Widgets

SYRIZA-ANEΛ:«ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ» Τραγική ομολογία αποτυχίας Τσίπρα: “Οι άλλοι απλώς ήταν χειρότεροι από εμάς
Τραγική ομολογία αποτυχίας Τσίπρα: «Οι άλλοι απλώς ήταν χειρότεροι από εμάς»

Παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ  έχει συμπληρώσει έναν χρόνο παραμονής στην εξουσία, εν τούτοις, εστιάζει περισσότερο στην εκλογική νίκη του περασμένου Σεπτεμβρίου. Τόσο ο Τσίπρας όσο και οι συνεργάτες του τονίζουν συνεχώς το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ενώ είχε ήδη υπογράψει το τρίτο (αριστερό) Μνημόνιο. Τα ότι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι του τον εγκατέλειψαν προφανώς και δεν σημαίνει τίποτα.
Πέρα απ΄αυτό, όμως, το συγκεκριμένο επιχείρημα το έχουν επικαλεστεί στο παρελθόν όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις, γαλάζιες, πράσινες και γαλαζοπράσινες. Κάθε φορά που ξεσπούσε μια λαϊκή διαμαρτυρία και κινητοποίηση και τα πράγματα οξύνονταν, το επιχείρημα της εκάστοτε κυβέρνησης – ιδιαίτερα αν η εκλογή της ήταν σχετικά φρέσκια – ήταν πως αυτή ψηφίστηκε από τον Λαό και επομένως νομιμοποιείται να ασκεί αυτή την πολιτική. Τα ίδια ακριβώς λέει τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή το «η Ελλάδα προχωράει», το οποίο αποτελούσε ένα από τα συστατικά του κεντρικού προεκλογικού συνθήματος του ΣΥΡΙΖΑ πριν από ένα χρόνο, έγινε επί της ουσίας «Αποφύγαμε τις παγίδες και παραμείναμε στην εξουσία», ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του, προκειμένου να ξεγελάσουν και πάλι τους Έλληνες, δεν δίστασαν να καμαρώσουν και για τις… μεγάλες επιτυχίες της κυβερνητικής πολιτικής, τις οποίες κρύβουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και δεν τις μαθαίνει ο Λαός: «Γίνονται σημαντικά πράγματα, παρά τις δυσκολίες και πρέπει να σταματήσει πια αυτή η καταστροφολογία, με τις λαίλαπες. Έχουμε δυσκολίες μπροστά μας, θα τις ξεπεράσουμε. Όπως πετύχαμε μέχρι τώρα, έτσι θα πετύχουμε και τους επόμενους τρεις κρίσιμους μήνες να βγάλουμε την χώρα από το αδιέξοδο. Να βγάλουμε την χώρα από την κρίση με τον λαό μας όρθιο»!

Πέρα από τον κυνισμό και την προκλητικότητα που αποπνέει το απόσπασμα, ο Τσίπρας στην πραγματικότητα ομολογεί ότι στην αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ ο Ελληνικός Λαός είναι ένα άθυρμα, το οποίο μπορούν να το πηγαίνουν όπου θέλουν και όπου τους συμφέρει με τα παραμύθια του. Είναι η κλασική λογική των επιβητόρων της εξουσίας. Αυτό το θλιβερό παραμύθι, όμως, δεν έχει την δυνατότητα να πείσει τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος βλέπει τόσο αυτός όσο και την Πατρίδα του να συνθλίβονται καθημερινά χωρίς να βλέπει τα «πράγματα που γίνονται». Γι΄αυτό, άλλωστε, και το πιο πρόσφατο κεφάλαιο του νέου συριζαίικου αφηγήματος, το ιδεολόγημα έσχατης διαφυγής, είναι το «οι άλλοι είναι χειρότεροι», όπως ο ίδιος ο Τσίπρας αποδίδει με τα λεγόμενα του: «Ποια θα ήταν σήμερα η κατάσταση στην χώρα, ένα χρόνο μετά, αν δεν είχαμε πάρει την μεγάλη ευθύνη να συγκρουστούμε κόντρα στους συσχετισμούς και να αναλάβουμε την ευθύνη της μάχης; Ποια θα ήταν σήμερα η κατάσταση στην χώρα, αν οι Σαμαράς, Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και η παρέα τους, παρέμενε στην διακυβέρνηση του τύπου;»
Με άλλα λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκλέχθηκε για να «σκίσει τα Μνημόνια» και «να τα αλλάξει όλα», έχει ως έσχατο καταφύγιο το φτηνό και φαιδρό επιχείρημα ότι οι άλλοι θα τα έκαναν χειρότερα. Με την πάροδο του χρόνου αυτό το επιχείρημα θα γυρίσει σαν μπούμερανγκ και θα χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα. Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν μας αφορά και δεν μας ενδιαφέρει.
Αυτό που αξίζει και μετράει είναι η συνέχιση της Εθνικής και Λαϊκής Αντίστασης απέναντι στα Μνημόνια, τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους εντολοδόχους τους.    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ => ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! Έχουν έτοιμο το «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ» του SYRIZA με την ΨΟΦΟ-ΔΕΞΙΑ!


Δουλεύουν τον κοσμάκη: Ο Σύριζα στηρίζει την απεργία εναντίον του Σύριζα

Το τμήμα εργατικής πολιτικής του Σύριζα έχει φανερή διάθεση να τρολάρει τους υπουργούς του κόμματός τους, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία. Ο λόγος που το λέμε αυτό είναι ότι η συνδικαλιστική προμετωπίδα του Σύριζα τίθεται επί ποδός πολέμου για το ασφαλιστικό που κατεβάζει η κυβέρνηση Σύριζα.
Ιδού και η σχετική πολεμική ανακοίνωση:
«Μετά από τις νεοφιλελεύθερες επιλογές που κυριολεκτικά βούλιαξαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία (απώλειες 24 δισ. ευρώ την εξαετία 2009 - 2014) και οδήγησαν σε φτωχοποίηση μεγάλο μέρος των απόμαχων της εργασίας (26 δισ. απώλειες από τις περικοπές συντάξεων), ακόμα και σήμερα δυνάμεις εντός και εκτός χώρας επιμένουν στην ίδια συνταγή και προτείνοντας νέες μειώσεις συντάξεων κύριων και επικουρικών
Τα Ασφαλιστικά Ταμεία γνώρισαν το 2011 την δραματική απομείωση της περιουσίας τους κατά 13 δισ. ευρώ με την εφαρμογή του PSI που εφάρμοσε η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.
Τα τελευταία 40 χρόνια τα αποθεματικά τους λεηλατήθηκαν με την αναγκαστική τοποθέτησή τους στην ΤτΕ με μηδενική απόδοση όταν ο πληθωρισμός "έτρεχε" με 25%.
Την κρίσιμη δεκαετία 1990-2000 με ευθύνη συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων τα Ταμεία υποχρεώθηκαν να συμμετάσχουν στο “χρηματιστηριακό πάρτι” και στη συνέχεια στο επενδυτικό όλεθρο των δομημένων ομολόγων, με ανυπολόγιστες απώλειες δεκάδων δισ. ευρώ
Όλα αυτά οδήγησαν το Ασφαλιστικό Σύστημα της χώρας σε τροχιά μη βιωσιμότητας και στην ανάγκη λήψης μέτρων προκειμένου να ξανασταθούν στα πόδια τους. Τα μέτρα όμως που πρέπει να ληφθούν θα πρέπει να αφορούν κατά κύριο λόγο τα έσοδα και όχι τις παροχές του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης», σημειώνει το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής το ΣΥΡΙΖΑ το οποίο προειδοποιεί ότι «το Ασφαλιστικό Σύστημα της χώρας δεν πρόκειται να ορθοποδήσει όσο η ανεργία κινείται στο 25%, η ανασφάλιστη εργασία ξεπερνάει το 20% και οι ελαστικές μορφές απασχόλησης αποτελούν "οδηγό" των επιχειρήσεων σε αρκετές περιπτώσεις.
Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την προσπάθεια της κυβέρνησης για την υπεράσπιση των συντάξεων και τη δημιουργία ενός συστήματος με αναδιανεμητικό χαρακτήρα στηριγμένο στην αλληλεγγύη των γενεών. Επίσης, καλεί την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει σε καμία μείωση συντάξεων και να αντιταχθεί στα σχέδια των δανειστών και των ντόπιων συμμάχων τους.
Την ανακεφαλαιοποίηση των Ασφαλιστικών Ταμείων καθώς και τη στήριξή τους μέσα από κοινωνικούς πόρους. Πόρους που θα προκύψουν από μία διαδικασία αναδιανομής υπέρ του κόσμου της εργασίας.
Να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας και μέσα από την ενίσχυση των ειδικών υπηρεσιών ελέγχου.
Την ουσιαστική επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων.
Την αλλαγή του πλαισίου λιτότητας σε όλη την Ευρώπη έτσι ώστε μέσα από ένα γενναίο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων να αντιμετωπιστεί το κεντρικό πρόβλημα της ανεργίας».
Οι λύσεις που χρειαζόμαστε δεν μπορούν να προκύψουν από τις δυνάμεις και την λογική της “ελεύθερης αγοράς”, αλλά από τη στήριξη των κοινωνικών αναγκών, την αλληλεγγύη και τη δημοκρατία, από τους αγώνες του κόσμου της εργασίας και του λαού»
Τι σου κάνουν οι  διορισμοί. Μέχρι και πορείες ενάντια στον εαυτό σου μπορείς να κάνεις!  ΠΗΓΗ

Στοχοποίηση των αντιστεκόμενων Ελλήνων από την Γεροβασίλη και υπόσχεση για περικοπή συντάξεων!

Μετά από μήνες σιωπής επανήλθε η ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακών από την κυβερνητική εκπρόσωπο, η οποία τόσο καιρό κρυβόταν. Και τώρα που βγήκε, επέλεξε να σταθεί σε όλα τα σημεία εναντίον του Ελληνικού Λαού, θυμίζοντας εν πολλοίς τα έργα και τις ημέρες της μνημονιακής νουδούλας.
Στοχοποίηση των αντιστεκόμενων Ελλήνων από την Γεροβασίλη και... υπόσχεση για περικοπή συντάξεων!Η Γεροβασίλη ξεκίνησε επιτιθένη στους αγρότες, τους οποίους ταύτισε με την Χρυσή Αυγή, λέγοντας: «... Αντιλαμβανόμαστε το αγροτικό κίνημα και την αγωνία των αγροτών. Κινητοποιούνται διεκδικώντας το δικαίωμά τους να προστατεύσουν το εισόδημά τους. Όμως βλέπουμε ομάδες, όχι παντού, να προσπαθούν να τορπιλίσουν τον διάλογο με βίαιες συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο κίνημα. δεν υπήρξαν στο παρελθόν αυτά. Δεν είναι κάτι που τιμά την εικόνα ενός κινήματος. Και έχουμε δει και συγκεκριμένα ονόματα και πρόσωπα από χώρο ακροδεξιό και φασιστικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν εμπλοκές».
Τα ίδια είχε πει και προ ημερών ο Παπαδημούλης, ταυτίζοντας όλους τους Έλληνες που αντιδρούν με την Χρυσή Αυγή. Αυτή η ταύτιση είναι άστοχη προς το παρόν...
Συντόμως, βέβαια, θα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο Παπαδημούλης και η Γεροβασίλη έχουν απόλυτο δίκιο, αφού όντως όποιος αντιδρά στην φτωχοποίηση των Ελλήνων θα γίνει Χρυσαυγίτης.
Πέραν αυτού, η Γεροβασίλη αποκάλυψε και τα ψέμματα των υπουργών της κυβέρνησης, οι οποίοι αντιμέτωποι με «χρυσαυγίτες» (μιας και αντιδρούν) συνταξιούχους, έσπευδαν να δηλώσουν ότι δεν πρόκειται να περικοπούν οι κύριες συντάξεις. Συγκεκριμένα, η Γεροβασίλη είπε: «Η κυβέρνηση δίνει μάχη για να διατηρηθούν οι κύριες συντάξεις και να μη γίνει καμία μείωση, όπως έχει δεσμευτεί ότι αποτελεί κόκκινη γραμμή της. Η μάχη είναι σκληρή και θα δοθεί με βάση αυτή την κόκκινη γραμμή».
Κοινώς, δεν δεσμεύτηκε, άρα έχει ήδη συμφωνηθεί η περικοπή των κύριων συντάξεων. Απλά μένει μετά την «σκληρή διαπραγμάτευση» να βρουν τρόπο να το παρουσιάσουν στο κοινό.  ΠΗΓΗ

Σφοδρή επίθεση Κασιδιάρη στον πρύτανη της λαμογιάς και την οικογενειοκρατία Σύριζα


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στην συνεδρίαση της επιτροπής ΔΕΚΟ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του «πρύτανη της λαμογιάς» Μυλόπουλου τον οποίο προορίζουν οι συριζαίοι για πρόεδρο του Αττικό Μέτρο.  
Παράλληλα κατήγγειλε την πρακτική των διορισμών μέσω της οικογενειοκρατίας που εφαρμόζει η κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «λαμόγια» του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα πηγαίνει ταξιδάκια στη Κωνσταντινούπολη και θα πληρώνει το δημόσιο; Πήγαινε στη Πόλη και έκανε τα χαμάμ! Είναι πρύτανης στη διαπλοκή και τη «λαμογιά»! Αυτός ο πρύτανης έδινε 32.000 ευρώ μπόνους στον εαυτό του και έπαιρνε iphone σε γκόμενες. Η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι μία επιτομή στη λαμογιά», είπε χαρακτηριστικά.  ΠΗΓΗ

Ανατριχίλα στο μπομπολικό Μega για την μεγαλειώδη εκδήλωση των Ιμίων
Οι ατσίδες του Μέγκα μετά την σπουδαία ανακάλυψη που έκαναν για "ναζιστικό χαιρετισμό" του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και την γκάφα της "γιορτής των Ιμίων" (είναι τελετή Τιμής και Μνήμης, ηλίθιε!) τελικά επανήλθαν με νέο «ανατριχιαστικό» ρεπορτάζ.
Στο νέο ρεπορτάζ λοιπόν κράτησαν το κομμάτι του χαιρετισμού παρά την αποστομωτική απάντηση που πήραν και πρόσθεσαν τα γνωστά παραμύθια περί κηρύγματος μίσους και εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις. Βέβαια δεν έλειψαν να σχολιάσουν την απάντηση που έδωσε ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στις απαγορεύσεις της μαρξιστικής χούντας του Σύριζα κάνοντας λόγο για «προκλητικές δηλώσεις». Προφανώς για τους δημοσιογράφους του σταθμού η απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων είναι κάτι το φυσιολογικό. ΠΗΓΗ


Πανικός στην φυλλάδα των Συντακτών για την συγκέντρωση των Ιμίων

Ούτε ένα κείμενο της προκοπής δεν είναι άξιοι να φτιάξουν στην «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία εκτός από το να δημοσιεύει άρθρα υπεράσπισης κατηγορουμένων από άλλα ΜΜΕ για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκων έχει στο στόχαστρό της σε μόνιμη βάση και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τώρα τελευταία, μάλιστα, έχει εμφανιστεί ένας «κλώνος» του Ψαρρά στην φυλλάδα αυτή, σε ό,τι αφορά την ενασχόληση με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ο οποίος κάνει… φιλότιμες προσπάθειες να ξεπεράσει σε φαιδρότητα ακόμη και τον «μέντορά» του. Ο «κλώνος», λοιπόν, του Ψαρρά, αναφερόμενος στην συγκέντρωση του περασμένου Σαββάτου, προσπάθησε να υποβαθμίσει την αναμφισβήτητη επιτυχία της, παρά την συντονισμένη προσπάθεια κράτους και παρακράτους για το αντίθετο και με την αρωγή της αστυνομίας.
Γράφει για συγκέντρωση, η οποία «ήταν η μικρότερη όλων των προηγούμενων ετών», αλλά την ίδια στιγμή δημοσιεύει μια φωτογραφία, η οποία τον διαψεύδει πανηγυρικά και ας δείχνει ένα μόλις μέρος από το πλήθος των συγκεντρωμένων κατά τη διάρκεια της πορείας που ακολούθησε. Η φαιδρότητα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν αναφερόμενος στην συγκέντρωση των παρακρατικών ανθελλήνων γράφει:
«Την ίδια ώρα, πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια η αντιφασιστική συγκέντρωση, η οποία προφανώς ως αντισυγκέντρωση στη ναζιστική φιέστα είχε επίσης προγραμματιστεί αρχικά να γίνει στην πλατεία Ρηγίλλης. Ξεκίνησε λοιπόν από τα Προπύλαια κατά τις 6 μ.μ. πορεία περίπου 600 ατόμων με κεντρικό αίτημα τη ματαίωση της φιέστας της Χρυσής Αυγής και με κατεύθυνση την πλατεία Βικτωρίας ως ένδειξη αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, όπου ήδη βρίσκονταν αντιφασιστικές συλλογικότητες.
Στην πορεία συμμετείχε πλήθος οργανώσεων της Αριστεράς και συλλογικοτήτων του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΕΚ και η αναρχοσυνδικαλιστική πρωτοβουλία Ροσινάντε, ενώ νωρίτερα ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνα-Πειραιά είχε πραγματοποιήσει και μικρότερη πορεία από τον Ευαγγελισμό προς τα Προπύλαια.
Στην πλατεία Βικτωρίας, όπου κατέληξε η μεγάλη πορεία των Προπυλαίων, είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών της ΔΙΑΣ και ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.»
Μια αντισυγκέντρωση, δηλαδή, η οποία είναι ζήτημα να είχε 100 άτομα (τα 600 είναι ασφαλώς υπερφουσκωμένο νούμερο αβάντας στα παρακρατικά «νούμερα») παρουσιάζεται ως επιτυχημένη, ενώ η συγκέντρωση χιλιάδων ανθρώπων ως αποτυχία. Δεκάδες οργανώσεις της άκρας αριστεράς και του «αντιεξουσιαστικού» χώρου δεν ήσαν ικανοί να μαζέψουν έναν σχετικά αξιοπρεπή αριθμό συμμετεχόντων (γι’ αυτό, άλλωστε, φρόντισαν να τα σπάσουν όλα στην πλατεία Βικτωρίας), δείχνοντας πόσο απομονωμένοι και λαομίσητοι είναι από τους Έλληνες στην καταγωγή και την συνείδηση. Ας κοιτάξουν, λοιπόν, τα χάλια τους και ας μην εκτίθενται με κείμενα που τους διαψεύδουν και τους γελοιοποιούν ακόμη περισσότερο.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Επικεφαλής Europol: Μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα από τζιχαντιστές που έρχονται με τους λαθρομετανάστες!

Μία μέρα μετά τις συλλήψεις τζιχαντιστών που έγιναν στην Αλεξανδρούπολη έρχεται και ο επικεφαλής της Europol, Ρομπ Γουέινραϊτ, να τονίσει τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα από την επέλαση των λαθρομεταναστών και την εγκληματική πολιτική των «ανοιχτών συνόρων».
Σας παραθέτουμε τις δηλώσεις του στην εφημερίδα «Τα Νέα»:
«Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετωπίζοντας πολλές από τις προκλήσεις που απειλούν σήμερα την ασφάλεια της ΕυρώπηςΠρωτίστως λόγω της μεταναστευτικής κρίσης αλλά και όσον αφορά την τρομοκρατία, δεν αποκλείεται να υπάρχουν στην Ελλάδα διασυνδέσεις όπως αυτές που είδαμε στην περίπτωση των επιθέσεων στο Παρίσι τον Νοέμβριο, αλλά και ενδεχόμενες μετακινήσεις ξένων μαχητών, οι οποίοι ταξιδεύουν μέσω της Τουρκίας προς το Ιράκ και σε άλλες εμπόλεμες περιοχές κοντά στην Ελλάδα»
«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με αρμόδιες υπηρεσίες για να μεγιστοποιήσουμε τη συμμετοχή της Europol στην εξασφάλιση καλύτερων ελέγχων ασφαλείας στα σύνορα. Προτεραιότητά μας είναι να καταπολεμήσουμε τους διακινητές μεταναστών, αλλά και να ενισχύσουμε την άμυνά μας κατά των ξένων μαχητών»
«Θα έχουμε περισσότερες επιθέσεις όπως αυτή που είδαμε στο Παρίσι τον Νοέμβριο»
Είναι σαφές ότι η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» που ευαγγελίζεται σύσσωμο το «συνταγματικό τόξο», από το ΚΚΕ μέχρι τη νουδούλα και τους Ανέλ, είναι μία θηλιά που αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει την ταφόπλακα του Ελληνισμού. Ουσιαστικά οι πολιτικάντηδες θέτουν τους Έλληνες ενώπιον μία ασύμμετρης απειλής προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα στενά οικονομικά τους συμφέροντα, με τα κονδύλια που εισπράττουν οι ΜΚΟ των «ημετέρων», και τις ιδεοληψίες τους.  ΠΗΓΗ

Εκνευρισμός στο «Έθνος» για την απήχηση της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες Αγρότες


Χοντρά ζόρια» τραβάει το «Έθνος» με την αμέριστη συμπαράσταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς τους Έλληνες Αγρότες και την αντίθεσή της στην επιχειρούμενη εξόντωσή τους άμεσα από την κυβέρνηση και έμμεσα από την υπόλοιπη αντιπολίτευση (ιδίως της ΝΔ), η οποία κρατάει αποστάσεις απέναντί τους. Τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα η φυλλάδα του Μπόμπολα προσπάθησε να κρούσει τον… κώδωνα του κινδύνου για το όλο θέμα.
Την Κυριακή γράφτηκαν τα εξής«Αγρότες από το μπλόκο του Προμαχώνα πρωτοστάτησαν στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν πριν από 10 ημέρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες. Χέρι χέρι με τον «γαλάζιο» αγροτοσυνδικαλιστή και έναν από τους επικεφαλής του μπλόκου, τον Στέργιο Λίτο, εμφανίστηκε το στέλεχος της Χρυσής Αυγής Θόδωρος Τζαμπάζης, υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές με το ναζιστικό μόρφωμα.
Οι δυο τους μπήκαν μαζί στα γραφεία του κόμματος, άφησαν μια σακούλα με αυγά, ενώ ακολούθησε το κάψιμο της σημαίας και ο προπηλακισμός των υπαλλήλων. Η εισβολή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, μάλιστα η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «φασιστοειδή στοιχεία» που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία και δεν έχουν καμία σχέση με τα αιτήματα των αγροτών».
Την Δευτέρα τα εξής«Την ίδια ώρα, συνεχίζουν να προκαλούν με τις ακραίες θέσεις τους αγροτοσυνδικαλιστές από το σκληρό μπλόκο του Προμαχώνα.
«Όποιος αγρότης πάει σε ραντεβού με τον πρωθυπουργό θα τον κρεμάσουμε στο τελωνείο του Προμαχώνα. Είναι "πιαστράκιας" και πουλάει στον αγροτικό αγώνα», δήλωσε ο Στ. Λίτος, που πρωτοστάτησε μαζί με το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Θ. Τζαμπάζη, στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν πριν από δέκα μέρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες.
«Οι ακραίες φωνές δεν μας εκφράζουν, δεν μας εκπροσωπούν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τις απομονώσουμε», λένε γνωστοί αγροτοσυνδικαλιστές».
Αντί οτιδήποτε άλλου, παραθέτουμε εμείς το σχόλιο της κυριακάτικης εφημερίδας «Το Παρόν»: «Μεγάλη κωλοτούμπα του «Έθνους» του Μπόμπολα βλέπω κοιτάζοντας κάθε μέρα το πρωτοσέλιδό του. Ούτε μία κακή λέξη για τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του. Οι τρύπες φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλες». Με βάση αυτό το σχόλιο, λοιπόν, ας μη φαίνεται παράξενο που το «Έθνος» χαρακτηρίζει ως «ακραίες θέσεις» την στάση των Αγροτών και ταυτίζεται ουσιαστικά με την κυβερνητική πολιτική. Είναι κι αυτές οι τηλεοπτικές άδειες που θα εγκριθούν κάποια στιγμή, οπότε είναι κατανοητά κάποια πράγματα…
Όπως παραδέχεται το «Έθνος» οι «ακραίες φωνές» δεν μπορούν να απομονωθούν, ακριβώς γιατί αυτές είναι που εκφράζουν τον γνήσιο αγωνιστικό παλμό των Ελλήνων Αγροτών. Προς μεγάλη λύπη της φυλλάδας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίζει να στηρίζει τον Τίμιο Αγώνα των Ελλήνων Αγροτών απέναντι στην επιχειρούμενη εξόντωσή τους (και) από την σημερινή κυβέρνηση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Και ένα επίκαιρο σύνθημα συμπαράταξης στον αγώνα των αγροτών από την πορεία που ακολούθησε μετά την εκδήλωση των Ιμίων.


ΑΤΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!

Δεν είναι η πρώτη, αλλά η πολλοστή ανακοίνωση των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, που χαρακτηρίζει τους αντιστεκόμενους στο χαμό τους αγρότες «χρυσαυγίτες» -και για… σάλτσα βάζει μέσα και ολίγη από νουδούλα:

«Η προσπάθεια μιας μικρής μειοψηφίας του αγροτικού κόσμου και ακροδεξιών στοιχείων να τορπιλίσουν το διάλογο γύρω από την πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, θα πέσει στο κενό. Οι εισβολές σε κομματικές εκδηλώσεις και η προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος τεχνητής έντασης προς χάριν των τηλεοπτικών δελτίων, δεν έχουν καμία σχέση με τον αναγκαίο διάλογο πάνω στα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να προβληματιστούν, όταν για αυτές τις εισβολές υπάρχει αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής».

Γιατί άραγε οι κυβερνώντες κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ δεν βάζουν στο «κάδρο» και τους «αντιπολιτευόμενους» κομμουνιστές του… τιμημένου κουκουέ – οι οποίοι θεωρητικά είναι υπέρ των αγωνιζομένων αγροτών; Αλλά και γιατί οι κουκουέδες δεν αντιδρούν σ’ αυτή την πολιτική στοχοποίηση των αγροτών;

Μόνο από κομμουνιστική αβρότητα ή μήπως υπάρχει κι άλλος λόγος;

Η αλήθεια είναι η εξής:

1ον) Παραδοσιακά, το ΚΚΕ, όταν δεν ελέγχει κάποια κατάσταση 100%, εναντιώνεται σ’ αυτήν!

2ον) Παλαιότερα –στις εποχές Πατάκη και Μπούτα- το… τιμημένο χρησιμοποιούσε τους αγρότες για να διαπραγματευθεί οικονομικής φύσεως οφέλη για τις κόκκινες επιχειρήσεις, με τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Έτσι, πότε τους έβγαζε και πότε τους μάζευε –αναλόγως των ανταλλαγμάτων. Σήμερα, οι εποχές έχουν αλλάξει και το… τιμημένο αδυνατεί να χειραγωγήσει την αγροτιά. Κυρίως, λόγω του ότι έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους νέοι αγρότες, που έχουν καταλάβει τι παιχνίδι παίζουν οι αγροτοπατέρες του ΚΚΕ και τους έχουν κάνει πέρα.

3ον) Το ΚΚΕ έχει κάνει κάποιο… deal με την κυβέρνηση των ομοϊδεατών του (όποιος νομίζει ότι η πρόσφατη δίωρη συνάντηση Τσίπρα-Κουτσούμπα ήταν για τον… εκλογικό νόμο, είναι πολύ μεγάλο κορόιδο), γι’ αυτό έχει λυσσάξει να σπάσει τα μπλόκα των αγροτών. Όπου, λοιπόν, ακούτε για «διαφωνίες αγροτών» -μεταξύ αυτών που επιλέγουν τον αγώνα μέχρι τέλους και αυτών που θέλουν να κάνουν… διάλογο με τον κομμουνιστή Τσίπρα- να ξέρετε πως πίσω από τους συμβιβασμένους είναι οι αιώνιοι Εφιάλτες της εργατιάς και της αγροτιάς: οι δισεκατομμυριούχοι του Περισσού!  ΠΗΓΗΚι άλλη αυτοκτονία Έλληνα ανέργου: 28χρονος κρεμάστηκε στο Πήλιο - Το αριστερό μνημόνιο σκοτώνει το μέλλον της Πατρίδας μας


Την ώρα που όλα τα λαμόγια του Σύριζα, οι ανεπάγγελτοι κομματάρχες και τα κοπρόσκυλα που παριστάνουν τους αναρχικούς έχουν βολευτεί σε υπουργικά γραφεία και αρπάζουν παχυλούς μισθούς, η νέα γενιά της Ελλάδος συνεχίζει να εκτελείται από την προδοτική μνημονιακή πολιτική Τσίπρα-Καμμένου.
Η αυτοκτονία του 28χρονου σοκάρει τους κατοίκους της Δράκειας - ''Παλιοκοινωνία μου έφαγες το παιδί'' είπε η τραγική μάνα όταν είδε νεκρό το παιδί της...
Πήρε τον ιμάντα από τα ρολά, έφτιαξε αυτοσχέδιο βρόγχο και κρεμάστηκε από κλαδί μουριάς έξω από το σπίτι του στο κτήμα. Η αυτοκτονία έγινε λίγο μετά τις 19:00 χθες το απόγευμα στη Δράκεια, στο 5ο χιλιόμετρο, μετά την Αγριά, με τον 28χρονο άνδρα να βρίσκεται απαγχονισμένος. Τον άτυχο νέο βρήκε νεκρό ο πατέρας του, που δεν μπορούσε να συνέλθει από την τραγική απώλεια και συγγενείς προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν, καθώς έχει πρόβλημα με την καρδιά του.
Η μητέρα του παιδιού επίσης συντετριμμένη, φώναζε: «Παλιοκοινωνία, μου έφαγες το παιδί». Δυστυχώς για το νεαρό άνδρα ήταν ήδη αργά. Ο 28χρονος προέβη στο απονενοημένο διάβημα, ενώ ήταν μόνος στο σπίτι.Οι γονείς του είχαν πάει στο περιβόλι για αγροτικές εργασίες. Το σπίτι τους βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή κοντά σε ρεματιά και κάτω από τον κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα να μη γίνει έγκαιρα αντιληπτός από κανένα. Αποφασισμένος εφτιαξε με τον ιμάντα αυτοσχέδιο βρόγχο και κρεμάστηκε έξω από το σπίτι του.
Ο γιατρός του ΕΚΑΒ που κλήθηκε είπε ότι το παλικάρι είχε καταλήξει τουλάχιστον μία - μιάμιση ώρα πριν εντοπιστεί. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.
Ωστόσο, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, τα οποία τον στεναχωρούσαν πολύ. Είχε τροχαίο ατύχημα πριν μερικά χρόνια και του είχε αφήσει κινητικά προβλήματα. Επιπλέον, δεν έβρισκε δουλειά για να εργαστεί. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας. Οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις και απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.  ΠΗΓΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Το μόνο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες είναι ότι θα ανεβάσουν την Χρυσή Αυγή 

Σε μία ανάλυση περί του προσφυγικού προχώρησε από την εκπομπή τηλεπωλήσεών του ο νυν αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Στην εκπομπή, λοιπόν, αφότου παρουσίασε το πρόβλημα και τόνισε την γιγάντωσή του από την πολιτική Σύριζα – Ανέλ, που λειτουργεί ως φάρος προς κάθε επίδοξο δουλέμπορο, παρέθεσε κάποιες προσωπικές απόψεις περί του ζητήματος.
Τις αποκαλούμε προσωπικές διότι πολύ απλά αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, και επίσημο αφεντικό του Άδωνι, τον «άδειασε», αφού σε συνάντηση που είχε με τον Τσίπρα συμφωνήσανε πλήρως, σε σημείο ο Μητσοτάκης να πει αμέσως μετά: «το προσφυγικό είναι μείζον ανθρωπιστικό πρόβλημα και είναι εξαιρετικά κρίσιμο για να γίνεται πεδίο μικροκομματικής αντιπαράθεσης».
Αφήνοντας στην άκρη τις «πατριωτικές» κορώνες του Μπουμπούκου, όμως, φτάνουμε και στο «ζουμί» της δήλωσής του. Συνεχίζοντας περί των συνεπειών της λαθρομετανάστευσης, είπε: «Μία από τις τρομερά αρνητικές παρενέργειες αυτού του φαινομένου φυσικά θα είναι ότι κάποια στιγμή θα ανέβει ο εξτρεμισμός. Ό,τι χειρότερο. Δεν υπάρχει χειρότερη εξέλιξη για την χώρα από το να ανέβει η Χρυσή Αυγή».
Δείτε το βίντεο:
Με βάση, λοιπόν, το παρελθόν της νουδούλας στο θέμα των λαθρομεταναστών, όπου το κέντρο των Αθηνών βρισκόταν υπό μόνιμη κατάληψη και τις πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, συμπεραίνουμε ότι για τη νουδούλα το πρόβλημα δεν είναι οι λαθρομετανάστες, οι τζιχαντιστές, ο διαλυμένος κοινωνικός ιστός, η εγκληματικότητα, η Μυρτώ, ο Λαζανάς, ο Καντάρης. Το πρόβλημα είναι ότι θα ανέβει η Χρυσή Αυγή!
Πάλι καλά, Μπουμπούκο, που ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και θα απαλλαγεί ο Ελληνικός Λαός από τους πολιτικάντηδες που τον φτωχοποιούν με τα Μνημόνια και παραδίδουν τις γειτονιές του στους λαθρομετανάστες. Και για να μην βγάζεις την ουρά σου απ’ έξω, ας θυμηθούμε τι ψήφισε η νουδούλα για την ανέγερση του τεμένους στο Βοτανικό: ΠΗΓΗ
ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΑΡΜΕΝΙΩΝ, Κ.ΛΠ.)Αφού φόρεσε το σκουφάκι του, ο μπάρμπα – Γιάννης Μπουτάρης μετέβη στην πλατεία Ελευθερίας της Θεσσαλονίκης, όπου μίλησε στις εκδηλώσεις για την «Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος» – όπως κάνει κάθε χρόνο. Φέτος, το «μενού» είχε την… αποκλειστικότητα του ολοκαυτώματος, την οποία δώρισε απλόχερα στους εβραίους, μην αναγνωρίζοντας άλλο ολοκαύτωμα, εκτός από το δικό τους! Ιδού: «Δεν υπάρχουν «Ολοκαυτώματα». Και κακώς η ελληνική πολιτεία χρησιμοποιεί τον όρο στον πληθυντικό για τα όσα φριχτά υπέστησαν τα μαρτυρικά χωριά. Τιμούμε τη μνήμη των αδικοχαμένων και σεβόμαστε το πένθος τους. Δεν χρειάζεται όμως κάθε σφαγή, κάθε γενοκτονία να ονομάζεται Ολοκαύτωμα. Γίνεται εκ του πονηρού και επιχειρεί να μειώσει τη σημασία του Ολοκαυτώματος που είναι μοναδική κι ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται».
Άρα, σύμφωνα μ’ αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο, το ολοκαύτωμα των Ποντίων δεν είναι πραγματικό ολοκαύτωμα! Κι όμως, πρόκειται για τον δήμαρχο της προσφυγομάνας Θεσσαλονίκης! πηγή

Βενιζέλος: «Μόνο από την Χρυσή Αυγή μας χωρίζει άβυσσος» - Με Σύριζα και ΝΔ όλα καλά!


Μία δήλωση όλο νόημα έκανε ο αποτυχημένος πρώην αρχικαρεκλάρχης του Πασόκ Βενιζέλος, ο οποίος απαντώντας στα λεγόμενα της Γεννηματά ότι χωρίζει το Πασόκ άβυσσος από τη ΝΔ διερωτήθη τι χωρίζει όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις από το να συνεργαστούν «για να σώσουμε την χώρα».
Πολύ πιο ουσιώδη ,όμως, είναι τα όσα υποστήριξε στην συνέχεια: «Άβυσσος δεν μας χωρίζει ούτε από τον κύριο Τσίπρα. Μόνο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ο λαομίσητος πολιτικάντης έχει πράγματι απόλυτο δίκιο. Όλοι οι πολιτικοί απατεώνες του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» έχουν κοινούς δεσμούς εξάρτησης από το σύστημα που τους δημιούργησε και τους χρησιμοποιεί, παρά τις όποιες φαινομενικές διαφορές τους.

Όπως κάποτε το Πασόκ συνεργάστηκε με τη ΝΔ, με την οποία φυσικά καμία «άβυσσος» δεν τους χωρίζει, έτσι μπορεί να συνεργαστεί ξανά με αυτήν, όπως άλλωστε και με τον Σύριζα, αν και όποτε χρειαστεί. Το ίδιο ,βεβαίως, μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε Σύριζα και ΝΔ, ή και σ’ άλλες «δημοκρατικές» δυνάμεις.
Μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μένει απ’ έξω, ακριβώς γιατί την  χωρίζει πραγματική άβυσσος από τους απατεώνες, τους κλέφτες και τους προδότες του «συνταγματικού τόξου», που το μόνο που ξέρουν να δημιουργούν είναι γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, Μνημόνια, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της Χώρας και «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού. Η ομολογία του Βενιζέλου αποτελεί πραγματικό Τίτλο Τιμής για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο της Εθνικής Αξιοπρέπειας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ιρακινός με κλεμμένο διαβατήριο από το ισλαμικό κράτος έκανε βόλτες με το αεροπλάνο - Συνελήφθη τυχαία στο «Ελ. Βενιζέλος»

Κράτος - λοταρία έχει μετατραπεί η Ελλάδα, καθώς όπως δείχνουν τα γεγονότα αλλοδαποί που έχουν ύποτπτες σχέσεις με το ισλαμικό κράτος κάνουν ανενόχλητοι βόλτες στην χώρα και συλλαμβάνονται κατά τύχη από τις αστυνομικές αρχές.
Μετά τους δυο τζιχαντιστές που συνελήφθησαν τυχαία στην Αλεξανδρούπολη από την ομάδα ΔΙΑΣ, στην λίστα των κατά τύχη συλλήψεων προστίθεται και ένας 37χρονος Ιρακινός.
Πιο συγκεκριμένα, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»  ο εν λόγω Ιρακινός πιάστηκε να έχει διαβατήριο από την πατρίδα του, το οποίο ήταν κλεμμένο από το Ισλαμικό Κράτος. Το διαβατήριο είχε ακυρωθεί από τις αρχές του Ιράκ και συμπεριλαμβανόταν στα κενά ιρακινά διαβατήρια, τα οποία είχαν κλαπεί από την τρομοκρατική οργάνωση, από κέντρο πολιτών στην ιρακινή επαρχία Nineveh.
Στην κατάθεσή του, δήλωσε πως παρέλαβε το διαβατήριο μέσω ταχυδρομείου από την πατρίδα του, έχοντας στείλει μόνο μια φωτογραφία σε έναν συγγενή του. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο συγκεκριμένος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές καθώς δεν μπορούσε να βγει από τη χώρα λόγω απαγόρευσης εξόδου που του είχε επιβληθεί μετά από εμπλοκή του σε υπόθεση trafficking. Tέλος, όπως έγινε γνωστό, ο 37χρονος λαθρομετανάστης κάνοντας χρήση του πλαστού αυτού εγγράφου του, ανενόχλητος ζει εργάζεται μόνιμα στην Ελλάδα.  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργάνωνε ομάδες τρομοκρατικής δράσης ο τζιχαντιστής με το “πλούσιο βιογραφικό” που συνελήφθη τυχαία στην Αλεξανδρούπολη

Άρχισε η σκληρή αντιπολίτευση (oh, yes!) - H Nουδούλα στηρίζει την κυβέρνηση στο «Προσφυγικό»
Όλα γίνονται όπως μας τα’ παν οι Μπουμπουκοβορίδηδες, πριν από τις εσωκομματικές της νουδούλας! Και τώρα που έφυγε ο «συμβιβασμένος» με τον Τσίπρα Βαγγέλας και ήρθε ο γιός του Μητσοτάκη, άρχισε η… σκληρή αντιπολίτευση (Νατάσα, χωρίς ανάσα!).
Έτσι, την προσωπική του δέσμευση να συμβάλλει ενεργά, «ώστε να καταστεί το πρόβλημα των μεταναστευτικών ροών διαχειρίσιμο» έδωσε με δήλωσή του ο Κυριάκουλας, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Λαθρομετανάστευσης, Μουζάλα. Δικαιολόγησε δε την ουσιαστική στήριξή του στην συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, λέγοντας ότι «το προσφυγικό είναι μείζον ανθρωπιστικό πρόβλημα και είναι εξαιρετικά κρίσιμο για να γίνεται πεδίο μικροκομματικής αντιπαράθεσης». Παράλληλα, «συνεργάτες» του, επισήμαναν ότι «η νέα ηγεσία της ΝΔ θα κινηθεί στο προσφυγικό με στόχο ο ρόλος της να είναι εποικοδομητικός, επιβεβαιώνοντας και τις διακηρύξεις της για την άσκηση υπεύθυνης και σοβαρής αντιπολίτευσης».
Από κει και πέρα, ο Μητσοτάκης συμφώνησε και με την κατασκευή των «σημείων καταγραφής» (των γνωστών hot spots) λέγοντας ότι «πρέπει να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που η κυβέρνηση ανέλαβε» και επικρότησε την μετατροπή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας σε «Φιλιππινέζες» των απρόσκλητων, χαρακτηρίζοντάς την «εκ των πραγμάτων αναγκαία».
Με λίγα λόγια, ο Κούλης είπε «ναι σε όλα», σ’ ένα θέμα που μπορούσε να χτυπήσει την κυβέρνηση σα… χταπόδι! Αυτή είναι η… σκληρή αντιπολίτευση – γιατί αυτές είναι οι εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τις οποίες είναι υποχρεωμένοι να τηρούν απαρέγκλιτα όλοι του… συνταγματικού τόξου!  ΠΗΓΗ

BINTEO ΣΟΚ: Ξυλοδαρμός ηλικιωμένου από συμμορία λαθρομεταναστών στο μετρό του Μονάχου!Καθημερινές είναι πια οι εικόνες χάους και βίας στην Ευρώπη που προκαλούν οι "φιλήσυχοι" λαθρομετανάστες.

Στο Μόναχο λαθρομετανάστες ξυλοκόπησαν δυο Γερμανούς συνταξιούχους που επιχείρησαν να προστατέψουν μια νεαρή κοπέλα, την οποία παρενοχλούσαν μέσα στο βαγόνι του τρένου.
Ο άνθρωπος που κατέγραψε την σοκαριστική σκηνή αναφέρει: "Μια νέα κοπέλα δέχτηκε επίθεση στο Μετρό. Δύο άντρες παρενέβησαν και τότε πιάστηκαν στα χέρια. Αυτό συνέβη μέρα μεσημέρι στην καρδιά του Μονάχου. Ανέβηκα στο τρένο στον σταθμό Sendlinger Tor. Καθόμουν απέναντι από την κοπέλα. Πίσω της κάθισαν δύο μετανάστες και ένας από αυτούς άρχισε να την παρενοχλεί. Της είπε κάτι και τη ρώτησε γιατί δεν του απαντά στα γερμανικά. "Επειδή με ρώτησες στα αγγλικά" του απαντά εκείνη.
Νομίζω είχε βάλει το χέρι της επάνω στην πλάτη της. Γύρισε και κοίταξε προς το μέρος μου. Ο μετανάστης χτύπησε δυνατά το χέρι του στο παράθυρο. Υποθέτω ότι ήταν θυμωμένος που τον απέρριψε. Αρκετοί του φώναξαν να σταματήσει. Ένας από τους μετανάστες χάιδεψε χλευαστικά έναν επιβάτη που ήταν φαλακρός. Σηκώθηκε αμέσως και τότε ο μετανάστης τον άρπαξε από τον λαιμό. Η κατάσταση τέθηκε μετά από λίγη ώρα υπό έλεγχο και όταν φτάσαμε στον σταθμό κάλεσα την αστυνομία. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω".
Και αυτό είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες περιστατικά βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης των... καλοκάγαθων λαθρομεταναστών στην Ευρώπη. ΠΗΓΗΕθνικιστικό τρολάρισμα στο Mega: Πώς βγήκε στον αέρα μήνυμα κατά της λαθρομετανάστευσης!

Γκάφα ολκής έκανε το Mega στο δελτίο ειδήσεων της Κυριακής.
Την ώρα που είχαν στον αέρα ένα ακόμη στημένο και εκτός πραγματικότητας ρεπορτάζ για τον συνεχή ερχομό των λαθρομεταναστών και το τόσο πολυδιαφημισμένο «Νόμπελ Ειρήνης 2016», κατέρρευσε όλος ο χάρτινος πύργος της χοντροκομμένης υπέρ των λαθρομεταναστών προπαγάνδας τους, όταν κάτω από την κεντρική παρουσιάστρια και την δημοσιογράφο – ρεπόρτερ που αναπαρήγαγε την καθεστωτική προπαγάνδα, πέρασε σαν «τρέιλερ» το ακόλουθο μήνυμα: «Σιγά μην υπογράψω! Να τους κρατήσουν σπίτια τους και να μη τους στέλνουν Αθήνα. Νόμπελ βλακείας θέλουμε! Με το που έρχονται να μπαίνουν σε βαπόρι και όταν γεμίζει να πηγαίνει στην Συρία, Καζακστάν».
Ακόμα και μέσα από τα μηχανήματα ασφαλείας του δελτίου ειδήσεων του Mega, βρήκε τρόπο να δραπετεύσει η αλήθεια για το πώς αντιλαμβάνεται ο Ελληνικός Λαός την λαθρομετανάστευση. «Όλα τα λεφτά» (για να μιλήσουμε στην αγαπημένη γλώσσα των Megaνθρώπων) ήταν η αμηχανία της Σαράφογλου, βλέποντας το πολύ… φιλολαθρομεταναστευτικό αυτό μήνυμα.
Σκεφτείτε, λοιπόν, πόσο πολύ περισσότερο «κράξιμο» έχει πέσει στην πραγματικότητα και από αναρίθμητους άλλους τηλεθεατές, των οποίων την αντίδραση όμως φροντίζουν όχι μόνο να τη αποκρύπτουν αλλά και να την διαστρεβλώνουν συστηματικά.
Θα συμφωνήσουμε, πάντως, με την Σαράφογλου ότι όντως το μόνο που έκαναν ήταν να διαδώσουν το μήνυμα. Από το Νόμπελ γκάφας του Mega, στο Νόμπελ βλακείας που τους απένειμε ο ανώνυμος σχολιαστής με το… δηλητηριώδες λαϊκό χιούμορ του. ΠΗΓΗΚράτος εν κράτει οι άθεοι κουκουλοφόροι: Έσπασαν τα γραφεία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και τραυμάτισαν εργαζόμενο

Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν έχουν οι μπαχαλάκηδες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι με την κάλυψη της ανθελληνικής κυβέρνησης Σύριζα δεν δίστασαν να εισβάλλουν στα γραφεία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και να "διαμαρτυρηθούν" επειδή η Μητρόπολη αντιδρά στην παράνομη κατάληψη του ορφανοτροφείου στην Τούμπα....>>>> ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ!!!


Η παρακμή ολοκληρώνεται: Άνοιγμα της ψευτοδεξιάς στους ανθρώπους του Σημίτη!


Άλλη μια τρανή απόδειξη της πλήρους αδυναμίας της ΝΔ να μπορέσει να αποταθεί σε πατριωτικό ακροατήριο, αποτελούν  τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση: "Είσαστε από τους πολιτικούς που έχετε εκφραστεί υπέρ της διεύρυνσης της κεντροδεξιάς. Η διεύρυνση αυτή πρέπει να γίνει και προς τα δεξιά και προς το κέντρο;" απάντησε ως εξής: "Προς τα δεξιά, δεν βλέπω άλλη διεύρυνση. Όλοι οι δεξιοί είμαστε στην ΝΔ και αισθανόμαστε και πολύ ωραία. Η διεύρυνση θα γίνει προφανώς  προς την πλευρά την άλλη και καλώς θα γίνει, υπό την έννοια ότι μας ενώνουν η ευρωπαική και η  μεταρρυθμιστική ατζέντα".
Η αλήθεια, βεβαίως, βρίσκεται σε πολύ διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που λέει  ο "Μπουμπούκος".  Η διεύρυνση της ΝΔ  προς τα λεγόμενα "δεξιά" δεν μπορεί να γίνει, γιατί απλούστατα, όπως είχε παραδεχτεί και πριν λίγο καιρό ο Μητσοτάκης, "στα δεξιά της ΝΔ υπάρχει τείχος". Η διεύρυνση της ΝΔ προς το κέντρο μοιραία θα έχει απώλειες από δεξιούς μέχρι  πρότινος  ψηφοφόρους της, οι οποίοι δεν θα μπορούν να ανεχθούν την οριστική φιλελευθεροποίηση της ΝΔ, με θέσεις όπως π.χ. για το σύμφωνο συμβίωσης.
Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον όμως, έχουν τα όσα λέει  στο τέλος της συνέντευξης ο Γεωργιάδης, καθώς στην ερώτηση: "Δηλαδή, ακόμα και πρόσωπα που προέρχονται από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη;" απάντησε ως εξής: "Τώρα εδώ είναι η μεγάλη εικόνα, πώς θα σωθεί η χώρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια, κατά την γνώμη μου, τέτοιων ευαισθησιών σε αυτήν τη χρονική στιγμή. Τώρα πρέπει υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτή είναι η γνώμη μου, να γίνει μία  συστράτευση ανθρώπων οι οποίοι συμμεριζόμαστε ορισμένες βασικές αρχές. Πάνω από όλα το όραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή να είναι η Ελλάδα στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. Η Ελλάδα κινδυνεύει τώρα να βρεθεί όχι μόνο εκτός  Σένγκεν. Κινδυνεύει η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα απομονωμένο επαρχιακό κράτος, να χαθούν οι κατακτήσεις 40 ετών από το κ. Τσίπρα μέσα σε ένα χρόνο. Άρα, λοιπόν, το όραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του ιδρυτή της δικής μας παράταξης, προφανώς ενώνει ανθρώπους που σήμερα είναι έξω από τη δική μας παράταξη".
Με τους εκσυγχρονιστές - εθνομηδενιστές  του Σημίτη, παρέα λοιπόν, η ΝΔ όπως ευθέως παραδέχεται ο αντιπρόεδρος της. Ας μην παραξενεύονται μετά γιατί θα τους εγκαταλείψει και ο τελευταίος  Έλληνας Πατριώτης  που μέχρι τώρα τους ψήφιζε.
Ας μείνουν με τους αρχιτέκτονες της ντροπής των Ιμίων.  
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ     

Η καθεστωτική προπαγάνδα για το «Νόμπελ Ειρήνης 2016» και η υποκρισία των ψευτοανθρωπιστών

Η καθεστωτική προπαγάνδα κάνει θραύση τις τελευταίες ημέρες με το περιβόητο «Νόμπελ Ειρήνης 2016», το οποίο έχει προταθεί να απονεμηθεί στην ηλικιωμένη Ελληνίδα που φωτογραφήθηκε να ταΐζει με μπιμπερό ένα μωρό από την Συρία, έναν 40χρονο ψαρά και την βαθύπλουτη ηθοποιό Σούζαν Σάραντον.
Μάλιστα, για την Σάραντον διαβάζουμε τα εξής στο «Έθνος»: «Η Σούζαν Σάραντον πέρασε δύο εβδομάδες στη Λέσβο τον Δεκέμβριο, βοηθώντας πρόσφυγες και μετανάστες και δήλωσε συγκλονισμένη από το δράμα τους. Ήρθε, όπως είπε, για να τιμήσει τους παππούδες της, που ήταν μετανάστες, ο ένας μάλιστα πήγε στην Αμερική από τη Σικελία, σε ηλικία 15 χρόνων. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί φρόντισε η ίδια κάποια παιδιά, δήλωσε ότι όσοι πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους είναι εντελώς απελπισμένοι και πρόσθεσε πως και η ίδια θα έμπαινε σε μια βάρκα με τα παιδιά τη αν ήταν σε αυτή τη θέση. Έστειλε μήνυμα στη διεθνή κοινότητα ότι “αυτή είναι μια επικίνδυνη κατάσταση, που περιέχει πολλούς κινδύνους” και ζήτησε την ουσιαστική παρέμβασή της».
Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από την… αφεντιά της. Μια πολύ πλούσια φιλελεύθερη αριστερίστρια «βοήθησε» τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Όποιος υποθέτει ότι η Σάραντον ρευστοποίησε ένα έστω και μικρό μέρος της τεράστιας περιουσίας της για να βοηθήσει τους δυστυχείς αυτούς ανθρώπους, δίνοντάς τους χρήματα, απλά πέφτει εντελώς έξω.... >>>>  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3637048575270981082

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item