Widgets

Έτοιμοι για πόλεμο οι τζιχαντιστές που συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη: Βαρύς οπλισμός και πάνω από 200.000 σφαίρες στην κατοχή τους


Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την σύλληψη τζιχαντιστών στην Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι είχαν στις αποσκευές τους χατζάρες και προσπαθούσαν να περάσουν στην Τουρκία.

Σήμερα, το όλο δρώμενο «αναβαθμίστηκε», αφού δύο υποθέσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τον κίνδυνο που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες από τους τζιχαντιστές που φέρνει στην Ελλάδα η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» του Σύριζα και της ΝΔ.

Όπως, λοιπόν, μεταδίδει η τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα alexpoli.gr, στην πρώτη υπόθεση μπλέκονται δύο άνδρες και ένα τροχόσπιτο. Το όχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν σταθμευμένο για 2-3 ημέρες στο χώρο του λιμανιού και οι άνδρες του Λιμενικού το παρακολουθούσαν, καθώς είχαν κινήσει υποψίες οι κινήσεις των δύο ατόμων που επισκέπτονταν το τροχόσπιτο, ενώ έμεναν σε ξενοδοχείο. 

Πρόκειται για δύο Ιρακινούς, 22 και 28 ετών. Μέσα στο τροχόσπιτο βρέθηκαν περισσότερες από 20.000 σφαίρες, τρία περίστροφα Magnum 357 και τουλάχιστον άλλα 15 περίστροφα των 22 χιλιοστών.

Στην δεύτερη υπόθεση έχουμε τον εντοπισμό ενός ακόμη ιρακινού στο τελωνείο των Κήπων, ο οποίος επιχείρησε να περάσει στην Τουρκία, έχοντας στο αυτοκίνητό του 200.000 σφαίρες, δεκάδες όπλα, ανάμεσά τους και 7 Walter και στρατιωτικό εξοπλισμό.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος οι δύο Βρετανοί πολίτες, ηλικίας 35 και 36 ετών συνελήφθησαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, συμμετοχή σε εγκληματικές πράξεις, λαθρεμπορία και παράνομη μεταφορά-κατοχή και αποθήκευση όπλων και πυρομαχικών.


Βρετανικής υπηκοότητας είναι και ο τρίτος Ιρακινός που συνελήφθη χθες τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, στην περιοχή του τελωνείου των Κήπων, στην υπόθεση με τα οχήματα φορτωμένα με όπλα, σφαίρες και άλλο στρατιωτικό οπλισμό.


Συγκεκριμένα στην είσοδο του χώρου στάθμευσης του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης, εντοπίστηκαν εντός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, σε μερικώς σφραγισμένες και μονωμένες κρύπτες, εντός τροχόσπιτου, επιμελώς συσκευασμένα 18 πυροβόλα όπλα ραβδωτής κάννης με ένα γεμιστήρα έκαστο, εκ των οποίων τα έξι έφεραν προσαρμοσμένα κλείστρα, ενώ τα υπόλοιπα 12 έφεραν κλείστρα σε άλλη συσκευασία. Επίσης 27.250 φυσίγγια διαμετρήματος 22 χιλιοστών, 12.500 φυσίγγια διαμετρήματος 5,5 χιλιοστών. Στην κατοχή του ενός συλληφθέντα βρέθηκαν περίπου 400 δολάρια ΗΠΑ, 2.000 λίρες Τουρκίας, 10.000 δηνάρια Ιράκ και δύο κινητά. Ο δεύτερος συλληφθείς έφερε περίπου 900 ευρώ και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Βάσει των στοιχείων που προέκυψαν από την προανάκριση, η Διεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης προχώρησε στη σύλληψη, σήμερα το πρωί, και τρίτου Ιρακινού επίσης βρετανικής υπηκοότητας στην περιοχή του τελωνείου των Κήπων.

Βαρύς οπλισμός εντοπίστηκε κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε και στο ρυμουλκούμενο του αυτοκινήτου του 40χρονου. Ειδικότερα βρέθηκαν τέσσερα αεροβόλα τυφέκια διαμετρήματος 5,5 χιλιοστών, 200.000 φυσίγγια διαμετρήματος περίπου 22 χιλιοστών και οκτώ διόπτρες σκόπευσης. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης ενώ στην υπόθεση έχει εμπλακεί η αντιτρομοκρατική.


Αναλυτικά: Στην έρευνα, βρέθηκαν κρύπτες μέσα στο τροχόσπιτο, στις οποίες εντοπίστηκαν:

α) δεκαοκτώ (18) πυροβόλα όπλα ραβδωτής κάννης με ένα γεμιστήρα έκαστο, εκ των οποίων τα έξι (06) έφεραν προσαρμοσμένα κλείστρα, ενώ τα υπόλοιπα δώδεκα (12) έφεραν τα κλείστρα εντός έτερης συσκευασίας,
β) είκοσι επτά χιλιάδες διακόσια πενήντα (27.250) φυσίγγια διαμετρήματος 22 χιλιοστών (22mm),
γ)  δώδεκα χιλιάδες πεντακόσια (12.500) φυσίγγια διαμετρήματος 5,5 χιλιοστών (5,5mm).

Επίσης, οι δύο συλληφθέντες είχαν πάνω τους μετρητά- ευρώ, δολάρια, λίρες Τουρκίες και δηνάρια Ιράκ- και επτά κινητά τηλέφωνα.

Από τα στοιχεία που προέκυψαν από την προανάκριση, η Διεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης που ειδοποιήθηκε προχώρησε στη σύλληψη ενός 40χρονου, επίσης Βρετανούς ιρακινής καταγωγής, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.


Ο συγκεκριμένος εντοπίστηκε στην περιοχή Τελωνείου Κήπων, σε ΙΧ με ρυμουλκούμενο όχημα. Στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι μετέφερε:

α) Τέσσερα (04) αεροβόλα τυφέκια διαμετρήματος  5,5 χιλιοστών (5,5mm),
β) Περίπου διακόσιες χιλιάδες (200.000) φυσίγγια διαμετρήματος  22 χιλιοστών (22mm),
γ) Οκτώ (08) διόπτρες σκόπευσης.

Ακολουθούν φωτογραφίες

www.xryshaygh.com

KATAΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ δημάρχου Αλεξανδρούπολης: Οργανωμένος εποικισμός του Έβρου από λαθρομετανάστες - Τους νοικιάζουν σπίτια με κρατικά κονδύλια!
Μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης σε τοπικό ραδιόφωνο της Θράκης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπράκης καταγγέλλει το σχέδιο της κυβέρνησης για πλήρη εποικισμό του Έβρου από λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα με τον Β. Λαμπράκη, υπάρχει διυπουργική απόφαση μεταξύ του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και του Υπουργείου Οικονομίας, η οποία προβλέπει την εγκατάσταση 86.000 λαθρομεταναστών σε 6 σημεία ανά την επικράτεια. Φυσικά πέρα από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα το 6ο σημείο δεν είναι άλλο από τον πολύπαθο ακριτικό Έβρο.

Μάλιστα, τονίζει πως οι λαθρομετανάστες θα διαμένουν είτε σε διαμερίσματα είτε σε ξενοδοχεία των οποίων τα έξοδα θα καλύπτονται πλήρως από επιδοτήσεις ενοικίου του κράτους. Στην συνέχεια των δηλώσεων του εκτιμά πως τουλάχιστον 6000 μουσουλμάνοι θα απολαμβάνουν τα κρατικά αυτά προνόμια στέγασης και σίτισης, πράγμα που σημαίνει ότι ο πλήρης εξισλαμισμός της Θράκης βρίσκεται εντός κυβερνητικού προγράμματος.

Κλείνοντας υπογραμμίζει πως ήδη ο Μουζάλας και οι αυλικοί του έχουν στείλει τα αρπακτικά τους στον Έβρο προκειμένου να αναζητήσουν τα ιδανικά σπίτια για το καλύτερο μέλλον των λαθρομεταναστών.

Tέλος αξίζει να αναφερθεί πως οι "ιδιοφυΐες" των αρμόδιων υπουργείων έσπευσαν να διαψεύσουν τον κύριο Λαμπράκη, γεγονός που καθιστά την διυπουργική απόφαση πέρα για πέρα αληθινή, μιας που ό,τι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διαμήνυε πως δεν θα εφαρμόσει το εφάρμοσε με πλήρη συνέπεια και αφοσίωση στα μεγάλα αφεντικά της, αυτά των διεθνών τοκογλύφων. 


www.xryshaygh.com


Ομολογία Μουζάλα: Θα δώσουμε πάνω από 1 δισ. ευρώ για να φιλοξενήσουμε τους λαθρομετανάστεςΟμολογία Μουζάλα: Θα δώσουμε πάνω από 1 δισ. ευρώ για να φιλοξενήσουμε τους λαθρομετανάστες

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να διαθέσει χρήματα για την δημιουργία κέντρων φιλοξενίας των λαθρομεταναστών.

Στο αστρονομικό ποσό του 1 δισ. ευρώ θα φτάσει, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα, το κόστος του Μεταναστευτικού για τη χώρα μας, την ώρα που για μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια οι δανειστές πιέζουν για νέα μέτρα και ζητούν νέο αίμα!

Απαντώντας χθες σε ερώτηση στη Βουλή, διέψευσε τον Γιάννη Στουρνάρα, που προχθές μίλησε για κόστος της τάξης των 600 εκατ. ευρώ. «Τα έξοδα εμείς τα υπολογίζουμε πιο πολλά απ΄ό,τι ο κ. Στουρνάρας, ξεπερνούν το 1 δισ. Τα λεφτά που έχουμε πάρει και δεν έχουν εκταμιευτεί, όχι με δική μας ευθύνη, φτάνουν για να χτιστούν τα hot spots και τα relocation camps, και να λειτουργήσουν για 6-7 μήνες» είπε χαρακτηριστικά ο Μουζάλας.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι «λεφτά υπάρχουν»! Όχι, βεβαίως, για την ανακούφιση, έστω και στιγμιαία, του Ελληνικού Λαού, ο οποίος αντιμετωπίζει μια συνεχή επέλαση φοροληστρικών μέτρων, αλλά για να δημιουργούνται πολυτελείς χώροι διαμονής και φιλοξενίας όλων όσοι παράνομα εισέρχονται στην Χώρα μας.

Γιώργος Μάστορας

www.xryshaygh.com


Λαθρομεταναστευτική βόμβα: Η ανθελληνική κυβέρνηση συμφώνησε να κλείσει τα σύνορα με αντάλλαγμα ελαφρύνσεις στο ασφαλιστικό!Λαθρομεταναστευτική βόμβα: Η ανθελληνική κυβέρνηση συμφώνησε να κλείσει τα σύνορα με αντάλλαγμα ελαφρύνσεις στο ασφαλιστικό!

Μια απίστευτη είδηση ήρθε στην δημοσιότητα από τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου, η οποία αν ισχύει πρόκειται για απίστευτου μεγέθους σκάνδαλο. Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο το Βερολίνο είναι πρόθυμο να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του στο Ασφαλιστικό, αρκεί η Αθήνα να λάβει άμεσα μέτρα για τους πρόσφυγες και να δεχθεί το κλείσιμο των συνόρων.

Με απλά λόγια, να δεχθούμε να μας μείνουν εδώ όλοι όσοι έχουν περάσει μέχρι στιγμής παράνομα τα σύνορα! Συγκεκριμένα ο Τέλλογλου υποστηρίζει τα εξής:
Την διάθεση της γερμανικής κυβέρνησης να στηρίξει την ελληνική στο θέμα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης επιβεβαίωσε προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον Φρανσουά Ολάντ, η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ. Ασφαλείς πληροφορίες από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι η γερμανική κυβέρνηση είναι πρόθυμη να στηρίξει την ελληνική, παρά τις παρατηρήσεις των θεσμών – και ειδικά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου – για τα νούμερα που «δεν βγαίνουν». Μάλιστα ακόμα και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο «κουαρτέτο» αμφιβάλλει για τη βιωσιμότητα των ελληνικών προτάσεων, ωστόσο αναμένεται να λάβει πολιτικές οδηγίες και να παραμείνει σιωπηρός.

Τι ζητάει όμως το Βερολίνο; Η Αθήνα να λάβει άμεσα και «σκληρά» μέτρα για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών και φυσικά να ανεχθεί «προσωρινό» κλείσιμο συνόρων. Άλλωστε για κάτι τέτοιο ήδη η κυβέρνηση προετοιμάζει την κοινή γνώμη. Παράλληλα τις τελευταίες μέρες δεν τοποθετείται στα έγγραφα των προσφύγων η σφραγίδα «επιθυμεί να μεταβεί στη Γερμανία», ενώ η ΠΓΔΜ προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τους πρόσφυγες ως να μην έχουν καταγραφεί ποτέ στην Ελλάδα, κάτι που δείχνει ότι η ελληνική διαχείριση θεωρείται αναξιόπιστη.

Η Αθήνα ελπίζει ότι το «κλείσιμο του βαλκανικού δρόμου» θα στείλει «σήμα» στους πρόσφυγες ότι ο δρόμος δεν περνάει πλέον από την Ελλάδα. Λογικά οι πρόσφυγες θα αλλάξουν δρόμο. Το κρίσιμο θέμα είναι πόσοι θα έχουν μείνει μέσα στο ελληνικό μπουκάλι. Αυτούς θα τους αναλάβει η χώρα μας.

Για αυτό ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής παρακάλεσε τους δημάρχους να αναζητήσουν και πέραν του Σχιστού δεύτερο χώρο στην Αττική. Πόσος καιρός θα χρειασθεί για να εκδηλωθεί η νέα ευρωπαϊκή πολιτική με τη σιωπηρή ανοχή της Αθήνας; Τουλάχιστον όσο χρειασθεί μέχρι να κλείσει η αξιολόγηση.”

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Τέλλογλου «Το κρίσιμο θέμα είναι πόσοι θα έχουν μείνει μέσα στο ελληνικό μπουκάλι. Αυτούς θα τους αναλάβει η χώρα μας». Ένας αριθμός δηλαδή λαθρομεταναστών στην συντριπτική τους πλειοψηφία και ελάχιστων συγκριτικά πραγματικών προσφύγων θα εγκλωβιστεί οριστικά στην Ελλάδα, με την υποχρέωση να φροντίζουμε για την διαμονή τους για άγνωστο χρονικό διάστημα (για να μην πούμε για πάντα).

Γι’ αυτό, άλλωστε, κάτι ανεκδιήγητοι τύποι σαν τον Τσίπρα τον Μουζάλα, τον Δρίτσα και άλλους θέλουν να μετατρέψουν ολόκληρη την Χώρα σ’ έναν απέραντο καταυλισμό, όπου θα συνωστίζονται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που θα έχουν εισέλθει παράνομα στην Χώρα μας από κάθε γωνιά της υφηλίου. Προκειμένου να εξοικονομήσει ορισμένα ψίχουλα από τις απαιτήσεις των εταίρων και των δανειστών η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμη να καταστήσει ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια σε μια ατέλειωτη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών.

Ο εθνομηδενισμός του ΣΥΡΙΖΑ σ’ όλο του το θλιβερό μεγαλείο...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

www.xryshaygh.comΝέο ΣΟΚ: “πρόσφυγας” από το πακιστάν αποπλανούσε παιδιά κάτω των 12 ετών - Συνελήφθη στην Κω

Νέο ΣΟΚ: “πρόσφυγας” από το πακιστάν αποπλανούσε παιδιά κάτω των 12 ετών - Συνελήφθη στην Κω

Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι “πρόσφυγες” από πακιστάν και αφγανιστάν βίαζαν ανήλικα παιδιά στην Καλαμάτα!

Σήμερα άλλος ένας “πρόσφυγας” από το πακιστάν συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών  στην Κω. Στην πολύπαθη Κω όπου η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ ετοιμάζεται να δημιουργήσει κέντρο λαθρομεταναστών όπου θα εγκατασταθούν χιλιάδες «πρόσφυγες».

Αξιοσημείωτο είναι ότι γι’ αυτή την τόσο σοβαρή υπόθεση οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι ελάχιστες και περιορίζονται μόνο στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου.

Με μια λιτή περιγραφή λοιπόν, απλά ανακοινώθηκε η σύλληψη ενός 44χρονου Πακιστανού γιατί διώκονταν με ένταλμα της κα. Ανακρίτριας Κω, για αποπλάνηση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των 12 ετών.
Την παραθέτουμε λοιπόν όπως δημοσιεύθηκε στα τοπικά ΜΜΕ.

“Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Κω Στις 10-02-2016 το απόγευμα
Συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω ένας 44χρονος υπήκοος Πακιστάν, γιατί διώκονταν με ένταλμα της κα Ανακρίτριας Κω, για αποπλάνηση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των 12 ετών.”

www.xryshaygh.com


Δρίτσας: Θα γεμίσουμε όλη την Ελλάδα λαθρομετανάστες - Καμία περιοχή δεν θα γλιτώσειΔρίτσας: Θα γεμίσουμε όλη την Ελλάδα λαθρομετανάστες - Καμία περιοχή δεν θα γλιτώσει

Σοκ προκαλούν σε ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία οι δηλώσεις στο ΑΠΕ του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα.

Ο αποκαλούμενος και «Σύντροφος Δριτσώφ», που συστηματικά παραποιούσε τις αναφορές του Λιμενικού περί της ποσότητας των λαθρομεταναστών, αναφέρθηκε σε όλες τις πτυχές του ονομαζόμενου ως «προσφυγικού».

Παραδέχτηκε την ύπαρξη κινδύνου να εγκλωβιστούν στην Πατρίδα μας εκατομμύρια λαθρομεταναστών, αν τελικά προκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση το κλείσιμο των συνόρων και ο αποκλεισμός της Ελλάδος. Είπε, πάντως, ότι τα Hot Spot προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς παρά τις αντιδράσεις των Ελλήνων και ότι θα είναι έτοιμα μέχρι τα μέσα του μηνός.

Όσον αφορά την προοπτική εγκλωβισμού εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, η δήλωση Δρίτσα προκαλεί πραγματικά φρίκη, αφού τόνισε ότι η κυβέρνηση, για οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη υπάρξει, θα αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου η διαδικασία διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών να μην επιβαρύνει μονόπλευρα μία η δύο περιοχές, αλλά να διαχυθεί σε όλη την επικράτεια.

Κάπως έτσι αποκαλύπτεται το κοινό σχέδιο Μέρκελ – Τσίπρα, με το οποίο συμφωνούν Μητσοτάκης, Καμμένος και λοιποί πολιτικάντηδες του «συνταγματικού τόξου», ώστε η Ελλάδα να γίνει ένα απέραντο Hot Spot. www.xryshaygh.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MAT εναντίον κατοίκων στα Διαβατά - Η ανθελληνική κυβέρνηση μετατρέπει την χώρα σε απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών

Βροντερό ΟΧΙ από τους κατοίκους της Κω ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών - Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας


“Πρόσφυγες” από πακιστάν και αφγανιστάν βίαζαν ανήλικα παιδιά στην Καλαμάτα! Γι’ αυτούς φτιάχνει hot-spot η ξεπουλημένη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε: Καλοδεχούμενοι όλοι οι λαθρομετανάστες για τον ανθέλληνα Μπουτάρη

Όλοι οι αριστεροί δήμαρχοι του Πειραιά συμφώνησαν να γίνει η περιοχή γκέτο λαθρομεταναστών!

Κανένα κέντρο λαθρομεταναστών στο Σχιστό: Η Χρυσή Αυγή δίπλα στις κινητοποιήσεις των κατοίκων του Πειραιά - Φωτορεπορτάζ

Απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Δεύτερο φράχτη υψώνουν οι σκοπιανοί στα σύνορα

Μετατρέπουν την χώρα σε αποθήκη λαθρομεταναστών: Στρατό και αστυνομία στέλνει η Αυστρία στα σύνορα Ελλάδας - Σκοπίων


Να κλείσουν τα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας ζητά η αυστριακή υπ. Εσωτερικών


Μια αλλαγή στρατηγικής στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στη βάση της οποίας πρέπει να κλείσουν τα σύνορα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία και να στέλνονται πίσω στην Τουρκία οι πρόσφυγες οι οποίοι θα συλλαμβάνονται, ζητά με δηλώσεις της στο σημερινό φύλλο της αυστριακής εφημερίδας «Ντερ Στάνταρντ», η υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ - του συγκυβερνώντος συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος.
Η Λάιτνερ οποία συναντάται το απόγευμα στη Βιέννη με τον Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Νίκο Ξυδάκη.
«Στην πρώτη θέση πρέπει φυσικά να βρίσκεται η διάσωση, στη δεύτερη όμως θέση δεν επιτρέπεται να ακολουθεί η αυτόματη είσοδος στην ΕΕ. Οι άνθρωποι πρέπει να μεταφέρονται πίσω στην Τουρκία. Μετά θα σταματήσουν αμέσως οι επικίνδυνες (θαλάσσιες) προσπελάσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά η υπουργός Εσωτερικών, η οποία τις δύο τελευταίες εβδομάδες είχε εκτοξεύσει απειλές εναντίον της Ελλάδας για αποπομπή της από τη Ζώνη του Σένγκεν, σε περίπτωση που «η Αθήνα δεν κάνει επιτέλους περισσότερα για τη διασφάλιση των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ». ΠΗΓΗ


Hot spot: Ένα... δημοφιλές μαγαζί!


Hot spot: Ένα... δημοφιλές μαγαζί!

Αν ψάξει κάποιος στα σύγχρονα αγγλοελληνικά λεξικά για την μετάφραση της πασίγνωστης πια λέξης "Hot spot", εκτός από την συνηθισμένη μετάφραση που είναι «δημοφιλές μαγαζί», θα βρεί ακόμα δεκάδες έννοιες που αντιστοιχούν στην πιο... hot λέξη της σύγχρονης Ελλάδος. Ας τις πάρουμε όλες μια-μια να δούμε αν αντιπροσωπεύουν την κατάντια της κατευθυνόμενης και επερχόμενης καταστροφής της πατρίδος μας.

Δημοφιλές μαγαζί: Μα φυσικά και είναι αφού εκατοντάδες λαθραίοι από κάθε γωνιά του πλανήτη έρχονται για να κατοικήσουν εκεί. Είναι βέβαια και πολύ δημοφιλές μαγαζί, γιατί εκατοντάδες Μ.Κ.Ο. βγάζουν εκατομμύρια ευρώ με πρόσχημα την ανθρωπιά που ξαφνικά απέκτησαν και μετριέται σε πολλά αιματοβαμμένα χαρτονομίσματα.

Θερμή περιοχή, θερμή κηλίδα: Μα φυσικά είναι, αφού αποτελεί πεδίο δράσης πολλών θερμόαιμων αλλοδαπών, που μέσα εκεί οργανώνουν τα σχέδια τους για αιματοκύλισμα των χωρών της Ευρώπης.

Θέατρο πολέμου, εστία αναταραχών: Μα φυσικά και είναι, αφού εκεί αυτές τις μέρες χιλιάδες Ελληνες, που ξαφνικά είδαν το κακό δίπλα τους, άρχισαν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και η «αριστερή» κυβέρνηση με τις ευλογίες του πάλαι ποτέ ψευτοπατριώτη, Καμμένου, δείχνει το δημοκρατικό της πρόσωπο μετατρέποντας όλες τις περιοχές σε ένα θέατρο πολέμου με τα ματ που κάποτε ήθελαν να καταργήσουν να βαράνε στο ψαχνό.

Σημείο μετάδοσης μικροβίων: Μα φυσικά και είναι, αφού εκεί όλες οι ξεχασμένες και όλες οι νέες μεταδοτικές ασθένειες περνάνε από εκεί. Από την χολέλα μέχρι το Aids και τον νέο ιό Ζίκα η υγεία των Ελλήνων βρίσκεται σε νέο εφιαλτικό κίνδυνο.

Οξύ πυόδερμα: Η αιτιολογία παραμένει ασαφής, αλλά φαίνεται να αποτελεί εκδήλωση αλλοιωμένης ανοσολογικής αντιδραστικότητας των ουδετερόφιλων σε άγνωστο αντιγόνο. Aυτός είναι σίγουρα ο απόλυτος ορισμός της ερμαφρόδιτης συγκυβέρνησης που ο ά-σοφος λαός της Ελλάδος ψήφισε να μας καταστρέψει.
Έλα μαζί μας Έλληνα. Νίκα το φόβο σου. Ελα με την Χρυσή Αυγή, να σώσουμε ότι απέμεινε απ την δύσμοιρη πατρίδα μας.

ΟΧΙ ΣΤΟ «ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΜΑΓΑΖΙ HOT SPOT» ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΙΝΔΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Καλτσίδης Γιάννης, Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

www.xryshaygh.comΕΝΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 2600945523899573457

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item