσαν μαθήματα ιστορίας, διεθνούς νομολογίας, διεθνών σχέσεων και εξωτερικής πολιτικής, τονίζοντας ότι, οποιαδήποτε μελλοντική ανθελληνική και προβοκατόρικη για τα εθνικά ζητήματα της Ελλάδας ενέργεια, θα θεωρείται εχθρική και θα τυγχάνει ανάλογης αντιμετώπισης.
Συνιστούμε στους ευρωβουλευτές της ΝΔ αλλά και στον νέο πρόεδρο της, υπάλληλο της SIEMENS, την επόμενη φορά που θα σκύψουν για να γλύψουν τη Μέρκελ και το Βέμπερ, να προσέχουν, διότι το λουμπάγκο αποτελεί σοβαρή πάθηση...
Ακολουθούν οι επιστολές των ευρωβουλευτών Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού, κ. Λάμπρου Φουντούλη και Στρατηγού Γεώργιου Επιτήδειου:... ΟΛΑ ΤΑΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!!!

Αρχή του τέλους για το μπομπολικό μόρφωμα: Στην πόρτα της εξόδου ο “Μητσοτακικός” Θεοχάρης

«Άρχισαν τα όργανα» στο μόρφωμα του Ποταμιού, με τα «ποντίκια» να εγκαταλείπουν το ετοιμόρροπο καράβι. Δύο μόλις ημέρες μετά το πρώτο συνέδριο του Ποταμιού, (ένα συνέδριο το οποίο σίγουρα θα είναι και το τελευταίο) ήρθε το πρώτο ισχυρό δείγμα των τρανταγμών στο σαπιοκάραβο.
Ο μέχρι τώρα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χάρης Θεοχάρης παραιτήθηκε από την θέση του, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Θεοδωράκη, αφού απευθυνόμενος σ΄αυτόν του λέει χαρακτηριστικά «να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου».
Όταν το νούμερο δύο σ΄ένα κόμμα φατριών «φτύνει» κατάμουτρα τον αρχηγό του και κάνει το πρώτο βήμα λίγο πριν την έξοδο απ΄αυτό, είναι ολοφάνερο ότι είναι απλώς θέμα χρόνου η πλήρης αποδόμηση αυτού του κατασκευάσματος της μιντιακής διαπλοκής, με τις διάφορες φατρίες να κοιτάζουν πλέον να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι εντασσόμενοι σταδιακά σ΄άλλους συστημικούς φορείς.
Ας μην ξεχνάμε ότι το σαθρό κατασκεύασμα στήθηκε ως ανάχωμα απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να της στερήσει την Τρίτη θέση (ποιος ξεχνάει ότι μέχρι και… 15% του έδιναν στο ξεκίνημά του, δίχως να αισχύνονται), απέτυχε παταγωδώς και τώρα ετοιμάζεται να πνιγεί μέσα στα ίδια λασπόνερα που το έφτιαξαν για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συντηρητικά συμφέροντα.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Την πάτησε ο Τζουντ Λο: Πήγε για συμπαράσταση με το συνεργείο του στους “πρόσφυγες”, αλλά αυτοί επιτέθηκαν και τους έκλεψαν τα κινητά!Στο ιστολόγιο «Κόκκινος Ουρανός» δημοσιεύθηκε το παρακάτω ενδιαφέρον κείμενο, υπό τον τίτλο: «Συγκινητικό! Ο Jude Law πήγε στην «ζούγκλα» του Καλαί να δείξει τον ανθρωπισμό του στους λαθρομετανάστες και το συνεργείο του δέχτηκε άγρια επίθεση...», το οποίο και παραθέτουμε:... >>>ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5326077105644862118

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item