Widgets

Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙΜΗΜΑ


Σε… 100 χρόνια θα γίνει η μετεγκατάσταση των «προσφύγων» από την Ελλάδα!

Σε… 100 χρόνια θα γίνει η μετεγκατάσταση των «προσφύγων» από την Ελλάδα!

Διαβάζοντας τον τίτλο της ανάρτησής μας, σίγουρα θα πιστέψετε πως σας… κοροϊδεύουμε ή πως υπερβάλλουμε. Κι όμως, δεν πρόκειται για δική μας διαπίστωση, αλλά του Ινστιτούτου Bruege!

Όπως, λοιπόν, επισημαίνεται στην Έκθεσή του, με τους ρυθμούς που γίνεται η μετεγκατάσταση, θα απαιτηθούν… 100 χρόνια για να «μετεγκατασταθούν» από την Ελλάδα και 47 από την Ιταλία. Ιδού πως εξηγεί το Ινστιτούτο τους προαναφερθέντες υπολογισμούς του:

«Οι ευρωπαϊκές χώρες συμφώνησαν σε ένα σχέδιο μετεγκατάστασης ώστε να βοηθηθούν η Ελλάδα και η Ιταλία να αντιμετωπίσουν την πληθώρα προσφύγων το περασμένο έτος.
Το σχέδιο προβλέπει τη μετεγκατάσταση 40.000 προσφύγων από τη Συρία και την Ερυθραία από την Ιταλία και την Ελλάδα σε άλλες χώρες μέλη της Ε.Ε.
Τον Σεπτέμβριο του 2015, αποφασίστηκε η μετεγκατάσταση επιπλέον 120.000 προσφύγων από την Ελλάδα, την Ουγγαρία και την Ιταλία, με τον συνολικό αριθμό των προς μετεγκατάσταση προσφύγων να φθάνει τις 160.000 τα επόμενα δύο χρόνια.
Μέχρι τώρα, ωστόσο, η εφαρμογή του σχεδίου αλληλεγγύης έχει υπάρξει πολύ αργή.
Βάσει των στοιχείων της Κομισιόν, μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2016 μόνον 279 άτομα είχαν μετεγκατασταθεί από την Ιταλία και 202 από την Ελλάδα, με τις Γαλλία και Φινλανδία να αποτελούν μακράν τις χώρες που δέχονται τους περισσότερους.
Αυτό σημαίνει ότι αν η μετεγκατάσταση συνεχιστεί με τους τρέχοντες ρυθμούς, θα χρειαστούν 47 χρόνια για να μετεγκατασταθούν 39.600 άτομα από την Ιταλία και περισσότερα από 100 χρόνια για να επιτευχθεί η σχεδιασμένη μετεγκατάσταση προσφύγων από την Ελλάδα».

(ΥΓ) 1: Και τι θα απογίνουν αυτά τα «προσφυγάκια» μέχρι που να περάσουν αυτά τα… 100 χρόνια; Θα μείνουν Ελλάδα φυσικά! Και μετά από… 100 χρόνια, μπορεί να «μετεγκατασταθούν» τα… δισέγγονά τους!

(ΥΓ) 2: Πως το λέμε το άλλο το ευφυολόγημα για να τονίσουμε ότι κάτι καθυστερεί πολύ; «Τα πρώτα 100 είναι δύσκολα»; Ε να λοιπόν, που στην περίπτωσή μας γίνεται πραγματικότητα!  Εθνικισμός.netΔήλωση Χρυσής Αυγής για σύνοδο κορυφής για το λαθρομεταναστευτικό


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε από το περιστύλιο για την σύνοδο κορυφής για το λαθρομεταναστευτικό.
"Σύριζα, Νέα Δημοκρατία, όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών κατ΄ εντολή της Μέρκελ.
Όλοι οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούμε γιατί σε λίγο καιρό θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην Πατρίδα μας". ΠΗΓΗ
Μέρκελ: Μπράβο στη Νέα Δημοκρατία που δεν κάνει αντιπολίτευση στον Σύριζα για τον κατακλυσμό της Ελλάδας από λαθρομετανάστες!


Μπορεί στην Ελλάδα ο κόσμος να απαιτεί σκληρή αντιπολίτευση στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και τον κατακλυσμό της χώρας από λαθρομετανάστες, όμως στο εξωτερικό επιβραβεύεται η πειθήνια στάση της νουδούλας να περιμένει την πτώση του Σύριζα, χωρίς να του ασκεί καμία αντιπολίτευση, για να μην ρεζιλευτεί τελείως όταν θα ασκήσει την ίδια ακριβώς πολιτική.

Συγκεκριμένα, στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και εκεί συναντήθηκε, μεταξύ άλλων με την Άνγκελα Μέρκελ. Ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο ανέπτυξε της θέσης της νουδούλας για το λεγόμενο «προσφυγικό» και εξήρε την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» της κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ, που οδηγεί τους Έλληνες στην απελπισία.
Η Μέρκελ από την πλευρά της είπε ότι είναι θετικό που στην Ελλάδα δεν ασκείται αντιπολίτευση στο θέμα αυτόΚοινώς, αυτό που είπε η Μέρκελ είναι ότι ως... αφέντρα είναι ικανοποιημένη που τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» συμφωνούν και επικροτούν την μετατροπή των χώρας μας σε καταυλισμό λαθρομεταναστών.
Και, όντως, στην Ελλάδα μόνο η Χρυσή Αυγή ασκεί σκληρή αντιπολίτευση στο συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα, γι’ αυτό και δέχεται την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος. Όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούν τη γραμμή Μέρκελ και γι’ αυτό η... αφέντρα τους φροντίζει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Από τα εκατομμύρια της Siemens μέχρι τα εκατομμύρια που δόθηκαν στο ίδρυμα του Σύριζα για να βγάζει τα βιβλία του Ψαρρά εναντίον της Χρυσής Αυγής.  ΠΗΓΗ


Απόβαση απρόσκλητων στο Καστελόριζο: Τριπλάσιος ο αριθμός τους σχετικά με τους κατοίκους του νησιού!

Με μεθοδευμένες κινήσεις οι τούρκοι προωθούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες στο κομβικής γεωπολιτικής σημασίας ακριτικό Καστελόριζο.  Ο αριθμός των απρόσκλητων είναι τριπλάσιος σε σχέση με τους μόνιμους κατοίκους και οι ελάχιστοι οι λιμενικοί, δεν ξέρουν τι να πρωτοκάνουν.Αναλυτικά, τριπλάσιος αριθμός λαθρομεταναστών από τους κατοίκους του νησιού έχει τις τελευταίες μέρες στο Καστελόριζο, γεγονός που προβληματίζει έντονα την τοπική κοινωνία, αφού οι διακινητές βρήκαν «πέρασμα» στο νησί.
Σύμφωνα με όσα δηλώνουν κάτοικοι του νησιού, ο αριθμός των «προσφύγων» που βρίσκονται στο Καστελόριζο έφθανε τους 740 συνολικά (!) όταν το σύνολο των μονίμων κατοίκων δεν ξεπερνά τους 250 αυτή την εποχή. Οι δυνάμεις επιτήρησης που υπάρχουν στην περιοχή είναι ελάχιστες, όπως ελάχιστος είναι και ο αριθμός των λιμενικών και αστυνομικών που υπηρετούν στο Καστελόριζο.
Εν τω μεταξύ στην τουρκική πόλη «Κας» (Αντίφυλλος) που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Καστελόριζο, έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άτομα, που καθημερινά στέλνονται στο νησί με τη βοήθεια των τουρκικών κυκλωμάτων.
Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες, λένε ότι έχουν συνταχθεί και λίστες αναμονής για να υπάρχει... τάξη στην όλη διαδικασία που ακολουθείται. ΠΗΓΗ

Ο ανθέλληνας Σόρος δηλώνει ότι θα χρηματοδοτήσει τις ΜΚΟ που συνεργάζονται με τους τούρκους δουλέμπορους


Ο βίος και η πολιτεία του Τζορτζ Σόρος είναι γνωστού περιεχομένου. Από την υποκίνηση και ενίσχυση των «πολύχρωμων επαναστάσεων», την δημιουργία διαφόρων ΜΚΟ σ΄όλη την Ευρώπη με ύποπτους σκοπούς, τον ρόλο που έπαιξαν ελεγχόμενες από αυτόν οργανώσεις στην Λιβύη και, βεβαίως, την απόπειρα δαιμονοποίησης και ενοχοποίησης του καθεστώτος Άσαντ, στηρίζοντας έμπρακτα τις δυνάμεις εκείνες που μεταβάλλουν καθημερινά την Συρία σε έναν χώρο ερειπίων και ανοιχτών τάφων. 

Με όλες αυτές τις «περγαμηνές» δεν θα μπορούσε να μην παρέμβει και στο προσφυγικό ζήτημα. Μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, ο περιβόητος χρηματιστής ανακοίνωσε την ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών αλληλεγγύης για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες που έρχονται στην Χώρα μας. Το ταμείο αυτό έχει την έδρα του στην Σουηδία, με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργκ. «Ο στόχος μου είναι διπλός», είπε. «Πρώτον να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και δεύτερον να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους». «Τα χρήματα του ταμείου», συνέχισε ο Σόρος, «θα δοθούν σε ελληνικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, οι οποίες προσφέρουν ήδη βοήθεια τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους».
Συνδυάστε τα λόγια αυτά του Σόρος με την δραστηριότητα διαφόρων ΜΚΟ στην Χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα και βγάλτε τα απαραίτητα συμπεράσματα. Ο «φιλάνθρωπος» κερδοσκόπος δεν χάνει, εννοείται, την ευκαιρία να υπαγορεύσει στα Ευρωπαϊκά Έθνη την πάγια θέση του για την παγκοσμιοποίηση και τα εθνικά κράτη: «Οι πρόσφυγες είναι το αγαθό που πρέπει να προστατευτεί, τα σύνορα είναι το πρόβλημα». Τι σύμπτωση! Το ίδιο ακριβώς σύνθημα που λανσάρουν οι διάφορες περιθωριακές και γραφικές (αλλά με μπόλικο χρήμα στην διάθεσή τους) ανθελληνικές ομαδούλες «αντιρατσιστών», οι οποίες έχουν πάρει «επ΄ώμου» την προσπάθεια κατάργησης των συνόρων και της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών. «Μια οραματική ιδέα», ήταν η φράση με την οποία συνεχάρη (!) αμέσως μετά τον Σόρος ο πρώην πρωθυπουργός Γιωργάκης Παπανδρέου, ο οποίος δικαιώνει για πολλοστή φορά την ρήση που του αποδίδεται, ότι δηλαδή «έχω ρευστή εθνική συνείδηση».
Αυτού του είδους ο «ανθρωπισμός» που λανσάρει ο Σόρος έχει κάτι παραπάνω από θετική ανταπόκριση σε μια ελληνόφωνη κυβέρνηση, η οποία δεν λειτουργεί ως προστάτης του κράτους και της κοινωνίας, αλλά ως μια ακόμη ΜΚΟ που ακολουθεί τις εντολές του μέντορα και χρηματοδότη της. Ας τα έχουμε όλα αυτά υπόψιν, καθώς ξετυλίγοντας το κουβάρι θα δούμε «διασυνδέσεις» με ένα κοινό παρονομαστή και ένα τελικό προορισμό: την μετατροπή του ομοιογενούς Λαού της Χώρας σε ετερογενή πληθυσμό και ταυτόχρονα την διαμόρφωση μιας απέραντης και μόνιμης αποθήκης ανθρωπίνων ψυχών. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Μητροπολίτης Ν.Ιωνίας Γαβριήλ έφερε στο φως το σχέδιο του ΟΗΕ για αντικατάσταση των Ελλήνων με λαθρομετανάστες!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Μητροπολίτης Ν.Ιωνίας Γαβριήλ έφερε στο φως το σχέδιο του ΟΗΕ για αντικατάσταση των Ελλήνων με λαθρομετανάστες!

Άρθρο από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί.

Το έχουμε πει πολλές φορές μέσω της ιστοσελίδας και της εφημερίδας της Χρυσής Αυγής, όμως όταν αυτά ακούγονται από επίσημα χείλη κανείς μπορεί να νιώσει μόνο φρίκη. Συγκεκριμένα μιλάμε για το σχέδιο αντικατάστασης των γηγενών της Ευρώπης με αφροασιάτες λαθρομετανάστες, το οποίο είναι σε εφαρμογή εδώ και χρόνια, αλλά στην τελική του ευθεία τέθηκε προσφάτως με την είσοδο εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Στην ειδική συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου στη Γενεύη για το Προσφυγικό την Εκκλησία της Ελλάδος εκπροσώπησε ο Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, ο οποίος και μετέφερε τα όσα άκουσε. Οσα άκουσε, λοιπόν, εκεί ο μητροπολίτης τον σόκαραν! Κυρίως το επιχείρημα «ευτυχώς που έρχονται οι πρόσφυγες στην Ευρώπη, γιατί ο πληθυσμός της γερνάει και θα χρειαστεί... νέο αίμα», όπως και η φρικτή διαπίστωση «αν δεν υπήρχε η κρίση στη Συρία, έπρεπε να τη δημιουργήσουμε».

Οπως ανέφερε ο μητροπολίτης, κεντρικό πρόσωπο της διημερίδας υπήρξε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών και Αμυνας Τόμας ντε Μεζιέρ. Κατά τις εργασίες ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης παρουσίασε τα εξής φοβερά στοιχεία: «Το έτος 2050 υπάρχει η πρόβλεψη για μείωση του συνολικού ευρωπαϊκού πληθυσμού κατά 120%. Από τα 450.000.000 πολιτών της ευρωπαϊκής ηπείρου σήμερα, θα έχουν απομείνει μόλις 310.000.000, γεγονός το οποίο δημιουργεί νέες προκλήσεις και πραγματικότητες».

Ο κ. Γαβριήλ διηγείται όσα συνέβησαν αμέσως μετά: «Μου προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση ο κυνισμός, με τον οποίο παρουσιάστηκαν αυτά τα στοιχεία. Τα συνέδεσαν, μάλιστα, με το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα κάθε χώρας, με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται η αδυναμία των Ταμείων να συντηρήσουν πολλούς υπερήλικες.

Η διαπίστωσή τους, λοιπόν, ήταν ότι χρειάζεται περισσότερο από ποτέ η Ευρώπη το προσφυγικό ρεύμα και, όπως χαρακτηριστικά ελέχθη, ακόμη και αν δεν υπήρχε η συριακή έξοδος, έπρεπε να είχαμε δημιουργήσει μία παρόμοια. Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς τον κυνισμό αλλά και τη μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζεται να βιώσει η Ευρώπη εξαιτίας της υπογεννητικότητας. Είναι δύσκολο για μια σύγχρονη οικογένεια να επιλέξει την απόκτηση περισσοτέρων του ενός τέκνου, γεγονός τελείως αντίθετο με ό,τι παρατηρείται στις αντίστοιχες ισλαμικές οικογένειες».

Κοινώς οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών βλέπουν στους λαθρομετανάστες μία μεγάλη διπλή ευκαιρία.

Πρώτον αλλοιώνουν γενετικά την Ευρώπη, δημιουργώντας έναν πληθυσμό από απάτριδες μειονοτικούς, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Ένγκελς, θα είναι εύκολος στόχος για τους πλουτοκράτες που θέλουν φτηνό εργατικό δυναμικό για τις βιομηχανίες τους. Δεύτερον λύνουν με εύκολο τρόπο το δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης εισάγοντας έναν νέο πληθυσμό, χωρίς μάλιστα να δώσουν κίνητρα για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας.

Παράλληλα, προχωράνε και το σχέδιο, το οποίο ήδη από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα πρόσταζε τα εξής:

«O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».  xryshaygh.com


ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Χαρίζει την Ελληνική Θράκη στους λαθρομετανάστες η κυρά ΤασίαΈνα νέο παραλήρημα της κυρα Τασίας Χριστοδουλοπούλου βγήκε στη δημοσιότητα με συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Με τα λεγόμενά της η αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αποδεικνύει ότι είναι «το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση», με δεδομένη την διάθεση της κυβέρνησης να μετατρέψει την Χώρα σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών και τον ομοιογενή Λαό της Ελλάδας σ΄έναν ετερογενή πληθυσμό.
Χαρακτηριστικό δείγμα της «πέρα βρέχει» (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο) νοοτροπίας που διέπει την Χριστοδουλοπούλου είναι τα όσα απαντά στην εξής ερώτηση:
«Εκφράζεται τις τελευταίες ημέρες φόβος για μια ενδεχόμενη εγκατάσταση προσφύγων στη Θράκη, η οποία - λένε - δημιουργεί κίνδυνο “ισλαμικού εποικισμού”. Τι πιστεύετε;
Τασία Χριστοδολοπούλου: «Είναι μια συζήτηση που προφανώς εκπορεύεται από διάφορους εθνικιστικούς κύκλους και συντονίζεται από τους φόβους που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη για τη δράση του “Ισλαμικού κράτους”. Η σκέψη ότι υπάρχει κίνδυνος να συμπράξουν οι μειονότητες που ζουν στη χώρα μας με πρόσφυγες που έχουν έρθει για λίγο καιρό είναι ένα σενάριο πολύ απλοϊκό. Καλλιεργεί όμως εθνικό φρόνημα και γενικώς επαναφέρει τη συζήτηση αλλού, κάτι που βοηθά αυτούς τους κύκλους.
Δυστυχώς όλη η Ευρώπη έχει συντονιστεί με τον ισλαμιστικό κίνδυνο και βεβαίως οι αποκρουστικές επιθέσεις στην καρδιά της εντείνουν τα συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας και δίνουν την ευκαιρία σε κυβερνήσεις και αντιδραστικούς κύκλους να στερούν δικαιώματα, να επιβάλλουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να βάζουν τον στρατό να πρωταγωνιστεί στην πολιτική ζωή. Ίσως μακροπρόθεσμα αποδειχθεί ότι τέτοιου είδους επιλογές πληγώνουν τη δημοκρατία περισσότερο απ΄ό,τι οι επιθέσεις του “Ισλαμικού κράτους”».
Δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει την οποιαδήποτε παρωχημένη ιδεοληψία, η οποία μπορεί να παραπέμπει ακόμη και στην ανοησία. Όταν όμως το άτομο που εκφράζει αυτή την ιδεοληψία έχει μια θεσμική ιδιότητα με αυξημένες υποχρεώσεις, τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνα για την Πατρίδα και τον Λαό. Αυτού του είδους η «ανάλυση» παραπέμπει σε παιδική χαρά και όχι σε έστω και στοιχειώδη παρακολούθηση της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας.
Ούτε λίγο ούτε πολύ η «μαντάμ» είναι υπέρ της εγκατάστασης «προσφύγων» (μιας και η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ προσφύγων και μεταναστών, αλλά όλοι ανήκουν στην πρώτη κατηγορία) στην Θράκη, υποστηρίζοντας ουσιαστικά ότι δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή ανησυχία! Τα λέει, μάλιστα, με τέτοιον τρόπο ώστε να προκαλεί τη νοημοσύνη κάθε σκεπτόμενου Έλληνα που αγανακτεί με την «τρία πουλάκια κάθονταν» Χριστοδουλοπούλου.
Όσο για τις άλλες ανοησίες που λέει σ΄άλλο σημείο της συνέντευξης υπέρ των ΜΚΟ των «εθελοντών» και των «ακτιβιστών, οι οποίοι «αποτελούν το πραγματικό ανάχωμα στην ξενοφοβία και την Ακροδεξιά» δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτε άλλο. Η όλη εικόνα (πολιτική και οπτική) της κυρά Τασίας τα λέει όλα…ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Επιπλωμένες μονοκατοικίες για τους λαθρομετανάστες - Άστεγοι οι Έλληνες: Σάλος από την προκλητική αγγελία των ΜΚΟ!


Μετά από αρκετό καιρό μυστικών ερευνών από στελέχη της εθνοπροδοτικής κυβέρνησης και στελεχών από κρατικοδίαιτες ΜΚΟ έφτασε επιτέλους η ώρα της επίσημης επιβεβαίωσης της Χρυσής Αυγής, που τόνιζε ότι τα σπίτια που χάνουν οι Έλληνες λόγω της κρίσεως θα καταλήξουν στους λαθρομετανάστες....>>>>>Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!Σύριζα και Ανέλ αναζητούν σπίτια στις λαϊκές συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά για να στεγάσουν επί μακρόν τους λαθρομετανάστες!


Σύριζα και Ανέλ αναζητούν σπίτια στις λαϊκές συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά για να στεγάσουν επί μακρόν τους λαθρομετανάστες!

Απίστευτα κυριολεκτικά πράγματα γίνονται γύρω από το θέμα της διαχείρισης της λαθρομετανάστευσης, αν όντως ευσταθούν τα όσα αναγράφονται στο «Πρώτο Θέμα», κάτω από τον τίτλο «Ιδιωτική εταιρεία ψάχνει στα μουλωχτά σπίτια να τους στεγάσουν».

Ιδού ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα του άρθρου:

«Σκηνές από το καλοκαίρι του 2004, όταν η τότε κυβέρνηση για να προλάβει τις ασφυκτικές ημερομηνίες διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων δαπανούσε αλόγιστα χρήματα, θυμίζει η διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος τις τελευταίες ημέρες. Κι αν πριν από 12 χρόνια η οικονομία βρισκόταν σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, η σημερινή φτώχεια και τα στενεμένα οικονομικά του κράτους δεν επιτρέπουν αλόγιστες δαπάνες, πολύ περισσότερο business βασισμένες πάνω στην ανθρώπινη δυστυχία. Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελίες, έχουν ξεκινήσει ήδη ενοικιάσεις κατοικιών ανά την Αττική, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας σε πρόσφυγες, όπως προβλέπεται από τη σχετική συμφωνία που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει υπογράψει με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Ας μην ξεχνάμε ότι δέσμευση της χώρας μας, εκτός της δημιουργίας των 5 hot spots, είναι να φιλοξενηθούν 35.000 μετανάστες σε κατοικίες εντός του αστικού ιστού. Ενώ όμως το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορούσε να στεγάσει στα χιλιάδες ξενοίκιαστα κρατικά ακίνητα τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, άρα να κάνει και οικονομία ή να αξιοποιήσει τα χρήματα της Ε.Ε. και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, προτιμήθηκε η λύση χιλιάδες από αυτούς να φιλοξενηθούν σε νοικιασμένα διαμερίσματα στις λαϊκές συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά

Όπως διαβάζουμε παρακάτω: «Ο πρόεδρος της ΜΚΟ PRAKSIS Τζανέτος Αντύπας, δίνει μεγάλο αγώνα για να προλάβουν να στεγαστούν οι πρόσφυγες σε διαμερίσματα, οι περιοχές όπου κυρίως θα μεταφερθούν είναι ο Πειραιάς, το Μενίδι, το Παγκράτι, η Πετρούπολη, του Γκύζη, η Νέα Ιωνία και η Καλλιθέα. Στην ερώτησή μας για ποιον λόγο επιλέγονται περιοχές ήδη επιβαρυμένες, ο κ. Αντύπας αναφέρεται στο χαμηλό κόστος ενοικίων, άρα και τη χαμηλότερη δαπάνη που θα προκύψει για τον ΟΗΕ και την Ε.Ε. που δίνουν χρηματική βοήθεια. «Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν βρίσκουμε διαμερίσματα σε πιο ακριβές περιοχές. Μακάρι να βρίσκαμε παντού, όμως δυστυχώς οι ενοικιάσεις θα γίνουν στις παραπάνω περιοχές», τονίζει.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πάντως, ήδη εταιρείες μεσιτών (υπάρχει και γνωστή αμερικανική πολυεθνική εντός αυτών) δίχως προηγούμενη διαγνωστική διαδικασία συμμετέχουν στο σχετικό πρόγραμμα ενοικίασης κατοικιών στους πρόσφυγες. Και αυτό χωρίς κάποια προηγούμενη θεσμοθετημένη διαδικασία, καθώς σε επικοινωνία μας με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κτηματομεσιτών Ελλάδος, Δημήτρη Μπινιάρη πληροφορηθήκαμε πως ούτε ο ίδιος, ούτε κανένας συνάδελφος του γνωρίζει να έχουν κληθεί με επίσημο τρόπο εταιρείες του κλάδου για να συμμετάσχουν. «Με καταλαμβάνετε εξαπίνης. Όχι, δεν μας έχει προσεγγίσει κανένας για να δώσουμε προσφορές ή να οργανώσουμε αυτή τη διαδικασία», απάντησε ο γνωστός μεσίτης. 

Όπως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε οι λαϊκές και υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά προορίζονται να γίνουν τόπος όχι απλώς προσωρινής φιλοξενίας αλλά ουσιαστικά μόνιμης εγκατάστασης των λαθρομεταναστών και των προσφύγων που παρανόμως εισέρχονται στην Χώρα μας. Το γιατί μιλάμε για μόνιμη εγκατάσταση θα φανεί παρακάτω. Αίσθηση, επίσης, προκαλούν τα όσα αναγράφονται στην εφημερίδα για τον ύποπτο ρόλο του περιβόητου Τζορτζ Σόρος:

«Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι πέραν γνωστών ΜΚΟ όπως η PRAKSIS υπάρχουν και άλλες που δεν έχει ανακοινωθεί τι ακριβώς κάνουν στην Ελλάδα και ,φυσικά, ποιους ιδιώτες συνεργάτες χρησιμοποιούν. Λίγοι, για παράδειγμα, γνωρίζουν ότι στη χώρα μας έχει έρθει το Open Society Foundation του κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος ή άλλοι οργανισμοί που υπό το πρίσμα της παροχής βοήθειας ενδέχεται να εξυπηρετούν και άλλες επιδιώξεις. Επίσης, τόσο σε επίπεδο υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής όσο και Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες δεν μας ξεκαθαρίστηκε –παρά τις ερωτήσεις που απευθύναμε- το αν γνωρίζουν ή όχι την εμπλοκή ιδιωτών μεσιτών στην προσπάθεια εξεύρεσης κατοικιών και διαμερισμάτων για τους πρόσφυγες.»

Για να κλείσει το ρεπορτάζ η εφημερίδα γράφοντας τα εξής:

«Ενοικιάσεις ακινήτων πάντως έχουν ξεκινήσει σε περιοχές της Β’ Αθηνών ,αν και, όπως πληροφορούμαστε, υπάρχει διερεύνηση και για αλλού, όπως στη Β’ Πειραιά, αλλά και σε  αγροτικές περιοχές της χώρας. Τα ενοικιαστήρια αυτά υπογράφονται για ένα συν ένα έτος, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να φιλοξενήσει επί μακρόν και όχι για λίγους μήνες τους πρόσφυγες από τη Συρία. Άλλες πληροφορίες μιλάνε για μετεγκατάσταση προσφύγων και σε άλλα τουριστικά νησιά του Αιγαίου, ακόμα και των Κυκλάδων, που προς το παρόν δεν έχουν πληγεί από τη μεταναστευτική ροή. Πηγές μάλιστα μιλάνε για προσφορές να πάνε πρόσφυγες στη Νάξο ή την Πάρο. Το ερώτημα όμως είναι κατά πόσο ένα πρόβλημα που έχει χτυπήσει την ανατολική πλευρά του Αιγαίοι, με ανυπολόγιστες προς το παρόν συνέπειες για τον εκεί τουρισμό, θα μετεξελιχθεί εξαιτίας κακών κυβερνητικών χειρισμών σε πρόβλημα όλου του νησιωτικού τουρισμού της χώρας.»

Το γεγονός ότι, όπως γράφει και το «Πρώτο Θέμα», «τα ενοικιαστήρια αυτά υπογράφονται για ένα συν ένα έτος», αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να φιλοξενήσει για αόριστο χρονικό διάστημα τους ερχόμενους παράνομα από το εξωτερικό αλλοδαπούς. Οι υποβαθμισμένες λαϊκές συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά, τα νησιά του Αιγαίου και των Κυκλάδων, και πολύ πιθανόν αρκετά ακόμη μέρη της Ελληνικής Επικράτειας στο άμεσο μέλλον, προορίζονται να γίνουν τόπος μόνιμης ουσιαστικά διαμονής των λαθρομεταναστών (κυρίως) και των προσφύγων. Είναι ολοφάνερο ότι στην υπόθεση υπάρχει «πολύ χρήμα», το οποίο κάποιοι θα δουν να περνάει από τα χέρια τους κάτω από το πρόσχημα της εξυπηρέτησης ταλαιπωρημένων ανθρώπων από την Συρία και αλλού.

Βεβαίως, έχοντας ως δεδομένο ότι επί πολλά χρόνια υπήρχαν και υπάρχουν άστεγοι συμπατριώτες μας, δεν είδαμε ποτέ μια ανάλογη ευαισθησία για προσπάθεια στέγασης αυτών των ανθρώπων, ίσως επειδή στην περίπτωση αυτή δεν υπήρχε και το απαραίτητο οικονομικό κίνητρο. Όπως και να έχει, με βάση το συγκεκριμένο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, βλέπουμε ότι ο «ανθρωπισμός» και ο «αντιρατσισμός» κάποιων έχουν και τα απαραίτητα οικονομικά κίνητρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

xryshaygh.com

Ανθελληνική κυβέρνηση λαθρομεταναστών: Επέκτειναν την λειτουργία των κέντρων φιλοξενίας μέχρι το 2018!


Ανθελληνική κυβέρνηση λαθρομεταναστών: Επέκτειναν την λειτουργία των κέντρων φιλοξενίας μέχρι το 2018!

Σε καθημερινή βάση αυξάνονται τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την πρόθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να μετατρέψει επ΄αορίστου την Χώρα μας όχι απλώς σε κέντρο φιλοξενίας αλλά σε μόνιμο τόπο κατοικίας των παράνομα εισερχομένων στην Ελλάδα.

Η συγκυβέρνηση την τελευταία ημέρα του 2015 αποφάσισε την παράταση της λειτουργίας των υφιστάμενων κέντρων υποδοχής μεταναστών μέχρι τα 2018, πλέον της δημιουργίας των επτά νέων hotspots, γεγονός που μετατρέπει τη χώρα σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Και τούτο σχεδόν παράλληλα με την εκπνοή της νέας δανειακής σύμβασης των 90 δισ. ευρώ που είχε υπογράψει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τον Ιούλιο.

Την ίδια ώρα, με δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, πιθανολογεί ότι έως τα τέλη του μήνα οι σκοπιανοί θα έχουν κλείσει τα σύνορα με την Ελλάδα. Άρα,  θα εγκλωβιστούν εδώ όχι μόνον όσοι μετανάστες βρίσκονται ήδη στην επικράτεια της χώρας μας, αλλά και εκείνοι που εισέρχονται κατά χιλιάδες καθημερινά.

Στα μουλωχτά, λοιπόν, η κυβέρνηση, εν μέσω της περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αποφάσισε στις 31/12/2015 (ΦΕΚ 2952) την παράταση της λειτουργίας των κέντρων υποδοχής για τρία χρόνια, συγκεκριμένα έως τις 31/12/2018. Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που ιδρύθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση παραμονές των εκλογών του Ιανουαρίου 2015, με χρονικό ορίζοντα διάρκειας μόλις έξι μήνες (λήξη 30/6/2015), «έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απέλασης ή απομάκρυνσης» των παράνομων μεταναστών. Βρίσκονται, δε, στην Αμυγδαλέζα Αττικής, στα κεντρικά της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στην Αθήνα, στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, στην Κόρινθο, στην Ξάνθη, στη Λέσβο και στο Παρανέστι Δράμας. Κι ενώ με την πρώτη Κοινή Υπουργική Απόφαση, που υπογράφτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2016 (Αρ. ΦΕΚ 1128), το κόστος διαβίωσης και συντήρησης των αλλοδαπών ανερχόταν σε περίπου 8 εκατ. ευρώ, στη δεύτερη ΚΥΑ η δαπάνη εκτοξεύεται στα 48,76 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 7,09 εκατ. ευρώ αφορούν «υπηρεσίες διερμηνείας, νομικής βοήθειας, κοινωνικής και ψυχολογικής υποστήριξης».

Όπως προκύπτει από την αναλυτική περιγραφή των εξόδων, οι σταθμοί μετατρέπονται σε σημεία διαμονής αλλοδαπών, πέραν των νέων που θα παραδοθούν τις προσεχείς ημέρες στην περιοχή του Πειραιά, στη Λέσβο, τη Σάμο, τη Χίο, τη Λέρο, ενδεχομένως την Κω και τον Νομό Θεσσαλονίκης.


Μεταξύ άλλων, προβλέπονται πιστώσεις 7 εκατ. ευρώ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και 13,13 εκατ. ευρώ για σίτιση. Κι επειδή λεφτά… δεν υπάρχουν, η Ε.Ε. έκανε τα στραβά μάτια και έτσι το μεγαλύτερο μέρος για τη χρηματοδότηση των κέντρων (35,09 εκατ. ευρώ) θα προέλθει από κονδύλι του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης. Πρόκειται για κοινοτικό φορέα καταγραφής και διαδικαστικής διεκπεραίωσης των αιτημάτων για βίζα, ο οποίος είναι άσχετος, ως προς την αποστολή του, με την επί μακρόν διαμονή των πολυάριθμων αλλοδαπών σε προκάτ και αντίσκηνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταφορά της πίστωσης από τον λογαριασμό του Ταμείου σηματοδοτεί τεράστιες καθυστερήσεις και τεράστια γραφειοκρατία στη χορήγηση ασύλου.

Σημειώνεται ότι μερικές εβδομάδες μετά την κρυφή τριετή παράταση των hotspots, οι «Financial Times» (26/1/2016) σε άρθρο τους πρότειναν «να συμφωνήσει η Γερμανία σε μεγάλη διαγραφή του χρέους, με αντάλλαγμα τη συμβολή της Αθήνας στην ανακοπή των προσφύγων». Το ρεπορτάζ χαρακτηρίστηκε προκλητικό από υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα θεωρείται προκλητικά… προφητικό, και μάλιστα ο συντάκτης του, Gideon Rachman, υποστήριζε ότι το σχέδιο έφερε «την έγκριση του Βερολίνου».

Η εθνικά επικίνδυνη αυτή κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να δημιουργήσει μια τετελεσμένη και μη αναστρέψιμη κατάσταση, με την παραμονή σε μόνιμη βάση αναρίθμητων λαθρομεταναστών και προσφύγων. Οι υπόγειες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης να τους κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το 2018, είναι προάγγελος των προθέσεών της να τους εγκαταστήσει εσαεί στην Χώρα μας.

Την ίδια στιγμή, η στάση της ΝΔ είναι επιεικώς απαράδεκτη, σιγοντάροντας επί της ουσίας τα εθνομηδενιστικά  σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ, λοιπόν, συνοδοιπορεί μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εθνική αποδόμηση της Χώρας, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  να παραμένει ο μοναδικός αληθινός προμαχώνας αντίστασης στην προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδας σε μια απέραντη και μόνιμη αποθήκη ψυχών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

xryshaygh.com

Τι σχέση έχει ο Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων με τα hot spots;


Τι σχέση έχει ο Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων με τα hot spots;

Σα να μην έφταναν όλα τ’ άλλα, ακόμα και οι φόροι που πληρώνουμε για την (ακριβότερη στην Ευρώπη!) βενζίνη, στους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους πάνε! Πώς;

Ιδού η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου Ελληνικών Πετρελαίων: «Την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων (Ηot Spot) «HELPE VILLAGE» στη Χίο, το οποίο κατασκευάστηκε με τη  συνδρομή του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων ανακοίνωσε ο Όμιλος.

Το Κέντρο της Χίου θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί περισσότερους από 1100 πρόσφυγες σε 75 οικίσκους. Η υποδομή αλλά και μέρος του εξοπλισμού του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων στη Χίο αποτελούν προσφορά του Ομίλου Ελληνικών Πετρελαίων ο οποίος ήθελε μ’ αυτόν τον τρόπο να δείξει εμπράκτως την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά του αλλά και τη στήριξή τους στις προσπάθειες της κυβέρνησης.

Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου, συνολικής επιφάνειας 2.964 τ.μ., βρίσκονται στην έκταση του πρώην εργοστασίου της ΒΙΑΛ, στο χωριό Χαλκειός της Δημοτικής Ενότητας Καμποχώρου. Στους 67 οικίσκους του «Helpe Village» –  όπως ονομάζεται το Κέντρο – θα υπάρχουν έπιπλα και συστήματα ψύξης – θέρμανσης. Άλλοι 8 οικίσκοι μετασκευάστηκαν σε χώρους υγιεινής, που είναι πλήρως εξοπλισμένοι με νιπτήρες, λεκάνες και ντουζιέρες με ζεστό νερό. Όλοι οι οικίσκοι έχουν μετασκευαστεί σύμφωνα με τις απαιτούμενες διεθνείς προδιαγραφές πριν μεταφερθούν στο νησί. Το εμβαδόν για κάθε ένα από τα 35 μεγάλα σπιτάκια – διαστάσεων 12,57 x 3,30- είναι 41,5 τ.μ. και για τα υπόλοιπα 40 -διαστάσεων 9,70 πλ. x 3,10 ύψ.- φτάνει τα 30 τ.μ.

Όπως τονίζεται από τον Όμιλο Ελληνικών Πετρελαίων προτού ξεκινήσει η λειτουργία του Κέντρου της Χίου «επιδιορθώθηκαν και όλες οι ζημιές στο κτιριακό συγκρότημα του παλιού εργοστασίου της ΒΙΑΛ, όπου αντικαταστάθηκαν τα συνολικά 756 τετραγωνικά μέτρα σπασμένων τζαμιών με την τοποθέτηση πολυκαρμπονικών, διάφανων φύλλων».

(ΥΓ): Πλήρωνε κορόιδο φορολογούμενε Έλληνα! Πλήρωνε, ψήφιζε τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου (άλλωστε, στην… δημοκρατία υπάρχουν πολλές επιλογές) και σκάσε!

Γιατί αν μιλήσεις, θα χαρακτηριστείς… ρατσιστής και δεν κάνει…


Εξισλαμισμός! Και τζαμί μέσα στο κέντρο λαθρομεταναστών ΣχιστούΕξισλαμισμός! Και τζαμί μέσα στο κέντρο λαθρομεταναστών Σχιστού

Θριαμβολογούν οι διάφοροι καθεστωτικοί για την αποπεράτωση των εργασιών του hot spot στο Σχιστό, το οποίο είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχτεί τα προσφυγάκια – σε πρώτη φάση 1.200.
Σύμφωνα με τους πανηγυριτζήδες, στα δύο ανακαινισμένα κτίρια θα μπορούν να κατοικούν 250 άτομα και οι υπόλοιποι 950 σε ειδικά διαμορφωμένες σκηνές, ενώ θα υπάρξει και ειδικός χώρος για τη φιλοξενία 200 ασυνόδευτων παιδιών.

Επιπλέον, έχουν δημιουργηθεί δύο ξεχωριστά ιατρεία, ένα για τους άνδρες και ένα για γυναίκες και παιδιά, καθώς και δύο κτίρια εστίασης και υγιεινής, όπου θα μπορούν να τρώνε ταυτόχρονα 400 άτομα.

Εκείνο που ξέχασαν να γράψουν –είναι βλέπετε και ολίγον… ξεχασιάρηδες- είναι ότι στους χώρους του hot spot έχουν στηθεί και δύο μεγάλες σκηνές που θα χρησιμοποιούνται ως… τζαμί.

Μήπως έχουν… ξεχάσει να μας ενημερώσουν ότι σε κάθε hot spot που κατασκευάζεται υπάρχει και τζαμί για τα «προσφυγάκια»;
Και καλά οι… «ενημερωτές» μας. Ο υπουργοπάνος Καμμένος πώς και το… ξέχασε;Απίστευτη καταγγελία του Μητροπολίτη Κω: Ξένα κανάλια πλήρωναν 20 ευρώ σε ανθρώπους για να κάνουν τους πνιγμένους!Απίστευτη καταγγελία του Μητροπολίτη Κω: Ξένα κανάλια πλήρωναν 20 ευρώ σε ανθρώπους για να κάνουν τους πνιγμένους!

Μια συγκλονιστική καταγγελία του Μητροπολίτη Κω και Νισύρου Ναθαναήλ βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Ναθαναήλ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε ότι «μπροστά στα μάτια μου ξένα κανάλια έδιναν 20 ευρώ σε ανθρώπους για να κάνουν τους πνιγμένους»!

Η καταγγελία του Μητροπολίτη είναι πολύ σοβαρή για να μείνει χωρίς διερεύνηση. Τέτοιες ψεύτικες εικόνες δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις και στερεότυπα, εφόσον ισχύουν οι καταγγελίες, και εκτός από την αυξημένη ακροαματικότητα έχουν ως σκοπό την ψυχολογική άλωση των συμπατριωτών μας, ώστε να είναι περισσότερο επιρρεπείς στην καθεστωτική προπαγάνδα του «καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες».

Εάν, λοιπόν, αληθεύουν οι καταγγελίες, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια «φάμπρικα» οργανωμένης εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, με προφανείς σκοπούς εξυπηρέτησης των σκοτεινών σχεδίων που θέλουν να μετατρέψουν την Χώρα μας σε μια μόνιμη και απέραντη αποθήκη ψυχών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

xryshaygh.comΣΟΚ: Ιρανός παρενοχλούσε μαθήτριες έξω από σχολείο στο Ηράκλειο ΚρήτηςΣΟΚ: Ιρανός παρενοχλούσε μαθήτριες έξω από σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης

Ένα ακόμα δείγμα των «θετικών» αντικτύπων της πολύ-πολιτισμικότητας ήρθε στο φως της δημοσιότητας αυτές τις μέρες.

Μετά από καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του τοπικού γυμνασίου στις Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης έγινε γνωστό ότι ένας 46χρονος άντρας ιρανικής καταγωγής παρενόχλησε σεξουαλικά 13 μαθήτριες του συγκεκριμένου σχολείου.

Αρχικά 3 από τις μαθήτριες κατήγγειλαν στον Διευθυντή του γυμνασίου ότι κατά της έξοδό τους από το σχολείο ο Ιρανός, ο οποίος εκτελούσε εργασίες εξωτερικά του χώρου του σχολείου, τους έκανε άσεμνες χειρονομίες.

Το θέμα πήρε διαστάσεις καθώς όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότερες κοπέλες κατηγορούσαν το συγκεκριμένο άτομο για παρενόχληση, φτάνοντας συνολικά τις 13.

Έπειτα από τις αποκαλύψεις των μαθητριών ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων έκανε καταγγελία για το περιστατικό στην Αστυνομία, με άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου να κάνουν έρευνες για να εντοπίσουν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος είχε σπεύσει να εξαφανιστεί.

Δυστυχώς, πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσουμε πως η... Κολωνία δεν πέφτει μακριά.

xryshaygh.com


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έχει ήδη αποφασιστεί η μετατροπή της χώρας μας σε καταυλισμό λαθρομεταναστών!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έχει ήδη αποφασιστεί η μετατροπή της χώρας μας σε καταυλισμό λαθρομεταναστών!

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε τις ηχηρές διαβεβαιώσεις της κυβερνήσεως ότι θα τηρήσει τα συμφωνημένα με την Ευρωπαϊκή Ένωση ως προς την δημιουργία των Hot Spot στα νησιά. Όλα αυτά κάτω από τις σφοδρές αντιδράσεις των κατοίκων, αλλά και τις απειλές των «εταίρων» για έξοδο της Ελλάδας από τη συνθήκη Σένγκεν και την μετατροπή της Πατρίδος μας σε έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών.

Από ότι φαίνεται, όμως, παρά την κατασκευή των Hot Spot, η χώρα μας θα γίνει έτσι και αλλιώς μια αποθήκη λαθρομεταναστών. Το πρώτο που ήρθε να αποκαλύψει τις προθέσεις των ευρωπαίων, αλλά και της ελλαδικής προδοτικής κυβέρνησης, είναι οι αποκαλύψεις του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τον οποίο ήδη μέλη ΜΚΟ ψάχνουν χώρους για δημιουργία πόλεων λαθρομεταναστών στον ευαίσθητο Έβρο. Συγκριμένα ο Βασίλης Λαμπράκης δήλωσε ότι υπάρχει διυπουργική απόφαση μεταξύ του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και του Υπουργείου Οικονομίας, η οποία προβλέπει την εγκατάσταση 86.000 λαθρομεταναστών σε 6 σημεία ανά την επικράτεια.

Όπως αποκαλύπτει όμως, επικαλούμενο απόρρητα έγγραφα, το Associated Press, η απόφαση για κλείσιμο των συνόρων και καταστροφή της Ελλάδας είναι ήδη ειλημμένη. Παρά την τρίμηνη διορία που δόθηκε την Παρασκευή στην Ελλάδα, τα έγγραφα που επικαλείται το AP υποδεικνύουν ότι τα αρμόδια όργανα της Ένωσης προετοιμάζονται ήδη να κάνουν για πρώτη φορά χρήση των όρων «έκτακτης ανάγκης», περιστέλλοντας τα ταξίδια άνευ διαβατηρίου προς μία ή και περισσότερες χώρες.

Αυτό σημαίνει ότι οι χώρες της Ευρώπης θα θωρακίσουν τα σύνορα με τα Σκόπια, θα απαγορεύσουν την έξοδο των λαθρομεταναστών από την Ελλάδα και θα μείνουμε «αμανάτι» με δεκάδες τζιχαντιστές και βαρύ οπλισμό, όπως αυτός που βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

www.xryshaygh.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σθεναρή αντίσταση της Χρυσής Αυγής ενάντια στην εθνική προδοσία: “Προδότης” και “φιλιπινέζα των λαθρομεταναστών” ο Καμμένος

Απάντηση στη λασπολογία πολιτικάντηδων και ΜΜΕ: Η Χρυσή Αυγή τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις που αποτελούν την φυσική αριστοκρατία του Έθνους

Τόσκας: Σιγά μην πάμε τους λαθρομετανάστες σε ακριβές περιοχές - Μόνο οι λαϊκές περιοχές θα γίνουν γκέτο! ΒΙΝΤΕΟΚαμμένος: Είναι σίγουρο ότι θα γίνουμε καταυλισμός λαθρομεταναστών - Ακόμα και πλοία θα γεμίσουμε!Καμμένος: Είναι σίγουρο ότι θα γίνουμε καταυλισμός λαθρομεταναστών - Ακόμα και πλοία θα γεμίσουμε!

Τα αποκαλυπτήρια της παταγώδους αποτυχίας της ανθελληνικής κυβερνήσεως Σύριζα - Ανέλ έκανε μέσα από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο ελικοπτεράτος υπουργός, Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, περί του λεγόμενου «προσφυγικού» δήλωσε ότι είναι σίγουρο ότι θα κλείσουν τα σύνορα και ότι η Ελλάδα θα γίνει ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θεώρησε «δεδομένο ότι θα κλείσουν τα σύνορά τους κάποιες γειτονικές χώρες» και υπογράμμισε πως «αν δεν παίρναμε το μέτρο που πήραμε με το ΝΑΤΟ θα κινδυνεύαμε να έχουμε τεράστια ροή από την μεριά της Τουρκίας».

Βεβαίως, ασχέτως της νατοϊκής παρέμβασης οι τούρκοι θα συνεχίσουν να στέλνουν αβέρτα λαθρομετανάστες, αλλά αυτό είναι μία... άλλη υπόθεση.
Τόνισε δε με περίσσεια και άδολη ειλικρίνεια πως η απαίτηση για την παρουσία του ΝΑΤΟ στην περιοχή ήταν τουρκική και αυτός απλώς την επικύρωσε.

Τόνισε, μάλιστα, ότι η Ελλάδα θα γεμίσει με... Hot Spot. Συγκεκριμένα είπε ότι ακόμα και πλοία θα κάνει καταυλισμούς λαθρομεταναστών. Η επίμαχη φράση ήταν η εξής: «Εάν βρω λύση για πλωτό hotspot θα το κάνω».

Αφήνονται στην κρίση των ψηφοφόρων τους οι «πατριώται» ουραγοί του Σύριζα. 

xryshaygh.comΚόκκινη μνημονιακή χούντα Φίλη: Απαγορεύουμε στους μαθητές να διαδηλώνουν κατά των hot-spots!Κόκκινη μνημονιακή χούντα Φίλη: Απαγορεύουμε στους μαθητές να διαδηλώνουν κατά των hot-spots!

Οι πομπώδεις αριστερές διακηρύξεις περί δημοκρατίας τέθηκαν γρήγορα στο περιθώριο και η κόκκινη Χούντα του Μνημονίου δείχνει πλέον δίχως περιστροφές το απεχθές, αντεθνικό και αποκρουστικό της πρόσωπο.

Με αφορμή τις παλλαϊκές κινητοποιήσεις στα Διαβατά Θεσσαλονίκης κατά της δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών, ο ανεκδιήγητος υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης προέβη σε ένα ακόμη παραλήρημα, τούτη τη φορά κατά των Ελλήνων μαθητών!

«Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η εμπλοκή και η χρησιμοποίηση της σχολικής κοινότητας από τοπικούς φορείς που διαμαρτύρονται για τη δημιουργία Κέντρων Μετεγκατάστασης προσφύγων. Στη χώρα που γέννησε και διέδωσε τον ιερό θεσμό του Ασύλου, το κλείσιμο σχολείων και η παρουσία μαθητών σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι ανεπίτρεπτη», δήλωσε ο αρνητής της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, αποδεικνύοντας ότι η δημοκρατία για την Αριστερά είναι ότι συμφωνεί με τις μαρξιστικές, διεθνιστικές ιδεοληψίες.

Οτιδήποτε είναι αντίθετο κατατάσσεται αυτομάτως στην κατηγορία της «ρητορικής μίσους» και πρέπει να πατάσσεται από το Καθεστώς των κόκκινων Χμερ που εξουσιάζει τυραννικά τον Λαό και την Πατρίδα μας.

«Το υπουργείο Παιδείας και οι εκπαιδευτικοί της χώρας δεν θα επιτρέψουν καμία ενέργεια που χρησιμοποιεί τους μαθητές ως όργανα της ρητορικής του μίσους και του διχασμού», διατράνωσε μετά κομπασμού ως άλλος Τσαουσέσκου ο υπουργός Παιδείας, προαναγγέλλοντας νέες ωμές παρεμβάσεις της αντεθνικής Αριστεράς στον εθνικό και χριστιανικό χαρακτήρα της δημόσιας εκπαίδευσης.

Ιδού λοιπόν, ποιοι μολύνουν τις αθώες παιδικές ψυχές με δηλητήριο, επιδιώκοντας να επιβάλλουν τις νοσηρά αντεθνικές τους ιδεοληψίες με δικτατορικό τρόπο.

Όσο περισσότερο επιβάλλουν όμως, τόσο περισσότερο και θα γιγαντώνεται η αντίδραση των Ελλήνων μαθητών οι οποίοι πέρα από κάθε πολιτική σκοπιμότητα, αγαπούν την Πατρίδα και το Λαό τους.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!

xryshaygh.com


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8404586135583253977

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item