Widgets

ΜΕ «ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ» οι ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ που μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ - ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ για την ΑΛΩΣΗ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ οι ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ


Τζιχάντ στα Τρίκαλα: Λαθρομετανάστες φώναζαν “Αλλάχ Άκμπαρ” στο Κλειστό Γυμναστήριο


Η είδηση είναι από τοπική ιστοσελίδα των Τρικάλων και είναι ενδεικτική της επιχειρούμενης ισλαμοποίησης της χώρας με την εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών.
450 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μπάρας Τρικάλων φώναζαν "Αλλάχ Άκμπαρ" έξω από το προαύλιο, ενώ απέναντι βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου!
Δεν θα μας προξενήσει καμία εντύπωση αν πολύ σύντομα, ο εξαγριωμένος από τον εγκλωβισμό στην χώρα μας, όχλος των λαθρομεταναστών αρχίσει να προβαίνει σε εγκληματικές πράξεις κατά περιουσιών και ανθρώπων.
Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση απειλεί άμεσα τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας και αυτό βιώνουμε τώρα!  ΠΗΓΗ

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Ειδομένη: Χιλιάδες οι εγκλωβισμένοι - Επεισόδια με σκοπιανούς
Με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα "απάντησαν" οι αστυνομικοί των σκοπίων στους εγκλωβισμένους που βρίσκονται στην Ειδομένη, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-σκοπίων περιμένουν να περάσουν τα σύνορα. Αρχικά κατάφεραν να ρίξουν μέρος του φράχτη των σκοπιανών και τότε ξεκίνησαν τα επεισόδια που θα δείτε στα  βίντεο που ακολουθούν.

Μεγάλη ομάδα ατόμων -πολλοί με τα υπάρχοντά τους ανά χείρας- κατέλαβαν νωρίτερα τις σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ ορισμένοι κινήθηκαν προς το μεταλλικό φράχτη πετώντας πέτρες και ζητώντας να τούς επιτρέψουν οι αρχές της γειτονικής χώρας τη διέλευση.
Τα πνεύματα "άναψαν" και στον πετροπόλεμο, οι αστυνομικοί της γείτονος "απάντησαν" με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, καταφέρνοντας μ' αυτόν τον τρόπο να τους απομακρύνουν.
Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, κατέλαβαν κατά τη σιδηροδρομική γραμμή μπροστά από την ουδέτερη ζώνη και έκαναν καθιστική διαμαρτυρία. Οι αρχές των σκοπίων επιδιορθώνουν τη σπασμένη περίφραξη και έχουν αναπτύξει μεγάλη αστυνομική δύναμη.
Όλα ξεκίνησαν στις 12.00 με χιλιάδες πρόσφυγες να συνωστίζονται μετά την πληροφορία, που ήθελε τα σύνορα να ανοίγουν. Όπως φαίνεται και στα πλάνα του επόμενου βίντεο, οι εγκλωβισμένοι έκαναν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν για να μαζέψουν τα πράγματά τους και να φτάσουν στον φράχτη.
Εκεί όμως διαπίστωσαν πως όχι μόνο τα σύνορα δεν έχουν ανοίξει, αλλά οι σκοπιανοί έστειλαν επιπλέον αστυνομικές ενισχύσεις για να μην επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν. ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στήνουν σταλινική δικτατορία με πρόσχημα τους λαθρομετανάστες - Στόχος να σταματήσουν οι αντιδράσεις των Ελλήνων!
Πριν από λίγο καιρό γράφαμε, τόσο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», όσο και στην παρούσα ιστοσελίδα ότι θα διχοτομηθεί το Αιγαίο με πρόσχημα το λεγόμενο «προσφυγικό». Τελικώς επιβεβαιωθήκαμε πλήρως με την κατάληψη του Κεντρικού Αιγαίου από την ναυαρχίδα του νατοϊκού στόλου, χωρίς την έγκριση της Βουλής.
Τώρα, οι διεθνείς επικυρίαρχοι, που προστάζουν τις ελλαδικές μνημονιακές κυβερνήσεις, ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα, ήτοι την σύσταση δικτατορίας σταλινικού τύπουΣυγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στον Τύπο και παραδέχτηκε κι ο ίδιος ο υπουργός, ο Μουζάλας ήδη απέστειλε σχέδιου εκτάκτου ανάγκης προς τους «εταίρους» και ετοιμάζεται να κυρύξει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης το Νομό Αττικής.
Είναι βέβαιο ότι η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία θα κηρυχθεί ο Νομός Αττικής, πολύ σύντομα θα επεκταθεί και σε ολόκληρη τη χώρα, αφού όπως λέει και πάλι ο Μουζάλας οι λαθρομετανάστες θα διαχυθούν σε ολόκληρη την επικράτεια, η οποία θα γεμίσει με Hot Spot.
Όμως, ας εγκύψουμε στο Σύνταγμα προκειμένου να αντιληφθούμε τι ακριβώς είναι η «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης»:
Άρθρο 48 παράγραφος 1 (Κατάσταση Πολιορκίας): «Σε περίπτωση πολέμου, επιστράτευσης εξαιτίας εξωτερικών κινδύνων ή άμεσης απειλής της εθνικής ασφάλειας, καθώς και αν εκδηλωθεί ένοπλο κίνημα για την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος, η Bουλή, με απόφασή της, που λαμβάνεται ύστερα από πρόταση της Kυβέρνησης, θέτει σε εφαρμογή, σε ολόκληρη την Eπικράτεια ή σε τμήμα της, το νόμο για την κατάσταση πολιορκίας, συνιστά εξαιρετικά δικαστήρια και αναστέλλει την ισχύ του συνόλου ή μέρους των διατάξεων των άρθρων 5 παράγραφος 4, 6, 8, 9, 11, 12 παράγραφοι 1 έως και 4, 14, 19, 22 παράγραφος 3, 23, 96 παράγραφος 4 και 97. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δημοσιεύει την απόφαση της Bουλής.»
Άρθρο 48 παράγραφος 5: «Aφότου αρχίσουν να ισχύουν τα μέτρα των προηγούμενων παραγράφων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ύστερα από πρόταση της Kυβέρνησης, μπορεί να εκδίδει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες ή για να αποκατασταθεί ταχύτερα η λειτουργία των συνταγματικών θεσμών. Oι πράξεις αυτές υποβάλλονται για κύρωση στη Bουλή μέσα σε δεκαπέντε ημέρες από τη σύγκλησή της σε σύνοδο και παύουν να ισχύουν στο εξής, αν δεν υποβληθούν στη Bουλή μέσα στις παραπάνω προθεσμίες ή δεν εγκριθούν από αυτή μέσα σε δεκαπέντε ημέρες αφότου υποβλήθηκαν.»
Ποιά είναι, όμως, τα άρθρα του Συντάγματος των οποίων η ισχύ αναστέλλεται στην «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης»; Παρουσιάζουμε ενδεικτικά:
Άρθρο 14: (Ελευθερία του Τύπου)
Άρθρο 11: (Δικαίωμα του συνέρχεσθαι)
Άρθρο 9: ('Ασυλο της κατοικίας)
Κοινώς, η κυβέρνηση μπορεί να νομοθετεί ό,τι θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου θα επιβληθεί βαρύς μνημονιακός πέλεκυς στους Έλληνες, πάντα με πρόσχημα τους «πρόσφυγες». Το άσυλο της κατοικίας θα πάψει να υφίσταται. Θα πάψει να υφίσταται η ελευθερία του τύπου και οι εφημερίδες που θα πειράζουν το καθεστώς θα κατάσχονται, ενώ οι συγκεντρώσεις που θα στοχεύουν στην αφύπνιση των Ελλήνων θα απαγορεύονται.
Βεβαίως, μην περιμένετε ότι θα βγούν τανκς με το σφυροδρέπανο στους δρόμους. Η δικτατορία σταλινικού τύπου θα είναι βελούδινη, σχεδόν αόρατη. Έτσι κι αλλιώς το «συνταγματικό τόξο» συμφωνεί στο σύνολο των πολιτικών, ενώ το σύνολο του «τύπου» είναι ελεγχόμενο. Η επιβολή της δικτατορίας θα αφορά μονάχα τους Έλληνες πολίτες που αντιστέκονται και η αναστολή των συνταγματικών διατάξεων θα αφορά μονάχα αυτούς.   ΠΗΓΗ
Γιαννιτσά: «Μπλόκο» στο κέντρο λαθρομεταναστών από αγρότες και κατοίκους - Στο πλευρό τους η Χρυσή Αυγή! Φωτογραφίες, Βίντεο

Μετά το τέλος του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου αρκετοί πολίτες του δήμου Πέλλας, συγκεντρώθηκαν έξω από το στρατόπεδο Φιλιππάκου για να δηλώσουν την ξεκάθαρη, όπως είπαν, πρόθεση τους να πράξουν τα ανάλογα σε περίπτωση εγκατάστασης λαθρομεναταστών στο χώρο.

Οι ίδιοι τόνισαν ότι προκειμένου να αποτρέψουν τα σχέδια του Καμμένου και της κυβέρνησης θα κάνουν ”κατάληψη” του στρατοπέδου.

Περισσότερες φωτογραφίες >>> ΕΔΩ!!!


Όχι ένα, αλλά δύο άτυπα hot spot στο νόμο Καβάλας για την υποδοχή των λαθρομεταναστών - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Απ’ ότι φαίνεται υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την αποίκηση τόσο της Ελλάδας όσο και της επαρχίας και στην προκειμένη περίπτωση του νομού Καβάλας από λαθρομετανάστες με σκοπό την φυλετική και πολιτισμική αλλοίωση της πατρίδας μας. Και μιλάμε για πολιτισμική αλλοίωση από την στιγμή που οι λαθροεισβολείς είναι Μουσουλμάνοι και φέρνουν τον δικό τους τρόπο ζωής σε μια περιοχή που έχει κοντά της έντονο το Μουσουλμανικό στοιχείο.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ..>>> ΟΛΑ ΕΔΩ!!!


Συνέντευξη Τύπου του Ηλία Κασιδιάρη στην Πρέβεζα - Βίντεο, φωτογραφίες


Τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την λύση του λαθρομεταναστευτικού και του αγροτικού παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πόλη της Πρέβεζας...>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => «ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» Το ΦΩΝΑΖΕΙ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ μέχρι και Δημοσιογράφοι του σάπιου Συστήματος!

Αντώνης Γρέγος για τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης στον τουρισμό

Στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών, ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος έθεσε σειρά ζητημάτων που αφορούν τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, με κυριότερο εξ’ αυτών το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. 
Η αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων προβάλλει ως η μόνη λύση, πρωτίστως για την προστασία των Ελλήνων που κατοικούν σε αυτά τα νησιά και δευτερευόντως για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας που προκύπτουν από την τουριστική βιομηχανία, καθώς νησιά όπως η Ρόδος και η Κως αποτελούν ναυαρχίδες του ελληνικού τουρισμού.
Στη συνέχεια, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ανέφερε σειρά ερωτήσεων που έχουν κατατεθεί από βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, που αφορούν την ανάπτυξη του τουρισμού, την διαχείριση των παρανόμων μεταναστευτικών ροών και την ενίσχυση του θρησκευτικού τουρισμού.
Κλείνοντας, ο Αντώνης Γρέγος πρότεινε ως βασικά μέτρα για την αναβάθμιση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την μείωση του Φ.Π.Α. στα νησιά και την ανάδειξη των σημαντικών αρχαιολογικών χώρων που εντοπίζονται στα νησιά του νοτίου Αιγαίου.  ΠΗΓΗ
Δρίτσας: Θα γεμίσουμε όλη την Ελλάδα με hot spot και λαθρομετανάστες!

Την εμμονή των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» την έχθρα εναντίον των Ελλήνων εξέφρασε ο σύντροφος της κυρά Τασίας, Δρίτσας, σε σχετικές δηλώσεις του. Όπως αποκάλυψε ο αποκαλούμενος και Δριτσώφ, το σχέδιο της κυβέρνησης για το «προσφυγικό» περιλαμβάνει ένα hot spot σε κάθε γειτονιά, πλην Εκάλης βεβαίως.

Συγκεκριμένα, όπως είπε: «Εφόσον δεν υπάρξει ευρωπαϊκή λύση ο καλύτερος τρόπος για να αντεπεξέλθουμε, χωρίς να σταματάμε τις προσπάθειες σε διπλωματικό επίπεδο, είναι η ισοκατανομή των βαρών σε όλη τη χώρα. Δεν αποκλείεται να οργανώσουμε σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες της Βόρειας Ελλάδας ένα μέρος της διαχείρισης να το αναλάβουν και άλλες περιοχές εκτός του Πειραιά»

Κοινώς, θα γεμίσουν όλη την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και hot spot, απαιτώντας από τους Έλληνες, των οποίων η ζωή υποβαθμίζεται, να το βουλώσουν και να αποδεχτούν την ζοφερή αυτή προοπτική για την ζωή τους. Γιατί, αλήθεια, δεν κάνουν οι «δημοκράτες» ένα δημοψήφισμα για το ζήτημα, να αποφανθεί ο Λαός, αφού οι ίδιοι είναι ανίκανοι;

Επιπλέον αυτού, αξίζει να τονισθεί ότι η προοπτική φύλαξης των συνόρων δεν περνάει καν από το μυαλό των συριζαίων!  ΠΗΓΗΑσταμάτητες οι ροές των λαθρομεταναστών: Γέμισαν τα hot spot - Ασφυξία σε όλη τη χώρα

Βουλιάζει η Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες τα σύνορα είναι κλειστά και χιλιάδες κόσμου να είναι εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη, όπου καθημερινά καταφθάνουν περί τα 1.000 άτομα. Τα Σκόπια δέχτηκαν χθες μόνον 300.
Την ίδια στιγμή στον Πειραιά, την Κυριακή το πρωί βρίσκονταν πάνω από 3.500 άτομα με τις Αρχές να σκέφτονται να ανοίξουν και το γήπεδο του μπέιζμπολ στο Ελληνικό για να τους φιλοξενήσουν. Στη Λέσβο, τα 2.500 ταυτοποιημένα άτομα φιλοξενούνται στο hot spot της Μόριας και στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ. Στη Χίο διαμένουν στο hot spot της ΒΙΑΛ και στον καταυλισμό της Σούδας.
Σε ό,τι αφορά τις ροές προς τα νησιά, στη Λέσβο έφτασαν χθες 900 άτομα, από τους οποίους οι περισσότεροι διασώθηκαν από σκάφη του Λιμενικού Σώματος και της Frontex ενώ στη Χίο έφτασαν περίπου 300 άτομα. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση παρακολουθεί την κατάσταση αδύναμη για να αντιδράσει με τη χώρα να μετατρέπεται ώρα με την ώρα σε ένα πραγματικό κολαστήριο.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκτιμά ότι περίπου 25.000 λαθρομετανάστες βρίσκονται στην Ελλάδα και πλέον έχουν εγκλωβιστεί μετά την απόφαση των αστυνομικών δυνάμεων της Σλοβενίας, της Αυστρίας, των Σκοπίων, της Σερβίας και της Κροατίας να περιορίσουν την ροή σε περίπου 580 ανθρώπους την ημέρα.
Αν συνυπολογίσει κανείς ότι λόγω του καλού καιρού φτάνουν συνεχώς απρόσκλητοι στα νησιά, αντιλαμβάνεται ότι η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Εκτιμάται ότι κάθε μέρα φτάνουν στα νησιά περίπου 3.000 άνθρωποι.
Χάος στην Ειδομένη, η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, καθώς τουλάχιστον 6.000 περιμένουν να περάσουν τα σύνορα με τα Σκόπια ενώ τα σύνορα είναι κλειστά για δεύτερο 24ωρο.
Λίγο μετά τις 16:00 το Σάββατο το απόγευμα, άνοιξε η ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-Σκοπίων και ξεκίνησε η ροή ατόμων από το Ιράκ και τη Συρία. Ωστόσο οι Σκοπιανοί άφησαν να περάσουν μόλις 300 άτομα! Σαν να μην έφτανε αυτό, δε, οι αρχές των Σκοπίων «επέστρεψαν», ταυτόχρονα, στην Ελλάδα, δέκα άτομα από Αφγανιστάν και Πακιστάν.
Τα hot spot και τα κέντρα υποδοχής είναι παντού ασφυκτικά γεμάτα. Στο Ελληνικό φιλοξενούνται 2.000 άτομα, στον Ελαιώνα 1.200, στο Σχιστό 1.200. Στην πλατεία Βικτωρίας η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου με τους περισσότερους αλλοδαπούς που είναι από το Αφγανιστάν να απειλούν με απεργία πείνας. Στη Βόρεια Ελλάδα στο κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών βρίσκονται 2.000 άτομα.
Σε αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση αποφάσισε να περιορίσει τα καράβια από τα νησιά. Το Σάββατο στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίου Blue Star 1 το οποίο μετέφερε 437 μετανάστες και πρόσφυγες από Μυτιλήνη και Χίο. Το πλοίο παρέλαβε 270 από τη Μυτιλήνη και 167 από τη Χίο. 
Ανάλογη εικόνα επικρατεί και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας καθώς οι απρόσκλητοι όλες αυτές τις ημέρες προσπαθούν να φτάσουν με τα πόδια στην Ειδομένη και κοιμούνται όπου βρουν. Στον Βόλο, καθηλωμένοι στον Σταθμό Εφοδιασμού Αυτοκινήτων του Αλμυρού παραμένουν για πέμπτη ημέρα περισσότεροι από τους 240 άτομα, πέμπτο έφθασε χθες το βράδυ από τη Λαμία.
Και στην Καβάλα, στο εκθεσιακό-συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης», φιλοξενούνται οι 700  που από την Τετάρτη το βράδυ έχουν καταπλεύσει με το πλοίο της γραμμής από τη Μυτιλήνη στο επιβατικό λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος». Μετά τη 48ωρη διανυχτέρευση τους στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Καβάλας, μεταφέρθηκαν στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο, καθώς οι υποδομές της αθλητικής εγκατάστασης δεν μπορούσαν να καλύψουν έστω και στοιχειωδώς τις ανάγκες τους.  ΠΗΓΗ


Έρχονται οι “πρόσφυγες”, φεύγουν οι τουρίστες: Δραματική η μείωση των κρατήσεων στα νησιά του Αιγαίου

Οι προκρατήσεις στη Λέσβο είναι μειωμένες κατά 90% σε σχέση με πέρυσι, στη Χίο η μείωση φτάνει το 60%, στη Σάμο το 40% και στην Κω το 36%. Μειώσεις κρατήσεων ακόμη και στη Χαλκιδική.
Για τεράστιο πλήγμα στον τουρισμό, τόσο στα νησιά του Αιγαίου που δέχονται τις μεγάλες προσφυγικές ροές, όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα, προειδοποιούν οι ξενοδόχοι.
Λέσβος: Μονοψήφιος αριθμός κρουαζιερόπλοιων. Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Λέσβου, Περικλής Αντωνίου περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα τις προβλέψεις για τη φετινή τουριστική σεζόν. Μιλώντας στην «Καθημερινή» εκτίμησε ότι ο αριθμός πρόσεγγισης κρουαζιεροπλοίων ενδέχεται να είναι και μονοψήφιος, η πτώση της κίνησης τουριστών από την Τουρκία ενδέχεται να φθάσει το 50%, ενώ η πτώση από κάποιες αγορές στο νησί φθάνει και το 90%.
Χίος: Η χειρότερη τουριστική σεζόν των τελευταίων 40 χρόνων. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων προορισμού, ανέφερε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία η φετινή τουριστική χρονιά στην Χίο προδιαγράφεται ως η χειρότερη των τελευταίων 40 χρόνων.
Κως: Πτώση στις κρατήσεις 36%. Στην Κω η μέση πτώση των κρατήσεων είναι στο 36% , ενώ η πτώση από την Γερμανία φτάνει στο 19%, την Βρετανία στο 17%, τη Σκανδιναβία στο 35%, την Ολλανδία στο 42% και την Πολωνία στο 65%.
Ωστόσο, μειώσεις κρατήσεων καταγράφονται και στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπως για παράδειγμα στη Χαλκιδική, ενώ έχουν καταγράφει και ακυρώσεις πτήσεων από τουρίστες που θέλουν να έλθουν στην Ελλάδα για να κάνουν κρουαζιέρα.
Το νέο σκηνικό που δημιουργείται επιφυλάσσει άμεσους κινδύνους για την ελληνική οικονομία, αφού κατά το 2015, ο τουρισμός είχε συμβολή έως και 25% στο ΑΕΠ. Ο τουριστικός τομέας αύξηση πέρσι κατά 6% τον όγκο απασχόλησης των μισθωτών, ενώ οι συνολικές αποδοχές των μισθωτών του τομέα άγγιξαν τα 4 δισ. ευρώ. Οι συνολικές εισφορές του τομέα προς το ΙΚΑ ανήλθαν σε 1,7 δισ. ευρώ.  ΠΗΓΗ
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Έδωσαν γη και ύδωρ σε λαθρομετανάστες και ΝΑΤΟΑπό την Ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Βουλή (Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2011)

Με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα έναν ηγέτη πολιτικού κόμματος της Αριστεράς να αποδίδει τα εύσημα για την ανθρωπιστική επιχείρηση του ΝΑΤΟ. Πού είναι ο καιρός που διαδηλώνατε κατά των βομβαρδισμών στην Γιουγκοσλαβία; Έχετε λιώσει πολλά ζευγάρια παπούτσια κάνοντας πορείες και φωνάζοντας «Φονιάδες των Λαών, Αμερικάνοι». Τώρα ομιλείτε υπέρ του ΝΑΤΟ και φυσικά αυτή δεν είναι η μόνη έκπληξη. Είχαμε και τα συγχαρητήρια της Μέρκελ προς τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την εθνική συναίνεση στο λεγόμενο προσφυγικό, το οποίο είναι κατά το μικρότερο ποσοστό προσφυγικό, αλλά κυρίως ζήτημα λαθρομεταναστών...>>> Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

400.000 απρόσκλητοι στην Γερμανία απεδείχθη ότι δεν είναι πρόσφυγες - Θα μας τους στείλουν «πακέτο»
400.000 απρόσκλητοι στην Γερμανία απεδείχθη ότι δεν είναι πρόσφυγες - Θα μας τους στείλουν «πακέτο»

Τον γύρο του διαδικτύου και των λοιπών ΜΜΕ κάνει η είδηση, ότι περίπου 130.000 «προσφυγάκια» που καταγράφηκαν στην Γερμανία (το 13%), είναι… εξαφανισμένα και αναζητούνται…
Αλλά τα ίδια ΜΜΕ κάνουν γαργάρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ είδηση, που μας αφορά άμεσα: ότι από τους αιτούντες άσυλο στην Γερμανία, περί τους 400.000 δεν έχουν έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητά τους και δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν με άλλον τρόπο, γεγονός που σημαίνει πως δεν δικαιούνται να παραμείνουν στην χώρα και οι γερμανικές υπηρεσίες οφείλουν -βάσει της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ- να τους «επιστρέψουν» στην χώρα εισόδου τους στην ΕΕ! Η οποία είναι βεβαίως (κατά 99%) η αθάνατη Ελλαδάρα μας!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, η παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα καθιστά δύσκολη την «επιστροφή» των 400.000. Εννοώντας, πως μόλις ομαλοποιηθεί κάπως η κατάσταση και γίνουν «Κέντρα Φιλοξενίας» σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, θα μας τους στείλουν «πακέτο»!  ΠΗΓΗ   Δε θα’ ναι ένα ακόμα  θαύμα;
ΚΕΡΚΥΡΑ: Δυναμικό παρόν από εκατοντάδες Εθνικιστές - Βίντεο, φωτο

Μαζικό και δυναμικό παρόν έδωσαν εκατοντάδες Κερκυραίοι Εθνικιστές στην συνέντευξη Τύπου και βιβλιοπαρουσίαση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη στο κέντρο της Κέρκυρας. 
Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές Αϊβατίδης και Γρέγος, καθώς και οι ευρωβουλευτές Επιτήδειος, Συναδινός και Φουντούλης....>>>> Βίντεο, φωτορεπορτάζ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας τίμησε την ιστορική μάχη του Ντολμά - Φωτορεπορτάζ, ΒίντεοΑμερικανιές... Παρουσιάστρια ξέσπασε σε λυγμούς για το «δράμα των προσφύγων», αλλά δεν τους παίρνει στο σπίτι της
Συνεχίζονται οι… αμερικανιές που έχουν να κάνουν με τα «προσφυγάκια». Που είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία καθοδηγούμενες από τα ΜΜΕ και τους «αλληλέγγυους» –κατά τα πρότυπα του ψυχολογικού πολέμου της CIA- με σκοπό να προκληθεί κλίμα συμπάθειας της ελληνικής κοινής γνώμης προς τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους.
Υπάρχουν όμως και… αυθόρμητες αμερικανιές, με σκοπό την προσωπική προβολή αυτών που τις κάνουν. Όπως για παράδειγμα, το ξέσπασμα σε λυγμούς της «αλληλέγγυας» Σοφίας Ρομπόλη, την ώρα που παρουσίαζε το νοηματικό δελτίο του Alpha, για το «δράμα των προσφύγων».
Αν η κυρία είναι τόσο «ευαίσθητη» με το «δράμα των προσφύγων», ας αφήσει τους λυγμούς και τις υστερίες μπροστά στους τηλεθεατές, κι ας ανοίξει το σπίτι της για να φιλοξενήσει έστω κι ένα κατατρεγμένο προσφυγάκι. Αν όλοι οι «ευαίσθητοι», «αλληλέγγυοι» και δε συμμαζεύεται αυτής της χώρας πράξουν το ίδιο, δεν θα υπάρχει κανένα δράμα!   Εμπρός, λοιπόν! Ιδού η «Ρόδος»…  ΠΗΓΗ
Ιδού οι ρατσιστικές δολοφoνίες: Γεωργιανοί οι φονιάδες ανυπεράσπιστης ηλικιωμένης Ελληνίδας στον Πειραιά
Μία ακόμα φρικτή ρατσιστική δολοφονία, που είχε γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου στον Πειραιά, εξιχνίασε η αστυνομία.
Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Φεβρουαρίου τρεις κουκουλοφόροι ληστές είχαν ακινητοποιήσει μια 59χρονη και τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στον Πειραιά. Ακολούθως, έκλεισαν το στόμα της γυναίκας για να μην φωνάζει, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία!
Αυτές τις μέρες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν έναν 34χρονο «κατατρεγμένο οικονομικό μετανάστη» από την Γεωργία, να επιχειρεί να παραβιάσει την πόρτα ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου. Τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά, κι εκεί ο ίδιος ομολόγησε πως ήταν ένας από τους τρεις που διέπραξαν τη ληστεία στο διαμέρισμα στον Πειραιά μαζί με δύο συνεργούς του.
Μέχρι τώρα, οι συνεργοί του διαφεύγουν τη σύλληψη…
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και οι «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
Ακολουθεί το ρεπορτάζ όπως κυκλοφορεί σε διαδικτυακά μέσα 
Φρικτή δολοφονία στον Πειραιά: «Την σκότωσα για να μην ξυπνήσει την πολυκατοικία»
Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία  59χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε στις 7-2-2016 στον Πειραιά. Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της οφείλεται σε πνιγμό από απόφραξη των αεροφόρων οδών.
Πρώτες πρωινές ώρες της 7-2-2016, ο σύζυγος του θύματος ειδοποίησε την Αστυνομία ότι τρεις άγνωστου δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με τη χρήση βίας ακινητοποίησαν αρχικά τη σύζυγό του και στη συνέχεια τον ίδιο, την στιγμή της εισόδου τους στο διαμέρισμά τους και στη συνέχεια αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα. Μετά την αποχώρηση των δραστών από το διαμέρισμα διαπίστωσε ότι η σύζυγός του ήταν αναίσθητη και πεσμένη στο πάτωμα διπλανού δωματίου.
Πρώτες πρωινές ώρες της 25-2-2016, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) εντόπισαν στον Πειραιά, 34χρονο ομογενή από τη Γεωργία να προσπαθεί να παραβιάσει την πόρτα σταθμευμένου αυτοκινήτου. Τον προσήγαγαν στο Τ.Α. Πειραιά όπου κατά την εξέτασή του ομολόγησε την διάπραξη της ληστείας, μαζί με δύο συνεργούς του, στο διαμέρισμα του Πειραιά την 7-2-2016.
Ο 34χρονος στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου εξεταζόμενος ενδελεχώς, ομολόγησε την πράξη του και την περιέγραψε με λεπτομέρειες, ισχυριζόμενος ότι τη στιγμή που αυτός και οι δύο υπήκοοι Γεωργίας συνεργοί του, ερευνούσαν τους χώρους του διαμερίσματος, το θύμα επέστρεψε και μόλις εισήλθε προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με τη χρήση βίας, ωστόσο όταν αυτή άρχισε να φωνάζει της έκλεισε τους αεροφόρους οδούς μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή Πειραιά. Οι έρευνες για των εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δύο δραστών συνεχίζονται.   ΠΗΓΗ

ΟΡΓΙΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ: Ο Τσίπρας, ο Ψυχάρης και η μαρτυριάρα γάτα της αμερικανικής πρεσβείας

Ένα εξόχως ενδιαφέρον άρθρο περιλαμβάνει σήμερα η ναυαρχίδα του ΔΟΛ, «Το Βήμα», υπό τον τίτλο «Ο ηγέτης, ο εκδότης και... η γάτα των Ιμαλαΐων». Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας, το οποίο διαφημίστηκε εντόνως από το σύνολο των μέσων του οργανισμού, υπήρξαν πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 πολλαπλές μυστικές συναντήσεις μεταξύ του νυν πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη.
Το άρθρο σημειώνει την τελευταία από αυτές τις συναντήσεις, όπου σε κλίμα άκρας μυστικότητας, ο Τσίπρας ζήτησε την στήριξη του οργανισμού. «Θέλω να τον συναντήσω για να συζητήσουμε όσα συμβαίνουν, αλλά αυτή τη φορά θα ήθελα να είμαστε οι δυο μας» ζήτησε ο Ψυχάρης να διαμηνυθεί στον Τσίπρα. Σας παραθέτουμε το... ζουμερό απόσπασμα του άρθρου:...>>>> ΕΔΩ!!!Εξαγριωμένοι αγρότες της Ηγουμενίτσας πέταξαν αυγά και ντομάτες στο γραφείο Συριζαίου βουλευτή


Αυγά και ντομάτες από αγρότες της Ηγουμενίτσας, στο γραφείο του βουλευτή Θεσπρωτίας του Σύριζα, Μάριου Κάτση. Μάλιστα, μετά την ρίψη των αντικειμένων, οι αγρότες κατέβασαν την πινακίδα του ΣΥΡΙΖΑ και ζωγράφισαν στην κεντρική είσοδο έναν μεγάλο κόκκινο σταυρό.Η ένταση πυροδοτήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού Ioannina TV, σύμφωνα με τις οποίες διατύπωνε την άποψη ότι οι αγρότες αποχωρούν από το μπλόκο στο λιμάνι της πόλης, καθώς πείστηκαν από το ορθό των εξαγγελιών του πρωθυπουργού
.


Ο εκπρόσωπός των αγροτών, Ηλίας Μπάλος, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, δήλωσε ότι η αποχώρηση από το μπλόκο δεν οφείλεται στις πρωθυπουργικές εξαγγελίες και κάλεσε τον βουλευτή Θεσπρωτίας να αφουγκραστεί την αγωνία των νέων που στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα. Σημειώνεται ότι το γραφείο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και ο βουλευτής απουσίαζε.  ΠΗΓΗ

Αποκάλυψη “Παραπολιτικά”: Υπάλληλος του αρχισκευωρού Σαμαρά ο εκδότης που κατηγορείται για εκβιασμούς

Δεν μας προξενεί καμία εντύπωση! Έγγραφο, που αποκαλύπτει πως ο Τάκης Μαυρίκος φερόμενος ως πρωταγωνιστής στην υπόθεση του κυκλώματος δημοσιογράφων - εκβιαστών ήταν στο payroll της ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά, δημοσιεύει η εφημερίδα "Παραπολιτικά", σημειώνοντας πως ο εκδότης της εφημερίδας λάμβανε το ποσό των 18.450 ευρώ το μήνα.>>>>> 
ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ!!!


Πρόβα μνημονιακής συγκυβέρνησης στο τελευταίο συνέδριο του Ποταμιού: Όλοι οι άνθρωποι των δανειστών ήταν εκεί! Φωτορεπορτάζ

Όχι ένας, όχι δύο, αλλά όλοι οι μελλοντικοί συντελεστές της μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης ήταν στο "μνημόσυνο" του μπομπολικού μορφώματος για να μοιράσουν τα απομεινάρια του "Ποταμιού".... ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΔΩ!!!


Οι “επαναστάτες” του ΚΚΕ προβάλουν (με το αζημιώτο...) τις απόψεις του καπιταλιστή Στουρνάρα στην φυλλάδα τους
Είναι γνωστό ότι οι μαγαζάτορες του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ) έχουν ως πραγματικό τους δόγμα  το ρητό ότι «το χρήμα δεν έχει ιδεολογία». Γι΄ αυτό, άλλωστε, αυτοί οι «φραγκοφονιάδες» έχουν μετατρέψει το κόμμα αυτό σε μια εμπορική επιχείρηση ακραιφνούς καπιταλισμού, η οποία φροντίζει να εκμεταλλεύεται και να στίβει εξ ολοκλήρου τα διάφορα εναπομείναντα κορόιδα που τρώνε αμάσητη την σερβιρισμένη τροφή – κονσέρβα περί «ταξικής πάλης», «προλεταρίων», «λαϊκών συμφερόντων», «εργατικής συνείδησης» και άλλες παρόμοιες φράσεις – μπούρδες, τις οποίες εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν οι ανεπάγγελτοι κλικαδόροι της εκάστοτε ομάδας του Περισσού.
Είναι, όμως, τόσο «πεινάλες» ώστε να μην κρατούν ούτε τα προσχήματα. Στο παρελθόν έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα με την δημοσίευση τόσο διαφημίσεων καπιταλιστικών εταιρειών όσο και με πληρωμένες καταχωρήσεις που δεν συνάδουν με την (ψευδή όπως έχει αποδειχθεί προ πολλού) εικόνα του «κόμματος της εργατικής τάξης». Αμετανόητοι και αδίστακτοι, έχοντας στο νου τους μόνο το να βάλουν κανένα ευρώ παραπάνω στα κομματικά τους ταμεία, δημοσίευσαν στην φυλλάδα του «(Β)Ριζοσπάστη», με ολοσέλιδη καταχώρηση, την «Ομιλία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στην 83η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων 25 Φεβρουαρίου 2016. Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης αναγκαία προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίση».
Για μερικά ευρώ, δηλαδή, δημοσίευσαν την άποψη ενός από τους κινητήριους μοχλούς του «ελληνικού» καπιταλισμού! Δεν ξέρουμε αν γι αυτό ευθύνεται το ότι ο στυγνός αυτός καπιταλιστής πέρασε κάποτε από το μαντρί με τα πρόβατα της ΚΝΕ ή στο γεγονός ότι τον περασμένο Δεκέμβριο το παιδί του κομματικού σωλήνα και ανεπάγγελτος Παφίλης τον υπερασπίστηκε με θέρμη στην Βουλή. Αν και το πιο πιθανό πρέπει να είναι απλώς η ακόρεστη πείνα αυτών των μπολσεβίκων «φραγκοφονιάδων» για τα λεφτά, καθώς, όπως είπαμε και προηγουμένως, «το χρήμα δεν έχει ιδεολογία».
Ας τα βλέπουν αυτά, όμως, τα κορόιδα που συνεχίζουν να πιστεύουν τα ψέματα που τους σερβίρει η ηγεσία του ΚΚΕ, ενώ στην πραγματικότητα αυτή «τρώει και πίνει στην υγειά τους»… ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Γιατί επανεμφανίστηκαν οι μαϊμούδες δημοσκοπήσεις;

Γιατί επανεμφανίστηκαν οι μαϊμούδες δημοσκοπήσεις;

Επανεμφανίζονται στην πιάτσα οι γνωστές μαϊμούδες των εταίρων δημοσκοπήσεων, μετά από αρκετό καιρό απουσίας – λέτε να ήταν σε… χειμερία νάρκη; Σήμερα, λοιπόν, μια μαϊμού της Metron Analysis δημοσιεύεται στα «Παραπολιτικά», με τα εξής «αποτελέσματα», χωρίς αναγωγή επί της «αδιευκρίνιστης» ψήφου:,,,< Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4408215970057505335

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item