Widgets

ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΝΑΜΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! (Έκλεισαν τα σύνορα Αυστρία, Σλοβενία, Σκόπια, Σερβία και Κροατία)
Αποθήκη λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Έκλεισαν τα σύνορα Αυστρία, Σλοβενία, Σκόπια, Σερβία και Κροατία - Θα δέχονται μόνο 580 Σύριους την ημέρα!Όσο και αν κώφευαν και εθελοτυφλούσαν οι ανθελληνικές κυβερνήσεις της χώρας, η βόμβα της λαθρομετανάστευσης στα θεμέλια του εθνικού και κοινωνικού ιστού δεν μπόρεσε να αποφευχθεί!
Η Ελλάδα είναι πια και επίσημα η αποθήκη λαθρομεταναστών όλης της Ευρώπης, καθώς ανακοινώθηκε ότι επετεύχθη συμφωνία μεταξύ των Αρχηγών της Αστυνομίας της Σλοβενίας, της Αυστρίας, των Σκοπιών, της Σερβίας και της Κροατίας, για τον περιορισμό των προσφυγικών ροών. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της σλοβενικής Αστυνομίας, η συμφωνία κάνει λόγο για ανώτατο όριο εισόδου -σε κάθε μία από τις προαναφερθείσες χώρες- 580 προσφύγων καθημερινά.


«Είμαστε υποχρεωμένοι να περιορίσουμε την καθημερινή ροή στις χώρες των δυτικών Βαλκανίων σε έναν αριθμό που θα μπορούσε να επιτρέψει τον έλεγχο κάθε πρόσφυγα σύμφωνα με τους κανόνες της Σένγκεν», ανέφερε η ίδια πηγή στο πρακτορείο Reuters.
Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι επιχειρησιακή συνάντηση των Αρχηγών της Αστυνομίας της Ελλάδας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας και χωρών των δυτικών Βαλκανίων, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας, Νεμπόισα Στεφάνοβιτς. Ο κ. Στεφάνοβιτς ανακοίνωσε επίσης ότι η Κροατία ενημέρωσε, χθες αργά το βράδυ, τη Σερβία ότι από σήμερα θα δέχεται περιορισμένο αριθμό προσφύγων που δεν θα ξεπερνάει τους 500 ημερησίως. Η απόφαση αυτή -ανέφερε ο ίδιος- αναγκάζει τη Σερβία να ακολουθήσει την ίδια τακτική επιτρέποντας την είσοδο μόνο σε 500 πρόσφυγες καθημερινά.
Ο Σέρβος υπουργός Εσωτερικών επεσήμανε ότι υπάρχουν ασάφειες στη συμφωνία για τη λειτουργία του ενιαίου κέντρου ελέγχου των προσφύγων στη Γευγελή και πρέπει να διευκρινιστεί αν όσοι λαμβάνουν τη σχετική βεβαίωση εισόδου μπορούν ανενόχλητα να συνεχίσουν το ταξίδι. Ανέφερε δε ότι αυτή τη στιγμή στη Σερβία βρίσκονται περίπου 2.000 πρόσφυγες, εκ των οποίων μόνο οι 38 κατέθεσαν αίτηση για την παροχή ασύλου. Τέλος σημείωσε ότι, στην περίπτωση που παραστεί ανάγκη, μονάδες του σερβικού στρατού θα αναπτυχθούν κατά μήκος των συνόρων για να αποτρέψουν την παράνομη είσοδο μεταναστών ή προσφύγων.
Αυτό που έλεγε και προειδοποιούσε για δεκαετίες η Χρυσή Αυγή είναι πια πραγματικότητα: Η Ελλάδα κατέστη αποθήκη λαθρομεταναστών!  ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «Τώρα στροφή προς τη ΡΩΣΙΑ! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ»

Η ανθελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παρέδωσε την χώρα στους λαθρομετανάστες: Εικόνες χάους σε όλη την επικράτεια!


Όλη η Ελλάδα έχει μετατραπεί σεένα απέραντο "hot-spot", καθώς χιλιάδες λαθρομετανάστες έχουν εγκλωβιστεί στην χώρα μας ενόψει της απόφασης της Σλοβενίας, της Αυστρίας, των Σκοπίων, της Σερβίας και της Κροατίας να κλείσουν τα σύνορά τους.
Καθημερινά, λόγω της καλοκαιρίας, στα νησιά αποβιβάζονται τουλάχιστον 3000 λαθρομετανάστες και η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου.

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η κατάσταση στην Ειδομένη, καθώς οι τουλάχιστον 6000 λαθρομετανάστες που βρίσκονται σήμερα εκεί διαμαρτύρονται προκειμένου τα Σκόπια να ανοίξουν τα σύνορά τους. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς σήμερα το πρωί κατέπλευσε το επιβατικό οχηματαγωγό πλοίου Blue Star 1 το οποίο μετέφερε νέα "φουρνιά" λαθρομεταναστών, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά και το πλοίο με παράνομους μετανάστες από την Κω.
Εκτός ελέγχου και η κατάσταση στα "hot spots" και τα κέντρα υποδοχής, καθώς παντού είναι ασφυκτικά γεμάτα. Συγκεκριμένα στο Ελληνικό φιλοξενούνται 2.000 άτομα, στον Ελαιώνα 1.200, στο Σχιστό 1.200, ενώ στο λιμάνι του Πειραιά υπολογίζεται ότι βρίσκονται πάνω από 1.000 λαθρομετανάστες. Στη Βόρεια Ελλάδα στο κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών βρίσκονται 2.000, ενώ στον Βόλο, στον Σταθμό Εφοδιασμού Αυτοκινήτων του Αλμυρού παραμένουν για πέμπτη ημέρα περισσότεροι από τους 240 λαθρομετανάστες. Τέσσερα λεωφορεία βρίσκονται στο άτυπο hot spot της εθνικής οδού από την περασμένη Τρίτη, ενώ ένα πέμπτο έφθασε χθες το βράδυ από τη Λαμία.
Τέλος στην Καβάλα, στο εκθεσιακό-συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης», βρίσκονται από χθες το βράδυ 700 παράνομοι μετανάστες.

Η Ελλάδα αιμορραγεί από άκρη σ' άκρη, καθώς τα έργα και οι ημέρες της θλιβερής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πήραν σάρκα και οστά και είναι έτοιμα να διαλύσουν δια παντός την ήδη διαταραγμένη κοινωνική και εθνική δομή της χώρας. ΠΗΓΗ

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Σχολεία μόνο για λαθρομετανάστες έστησαν οι ΜΚΟ!


Μια είδηση που πέρασε στα “ψιλά” των εφημερίδων, η οποία όμως ενδέχεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον, εάν από πίσω της υπάρχει ένα κουβάρι που ξετυλιγόμενο πιθανότατα να βγάλει “λαβράκι”. Στην “Καθημερινή” υπό τον τίτλο “Καταγγελία για σχολεία μεταναστών” και υπότιτλο “Για άθλιες συνθήκες κάνει λόγο η ΟΙΕΛΕ”, δημοσιεύθηκε η εξής είδηση:
“Τη λειτουργία τεσσάρων ξένων ιδιωτικών σχολείων, στα οποία φοιτούν παιδιά μεταναστών σε άθλιες συνθήκες, κατήγγειλε η ομοσπονδία ιδιωτικών εκπαιδευτικών ΟΙΕΛΕ. “Τα σχολεία αυτά στεγάζονται σε παλιά οικήματα που δεν τηρούν τους στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας και υγιεινής, δεν φέρουν διακριτικούς τίτλους σχολείου (εκτός από ένα που στον τίτλο αναφέρει ότι αποτελεί εκπαιδευτήριο της Φιλιππινέζικης Κοινότητας), ενώ στο ένα από αυτά υπήρχε security. Κανένα δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας, κανένα από τα κτίρια που χρησιμοποιούνται δεν έχει έγκριση χρήσης σχολικού κτιρίου. Ουδείς γνωρίζει τι είδους τίτλους παρέχουν τα σχολεία αυτά. Είναι άγνωστο ποιοι εργάζονται εκεί ως εκπαιδευτικοί, με ποια προσόντα, με ποιες αποδοχές και πώς προστατεύεται η ασφάλεια και η υγεία παιδιών και εργαζομένων. Είναι άγνωστο, επίσης, ποιος ελέγχει τα οικονομικά των σχολείων, αν καταβάλλονται εισφορές στα δημόσια ταμεία, αν υπάρχει ασφαλιστική/φορολογική ενημερότητα” ανέφερε η ΟΙΕΛΕ”.
Τα ερωτήματα είναι σαφή όσο και απλά:

α) Τι είδους “ιδιωτικά σχολεία” είναι αυτά χωρίς άδεια λειτουργίας και δίχως έγκριση χρήσης σχολικού κτιρίου;

β) Από πού πληρώνονται όσοι “διδάσκουν” σ' αυτά;

γ) Τί γίνεται με τις οικονομικές δομές αυτών των “σχολείων”;

δ) Αν τυχόν κινδυνέψει η υγεία κάποιων παιδιών ή εργαζομένων από τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης θα φταίει ο “ρατσισμός” ή εκείνοι που έχουν κάνει τον “αντιρατσισμό” επάγγελμα;

ε) Στην όλη ιστορία κρύβονται μήπως και κάποιες ΜΚΟ; Και αν ναι, μήπως “παντελονιάζουν” κρατικά χρήματα για να ζουν σε άθλιες συνθήκες τα παιδιά αυτών των μεταναστών που προς τα έξω παρουσιάζουν ως “ταξικά αδέρφια”, αλλά στην πραγματικότητα τους εκμεταλλεύονται και τους συμπεριφέρονται σαν απόβλητους;
Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα γεννιούνται ύστερα από την καταγγελία της ΟΙΕΛΕ, η οποία πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος για να δούμε τελικά αν κάποιοι υποτιθέμενοι “αντιρατσιστές” πιστεύουν στα όσα λένε ή απλώς είναι μόνο λαμόγια και υποκριτές, τα οποία αντιλαμβάνονται την “αλληλεγγύη στους μετανάστες” ως παραγωγή μηχανής χρηματών.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! => «ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» Το ΦΩΝΑΖΕΙ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ μέχρι και Δημοσιογράφοι του σάπιου Συστήματος!

Γιάννης Λαγός στο Ράδιο Γάμμα: Μόνο με Εθνική διακυβέρνηση μπορεί να σωθεί η Ελλάδα
“Hot spot” Αθηνών: Ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών η πρωτεύουσα


Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση σε όλη την Ελλάδα, καθώς φαίνεται η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που καταφθάνουν καθημερινά. Η δημόσια ζωή των Ελλήνων πλέον ευθέως απειλείται από τις χαοτικές καταστάσεις και τις εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών τόσο στα κέντρα κράτησης όσο και στο λιμάνι του Πειραιά, στο Πεδίον του Άρεως, στην Πλατεία Βικτωρίας και στο Ελληνικό.

Συγκεκριμένα, στο λιμάνι του Πειραιά πάνω από 1.700 λαθρομετανάστες κατέκλυσαν μέσα σε μία ώρα το λιμάνι του Πειραιά, που για ακόμη μια ημέρα έχει μετατραπεί σε ένα άτυπο hot spot. Οι εικόνες από το λιμάνι του Πειραιά είναι τραγικές, καθώς είναι έντονες οι ανησυχίες για ενδεχόμενα επεισόδια. Ήδη το πρωί ομάδα λαθρομεταναστών πραγματοποίησε συγκέντρωση και πορεία στην πύλη Ε-3 του λιμένος Πειραιώς. Παρά τις εντολές των αρμόδιων αρχών πολλοί εξ αυτών αρνούνται να υπακούσουν και φεύγουν είτε με τα πόδια είτε με ταξί προς τον σταθμό του Ηλεκτρικού με προορισμό την πλατεία Βικτωρίας είτε προς άγνωστες κατευθύνσεις, δυναμιτίζοντας το κλίμα ανασφάλειας σε όλη την χώρα.
Χαοτική παραμένει και η κατάσταση και στο Πεδίον του Άρεως, καθώς από το πρωί η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη λόγω της αυξημένης ροής των παράνομων μεταναστών με την αστυνομία να είναι παντελώς απούσα.

Τέλος,  στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού λίγο πριν την 1 το μεσημέρι, εκατοντάδες λαθρομετανάστες βγήκαν στην παραλιακή και ξεκίνησαν πεζοί για την Ειδομένη, μια κατάσταση που τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε σε όλο το μήκος της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, χωρίς κανείς να έχει τον παραμικρό έλεγχο!
Η χώρα πρέπει να κλείσει τα σύνορα και να αναλάβει ο ελληνικός στρατός την φύλαξη των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων.  ΠΗΓΗΚέντρο λαθρομεταναστών και στην Πέλλα: Σφοδρή αντίδραση του Δήμου - Δηλώσεις Συναγωνιστή Γ. Σαχινίδη

Τη δημιουργία πέντε νέων κέντρων λαθρομεταναστών κοντά στα σύνορα ανακοίνωσε ο Π. Καμμένος.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, τα τέσσερα κέντρα μετεγκατάστασης θα δημιουργηθούν στο Κιλκίς ενώ το πέμπτο στα Γιαννιτσά. Όπως τόνισε, θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν συνολικά 20.000 ανθρώπους. Η απόφαση για την κατασκευή τους, ελήφθη από την κυβέρνηση ως μέτρο για την αντιμετώπιση της κατάστασης που επικρατεί στην Ειδομένη, όπου έχουν εγκλωβιστεί χιλιάδες απρόσκλητοι.

Ακολουθούν δηλώσεις του συναγωνιστή και βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σαχινίδη στα τοπικά ΜΜΕ για την απόφαση της εγκατάστασης λαθρομεταναστών στα Γιαννιτσά.  ΠΗΓΗ
Άστεγοι οι Έλληνες - Ξενοδοχεία για λαθρομετανάστες μισθώνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ!
Δεν έχει τέλος η πρόκληση εναντίον του Ελληνικού Λαού από το παρδαλό συνονθύλευμα των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», των κρατικοδίαιτων ΜΚΟ και των εντεταλμένων προαγγέλων του θανάτου του Ελληνισμού.

Με διαταγές της κυβέρνησεως και των διεθνών τοκογλύφων, εντός ολίγων ημερών θα αρχίσουν οι επιθετικές εξώσεις και κατασχέσεις των σπιτιών των Ελλήνων που χρωστούν έστω και ένα ευρώ στους τραπεζίτες.

Από την άλλη μεριά, πέραν των Hot Spot, των σκηνών και των σπιτιών που θα μισθώνουν οι ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες διαβάζουμε ότι η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ζητάει τη μίσθωση ξενοδοχείων άνω των 100 κλινών το καθένα προκειμένου να φιλοξενηθούν λαθρομετανάστες για διάστημα εννέα μηνών.

Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει...  ΠΗΓΗ


Ε. Καρακώστας: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να γκρεμίσει την αιτία του κακού, το κομματικό Κράτος! 

Στην ολομέλεια τοποθετήθηκε ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας, επί επερώτησης αναφορικά με την άρνηση της κυβέρνησης να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία μεγαλοοφειλέτων του Δημοσίου.
Στηλιτεύοντας το αισχρό κομματικό Κράτος, το οποίο στραγγαλίζει οικονομικά τον Ελληνικό Λαό αφήνοντας στο απυρόβλητο διεφθαρμένους κρατικούς λειτουργούς και τους κομματικούς φίλους της εκάστοτε κυβέρνησης, ο συναγωνιστής Καρακώστας χαρακτήρισε το κομματικό Κράτος ως τον μεγαλύτερο κλέφτη του Δημοσίου!
«Εκεί όπου αναδεικνύεται η ασυδοσία ενός επιχειρηματία, εκεί ανθεί η διαφθορά ενός ή περισσοτέρων κρατικών λειτουργών», επισήμανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προσθέτοντας πως οι σημερινοί κυβερνώντες εκπαιδεύτηκαν στο βαθύτατα διεφθαρμένο Κράτος.
Οι Συριζαίοι ως αποπαίδια του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ και οι ΑΝΕΛ ως νόθα τέκνα της Νέας Δημοκρατίας.
Η λύση, συνεπώς, στο ζήτημα της κρατικής διαφθοράς είναι το γκρέμισμα του κομματικού Κράτους και η οικοδόμηση ενός αξιοκρατικού, έντιμου και κοινωνικά δίκαιου Εθνικού Κράτους, ένα έργο δηλαδή, το οποίο μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί να φέρει σε πέρας!  ΠΗΓΗ

Το παρακράτος δε λυγίζει την Χρυσή Αυγή – Βίντεο

Τα αυτονόητα ανέλυσε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος σχετικώς με τα έκτροπα που σημείωσαν οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι στο δημαρχείο του Βόλου με αφορμή τη συζήτηση για τη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών. Όπως τόνισε για πολλοστή φορά, στο Βόλο δρουν επί έτη ανενόχλητες παρακρατικές ομάδες οι οποίες βιαιοπραγούν όποτε και όπου θέλουν κάτω από μια χαρακτηριστική ασυλία.

Προχθές ομάδα παρακρατικών κουκουλοφόρων τραμπούκων εισέβαλε στο δημοτικό συμβούλιο χτύπησαν στέλεχος της Χρυσής Αυγής και αποχώρησαν ανενόχλητοι. Τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες των ταγμάτων εφόδου της αριστεράς δεν κάμπτουν επ΄ουδενί τον δίκαιο Εθνικό Αγώνα του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, το οποίο έχει περάσει κυριολεκτικά δια πυρός και σιδήρου.

Όσον αφορά το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανέφερε ότι“η Ελλάδα υφίσταται ένα πρωτόγνωρο κύμα εισβολής λαθρομεταναστών, η οποία εντάσσεται στο οργανωμένο σχέδιο καταστροφής των Εθνών. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρωπίνων μαζών που συρρέουν στην ελληνική επικράτεια και κατακλύζουν μεθοδικώς τα αστικά κέντρα, δεν είναι πρόσφυγες. Στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν δεν υπάρχουν πολεμικές συγκρούσεις.” Η μαζική αυτή εισροή οδηγεί αναπόφευκτα στην κατάληψη της χώρας από αλλογενείς και στη διάλυση του Ελληνικού Έθνους.

Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την άμεση επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους. Είναι η Μοναδική Φωνή Αντίστασης στα παγκοσμιοποιητικά σχέδια ισλαμοποίησης και αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού. ΠΗΓΗ

Αντώνης Γρέγος: Να πάψει η ασυλία των παρακρατικών κουκουλοφόρων
Ο συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος σε παρέμβασή του στην βουλή κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκαν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Καλούτσας, περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας, στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου από οργανωμένη ομάδα αναρχοαριστερών.
Ο Αντώνης Γρέγος σημείωσε ότι για ακόμη μια φορά δεν πραγματοποιήθηκε ούτε μια προσαγωγή, πόσο μάλλον σύλληψη, παρά το γεγονός ότι η επίθεση έγινε μπροστά σε κάμερες με αρκετούς από τους δράστες να αναγνωρίζονται στα βίντεο που κυκλοφορούν.
«Οι δολοφονικές επιθέσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν τους Εθνικιστές» είπε χαρακτηριστικά.
Η τοποθέτηση του συναγωνιστή μπροστά σε όλο το υπουργικό συμβούλιο ανάγκασε τον πρόεδρο της βουλής Βούτση να καταδικάσει την επίθεση.  ΠΗΓΗ


Οι θρασύδειλες παρακρατικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής και η ένοχη σιωπή των διαπλεκόμενων ΜΜΕ


Την γνωστή λενινιστική ρήση και τακτική, ότι «αν τα γεγονότα δεν συμφωνούν με την άποψή μας τόσο το χειρότερο για τα γεγονότα», μας θυμίζει η υποκριτική συμπεριφορά σιωπής όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ για τις επιδείξεις «ανδραγαθίας» των γνωστών παρακρατικών κύκλων, οι οποίοι αν και παριστάνουν τους «αντιεξουσιαστές», εν τούτοις, έχουν πλήρη ασυλία και κάλυψη για τις άτιμες, άναδρες και παράνομες ενέργειες τους σε βάρος στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Μετά την περίπτωση την περασμένη εβδομάδα του διαμερισματικού συμβούλου της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» Ιωάννη Αλεξόπουλου, στον οποίο επιτέθηκε μια ομάδα θρασύδειλων «αντιφασιστών» κουκουλοφόρων, τώρα είχαμε το ίδιο αποτρόπαιο σκηνικό στο δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, με θύμα αυτή την φορά των «γενναίων» αλητών τον Περιφερειακό Σύμβουλο της «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία» Αρτέμιο Καλούτσα. Δεν ασχολήθηκαν τα μεγάλα κανάλια για καμία από τις δύο αυτές περιπτώσεις, οι οποίες μάλιστα αφορούν και εκπροσώπους εκλεγμένους από χιλιάδες συμπατριώτες μας. Πρόσωπα, δηλαδή, τα οποία έχουν συγκεκριμένο θεσμικό περιεχόμενο. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με το σύνολο σχεδόν των ημερησίων εφημερίδων.

Και όμως, αυτοί που υποτίθεται ότι πρέπει να ενημερώνουν σωστά και αντικειμενικά τον Ελληνικό Λαό  σιώπησαν χαρακτηριστικά. Το ίδιο, βεβαίως, συνέβη και με την ΕΡΤ, η οποία έκρινε ότι οι συγκεκριμένες ειδήσεις δεν πρέπει να γίνουν ευρέως γνωστές στο τηλεοπτικό κοινό, με την απορία η οποία δημιουργείται να αφορά την αντίστοιχη αντίδραση της ΕΡΤ (όπως και των ιδιωτικών καναλιών) αν ο ξυλοδαρμός είχε ως θύματα συμμετέχοντες στο «συνταγματικό τόξο». Απορία, βεβαίως, τρόπος του λέγειν.

Ανάμεσα στα δύο αυτά περιστατικά είχαμε και την εισβολή των παρακρατικών εγκληματιών του «Ρουβίκωνα» στην ΕΡΤ, με την απαίτηση να διαβαστούν κάποιες ακατάληπτες ασυναρτησίες ανθελληνισμού που τις ονόμασαν «μανιφέστο». Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν «απολαύσαμε» τις αηδίες τους από την κρατική συχνότητα, ήταν επειδή ως γνήσιοι αλήτες και θρασύδειλοι τραμπούκοι είχαν προλάβει να χτυπήσουν κάποιον τεχνικό της ΕΡΤ, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων Πάνος Χαρίτος όσο και η καλεσμένη του Λιάνα Κανέλλη ήταν έτοιμοι να δεχθούν τις παράλογες απαιτήσεις τους! Με αυτή την λογική, δηλαδή, ο καθένας «νομιμοποιείται» να καταλαμβάνει την κρατική τηλεόραση και να λέει ό,τι θέλει και να εκφράσει οποιοδήποτε αίτημα δικό του ή της ομάδας που ανήκει, αρκεί να μην χρησιμοποιεί βία. Εκτός, φυσικά, κι αν είναι Εθνικιστής, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση η παρέμβασή του θα αντιμετωπιζόταν εξ αρχής δυναμικά και όλοι μετά θα έλεγαν για τον «κίνδυνο του φασισμού που προσπαθεί με κάθε βίαιο τρόπο να επιβληθεί».


Είναι αντιληπτό, λοιπόν, για μια ακόμη φορά ότι τα γεγονότα δεν παρουσιάζονται στα συστημικά ΜΜΕ με βάση την ύπαρξή τους, αλλά με γνώμονα του τι συμφέρει να παρουσιαστεί στο κοινό, στα πλαίσια της επιχείρησης αποχαύνωσης και παραπληροφόρησης της Ελληνικής Κοινωνίας.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η Ελλάδα υπό ΚΑΤΟΧΗ: Το κεντρικό Αιγαίο κατέλαβαν τα πλοία του ΝΑΤΟ - Αποκαλύφθηκαν τα ψέμματα του Καμμένου

Όπως μόλις τώρα μετέδωσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ξένα στρατεύματα έχουν εισέλθει εντός της Ελληνικής Επικράτειας!


Συγκεκριμένα, ήδη η καναδική φρεγάτα HMCS-Fredericton βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Λέσβου, ενώ η ναυαρχίδα του στόλου γερμανική φρεγάτα fgs-bonn ανεφοδιάστηκε στη Σούδα και πλέει προς το Κεντρικό Αιγαίο.

Η συγκεκριμένη είσοδος του νατοϊκού στόλου, ο οποίος επιχειρεί στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ και όχι στα ελληνοτουρκικά θαλάσσια σύνορα, όπως διαβεβαίωνε ο Καμμένος, έχει γίνει ΧΩΡΙΣ την άδεια της Βουλής και συνεπώς είναι ένας στόλος εισβολέων, προσκεκλημένος από μία κυβέρνηση δοσίλογων και μειοδοτών. Και, βεβαίως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο νατοϊκός στόλος μπαίνει μεν στο Αιγαίο με το πρόσχημα των «προσφύγων», αλλά ως πραγματική του αποστολή έχει τον έλεγχο του Αιγαίου και την υποβοήθηση των τούρκων, οι οποίοι τα έχουν βρει σκούρα με το ρωσικό στόλο.

Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ: "Το καθήκον του NATO δεν είναι να αναγκάζει πλεούμενα να γυρίζουν πίσω. Θα διαβιβάζουμε πληροφορίες κρίσιμης σημασίας, ώστε να διευκολύνουμε τις ακτοφυλακές της Ελλάδας και της Τουρκίας, όπως και τη FRONTEX, να εκτελούν την αποστολή τους πιο αποτελεσματικά"

Έκθετος, λοιπόν, ο Καμμένος και η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ σε πολλά σημεία:

α) Είπαν ψέμματα ότι ο νατοϊκός στόλος θα επιχειρεί εκτός χωρικών υδάτων. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ η ναυαρχίδα του στόλου βρίσκεται στο Κεντρικό Αιγαίο!

β) Πότε δόθηκε η έγκριση της Βουλής για την είσοδο ξένων στρατευμάτων, όπως προστάζει το Σύνταγμα;

γ) Χθες τόσο ο Καμμένος όσο και τα ΜΜΕ λέγαν ότι όσοι λαθρομετανάστες διασώζονται από το ΝΑΤΟ θα επιστρέφουν στην Τουρκία. Τώρα ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ λέει τα εντελώς αντίθετα, αποκαλύπτοντας τα κυβερνητικά ψέμματα.   ΠΗΓΗ

Νέα πρόκληση του συριζαίου πράκτορα της Άγκυρας, Ζεϊμπέκ: Διοργάνωσε εκλογές - παρωδία στην Ξάνθη

Πατώντας πάνω στην όχι απλή ανυπαρξία οποιασδήποτε εθνικής πολιτικής, αλλά στην επιβολή του εθνομηδενισμού ως επίσημη κυβερνητική χάραξη πολιτικής, (και) ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ προκαλεί συνεχώς με τις ενέργειές του.

Την περασμένη εβδομάδα ο Χουσείν Ζεϊμπέκ, συνοδευόμενος από περίπου 50 κατοίκους της Γενισέας, εισέβαλε στη μουφτεία της Ξάνθης, απαιτώντας την αλλαγή του επικεφαλής της βακουφικής επιτροπής της κωμόπολης. Να σημειωθεί ότι η Γενισέα έχει ιδιαίτερη σημασία για τους μουσουλμάνους της Θράκης. Η κωμόπολη παλαιότερα ήταν έδρα του νομού Ξάνθης, εκεί είχε αναπτυχθεί μεγάλη οικονομική άνθηση λόγω καπνών, ενώ από εκεί πέρασαν οι πρώτες σιδηροδρομικές γραμμές για τη Θράκη.
Υπό την πίεση του Ζεϊμπέκ και των συνοδοιπόρων του, ο μουφτής Ξάνθης επικοινώνησε με το υπουργείο Εξωτερικών και έλαβε την απάντηση να μην ενδώσει στην απαίτηση Ζεϊμπέκ. Ωστόσο, χωρίς καμία εξουσιοδότηση ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να προχωρήσει μόνος του σε εκλογές (βάσει του νόμου 3647/2008) για την ανάδειξη νέου επικεφαλής της βακουφικής επιτροπής, με μία διαδικασία – παρωδία. Ενδεικτικά, πληροφορίες αναφέρουν ότι η προκήρυξη αναρτήθηκε χειρόγραφη στο τζάμι ενός κτιρίου στη Γενισέα και οι ενδιαφερόμενοι για να θέσουν υποψηφιότητα έπρεπε να καλέσουν αριθμό κινητού τηλεφώνου.
Η εκλογική διαδικασία ορίστηκε να γίνει την περασμένη Δευτέρα από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ., ενώ η «εφορευτική επιτροπή» δεν δέχθηκε την υποψηφιότητα του νυν μουτεβελή με την πρόφαση ότι υπέβαλε εκπρόθεσμα υποψηφιότητα. Δεν υπήρχε δικαστικός αντιπρόσωπος ούτε εκλογικοί κατάλογοι. Ο καθένας ψήφιζε λέγοντας απλώς το όνομά του. Ένα μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου προχώρησε σε μια πρωτοφανή επίδειξη δύναμης, διοργανώνοντας «εκλογές». Φρόντισε, μάλιστα, να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με το ίδιο το υπουργείο Εξωτερικών, δείχνοντας πόσο το υπολογίζει αλλά και το μέγεθος της θρασύτητάς του.
Τόσο η συμπεριφορά αυτή του Ζεϊμπέκ όσο και τα λεγόμενά του παλαιότερα στην Χουριέτ αποτελούν λόγο διαγραφής από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα ήταν, όμως, αφέλεια να περιμένουμε κάτι τέτοιο από τους αρνησιπάτριδες του κόμματος αυτού που έχουν κάνει τον εθνομηδενισμό επίσημη κυβερνητική πολιτικήΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Ομολογία Μοσκοβισί: Απέτυχαν τα Μνημόνια που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα
Το ότι τα συνεχόμενα Μνημόνια όχι μόνο δεν βοήθησαν στο ελάχιστο την Χώρα μας να ορθοποδήσει, αλλά αντιθέτως την ώθησαν ακόμη περισσότερο στον βούρκο και στην καταστροφή, είναι κάτι το οποίο παραδέχονται ακόμη και εκείνοι οι ξένοι παράγοντες που κινούνται στην ζώνη της καπιταλιστικής οικονομίας.

Ομολογία αποτυχίας των Μνημονίων αποτελεί η τοποθέτηση του επιτρόπου  Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί με την οποία παραδέχεται ότι το ελληνικό χρέος αναμένεται να διαμορφωθεί στο 175% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ) το 2020, ενώ στόχος του 2ου Μνημονίου ήταν να περιοριστεί το χρέος τη χρονιά εκείνη στο 120% του ΑΕΠ. Ο Γάλλος επίτροπος υιοθετεί το βασικό σενάριο στο οποίο κατέληξαν οι Ευρωπαίοι πιστωτές μας τον περασμένο Αύγουστο, στο πλαίσιο της κατάρτισης του τρίτου Μνημονίου.

Σύμφωνα με αυτό, «ο ελληνικός δείκτης χρέους προς ΑΕΠ το 2020 αναμένεται να φτάσει στο 175%» και για να περιοριστεί κοντά στο 120% του ΑΕΠ θα χρειαστεί να περάσει άλλη μια δεκαετία. Οι προβλέψεις αυτές απέχουν… έτη φωτός από τους στόχους του δεύτερου Μνημονίου για συγκράτηση του χρέους στο 120% του ΑΕΠ το 2020 και «αρκετά κάτω από το 110% του ΑΕΠ»το 2022, αποδεικνύοντας την παταγώδη αποτυχία της υφεσιακής μνημονιακής συνταγής.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μοσκοβισί δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για δραστικές παρεμβάσεις, ώστε να μειωθεί το χρέος, καθώς σημειώνει ότι αρκετές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαθέτουν για την εξυπηρέτηση του χρέους τους (τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα) ποσοστό μεγαλύτερο του 12% του ΑΕΠ τους, που είναι η σημερινή αναλογία για την Ελλάδα.

Μάλιστα, προσθέτει ότι καταγράφονται ποσοστά που ξεπερνούν ακόμα και το 15% του ΑΕΠ, το οποίο έχει συζητηθεί ως πιθανό νέο κριτήριο βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους. Αποδεικνύεται, λοιπόν, για πολλοστή φορά ότι η λογική των Μνημονίων ταυτίζεται με την λογική της κινούμενης άμμου. Όσο περισσότερο, δηλαδή, κινείσαι μέσα σ΄αυτά τόσο περισσότερο βουλιάζεις μέσα στη δίνη των προβλημάτων που αυτά γεννούν με την παρουσία τους.  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Ε. Καρακώστας: “Ιδού ο κίβδηλος σοσιαλισμός σας, ιδού και ο ψευδεπίγραφος πατριωτισμός σας”! Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών επί του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών "Συστήματα εγγύησης καταθέσεων (ενσωμάτωση Οδηγίας 2014/49/ΕΕ), Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων και άλλες διατάξεις", τοποθετήθηκε ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος, Ευάγγελος Καρακώστας.

Ο συναγωνιστής επισήμανε πως "Έχουν υπογραφεί 3 Μνημόνια και έχουν παρέλθει σχεδόν 6 έτη σκληρών, άδικων και δυσβάσταχτων οικονομικών μέτρων και η Ελλάς βυθίζεται ακόμη περισσότερο στη φτώχεια και στο χάος. Χιλιάδες συμπατριώτες μας έχουν αυτοκτονήσει, πολλοί άλλοι θυσιάζονται ελέω της απόλυτης διάλυσης της δημόσιας Υγείας, οι άνεργοι ανέρχονται σε 2 σχεδόν εκατομμύρια, επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη, η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται έναντι πινακίου φακής, οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.

Κι όμως, τόσο η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση έχουν το θράσος να ισχυρίζονται πως το τρίτο Μνημόνιο έσωσε τη χώρα. Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική: Τα Μνημόνια διέσωσαν πρόσκαιρα ένα βαθιά διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο με το πολιτικό σύστημα τραπεζικό τομέα και για να συμβεί αυτό ξεπουλάτε τις θυσίες δεκαετιών του Ελληνικού Λαού, οδηγώντας τον στην απόλυτη εξαθλίωση".

Τα όσα προβλέπονται στο σχέδιο νόμου, ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, "παραπέμπουν έντονα στην μεγαλειώδη ληστεία του PSI και η κυβέρνηση της Αριστεράς που ξιφουλκούσε κάποτε κατά της «μεγάλης κλοπής της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων», έρχεται σήμερα να προσφέρει τα Ταμεία αυτά ως βορά στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων! Ιδού λοιπόν ο κίβδηλος σοσιαλισμός σας, ιδού και ο ψευδεπίγραφος πατριωτισμός σας"!  ΠΗΓΗ


Το πρώτο (και τελευταίο) συνέδριο του μπομπολικού μορφώματος που λέγεται “Ποτάμι”

Ως χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου μπορεί να χαρακτηριστεί το πρώτο συνέδριο του μορφώματος του Ποταμιού, το οποίο ξεκινά την Παρασκευή και όλα δείχνουν ότι θα είναι και το τελευταίο του.  
Το δημιούργημα της διαπλοκής «δεν τραβάει» και γι΄ αυτό η απόσυρσή του από την πολιτική κυκλοφορία είναι αναπόφευκτη και μη αναστρέψιμη. Χαρακτηριστικό του «μπάχαλου» που επικρατεί στο αλλοπρόσαλλο αυτό μόρφωμα είναι ότι οι τοποθετήσεις τριών βουλευτών του στα «Νέα», όπου κάθε μια απ΄αυτές είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από την άλλη.Ο Λυκούδης υποστηρίζει την δημιουργία της «μεγάλης κεντροαριστεράς», ο Μαυρωτάς επιμένει στην αυτόνομη πορεία και ο Φωτήλας μιλάει ευθέως για «Συνεργασία με τη ΝΔ». Ας σταθούμε λίγο περισσότερο στα λεγόμενα του τελευταίου και σε μέρος της προσπάθειάς του να δικαιολογήσει την συνεργασία του με τη ΝΔ: «Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο κομμάτων – ΝΔ και Ποταμιού – βάσει, τονίζω, προγραμματικών συγκλίσεων με συγκεκριμένες δράσεις και χρονοδιαγράμματα αφενός θα δυναμώσει τα ποσοστά του Ποταμιού, καθώς είναι γεγονός πως πιο εύκολα σε ψηφίζει ο πολίτης αν γνωρίζει ότι πιθανότατα θα έχεις την ευκαιρία να εφαρμόσεις τις πολιτικές σου. Αφετέρου θα δώσει τη δυνατότητα στο Ποτάμι να κάνει αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε: να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις όχι πλέον στα λόγια αλλά στα έργα!».

Αναρωτιόμαστε γιατί κάποιος να ψηφίσει Ποτάμι και να μην πάει κατευθείαν στη ΝΔ με τέτοιου είδους δηλώσεις και «αναλύσεις». Αν ο Μητσοτάκης δεν ήταν προσεκτικός ώστε να μην φορτωθεί και σ΄αυτόν η ρετσινιά του «αποστάτη» που κουβαλάει για ολόκληρες δεκαετίες στην πλάτη του ο πατέρας του, τότε θα άναβε το «πράσινο φως» προκειμένου ο Φωτήλας να πάει από τώρα στη ΝΔ.

Η πρόβλεψη την οποία κάνουμε είναι ότι το μόνο σίγουρο στην όλη υπόθεση αποτελεί η μη αυτοτελής κάθοδος του Ποταμιού στις προσεχείς εκλογές, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη. Η απορία είναι ως προς τα πού θα πουλήσουν το πολιτικό τους τομάρι οι εναπομείναντες ποταμίσιοι. Προς τη ΝΔ ή προς ένα νέο κεντροαριστερό μόρφωμα (βλέπε Δημοκρατική συμπαράταξη - Πασόκ); Ο χρόνος είναι αυτός που θα δώσει την απάντηση και θα λύσει την απορία αυτή. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 468135185669060439

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

SOCIAL

ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Widget by:Blogger Tips
Pro Blogger Tricks
Instagram Επισκεφτείτε το προφίλ του EΛΛΗΝΩΝ στο Pinterest.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ EMAIL ΣΟΥ ΚΑΙ KANE CLICK ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "ΕΓΓΡΑΦΗ".:

Delivered by FeedBurner

ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ VIDEO
Recommended Post Slide Out For Blogger

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΜΑΣ...

Embed Calculator requires a newer version of Adobe Flash Player.

You must have the current version of the adobe flash player to use this online calculator.

item