Widgets

Εντείνονται οι ροές: 11.218 «προσφυγάκια» κατέφτασαν στην Ελλάδα μέσα σε τρεις μέρες!


Ε λοιπόν, υποκλιθείτε στον υπουργοπάνο Καμμένο! Διότι, το… πρόβλεψε, με απόλυτη ακρίβεια, μιλώντας (προ μηνών…) στην Κω για τα hot spot (που εγκαινίασε ο ίδιος προ ημερών…): «σε όποιες πόλεις δημιουργήθηκαν κέντρα υποδοχής, αμέσως μετά αυξήθηκε η ροή των μεταναστών από την άλλη πλευρά».

Παρότι, λοιπόν, βρισκόμαστε ακόμα στον χειμώνα, οι αφίξεις των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας θυμίζουν… άνοιξη προς καλοκαίρι.

Εντείνονται οι ροές: 11.218 «προσφυγάκια» κατέφτασαν στην Ελλάδα μέσα σε τρεις μέρες!

Έτσι, μέσα σε τρεις ημέρες, κατέφτασαν στα νησιά μας -κρατηθείτε!- 11.218 «προσφυγάκια»! Και πιο συγκεκριμένα, στις 16 Φεβρουαρίου 1.783 απρόσκλητοι, στις 17 Φεβρουαρίου 4.611 και στις 18... 4.824 άτομα!
Δεν είναι… θαύμα;

(ΥΓ): Ζήτω οι «κόκκινες γραμμές» του υπουργοπάνου Καμμένου!


Επιπλωμένες μονοκατοικίες για τους λαθρομετανάστες - Άστεγοι οι Έλληνες: Σάλος από την προκλητική αγγελία των ΜΚΟ!

Επιπλωμένες μονοκατοικίες για τους λαθρομετανάστες - Άστεγοι οι Έλληνες: Σάλος από την προκλητική αγγελία των ΜΚΟ!

Μετά από αρκετό καιρό μυστικών ερευνών από στελέχη της εθνοπροδοτικής κυβέρνησης και στελεχών από κρατικοδίαιτες ΜΚΟ έφτασε επιτέλους η ώρα της επίσημης επιβεβαίωσης της Χρυσής Αυγής, που τόνιζε ότι τα σπίτια που χάνουν οι Έλληνες λόγω της κρίσεως θα καταλήξουν στους λαθρομετανάστες.


«Το Σωματείο PR.A.K.S.I.S στα πλαίσια του Προγράμματος «RELOCATION SCHEME AND EMERGENCY REPORT» αναζητά προς μίσθωση διαμερίσματα, μονοκατοικίες σε όλη την Αττική με προδιαγραφές φιλοξενίας από 4 έως 6 άτομα. Να είναι άνω των 60 τ.μ, σε καλή κατάσταση, άμεσα διαθέσιμα, χωρίς οφειλές σε ΔΕΚΟ και κληρονομικές εκκρεμότητες. Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος, ιδιωτών - ιδιοκτητών, επαγγελματιών και εταιρειών διαμεσολάβησης θα υπάρξει επιτόπια εκτίμηση και αξιολόγηση από ειδικευμένη ομάδα της PR.A.K.S.I.S. προκειμένου να εισηγηθούν την μίσθωση των ακινήτων.
Περισσότερες πληροφορίες από τον υπεύθυνο ανεύρεσης ακινήτων Σταμα.... Γεώργιο στο τηλ.210...».

Οι συστάσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΙΔιοκτηττών Ακινήτων
Επειδή το πρόγραμμα αυτό που αφορά την προσωρινή στέγαση προσφύγων για το διάστημα που παραμένουν στη χώρα μας έως ότου μετακινηθούν προς άλλες χώρες, μπορεί πιθανώς να ενδιαφέρει ιδιοκτήτες κατοικιών που είναι μέλη της οργάνωσής μας, ιδίως κατά την περίοδο αυτή που η μισθωτική αγορά έχει τα γνωστά προβλήματα, η ΠΟΜΙΔΑ ζήτησε από τους υπεύθυνους της οργάνωσης περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, από τις οποίες προκύπτουν τα εξής:

 • Χρηματοδότης του προγράμματος είναι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.
 • Οι μισθώσεις θα είναι διάρκειας κατ’ αρχάς έως 31/12/2016 και τα μισθώματα προκαταβάλλονται. Το μισθωτήριο συμφωνητικό έχει ως βάση του το πρότυπο μισθωτήριο κατοικίας της ΠΟΜΙΔΑ.
 • Η Οργάνωση θα μισθώνει κατά κανόνα ένα διαμέρισμα σε κάθε πολυκατοικία.
 • Θα μισθώνονται κενές κατοικίες, για τις οποίες η οργάνωση αναλαμβάνει να εγκαταστήσει την απαιτούμενη οικοσκευήΣτις επιπλωμένες κατοικίες θα καταγράφονται τα υπάρχοντα έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές για να επιστραφούν στον ιδιοκτήτη μετά τη λήξη της μίσθωσης.
 • Το μίσθωμα θα ανέρχεται κατ΄ανώτατο όριο στο ποσό των 400 ευρώ μηνιαίως για κατοικίες μεγάλου εμβαδού, το οποίο θα κλιμακώνεται προς τα κάτω ανάλογα με την επιφάνεια, την κατάσταση και τα χαρακτηριστικά κάθε προσφερόμενης κατοικίας.
 • Με το συμφωνητικό η PRAKSIS αναλαμβάνει πέραν του ενοικίου και τις δαπάνες κοινοχρήστων και ΔΕΚΟ καθώς και την αποκατάσταση τυχόν ζημιών που μπορεί να προκύψουν.
 • Η μίσθωση θα δηλώνεται στο TAXISNET. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει ενεργειακό πιστοποιητικό και πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου σε ισχύ.

Πέραν αυτών, διευκρινίστηκαν και τα εξής:

 • Κατά τη διάρκεια της μίσθωσης μπορεί να υπάρξει εναλλαγή των ενοίκων καθώς οι πρώτοι θα προωθούνται σε άλλες χώρες και θα αντικαθίστανται από νέους που εισέρχονται στην Ελλάδα.
 • Στην περίπτωση στέγασης περισσότερων από μιας οικογενειών, λαμβάνονται υπόψη τα θρησκευτικά κλπ. χαρακτηριστικά τους ώστε να μην υπάρχουν εστίες προστριβών μεταξύ τους.
 • Σε κάθε μίσθωση ορίζεται υπεύθυνος ελεγκτής από το Σωματείο PRAKSIS με τον οποίο ο κάθε εκμισθωτής μπορεί να επικοινωνεί ανά πάσα στιγμή για οποιοδήποτε ζήτημα.
 • Στελέχη και εθελοντές της οργάνωσης θα πραγματοποιούν αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις μισθωμένες κατοικίες για τυχόν στέγαση ξένων ή άγνωστων ατόμων, οι δε τυχόν παραβάτες θα αποβάλλονται από αυτές.

Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν...

www.xryshaygh.comΓκρεμίζεται ο τουρισμός στην Κω λόγω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσηςΓκρεμίζεται ο τουρισμός στην Κω λόγω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης

Μαύρη αναμένεται η φετινή τουριστική χρονιά για την Κω, σύμφωνα με τα στοιχεία του "DER touristik" που παρουσιάστηκαν στην ενημερωτική συνάντηση με Έλληνες ξενοδόχους στην Αθήνα από την γενική διευθύντρια της ΕΧΙΜ holding, Romana Slizkova.

Ειδικότερα: για την Κω οι κρατήσεις κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα έναντι της προηγούμενης χρονιάς - άνω του 60%!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι πρώτοι τουρίστες πάνω στα τουριστικά νησιά στις αρχές Μαΐου και η τωρινή χρονική περίοδος κρατήσεων θεωρείται ενδεικτική για την πορεία του έτους. Γιατί άραγε καταστρέφεται ο τουρισμός της Κω - βασική πηγή εισοδήματος των κατοίκων της;

Λέτε να οφείλεται στις ιδιαίτερα αυξημένες… προτιμήσεις για το νησί των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας και στο hot spot του Καμμένου;


Συναγερμός από την Europol: Πάνω από 5.000 οι “Ευρωπαίοι” τζιχαντιστές που επέστρεψαν μαζί με τους “πρόσφυγες”Συναγερμός από την Europol: Πάνω από 5.000 οι “Ευρωπαίοι” τζιχαντιστές που επέστρεψαν μαζί με τους “πρόσφυγες”

Χιλιάδες “ευρωπαίοι” που εκπαιδεύτηκαν από τρομοκράτες του ISIS και πήραν μέρος στις μάχες σε Ιράκ και Συρία και πλέον «κρύβονται» βρίσκονται πλέον επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Τρομακτικά είναι τα νούμερα για τους Ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι έχουν ταχθεί στο πλευρό των τζιχαντιστών, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Europol.

Περίπου 4.700 Ευρωπαίοi πολίτες έχουν καταγραφεί να πολεμούν στο πλευρό των τζιχαντιστών. Οι αρχές ασφαλείας φοβούνται πως ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο τους επόμενους μήνες αφού μέσω των προσφύγων που εισέρχονται στην Ευρώπη, δεν αποκλείουν να περνούν τζιχαντιστές, οι οποίοι αυξάνουν τον «στρατό» του Ισλαμικού Κράτους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, περίπου 400 εξ'αυτών βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασιλείο ενώ όπως ανέφερε ο Ρομπ Γουέινραϊτ περισσότεροι από τους 3.000 που πολέμησαν στο πλευρό των τζιχαντιστών, κατάφεραν να γυρίσουν στην Ευρώπη με τα κύματα φυγής των προσφύγων προς τα ελληνικά νησιά.

Μάλιστα, ο κ. Ρομπ Γουέινραϊτ δεν διστάζει να προβλέψει ότι θα υπάρξουν νέες τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών επί ευρωπαϊκού εδάφους, ανάλογες με εκείνες της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Συνεχίζει, δε, υπογραμμίζοντας ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει την περίοδο αυτή τη μεγαλύτερη τρομοκρατική απειλή εδώ και μια δεκαετία. Όπως τονίζει, ο κίνδυνος αφορά τόσο σε οργανωμένα χτυπήματα από ομάδες ενόπλων, όπως συνέβη στη γαλλική πρωτεύουσα τον περασμένο Νοέμβριο, όσο και σε μεμονωμένους «καμικάζι», που θα θελήσουν να διεξάγουν βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας ανά την ευρωπαϊκή επικράτεια. 

Υπογράμμισε, ωστόσο, πώς δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι το ISIS χρησιμοποιεί την προσφυγική κρίση ως «Δούρειο Ίππο», προκειμένου να διεισδύσει στην Ευρώπη.

www.xryshaygh.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ 3459188514987755524

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item