Widgets

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ σε ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ και ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ! - ΜΑΪΜΟΥ ΤΣΑΚΩΜΟΙ για μας τα «ΖΩΑ»


Συνοδοιπόρος του Σύριζα στην εθνική υποτέλεια η νουδούλα

Το αληθινό αντεθνικό της πρόσωπο φροντίζει να δείχνει η ΝΔ υπό τη νέα της ηγεσία, αφήνοντας στην άκρη τα όποια (λεκτικά και μόνο) φληναφήματα περί «πατριωτικής και λαϊκής δεξιάς» που χρησιμοποιούσε στο παρελθόν. Η σαφής αλλαγή της γραμμής πλεύσης, με άμβλυνση της έντασης της κριτικής προς την κυβερνητική πολιτική στα εθνικά θέματα, προξενεί εύλογες απορίες και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τα διάφορα «ανεξάρτητα» δημοσιογραφικά(και μη) φερέφωνα της ΝΔ, τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την σαφή ακραία φιλελεύθερη και κοσμοπολίτικη στάση του κόμματος.


Η αλλαγή γραμμής είναι περισσότερο εμφανής στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, καθώς σταδιακά όχι μόνο έριξε τους τόνους της αντιπαράθεσης, αλλά μετακινήθηκε έχοντας σχεδόν ταυτόσημες απόψεις μ’ αυτές τις κυβέρνησης. Τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας των hot spots  για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες, «αδειάζοντας» την θέση του προκατόχου του Μεϊμαράκη, ο οποίος (έστω και για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους) είχε υποστηρίξει ότι αυτά πρέπει να στηθούν στην Τουρκία κι εκεί να γίνεται η ταυτοποίησή τους.
Αντί να διαχωρίσει ξεκάθαρα την θέση της ΝΔ στο ζήτημα της ενεργοποίησης στο ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, κάτι το οποίο συνιστά ανοιχτή ήττα για τα εθνικά μας συμφέροντα και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, ο Μητσοτάκης συμφώνησε πλήρως. Αντί, δηλαδή, να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για την απαράδεκτη υποχωρητική της στάση, αντιθέτως έσπευσε να επικροτήσει τους χειρισμούς της!
Είναι φανερό ότι ο Μητσοτάκης έσπευσε να συμμορφωθεί με τις εντολές, που του δόθηκαν από το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες, αποδεικνύοντας σε ποιο βαθμό είναι κι αυτός «ανεξάρτητος» από τα ξένα κέντρα αποφάσεων. Η παράδοση των εθνικών συμφερόντων της Χώρας στα χέρια των ξένων δυνάμεων είναι φανερό ότι παραπέμπει σε μια συνεχή σκυταλοδρομία υποταγής, όπου το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα που παραλαμβάνουν την σκυτάλη της υποτέλειας. Χθες ήταν ο Σαμαράς, σήμερα είναι ο Τσίπρας και αύριο κάποιο άλλο πρόσωπο.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΥΠΕΡ«ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΚΑΜΜΕΝΟΣ:«ΝΑΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ θα ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΛΑΘΡΟ-ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ (Ακόμα τα πλοία θα γεμίσουμε!)
Χρήστος Παππάς για τα έκτροπα στην επιτροπή Άμυνας


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς δήλωσε από το περιστύλιο της βουλής για τα έκτροπα στην σημερινή επιτροπή Άμυνας:
"Καμμένος και Τσίπρας διαπράττουν εθνική προδοσία, βάζουν τούρκους και ΝΑΤΟ στο ελληνικό Αιγαίο.
Τους καταγγείλαμε σε υψηλούς τόνους και για να μην απαντήσουν στις καταγγελίες μας, προκάλεσαν έκτροπα στην επιτροπή Άμυνας." ΠΗΓΗ


Σθεναρή αντίσταση της Χρυσής Αυγής ενάντια στην εθνική προδοσία: “Προδότης” και “φιλιπινέζα των λαθρομεταναστών” ο Καμμένος


Οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, η μόνη φωνή της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στο εθνοπροδοτικό κατεστημένο ύψωσαν και πάλι τους τόνους, λέγοντας την Αλήθεια μέσα στο κ(υ)νοβούλιο της διαφθοράς και της σαπίλας.
Σήμερα το πρωί ο υποτελής στην διεθνή τοκογλυφία Καμμένος συγκάλεσε την Επιτροπή Άμυνας ζητώντας την σύμπραξη της βουλής στο νέο εθνικό έγκλημα της συμμορίας Σύριζα-Ανέλ: ανοίγουν νέες κερκόπορτες στο Αιγαίο και εκχωρούν εθνική κυριαρχία σε τούρκους και νατοϊκούς.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πήρε τον λόγο και έθεσε καυτά και καίρια ερωτήματα στον συνεταίρο του Τσίπρα. Ο Καμμένος, αδυνατώντας να μας αντιμετωπίσει με επιχειρήματα, αποχώρησε από την αίθουσα παραληρώντας.
Ο Χρήστος Παππάς του απάντησε αποκαλώντας τον "προδότη" και "φιλιπινέζα των λαθρομεταναστών". Την ίδια ώρα όλο το αντισυνταγματικό τόξο ενώθηκε και επιτέθηκε φραστικά στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για να λάβει απαντήσεις με τον πρέποντα τρόπο.
Στο σημείο εκείνο επενέβη η φρουρά της βουλής και περισσότεροι από δέκα αστυνομικοί κατέλαβαν τα έδρανα ανάμεσα στους τρεις βουλευτές μας και καμιά πενηνταριά υπαλλήλους του αντισυνταγματικού τόξου και η επιτροπή διεκόπη οριστικά.
Λίγο αργότερα, η φρουρά της βουλής μας κοινοποίησε απόφαση του προέδρου, με την οποία οι βουλευτές μας... "αποβάλλονταν" από την εν λόγω επιτροπή (λες και είμαστε στο γυμνάσιο και μας ρίχνει αποβολή ο διευθυντής για ανάρμοστη συμπεριφορά)!
Το αντισυνταγματικό τόξο βρίσκεται σε πανικό και όλα τα αποκόμματα που το συναποτελούν έχουν ενωθεί εντελώς ξεδιάντροπα σε βάρος της μόνης δύναμης που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της χώρας.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!  ΠΗΓΗ

Αυτά που δεν τολμά να απαντήσει και κάνει πως δεν καταλαβαίνει ο φυγάς Πάνος Καμμένος

O Πάνος Καμμένος σε μια υποτίθεται απόρρητη Eπιτροπή Άμυνας σήμερα το πρωί στην αίθουσα της γερουσίας της Βουλής έκανε το πολύ σοβαρό ατόπημα να παρουσιάσει διαβαθμισμένα έγγραφα σε 60 βουλευτές, υπαλλήλους της βουλής, παρουσία μυστηριώδους στενογράφου στα τελευταία έδρανα και το χειρότερο όλων, παρουσία βουλευτών οι οποίοι φωτογραφίζονται κάτω από πορτραίτα του Κεμάλ και κάτω από τη σημαία της φερομένης ως "τουρκικής δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης". Και μόνο αυτή η επισήμανση θα αρκούσε για να τρέψει σε φυγή τον ανεκδιήγητο και εθνικά επικίνδυνο Πάνο Καμμένο.  ..>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!

Απάντηση στη λασπολογία πολιτικάντηδων και ΜΜΕ: Η Χρυσή Αυγή τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις που αποτελούν την φυσική αριστοκρατία του Έθνους

Ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τίμησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις υπηρετώντας ευόρκως και ευδοκίμως στα σύνορα, στις βραχονησίδες, στις Ειδικές Δυνάμεις, την ώρα που όσοι κυβερνούν και κυβέρνησαν την Ελλάδα έκαναν την θητεία τους (όσοι την έκαναν...) υπό σκανδαλωδώς ευνοϊκές συνθήκες.
Οι ψεύτες και οι συκοφάντες των ΜΜΕ διαδίδουν την αισχρολογία ότι "βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις".
Για την αποκατάσταση της Αλήθειας, κατά την σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς αποκάλεσε τον Καμμένο "φιλιπινέζα των λαθρομεταναστών" και τις ενέργειές του "προδοτικές" και τόνισε πώς δεν θα του επιτρέψουμε να υποβαθμίσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας.  ΠΗΓΗ


Κυνική ομολογία Σγουρίδη: Απατεώνας ο Τσίπρας όπως ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου - Είπε ψέμματα τους αγρότες! ΒΙΝΤΕΟ

"Αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζουν" είπε στη συνέντευξή του ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της κυβέρνησης Σύριζα- Ανέλ, Σγουρίδης
Σε μία άνευ προηγουμένου δήλωση προχώρησε ο υπουργός της κυβέρνησης, Σγουρίδης ομολογώντας πως ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες μόνο και μόνο για να πάρει την εξουσία με τον ίδιο τρόπο που έκαναν Σαμαράς και Παπανδρέου.
Στη δήλωσή του ο Σγουρίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum 93.6 δήλωσε πως ο Τσίπρας ουσιαστικά παραπλάνησε τους αγρότες, όπως είχαν κάνει και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, Σαμαράς και Παπανδρέου.
Μάλιστα, ο Σγουρίδης τόνισε πως οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν κρίνονται από τις πράξεις τους, αλλά από αυτά που λένε και δήλωσε με νόημα πως "εάν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζει".
Σημειώνοντας πως ο ίδιος είναι... παλιά καραβάνα στην πολιτική δήλωσε πως "δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια".
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου της ραδιοφωνικής εκπομπής εάν αυτό σημαίνει πως ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες, ο υφυπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά: "όπως και ο προηγούμενος, Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3", εννοώντας τον Σαμαρά και προσθέτοντας "όπως τα λεφτά υπάρχουν" εννοώντας τον Παπανδρέου.  ΠΗΓΗ
Υ.Γ. Τι Σύριζα, τι Νέα Δημοκρατία, τι Πασόκ!


Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης Ηλία Παναγιώταρου στον M-WORD Radio
O βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε για όλα στον M-WORD Radio: Για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, το μεταναστευτικό, το μοντέλο της οικονομίας που προτείνει η Χρυσή Αυγή, τις επενδύσεις, το πολίτευμα, τα πανεπιστήμια, τη Ρωσία, το Ισραήλ, την Ευρώπη, την άποψη του για τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον Άδωνι Γεωργιάδη, την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Γιώργο Τράγκα και πολλά άλλα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Κλαίνε τα ορφανά του Στάλιν! Σύριζα προς διαπλοκή: “Ούτε λέξη για την Χρυσή Αυγή! Σταματήστε ακόμα και τις ύβρεις, γιατί είναι η μόνη αντιπολίτευση”


Αυτό είναι το βίντεο με το υβριστικό παραλήρημα του Mega κατά της Χρυσής Αυγής, που ενόχλησε τον Τσίπρα και τον οδήγησε σε έκδοση νέου σταλινικού διαγγέλματος: "Σταματήστε ακόμα και να βρίζετε την Χρυσή Αυγή! Μη λέτε λέξη ούτε όταν μέσα στη βουλή γίνεται πόλεμος! Ρίξτε μαύρο (όπως ρίχνει η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ), γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στα εθνοπροδοτικά μας σχέδια
Ανακοίνωση κατά των καναλιών, για την προβολή του βίντεο με όσα έγιναν στην επεισοδιακή συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου των σταλινόβιων νεομνημονιακών αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ: «η πλειοψηφία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών επέλεξε σήμερα να δώσει βήμα στον ρατσισμό, τις ύβρεις, την τραμπούκικη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Προέβαλαν το βίντεο που τραβήχτηκε παράνομα, από κινητό τηλέφωνο χρυσαυγιτών βουλευτών, κατά τη διάρκεια μάλιστα, μιας κεκλεισμένων των θυρών, για εθνικούς λόγους, συνεδρίασης της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. Η δικαιολογία ότι, δήθεν, η προβολή τέτοιων συμβάντων γίνεται με σκοπό την καταδίκη τους, μόνο ως υποκριτική μπορεί να χαρακτηριστεί».
Συριζαίοι και νταβατζήδες καναλάρχες σε ομαδική παράκρουση: οι μεν νταβατζήδες (στις σπάνιες περιπτώσεις που δεν μας ρίχνουν μαύρο) μας βρίζουν και μας λασπολογούν, λέγοντας ψέμματα με τον πλέον αισχρό τρόπο. Οι δε συριζαίοι αντιδρούν και τους παρακαλάνε να μη μας βρίζουν, αλλά να μας εξαφανίσουν τελείως από τα διαπλεκόμενα δελτία των 8, όπου έχουν πιάσει στασίδι όλα τα λαμόγια της "πρώτης φοράς αριστερά".
Όταν όμως οι καναλάρχες μας έθαβαν παντελώς, τότε οι συριζαίοι έλεγαν: "βγάλτε τους στη φόρα, να τους εκθέσουμε, να τους βλέπει ο κόσμος και να μην τους ψηφίζει". Τρικυμία εν κρανίω...
Στην προκείμενη περίπτωση, το τηλεοπτικό υλικό με τα πρωτοφανή γεγονότα στην επιτροπή Άμυνας πόνεσε τόσο πολύ τα σταλινικά απολειφάδια, που έβαλαν λυτούς και δεμένους για να το εξαφανίσουν από προσώπου γης. Και βέβαια ήταν αδύνατο, ακόμα και οι αρχιδιαπλεκόμενοι των ΜΜΕ να θάψουν αυτές τις πρωτόγνωρες εικόνες, που... "αμαυρώνουν" τον ομαλό κ(υ)νοβουλευτικό βίο της διαφθοράς και της προδοσίας.
Τι συμβαίνει συντρόφια; Γιατί… θόλωσαν τα μυαλά σας; Γιατί θέλετε να ρίξετε μαύρο και να επιβάλλετε απόλυτη σιωπή γύρω από την Χρυσή Αυγή – ακόμα και στην καναλόβια μαύρη προπαγάνδα;
Μήπως γιατί είναι η μόνη αντιπολίτευση σ’ αυτή τη χώρα και δεν σας συμφέρει να ακούγεται για κανέναν λόγο;  ΠΗΓΗ

Σκληρό χτύπημα στην ανεργία από τον ΣΥΡΙΖΑ: Προσέλαβε 49 (!) προϊσταμένους στην ΕΡΤ


Το αλήστου μνήμης σύνθημα του Τζέφρυ «λεφτά υπάρχουν» φαίνεται ότι το χρησιμοποιεί πλέον και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι, όμως, προκειμένου να δώσει χρήματα στους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους ανέργους, αλλά στην ΕΡΤ η οποία φροντίζει μεθοδικά για την διάδοση της κυβερνητικής προπαγάνδας. Έτσι, λοιπόν, οι ιθύνοντες της κυβέρνησης σκέφτηκαν και κυρίως αποφάσισαν ότι η κρατική (κυβερνητική) τηλεόραση χρειάζεται όχι έναν ή δύο αλλά 49 (!) προϊσταμένους, οι οποίοι εννοείται ότι θα λαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα (χρηματικά και θεσμικά) που απορρέουν από την τοποθέτησή τους αυτή.
Αυτό που ξεχωρίζει στον… συνωστισμό των προϊσταμένων που θα διορίσει η κυβέρνηση είναι η φαντασία στην απόδοση ονομάτων των τομέων ευθύνης τους, όπως π.χ. προϊστάμενος πρωτότυπου περιεχομένου, προϊστάμενος γλωσσικής υποστήριξης, μέχρι και προϊστάμενος για τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές!
Το νέο οργανόγραμμα της εταιρείας θυμίζει με τραγελαφικό τρόπο τις παθογένειες που ταλαιπωρούν το ελληνικό Δημόσιο, όπου υπάρχουν τελικά περισσότεροι διευθυντές και προϊστάμενοι παρά απλοί υπάλληλοι. Ερωτήματα, φυσικά, προκαλούνται για εκείνους που εμπνεύστηκαν και εφάρμοσαν αυτές τις φαεινές ιδέες. Την ίδια ώρα που η Ελληνική Κοινωνία ταλαιπωρείται αφάνταστα από την πολυετή επέλαση των δεξιών και αριστερών μνημονίων, και ο Λαός μας φτωχοποιείται σε ολοένα και μεγαλύτερο βαθμό, η κυβέρνηση δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να διορίζει μια σειρά κρατικοδίαιτων και χαραμοφάηδων «προϊσταμένων» στην κρατική ΕΡΤ, η οποία πληρώνεται υποχρεωτικά απ΄όλους τους Έλληνες.
Απ΄ό,τι φαίνεται η «πρώτη φορά Αριστερά» μνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στον μόνο τομέα που όχι απλώς καταπολεμά την ανεργία αλλά δημιουργεί και νέες θέσεις εργασίας είναι σ΄αυτόν της δημόσιας κρατικής τηλεόρασης.
Μπορεί, βεβαίως, η «εργασία» τους να είναι άνευ ουσιαστικού περιεχομένου, αλλά έτσι είναι η σοβιετικού τύπου σύσταση του κράτους και της κοινωνίας που επιδιώκουν και θέλουν να εφαρμόσουν οι καπιταλιστές μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ. Γραφειοκρατία, εξαφάνιση της παραγωγικότητας, παρασιτισμός και χτίσιμο ενός κυβερνητικού κομματικού κράτους. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Απίστευτη καταγγελία του Μητροπολίτη Κω: Ξένα κανάλια πλήρωναν 20 ευρώ σε ανθρώπους για να κάνουν τους πνιγμένους!

Μια συγκλονιστική καταγγελία του Μητροπολίτη Κω και Νισύρου Ναθαναήλ βγήκε στο φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Ναθαναήλ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε ότι «μπροστά στα μάτια μου ξένα κανάλια έδιναν 20 ευρώ σε ανθρώπους για να κάνουν τους πνιγμένους»!
Η καταγγελία του Μητροπολίτη είναι πολύ σοβαρή για να μείνει χωρίς διερεύνηση. Τέτοιες ψεύτικες εικόνες δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις και στερεότυπα, εφόσον ισχύουν οι καταγγελίες, και εκτός από την αυξημένη ακροαματικότητα έχουν ως σκοπό την ψυχολογική άλωση των συμπατριωτών μας, ώστε να είναι περισσότερο επιρρεπείς στην καθεστωτική προπαγάνδα του «καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες».
Εάν, λοιπόν, αληθεύουν οι καταγγελίες, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια «φάμπρικα» οργανωμένης εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, με προφανείς σκοπούς εξυπηρέτησης των σκοτεινών σχεδίων που θέλουν να μετατρέψουν την Χώρα μας σε μια μόνιμη και απέραντη αποθήκη ψυχών.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Χυδαία επίθεση Λαζόπουλου στους συμπολίτες μας με αναπηρία: Τους χαρακτήρισε παρανοϊκούς και παράφρονες! 


Εάν η νέα τηλεοπτική παρουσία του «εθνικού γελωτοποιού» Λάκη Λαζόπουλου αφορούσε απλώς την μέχρι αηδίας υποστήριξή του στην «πρώτη φορά Αριστερά» μνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τότε δεν θα λέγαμε τίποτα, αφού ο τύπος αυτός μας έχει συνηθίσει στην μονόπλευρη και άνευ επαφής με την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα συριζαίικη προπαγάνδα.
Στην χθεσινοβραδινή παράστασή του, όμως, «ξέφυγε» τελείως με χαρακτηρισμούς, που προσβάλλουν βάναυσα τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Σόιμπλε γενίκευσε σε καθολικό βαθμό την αναπηρία του, λέγοντας ότι «όσο και αν φανεί σκληρό αυτό που θα πω, όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα. Αυτό εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη»!
Είναι ξεκάθαρο και ολοφάνερο από τον τρόπο έκφρασης του Λαζόπουλου ότι η δήλωσή του ξεφεύγει από την οποιαδήποτε ατομική αναφορά προς τον Σόιμπλε και γενικεύεται σ’ όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Με απλά λόγια, ο Λαζόπουλος παρουσιάζει τους ανθρώπους αυτούς ως παρανοϊκούς και παράφρονες, όπως διαφαίνεται ξεκάθαρα στα λεγόμενά του.
Αναρωτιόμαστε αν θα υπάρξει αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του για ρατσιστική συμπεριφορά, ευτελή σχόλια και υποβιβασμό των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα ή αν τελικά η «ευαισθησία» σε θέματα ρατσιστικής (;) αντιμετώπισης αφορά μόνο συνθήματα όπως «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και δεν αγγίζει καθόλου τη αισχρή αντιμετώπιση και υποβάθμιση των ΑΜΕΑ.
Στην Ελλάδα του «συνταγματικού τόξου» έχει χαθεί κάθε επαφή με την στοιχειώδη σοβαρότητα και την ανάλογη ερμηνεία της πραγματικότητας, οπότε η απορία που διατυπώνουμε έχει εύλογο περιεχόμενο.  Γιώργος Μάστορας

Παραλήρημα «Αυγής»: Δεν ήταν όλοι οι βιαστές της Κολωνίας καινούριοι “πρόσφυγες” - Οι περισσότεροι ήταν παλιοί

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά των «αντιρατσιστών» αποτελεί κι αυτό της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, με τον πλέον θρασύ τρόπο μάλιστα.

Η κυβερνητική φυλλάδα «Αυγή» (η οποία μετά βίας ξεπερνά τα 1000 φύλλα κυκλοφορίας σε καθημερινή βάση) «θριαμβολογεί» υπό τον τίτλο «Οι βιαστές δεν ήταν πρόσφυγες» και υπότιτλο «Ανατρέπει τα στερεότυπα η έκθεση της εισαγγελίας της Κολωνίας», όπου διαβάζουμε τα εξής: «”Άνθρακες” αποδεικνύονται τα προπαγανδιστικά στερεότυπα της ξενοφοβικής Δεξιάς στη Γερμανία περί “προσφύγων – βιαστών”. Όπως αναφέρουν επίσημα στοιχεία, μόλις τρία από τα 58 άτομα που συνελήφθησαν για τις επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία είχαν φτάσει στη χώρα πρόσφατα. Οι πρόσφυγες είχαν κατηγορηθεί ευρέως για τις περισσότερες από 1.000 σεξουαλικές επιθέσεις και κλοπές που σημειώθηκαν εκείνο το βράδυ. Τα γεγονότα αυτά χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια από το ξενοφοβικό κίνημα Pegida που κυκλοφόρησε μέχρι και μπλουζάκια και αυτοκόλλητα με το σύνθημα “No to rape-fugees” (Όχι στους βιαστές – πρόσφυγες)».

Και εκεί που περιμένεις να δεις τους… «άνθρακες» ιδού η συνέχεια από την φυλλάδα: «Σύμφωνα, όμως, με τα στοιχεία της εισαγγελίας της Κολωνίας, μόνο τρεις από τους συλληφθέντες ανήκαν στο τελευταίο κύμα προσφύγων από τη Συρία και το Ιράκ. Οι υπόλοιποι είχαν φτάσει παλαιότερα και προέρχονταν κυρίως από χώρες της Βόρειας Αφρικής (Αλγερία, Τυνησία, Μαρόκο), ενώ τρεις είναι Γερμανοί υπήκοοι».

Ο πανηγυρισμός τους, δηλαδή, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο αριθμός των «νέας εσοδείας» «προσφύγων» είναι μικρός και δεν τους νοιάζει όταν στη συνέχεια εκτίθενται παραδεχόμενοι ότι οι υπόλοιποι συλληφθέντες είναι κι αυτοί «πρόσφυγες», αλλά «παλιάς εσοδείας» και προερχόμενοι από την Βόρειο Αφρική.

Τόσο τους κόβει, τόσα λένε οι υπηρέτες της «πολιτικής ορθότητας» και του «αντιρατσισμού», οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν ότι το πολύ βολικό παραμύθι του «πρόσφυγα» προσβάλλει βάναυσα όχι μόνο την πραγματικότητα, αλλά και όσους ταλαιπωρημένους ανθρώπους είναι πραγματικοί πρόσφυγες και όχι γιαλαντζί (Τι είδους «πρόσφυγες» είναι αυτοί από τις χώρες της Βορείου Αφρικής, οι οποίες δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση;).

Παραφράζοντας, λοιπόν, τον τίτλο της «Αυγής», μπορούμε να πούμε ότι «οι βιαστές της νοημοσύνης και της σοβαρότητας είναι οι "αντιρατσιστές"» ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Γ. Επιτήδειος: Η Αλβανία συνεχίζει να καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών


Παρέμβαση στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή - Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζήτησης για την αναφορά προόδου της Αλβανίας. Ο Ευρωβουλευτής μίλησε για τις επεκτατικές βλέψεις τις Αλβανίας και επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου που συγκεκριμένα βλέπουν τις θρησκευτικές, πολιτικές και πολιτισμικές τους ελευθερίες να περιορίζονται από το αλβανικό κράτος.  ΠΗΓΗ 

Οι αληθινές προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ


Η εξουσία πολλές φορές συνοδεύεται από την αλαζονεία. Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η «Αυγή», έκανε ένα αφιέρωμα για την επέτειο αυτή.


Ανάμεσα στα κείμενα που δημοσιεύθηκαν ήταν και κάποιο υπό τον τίτλο «Η μάχη των δικαιωμάτων», από το οποίο αναδημοσιεύουμε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα: «Το παράδειγμα του μεταναστευτικού δείχνει ότι ο αριστερός λόγος μπορεί να γίνει ηγεμονικός ακόμα και σε ζητήματα που συνιστούν δύσβατες ή μη προνομιακές περιοχές για την Αριστερά. Αυτό όμως το καλό παράδειγμα σήμερα βρίσκεται σε διακινδύνευση, αφενός με την αιφνίδια αναγωγή πράξεων αλληλεγγύης σε ενέργειες ποινικού ενδιαφέροντος, αναγωγή που μετατρέπει σε κακουργήματα εμβληματικές κοινωνικές πρακτικές και αφετέρου με την επανεκκίνηση των διαδικασιών μαζικής διοικητικής κράτησης αλλοδαπών… Εάν, συνεπώς, η κυβέρνηση δεν αλλάξει τάχιστα πολιτική στο μεταναστευτικό, θα καταλήξει να το διαχειρίζεται με τον ίδιο αναποτελεσματικό και προβληματικό τρόπο με τον οποίο το διαχειρίστηκαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις… Η μετάβαση από την καταστολή στην ένταξη είναι ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος, ο μόνος που διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή, ο μόνος ανεκτός δημοσιονομικά, ο μόνος δημοκρατικός. Και η κυβέρνηση οφείλει να επεξεργαστεί τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει πράξη αυτή η μετάβαση.
Στον ένα χρόνο διακυβέρνησης έχουν υπάρξει τρεις σταθμοί που έδειξαν ότι η κυβέρνηση μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα στο χώρο των δικαιωμάτων αλλά δεν το αντιλαμβάνεται: αναφέρομαι στο νόμο Παρασκευόπουλου για τις φυλακές, στο νόμο για την ιθαγένεια και στην ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης: και τα τρία αυτά ζητήματα, ζητήματα-ταμπού για την ελληνική κοινωνία, δείχνουν ότι μπορούν να γίνουν τομές ακόμα και σε αυτήν την ιστορική περίοδο οξείας κρίσης... Σε μια περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ ως κομματικός σχηματισμός βυθιζόταν σε κρίση και εσωστρέφεια, άρα προφανώς αδυνατούσε να παίξει τον ρόλο του ιμάντα άσκησης πίεσης στην κυβέρνηση, τον ρόλο αυτόν ανέλαβαν μεμονωμένα στελέχη και βουλευτές και κυρίως άλλες δομές: οργανώσεις, πρωτοβουλίες, κινήσεις, συλλογικότητες αλλά και θεσμικά ακόμα όργανα ή Ανεξάρτητες Αρχές πίεσαν με τον τρόπο τους για την υλοποίηση αυτών των καίριων αλλαγών… Η κυβέρνηση δεν έχει μόνο να δώσει μάχες στο οικονομικό πεδίο. Εξίσου σημαντικές είναι οι μάχες για την ανόρθωση και τον εκδημοκρατισμό των θεσμών, η ανάγκη για αναχώματα απέναντι στα απλοϊκά και λαϊκίστικα σχήματα, που παράγονται και αναπαράγονται στον δημόσιο λόγο, εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, εντός και εκτός κυβέρνησης, με περισσή βλακώδη υστερία».
Τα παραπάνω αποσπάσματα ανήκουν στην Κλειώ Παπαπαντολέων, ειδική συνεργάτιδα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, και σύζυγο του γενικού γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστή Παπαϊωάννου, με τις γνωστές διεθνιστικές απόψεις και το πέρασμά του από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και τελευταία στάση μέχρι στιγμής τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που μετράει είναι τα όσα υποστηρίζει η Παπαπαντολέων, έχοντας και μια συγκεκριμένη θεσμική ιδιότητα.
Μπορεί οι περισσότεροι από τους Έλληνες που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα να ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση των Μνημονίων, επαναφορά 13ου μισθού και σύνταξης, άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας, σταμάτημα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και αποτροπή της «κινεζοποίησης» του Λαού, αλλά η αναφορά της εν λόγω κυρίας έχει να κάνει με θέματα για τα οποία η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει διαφορετική άποψη, γι’ αυτό άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ τα είχε χαμηλά στην προεκλογική του ατζέντα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητάει πλήρη ελευθερία κινήσεων στους λαθρομετανάστες και κάλυψη σ’ όλους εκείνους τους φαιδρούς τύπους που προκαλούν την λαϊκή αγανάκτηση και οργή με τα εκτός τόπου και χρόνου συνθήματά τους «ανοίξτε τα σύνορα», «γκρεμίστε τον φράχτη», «νομιμοποιήστε όλους τους μετανάστες» και άλλες (επικίνδυνες) γελοιότητες.
Συνθήματα, τα οποία πολλές φορές παίρνουν και «ακτιβιστική» μορφή παρενόχλησης και επιθέσεων εναντίον όλων όσοι βρίσκονται απέναντι στις ανεδαφικές τους απόψεις. Μπορεί η κυβέρνηση αυτή να τσακίζει καθημερινά τον Ελληνικό Λαό, ακολουθώντας κατά γράμμα τις επιθυμίες και τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων, μπορεί να ξεπουλά κάθε περιουσιακό της στοιχείο δίχως την παραμικρή αντίσταση, αλλά ομολογουμένως προωθεί με ζήλο τον εθνομηδενισμό σ’ όλες τις πτυχές του, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται στα αποσπάσματα που παραθέσαμε. Θα συμφωνήσουμε, πάντως, στα όσα υποστηρίζει για την «περισσή βλακώδη υστερία», βλέποντάς το όμως απ’ άλλη σκοπιά.
Ένα Έθνος με ένδοξη Ιστορία Χιλιετιών, το οποίο άντεξε σε τόσες κακουχίες και σκλαβιές, δεν είναι δυνατόν να φοβηθεί την περισσή βλακώδη υστερία κάποιων, οι οποίοι τα αδιέξοδα των ξεπερασμένων και καταστροφικών ιδεοληψιών τους θέλουν να τα επιβάλλουν στον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα του. Αυτή ακριβώς η ένδοξη Ιστορία είναι που θα τους θέσει, αργά ή γρήγορα, εκεί που πραγματικά ανήκουν: στο περιθώριο.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 376345033774171636

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item