Widgets

Η ηθική κατάπτωση στην ελληνική κοινωνίαΕίναι κοινώς παραδεκτό από τους περισσότερους Έλληνες το γεγονός ότι η σύγχρονη λάθος νοοτροπία του νεοέλληνα είναι ένα από τα αίτια όχι μόνο της οικονομικής κρίσης και της διαφθοράς αλλά και της γενικότερης σήψης της κοινωνίας, της κατάπτωσης των Αξιών και των Ηθών και της επικράτησης της υστεροβουλίας και ιδιοτέλειας στην Ελληνική κοινωνία. 

Αυτό το οποίο αποφεύγουν να αναφέρουν οι περισσότεροι συμπατριώτες μας, είτε λόγω απουσίας ωριμότητας στη σκέψη τους είτε λόγω σκοπιμότητας, είναι το γεγονός ότι η τεράστια αποσύνθεση που έχει επέλθει στη νοοτροπία του Έλληνα στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης δεν συνέβη ούτε στα 400 χρόνια σκλαβιάς μας από τους Τούρκους

Ένα άλλο παράδοξο είναι επίσης ότι αν και οι περισσότεροι παραδέχονται (στις συζητήσεις στους στις καφετέριες) το πρόβλημα που έχει εντοπιστεί στη νοοτροπία του σύγχρονου Έλληνα, δε γίνεται κάποιο βήμα για την επίλυσή του. Αντιθέτως φορέας αλλαγής αυτής της νοοτροπίας είναι το κίνημα των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, μιας και αποτελούμε τη νέα υγιή Ελλάδα που έρχεται να σβήσει τη παλαιά και φθαρμένη.

Ο σύγχρονος νεοέλληνας ραγιάς, πλήρως εναρμονισμένους με τους ρυθμούς μιας μικροαστικής κοινωνίας, επικαλείται υποκριτικά τη Τιμή, την υπόληψη και την αξιοπρέπεια του για να δικαιολογήσει την πλήρη απουσία αλληλεγγύης, ομαδικότητας, συντροφικότητας και ενσυναίσθησης προς το διπλανό συν Έλληνα του. Συνεπώς λοιπόν όταν εκλείπουν όλα αυτά από μια κοινωνία θριαμβεύει ο ατομισμός και ο υστερόβουλος εγωισμός. 

Η ιδιοτέλεια κυριαρχεί σε κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής, τα μέλη της κοινωνίας γίνονται καχύποπτα μεταξύ τους και δυστυχισμένα, κλείνονται στον εαυτό τους, πάσχουν από αλεξιθυμία και εν τέλει δρουν μόνο για το μικρό ατομικό τους συμφέρον, αδιαφορώντας μάλιστα αν κάνουν και κακό στο διπλανό τους ή στη κοινωνία γενικότερα. Απόρροια όλων αυτών είναι η κοινωνία να αδυνατεί να προοδεύσει και να δράσει υπέρ των συμφερόντων της σαν ομάδα, να γίνεται ανίκανη να χτίσει και να δημιουργήσει, να μη μπορεί να συντονιστεί και να λειτουργήσει σαν ενιαίο σώμα και να γίνεται όλο πιο ευάλωτη σε εξωτερικές απειλές και κινδύνους.

Δημιουργείται οπότε το πρόσφορο και γόνιμο έδαφος στη παγκοσμιοποίηση και στις παγκόσμιες κυβερνητικές μεθοδεύσεις να προσβάλλουν και να διαλύσουν την Εθνική κοινωνία των Ελλήνων μέσω της οικονομικής κρίσης, της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, των ανίκανων και προδοτών πολιτικών και της ανθελληνικής διοίκησης του κράτους, μέσω δηλαδή όλων αυτών που βιώνουμε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Μια κοινωνία που εσωτερικά καταρρέει και σαπίζει πέφτει πολύ πιο εύκολα σαν ώριμος καρπός στους παγκόσμιους δυτικούς κυβερνώντες οι οποίοι την χειραγωγούν χωρίς δυσκολία σαν μαριονέτα.

Αντεπίθεση


Τα εθνοκτόνα μνημόνια και η απαραίτητη λαϊκή αντίδρασηΤα εθνοκτόνα μνημόνια και η απαραίτητη λαϊκή αντίδραση

Είναι πολλές οι ερμηνείες που μπορούν να δοθούν στην πρόσφατη ομιλία - διάγγελμα του Τσίπρα προς το υπουργικό του συμβούλιο. Οι δραματικοί τόνοι που χρησιμοποίησε προς το τέλος της ομιλίας του («Οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες», «Η χώρα, όμως, έχει γυρίσει σελίδα. Θα αντέξουμε να υλοποιήσουμε την εντολή που με σαφήνεια τρεις φορές μας έδωσε ο ελληνικός λαός τον τελευταίο χρόνο») τροφοδότησε σε αρχικό στάδιο την εκλογολογία.

Όχι άδικα, καθώς αυτή η ομιλία, με τον τρόπο με τον οποίο στήθηκε μάλιστα, δηλαδή με την μορφή διαγγέλματος, θύμιζε πρωθυπουργό που ετοιμάζεται να πάει σε εκλογές και προσπαθεί να συσπειρώσει το κόμμα του έναντι των υπαρκτών και ανύπαρκτων εχθρών του. Στη συνέχεια έδωσε την εντύπωση ενός πρωθυπουργού, ο οποίος προσπαθεί να συσπειρώσει την κοινοβουλευτική του ομάδα, προσμένοντας να εκτονωθεί η λαϊκή αγανάκτηση και οργή στους δρόμους (ιδιαίτερα η αγροτική), για να ψηφιστεί το αντιασφαλιστικό έκτρωμα του Κατρούγκαλου και όλα τα υπόλοιπα που θα φαίνονται σχετικά ελαφρύτερα σε σχέση με αυτό.

Ταυτόχρονα, όμως, έδινε και την εντύπωση πρωθυπουργού έτοιμου να το βάλει στα πόδια, παραδίδοντας την μνημονιακή σκυτάλη σε μια ευρύτερης κομματικής στήριξης κυβέρνηση. Θύμισε, δηλαδή, κάτι από Γιωργάκη Παπανδρέου, ο οποίος ήταν έτοιμος να καταθέσει την πρωθυπουργία στα πόδια του Σαμαρά τον Ιούνιο του 2011, στη συνέχεια μεταπείστηκε από τους βαρόνους του ΠΑΣΟΚ, για να παραδώσει οριστικά στον Παπαδήμο και την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ, τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Όπως και να έχει, ό,τι κι αν ισχύει από τα παραπάνω, το σίγουρο είναι ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Στις κορυφές του πολιτικού συστήματος του «συνταγματικού τόξου» μπορούν να γίνουν πολλά σχετικά παιχνίδια. Όλες οι κατευθύνσεις και οι «λύσεις», όμως, θα έχουν και πάλι μνημονιακό «άρωμα». Γι αυτό και ο Ελληνικός Λαός πρέπει να ενδιαφέρεται μόνο για λύσεις που αφορούν την Πατρίδα κι αυτόν. Κι αυτές, φυσικά, δεν θα του τις χαρίσει κανένας.

Μπορεί να τις κερδίσει μόνο με σκληρό και ανυποχώρητο αγώνα συντασσόμενος ανεπιφύλακτα με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

www.xryshaygh.com


Περί Ηθικής και Δικαίου

Περί Ηθικής και Δικαίου

Με αφορμή τις πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες για τα παγκόσμια δεδομένα πολιτικές παρεμβάσεις που έλαβαν χώρα στην υπόθεση του κόμματος της Χρυσής Αυγής, γίνεται κατανοητό πως έχει ανακύψει ένα είδος κρίσης το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της γενικευμένης ηθικής και κοινωνικής κρίσης και άπτεται της αντιλήψεως και ερμηνείας του Δικαίου. Ο τομέας που απαξιώνεται είναι η Θεωρία, το υπόβαθρό της, η θεμελιώδης αρχή που (πρέπει να) καθορίζει και διαπνέει, την έννοια του Δικαίου. Αυτή είναι η Ηθική και η υποτίμησή της συνιστά, αναμφιβόλως, κρίση του νομικού μας πολιτισμού.

Ο Πολιτισμός είναι ακριβώς η αντανάκλαση της ηθικής υπόστασης, των βιοψυχικών γνωρισμάτων ενός Λαού, του φυλετικού εκείνου ομοιογενούς συνόλου. Όταν το σύνολο αυτό συνειδητοποιεί την διαφορετικότητά του και προάγεται σε Έθνος, είναι έτοιμο να δημιουργήσει και να εκδηλώσει Πολιτισμό. Ο πολιτισμός ως το διανοητικό και πνευματικό εκείνο επίτευγμα λειτουργεί ως αντικατοπτρισμός της φυλετικής ψυχής και των ενδοφυλετικών αναζητήσεων. Είναι ζήτημα εθνικό και γι' αυτό ο Πολιτισμός αποτελεί την πνευματική ταυτότητα ενός Λαού. 

Ο Πολιτισμός ως δυναμική πνευματική έκφραση της εθνοφυλετικής ταυτότητας, διαιρείται σε επιμέρους τομείς, ένας εκ των οποίων είναι και το Δίκαιο. Υπηρετώντας έναν σημαντικό σκοπό, το Δίκαιο καλείται να οργανώσει τις ανθρώπινες κοινωνίες, να καθυποτάξει τα πρωτόγονα ένστικτα του ανθρώπου και τέλος να διασφαλίσει την δημόσια τάξη και κοινωνική ειρήνη με στόχο την πορεία της κοινωνίας προς την Πρόοδο, τη Δημιουργία και την Ανάπτυξη. Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται ένας Λαός την Ηθική, καθορίζει και τη φύση του Δικαίου.

Η Ηθική θεωρία αποτελεί ένα από τα λαμπρά επιτεύγματα της ελληνικής διανοήσεως, και βρίσκεται σε μια αδιάρρηκτη ενότητα με τη φιλοσοφία του δικαίου. Για τον μεγάλο Σταγειρίτη, η Δικαιοσύνη είναι μια υψίστης σημασίας ηθική Αρχή.  Είναι δε ταυτόσημη προς το κοινό καλό, εξωραίζοντας το καλό του συνόλου μέσα από την αντιδιαστολή του με το προσωπικό συμφέρον. «Το Ορθόν ληπτέον ίσως. Το δ' ίσως ορθόν προς το της πόλεως όλης συμφέρον και προς το κοινόν το των πολιτών», αναφέρει στα Πολιτικά (Ι 283b). Το καλό της κοινότητας τίθεται υπεράνω όλων των ατομικιστικών ενστίκτων.  O ακρογωνιαίος λίθος της πολιτικής είναι η ηθική αρχή του Δικαίου.

 Γίνεται αντιληπτό πως η αρχαιοελληνική διανόηση θεωρούσε εξαιρετικώς σημαντικό τον εντοπισμό και την ανάλυση των Ηθικών Αρχών που χαρακτηρίζουν την φιλοσοφία του δικαίου, όσο αντίθετες και αντικρουούμενες απόψεις και αν είχαν διατυπώθει. Ακόμη και ο Πρωταγόρας ,ως σοφιστής,  κλήθηκε να βρει την σχέση μεταξύ θετικού δικαίου και ηθικής. Παρ' ότι οι σοφιστές είχαν εισάγαγει την επαναστατική θεωρία της σχετικότητας των ηθικών αξιών, άρα και την άμετρη υποκειμενικότητα στην επιλογή του τι είναι ηθικό και τι όχι, συνεισέφεραν στην προαγωγή του πνευματικού αγώνα δια μέσου των φιλοσοφικών συγκρούσεων, και ως εκ τούτου στην γρηγορότερη και αμεσότερη προσέγγιση της Αλήθειας. 

Και μόνο η έντονη αντιπαράθεση « νομίμου « και «δικαίου»,με άλλα λόγια του θετικού δικαίου και  Ηθικής, ενίσχυε την ρητορική τέχνη, με αποτέλεσμα το ρεύμα των αντισοφιστών και γενικώς των θεωρητικών και εραστών της Ηθικής θεωρίας να αντιπαρατάξει ένα ισχυρό ιδεολογικό - φιλοσοφικό οπλοστάσιο. Είναι πρόδηλο πως οι στοχαστές της αρχαιοελληνικής διανοήσεως διατείνονταν πως ο αγώνας για το αγαθό της Δικαιοσύνης, περνά μέσα από το καθαρτήριο πυρ των Ηθικών Αξιών. Και καθώς - κατά την πλατωνική αντίληψη - η Γνώμη προϋποθέτει Γνώση, έτσι και η συνειδητοποίηση της αναγκαιότητας των Ηθικών Αρχών στο Δίκαιο και την απονομή του, προυποθέτει ενδελεχή έρευνα και ουσιαστική τριβή με την Φιλοσοφία του Δικαίου και των απορρεουσών Αρχών αυτής.

Αυτός ακριβώς ο άξονας που όχι μόνο ταυτίζεται με το Δίκαιο αλλά αποτελεί και το φιλοσοφικό του υπόβαθρο, κατέληξε μια διακοσμητική, δυστυχώς θεωρία, η οποία δεν τυγχάνει ιδιαίτερης βαρύτητας στα Νομικά Τμήματα. Η Φιλοσοφία του Δικαίου, η νομική φιλοσοφία και η Ηθική περιορίζονται να διδάσκονται σε μαθήματα κατ' επιλογής, με άμεση συνέπεια να μην τύχει να διδαχθούν ποτέ τις θεμελιώδεις Αρχές της Ηθικής θεωρίας και Φιλοσοφίας  φοιτητές οι οποίοι δεν θα επιλέξουν τα εν λόγω μαθήματα! Αδιανόητο.

Τα  πρωτοφανή δικαστικά και νομικά γεγονότα περί παρεμβάσεως της πολιτικής εξουσίας στο έργο της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής μαρτυρούν παράλυση του νομικού πολιτισμού, τον οποίο έχει σαρώσει η διαπλοκή. Έγκριτοι νομικοί διατράνωναν και συνεχίζουν να διατρανώνουν την αντίθεσή τους ως προς την απαράδεκτη και αντισυνταγματική αντιμετώπιση που υπέστη η τρίτη πολιτική δύναμη, καθιστώντας έτσι προφανή την ανυπαρξία ηθικής νομικής συνείδησης, καθώς ο συγκεκριμένος κύκλος των δικαστικών έχει διολισθήσει σε ένα πεδίο παρανομικής  συμπεριφοράς και απαράδεκτων ενεργειών. Η συνταγματική εκτροπή, η κατάλυση του πολιτεύματος, και η χειραγώγηση της δικαιοσύνης με τον πλέον απροκάλυπτο, σκανδαλώδη και προκλητικό τρόπο καταμαρτυρούν την κατάπτωση των ηθικών αρχών του νομικού εννοιολογικού  συστήματος και ωμή στρέβλωση του ηθικού σκοπού της νομικής επιστήμης. 

Η ελλειπής επαφή και τριβή των φοιτητών της Νομικής επιστήμης με το φιλοσοφικό υπόβαθρο αυτής, με τη Φιλοσοφία του Δικαίου, δημιουργεί αναμφισβητήτως ένα κενό στην αξιολόγηση τέτοιων δικαστικών εγκλημάτων, δεν εκδηλώνονται επισήμως οι ηθικές ενστάσεις που προκύπτουν, και δυστυχώς υπάρχει μια προκλητική αδιαφορία απέναντι στην καταπάτηση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Καθίσταται επιτακτική η ανάγκη της αληθινής, ουσιαστικής και μεθοδολογικής εμβαθύνσεως στη Φιλοσοφία του Δικαίου, στην Ηθική και σε ηθικές Αρχές, οι οποίες και πρέπει να αποτελούν τον οδηγό στην ερμηνεία του δικαίου, στην αντίληψη  και στην απονομή της Δικαιοσύνης. Διότι ό,τι είναι Ηθικόν είναι και νόμιμον.

Γεώργιος Σύρος

www.xryshaygh.com

Το κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται… Άρθρο του Ν. Γ. ΜιχαλολιάκουΤο κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται… Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Ποινική δίωξη για το… “ρατσιστικό” σύνθημα “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”!


Την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο κατά την οποία η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει με τρόπο δραματικό την παράνομη είσοδο στην χώρα μας εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων, κάποιοι φαίνεται έχουν βάλει σκοπό και στόχο να διαλύσουν το Εθνικό Κράτος των Ελλήνων και να φιμώσουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας ενάντια σ’ αυτήν την ίδια την καταστροφή του Έθνους μας!

Συνηθίζεται να χρεώνουμε τα μοιραία λάθη εις βάρος του Έθνους και του Λαού στην ανεπάρκεια, την ανευθυνότητα ή και την βλακεία ακόμη των πολιτικών, οι οποίοι εξουσιάζουν την χώρα. Είναι όμως μόνον αυτό; Έχω την άποψη ότι είναι εξαιρετικά επιεικές να αποδίδουμε αυτού του είδους τις ευθύνες σε αυτούς οι οποίοι αποφασίζουν μέτρα τουλάχιστον τραγικά και καταφανώς εθνικά επικίνδυνα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟΝ… ΕΒΡΟ!!!

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι επί παραδείγματι το γεγονός, σύμφωνα με δημόσια δήλωση του δημάρχου Αλεξανδρουπόλεως, το γεγονός ότι το “αντιρατσιστικό” κράτος μας, με πλήρη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κυβερνά και της Νέας Δημοκρατίας η οποία συμφωνεί στο λεγόμενο, όπως το αποκαλούν, “προσφυγικό ζήτημα”, αποφάσισε την εγκατάσταση αρκετών χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και προσφύγων στον… Έβρο!!! Και αυτό ενώ όλοι γνωρίζουμε την πίεση την οποία  υφίσταται η Θράκη (εκτός νομού Έβρου) από την τουρκική προπαγάνδα. Τώρα εκτός από την Ξάνθη και την Ροδόπη θα πάνε μουσουλμάνους και στον Έβρο!

Μέσα λοιπόν σε αυτό το κλίμα μιας κυριολεκτικής υστερίας που όποιος αντιδρά αμέσως χαρακτηρίζεται ρατσιστής, Χρυσαυγίτης, εγκληματίας, ήλθε να προστεθεί στις διώξεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μία νέα κατηγορία.

ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

Βεβαίως και δεν είναι τυχαίο ότι η δίωξη αυτή, η οποία αφορά τον αντιρατσιστικό νόμο, άρθρο του οποίου κρίθηκε ήδη αντισυνταγματικό σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, γίνεται αυτήν την περίοδο και μάλιστα οι κλήσεις προς απολογία και οι αιτήσεις για την άρση ασυλίας τριών ακόμη βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήλθε λίγες μόνον ημέρες μετά την απόλυτα επιτυχημένη συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα Ίμια, συγκέντρωση την οποία απαγόρευσαν να γίνει στο μνημείο των Ιμίων.

Η δίωξη αφορά τα όσα έγραψε η εφημερίδα μας και τα όσα είπαν οι ομιλητές στη συγκέντρωση της 21ης Μαρτίου 2015, η οποία είχε τίτλο “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” και στην διάρκεια της οποίας δεν εσημειώθη κανένα επεισόδιο, δεν υπήρχε καμμία προτροπή για την οποιαδήποτε πράξη βίας και πολύ απλά εζητείτο η εφαρμογή του νόμου και η απέλαση των λαθρομεταναστών.

Η δίωξη, η οποία βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προκαταρκτικής ερεύνης, έγινε με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο και παραπέμπονται γι’ αυτήν οι πέντε ομιλητές και συγκεκριμένα οι βουλευτές Λαγός, Μπαρμπαρούσης και Παναγιώταρος, για τους οποίους ζητείται η άρση της ασυλίας τους, οι πρώην βουλευτές Γραικός και Ματθαιόπουλος και ο εκδότης και ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας μας Βλαχόπουλος και Κωνσταντίνου.

Έχει σημασία να τονιστεί ότι ο αντιρατσιστικός νόμος απαγορεύει την διάκριση με κριτήριο την φυλή, το θρήσκευμα ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Όμως, οι λαθρομετανάστες ανήκουν σε όλες τις φυλές και στην λευκή και στην μαύρη και στην κίτρινη και σε όλα σχεδόν τα θρησκεύματα από χριστιανούς, μουσουλμάνους μέχρι Σιχ και βουδιστές και εις ό,τι αφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό άγνωστον.  Ποια διάκριση βλέπουν λοιπόν αυτοί οι οποίοι απεφάσισαν την δίωξη όταν η συγκέντρωση απλά ζητούσε την απέλαση των λαθρομεταναστών, δηλαδή των προσώπων τα οποία εισήλθαν παράνομα στην Πατρίδα μας;

Και επιτέλους το να ζητάς την εφαρμογή του νόμου έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται ποινικό αδίκημα;

Το πλέον εξωφρενικό είναι ότι μέσα στην δικογραφία σαν στοιχείο του κατηγορητηρίου εμπεριέχεται και το ότι έγινε χρήση του συνθήματος “Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”!!! Εκεί κατάντησαν την Πατρίδα μας και πιστεύουν ότι με τέτοιους τρόπους πραγματικά παράλογους, χωρίς καμμία νομική και ηθική βάση είναι δυνατόν να σταματήσουν την εθνική αντίσταση ενός ολόκληρου λαού ο οποίος δέχεται μια εισβολή κυριολεκτικά και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία δυστυχεί από πάσης απόψεως, δυστυχεί όχι μόνον οικονομικά, αλλά και ηθικά, πολιτιστικά και εθνικά.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ

Το κυνήγι μαγισσών, λοιπόν, κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχίζεται. Υπήρχε, βεβαίως, εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εξελίχθηκε σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον μας εδώ και τέσσερα χρόνια όταν τον Μάιο του 2012 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έλαβε το 7% στις εκλογές και αποτέλεσε πλέον μια ζωντανή πολιτική πραγματικότητα για την δημόσια ζωή της χώρας.

Ένας φαύλος κύκλος εναντίον μας έχει αρχίσει. Ξεκίνησαν από την λάσπη, συνέχισαν με διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες. Από την συστηματική κατασυκοφάντηση του Κινήματός μας κατά διαστήματα περνούν στην συνωμοσία της σιωπής, στον πλήρη αποκλεισμό μας από τα ΜΜΕ, και ύστερα πάλι αρχίζουν την λασπολογία και αντιστρόφως. Δεν γνωρίζουν τι να κάνουν, αφού όντας υπηρέτες ενός σάπιου συστήματος δεν μπορούν να εξουδετερώσουν την δύναμη της Ιδέας.

Ποιος είναι δυνατόν να λησμονήσει τις ατέλειωτες Χρυσαυγιάδες για ένα ολόκληρο χρόνο και πλέον κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τα δελτία ειδήσεων των “νταβατζήδων” να έχουν ένα και μοναδικό θέμα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Χρυσαυγιάδες στις οποίες ακούστηκαν ατέλειωτα ψέματα με μοναδικό σκοπό να λυγίσουν το Κίνημα μας. Όμως, πέρασαν από τότε σχεδόν τρία χρόνια και ακόμη είμαστε όρθιοι και συνεχώς δυναμώνει το λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα! Δυναμώνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία βλέπουν παντού ακόμη και στην δίκαιη οργή των Ελλήνων αγροτών, οι οποίοι οδηγούνται στην εξόντωση από τους δήμιους της διεθνούς τοκογλυφίας.

Βλέπουν παντού Χρυσαυγίτες γιατί οι Χρυσαυγίτες είναι παντού, γιατί Χρυσαυγίτες γι’ αυτούς θα υπάρχουν όσο υπάρχουν Έλληνες με συνείδηση Εθνική που θα αντιστέκονται!

Την ίδια στιγμή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία κάθε λίγο και λιγάκι την βλέπουν να… συρρικνώνεται, να εξαφανίζεται, να τελειώνει, την ίδια ώρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ξεκινήσει μια πορεία προς τον Λαό, ένα άνοιγμα προς την Ελληνική κοινωνία. Δίνει απάντηση στους συκοφάντες και συνεχίζει τον αγώνα της, τον αγώνα για την Πίστη του Λαού μας, για το Εθνικό Κράτος των Ελλήνων, το οποίο γεννήθηκε από το Αίμα των Αγωνιστών του 1821 και το οποίο θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους!

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

www.xryshaygh.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6198101513488176894

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item